⭕️سانسور
🔺در گذشته، سانسور از طریق مسدود کردن جریان اطلاعات به اجرا در میآمد. در قرن بیستویکم، از طریق غوطهور کردن انسانهاچیزی سیلاب اطلاعات بیاهمیت و نامربوط عملی میشود.
💢انسانها واقعا نمیدانند به چه چیزی توجه نشان دهند و اغلب وقت خود را صرف بحث و بررسی درباره موضوعات فرعی میکنند. در زمانهای دور، قدرت داشتن به معنی دسترسی به اطلاعات بود. اکنون قدرت یعنی آگاهی بر اینکه ازچه چیز باید چشم پوشید.
💢شیوه معیار سانسور برای دههها چنین بود: گلوگاههای اصلیِ انتشار خبر را شناسایی و مسدود کن. حالا این شیوه بیشتر خندهدار است تا ترسناک. دیگر گلوگاهِ اصلیای وجود ندارد، و خبرها در شبکهای عظیم از ارتباطات فردیِ مجازی دست به دست میشود.
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️تاریخچه تحقیق در تأثیرات رسانه ها
💢نکته قابلتوجه این است که در بسیاری از موارد، تاریخ تحقیق در ارتباطات درواقع تاریخ تحقیق در تاثیر ارتباطات است که خود نشاندهنده اهمیت موضوع تاثیر در مطالعه ارتباطات است. در طول سالها، مفهومسازی از اثرها تا حد زیادی تغییر کرده است. در این تحول سه مرحله کموبیش مجزا شناسایی شده است.
💢در مرحله آغازین، تصور میشد #ارتباط_جمعی دارای اثرهای بسیار نیرومندی است. این نظر در سالهای میانه دو جنگ جهانی برتری داشت. اصطلاحاتی مانند #نظریه_گلوله_جادویی یا #نظریه_سوزن_تزریقی برای توصیف این مرحله آغازین مفهومسازی از تاثیر ارتباط جمعی بکار می رود.
💢مرحله دوم زمانی پدیدار شد که محققان در باب این تاثیر به تردید افتادند و شواهدی برای تایید آنها پیدا نکردند. بسیاری از آنان عباراتی مانند #نظریه_تأثیر_محدود را به کار گرفتند تا جریان عمده این مرحله را که از پایان جنگ جهانی دوم تا آغاز دهه ۷۰ (میلادی) طول کشید نامگذاری کنند. از آن زمان تاکنون، محققان بسیاری از بازگشت به مفهوم رسانه های جمعی نیرومند جانبداری کرده اند.
💢مرحله دوم حداقل دو نکته را به برنامهریزان ارتباطات میآموزد:
هرگز انتظار تأثیرات قوی را نداشته باشید. به جز پیام، عواملی که در جهات مختلف در کشمکش هستند چنان فراوانند که نمیتوان نتیجه را بهروشنی پیشبینی کرد.
💢مرحله سوم، شاهد بازگشت به مفهوم رسانههای جمعی پرقدرت بوده است. محققان به چند دلیل مفهوم تاثیر محدود را حداقل به طور نسبی کنار گذاشتند. استفاده گسترده از #تلویزیون باعث شده است که اعتقاد به تأثیر قوی دوباره پدیدار شوند. محققان مارکسیست هم اعتقاد دارند که ارتباط جمعی در مشروعیتبخشی به جوامع سرمایهداری و بوروکراتیک بسیار مؤثر است. انواع تازهای از تاثیر، مثل اثر #کاشت و #برجسته_سازی، پدیدار شده اند. گسترش قلمرو اثر رسانهها به برنامهریز گوشزد میکند که "اثر"، مفهوم یک بعدی ندارد و اثرها میتوانند شکلهای زیادی داشته باشند که برخی را آسانتر از سایر اشکال میتوان ایجاد کرد.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تکنولوژی Deep fake
💢دیپ فیک Deepfake یا یادگیری عمیق جعل کردن تکنیکی برای تلفیق تصویر انسان بر اساس هوش مصنوعی است. لفیق تصاویر و فیلم های موجود با منبع مورد نظر ویدئویی به نحوی صورت میگیرد که گویی ترکیب هر دو تصویر یا هر دو فیلم یکی است و در یک صحنه رخ می دهد
💢متأسفانه، ظهور deepfakes پس از بیشتر از یک دهه اشتراک گذاری تصاویر شخصی در شبکه های آنلاین آغاز شده تا جایی که دیگر، تقریبا تصاویر تمام چهره ها روی اینترنت است؛ حتی دور ماندن از دید عموم، مانع از تلفیق Deepfake نخواهد شد ؛ امروزه این امری اجتناب ناپذیر است و هر کسی در جهان در معرض آن قرار دارد : شما در تصاویر و فیلم های دوستانتان قرار دارید ، موبایل هایتان با قفل تشخیص چهره کار می کنند ، تماس های تصویری برقرار میکنید ، ویدئو کنفرانس می گذارید و بوسیله روش های مختلف به طور ناخواسته تصویر چهره تان را در اینترنت به اشتراک می گذارید.
