....بِسْمْ أللّٰھِ الرَّحْمٰنِ الرَّحْیٖمْ....
مصاحبه با رزمنده دفاع مقدس سردار حاج جواد کمالی
خودتان را معرفی بفرمایید؟
بنده جواد کمالی اردکانی، فرزند حسین، متولد سال1341 هستم. در سال 1359 به توفیق الهی به عضویت سپاه پاسداران در آمدم. حدود 12 سال است که از وظیفه مقدس پاسداری بازنشسته شده ام.
حال و هوای اردکان در دوران انقلاب چگونه بود؟
#اردکان_در_دوران_انقلاب حدود ۱۰ تا ۱۵ هزار نفر جمعیت داشت. حاکمیت طاغوت بر شهر اردکان به گونهای بود که اکثر ادارات دست افراد وابسته به طاغوت اداره می شد. حال و هوای حاکمیت به این صورت بود که یک پاسبان بر یک محل حکومت میکرد، زور میگفت، رشوه میگرفت و... . اردکان با وجود اینکه شهر مذهبی بود. از نظر فساد و فحشا، وضعیت مطلوبی نداشت. رژیم طاغوت قصد داشت کم کم فرهنگ مذهبی مردم را تغییر دهد، به طوری که اکثر مسئولینی که در اردکان اقامت می کردند، خانوادههای آنها بی حجاب بودند. یکی دیگر از این فساد ها، مشروب خواری بود که شب ها نااهلان امنیت روانی شهر را به هم می زدند. به گونه ای که زنان جرأت بیرون آمدن از خانه را نداشتند. این موارد جملهای از اقدامات حکومت پهلوی در جهت ضد فرهنگ و حرکت دینی بود. در چنین شرایطی بود که اواخر سال ۱۳۵۶ و اوایل سال ۱۳۵۷ انقلاب در اردکان شروع شد. اولین راهپیمایی از مسجد جامع اردکان شروع شد و به سمت خیابان شهید قانعی ادامه پیدا کرد. مردم اردکان در دوران انقلاب و شروع آن چند دسته بودند:
دسته اول: روحانیت سلحشور مجاهد و انقلابی اردکان. دسته دوم: دانشجویان انقلابی که در شهرهایی مثل تهران و اصفهان و تبریز تحصیل میکردند و خط انقلابی را از دانشگاهها میگرفتند و در اردکان پیاده میکردند. دسته سوم: دستهای از مردم جوانان پر شوری بودند که در نمازهای جماعت شرکت میکردند و فعالیتهای انقلابی بسیار چشمگیری داشتند. دسته چهارم: عدهای از مردم که از شاه میترسیدند و سرسپرده شاه بودند.
#قسمت_اول
✍ سعید معتقدی ١۴٠٢/١١/١٩ مصادف با مبعث ١۴۴۵
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای مهربان ✅ به عشق مولا علی (ع) (6) 2- زهد و پارسایی امام (علیه السلام) او در دوران زن
✅ به نام خدای مهربان
✅ به عشق مولا علی (ع) (7)
• عمربن عبدالعزیز، خلیفه اموی که در زمان خود به زهد معروف بود، می گوید: در این امت، بعد از پیامبر (صلی الله علیه وآله) زاهدتر از علی بن ابی طالب نیامده است. (کشف الغمه، ج 1، ص 162 ; مناقب، ج 2، ص 94)
• خواجه نصیرالدین طوسی در برتری امام علی بن ابی طالب (علیه السلام) می گوید:
و کان ازهد الناس بعدالنبی (صلی الله علیه وآله)؛ او پارساترین مردم پس از پیامبر (صلی الله علیه وآله) بود.
و علامه در شرح آن می گوید: لباس و طعام او از همه خشن تر و غلیظ تر بود، هرگز از طعام سیر نخورد.
علامه می فرماید: این برنامه ویژه امام بود و دیگری با او مشارکت نداشت و هیچ کس حتی به بعضی از درجات او نرسید. کفش های او از شاخ درخت خرما بود پیراهن خود را گاهی با پوست و دیگر گاه با لیف خرما وصله می کرد. (شرح تجرید، ص 301)
3- انعطاف ناپذیری در برقراری مساوات
• بزرگانی از یارانش برای خاموشی فتنه ها از آن حضرت استدعا کردند که فعلا مصلحت ایجاب می کند به اعیان و بزرگان اصحاب، مقدار بیشتری از بیت المال داده شود تا امام را در مقابل دشمن یاری کنند. البته این پیشنهاد، به خاطر این بود که معاویه چنین می کرد، امام از شنیدن این سخن برآشفت و گفت:
«اتامرونی ان اطلب النصر بالجور، لا و الله لاافعل ما طلعت شمس و ما لاح فی السماء نجم والله لوکان المال لی، لواسیت بینهم، فکیف و انما هی اموالهم؛ آیا به من دستور می دهید که بوسیله بذل و بخشش های نابجا و ستم کردن به امت اسلام به دنبال پیروزی باشم؟ به خدا قسم هرگز این کار را تا جهان باقی است انجام نمی دهم. اگر این مال، مال شخصی من بود آن را به طور مساوی تقسیم می نمودم. پس چگونه یکی را بر دیگری ترجیح دهم و حال آنکه مال، مال عموم مسلمانان است؟» (شرح نهج البلاغه، ابن ابی الحدید، ج 2، ص 203)
ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
هدایت شده از ملزومات
📣📣📣📣 نظر به استقبال با شکوه از این برنامه فاخر فرهنگی؛ تا 30 بهمن ماه تمدید شد.
🔔🔔 بچه های انقلاب
🌟🌟 یک برنامه ویژه برای دهه نودی ها!
