فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تحلیل هیجانی سخنرانی دونالد ترامپ!
ویدیو فوق یکی از کاربردهای جذاب حوزه بینایی ماشین (Computer vision) جهت تحلیل حالات هیجانی افراد از منظرهای غم، استرس، شادی و... را به نمایش گذاشته است. ارتقا دقت و سرعت اجرا جهت پردازش بلادرنگ از چالشهای اصلی پروژههای تحلیل هیجان در تصاویر و ویدیوها است.
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️واکنش ها نسبت به اعلام موضع رهبری از آقای آملی لاریجانی
🔺دفاع رهبر انقلاب از آقای آملی لاریجانی باعث ایجاد واکنش هایی در توئیتر فارسی شد. کاربران انقلابی این سخنان را اتمام حجت با کسانی دانستند که در جبهه انقلاب با محوریت زمینه چینی محاکمه آملی لاریجانی در حال فعالیت بودند.
🔻برخی از کاربران انقلابی حتی خواستار عذرخواهی دکتر عباسی و رائفی پور بخاطر بیان نظرانی درباره لزوم محاکمه و نقایص موجود در عملکرد آملی لاریجانی شدند.
💢همچنین استفاده از کلماتی نظیر «بزرگ»، «پاکدست» و «انقلابی» نیز به عنوان دلیلی بر صحت عملکرد رئیس قبلی قوه قضائیه مورد توجه ضدانقلاب قرار گرفت. همچنین معاندان فعال در شبکه های اجتماعی، بازنده اصلی دفاع مقام معظم رهبری از ریاست پیشین قوه قضائیه را، احمدی نژاد دانستند.
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️مدل T شکل برای موفقیت حرفه ای در عصر اطلاعات
از همه چیز اندکی بدان و در یک چیز متخصص شو!
#رژیم_اطلاعاتی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️مدل سازی دیجیتال اکونومیست ترامپ را بازنده انتخابات می داند
🔻شبیه سازی کامپیوتری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا توسط موسسه اکونومیست و دانشگاه کلمبیا بر پایه طیف وسیعی از اطلاعات آماری و دموگرافیک نشان می دهد که کار ترامپ تمام شده است، به طوری که طبق آخرین آپدیت این مدلسازی، بایدن در انتخابات به صورت رأی الکترال %90 شانس پیروزی خواهد داشت.
🔺نتایج این مدلسازی که پیوسته در حال تغییر است و روزانه آپدیت می شود نشان می دهد اگر انتخابات فرضا به صورت رأی مستقیم بود شانس برنده شدن بایدن به %99 می رسید.
💢گفتنی است طبق این مدل تا روز 15 مارس احتمال برنده شدن بایدن و ترامپ مساوی بوده است، اما پس از آن روز به روز بر شانس پیروزی بایدن افزوده شده است به طوری که طبق برآورد امروز تعداد رأی الکترال بایدن 346 در مقابل 192 رأی ترامپ است.
https://projects.economist.com/us-2020-forecast/president
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️بازی رایانهای اگر بکشبکش نداشته باشد، به چه دردی میخورد؟
🔺بخش سوم(پایانی)
🔺جدیدترین پروژۀ پرچت، «لاست ورد: بیاند دِ پیج»، پازلی رنگارنگ و بازیای تخیلی است، او میگوید: «این بازی دربارۀ دختری است که داستان مینویسد تا از دنیای واقعیاش فرار کند. من داستان بازی را با الهام از هفت مرحلۀ اندوه طراحی کردهام، آنقدرها هم سخت نیست، این هم مثل قبلی آرام، ملایم و زیباست».
💢با وجود جنجالیبودنش برای برخی، بهخاطر حساستر بودن نسل جدید، پرچت دست به بازآفرینی شخصیت لارا کرفت در بازی مهاجم مقبره زده است. به او سر و وضعی انسانیتر داده، حساسش کرده و برایش گذشتهای دستوپا کرده. زمانی که گوزنی را میکشد ناراحت میشود و وقتی جان انسانی را میگیرد شوکه میشود. به او اجازه داده تا احساسش را نشان بدهد. پرچت میگوید در آن زمان برخی گلایه کردند که اشک ریختنِ لارا -برای مردنِ آدمها- یک نقطه ضعف است.