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
26.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️اقناع و تشویق به مبارزه
🔺موسیقی محبوب این روزهای جوانهای امریکایی
در لس انجلس و بسیاری از شهرها این روزها ویدئو موسیقی "No Church In The Wild" از گوشیها یا آهنگاش از اتومبیلها با صدای بلند پخش میشود. این قطعه که کاری از JAY Z و Kanye West میباشد در ستایش قدرت و همبستگی مردم برعلیه زور و خدایان و دیکتاتورهاست.
🔻تکنیک های اقناعی صورت گرفته در این موزیک ویدیو:
🛑غم اساطیر در ظلم به مردم
🛑شجاعت کم نظیر مردم در مبارزه
🛑مبارزه با شوالیه ها و پیروزی بر دیکتاتور
#جنگ_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
📌نقشه و مسیریاب نشان بهدنبال رقابت با گوگل مپ است.
🔺نقشه و مسیریاب نشان در آستانهی رسیدن به ۵میلیون نصب فعال، ویژگیهای جدید و برنامههایی درراستای رقابت با گوگل دارد.
🔺براساس اطلاعات ارائه شده، ۹۰ درصد از رانندگان تاکسیهای اینترنتی در شهر تهران از مسیریاب استفاده میکنند که سهم نشان ۴۰ درصد است. بهصورت کلیتر، ۶۰ درصد از رانندگان تاکسیهای اینترنتی در سراسر کشور از مسیریاب استفاده میکنند و درمجموع بیشترین و فراگیرترین استفاده از مسیریاب نشان توسط این رانندگان است.
🔺نشان در زمان شیوع ویروس کرونا اقداماتی انجام داد تا به رفتوآمد راحتتر مردم کمک کند و مانع از انتشار بیشتر بیماری شود؛
ازجملهی این اقدامات باید به «لایهی نواحی
پرتردد ویژه کرونا» اشاره کرد که برای استفادهی دیگران بهصورت Open Data دردسترس قرار گرفت و توسط شهرداری در دو شهرستان برای گندزدایی مناطق از آن بهره گرفته شد.
🔺نشان همچنین امکان ردیابی ساعتهای شلوغ مناطق پرتردد و زیرساخت برای اپلیکیشن ماسک را فراهم کرد؛ درواقع «ماسک» با بهرهگیری از نقشههای نشان توانست خدمات خود را به جامعه ارائه کند
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
💢فیسبوک اعلام کرد: رسانه های پرستیوی ایران، اسپوتنیک روسیه و شینهوای چین، برچسبی با عنوان رسانه دولتی اختصاص می دهد تا کاربران متوجه دولتی بودن اخبار و تحت تاثیر سیاست های یک دولت شوند ، سوالی که پیش میاد اینه که چرا بی بی سی فارسی تو این لیست نیست
#جنگ_شناختی
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️كرونا در آوردگاه فضاي مجازي
💢در ايام كرونايي بسياري از آيينهاي فرهنگي، ملي، مناسك مذهبي و اجتماعات در پهنه جهاني و ملي تعطيل شده است. با تعليق ارتباطات و اجتماعات، فضاي مجازي، آوردگاه داغ ارتباطات فردي و گروهي و معاشرت مجازي شده است.
💢رسانههاي اجتماعي اين روزها با فراز و فرود خوش درخشيدند كه نقش موثري در اطلاعرساني و خبررساني درباره رويدادها و رخدادهاي بينالمللي و ملي مرتبط با كرونا ايفا ميكنند؛ محتواي مناسب براي سرگرمي و تفريح مردم در ايام خانهنشيني فراهم كرده و در آموزش شهروندان سنگ تمام گذاشتند.
