هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 چگونه میتوانیم رگ حیات و عامل بقای قدرت پوشالی صهیونیزم را قطع کنیم؟
💬 علیرضا پناهیان - 1400.02.27
📌 در تجمع طلاب حوزههای علمیه استان تهران در حمایت از مردم فلسطین
🔹 خیلیها میپرسند: ما از این فاصلۀ مکانی با فلسطین مظلوم، چهکار میتوانیم برای آنها انجام بدهیم؟ ما در کشور خودمان و اقصینقاط عالم، یک کار بزرگ میتوانیم انجام بدهیم و آن اینکه رگ حیات و عامل بقای قدرت پوشالی جنایتکاران صهیونیزم را قطع کنیم.
🔹 رگ حیات صهیونیستها، اسلحۀ آنها نیست، ثروت و امکانات بینالمللی آنها نیست، مکتب انحرافی و ضد انسانی آنها و حتی ابزار فرهنگی و رسانهای آنها هم نیست. رگ حیات صهیونیستها، سازشکارانی هستند که در منطقه پراکندهاند؛ حتی در کشور ما.
🔹 سازشکاران کسانی هستند که روحیۀ ظریفی مثل «عرفات» دارند و وقتی پای میز مذاکرۀ سازشکارانۀ جهان میروند و برایشان کف میزنند، هیجانزده میشوند و تصور میکنند یک کار دیپلماسی بزرگ انجام دادهاند و جهان را به صلح و سازش کشاندهاند!
🔹 هرجای جهان علیه سازشکاران افشاگریای صورت بگیرد، و این سازشکاران، از عرصۀ قدرت در کشورهای اسلامی-در اثر رشد سیاسی مردم- بهزیر کشیده شوند، کمک مستقیم به مردم مظلوم فلسطین است.
🔹 شما الان در غزه نیستید و نمیتوانید به مجروحان و رزمندگان فلسطین کمک کنید، ولی قویتر و مؤثرتر از این کمکها را میتوانید انجام بدهید؛ و آن اینکه با روشنگری و افزایش قدرت تحلیل مردم، ریشۀ سازشکاری را در منطقه بخشکانید
متن کامل:
Panahian.ir/post/6798
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گریه دردناک نوزاد فلسطینی از آثار متعدد ترکش توسط حمله وحشیانه صهیونیستها
#FreePalestine
#Palestine
#فلسطين
تحولات منطقه
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
هر روز چندین کودک در غزه در خون خود میغلتند، شما که دینتان انسانیت است و برای مرگ کوالاهای استرالیا، سوختن سنجابهای زاگرس و آزار سگها، یقه چاک میکنید و هشتگ میزنید؛ برای بچههای غزه نه، لااقل برای گربههای غزه، غیرتی شوید!
سید رضی
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🗳 جلیلی: اگر مدیران ارشد رئیس جمهور به فرهنگ صحیح سیاسی اهتمام داشته باشد و آن را از کارگزاران خود به صورت جدی مطالبه کند، قطعا آثار مثبت آن در جامعه پدیدار خواهد شد.
💬 کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفتگویی پیرامون «فرهنگ سیاسی»:
🔹 آسیبهای امروز در فرهنگ سیاسی کشور فراتر از جناحهای سیاسی و یا قوهای خاص از قوای کشور است.
🔹 شرط اول در کار سیاسی، رفتار و کلام صادقانه است؛ اگر صداقت حاکم باشد، انتخاب افراد براساس رفاقتها و علایق شخصی صورت نخواهد گرفت و با تبعیت از فرهنگ صحیح سیاسی کشور، کمهزینه و کارآمد اداره خواهد شد.
🔹 یکی از مهمترین آسیبها، غلبه «نمایش» به جای «کار واقعی» و «گزارش کار» جای «کار» است. باید مراقب بود که نمایش صرف، اصالت پیدا نکند.
🔹 «نتیجهمحوری» یک ضرورت برای فرهنگ مدیریت است. وقتی قرار باشد نتیجهای به دست بیاید و عملکرد مسئول ارزیابی بشود، آنگاه انتصابات صرفا جنبه سیاسی نخواهند داشت و شکل اتوبوسی نخواهد گرفت.