💢پرچت ۲۰ سال است که هم برای صنعت بازیسازی مینویسد و هم دربارۀ آن. او میگوید: «من مخالف بازیهای سرشار از آدرنالین و هیجان نیستم. خودم از بازیکردن با آنها لذت میبرم. این بازیها بخشهای مختلفی از مغزم را تحریک میکنند. قطعاً چنین بهنظر میرسد که این جور بازیها برای مردان است اما خیلی از زنها هم این بازیها را دوست دارند، اینکه بگوییم زنان میلی به این بازیها ندارند افسانهای بیش نیست».
👤او میگوید: «من از انواع مختلفِ زیادی از بازیها لذت میبرم، از خشنترین گرفته تا ملایمترین. اما چیزی که همیشه دوست داشتهام این بوده که از مأموریتهای فرعی بیرون بزنم. مثلاً در «فارکرای۴»، که در تبت اتفاق میافتد، میتوانید فیلها را باز کنید و در آن درۀ سرسبز برای خودتان سلانهسلانه حرکت کنید. در اساسینزکرید میتوانید گربهها را نوازش کنید، در بعضی از بازیهای دیگر میتوانید جای بلندِ زیبایی پیدا کنید و همانجا بنشینید و با آرامشِ خیال اطراف را سیر کنید. از این جور مضامین همواره وجود داشته است. در توییتر اکانتی با این نام وجود دارد: میتوانید این سگ را نوازش کنید».
💢دیوید اوریلی، هنرمند و انیمیشنساز ایرلندی، دو بازی اِوریتینگ و مانتن را ساخته است. او به همراه گربۀ خود، بل، در لسآنجلس شرقی زندگی میکند. او میگوید: برای برخیها واژۀ «بازی» یعنی هدف، البته اینها در مقولۀ بازی وجود دارد، اما آیا هر تعبیری از کلمۀ «بازی» را پوشش میدهد؟ هر دو بازی مانتن و اِوریتینگ به نحوی عامدانه و حسابشده کاملاً بیهدف ساخته شدهاند. او برای نشاندادن تمایز بازی خودش به تفاوت موسیقی پاپ و موسیقی امبینت اشاره میکند، چیزی شبیه کارهای برایان اینو و کِیلی. او مشکلی با بازیهای بزرگ تجاری ندارد و کارهای تازهواردان این عرصه، مثل بازیهای «دریمز»۱۵ و «نایتس اَند بایکس»۱۶، را بهخاطر سبک خلافآمدشان دوست دارد.
👤اوریلی میگوید: «من در بازیها همیشه شیفتۀ چیزهایی میشوم که مخاطبان به آنها توجهی ندارند، مثل چیزهایی که در پسزمینه هستند، تغییرات آبوهوا و اینکه درختان، علفها و آب چگونه توصیف شدهاند. بعضی اوقات پس از اینکه همۀ هیولاها را میکشم به کاویدن محیط میپردازم. ترجیح میدهم بازی را به چشم یک سرگرمی نگاه کنم. در یک بازی شما حتماً باید کاری انجام دهید، اما سرگرمی هیچ مقصودی ندارد، در آن شکستی درکار نیست».
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️تبلیغات جهانی مایکروسافت هم در فیس بوک متوقف میشود
🔹مایکروسافت تبلیغات خود در فیسبوک و اینستاگرام را متوقف کرده است.
🔹البته این شرکت از ماه گذشته تبلیغات خود در شبکه های اجتماعی مذکور را در آمریکا متوقف کرده بود، اما اکنون منع تبلیغات را به سراسر جهان گسترش داده است.
🔹اقدام مایکروسافت برای بایکوت فیسبوک قبل از کمپین «نفرت برای سودآوری را متوقف کنید» انجام شده بود.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
علت داغ شدن تلفن همراه و راهکار آن
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
با بررسی دادههای مربوط به بیش از هزار مسابقهی پرمشارکت در اینستاگرام، دریافتیم که مهمترین عامل تأثیرگذار بر مشارکت این مسابقات، مدل تعیین جایزه است؛ به طوریکه انتخاب یک عدد آیفون۱۱ به عنوان جایزه بعضاً باعث ثبت بیش از ۱ میلیون کامنت زیر پست این نوع مسابقهها شده است.