✅ یک برنامه متنوع و شاد برای 4 تا 8 ساله ها
◀️ صبح ها ویژه مدارس
◀️ عصرها ویژه عموم مردم
🔸جهت هماهنگی لطفا تماس بگیرید؛
۰9366093303
۰۹۱۳۵۲۵۶۳۹۴
🔹مکان؛ ابتدای خ. سعدی روبروی فروشگاه افق کوروش، پیش دبستانی شکوفه های رضوی
🕰زمان؛ تا 30 بهمن ماه
🔻مجتمع آموزشی میم
🔻آموزش و پرورش اردکان
🔻کانون فرهنگی جهادی شهید بهشتی(ره)
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای مهربان ✅ به عشق مولا علی (ع) (7) • عمربن عبدالعزیز، خلیفه اموی که در زمان خود به زه
✅ به نام خدای مهربان
✅ به عشق مولا علی (ع) (8)
4- برخورد قاطع امام با تخلفات یارانش
• برخورد با «نجاشی» شاعر امام (علیه السلام) در جنگ صفین؛
پس از جنگ صفین هنگامی که در کوفه بود در روز اول ماه رمضان به شاعر دیگری به نام «ابوسمال » برخورد، او نجاشی را به خانه خود فرا خواند و وسوسه اش کرد و هر دو باهم به باده نوشی پرداختند. این خبر به امام رسید، جمعی را فرستاد تا آن دو را دستگیر کنند. ابوسمال خود گریخت، ولی نجاشی گرفتار شد و او را نزد امام (علیه السلام) بردند. امام فرمود او را 80 تازیانه زدند، پس از آن 20 تازیانه بر آن افزودند.
نجاشی رو به امام کرد و گفت: یا امیرالمؤمنین آنچه به عنوان حد بود، دانستم، ولی نفهمیدم 20 تازیانه اضافی برای چه بود؟
فرمود؛ برای گستاخی تو نسبت به پروردگارت و روزه خوردن در ماه رمضان. (الغارات، ج 2، صص 536-533)
حضرت در پاسخ یکی از یاران خود که از دوستان و همشهریان نزدیک نجاشی بود و با جمعی دیگر از مردم یمن درباره تازیانه زدن نجاشی اعتراض کردند و گفتند:
تو میان دوستان و بیگانگان و مطیعان و مخالفان یکسان عمل می کنی؟! و با برادر ما نجاشی بدانگونه شدت عمل نشان دادی، از این جهت دل ما را آزردی و میان ما جدایی افکندی و ما را به راهی وادار کردی که عاقبت آن رفتن به دوزخ است؟!
فرمود: احکام خدا فقط بر مردمی پارسا و مطیع دستور خدا آسان است. ای برادر یمنی، نجاشی یکی از مسلمانان است که آنچه را خداوند حرام کرده است، انجام داده و حرمت حریم الهی را از بین برده است. درباره او حدی اجرا شد که خداوند کیفر چنین گناهی قرار داده است.
می گویند که این فرد اعتراض کننده (که نامش «طارق » بود) با نجاشی شبانه از کوفه نزد معاویه می روند. معاویه بسیار شاد می شود و در مجلسی که سران و بزرگان یارانش جمع بودند شرحی در ستایش خود و نکوهش علی (علیه السلام) بیان می کند. طارق طاقت نمی آورد و بپا می ایستد و بر شمشیر خود تکیه می کند، آنگاه خطبه ای بسیار شیوا در ستایش و تنزیه خدا و مدح رسول خدا (صلی الله علیه وآله) می خواند و می گوید:
ای معاویه! ما نزد امامی پرهیزگار و عادل بودیم که پیرامون او گروهی از اصحاب پرهیزگار و هدایت یافته پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله) جمع شده اند که همگی اهل دین هستند نه مردم دنیا، آنان همیشه شمع فروزان هدایت بوده اند. اگر کسانی از پیرامون او کنار می روند، نه برای آن است که حق را در جای دیگر می بینند، بلکه برای این است که تحمل حق بر مردم سخت است!.
و پس از آنکه شرح مبسوطی بیان می کند به نجاشی می گوید که اینجا جای تو نیست. (الغارات، ج 2، ص 536)
این سخت گیری ها در اجرای عدالت نه فقط طلحه و زبیر و طارق و نجاشی و... را از وی رنجانید بلکه برادرش عقیل ابن ابی طالب و پسرعمش عبدالله بن عباس را هم از وی ناخشنود کرد.
ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حماسه_حضور
یک بند انگشت است و بند دل دشمن!
مصاحبه با سوپری معروف اردکانی
آقای ...
#رای_میدهیم
#رسانه_باشیم
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای گل های صورتی ✅ شخصيت حضرت محمد (ص) در اشعار مولانا (2) جلالالدين مولوي چون ديگر عار
✅ به نام خدای گل های صورتی
✅ شخصيت حضرت محمد (ص) در اشعار مولانا (3)
ابعاد بسيار برجستهاي از پيامبر اعظم (ص) در مثنوي معنوي مطرح است، از جمله موارد زیر؛
1- رابطه نبی مکرم اسلام با خدای سبحان
مولانا در داستانهايش هنگامي كه سخن از پيامبر اعظم (ص) به ميان ميآورد، او را چنان به تصوير ميكشد كه گويي آنچنان پيامبر به خداوند نزديك است كه در آغوش او قرار گرفته است.
سبك مثنوي، سبك قرآن است و از داستاني به داستاني ديگر ميرود و گاهي اشعار حكايتهاي اصلي بيشتر ميشود. در اين حكايتها مولانا گاهي مستقيماً و گاهي غيرمستقيم از پيامبر اعظم (ص) ياد ميكند و وقتي ميخواهد اسم پيامبر را بياورد، بيشتر از نام «احمد» استفاده ميكند.
2- پيامبري حضرت محمد (ص)
مولانا با اشاره به اينكه پيامبر در درجه اول يك انسان است، بيان ميكند؛ پيامبر بر اساس رشد معنوي و تقوي توانست به مقام پيامبري نايل شود. پيامبر در هيچ لحظهاي از عمر شريفش مشرك يا كافر نبوده است.