🔹 وقتی از برخی مسئولین «نتیجه» میخواستیم برای ما «گزارش کار» مینوشتند و خود آن مسئولان اپوزیسیون وضعیت تحت امر خود بودند!
🔹 مجلس شورای اسلامی که وظیفه نظارتی دارد، این نظارت را باید به گونهای اعمال کند که اگر وزیری برنامه ارائه داد یا رئیس جمهور کسی را منصوب کرد، «نتیجه»ی روند اجرای برنامهها و عملکرد افراد نیز مورد نظارت قرار بگیرد.
🔹 یکی از مولفههای ارزیابی کارآمدی این است که مدیر کارآمد فرصت برای نشان دادن خودش ندارد و آن فرصت را هم برای کار صرف میکند.
🔹 باید «توجه به اولویتها» به عنوان یک فرهنگ در عرصه سیاسی کشور حاکم شود. یک رئیس جمهور هر چقدر هم قوی و با برنامه باشد، تنها 4 سال برای حل مشکلات فرصت دارد؛
🔹 «ترجیح مصالح واقعی مردم بر تمایلات مقطعی» یکی از دیگر ضروریات فرهنگ سیاسی است.ممکن است کاری را که مصلحت واقعی مردم است را انجام دهید اما در دوران مسئولیت شما نتیجه نهایی بدست نیاید اما ثمره نهالی که کاشتهاید، سالهای بعد به مردم خواهد رسید.
🔹 اگر کارهای اصلی و مصالح واقعی قربانی کارهای زودگذر و نمایشی بشود، برای کشور آسیب به همراه خواهد داشت.
🔹 «عدم تمرکز بر روی کارها» و «پرداختن به موضوعات کاذب» از دیگر آسیبهای فرهنگ سیاسی کشور است؛اگر تمرکز کافی بر روی موضوعات اساسی صورت نگیرد، نمیتوان مشکلات را حل کرد.
🔹 فرهنگ دیگری که باید در عرصهی سیاسی کشور رایج شود این است که مسئولین در کنار دفاع از تصمیمات خود، نقاط منفی آن را نیز صادقانه به مردم اعلام کنند.
🔹 اگر پیشاپیش به مردم گفته شود که نقاط منفی تصمیمات چیست و اهمیت نقاط مثبت آن نسبت به این نقاط منفی مطرح شود، آنگاه در برابر واکنشها و اعتراضها، انفعال و تزلزل در تصمیمگیری رخ نخواهد داد.
🔹 «گفتگو با گروههای مردمی و مشارکت دادن آنها در امور کشور» با به یک فرهنگ سیاسی تبدیل شود.
🔹اولین گلایه مشترک اصناف این است که وقتی قرار است درباره صنفی تصمیم گرفته شود و یا بخشنامهای صادر شود، قبل از تصمیمگیری نهایی، نقطه نظرات آن ها شنیده نمیشود.
🔹 یکی دیگر از آسیبهای فرهنگ سیاسی کشور را، «قائم به فرد بودن» برخی روندها در طول مدیریت افراد است؛ استفاده مدیران از تجربه مدیران قبلی باید یک امر رایج در فرهنگ سیاسی کشور بشود.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از چرکنویس
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۰ شاخصه #انتخاب_اصلح در کلام امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 #مثلث_متساویالاضلاع ناکارآمدی، طغیان و طلبکاری غیر پاسخگویانه در #هندسهی_انقلاب_اسلامی.
🔹 چند وجهیها در درس هندسهی انقلاب اسلامی، در 43 سال گذشته، تحلیل جالبی دارد.
خدایا لحظه و آنی ما را به خودمان واگذار نکن.
✍ امیرعباس چگینی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
💥 کسی که به زندگی اشرافی خو گرفته است، نمیتواند در مدیریت کشور، فتحی را رقم بزند. کسی که ثروتش از حد خاصی بالاتر است به درد مناصب حکومتی جمهوری اسلامی نمیخورد و نمیتواند حال و روز مستضعفین را دریابد.