💢در اين بين پيامرسانهايي مانند واتسآپ، تلگرام و شبكههاي اجتماعي مانند فيسبوك، توييتر و اينستاگرام به عنوان رسانههاي محبوب، پيشتاز توليد و انتشار محتواي كاربرمحور هستند. پيامرسان تلگرام بهرغم فيلترينگ، رسانه سريع و كارآمدي در زمينه اطلاعرساني، آموزش و سرگرمي شهروندان است. شهروند- خبرنگاران در گزارش لحظه به لحظه، اطلاعات مربوط به كرونا و كليپهاي آموزشي فاخر درباره اين پديده تهيه و منتشر ميكنند.
💢نقش رسانههاي اجتماعي در دريافت و بازانتشار اخبار مربوط به كرونا در سراسر جهان، بيان خطرات ناشي از كوويد-19، آموزش علايم بيماري، راههاي پيشگيري، نهادينه كردن فاصلهگذاري اجتماعي و شكستن زنجيره منحوس ويروس كرونا و بازنمايي فعاليت تحسين برانگيز پزشكان و كادرهاي بيمارستاني بر احدي پوشيده نيست.
💢در كنار اينها رسانههاي اجتماعي در زمينه انجام فعاليتهاي اداری(مديريت، هماهنگي، نظارت و كنترل) و كسب و كار (بازاريابي، خريد و فروش) و دوركاري و انجام كار در منزل نقش خوبي را ايفا ميكنند.
💢موفقيتهايي كه در مهار اين بيماري حاصل شده، مرهون تلاش رسانههاي جريان اصلي و رسانههاي اجتماعي است. شهروند – خبرنگاران گمنام نقش قابل توجهي در اين جنبش ملي دارند. به ويژه اينكه درصد قابل توجهي از مردم، مخاطب مستمر رسانههاي جريان اصلي كشور نيستند و البته دامنه كار رسانههاي رسمي نيز به خاطر اين بلاي زيست محيطي محدود شده است.
💢در اين شرايط توفاني، البته شاهد بدآموزيهايي نيز در رسانههاي اجتماعي هستيم. پمپاژ اخبار منفي و شايعات، انتشار اخبار جعلي و راهاندازي جنگ رواني در زمره چنين مواردي است. پارهاي از آنها سر در بيرون مرزها و پارهاي سر در درون مرزها دارند. چنين منابعي نيز بايد عقلانيت پيشه كرده و در اين پيچ تاريخي، همدلانه در كنار شهروندان قرار گيرند.
💢با عنايت به اينكه پيشبيني متخصصان پزشكي و بهداشتي، پايداري تبعات و آثار مخرب اين ويروس منحوس در افق زماني بسيار طولانيتري است؛ از اينرو انتظار ميرود مسوولان به صورت ملموستري در كنار مردم قرار گيرند و در رفع فيلترينگ پيامرسان تلگرام تعجيل كنند. به ويژه آنكه در اين ايام بحراني، اپليكيشن تلگرام، عصاي دست بسياري از واحدهاي آموزشي، كسب و كار و شهروندان كشور شده است.
👤حجت اله عباسی
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️آمارهای جدید و جالب درباره اینستاگرام
🔺اینستاگرام که یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در جهان به شمار میرود در سالهای اخیر با افزودن قابلیت های جدید رشد بیشتری را از لحاظ جذب کاربر و محبوبیت در جهان آن تجربه کرده است.
🔺در واقع اینستاگرام بعد از فیس بوک دومین شبکه اجتماعی بزرگ و پرطرفدار از لحاظ تعداد کاربران فعال در ماه به شمار می رود.
🔺بر اساس آمار و گزارش های منتشر شده ۵۲ درصد از کاربران اینستاگرام زن هستند این در حالی است که ۴۸ درصد از آنها مرد بوده اند. این بدان معناست که کاربران زن علاقه بیشتری به گشت و گذار در این شبکه اجتماعی داشته و زمان بیشتری را به آن اختصاص میدهند.
🔺تازهترین برآوردهای صورت گرفته حاکی از آن است که کاربران فضای مجازی در سال جاری میلادی به طور میانگین حدود ۲۸ دقیقه در روز را به گشت و گذار این شبکه اجتماعی
اختصاص میدهند.
