📸 نحوه اعمال فیلترینگِ مرورگرها برای کودکان
Google SafeSearch
👈 یک فیلتر خودکار است که محتوای #غیراخلاقی را مسدود میکند.
اینجستجو به طور خاص برای ارائه یک تجربهی جستوجوی #ایمن در اینترنت برای #کودکان طراحی شده است.
SafeSearch
👈 تصاویر و محتوای #غیراخلاقی را از نتایج جستجوی Google شما مسدود میکند و این اطمینان را میدهد که بچههای شما به چیز مشکوکی برخورد نکنند.
علاوه بر این، می توان آن را برای انواع مرورگرها، تبلتها و دستگاههای تلفن همراه راهاندازی کرد.
💡 چگونه Google SafeSearch را در مرورگر خود راه اندازی کنید؟
میتوان آن را برای هر مرورگری راهاندازی کرد، اما اگر از چندین مرورگر (Firefox، Internet Edge، Google Chrome یا Safari) استفاده میکنید، باید همان مراحل را در هر مرورگر دنبال کنید.
✅ برای فعال کردن آن در هر مرورگری، آدرس زیر را در قسمت سرچِ مرورگر تایپ کنید:
https://www.google.com/preferences
و تغییرات را اعمال کنید.
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی #آموزشهای_رایگان
👇
🆔 @media313
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بازنشر/ دیدن این ویدئو برای والدین از نون شب واجبتره!
#تربیت_کودک
#بازنشر
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
👇
🆔 @media313
هدایت شده از قرارگاه جهادی شهید کاظمی ضیاءالصالحین
📌پویش نذر فاطمی
🎁 گروه جهادی شهید احمد کاظمی ضیاءالصالحین در طرح توزیع نذری (طرح سفره نبوی) هر ماه یک روز را با عنوان ولادت یا شهادت ائمه اطهار علیهمالسلام غذای گرم پخته و بین نیازمندان پخش میکند. لذا از شما خیرین عزیز تقاضا داریم احسانات خود را به شماره کارت گروه جهادی واریز نمایید:
👇
⏩ 5892107045531574 ⏪
⭐ #به_قرارگاه_جهادی_شهید_احمد_کاظمی_ضیاءالصالحین_بپیوندید
👇
☫ @jihad_ziaossalehin ☫
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۷۴
↩️ شامل آیات ۱۸۱ تا ۱۸۶ سوره مبارکه #آل_عمران
🔻امام صادق (علیهالسلام) میفرمایند:
«قِراءَةُ القُرآنِ فِی المُصحَفِ تُخَفِّفُ العَذابَ عَنِ الوالِدَینِ وَ لَو کانا کافِرَینِ»؛
خواندن قرآن از روی آن، عذاب را از والدین سبک میسازد ؛ اگر چه آن دو کافر باشند.
📚 (اصول کافی، ۲/۶۱۳)
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_آل_عمران
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۷۵
↩️ شامل آیات ۱۸۷ تا ۱۹۴ سوره مبارکه #آل_عمران
🔻امام صادق (علیهالسلام) میفرمایند:
«ثَلاثَةٌ یَشکُونَ اِلَی اللهِ، عَزَّ وَجَلَّ، مَسجِدٌ خَرابٌ لا یُصَلّی فیهِ اَهلُهُ وَ عالِمٌ بَینَ جُهّالٍ وَ مُصحَفٌ مُعَلَّقٌ قَد وَقَعَ عَلَیهِ الغُبارُ لا یُقرَاُ فیهِ»؛
سه گروه نزد خدا شکایت میبرند: مسجد ویرانی که مردم در آن نماز نخوانند، عالمی که بین جاهلان تنها بماند و قرآن رها شده و غبار گرفتهای که خوانده نمیشود.
📚 (اصول کافی، ۲/۶۱۳)
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_آل_عمران
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
14.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 افکت تایپ در پریمیر و افترافکت
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی #آموزشهای_رایگان
👇
🆔 @media313
37.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 تفاوت حالت رنگی rgb با cmyk
#فتوشاپ
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی #آموزشهای_رایگان
👇
🆔 @media313
12.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦋تفاوت flow با opacity
#فتوشاپ
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی #آموزشهای_رایگان
👇
🆔 @media313
🚨 انگلیس دسترسی زیر ۱۶سالهها به شبکههای اجتماعی را محدود میکند
🔹دولت انگلیس با وجود اجرای قانون ایمنی آنلاین در حال بررسی اقدامات بیشتری است که پلتفرمهای رسانههای اجتماعی را ملزم کند تا از کودکان در برابر محتوای مضر محافظت کند. سکوهای متخلف هم در صورت تخلف تا ۱۰ درصد از درآمد خود جریمه خواهند شد.
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
👇
🆔 @media313
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۷۶
↩️ شامل آیات ۱۹۵ تا آخر سوره مبارکه #آل_عمران
🔻پیامبر اکرم (صلیالله علیه وآله و سلّم) میفرمایند:
«مَن اَرادَ عِلمَ الاَوَّلینَ وَالآخَرینَ، فَلیُثَوِّرِ القُرآنَ»؛
هرکه علم اولین و آخرین را میخواهد، باید آن را در قرآن بجوید.
📚 (کنزلالعمال، ج۱، ص۵۴۸)
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_آل_عمران
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
#تحلیل
🚨 هوش مصنوعی چگونه بر دموکراسیها و سایر نظامهای سیاسی اثر میگذارد؟ (بخش اول)
🔹بروس اشنایر، مدرس سیاستگذاری دانشگاه هاروارد و نویسنده کتاب «ذهن یک هکر» اخیرا در یادداشتی، راجع به تأثیرات هوش مصنوعی بر سیاست نوشته است.
🔸او در این یادداشت میگوید #هوش_مصنوعی در آینده جوامع را طوری تغییر خواهد داد که حتی نمیتوانیم آن را تصور کنیم. نظامهای سیاسی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. تاکنون در خصوص تبعات ناشی تولید اطلاعات غلط (misinformation) توسط هوش مصنوعی زیاد بحث شده است، اما این مقاله کوتاه، به این موضوع میپردازد که هوش مصنوعی چگونه نحوه عملکرد دموکراسی را تغییر میدهد.
🔹نویسنده در پاسخ به این پرسش که هوش مصنوعی چگونه میتواند جنبههای مختلف جامعه مدرن، از جمله دموکراسی را تغییر دهد، به چهار جنبه مختلف توجه کرده است: سرعت، مقیاس، دامنه و پیچیدگی. او معتقد است تغییرات در این چهار جنبه منجر به تحولات اجتماعی میشود و میگوید هرچند این تغییرات هنوز در حد حدس و گماس هستند اما سرعت تحولات فناورانه به اندازهای است که بهزودی شاهد تحقق آنها خواهیم بود. تغییراتی که او پیشبینی کرده عبارتند از:
۱. هوش مصنوعی به عنوان مربی: ما در حال حاضر شاهد هستیم که هوش مصنوعی نقش معلم را ایفا می کند. یادگیری یک موضوع از یک چتبات تعاملی هوش مصنوعی برای دانشآموزان بسیار موثرتر از یک کتاب درسی است. این برای دموکراسی کاربرد دارد. میتوانیم چتباتهایی را تصور کنیم که به شهروندان در مورد مسائل مختلف مانند تغییرات آبوهوایی یا سیاستهای مالیاتی آموزش میدهند. میتوانیم نامزدهای انتخاباتی را تصور کنیم که چتباتهای خود را به کار میگیرند و به رایدهندگان اجازه میدهند که مستقیماً با آنها در مورد موضوعات مختلف درگیر شوند. یک چتبات عمومیتر می تواند موقعیت همه نامزدها را بداند و به رای دهندگان کمک کند تصمیم بگیرند به کدام یک رأی دهند.
۲. هوش مصنوعی به عنوان خلاصهساز: حوزههای زیادی در جامعه وجود دارد که خلاصهسازی دقیق در آنها مهم است. امروز، هنگامی که مردم به نمایندگان خود در مجلس نامه می نویسند، آنها عملا فرصت بررسی دقیق این نامهها را ندارند. اما هوش مصنوعی می تواند خلاصهای غنی از نظرات ارائه دهد و دیدگاه های منحصر به فرد را برجسته کند. همین سیستم همچنین میتواند برای نظرات سازمانهای دولتی مختلف در مورد فرآیندهای قانونگذاری - و اسناد تولید شده در طول فرآیند کشف در دعاوی حقوقی کار کند.
۳. هوش مصنوعی به عنوان تعدیل کننده، میانجی و اجماعساز: مکالمات آنلاین را تصور کنید که در آن هوش مصنوعی نقش ناظم را ایفا می کند و بحث را طوری مدیریت میکند تا همه صداها شنیده شوند. در عین حال، این ابزار هوشمند میتواند جلوی نفرتپراکنی یا حتی بیان نظرات خارج از موضوع را بگیرد. در چنین شرایطی زمینههای توافق و مخالفت روشنتر میشود و امکان تصمیمگیری برای گروه راحتتر میشود. هوش مصنوعی می تواند این قابلیت را برای هر گروه تصمیمگیری فراهم کند. در نهایت، یک هوش مصنوعی می تواند یک داور - یک قاضی - باشد که شواهد را می سنجد و تصمیم می گیرد. این قابلیت ها هنوز وجود ندارند، اما دور از دسترس نیستند.
۴. هوش مصنوعی به عنوان قانونگذار: ما تاکنون قوانین قوانین پیشنهادی را دیدهایم که توسط هوش مصنوعی نوشته شده است؛ هرچند نه قوانین آنچنان جدی. اما در آینده هوش مصنوعی به تدوین قانون کمک خواهد کرد واثر تدوین یک قانون بر قوانین دیگر را ارزیابی خواهد کرد. مهمتر از آن، هوش مصنوعی در نهایت قادر به ایجاد حفره هایی در قانون خواهند بود، مواردی که به طور بالقوه آنقدر پیچیده هستند که مردم به راحتی متوجه آن نشوند. از سوی دیگر، هوش مصنوعی میتواند برای شناسایی حفرههای قانونی - هم برای قوانین موجود و هم برای قوانینی که در حال تدوین هستند - استفاده شود.
۵. هوش مصنوعی به عنوان استراتژیست سیاسی: در حال حاضر، میتوانید از چتبات مورد علاقهتان راجع به استراتژی سیاسی بپرسید: چه قوانینی به اهداف سیاسی شما کمک میکند، چه موضعهایی را علناً اتخاذ کنید، از چه شعارهای مبارزاتی استفاده کنید. هرچند پاسخهایی که دریافت میکنید خیلی خوب نخواهند بود، اما با گذشت زمان بهبود می یابند. در آینده باید از سیاستمداران انتظار داشته باشیم که از این امکان هوش مصنوعی بهعنوان منبعی از ایدهها استفاده کنند. هوش مصنوعی، با افزایش توانمندی در استفاده از ابزارهای موجود، میتواند به طور خودکار نظرسنجیها و گروههای کانونی (focus groups) را برای آزمایش ایده های سیاسی هدایت کند. در اینجا امکانات زیادی وجود دارد. هوش مصنوعی همچنین میتواند در کمپینهای جمعآوری کمکهای مالی مشارکت کند و مستقیماً از مردم کمک بگیرد.
🏷 #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
👇
🆔 @media313