💥 به نظر میرسد در کنار شرط سِنی و شرط علمی و شرط مدیریتی و شرایط دیگر، برای ثروت مسئولین هم باید سقف کمّی خاصی را در نظر گرفت تا کسی که ثروتش از حد خاصی بالاتر است، نتواند رئیسجمهور و وزیر و وکیل شود.
💠 آیتالله میرباقری:
«#عدالت اسلامی با دست کسی که تعلقات دنیایی داشته باشد، محقق نمیشود. منظور من افراد خاصی نیست، ولی این را میفهمم که فتوحات اسلامی حساب و کتابی دارند. کسی که به زندگی اشرافی خو گرفته، نمیتواند فتحی را رقم بزند. به نظر من، [در کنار شرط سنی و شرط علمی و شرط مدیریتی و شرایط دیگر،] برای #ثروت مسئولین هم باید سقف کمّی خاصی را در نظر گرفت تا کسی که ثروتش از حد خاصی بالاتر است، نتواند رئیسجمهور و وزیر و وکیل شود. معنا ندارد که چندین وزیر دولتی بالای هزار میلیارد سرمایه داشته باشند. اینها نباید پست بگیرند و رئیسجمهور مردمی بشوند که کثیری از آنها در اولیات و بدیهیات زندگیشان در ماندهاند.
مشهور است که مرحوم علامه حلّی، فقیه و متکلم شیعه قرن هشتم در منزلش چاهی داشت که از آن استفاده میکرد، اما زمانی که خواست مسائل مربوط به آب چاه ـ از جمله اینکه آیا آب چاه قبول نجاست میکند یا مانند آب جاری است و با ملاقات با نجاست، نجس نمیشود ـ را بررسی کند، اول دستور داد چاهی را که در منزل خودش بود پر کردند، سپس، مشغول بررسی این مسئله شد؛ چرا؟ چون بیم از آن داشت که مبادا این موضوع در رأی و فتوای او که کاشف از حکم شارع است، تأثیر بگذارد.
چطور میشود وزیری بالای هزار میلیارد ثروت داشته باشد و در بررسی مناسبات و مسائل وزارتخانهاش، ثروت خود را در نظر نگیرد؟ بدیهی است که چنین فردی نمیتواند به زیردستانش توجه کند.
امام میفرمایند: «آن روزی که دولت ما توجه به کاخ پیدا کرد، باید فاتحۀ دولت و ملت را بخوانیم. آن روزی که رئیسجمهور ما خدای ناخواسته، از خوی کوخنشینی بیرون برود و به کاخنشینی توجه کند، انحطاط برای خودش و برای کسانی که با او تماس دارند پیدا میشود.»
کسی که ثروتش از حد خاصی بالاتر است به درد مناصب حکومتی جمهوری اسلامی نمیخورد و به فرمایش امام(ره) نمیتواند حال و روز دیگران را دریابد. خاصیت اعیانیت و #اشرافیت این است که خوفِ از دست دادن مقام، و لطمه خوردن به اشرافیت، باعث میشود که فرد نسبت به زیردستها ظالم و در مقابل بالادستیها توسَریخور باشد.» ۱۴۰۰/۲/۳۰
#انتخابات
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
28.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نظر استاد عباسی در مورد اقدام انقلابی شورای نگهبان در انتخابات 1400
🔸 اشتباه کردیم که روش غربیها را در انتخابات در پیش گرفتیم.
❓چرا باید با ایجاد دو قطبیهای کاذب انتخابات را پرشور کنیم و مشارکت را بالا ببریم؟!
1400/03/06
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
17.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 اگر کسی در اطرافیان تان هست که فکر میکند چرا باید رای بدهد و میگوید همه شان یکی هستند، این کلیپ را نشانش دهید.
🔹 این کلیپ خلاصه ای از "طرح وان" سعید جلیلی برای تحول در مدیریت مصرف برق، گاز و بنزین است که حاصل چند سال کار کارشناسی او و کارشناسان دولت سایه اوست.
🔹 طرحی که حتی به روحانی ارائه کرد تا اجرا شود اما روحانی زیر بار آن نرفت و با سه برابر کردن یک شبه قیمت بنزین، فاجعه آبان 98 را رقم زد.