3- پيام اصلي مثنوي كه در اشعار ني نامه، يعني هجده بيت اول مثنوي گنجانده شده، همان پيام اصلي پيامبر اعظم (ص) است و اين پيام را اين بيت بيان ميكند: «هر كسي كو دور ماند از اصل خويش / باز جويد روزگار وصل خويش»
4- انسانيت
5- مكارم اخلاقي
6- شايستگي و تذهيب نفس
7- نور انسانيت
8- جلوه كمال انساني
گفت پيغمبر كه حق فرموده است
من نگنجم هيچ در بالا و پست
در زمين و آسمان و عرش نيز
من نگنجم اين يقين دان اي عزيز
در دل مؤمن بگنجم اي عجب
گر مرا جويي در آن دلها طلب
ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای مهربان ✅ به عشق مولا علی (ع) (8) 4- برخورد قاطع امام با تخلفات یارانش • برخورد با
✅ به نام خدای مهربان
✅ به عشق مولا علی (ع) (9)
5- سختگیری در اجرای دین و قانون
• می گویند: علی (علیه السلام) امر کرد، قنبر، مردی را حد بزند. قنبر تحت تاثیر احساسات، سه تازیانه اضافه زد. علی (علیه السلام) آن مرد را وادار کرد قنبر را، برای جبران آن زیادی، سه تازیانه بزند. (سفینة البحار، ج 2، ص 167)
• علی (علیه السلام) با مشاهده کوچکترین انحراف از نمایندگان و عمال خویش شدیدا دلتنگ می شد.
عثمان بن حنیف، پیر مرد با سابقه و پرهیزگاری بوده است که از طرف امیرمؤمنان علی (علیه السلام) به فرمانداری بصره برگزیده می شود. شبی یکی از توانگران بصره او را مهمان می کند و مجلس ضیافتی بس باشکوه به خاطر وی ترتیب می دهد. گزارش این ضیافت به گوش آن حضرت می رسد بر پیشوای بینوایان، بس گران می آید که میان یکی از عمال وی، با طبقه مرفه و اشراف «روابط سر سفره» برقرار شود، لذا نامه ای را به «عثمان بن حنیف» می نگارد:
ای پسر حنیف! شنیده ام، مردی از متمکنان اهل بصره تو را به مهمانی فرا خوانده و تو هم دعوت او را پذیرفته و به سرعت به سوی آن شتافته ای، در حالی که طعام های رنگارنگ و ظرف های بزرگ غذا یکی بعد از دیگری پیش تو قرار داده می شد. من گمان نمی کردم تو دعوت جمعیتی را قبول کنی که نیازمندان شان ممنوع و ثروتمندان شان دعوت شوند. به آنچه می خوری بنگر. (آیا حلال است یا حرام؟)
« أَلاَ وَإِنَّ لِکُلِّ مَأْمُوم إِمَاماً، یَقْتَدِی بِهِ وَیَسْتَضِیءُ بِنُورِ عِلْمِهِ; أَلاَ وَإِنَّ إِمَامَکُمْ قَدِ اکْتَفَى مِنْ دُنْیَاهُ بِطِمْرَیْهِ، وَمِنْ طُعْمِهِ بِقُرْصَیْهِ، أَلاَ وَإِنَّکُمْ لاَ تَقْدِرُونَ عَلَى ذَلِکَ، وَلَکِنْ أَعِینُونِی بِوَرَع وَاجْتِهَاد، وَعِفَّة وَسَدَاد. فَوَ اللهِ مَا کَنَزْتُ مِنْ دُنْیَاکُمْ تِبْراً، وَلاَ ادَّخَرْتُ مِنْ غَنَائِمِهَا وَفْراً، وَلاَ أَعْدَدْتُ لِبَالِی ثَوْبِی طِمْراً، وَلاَ حُزْتُ مِنْ أَرْضِهَا شِبْراً، وَلاَ أَخَذْتُ مِنْهُ إِلاَّ کَقُوتِ أَتَان دَبِرَة، وَلَهِیَ فِی عَیْنِی أَوْهَى وَأَوْهَنُ مِنْ عَفْصَة مَقِرَة»
آگاه باش! هر مامومی امامی دارد که باید به او اقتدا کند و از نور دانش او بهره گیرد، بدان امام شما از دنیایش به همین دو جامه کهنه و از غذاها به دو قرص نان اکتفا کرده است. آگاه باش! شما توانایی آن را ندارید که چنین باشید، پس لااقل مرا با ورع، تلاش، عفت، پاکی و پیمودن راه صحیح یاری دهید.
«به خدا سوگند من از دنیای شما طلا و نقره ای نیندوخته ام و از غنایم و ثروت های آن مالی، ذخیره نکرده ام و برای این لباس کهنه بدلی مهیا نساخته ام و از زمین آن حتی، یک وجب برای خود برنداشته ام و از دنیا بیش از خوراک مختصر و ناچیزی برنگرفته ام.
این دنیا در چشم من بی ارزشتر و خوارتر از دانه تلخی است که بر شاخه درخت بلوطی بروید...
اگر می خواستم می توانستم از عسل مصفا و مغز گندم و بافته های ابریشم برای خود خوراک و لباس تهیه کنم، اما هیهات که هوا و هوس بر من غلبه کند و حرص و طمع مرا وادار کند تا طعام های لذید برگزینم، در حالی که ممکن است در سرزمین حجاز یا یمامه کسی باشد که حتی امید به دست آوردن یک قرص نان را نداشته باشد و نه هرگز شکمی سیر خورده باشد. آیا من با شکمی سیر بخوابم در حالی که در اطرافم شکم های گرسنه و کبدهای سوزانی باشند؟ و آیا آنچنان باشم که آن شاعر گفته است:
و حسبک داء ان تبیت ببطنة
وحولک اکباد تحن الی القد
«این درد ترا بس که شب با شکم سیر بخوابی، در حالی که در اطراف تو شکمهایی گرسنه و به پشت چسبیده باشند»
«أَ أَقْنَعُ مِنْ نَفْسِي بِأَنْ يُقَالَ هَذَا أَمِيرُ اَلْمُؤْمِنِينَ وَ لاَ أُشَارِكُهُمْ فِي مَكَارِهِ اَلدَّهْرِ أَوْ أَكُونَ أُسْوَةً لَهُمْ فِي جُشُوبَةِ اَلْعَيْشِ »
آیا به همین قناعت کنم که گفته شود: من امیر مومنانم، اما با آنان در سختی های روزگار شرکت نکنم؟! و پیشوا و مقتدایشان در تلخی های زندگی نباشم؟ من آفریده نشده ام که خوردن خوراکی های پاکیزه مرا به خود مشغول دارد و همچون حیوان پرواری که تمام همش علف است و یا همچون حیوان رها شده ای که شغلش چریدن و خوردن و پرکردن شکم می باشد و از سرنوشتی که در انتظار او است بی خبر است، آیا بیهوده و عبث آفریده شده ام.» (نهج البلاغه، نامه 45)
ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حماسه_حضور
یک بند انگشت است و بند دل دشمن...