🔺آمار و گزارش های جدید منتشر شده نشان می دهد که ۷۵.۳ درصد شرکت ها و برند ها و کسب و کارهای تجاری در ایالات متحده آمریکا از شبکه اجتماعی اینستاگرام در سال جاری میلادی استفاده خواهند کرد.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️برائت متین ستوده از حمایت فرقه رجوی در خصوص پیام تسلیت
اعلام برائت متین ستوده بازیگر سینما و تلویزیون از مجاهدین خلق و مریم رجوی به خاطر حمایت این گروه از ستوده به خاطر تسلیت درگذشت مرجان خواننده قبل از انقلاب، در رسانه های داخلی انعکاس پیدا کرده است.
ستوده پس از اعلام حمایت نشریه رسمی منافین از خود و همکارانش در خصوص تسلیت درگذشت مرجان (خواننده محبوب منافقین)، با اعلام برائت از مجاهدین خلق، آنان را خائن نامیده و اظهار داشت که در صورت بازگشت مریم رجوی به ایران جزء اولین نفراتی خواهد بود که برای کشتن وی داوطلب و پیشقدم شود.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
✅ مصطفی رحماندوست: تقریبا همه خانوادهها، تغذیه فرهنگیشان را از کانالهای غیرایرانی میگیرند
شاعر و نویسنده ادبیات کودک و نوجوان:
🔸در مملکتی که تیراژ کتاب ۵۰۰ نسخه شده، انتظار اینکه ادبیات بتواند بر تربیت اجتماعی مردم تأثیر بگذارد، انتظار بیخودی است.
🔸آنقدر اوضاع سیاسی، اجتماعی و اقتصادی مملکتمان مسئله دارد که ادبیات به گوشهای رفته است. حتی کتابهایی که زمانی ممنوعه حساب میشد و مردم از پشت پستو میخریدند و پنهانی میخواندند، دیگر خریدار ندارند.
🔸مشکل رومینا فقط خشونت خانوادگی نیست بلکه پایین بودن شدید سطح فرهنگ است. وگرنه دختر ۱۳ساله چنین کاری را نمیکند
🔸آیا آموزش و پرورش ما میخواهد به کودک تربیت فکری بدهد؟ آموزش و پرورشی که سرتاپایش شعار است و هر سال تکرار همان شعارها.
🔸تقریبا همه خانوادهها تغذیه فرهنگیشان را از کانالهای غیرایرانی میگیرند. «بیگانه» تعلیم و تربیت میکند و دوست میراند و هیچ امکان انتخاب شخصی برای گسترش فرهنگ وجود ندارد. با این وضعیت میخواهید چه شود؟
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️خدمات بلاکچینی شرکت McAfee گوشی های موبایل را غیر قابل ردیابی می کند
💢شرکت خدمات امنیتی مک افی از مطرح ترین شرکتهای سازنده آنتی ویروس که مدتی پیش ارز دیجیتال مخصوص خود را با نام Ghost ارائه کرده بود اعلام کرده است که با ارائه سرویسِ روح، کاربران می توانند مانع از شناسایی و ردیابی گوشی های موبایل خود شوند.
🔺این سرویس که هم اکنون در فاز آزمایش عمومی به سر می برد در ماه سپتامبر عرضه خواهد شد و هویت و مکان گوشی را مخفی نگاه می دارد.
💢گفتنی است مقارنه اعلام سرویس جدید مک آفی با زبانه کشیدن آتش اعتراضات در آمریکا و تشکیل ناحیه خود مختار Chaz در ایالت واشینگتن، در کنار جدال توئیتر با ترامپ و خدمات ناشناس سازی تصاویر اپلیکشن Signal می توانند نشانی از صف آرائی شرکتهای فن آوری در اعلام حمایت عملی از اعتراضات مردمی باشد. (اقتصاد دیجیتال)
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️اعتراضات کاربران نسبت به آپارات
💢بی توجهی آپارات به انتخاب نوع تبلیغات و الزامات فرهنگی آن، باعث بروز اعتراض در میان کاربران شبکه های اجتماعی شده است. پخش موسیقی و اصوات رعب آور از یک سو و اصرار بر انتشار صحنه سیگار کشیدن بازیگران در تیزر فیلمهای مختلف، به عنوان بخشی از آسیب های موجود در تبلیغات سایت آپارات که می تواند سلامت روانی کاربران بالاخص کودکان و نوجوانان را به خطر بیندازد، از سوی حسابهای کاربری ایرانی در شبکه اجتماعی توئییتر، مورد اعتراض واقع شده است.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
📌مبانی را در زمینه فضای مجازی گم کرده ایم
🔺معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان
تهران گفت: در کشور ما فقدان زیرساخت، سواد رسانهای و اینترنت کودک منجر به مشکلات میشود.
