هدایت شده از بسیج کارکنان دانشگاه علامه طباطبایی🇵🇸🇸🇾🇱🇧🇮🇷🇮🇶🇧🇭🇾🇪
«اطلاعیه»
بسمه تعالی
با سلام و احترام
به اطلاع کلیه اعضا و کارمندان محترم می رساند با توجه به برگزاری رزمایش بزرگ #کرامت_علوی در مورخ ۲۲ دیماه ۱۴۰۲ از طرف بسیج ادارات تهران بزرگ و تهیه تعدادی سهمیه بسته های معیشتی برای نیازمندان (هر سهم به ارزش۶۵۰ هزار تومان) برای هر حوزه از جمله حوزه دانشگاه علامه طباطبایی، از عزیزانی که مایل به شرکت در این امر خداپسندانه می باشند،خواهشمند است کمک های مالی خود را حداکثر تا تاریخ چهارشنبه ۲۰ دیماه به شماره کارت
5859831121260136بانک تجارت بنام حمید بایرامی(معاونت مالی بسیج) واریز نمایند(برای کپی کردن شماره کارت روی شماره کارت ضربه بزنید) لازم به ذکر است تمامی اعضاء و کارکنان دانشگاه میتوانند با واریز حداقل ۵۰ هزار تومان در این امر خیر و شاد نمودن خانواده های نیازمند شرکت نمایند. ضمنا دو نکته قابل ذکر است: 1.جمع مبالغ اهدایی به صورت گزارش به اطلاع خواهد رسید و مرکز بسیج همین بسته ها را در اختیار حوزه بسیج کارکنان دانشگاه قرار خواهد داد. 2.همه دوستان میتوانند در شناساندن و کمک رساندن به خانواده های محروم به صورت حضوری مشارکت نمایند. ایدکم الله بنصره حوزه بسیج کارکنان دانشگاه علامه طباطبایی (ره) #بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی ☫@me_atu☫
امیرکبیر ، از تولد تا شهادت/۱
اشاره
حدود سال 1222 هجری قمری، محمدتقی به دنیا آمد. پدرش، کربلایی محمد قربان بود که در خانه قائم مقام فراهانی آشپزی می کرد. محمدتقی با فرزندان قائم مقام بزرگ شد. زیردست قائم مقام، منشی گری آموخت و در علم و ادب پرورش یافت. در 42 سالگی به صدارت دربار ناصرالدین شاه رسید. سه سال و اندی صدراعظم ایران بود و سرانجام از صدارت عزل شد و چهل روز بعد در کاشان و به دستور ناصرالدین شاه به شهادت رسید.
این مقاله یادکردی است از آن مرد بزرگ؛ کسی که همواره می کوشید و از این همه تلاش، چشم داشتی جز نیک بختی ملت خویش نداشت. او آموخته بود هر جا کمبودی می بیند، برای رفع آن بکوشد و آنچه را با رنج بسیار به دست آورده است ـ و در صرف آن برای آرامش و رفاه خود حق دارد ـ به خاطر آسایش و آرامش ملت خود مصرف کند. مردی که هربار دست به اقدامی زد، میلیون ها ایرانی، مغرورتر نفس کشیدند.
شخصیت امیر
افزون بر ویژگی های دینی، منش رفتاری و ویژگی های اخلاقی هر فرد، ساخته دوران پرفراز و نشیب زندگی اوست. خانواده ای که در آن تولد یافته است، دوستانی که هم بازی اش بوده اند، معلمانی که تربیتش کرده و مردمانی که با او سروکار داشته اند، همگی بر شخصیت انسان اثرگذارند.