مصاحبه با مرثیه خوان معروف
آقای...
#رای_میدهیم
#رسانه_باشیم
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای گل های صورتی ✅ شخصيت حضرت محمد (ص) در اشعار مولانا (3) ابعاد بسيار برجستهاي از پيام
✅ به نام خدای گل های صورتی
✅ شخصيت حضرت محمد (ص) در اشعار مولانا (4)
9- شاهد جمال حقیقت
طبق روایتی، حضرت رسول اكرم (ص) و يارانش در يكي از سفرها و برحسب روايت «ابوهريره» در بازگشت از خيبر، يك شب تا نزديك صبح راه ميپيمود تا همه كوفته شدند و به منزلي فرو آمدند و تا برآمدن آفتاب بيدار نشدند چنانچه نماز صبح فوت گرديد.
به گفته ابوهريره پيغمبر (ص) بلال را فرموده بود كه بيدار بماند و وقت نماز را پاس دارد ليكن خواب بر او نيز غالب آمد. پيغمبر از آن منزل حركت كرد و آنگاه فرود آمد و نماز صبح را قضا فرمود. مولانا ميگويد خواب بر پيغمبر چيره نگشت و آن، حالت استغراقي بود كه از مشاهدة جمال حقيقت بر وي عارض گرديد و در اين حالت، حكم ظاهر از وي ساقط شد.
جان كمالست و نداي او كمال
مصطفي گويان اَرِحْنا يا بلال
اي بلال افراز بانگ سيلْسِلت
زان دمي كاندر دميدم در دلت
زآن دمي كآدم از آن مدهوش گشت
هوش اهل آسمان بيهوش گشت
مصطفي بيخويش شد ز آن خوب صوت
شد نمازش از شب تَعْريس فوت
سر از آن خواب مبارك برنداشت
تا نماز صبحدم آمد بچاشت
در شب تعريس پيش آن عروس
يافت جان پاك ايشان دستبوس
عشق و جان هر دو نهانند و ستير
گر عروسش خواندهام عيبي مگير
البته این حکایت باید بررسی ماهوی شود و روایتش مورد بررسی سندی قرار گیرد زیرا تا آنجا که ما اطلاع داریم، نبی مکرم اسلام حتی نماز شب و مناجاتش قضا نشده است چه رسد به نماز واجب صبحش.!
ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
🔊🔊🔊🔊 اگر در اردکان دنبال محل مناسبی برای جشن تولد می گردی حتما با ما در ارتباط باش.
محیطی شاد و جذاب برای شما و خانواده شما💐💐💐
🔰هر سانسی 90 دقیقه
تنها با پرداخت 250 هزار تومان😳😳
یه تخفیف ویژه هم برای دوباره اومدن شما یا اونایی که از طرف شما میان، داریم!😉☺️
👈👈 مکان؛ ابتدای خ.سعدی، روبروی بانک مهر ایران، حیاط قشنگ پیش دبستانی شکوفه های رضوی
🔹تلفن تماس جهت هماهنگی؛
09366093303
🔆🔆🔆 تخفیفات ویژه برای خانواه های پرجمعیت، مدارس، ارگان های نظامی، صنایع و ...
✅ مکتب خانه قرآنی امام رضا علیه السلام
✅ کانون فرهنگی جهادی شهید بهشتی (ره)
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای مهربان ✅ به عشق مولا علی (ع) (9) 5- سختگیری در اجرای دین و قانون • می گویند: علی (
✅ به نام خدای مهربان
✅ به عشق مولا علی (ع) (10)
6- احترام به شخصیت و حقوق مردم
• حضرت (علیه السلام) در بخشنامه ای که برای مامورین جمع آوری مالیات نوشته است، پس از چند جمله موعظه و تذکر می فرماید:
«... فَأَنْصِفُوا النَّاسَ مِنْ أَنْفُسِكُمْ وَ اصْبِرُوا لِحَوَائِجِهِمْ، فَإِنَّكُمْ خُزَّانُ الرَّعِيَّةِ وَ وُكَلَاءُ الْأُمَّةِ وَ سُفَرَاءُ الْأَئِمَّةِ» (نهج البلاغه، نامه 51)
به عدل و انصاف رفتار کنید و به مردم در باره خودتان حق بدهید، پرحوصله باشید و در برآوردن حاجات مردم صبر و استقامت به خرج دهید که شما خزانه داران رعیت و نمایندگان ملت و سفیران حکومتید. بر هیچ کس به خاطر نیازمندیش خشم نگیرید، هیچ کس را از خواسته های مشروعش باز مدارید و به خاطر گرفتن خراج از بدهکار، لباس تابستانی یا زمستانی و مرکبی را که با آن به کارش می رسد، به فروش نرسانید و نیز به خاطر گرفتن درهمی، کسی را تازیانه نزنید، همچنین برای جمع آوری بیت المال، به مال هیچکس، چه مسلمان و چه غیرمسلمان که در پناه اسلام است، دست نزنید مگر اینکه اسب یا اسلحه ای باشد که برای تجاوز به مسلمانان به کار گرفته شود، چرا که برای مسلمان درست نیست بگذارد چنین اسلحه ای در اختیار دشمنان اسلام باشد...
• در بخشنامه دیگری که به سران سپاه نوشته است، می فرماید:
«أمّا بَعْدُ ، فإنَّ حَقّا عَلَى الوالي أَلاّ يُغَيِّرَهُ على رَعِيَّتِهِ فَضْلٌ نالَهُ ، و لا طَوْلٌ خُصَّ بِهِ ، و أنْ يَزيدَهُ ما قَسَمَ اللّه ُ لَهُ مِنْ نِعَمِهِ دُنُوّا مِنْ عِبادِهِ ، و عَطْفا على إخْوانِهِ؛ ... حقی که بر والی و زمامدار، انجام آن لازم است این است:
فضل و برتری که به او رسیده و مقام خاصی که به او داده شده نباید او را نسبت به رعیت دگرگون کند و این نعمتی که خداوند به او ارزانی داشته، باید هر چه بیشتر او را به بندگان خدا نزدیک، و نسبت به برادرانش رئوف و مهربان سازد.»
ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
✅ به نام خدای سبحان
✅ من رای نمی دهم!! (۱)
جمعه ای که گذشت میهمان نماز جمعه دهنو از توابع شهرستان یزد بودم.
خطیب محترم موقت جمعه، ماجرایی گفت که حیف است به اطلاعات شما اضافه نشود؛
مردی کفش فوتبالی می خواست. به یکی از اطرافیانش امر کرد که برایش بگیرد. طرف به مرد گفت؛ کفش، چیزی نیست که دیگران برای تو بخرند.
مرد اصرار کرد. طرف رفت و برایش کفش خرید.
مرد کفش نو را گرفت و زیر و بمش را نگاه کرد. با ناراحتی گفت؛ این چه کفشی است که گرفته ای؟ صد رحمت به گیوه خودم.!
طرف هم نه گذاشت و نه برداشت، گفت؛ وقتی زحمت #انتخاب را به خودت نمی دهی باید به انتخاب دیگران تن دهی.!
آری رفتن در صف انتخاب، مهم است اما اینکه چه چیزی را انتخاب کنی، مهمتر است.!
سرعت پیشرفت، با کفش های سالم و مناسب رابطه مستقیم دارد عزیزم!
✍ جواد حاجی اکبری
🗓 زمستان گرم ۱۴۰۲ ش
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای گل های صورتی ✅ شخصيت حضرت محمد (ص) در اشعار مولانا (4) 9- شاهد جمال حقیقت طبق روایت
✅ به نام خدای گل های صورتی
✅ شخصيت حضرت محمد (ص) در اشعار مولانا (5)
10- حكايت ستون حنانه
پيامبر (ص) هنگام نماز به سوي ساقة درخت خرمايي كه در پيش روي محراب بود، نماز ميخواند و مسجد وي هنوز به شكل داربست بود. سقف آن را با گياه و شاخههاي درختان پوشانده بودند و به وقت خطبه، بر آن ساقه درخت تكيه ميداد. يكي از صحابه گفت: اي پيامبر خواهي براي تو چيزي بسازم كه روز جمعه بر آن ايستي تا مردم تو را ببينند و سخنت بشنوند، فرمود: آري.
پس آن مرد منبري سه پله ساخت و پيامبر بر بالاي آن رفت و ايستاد، آن ستون و ساقه درخت به سوي او متمايل شد، پيامبر فرمود: اي ستون بر جاي خود باش. آنگاه به اصحاب فرمود كه اين ساقه درخت به من ناليد، پس گفت اي ستون آرام بگير، اگر خواهي تو را در بهشت بنشانم تا نيكمردان از ميوهات بخورند و اگر خواهي تا تو را نخلي سازم چنانكه بودي. آن ستون آخرت بر دنيا برگزيد.
اُسْتُنِ حنّانه از هجر رسول
ناله ميزد همچو ارباب عقول
گفت پيغمبر چه خواهي اي ستون
گفت جانم از فراغت گشت خون
مسندت من بودم از من تاختي
بر سر منبر تو مسند ساختي
گفت خواهي كه تو را نخلي كنند
شرقي و غربي ز تو ميوه چنند
يا در آن عالم حقت سروي كنند
تا تر و تازه بماني تا ابد
گفت آن خواهم كه دايم شد بقاش
بشنو اي غافل كم از چوبي مباش
آن ستون را دفن كرد اندر زمين
تا چو مردم حشر گردد يوم دين
ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
به نام خدای سبحان
عجب ....!
اینجا سقف یکی از قسمت های گلزار شهدای اردکان است.
نمی دانم چقدر هزینه شده است ولی برای خواندن متن و دیدن جاذبه هایش، کلاهت خواهد افتاد. با تکریم و حفظ ارزش ها مشکل نداریم با هزینه کردن زیر سقف مشکل داریم.
چه کسی قرار است این سقف را ببیند؟
چه کسی می تواند ارزش چنین کارهایی را هضم کند؟
چه کسی قرار است از روند نامنظم روادید فرهنگی اعتراض کند؟
چه کسی قرار است به این بند و بساط بی توجهی ها پایان دهد؟
یادم هست برای چاپ کتاب شهید خزر به بنیاد شهید رفتیم. نرفتیم پول بگیریم بلکه رفتیم تا هزینه چاپ را قرض بگیریم و بعد پس بدهیم. آنقدر روضه خواندند که نزدیک بود برایشان مقداری پول جابجا کنیم تا برق و آبشان را قطع نکنند.
اینک، کتاب شهید خزر به چاپ سوم رسیده است و به فضل الهی به چاپ های بعدی هم خواهد رسید. فقط خواستیم بگوییم وقتی اولویت ها گم شوند، سقف ها اباد می شوند.
سقف هایی که در بازار گرمی و سردی روزگار، آیینه ها را رها می کنند و دوباره ما برای چسباندنشان هزینه می کنیم اما غافل از آنکه دوباره خواهند افتاد.
عجب ....!
✍ جواد حاجی اکبری
🗓 زمستان گرم ۱۴۰۲ ش
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حماسه_حضور
یک بند انگشت است و بند دل دشمن...
مصاحبه با پدر شهید فتوحی
#رای_میدهیم
#ایران_قوی
#رسانه_باشیم
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوش آمدی علی اکبر حسین (ع)
💚
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای گل های صورتی ✅ شخصيت حضرت محمد (ص) در اشعار مولانا (5) 10- حكايت ستون حنانه پيامبر
✅ به نام خدای گل های صورتی
✅ شخصيت حضرت محمد (ص) در اشعار مولانا (6)
11- تكريم عقل از نظر پيامبر (ص)
گفت پيغمبر كه عاقل جان ماست
راه او و روح او ريحان ماست
عاقل ار فحشم دهد من راضيام
زانكه فيضي دارد از فياضيام
پيامبر نور و رحمت و مهربانيها، براي موضوع «عقل» عظمت فراواني قايل شدهاند، تا جايي كه حتي ناسزا گفتن عاقلان را نيز بدون دليل ندانسته و آن را با غرضي خاص و آميخته با خير، تلقي فرمودهاند. اشاره حضرت به اين است كه چنانچه انساني عاقل باشد، همه اعمالش در راستاي خير و سعادت ساير انسانهاست.