🔺جواد جاویدنیا قاضی دادگستری معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران، درباره چرایی استفاده بیشتر دختران از شبکههای اجتماعی و پسران از پلتفرمهای بازی گفت: با توجه به تفاوت روحیه بین دختران و پسران و تمایل بیشتر خانمها به خودنمایی این گرایش به شبکههای اجتماعی شاید طبیعی باشد، اما گسترش استفاده از شبکههای اجتماعی در سنین پایین نشان از فقدان مهندسی فرهنگی دارد.
🔺وی افزود: در بعضی کشورهای دنیا اگر جوانان و نوجوانان به پلتفرمهای خاص یا اینترنت آزاد دسترسی پیدا کنند، این مقررات وجود دارد که از پدر و مادر سلب حضانت میشود، چون به صورت علمی ضرر این مسائل و مشکلات عدیده آن اثبات شده است.
🔺همچنین با اشاره به مصداقهای اشتباه در رسانهها که به وسیله بعضی اشخاص به وجود میآید، گفت: نکته اساسی اینجاست که قضیه مسیح علینژاد و چهرهسازیها خلاف حجاب در کشور اتفاق می افتد و همه دست به دست هم میدهند که از جوان کشور ما عنصری منفعل بسازند.
🔺جاویدنیا با تأکید بر فرمایش امام(ره) درباره اسلامیت اصیل توضیح داد: اسم اسلامی یا رأی به اسلامیت، یک مملکت اسلامی نمیشود بلکه محتوای مملکت باید اسلامی باشد و شما (رسانهها) میتوانید از آن عکسها درست کنید تا جوانان را از بین ببرید.
🔺وی با اشاره به مصداقهای اشتباه در رسانهها که به وسیله بعضی اشخاص به وجود میآید، گفت: نکته اساسی اینجاست که قضیه مسیح علینژاد و چهرهسازیها خلاف حجاب در کشور اتفاق می افتد و همه دست به دست هم میدهند که از جوان کشور ما عنصری منفعل بسازند.
🔺معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران یادآوری کرد: در حال حاضر وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی مقابل این جریانات سکوت کرده و حتی بستر آن را فراهم نمیکند.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️ ما معتادهای شیکپوش ادکلنزده هستیم!
🔻چند ساعت که از گوشیمان دور میشویم، احساس میکنیم داریم فرصتهای بزرگی را از دست میدهیم.
🔻 بیقرار میشویم که نکند درخواست دوستیای را به موقع نبینیم یا پیام مهمی آمده باشد که ندیدنش ضرر بزرگی داشته باشد یا خبر مهمی باشد که ما از آن عقب بمانیم.
🔻 واقعیت آن است که هیچ ضرری متوجه دور بودن ما از اینترنت و گوشی نیست؛ ما معتاد شدهایم به بودن گوشی همراه. در نبود آن مانند همان معتادان خماری هستیم که آرام و قرار ندارند و گمان میکنند اگر مصرف نکنند، میمیرند.
#سواد_رسانه_ای
#اعتیاد_رسانه
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️القای دو حس متفاوت با تیتر و انتخاب تصویر
💢جریانات سیاسی با نگاه خود نسبت به سلبریتی ها و هنرمندان آن ها را توصیف می کنند
🔺به دو تصویر دو روزنامه از جناح های مختلف دقت کنید
یکی حس نفرت را القا می کند و دیگری آرامش و قهرمان سازی
#سواد_رسانه_ای
#جنگ_شناختی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️بازار داغ فالگیران و جن گیرها در قرنطینه
💢اظهارات رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا مبنی بر گرایش بیشتر مردم به فضای مجازی به دلیل قرنطینه بودن خانواده ها در منزل به منظور رعایت فاصله اجتماعی و اشاره به سکه بودن بازار داغ فالگیران در فضای مجازی، در رسانه های داخلی بازتاب داشته است.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️ایجاد ادراک
💢تبلیغ خلاقانه BMW که به خوبی مفهوم مدنظر رو برای مخاطب #تداعی میکنه:
"۱۷ درصد از تصادفات به خاطر تغییر غیر محتاطانه لاین هستند"
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
📌میزان اعتماد شهروندان تهرانی به اخبار مربوط به کرونا در رسانه ها؛ مردم به اخبار صدا و سیما درخصوص کرونا بیشتر اعتماد دارند
🔺نتایج جدیدترین نظرسنجی #ایسپا و دفتر مطالعات اجتماعی #شهرداری تهران نشان می دهد، 37.6 درصد از مردم شهر تهران به مقدار «کم»، 33 درصد به میزان «متوسط» و 29.4 درصد به میزان «زیاد» به اخبار صدا و سیما در خصوص کرونا اعتماد دارند. این در حالی است که 10.8 درصد از شهروندان به مقدار زیاد به اخبار منتشر شده در فضای مجازی اعتماد «زیاد» دارند. میزان اعتماد «زیاد» به اخبار منتشر شده در شبکه های ماهواره 12.6 درصد است.