میرزا تقی خان امیرکبیر، آشپززاده ای است که خدمت کار قائم مقام فراهانی بود. گرچه به ظاهر از مردم محروم و فرودست ایران بود، ولی این امتیاز را داشت که در جمع یکی از بهترین و اصیل ترین خاندان آن روز ایران تربیت یابد. هم خواسته های توده مردم را می دانست و هم با افکار بزرگان مملکت آشنا بود. رنج و زحمت مردم را تجربه کرده و رفاه سردمداران را به چشم خود دیده بود. او با لیاقتی که از خود نشان داد، در کنار فرزندان قائم مقام آموزش دید. ازاین رو، هرگز به مردمش خیانت نکرد و مصلحت آنان را بر همه چیز مقدم داشت. مدیری کاردان، سیاست مدار، میهن پرست و مردم دوست و مردی از جنس مردم، با اندیشه ای در خدمت مردم بود.
امیر از نگاه بیگانگان
منشی سفارت انگلیس در تهران، شخصیت امیر و کردارش را چنین توصیف می کند: «امیر نظام به کسی قول نمی دهد، اما وقتی انجام کاری را وعده می دهد، باید به سخنش اعتماد کرد و انجام آن کار را محقق شمرد. امیر نظام به کلی فراتر از آن بود که کسی بتواند او را به رشوه بفریبد. روزها و هفته ها می گذشت که از بام تا شام کار می کرد و نصیب خود را همان وظیفه مقدس می دانست. دشواری ها و نیرنگ ها نیز او را از کار، سست و دل سرد نمی ساخت. اگر امیر نظام در همه نقشه هایش کام یاب نگردید، کاستی از دانایی و نیروی کارش نبود؛ تقصیر از آنان بود که در یاری او کوتاهی کردند».
مبارزه با رشوه
فساد مأموران حکومتی و گسترش رشوه گیری، میوه تلخ حکومت فاسد و ضد مردمی است. از سوی دیگر، بازگذاشتن دست چنین مأمورانی در تجاوز به حقوق مردم، نشانه ناتوانی رهبران کشور است. امیرکبیر کوشید تا پایه های نظمی قوی را استوار سازد و بساط فساد و رشوه خواری را برهم زند؛ چراکه تا پیش از آن، رشوه گیری و باج خواهی، عادت روزانه درباریان شده بود.
یکی از مستشاران انگلیسی می گوید: «از خصلت های ناپسند ایرانیان، «مداخل» است. این واژه به گوش ایرانیان بسیار خوشایند است. مأموران دولت تنها با مداخل خوش حال می شوند. مقرری آنان، چندان مورد توجه نیست و تنها مداخل یک شغل است که تمام حواس آنان را به طرف خود جلب می کند... میرزا تقی خان، کسی نبود که اسم مداخل و رشوه پیش او برده شود. این مرد بی طمع، تمام اصول و رشته های ناپسند را برهم زد و از بین برد و ارتکاب آن را به کلی ممنوع کرد».
روشن فکر دین دار
همان اندازه که تعصب خشک و دین داری کورکورانه، جامعه را از ترقی بازمی دارد، بی توجهی به سنت های دینی و ملی نیز کشور را دچار بی هویتی و بیگانه پرستی می کند. مردان موفق، افرادی هستند که با تکیه بر فرهنگ دینی و ملی خویش و با کمک گرفتن از الگوها و ابزارهای مورد نیاز ـ اگرچه از بیگانگان به دست آمده باشند ـ جامعه را به سوی آبادانی هدایت می کنند. امیرکبیر نمونه برجسته از این گونه انسان هاست. زمانی که فرمانده سپاه اَرزنةُ الروم از او می خواهد تا برای مدت اندکی لباس ترکان عثمانی را بپوشد و از حمله اوباش در امان بماند، با تندی پاسخ می دهد: اگر سر از تنم جدا سازند، لباسی را که مخصوص ایرانیان است، از تن بیرون نمی آورم.
امیری که برای حفظ سنت های کشور خویش چنین سخت گیر بود، به دستاوردهای غرب هم توجه داشت و از بررسی پیشرفت های آنان غافل نبود. ازاین رو، مردم را تشویق می کرد که پیشرفت های غربیان را مطالعه کنند و برای یادگیری دستاوردهای روز غرب، کمر همت ببندند.
