💌امام علی علیه السلام:
با سه چیز است که عقل انسان ها محک زده مى شود:
ثروت
پست و مقام
مصیبت ها و مشکلات
📗 شرح غررالحکم و درر الکلم حدیث 4664
کانال مشاوره خانواده نور https://eitaa.com/mech53442
زندگی مثل جلسه امتحان است
بار ها غلط مینویسیم
پاک میکنیم
و دوباره غلط مینویسیم
غافل از اینکه ناگهان مرگ فریاد میزند؛
برگه ها بالا..!!
تاوقت هست
درست زندگي كنيم......
کانال مشاوره خانواده نور https://eitaa.com/mech53442
در مورد فواید صحبت کردن با خود بیشتر بدانیم:
زمانی که فردی با خودش با صدای بلند حرف میزد اطرافیان با تاسف درباره سلامت روان وی قضاوت میکنند، اما این کار نشان دهنده جنبههای منحصربه فرد و هیجان انگیزی از فرد است
۱- آنها بهتر از دیگران میتوانند احساسات خود را کنترل کنند.
۲- سازماندهی افکار مثبت و منفی دراین افراد به خوبی انجام میشود.
۳- همچنین آنها قابلیت برنامه ریزی دقیق تری برای کارهای خود دارند.
۴- حافظه این افراد قوی است و در روابط اجتماعی و معاشرتها موفقتر از سایرین ظاهر میشوند.
براساس تحقیقات هر فردی درطول ۲۴ ساعت حداقل به مدت سه دقیقه با خود حرف میزند که بیشتر این حرفها حول محور دلجویی، دادن آرامش، سرزنش کردن، یادآوری کارها، حفظ کردن اطلاعات، تمرین گفتگوی خیالی با اشخاص دیگر و مواردی است که فرد نیاز دارد احساسات خود را کنترل کند و فردی دردسترس نیست تا از او نظرخواهی کند.
در زمانی که فرد احساس تنهایی میکند و به شدت درگیر احساسات است، به طور ناخودآگاه برای کنترل احساسات با خود صحبت میکند و در اکثر زمانها این کار باعث آرامش، تصمیم گیریهای صحیح و بهبود وضعیت روحی میشود.
این یافتهها حاصل پژوهش دانشمندان علوم روانشناسی دانشگاه Bangor University در کشور ولز است. https://eitaa.com/mech53442
✅✅ یکی از علل بسیار شایع بروز اختلالات جنسی خصوصا اختلال نعوظ در مردان میانسال، شروع تدریجی بیماری های قلبی عروقی میباشند. بیماریهای سیستم قلبی عروقی سالیانه جان صدها هزار نفر مرد را می گیرند در صورتیکه با برنامه ریزی صحیح می توان از بسیاری از مرگهای زودرس ناشی از بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری کرد.
✅✅ بر طبق تحقیقات اخیر، بسیاری از مردان که در میانسالی بتدریج دچار اختلالات نعوظ میشوند طی ۲ الی ۳ سال بعد دچار بیماری های سیستم قلبی عروقی خواهند شد. در حقیقت بروز اختلالات نعوظ در این گروه بزرگ افراد دریچه ای به سمت بیماری های قلبی و عروقی است که کشف زود هنگام آن چه از جهت درمان اختلال نعوظ و چه از جهت پیشگیری از سکته قلبی اهمیت خاصی پیدا میکند.
✅✅ لذا در هر بیمار میانسالی که بتدریج دچار علایم اختلال نعوظ شده است بسیار مهم است که از نظر قلبی و عروقی مورد برسی جامع قرار گیرد و فاکتورهایی که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را افزایش می دهند، بدقت کشف و درمان گردند.
🧍♀➖➖💜➖➖🧍♂
کانال مشاوره خانواده نور 👫✅✅ یکی از علل بسیار شایع بروز اختلالات جنسی خصوصا اختلال نعوظ در مردان میانسال، شروع تدریجی بیماری های قلبی عروقی میباشند. بیماریهای سیستم قلبی عروقی سالیانه جان صدها هزار نفر مرد را می گیرند در صورتیکه با برنامه ریزی صحیح می توان از بسیاری از مرگهای زودرس ناشی از بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری کرد.