🔺موج ششم نظرسنجی ابعاد شیوع ویروس کرونا در #تهران به سفارش دفتر مطالعات اجتماعی و فرهنگی #شهرداری_تهران توسط #ایسپا به صورت تلفنی، با جامعه آماری شهروندان بالای 18 سال ساکن شهر #تهران و با اندازه نمونه 1055 در تاریخ 11 تا 13 خرداد 1399 اجرا شده است.
📚(ايسپا)
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️ بچه مهندس رضایت در اینستاگرام، نارضایتی در توییتر
🔸۶۹ درصد از مخاطبان در اینستاگرام از سریال بچه مهندس رضایت داشتند.
🔸کاربران نقطه قوت این سریال را «بازیگران و شخصیتهای فیلم» میدانند.
🔸۱۸ درصد از کاربران نسبت به فیلم ابراز نارضایتی داشتهاند.
🔸۴۹ درصد از این کاربران مهمترین دلیل عدم رضایت خود را پایان فیلم میدانند.
🔸افت فیلمنامه، قصهپردازی ضعیف و روایت فیلم و بازی یکنواخت برخی از بازیگران از سایر دلایل نارضایتی بوده است.
🔹 رویکرد کاربران سریال بچه مهندس در توییتر بیشتر منفی بوده و ۶۶ درصد از توییتها رویکردی منفی نشان دادهاند.
🔹۲۹ درصد این کاربران مهمترین دلیل عدم رضایت خود را دیالوگهای انگلیسی فیلم عنوان کردهاند.
🔹 ترویج فرهنگهای نادرست و پایانبندی فیلم از دلایل نارضایتی بوده است.
🔹۲۷ درصد کاربران نیز نسبت به این سریال توییتهای رضایتآمیز منتشر کردهاند.
🔹 ۴۰ درصد از این کاربران بازیگران سریال را دلیل رضایت خود اعلام کردهاند.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️انبلاک تلگرام در روسیه
💢پس از دو سال تلاش و عدم موفقیت در مسدود کردن تلگرام ، دولت روسیه به طور رسمی پلتفرم تلگرام را آنبلاک کرد
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️رسانههای سرد، رسانه های گرم
🔻رسانههای سرد از عبارتهای ابداعی مارشال مک لوهان، نظریهپرداز سرشناس کانادایی، است.
💢وی به رسانههایی سرد میگوید که کاربران برای دریافت پیام آنها، به تمرکز فراوان حواس نیاز دارند. برای مثال، تلویزیون، خط تصویری و تلفن رسانههای سرد هستند و چون کمتر به تشریح و توصیف میپردازند، مشارکت زیادی را میطلبند.
💢در مقابل، رسانههای گرم، رسانههایی هستند که کاربران در برخورد با آنها احتیاج به تمرکز شدید حواس ندارند و نحوه انتقال، عرضه پیام و معنی واضحی دارد و بار معنایی خود را به روشنی منتقل می کند.
🔺برای مثال، عکس، رادیو و سینما، وسایل ارتباطی گرم هستند، زیرا مک لوهان معتقد است این دسته از وسایل ارتباطی، فقط در امتداد یکی از حواس آدمی هستند و توصیف و تشریح زیادی را در بر دارند، یعنی با میزان زیادی از داده ها همراه و از نظر بیان مقصود کامل هستند.