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
امیرکبیر ، از تولد تا شهادت/۲
توطئه انگلیس
زمانیکه کشورهای استعمارگر،فردی رامانع رسیدن به اهداف خودبدانند،ازهروسیله ای برای کنارزدن اواستفاده میکنند؛پیمان دوستی،رشوه،تهدید،بدنام کردن ودرنهایت،قتل. امیرکبیر سدّاستواری بودکه سعی داشت هیچ روزنه ای برای دست اندازی استعمارگران به ثروت ایران باقی نگذارد.
سفیرانگلستان چندین باربه امیرپیشنهاد رشوه داده بود،ولی امیر،هیچکدام رانپذیرفت وهمین موضوع،خشم سفیررابرانگیخت.سفیربارها گفته بود: «پول هایی که برای رشوه به امیر پیشنهاد کردند و ایشان نپذیرفت، صرف کشتن وی کردند.» سرانجام نیز دسیسه های انگلیس و جیره بگیرانش در دربار، بزرگ مردی را به کام مرگ فرستاد که شهادتش، مُهر ننگی بر پیشانی دشمنان زد و زندگی اش، سند افتخاری شد در دستان ملت.
امیرکبیر و صنعت
در عصری که نهضت صنعتی در اروپا به اوج خود نزدیک می شد، عقب ماندگی کشورهایی مانند ایران، آشکارتر از گذشته رخ می نمود. اگر بخواهیم اقدامات امیرکبیر را برشماریم، از توجه فراوان امیر به صنعت نباید غافل باشیم. سیاست کلی امیر بر پایه توسعه صنعت و پیشرفت کشاورزی استوار بود. سعی او افزایش تولید ایرانی و کاهش واردات بود. امیر، کارخانه های شکر، پارچه بافی، کاغذسازی، فلزکاری، بلور، چینی سازی و... را در شهرهای ایران راه اندازی کرد.
او دستور داد دستگاه های جدید را به ایران آورند و از مهندسان و صنعت کاران اروپایی بخواهند تا صنایع گوناگون را در ایران آموزش دهند. معادن، شناسایی شد و استخراج فلزات، آغاز گشت. امیر در ترویج و تشویق صنعت گران آن قدر اصرار داشت که عهد بسته بود به هر فردی که هنر بدیع و صنعت تازه ای بیاورد، پاداش خوبی خواهد داد.
رونق کشاورزی
امیرکبیر اعتقاد داشت که یک کشور مستقل، باید همه چیز را در داخل سرزمین خود تأمین کند. او برای رونق کشاورزی، گام های زیادی برداشت. آنچه او انجام داد، شروع حرکتی بود که در آینده باید سامان می یافت. برخی از مهم ترین اقدامات وی برای بهبود وضعیت کشاورزی عبارتند از: ایجاد امنیت برای کشاورزان، تشویق آنان به صنعتی کردن مسیر تولید، کم کردن مالیات، ساخت سدّ ناصری بر رودخانه کرخه و دو سد دیگر در گرگان و قم.
بهداشت
اجتماعی که دچار بیماری های جسمی و روحی است، طعم آرامش را نخواهد چشید. بی توجهی به سلامت و بهداشت، گسترش بیماری ها را در پی دارد. مردمی که در فقر و آلودگی رشد می کنند، رنگ آسایش و پیشرفت را نخواهند دید. امیرکبیر که خود از میان مردم برخاسته بود و با رنجشان آشنایی دیرین داشت، ابتکار زیادی برای بالا بردن سطح بهداشت عمومی به خرج داد. وی آبله کوبی را در ایران عمومی ساخت و به دستور او کتاب های لازم در این زمینه به فارسی ترجمه و چاپ شد. آبله کوبان را با حقوق کافی، استخدام کرد و به شهرهای گوناگون فرستاد. مبارزه با بیماری وبا، ساخت نخستین مریض خانه های دولتی، تعلیم پزشکان، نظافت شهر و گردآوری بیماران از سطح شهرها، از اقدامات دیگر امیر در این راستا هستند.
امیر علم دوست
توجه به علم و ادب و فراهم آوردن محیط لازم برای گسترش دانش، نخستین برنامه برای بالا بردن فهم و درک مردم است. آنچه از امیرکبیر، چهره ای روشن فکر و اندیشمند ساخته، توجه او به علم و فرهنگ بوده است. او در عصری که کتاب،مهمترین وسیله دانش اندوزی و تولید اندیشه بود،دست به ابتکارهایی زد که ارزش آنهاراامروزه به خوبی میتوان دریافت.
دردوران صدارت او،کتابهای فراوانی ازاروپابه ایران آورده شدکه درزمینه های گوناگونی نوشته شده بودند.کتابهایی درباره علوم طبیعی،صنعت،زراعت،تجارت،اقتصاد،سیاست،قوانین معدن شناسی،تربیت حیوانات اهلی وخانگی،پرورش درختان صنعتی ومیوه،باغبانی،نظام لشکری وفنون جنگ،طب،دامپزشکی و... .افزون براین،امیر323نقشه جغرافیای جهان رایکجابه ایران آورد.میرزاتقی خان کتابخانه ای درکنارمدرسه دارالفنون تأسیس کردتادانش آموزان باعلوم موردعلاقه خودآشنا شوند.راه اندازی چاپخانه مدرسه دارالفنون هم ازکارهای اندیشمندانه امیر بودکه چاپ کتابهارا آسانتر،سریعتروارزانترمیکرد.درهیچ دوره ای ازتاریخ قاجار،چنین رویکردی به علم وجودنداشت وچنین ستایشمندانه برای خودکفایی علمی گام برداشته نشد.
امیر مقتدر
امیرکبیر،فروش شراب راقدغن کرده بود.روزی غلام سیاهی به خانه یک ارمنی رفت وشراب خواست.ارمنی نپذیرفت.غلام اصرارکرد وبه تهدیدارمنی پرداخت.ارمنی که جرئت سرپیچی ازدستورامیروفروش شراب رانداشت،سرکه شیره راباآب مخلوط کردوبه غلام فروخت.غلام تمامی آنرایکباره سرکشیدوشروع به عربده کشی و آزارمردم کرد.غلام راگرفتندو نزد امیرآوردند.امیردستوردادتاارمنی رابیاورند و تنبیه کنند.ارمنی قصه رابازگفت که من سرکه شیره به اوفروختم،نه شراب.غلام باخشم گفت:چرااین رانگفتی که من بدمستی نکنم؟امیرکه ماجرارافهمیده بود،خندیدو ارمنی رامرخص کردوغلام راگوشمالی داد.
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
امیرکبیر ، از تولد تا شهادت/۳
دارالفنون
پرورش مردان صاحب اندیشه و صنعت گر، نه تنها نیازمند استادانی باتجربه است، بلکه بدون ایجاد مراکز مناسب و سازمان دهی درست، تحقق نمی یابد. امیرکبیر از سال ها پیش از صدارت خود، در تلاش بود تا مدرسه ای تأسیس کند. او قصد داشت دانش آموزانی را در علوم گوناگون تربیت کند و ایران را در مسیر شکوفایی قرار دهد. سرانجام در سال 1266 هـ . ق ساخت مدرسه ای را آغاز کرد و آن را «دارالفنون» نامید.
از آنجا که امیر نیز مانند مردم ایران از انگلیسی ها و روس ها تنفر داشت، به استخدام معلمان اتریشی پرداخت. مدرسه دارالفنون با نُه استاد اتریشی در رشته های مهندسی، تاکتیک نظامی، توپ خانه، سواره نظام، معدن شناسی، طب و دواسازی، با حضور صدوپنجاه دانش آموز، زمانی شروع به کار کرد که سیزده روز قبل از آن، امیرکبیر را در باغ فین به شهادت رسانده بودند و او نتوانست ثمره تلاش های خود را در راه اندازی دارالفنون ببیند.
وقایع اتفاقیه
بالا بردن سطح آگاهی جامعه و رشد فرهنگی مردم، بهبود زندگی آنان را در پی دارد. دوره سلطنت قاجارها چنان مردم را در تنگ دستی و نادانی قرار داده بود که کمتر کسی گمان می کرد امیرکبیر بتواند تأثیر عمیقی بر فرهنگ مردم به جا بگذارد.
یکی از اساسی ترین اقدامات او برای افزایش اطلاعات و آگاهی جامعه، انتشار روزنامه وقایع اتفاقیه بود. گرچه پیش از آن، روزنامه های دیگری به زبان فارسی منتشر شده بودند، ولی هیچ کدام موفقیت روزنامه وقایع اتفاقیه را به دست نیاوردند. رویکرد مردم به این روزنامه، چنان رو به فزونی نهاد که حتی ایلات و عشایر نیز مبلغی برای اشتراک این روزنامه می پرداختند تا آن را مطالعه کنند. چگونگی ترقی دولت های اروپایی، رشد صنعت در آنها و اکتشافات جدید، مهم ترین مطالبی بود که در این روزنامه به صورت دنباله دار چاپ می شد.
یکی از نمایندگان انگلیس در ایران می نویسد: «تأسیس این روزنامه، نشانه ای است از عزم راسخ امیر بر ترقی ایران و روشن گردانیدن افکار هم وطنانش».
وابستگی به بیگانه، هرگز!
ایران، سال های فراوانی را به یاد دارد که بیگانگان به سرمایه های ملی آن دست اندازی و در سرنوشت ایرانیان دخالت می کردند. دوران قاجارها نیز با زورگویی های انگلستان و روسیه همراه بود. میرزا تقی خان امیرکبیر از مخالفان گسترش نفوذ تاراج گرانه بیگانگان در ایران بود. او حامی استقلال ملی بود و در برابر خواسته های نابجای بیگانگان، سرسختانه مقاومت می کرد. ازاین رو، می کوشید از دادن هرگونه امتیازی به این کشورها پرهیز شود.
ایجاد رابطه با کشورهایی همچون اتریش، ایالات متحده، فرانسه و آلمان، سیاست دیگری برای محدود کردن وابستگی به دو دولت انگلستان و روسیه بود. یکی از نمایندگان انگلیس می گوید: «سعی من و کوشش نماینده روسیه و تلاش مشترک ما، همگی باطل است. کسی نمی تواند میرزا تقی خان را از تصمیمش بازدارد».
حقوق شاه و درباریان
مفت خوری، عیش و نوش، شهوت رانی و ثروت اندوزی، مهم ترین ویژگی شاهزادگان قاجاری بود. شاهزادگانی که برای خوش گذرانی های خود، به سرمایه های ملت چوب حراج زده و بر فقر و گرسنگی مردم، چشم بسته بودند. فساد مالی و خرج های سنگین دربار قاجار، مهم ترین دلیل نفرت مردم از سلطنت آنان بود. هدیه های بی حسابی که از خزانه به دوستان و آشنایان می دادند، مسافرت های پر خرج و ول خرجی های کلان آنها، روز به روز بیشتر می شد.
میرزا تقی خان امیرکبیر، مردی نبود که بی عدالتی را تاب بیاورد. گرچه صدارت کوتاه او فرصتی نبود که بتواند فساد مالی را ریشه کن کند، ولی با شجاعت تمام، حقوق و مزایای درباریان، شاهزادگان و حتی ناصرالدین شاه را کم کرد. امیر چنان بنیان منظم و محکمی برای خزانه کشور بنا نهاد که سال ها پس از وی نیز دست فرصت طلبان از ثروت و ملت، کوتاه بود.
نقشی بر دیوار
لحظه ای که امیر روی صحن حمام فین نشسته بود و فوران خون خویش را تماشا می کرد، مانند همیشه آرام، متین و در تفکری عمیق بود. ناگهان همچون فردی که چیزی به یاد آورده، از جا برخاست و دست خون آلود خود را بر دیوار گذاشت؛ گویا می خواست چیزی بنویسد. شاید امیر به یاد مرگ مربی خود ـ یعنی قائم مقام ـ افتاده بود که او نیز به دست محمدشاه ترور شده بود و در لحظه جان دادن بر دیوار نگارستان نوشت:
روزگار است این که گه عزت دهد، گه خوار دارد
چرخ بازیگر از این بازیچه ها بسیار دارد
عده ای گفته اند که امیر نیز بر دیوار، متنی نوشت، ولی خوانده نشد و برخی گفته اند که خوانا هم بوده، ولی به نفع خاندان قاجار نبوده و آن را محو کرده اند. یک اروپایی که به ایران سفر کرده بود، گفته است که جمله لا اله الا الله بر دیوار نوشته شده بود.
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
امیرکبیر ، از تولد تا شهادت/۴
از تمام شایدها که بگذریم، آنچه می توان به یقین گفت، سخن کُنت دوگوبینوی فرانسوی است. او می نویسد:بهرحال،اگربخواهیم پی ببریم که آن نقوش چه بوده یادرمضمون آن خط چه نوشته،میتوانیم بگوییم که مُهربدبختی دولت وملت ایران بوده که برپیشانی کشورنقش میبست وسندننگ تاریخی وابدی دوران سلطنت ناصرالدین شاه بودکه برای همیشه درصفحات تاریخ به یادگارمیگذاشت.
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
امیرکبیر ، از تولد تا شهادت
بخش۱
https://eitaa.com/me_atu/4554
بخش۲
https://eitaa.com/me_atu/4555
بخش۳
https://eitaa.com/me_atu/4556
بخش۴
https://eitaa.com/me_atu/4557
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
┄═•✺🔹﷽🔹✺•═--
✅به اطلاع کلیه همکاران محترم می رساند
با توجه به درخواست های مکرر همکاران مبنی بر ارائه خدمات طب سنتی، طب سوزنی و خدمات پوست و مو در مرکز بهداشت و درمان، از این پس خدمات ذیل توسط پزشک مرکز بهداشت و درمان خانم دکتر افشار ارائه می گردد.
جهت دریافت مشاوره و تعیین وقت با شماره
02148393581تماس حاصل فرمایید. 1-طب سنتی (حجامت و ...) 2- طب سوزنی(جهت تسکین و درمان انواع سردردها، کمردرد، دردهای عضلانی، دردهای مفصلی و زانو، دردهای تونل کاربل سندرم) 3- خدمات پوست و مو 🔗 پیوستن به کانال: ┏━ 🇮🇷 ┅┅┅┅┅┅┅┅┅ 📡 http://eitaa.com/af_atu ┗━━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم دیدنی از تشرّف رهبر معظم انقلاب به همراه خانواده به آستان مقدس امامزاده علی ابن محمدباقر(ع) اردهال
🔹دقایقی پیش فیلمی از تشرّف خانوادگی رهبر معظم انقلاب اسلامی به همراه فرزندان و نوههای ایشان به آستان مقدس امامزاده علی ابن محمد باقر(ع) برای نخستین بار پخش شد.
🔹حمیدرضا مقدمفر مسئول برگزاری نخستین کنگره بینالمللی بزرگداشت امامزاده علی ابن محمد باقر(ع) پیش از پخش این فیلم کوتاه و در توضیح آن گفت: بیشک برای مردم دارالمومنین کاشان و بویژه مردم منطقه اردهال امروز یک روز تاریخی و ماندگار در تقویم معاصر خواهد بود.
🔹توجه علمای بزرگ در طول تاریخ به شخصیت والای حضرت علی ابن محمد باقر(علیهماالسلام) که سفیر ولایت در ایران اسلامی بودند، ویژه بوده و هست.
🔹این مکان مقدس همواره مورد عنایت و توجه خاص رهبر معظم انقلاب، حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای (مدظله العالی) بوده که طی این سالها در چندین سفر غیررسمی با تشرف به محضر این امامزاده گرانقدر، ارادت و محبت قلبی خود را نسبت به ایشان ابراز کردهاند.
🔹یکی از شیرین ترین و ماندگارترین این تشرفها سفر غیررسمی و خانوادگی رهبر معظم انقلاب با خودرو اتوبوس در روز یکشنبه چهاردهم شهریور ۱۳۹۵ بود که موجی از شعف و شگفتی مردم منطقه را در پی داشت که ناباورانه از این تشرف مطلع شده و این صحنه تاریخی را مشاهده کردند.
🔹مفتخریم که امروز در آئین نخستین کنگره بینالمللی حضرت علی ابن محمد باقر علیهماالسلام، با اهتمام دفتر نشر مقام معظم رهبری از بخشهایی از این سفر تاریخی رونمایی کنیم.
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
57.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مبلغ پاکستانی: امامزاده علی بن محمد باقر (ع) به جهانیان معرفی شود
سید ظهیر الحسن نقوی مبلغ پاکستانی مقیم کالیفرنیا در نخستین کنگره حضرت علی بن محمد باقر(ع):
🔹از تولیت حرم و متولیان برگزاری این کنگره میخواهم که کنگره امامزاده علی بن محمد باقر(ع) در سراسر دنیا برگزار شود.
🔹باید اینجا برای زائران خارج کشور و زائرانی که به حرم حضرت معصومه مشرف میشوند بیشتر معرفی شود و بیشتر به این امام زاده رسیدگی شود تا بتوانیم امامزاده را معرفی کنیم.
🔹این امامزاده فقط برای ایرانیان نیست و برای شیعیان سراسر دنیا است و سعی کنیم این امامزاده که این پنجره رحمت پروردگار است را در سطح جهانی معرفی کنید.
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
تعداد شهدای کرمان به ۹۴ تن رسید
🔹با شهادت سروان «محمدعلی ضیاءالدینی» از نیروهای راهنمایی و رانندگی کرمان، تعداد شهدای جنایت تروریستی کرمان به ۹۴ نفر افزایش یافت.
🔹اعضای بدن این شهید هم امروز به بیماران نیازمند اهدا شد.
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رونمایی از تمبر یادبود نخستین کنگره بین المللی حضرت علی بن محمد باقر(ع)
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌شورش در اکوادور
پس از اعلام وضعیت اضطراری توسط رئیس جمهور این کشور، ارتش اکوادور در خیابان ها گشت زنی می کند.
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
📌یمن: امارات پشت حمله به کشتیهای غیر اسرائیلی است
عبدالسلام جحاف ، یکی از اعضای کمیته دفاعی انصارالله یمن ، گفت که امارات متحده عربی مزدوران را برای حمله به کشتی های غیر اسرائیلی استخدام میکند و ما را مقصر میداند ، اگر امارات این کار را انجام دهد ، از حملات زمینی و هوایی و دریایی یمن جان سالم به در نخواهد برد .
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
📌تجمع 36 خاخام یهودی در سالن شورای امنیت برای توقف جنگ در غزه
36 خاخام و طلبه مدارس دینی یهودی در آمریکا در داخل سالن شورای امنیت تجمع کرده و خواستار توقف فوری جنگ در غزه شدند.
این خاخامها در چارچوب تور اختصاصی سازمان ملل اقدام به بازدید از شورای امنیت کردند اما به محض ورود به سالن آن، شال مخصوص یهودیان و چفیه فلسطینی به گردن انداخته و پلاکاردهایی را به دست گرفتند که روی آن نوشته شده بود "همین الان جنگ را متوقف کنید؟.
آنها همچنین از بایدن رئیس جمهور آمریکا خواستند به وتوی قطعنامههایی که خواستار توقف جنگ است، پایان دهد.
این اقدام اعتراضی به همت سازمان "صدای یهودیان برای صلح"، "یهودیان حامی عدالت نژادی و اقتصادی" و "خاخامهای حامی آتشبس" برگزار شد.
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌اوضاع در اکوادور همچنان وخیم است
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌در پی فرار رهبر بزرگترین گروه مجرمان اکوادر از زندان در این کشور اعلام وضعت اضطراری شده و از طرفی دیگر افراد ناشناس با حمله به استودیو خبر تلویزیون ملی اکوادر اقدام به گروگان گیری کرده اند؛ وضعیت در این کشور به نظر رو به وخیم تر شدن پیش میرود
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
📌شمار شهدای خبرنگار در غزه به ۱۱۲ نفر رسید
هبه العبادله خبرنگار فلسطینی و دختر بچهاش در حمله هوایی رژیم اشغالگر به منزلش در نوارغزه به شهادت رسیدند.
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
📌وزارت خارجه چین: ما خواستار آتشبس همه جانبه و فوری هستیم و از اسرائیل میخواهیم نسل کشی دسته جمعی علیه ساکنان غزه را متوقف کند.
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
📌فعال شدن پدافند هوایی در دریای عمان برای رزمایش سپاه
طی چند روز اخیر فیلمهایی از فعال شدن پدافند هوایی و یا صدای تیر اندازی و شلیک توپ و غیره از جنوب سیستان و بلوچستان در فضای مجازی منتشر شده است که با بررسی میدانی و پیگیری صورت گرفته مشخص شده این صداها و فیلمهای فعال شدن پدافند هوایی در این محدوده به دلیل رزمایش نیروی دریایی سپاه پاسداران بوده و دلیل دیگری ندارد.
پیگیریها برای انجام مصاحبه و انتشار خبر در این خصوص در حال انجام است و به زودی اطلاع رسانی دقیقی از این رزمایش منتشر خواهد شد.
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌ظاهرا رزمایش سپاه در جنوب کشور آغاز شده و در روز اول با حواشی جالبی روبرو بوده ....
همونطور که در کلیپ هم مشاهده میکنین ، ۲ تیر از راکتهای شلیک شده در آسمان Fail شدن و ظاهرا بقایاشون در پتروشیمی چابهار سقوط کرده
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
📌بلینکن وارد رام الله شد
آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا برای دیدار با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین وارد رام الله شد.
همزمان با ورود بلینکن به رام الله، ساکنان این شهر در حال آماده شدن برای تظاهراتی گسترده در اعتراض به این سفر و حمایتهای همه جانبه دولت آمریکا از رژیم اشغالگر صهیونیستی و نسلکشی آن در غزه هستند.
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
🔸شهادت مامور فراجا در درگیری مسلحانه در راسک
🔹از ساعت یک بامداد امروز درگیری مسلحانه نیروهای انتظامی پاسگاه جنگل راسک آغاز و پس از سه ساعت اعضای گروهک که نتوانستند به داخل پاسگاه نفوذ کنند، متواری شدند.
🔹فرماندار راسک اعلام کرد در این درگیری ۳ ساعته گروهبان «امیرحسین حسینآبادی» یکی از نیروهای انتظامی به شهادت رسید.
🔹تلاش نیروهای انتظامی برای دستگیری افراد مسلح شرور ادامه دارد.
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
🔺لیلا خالد (چریک فلسطینی) بعد از شهادت حاج قاسم گفت : به شهید قاسم سلیمانی میگویم؛ تو پسر فلسطینی ،فلسطین هرگز فرزندانش را فراموش نمیکند.
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
🔻جیش الظلم مسئولیت حمله به پاسگاه راسک را بر عهده گرفت
🔹گروهک تروریستی جیش الظلم با انتشار اطلاعیه ای در کانالهای خود مسئولیت حمله به پاسگاه روستای بیدلد، جنگل واقع در شهرستان راسک را بر عهده گرفت.
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امارات خبیث هم هدف موشکهای ما خواهد بود.
جعفر الحسینی: تمام اهداف و پایگاههای آمریکایی و مدافعان رژیم صهیونیستی در غرب آسیا به ویژه امارات خبیث هدف مقاومت اسلامی عراق است که حساب ویژهای با او داریم.
#بسیج_کارکنان_دانشگاه_علامه_طباطبایی
☫@me_atu☫