🔹 این چند دقیقه را ببینید تا بهتر متوجه شوید که اتفاقا جریان انقلابی بیش از همه برای معیشت و سفره مردم برنامه دارد.
@Sabetitelegram
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🗳 دَرهَم فروشی قدرت!
✍ داریوش سجادی
💬 حجت الاسلام مسیح مهاجری در روزنامه جمهوری اسلامی:
شرایط کشور به گونهای است که از نظر افکار عمومی تمام مشکلات مردم به روحانیت نسبت داده میشود و در افکار عمومی جا افتاده روحانیت کشور را به این روز انداخته، و وجود یک فرد روحانی در مسئولیت ریاست جمهوری میتواند نگرانی مربوط به نهاد روحانیت را افزایش دهد. بنابراین، بهتر است روحانیون مسئولیت اجرائی را به افرادی که در رشتههای مرتبط تخصص دارند واگذار نمایند.
🔹 اظهارات آقای مهاجری مصداق عافیتنشینی بمنظور احتراز از تردامنی بعد از فاجعه است.
خیر جناب مهاجری!
اولاً فراموش کردهاید رفیق گرمابه و گلستانتان «مرحوم هاشمی» در همین کسوت روحانیت علیرغم مُلکداری پرحاشیه با نرخ بالای تورم و سیاست نسنجیده تعدیل به بهای خرد شدن استخوان مردم فقیر در حد شورش اسلامشهر را تا روز آخر بابت حُسن مُلکداریاش تحسین میکردید و ایضاً پیروزی حسن روحانی در 92 را نیتسنجی کرده و آنرا نشانه حُسن اعتماد مردم به روحانیت در بین نامزدهای مُکلا استنتاج فرمودید!؟
اکنون نیز روحانیت حق ندارد پس بکشد.
بجای ابراز نگرانی برای جایگاه روحانیت بکوشید مسئولیت اعمال مسئولین را به ایشان گوشزد کنید.
مردم کارنامه موفق یا ناموفق هر کس را پای توانائیهای مدیریتیاش میگذارند.
میوه ریاست جمهوری دَرهَم فروش میره. نمیشه درشتهاش رو سوا کرد و بنام خود سند زد و از کالها برائت جُست!
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🗳 اسلام منهای روحانیت و روحانیت منهای اسلام، مسأله این است
✍ حمید رسایی
💬 آقای مسیح مهاجری، مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی که در دوره ریاست جمهوری حجج اسلام هاشمی رفسنجانی، محمد خاتمی و حسن روحانی، مشاور و مدافع عملکرد آنها بوده، بعد از 24 سال مشاوره و دفاع از عملکرد این آقایان، گفته اند:
🔹 روحانیون به کارهای تقنینی و قضایی اکتفا و ریاست جمهوری را به دیگران واگذار کنند. در افکار عمومی جا افتاده که روحانیت کشور را به این روز انداخته!
💬 پاسخ ایشان سه جمله است:
1. این اعتقادات شما اعتراف به ناکارآمدی سه رییس جمهوری است که مشاور آنها بودید و از عملکردشان دفاع کردید.
2. ناکارآمدی این افراد نه به دلیل کسوت روحانیت که به نوع تفکر لیبرالی و غربزدگی آنها برمیگردد.
3. مشکل در دو جریان فکریست که یکی مصداق اسلام منهای روحانیت و دیگری مصداق روحانیت منهای اسلام است و این دو جریان سالهاست که کنار هم هستند.
@www_rasaee_ir
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از قاسم روانبخش
معیار کارگزاران.pdf
174.4K
↙️پیشنهاد دانلود pdf
🔺مقاله کوتاه "معيار كارگزاران"
✍️علامه #مصباح_يزدي
♦️نشر حداكثري براي ترويج گفتمان انقلاب اسلامي.
✌️دفتر فرهنگی۵۷:
🔹ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/1642528771Cd4c62ac002
✍این سخنرانی علامه مصباح در سال 96 در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ایراد شده است.
🔸مطالعه آن می تواند بصیرت بخش باشد.
🔹لطفا برای دیگران نیز ارسال کنید
#دولت_جوان_انقلابی
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f