💢برای گوشدادن به رادیو، به جمع کردن تمام حواس نیازی نیست و این وسیله میتواند به عنوان آوایی جنبی در کنار دیگر فعالیتهای انسان باشد، در حالی که در تلویزیون چنین وضعی وجود ندارد و تلویزیون تماشاگر را با تمام وجودش جذب برنامه خود میکند و او را وا میدارد تا از تمامی حواسش برای درک آن استفاده کند.
👤مک لوهان، جوامع را نیز به دو دسته سرد و گرم تقسیم می کند. وی، جوامع کم سواد را جامعه سرد و جامعه اروپایی را جامعه گرم مینامد.
#رسانه_شناسی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️خط رسانه ای جمعیت امام علی
🔺ادعای بازداشت شارمین میمندی نژاد که به عنوان موسس جمعیت به اصطلاح خیریه موسوم به امام علی(ع) شناخته می شود، در توئیتر فارسی توسط حامیان و اعضای این انجمن در سطحی گسترده منتشر شده است.
💢جمعیت مذکور همواره از تولیدکنندگان محتوا در جهت فشارهای حقوق بشری علیه ایران بوده است. تهیه گزارش برای نهادهای به اصطلاح بین المللی حقوق بشری در موضوعات مختلف یکی از ابعاد فعالیت های ضدامنیتی جمیعت مسوم به امام علی(ع) است. این فعالیت ها در زمان وقوع بلایای طبیعی همچون سیل فروردین 98 تا آنجا ادامه یافت که مقامات رسمی رژیم صهیونیستی نیز از محتواهای تولیدی این موسسه در شبکه های اجتماعی برای فعالیت علیه ایران بهره برداری کردند.
💢شبکه ایجاد شده توسط این موسسه از افراد نیازمند و آسیب دیدگان اجتماعی و همچنین جوانان و دانشجویان حامی و فعال در این جمعیت می تواند به عنوان اهرم فشار و مطالبه برای آزادی دستگیر شدگان مورد استفاده قرار گیرد.
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️بازی رایانهای اگر بکشبکش نداشته باشد، به چه دردی میخورد؟
🔺بخش اول
💢اِوریتینگ از آن بازیها بود که وقتی بیرون آمد، جامعۀ بازیبازها را به دو دسته تقسیم کرد: کسانی که آن را «راحت و لذتبخش» دانستند و کسانی که آن را «آشغال» نامیدند. هرچند برای کسی مثل من این بازی راهی بود تا از پریشانی ناشی از فشار کار و پارانویا فرار کنم و به احساسی لطیف از ملال پناه بیاورم. اِوریتینگ را به برادرزاده و خواهرزادهام هم دادم. آنها، با زیرکی، نظر پختهتری دادند: این بازی بهدرد آرامشِ قبلِ خواب میخورد، چون آدم را هیجانزده نمیکند.
💢وقتی بِریکُد، برنامه نویسِ بازی، برای شرکت بازیهای جدیدش، «ترو لاو»۴، بیانیهای نوشت، فکرش را هم نمیکرد که چطور یک خط پیشگویانه از نوشتهاش میتواند زندگی امروز ما را توصیف کند: «همۀ ما با دلبستگی هولناکی به گوشیهای هوشمندمان زل زدهایم، شوک همۀ ما را در خود فرو برده است...».
💢هدفِ کسبوکارِ او در تورنتو، ساختن بازیهایی بود که نقطۀ مقابل بازیهای آدرنالینمحور، مبتنی بر هدف و جنگیاگریز باشند، بازیهایی که بهزعم او ۵۰ سال است که صنعت بازیسازی را در چنبرۀ خود نگه داشتهاند. او به شکل تحریکآمیزی میگوید: «انبوه بازیبازهایی که بر صنعت بازیها تسلط دارند مردان سفیدپوست هستند و همینها تجربیاتی خلق کردهاند که مناسب خودشان است، نه بقیۀ انسانها».
💢در سال ۲۰۱۸، اولین بازیِ شرکت ترو لاو، اپلیکیشنِ موبایلی که «سلفکِر»۵ نام داشت، وارد بازار شد. در این بازی بازیباز توی تختخواب است و به کارهایی میپردازد که طراحی شدهاند تا استرس او را کاهش بدهند. سلفکِر شمایل یک بازی را دارد و احساس بازیکردن به آدم دست میدهد، اما درآن واقعاً کار خاصی انجام نمیدهی، هیچ هیولایی برای کشتن وجود ندارد، فقط گربهها را نوازش میکنی و کارهایی انجام میدهی که ساده اما رضایتبخش هستند.