حضرت البته در ادامه از مذمت جهل و پرهيز از جاهلان و راهنماييهاي آنان نيز سخني داشته و ميفرمايند:
احمق ار حلوا نهد اندر لبم
من از آن حلواي او اندر تبم
12- رحمانيت خداوند در احاديث پيامبر (ص)
گفت پيغمبر كه نوميدي بد است
اصل و رحمتهاي باري بيحد است
از چنين محسن نشايد نا اميد
دست در فتراك آن محسن زنيد
13- نمایش احسان خداوند
گفت پيغمبر كه حق فرموده است
قصد من از خلق، احسان بوده است
من نكردم خلق تا سودي كنم
بلكه تا بر بندگان جودي كنم
ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
....بِسْمْ أللّٰھِ الرَّحْمٰنِ الرَّحْیٖمْ.... مصاحبه با رزمنده دفاع مقدس سردار حاج جواد کمالی
_جوانان در دوران انقلاب با جوانان امروزی چگونه مقایسه می کنید؟
به صراحت میگویم مأیوس نباشید. اصلاً جوانان امروزی با جوانان اواخر زمان طاغوت و شروع انقلاب قابل مقایسه نیستند. در آن زمان تمام دولت و مسؤولین دست به دست هم داده بودند که جوانان ما را بی دین کنند. اما در حال حاضر در همین اردکان در اعتکافی که گذشت. با این همه هجمه دشمن حدود 2500 نفر در اعتکاف شرکت کردند. اینها جای امیدواری است . البته نباید به اینها مغرور شد. فعالان فرهنگی باید تلاش خود را مضاعف کنند مساجد را پر از نوجوان و جوان کنند.
_حضور مردم اردکان و مشارکت آنها در لحظه های حساس و تصمیمات مهم با تمام تنگناهای نظامی و... نسبت به اوضاع کنونی کشور چگونه بود؟
نکته مهم در اوضاع نابسامان اوایل انقلاب و در ۸ سال دفاع مقدس این است که مردم با همه تنگناها پا پَس نکشیدند. مردم هر سال پرشورتر از سال قبل در راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات شرکت میکنند. نمونه آن بعد از عملیات کربلای 5 بود که عراق علناً اعلام کرده بود که اگر مردم در راهپیمایی روز قدس شرکت کنند، من راهپیمایی را بمباران می کنم. مردم در آن زمان باشکوه تر شرکت کردند حتی شهرهای مرزی کشور.
ناشکری نباید کرد. هدف از این نظام، طبق فرموده امام خمینی (ره) زمینه سازی ظهور امام زمان علیه السلام بوده است. نباید به خاطر بعضی از مسائل جزئی که نتیجه تحریمها است اصل انقلاب و نظام را رها کرد.
امروز جبهه ما جهاد تبیین و جلوگیری از دلسردی و ناامیدی است که ظهور آن در صندوق های رأی است.
اگر مشارکت ملت ایران کم باشد آنجا است که آب را به آسیاب دشمن ریختهایم و موجبات خوشحالی دشمن که به هدف خود رسیده است، فراهم کردهایم. امروز دشمن میگوید:«رای ندهید.» اما رهبر معظم انقلاب از چند ماه قبل تاکید دارند که حتما باید مردم مشارکت خوب در انتخابات داشته باشند. اگر حضور مردم در انتخابات خوب باشد از جنگ غزه و حزبالله لبنان مهمتر خواهد بود. چشم همه مجاهدان و مستضعفان به دستان ما دوخته شده است که ببینند ملت ایران در این امتحان تاریخی و حماسه بزرگ خود را چگونه نشان میدهد.
#قسمت_دوم
✍سعید معتقدی
۱۴۰۲/۱۱/۱۹ مصادف با مبعث 1445
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای سبحان ✅ من رای نمی دهم!! (۱) جمعه ای که گذشت میهمان نماز جمعه دهنو از توابع شهرستان
✅ به نام خدای سبحان
✅ من رای نمی دهم!! (2)
دیشب و در محضر نورانی استاد رضا فتاحی؛ شاعر و فرهنگی پیشکسوت اردکان، ماجرایی از مولانا نقل شد که بد نیست این هم به اطلاعات شما اضافه شود؛
مردی میهمان مردی می شود و شب در منزل وی بنای ماندن می کند. الاغ میهمان روانه طویله می شود و مرد میهمان راهی اتاق پذیرایی.! از آنجا که میهمان، الاغش را خیلی دوست می داشت به خادم میزبان، سفارش ها کرد که خرش را چون میهمانی ویژه تیمار کند. خادم در کسوت خادمی مجرب و نمونه در جواب میهمان «لاحول و لا» می گفت و اظهار بلدیت می کرد و در جواب هر سفارشی می گفت؛ «خیالت راحت، بلدم و می دانم و کارم این است و ...»
میهمان با خیال راحت خوابید. خادم، بی مهابا پالان زبان بسته را برداشت و مشتی علف جلویش ریخت و با بی توجهی و با خیال راحت خوابید!
الاغ نگون بخت با پریشان حالی و شکمی گرسنه سر بر زمین گذاشت و تا صبح گرسنگی کشید. صبح شد.
میهمان، افسار الاغش را با رنگی زرد و حالی نزار بدست گرفت. این الاغ، در مسیر، از بی حالی و پریشانی، چند دفعه به زمین خورد. مرد فهمید که چه بر سر الاغش آمده است. به اطرافیان گفت؛ «ازارش ندهید چون که قوت خر به شب، لاحول بوده است. آن خادم از خود راضی حال الاغ را برهم زده است.»
مولانا از این ماجرا نکته ها می گوید از جمله؛
همچو شیری صید خود را خویش کن
ترک عشوه اجنبی و خویش کن
مواظب چرب زبانی اجنبی ها در آستانه انتخابات باشیم. کسانی که با قدم و قلم درصدد ترویج نیامدن و رای های سفید هستند. تازه بعد از ماجرا آنهم در صورتیکه مثل مرد میهمان زرنگ باشیم متوجه می شویم که چه بر سر مرکب ما آورده اند.!!!