✅✅ بر طبق تحقیقات اخیر، بسیاری از مردان که در میانسالی بتدریج دچار اختلالات نعوظ میشوند طی ۲ الی ۳ سال بعد دچار بیماری های سیستم قلبی عروقی خواهند شد. در حقیقت بروز اختلالات نعوظ در این گروه بزرگ افراد دریچه ای به سمت بیماری های قلبی و عروقی است که کشف زود هنگام آن چه از جهت درمان اختلال نعوظ و چه از جهت پیشگیری از سکته قلبی اهمیت خاصی پیدا میکند.
✅✅ لذا در هر بیمار میانسالی که بتدریج دچار علایم اختلال نعوظ شده است بسیار مهم است که از نظر قلبی و عروقی مورد برسی جامع قرار گیرد و فاکتورهایی که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را افزایش می دهند، بدقت کشف و درمان گردند.
🧍♀➖➖https://eitaa.com/mech53442 👫
تنبیه و تکنیک های تنبیه و تشویق ( قسمت اول)
اولین چیزی که در کنترل بدرفتاری کودکان به ذهن اکثر والدین می رسد، تنبیه است. وقتی کودک دروغ می گوید، او را کتک می زنند یا در حمام زندانی می کنند. وقتی با دوستش دعوا می کند، با او قهر می کنند. وقتی گریه می کند تا با مادر بیرون برود، مادر می گوید: اگه گریه کنی و بخوای وقتی می خوام سرکار برم، ناراحتم کنی، دیگه مامانت نمی شم، دیگه دوستت ندارم و می رم مامان ماهان می شم. وقتی اسباب بازی جدید و گرانش را می شکند او را تهدید می کنند که دیگه تا آخر عمر برایش اسباب بازی نمی خرند و...
تنبیه عملی است که باید باعث کاهش بدرفتاری کودک شود. اگر شما با کودک خود قهر می کنید و او را تهدید می کنید که دیگر مادرش نخواهید بود، با این عمل می خواهید که او گریه کردنش را قطع کند و با آرامش در منزل بماند و دنبال شما ندود، اما آن چه در عمل رخ خواهد داد، افزایش گریه، اضطراب و بی قراری کودک است.
شما کودک خود را کتک می زنید تا دیگر با دوستش کتک کاری نکند، ولی این عمل منجر به افزایش خشم و پرخاشگری کودک می شود و دقیقاً بدرفتاری او با بچه های دیگر افزایش می یابد. شما سر کودک خود فریاد می کشید که: دیگه نبینم با من بلند صحبت کنی، باید آرام صحبت کنی و...
⚜برای تنبیه صحیح باید چه مسائلی را رعایت کرد؟
اصل اول:
به ازای هر تنبیه، باید حداقل دو تا سه بار کودک را تشویق کنید.
تنبیه به تنهایی نمی تواند بدرفتاری کودک را کنترل کند.
اصل دوم:
تشویق مقدم بر تنبیه است. حداقل چند هفته ی اول برنامه ی رفتاری را باید صرفاً به تشویق اختصاص دهید و سپس در مرحله ی بعدی، تنبیه را نیز در برنامه ی رفتاری کودک بگنجانید.
به عقیده ی شما، چرا این دو اصل این قدر مهم هستند؟ اینک با ذکر مثال واضح تر و روشن تر بیان می کنم.
در مورد اصل اول در نظر بگیرید که برای کودکی پول، تشویق بسیار مهمی است. او علاوه بر پول توجیبی و مقرری هفتگی در قبال هر کار مثبت صد تومان پاداش می گیرد، که جمعاً در طول هفته با انجام دادن کارهای مثبت، پانصد تومان اضافه تر گرفته است. ولی با اجرای برنامه ی تنبیهی، هر بار که کار منفی انجام دهد، از او صد تومان کم می کنید و یا صد تومان پس می گیرید. حال به قدری او را تنبیه کرده اید که تنبیه شما بیش تر از تشویق شده است، به طوری که او هزار تومان هم به شما بدهکار شده است؛ یعنی، نه فقط پولی برای او باقی نمانده است، بلکه باید پانصد تومان هم به شما بدهد. پس این کودک چیزی برای از دست دادن ندارد و دیگر برایش مهم نیست چه رفتاری انجام دهد. او که همه ی پول هایش را از دست داده است و تازه مقروض هم هست، حالا دیگر هر بدرفتاری که دلش بخواهد انجام می دهد. بهترین کار این بود که اگر شما پانصد تومان به او داده اید، در مجموع، دویست تومان به عنوان تنبیه از او پس می گرفتید.
مثال دیگر موضوع را برای شما روشن تر می کند:
کودکی به علت رفتارهای مثبت خود، سه ستاره گرفته است. حالا به علت رفتار منفی یک ستاره از او پس می گیرید. چنان چه قرار باشد هر سه ستاره ی او پس گرفته شود، دیگر سیستم تنبیه و تشویق شما کارایی نخواهد داشت.
در مورد اصل دوم باید گفت که چرا این موضوع این قدر مهم است:
تشویق به وجود ارتباطی مطلوب بین شما و فرزندتان کمک می کند و هرچه قدر این ارتباط بهتر باشد، حرف شنوی کودک از دستورات شما بیشتر خواهد شد. خیلی مواقع وقتی برای والدین روش تنبیهی توضیح داده می شود، آن ها شکایت دارند که فرزندشان به نوع تنبیهی که کارشناسان پیشنهاد می کنند توجهی ندارد. مثلاً، وقتی به کودک می گویند برو آن گوشه بنشین، یا امروز حق استفاده از کامپیوتر را نداری، کودک اصلاً به حرف آنها گوش نمی دهد. بله، کاملاً صحیح است؛ چون، هنوز ارتباطی مثبت بین والد و کودک به وجود نیامده است. به همین دلیل است که ما می گوییم همیشه قبل از این که تنبیه را شروع کنید، باید چند هفته ای را صرف ارتباط مثبت با کودک و تشویق رفتارهای خوب او کنید. «همیشه تشویق مقدم بر تنبیه است» این یک اصل است، آن را فراموش نکنید. شما نمی توانید ابتدا سراغ تنبیه بروید؛ چون، کودک تنبیه شما را نمی پذیرد.
منبع : عربگل،فرزندپروری (چگونه کودکم را تربیت کنم؟)، تهران: نشر قطره، چاپ هفتم
⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜
کانال مشاوره خانواده نور https://eitaa.com/mech53442
❌ #توهین_نکنید
برای اینکه عصبانیت تان را بدون سرزنش و توهین به طرف مقابل به زبان بیاورید از کلمه «من» استفاده کنید.
به جای اینکه بگویید: «تو اعصاب من رو داغون می کنی! تو عذابم میدهی! درکم نمی کنی! تو نمی فهمی! تو همه چیز را تحمیل می کنی و…»
بگویید: «من عصبانی هستم! حال من خوب نیست! من نمی توانم این تصمیم را قبول کنم! برای من سخت است با این مساله کنار بیایم.»
در این صورت آتش جنگ را شعله ور نکرده اید و بدون تخریب و سرزنش طرف مقابل حرف خودتان و حتی حرف آخر را زده اید.
کانال مشاوره خانواده نور
🔴 معجزه ارتباط چشمی
💠 ارتباط چشمی بین دو نفر، نیرومندترین و موثرترین ارتباطات است، که پیامــدش فعال شدن چرخههایِ دیگرِ بدنِ هر دو طرف است.
💠 پس با نگاهی عاشـــقانــه به همــســـرتان احساس محبوبیت بدهید و از مزایای آن لذت ببرید. اضافه کنید به این نگاه عاشقانه؛ یک لبخند ملیح و زبان محبّتآمیز تا ببینید در قلب همــسرتان چه غوغایی به پا می کند.
═══✙❆💝❆✙════ کانال مشاوره خانواده نور https://eitaa.com/mech53442
✍ #ازدواج های زیادی بر اثر خودخواهی از میان رفته اند. این عامل بیش از هر مشکل دیگری زندگی ها را از هم می پاشد. فرد خودخواه فقط به خود اهمیت می دهد و خواسته های همسرش را درنظر نمی گیرد؛ او یاد نمی گیرد چگونه صبر کند و گذشت داشته باشد؛ چنین فردی نمی تواند همسر موفقی باشد!
🌸 به نیازها، امیدها و آرزوهای #همسرتان توجه کنید و به او در راه رسیدن به خواسته هایش کمک کنید!
🌷 کانال مشاوره خانواده نور🌷
https://eitaa.com/mech53442
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاوقتی دیگر دیگربدرود کانال مشاوره خانواده نور
https://eitaa.com/mech53442