💢ایو توماس از شرکت ترو لاو میگوید: «اپلیکیشنی که طراحی کردهایم فضای آرامشبخشی مهیا میکند تا بتوانید به داخل موبایلتان پناه بیاورید. در این اَپ چروکها به صافی، بهمرختیگیها به نظم و کثیفیها به تمیزی تبدیل میشوند. به همین صورت میتوانیم انسانها را در نقطۀ رضایتبخشی از مشغولیت نگه داریم. شبکۀ اجتماعی، قمار و بازیها همگی طوری طراحی شدهاند تا با افزایش تنش، ماشۀ استرسمان را بچکانند. زندگی بهاندازۀ کافی استرسزا هست، بااینحال ما گوشی و وسایل هوشمندمان را دستاویزی قرار دادهایم تا استرس بیشتری برای خودمان فراهم کنیم».
ادامه دارد ...
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
دستگیری عامل فروش نوزادان در فضای مجازی
رئیس پلیس پایتخت:
🔹فردی که اقدام به انتشار آگهی فروش چندین نوزاد در فضای مجازی کرده بود ساعاتی پیش از سوی ماموران پلیس فتا شناسایی و دستگیر شد.
🔹در گام اول سه نفر از این افراد شناسایی و دستگیر شدند که این افراد سه نوزاد را در فضای مجازی به فروش رسانده بودند.
🔹دو نوزاد که به مبالغی حدود ۴۰ الی ۵۰ میلیون توسط این افراد به فروش رفته بودند شناسایی شده و یک نوزاد دیگر هنوز پیدا نشده است.
🔹 تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
💢انتشار فیلمی از همخوانی کویتی پور مداح مشهور و قدیمی با دختری ۱۳ ساله به نام «پریچهر» در فضای مجازی که همزمان با روز دختر منتشر شده است، به فاصله کمتر از 24ساعت مورد توجه کاربران توئیتر فارسی قرار گرفت.
🔺چند روز قبل نیز همخوانی همایون شجریان با یک خواننده زن لبنانی، خبرساز شده بود. عموم کاربران معاند با انتشار محتواهایی از این دست، قانون منع خوانندگی زنان را به چالش می کشند.
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️قدرت جلوه های ویژه
💢رسانه شناسی و تحلیل تکنیک ها می تواند فضای وهم از واقعیت را تفکیک کند
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تحلیل هیجانی سخنرانی دونالد ترامپ!
ویدیو فوق یکی از کاربردهای جذاب حوزه بینایی ماشین (Computer vision) جهت تحلیل حالات هیجانی افراد از منظرهای غم، استرس، شادی و... را به نمایش گذاشته است. ارتقا دقت و سرعت اجرا جهت پردازش بلادرنگ از چالشهای اصلی پروژههای تحلیل هیجان در تصاویر و ویدیوها است.
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️واکنش ها نسبت به اعلام موضع رهبری از آقای آملی لاریجانی
🔺دفاع رهبر انقلاب از آقای آملی لاریجانی باعث ایجاد واکنش هایی در توئیتر فارسی شد. کاربران انقلابی این سخنان را اتمام حجت با کسانی دانستند که در جبهه انقلاب با محوریت زمینه چینی محاکمه آملی لاریجانی در حال فعالیت بودند.
🔻برخی از کاربران انقلابی حتی خواستار عذرخواهی دکتر عباسی و رائفی پور بخاطر بیان نظرانی درباره لزوم محاکمه و نقایص موجود در عملکرد آملی لاریجانی شدند.
💢همچنین استفاده از کلماتی نظیر «بزرگ»، «پاکدست» و «انقلابی» نیز به عنوان دلیلی بر صحت عملکرد رئیس قبلی قوه قضائیه مورد توجه ضدانقلاب قرار گرفت. همچنین معاندان فعال در شبکه های اجتماعی، بازنده اصلی دفاع مقام معظم رهبری از ریاست پیشین قوه قضائیه را، احمدی نژاد دانستند.
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️مدل T شکل برای موفقیت حرفه ای در عصر اطلاعات
از همه چیز اندکی بدان و در یک چیز متخصص شو!
#رژیم_اطلاعاتی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma