eitaa logo
بسیج کارکنان دانشگاه علامه طباطبایی🇵🇸🇸🇾🇱🇧🇮🇷🇮🇶🇧🇭🇾🇪
310 دنبال‌کننده
19.8هزار عکس
19.9هزار ویدیو
427 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️اطلاعیه شماره ۳ ستاد ملی مدیریت شرایط اضطراری هلال‌احمر 🔸ستاد ملی مدیریت شرایط اضطراری هلال‌احمر در اطلاعیه‌ شماره ۳، آخرین اقدامات جست‌وجو در سانحه بالگرد رئیس جمهوری را اعلام کرد. 🔻این اطلاعیه به شرح زیر است: ۱. با توجه به نشر اخبار از منبع برخی رسانه‌های محلی مبنی بر رسیدن امدادگران به بالگرد حامل رئیس جمهوری، خلاف واقع بوده و صرفا گمانه زنی است. اخبار رسمی در قالب اطلاعیه هلال‌احمر در کوتاه‌ترین زمان ممکن اعلام می‌شود. ۲. به دلیل حساسیت شرایط در منطقه وقوع حادثه و برای سرعت بخشیدن به عملیات جست‌وجو در شب، تعداد تیم‌های امدادی به ۶۵ تیم افزایش پیدا کرد. ۳. اعلام آماده‌باش هلال‌احمر به نیروهای امدادونجات در استان‌های مجاور آذربایجان شرقی و تقویت توان عملیاتی در روستای اوزی، نزدیک‌ترین محل احتمالی به وقوع حادثه ۴. با توجه به فرارسیدن شب، عملیات جست‌وجو و امدادونجات با استفاده از بالاترین ظرفیت و تمامی امکانات در حال انجام است. ۵. اخبار تکمیلی در اطلاعیه‌های بعدی اعلام می‌شود.
ستاد ملی مدیریت شرایط اضطراری هلال احمر: 🔹با توجه به فرارسیدن شب، عملیات جست‌وجو و امدادونجات با استفاده از بالاترین ظرفیت و تمامی امکانات در حال انجام است.
تیم های جستجوی ترکیه از ارزروم و وان درحال حرکت به سمت مرز ایران هستند
خدا کند که بیایید سلامت از آتش فقط به کوری چشم یهود، ابراهیم❤️
محل دقیق سانحه بالگرد شناسایی شد فرمانده سپاه آذربایجان شرقی: 🔹دقایقی قبل سیگنالی ‌از بالگرد و ‌تلفن همراه یکی از خدمه در محل سانحه دریافت شد. 🔹هم‌اکنون با تمام نیروهای نظامی ‌در حال عزیمت به منطقه مدنظر‌ هستیم و امیدوارم خبرهای خوبی به مردم بدهیم. 🔹۳۰ درصد نیروهای نظامی در منطقه حضور دارند و بیش از این دیگر گنجایش حضور نیرو نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محل احتمالی بالگرد حامل رئیس‌جمهور کجاست؟ 🔹معاون سازمان امدادونجات: گستردگی منطقه جغرافیایی که احتمال سانحه بالگرد در آن داده‌شده حدود ۲۰ کیلومتر است.
فعال شدن سرویس نقشه‌برداری ماهواره‌ای اروپا برای تیم امدادی ایران یک مقام اروپایی: ما سرویس نقشه‌برداری ماهواره‌ای را برای کمک به تیم‌های امدادی برای جستجوی مکان هواپیمای رئیس‌جمهور ایران فعال کردیم.
هم اکنون صفری، معاون رئیس جمهور: دو بار با آقای آل هاشم تماس برقرار شده و ایشان گفته بودند من حالم بده و صدای آمبولانس ها رو میشنوم