فراموش نکنیم که سرعت پیشرفت، با کفش های سالم و مناسب رابطه مستقیم دارد عزیزم! (خلاصه قسمت قبل)
✍ جواد حاجی اکبری
🗓 زمستان گرم ۱۴۰۲ ش
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای گل های صورتی ✅ شخصيت حضرت محمد (ص) در اشعار مولانا (6) 11- تكريم عقل از نظر پيامبر
✅ به نام خدای گل های صورتی
✅ شخصيت حضرت محمد (ص) در اشعار مولانا (7)
14- بشارت به بخشندگان
«ما مِنْ يَوْمٍ يُصْبِحُ الْعِبادُ فيهِ اِلّا مَلَكانِ يَنْزِلانِ فَيَقولُ اَحْدهُما اَللّهُمَّ اَعْطِ مُنْفِقاً خَلَفاً وَ يَقولُ الْآخَرُ اَللّهُمَّ اَعْطِ مُمْسِكاً تَلَفاً؛ هيچ روز نيست كه بندگان خدا به صبح درآيند مگر آنكه دو فرشته از آسمان فرو ميآيند، يكي ميگويد خدايا بخشندگان را عوض ده و آن ديگر ميگويد خدايا مردم زفت را تباهي مال ده»
گفت پيغمبر كه دايم بهر پند
دو فرشته خوش منادي ميكنند
كاي خدايا منفقان را سيردار
هر درمشان را عوض ده صد هزار
اي خدايا ممسكان را در جهان
تو مده الا زيان اندر زيان
15- توجه پيامبر به استقامت و پايداري
مولانا با استفاده از سفارش پيامبر (ص)، حوزه اندرز را به لزوم كار و تلاش و اهميت آن در پيشبرد اهداف ميكشاند تا در رهگذر اين كار، به موضوع استقامت به عنوان يكي از اهرمهاي موفقيت، اشارهاي داشته باشد.
گفت پيغمبر كه گر كوبي دري
عاقبت زان در برون آيد سري
چون تو هر روزي كشي از چاه خاك
عاقبت اندر رسي در آب پاك
ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای گل های صورتی ✅ شخصيت حضرت محمد (ص) در اشعار مولانا (7) 14- بشارت به بخشندگان «ما م
✅ به نام خدای گل های صورتی
✅ شخصيت حضرت محمد (ص) در اشعار مولانا (8)
16- توصيف حضرت علي (ع) از زبان پيامبر (ص)
در اشعار مولانا توصيف حضرت علي از زبان پيامبر نيز بسيار ديده ميشود.
گفت پيغمبر علي را كاي علي
شير حقي پهلوان پردلي
ليك بر شيري مكن هم اعتماد
اندرآ در سايه نخل اميد
اندرآ در سايه آن عاقلي
كش نداند برد از ره ناقلي
ظل او اندر زمين چون كوه قاف
روح او سيمرغ بس عالي طواف
گر بگويم تا قيامت نعت او
هيچ آن را مقطع و غايت مجو
در بشر روپوش كردست آفتاب
فهم كن وَاللهُ اَعْلَمِ بِالصَّواب
اشعار بالا تفسير اين حديث است كه پیامبر اکرم (ص) فرمودند؛ «يا عَلِيُّ اِذا تَقَرَّبَ النّاسُ اِلي خالِقِهِمْ في اَبْوابِ الْبِر فَتَقَرَّبْ اِلَيْهِ بانْواعِ الْعَقْلِ تَسْبِقْهُمْ بِالدَّرَجاتِ وَ الزُّلْفي عِنْدَ النّاسِ وَ عِنْدَ اللهِ فِي الْآخِرَهِ؛ اي علي چون مردم به آفريدگار خود از راههاي نيكوكاري تقرب جويند، تو از راههاي گوناگون عقل و دانايي نزديكي جوي تا از ايشان به نزديكي پيشتر آيي در نزد مردم بدين جهان و در پيشگاه خداي تعالي بدان جهان.»
17- اصحاب اليمين و المشئمه
گفت پيغمبر كه خلاق مجيد
خلق عالم را سه گونه آفريد
يك گروه را جمله علم و عقل و جود
او فرشتهست و نداند جز سجود
نيست اندر عنصرش حرص و هوي
نور مطلق، زنده از عشق خدا
اشاره مولوي در اين ابيات، «اصحاب يمين» هستند كه طبق آيه قرآن، حال نيكويي در بهشت خواهند داشت. مولانا همچنين در تفسير «اصحاب المشئمه» دارد كه؛
يك گروه ديگر از دانش تهي
همچو حيوان وز علف در فربهي
او نبيند جز كه اصطبل و علف
از شقاوت غافل است و ز شرف
و درباره دسته سومی چنین ميگويد که؛
و آن سوم هست آدميزاده بشر
نيم هست افرشته و نيمي ز خر
ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
مداد من
✅ به نام خدای گل های صورتی ✅ شخصيت حضرت محمد (ص) در اشعار مولانا (8) 16- توصيف حضرت علي (ع) از ز
✅ به نام خدای گل های صورتی
✅ شخصيت حضرت محمد (ص) در اشعار مولانا (9)
18- منزلت و مقام زن
گفت پيغمبر كه زن بر عاقلان
غالب آيد سخت بر صاحب دلان
باز بر زن جاهلان چيره شوند
زآنك ايشان تند و بس خيره روند
كم بودشان رقت و لطف و وداد
زآنك حيوانيست غالب بر نهاد
مهر و رقت وصف انساني بود
خشم و شهوت وقف حيواني بود
«خُيْرُكُمْ خَيْرُكُم لَاَهْلِهِ وَ اَنَا خَيْرُكُمْ لِاَهْلِي، ما اَكْرَمَ النِّساءَ اِلّا كَريمٌ وَ لا اَهانَهُنَّ اِلّاَ لِئيمٌ؛ بهترين شما آن كس است كه با عيال خود بهتر زيد و من بهترين شمايم در زيستن با عيال خود. زنان را بزرگ ندارد مگر آنكه گوهري و آزاده منش است و زنان را خوار ندارد مگر آنكه فرومايه است.»
ادامه دارد ...
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
عید بزرگ نیمه شعبان بر همه منتظران مبارک باد 🌼
✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
✅ به نام خدای سبحان
✅ قابل توجه نامزدهای محترم ...
گرچه از وضع فرهنگی موجود، هم ناراحت هستیم و هم ناامید ولی برحسب وظیفه و چه بسا تذکر برادرانه، شاید کمی به این مباحث هم پرداخته شود. در این روز میلاد، شاید یکی از اولویت های امام عصر (ع) تذکر زیر باشد.!
یادم می آید اوایل حمله ناجوانمردانه گرانی ها، مباحث فرهنگی از اولویت ها خارج شد. بعد از آن حمله ها، تهاجم ویروس منحوس شروع شد و باز کارهای فرهنگی از اولویت خارج شد. اینک نیز هوای آلوده و صنعت شده شخصیت اول محافل و مباحث.! کارهای فرهنگی نیز در برگزاری چند مجلس و محفل باشکوه خلاصه شد و از کارهای مبنایی غفلت شد.
این بی توجهی ها که بنظرم ربطی به اولویت ها ندارد و بیشتر به طرز تفکر آقایان بر می گردد چیزی جز هجرت اهل فن را در بر نخواهد داشت.
باز یادم می آید برای تاسیس یک مدرسه تربیتی – قرآنی بارها و بارها و بارها به آقایان مراجعه کردیم ولی یا ما را در پیچ تزویر قرار دادند یا ما را راهی جاده ای دراز و به سمت افق کردند یا با انگشت اشاره، کفش آهنی را نشانمان دادند که آن نیز آدم خودش را می خواست.
به هر حال، آنچه نوشته شد از باب درد دل بود. متولیان امور قرآنی که یا انگیزه ندارند یا دائم از بی پولی می نالند یا دستوری هستند یا ....
از نامزدهای بزرگوار درخواست می شود در کنار پرداختن به مباحث مختلف، به امور فرهنگی بخصوص امور قرآنی نیز بپردازند و برنامه های خود در این زمینه را بیان کنند.
✍ جواد حاجی اکبری
🗓 زمستان 1402 ش
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
✅ به نام خدای منان
✅ سه مذهب، سه شهر، یک داستان!
آیا تا بحال نام مکه، لُد (یکی از شهرهای شام یا فلسطین) و آرماگدون (منطقهاي در نزديكي حيفاي فلسطين) را شنیده اید؟!
شیعیان، اهل سنت و مسیحیان سه مذهبی هستند که سه شهر مکه، لد و آراماگدون یا همان «تپه نیکان» را کانون توجه در آخر الزمان می دانند. هر سه مذهب، این سه شهر را بنابر عقائد خود سرمنشأ حوادثی می دانند که قابل توجه است.
در مکه چه خواهد گذشت؛
بر اساس اعتقاد شیعیان، آخرین منجی عالم بشریت، از کنار منزل نورانی خدای متعال در مکه، ابراز وجود می کند. سپس حضرت عیسی (ع) اجلال نزول و به مهدی فاطمه (ع) اقتدا می کند. سپس هر دو در رکاب هم، سفیر معارف الهی در عالم می شوند. اندیشه ها، در این دوران، شکوفا خواهد شد.!
در لُد چه خواهد گذشت؛
ابن حجر هیتمی (م ۹۷۴ ق) به نمایندگی بخشی از اهل سنت در کتاب «الصواعق المحرقه» ذیل آیه دوازدهم که روایات مربوط به امام مهدی (ع) را با تفصیل زیادی از منابع متعدد اهل سنت آورده است، می نویسد؛
«قول بهتری است که خروج امام مهدی (ع) پیش از ظهور عیسی (ع) می باشد؛ ولی برخی نیز گفته اند: بعد از آن می باشد. ابو الحسن آبری می گوید: روایات ظهور مهدی (ع) که از رسول خدا (ص) نقل شده و متواتر و مستفیض هستند، دلالت دارند که وی از اهل بیت پیامبر (ص) است. زمین را پر از داد می کند و به همراه عیسی (ع) خروج می نماید و او را در کشتن دجال در درب «لدّ» در سرزمین فلسطین یاری می رساند و او امام این امت خواهد شد و عیسی (ع) پشت سر او به نماز می ایستد.»
در آراماگدون چه خواهد گذشت؛
در کتاب مقدس تنها یک بار در مکاشفات یوحنا، فصل16، آیه 16، نسبت به این مکان سخن گفته شده است؛ «و آنها را در جایی گرد آورد که به زبان عبرانی آرماگدون می نامند.»
به جز این مورد، هیچ نشانی از این صحرا و واقعه آرماگدون در عهد عتیق، وجود ندارد. در منابع اسلامی نیز هیچ سخنی از آرماگدون به میان نیامده است. بنابر عقیده برخی از عیسویان، این شهر درگیر جنگ خواهد شد و بعد از آن مسیح در طی حرکتی، جهان را غرق در صلح و دوستی می کند.
آنچه از این سه ماجرا می توان نتیجه گرفت این است که؛ ادیان ابراهیمی در اصل داستان حضور منجی، یک زبان و یک سخن هستند. البته در جزئیات اختلافاتی وجود دارد که برای اهل تحقیق و حقیقت طلبان عادی است.!
باشد که در مسیر تحقق دولت کریمه حضرت یار از بیکاران و بهانه گیران نباشیم ....
✍ جواد حاجی اکبری
🗓 زمستان ۱۴۰۲ ش
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc
📣📣📣 قابل توجه خانواده های دغدغه مند!!!
✅✅✅ ثبت نام پیش دبستانی قرآنی شکوفه های رضوی آغاز شد ...
🔵 کلاس ها؛ 20 نفره
🔰 آموزش ها؛ بر اساس رشد هوش های هفتگانه کودک
🔻برنامه های ویژه
🔻حفظ قرآن
🔻انتقال مفاهیم قرآنی-اهل بیتی در قالب تئاتر و بازی
🔻جشن های تولد
🔻تکلیف برای والدین!!!
◀️ برای 4 الی 6 ساله ها
◀️ پذیرش ساعتی هم امکان پذیر است.
👈👈 جهت کسب اطلاعات بیشتر و اخذ نوبت گزینش؛
📞 09135256394
❇️ مکتب خانه قرآنی امام رضا (ع)
❇️ مجتمع آموزش میم
✏️ @medademan
https://eitaa.com/joinchat/4259250201C60440c06cc