همچنین محبوبیت برند، میزان سختی شرایط مسابقه، تعداد جوایز و ... نیز بر مشارکت (میزان لایک و کامنت) مسابقات اینستاگرامی تأثیرگذارند.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️مهارت والدین دیجیتال
توصیه ششگانه به والدین عصر ارتباطات و رسانه:
1️⃣کسب مهارت سواد رسانه و اتخاذ رژیم مصرف
2️⃣مهارت ارتباط عمیق عاطفی و موثر در خانه
3️⃣مدیریت زمانهای طلایی در خانه (رسانهها را به زمانهای باهم بودن راه ندهید)
4️⃣اقتدار منطقی و منعطف در خانه (وضع قوانین منطقی و منعطف با مشارکت فرزندان در خانه، طبعا والدین خود باید عامل به قوانین باشند)
5️⃣برنامهریزی فعالانه در خانه (اگر ما برای فرزندان برنامهریزی نکنیم رسانهها برای آنها برنامهریزی خواهند کرد.)
6️⃣هماهنگی والدین (پدر و مادر و حتی پدربزرگ و خاله و عمه و ...) در اجرای قوانین رسانهای در خانه
#سواد_رسانه_ای
#خانواده
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️روند پیشرفت اینستاگرام
⭕️اینستاگرام طی ده سال بروزرسانی از جمله افزودن IGTV تلاش کرده به تلویزیون جیبی و کوچک برای کاربران تبدیل شود و مثل «تلویزیون» به همه خانهها راه پیدا کند. حالا اما برخی برنامههای تلویزیونی، مخاطبان خود را به هر شکلی شده به اینستاگرام ارجاع میدهند!
🔺اینستاگرامی که کارش را با عنوان همرسانی و اشتراک عکس و ویدئو شروع کرد و حالا امّا با به روزرسانی مدام و افزودن قابلیت هایی مانند پخش زنده و تلویزیونی، پدیده ای به نام «رسانه فردی» را پررنگ کرده است.
🔺فضای این شبکه همرسانی عکس، فیلم و متن که 600 میلیون کاربر فعال در جهان و بنا بر اخبار منتشره چیزی حدود 24 میلیون کاربر در ایران دارد، فضایی به شدت عمومی است.
🔺 اینستاگرام به 36 زبان دنیا فعالیت می کند. 90 درصد کاربران ایرانی آن کمتر از 35 سال سن دارند. 65 درصد کاربران خانم و 35 درصد آقا هستند و گفته می شود 30 درصد ایرانی ها دست کم یک حساب یا اکانت اینستاگرامی دارند. این نرم افزار یکی از 5 شبکه اجتماعی پربازدید جهان است.
🔺مسئولان اینستاگرام تابع قوانین و سیاست های آمریکا فعالیت می کنند. یکی از رسالت های رسانه ملّی، جذب مخاطب و افزایش سواد رسانه ای اوست. آنچه درباره اینستاگرام در زاکر برگر اتفاق افتاد به این رسالت نزدیک تر است یا آنچه در مسابقه دونبش و تمنای فالوور؟
🔺عملکرد موفق رسانه ملی یعنی 30 درصد کاربر اینستاگرام را آگاه و جذب محتوای ارزشمند خود یا در برابر آسیب های دنیای مجازی بیمه کند به شرط خودکفایی.
🔺اینستاگرام برای یک شبکه اجتماعی اخلاق مدار شدن باید از «همرسانی بدون نظارت» همه چیز به «بهرسانی» برسد.
🔺صدا و سیما آنتن، امکانات ویژه و کامل در اختیار دارد. از سویی سایت اختصاصی و سایت های مرتبط دارد که می توانند گلچینی از بهترین ها را پس از ساعات پخش یا همزمان با پخش به نمایش بگذارند و نظرسنجی کنند. نرم افزارهای داخلی و بومی مختلفی هم وجود دارد که در برنامه هایی مانند «عصرجدید» استفاده می شود و بینندگان برای مشارکت و ارائه نظر خودشان حتی داوری از آن بهره می برند.
🔺حتی اگر تمام این ها برای ارتباط با مردم کافی به نظر نرسد، تخصص حرفهای های این سازمان می تواند منجر به طراحی اپلیکیشن یا شبکه های اجتماعی بومی شود که مشارکت مخاطب و امنیت اخلاقی فضای مجازی را یکجا داشته باشد. زمینه اشتغال و ارتزاق هم برای جوانان توانمند کشور فراهم می شود. در تولید و مدیریت محتوای سالم و فاخر دنیای مجازی هم باید جهش تولید داشت.
#رسانه_شناسی
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️از کجا بفهمیم گوشیمان تحت کنترل و جاسوسی است؟
🔻درست همانطور که برنامههای هوشمند ویژه تامین امنیت گوشیها رو به افزایش است، همزمان برنامههای خطرناک جاسوسی نیز روندی افزایشی دارند. درواقع بسیاری از افراد نگرانند که با برنامههای جاسوسی مواجه شوند که قصد دارند اطلاعات کاربران را رصد کنند.
💢برنامههای هک و جاسوسی میتوانند بسیار خطرناک باشند. دانستن علائم هک شدن یا نصب برنامههای جاسوسی در تلفن شما میتواند بسیار مفید باشد. تلفنها و رایانههای ما دو وسیله ارتباطی اصلی هستند که هر روز از آنها استفاده میکنیم؛ بنابراین اگر کسی تلفن شما ما را هک کند. دسترسی به اطلاعاتی مانند آدرسهای ایمیل و شماره تلفنها (از لیست مخاطبین شما)، تصاویر، فیلمها، اسناد و پیامهای متنی میتواند خطرات زیادی را ایجاد کند. اما نصب جاسوس افزار یا برنامههای هک چه علائمی دارد؟
💢باتری گوشی شما سریع تخلیه میشود
🔺یکی از علائم بارز هک شدن تلفن شما این است که باتری گوشی شما بسیار سریعتر از حد لزوم تخلیه میشود. درواقع با توجه به این که جاسوس افزار تلفنی همیشه فعال است، بنابراین از انرژی زیادی استفاده میکند و باتری شما در این فرآیند تخلیه میشود.
💢تلفن شما بیش از حد داغ است
🔺در کنار سرعت بالای خالی شدن شارژ تلفن همراه شما، گاهی تلفن شما بیش از حد داغ میشود که این موضوع احتمالی مصرف سریعتر دادههای اینترنت از حد معمول است.
💢پیامهای خطرناک و مشکوکی دریافت میکنید
🔺شاید پیامی برای حضور در یک مهمانی ناشناس دریافت کنید، شاید یک لینک از شما تقاضای پول میکند، شاید افرادی ناشناس تقضای اطلاعات شخصی شمار را دارند و بسیاری از موارد مشابه که میتوانند خطرناک باشند.
💢شما از شارژ عمومی استفاده کرده اید
🔺درست است که این روزها در بسیاری از کافهها و مراکز عمومی ایستگاههای شارژ وجود دارد، اما گاهی هکرها با کمک درگاههای USB اطلاعات کاربران را سرقت میکنند بنابراین باید بسیار مراقب باشید که در اماکن ناشناس و با USB دیگران گوشی خود را شارژ نکنید.
💢دریافت تماس یا متن از شمارههای ناشناس
🔺ممکن است شما تماسها و متونی دریافت کنید که ناشناسند و از آن خطرناک تر، ممکن است شمارههایی به دفترچه تلفن شما اضافه شوند که نمیشناسید، این موضوع میتواند نشانهای بسیار خطرناک باشد. شاید یک بدافزار جاسوسی روی گوشی شما نصب شده باشد که میتواند شما را در معرض خطر قرار دهد.
#جنگ_سایبری
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️اظهارات و واکنش ها به حادثه انفجار روز های گذشته در مرکز هسته ای شهید احمدی روشن نطنز که در رسانه های داخلی و خارجی بازتاب گسترده ای داشته است.
🔺اظهارات سخنگوی سازمان انرژی اتمی مبنی بر داشتن خسارتهای مالی قابل توجه در حادثه نطنز و اینکه مراجع امنیتی میدانند که علت حادثه چیست اما بنا به ملاحظات امنیتی فعلا بنا ندارند در این باره صحبت کنند
🔺اظهارات علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی مبنی بر در حال بررسی بودن سناریوهای مختلف حادثه نطنز
🔺انتشار تصاویر ماهواره ای از بقایای ساختمان مونتاژ سانتریفوژها در نطنز با اشاره به خسارت زیاد به تأسیسات و احتمال اصابت پرتابه هوایی
🔺واکنش اشکنازی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به حادثه نطنز با اشاره به بهتر بودن ناگفته ماندن اقدامات این رژیم در راستای ممانعت ایران از دستیابی به تواناییهای هستهای
- اظهارات وزیر دفاع رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه هر حادثهای که در ایران رخ میدهد لزوماً ارتباطی با ما ندارد
🔺اظهارات عاموس یادلین، ژنرال سابق اسرائیلی مبنی بر لزوم آماده باش تل آویو در صورت مقصر دانستن این رژیم در حادثه نطنز توسط ایران
🔺ادعای کانال تلگرامی نورنیوز در خصوص نیاز به داشتن زمان برای اتخاذ تصمیمات راهبردی به عنوان علت موکول شدن دلایل حادثه نطنز به آینده
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تکنولوژی یا تسخیر جن
💢اخیرا کلیپی تحت عنوان "اجرای کودک در مسابقه استعداد یابی به وسیله جن! " در شبکههای اجتماعی و فجازی در حال انتشار است
💢نکته ی قابل توجه در این کلیپ استفاده از تکنیک "live cromaki" است که مخاطبین افراد بازیگر در حین اجرا را نمیبینند اما فعالیت آنها ملموس است.
🔺اینکه عدهای با استفاده از شیاطین کارهای خارق العاده می کنند شکی نیست اما گاهی تشخیص مرز میان توهم و واقعیت که با پیشرفت روزافزون تکنولوژی های تصویری اتفاق می افتد بسیار مشکل است
#سواد_رسانه_ای به ما کمک می کند در مسیر پیشرفت تکنولوژی در دام توهم گرفتار نشویم
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️افشای هویت جعلی ۱۹ تحلیلگر ضدایرانی در شبکههای اجتماعی
💢 تارنمای آمریکایی دیلیبیست بامداد سهشنبه (روز دوشنبه به وقت واشنگتن) در گزارشی پژوهشی، شبکهای متشکل از ۱۹ هویت جعلی در شبکههای اجتماعی را شناسایی کرد که اقدام به تولید بیش از ۹۰ مقاله در نشریههای محافظهکار آمریکا با محوریت خاورمیانه و متمرکز بر ایرانستیزی کردهاند.
💢 یکی از این هویتهای جعلی «رافائل بدانی» نام دارد که خود را مشاور ژئوپلیتیک و تحلیلگر ارشد روابط بینالملل معرفی کرده است، اما تصاویر پروفایل خود را از وبلاگ یک بنیانگذار استارتاپ در سندیگو به سرقت برده و اطلاعات تحصیلیاش در شبکههای اجتماعی جعلی است.
💢 این هویت جعلی در بسیاری از نشریهها و تارنماهای محافظهکار آمریکایی از جمله نیوزمکس، واشنگتن اگزماینز، ریل کلیر مارکتز، امریکن تینکر و نشنال اینترست مطالبی را با محوریت موضوعاتی نظیر "چگونه عراق خود را از شر ایران خلاص کند" و یا "چگونه امارات متحده عربی جزیره ثبات در منطقهای آشفته است" منتشر میکند.
💢 به نوشته دیلیبیست، بدانی حلقهای از یک شبکه با دستکم ۱۹ شخصیت جعلی است در سال گذشته بیش از ۹۰ مطلب تحلیلی در ۴۶ نشریه متفاوت منتشر کردهاند که وجه مشترک آنها ستایش امارات و تبلیغات برای اتخاذ سیاست سختگیرانه از سوی واشنگتن علیه قطر، ترکیه، ایران و گروههای مورد حمایت ایران در منطقه است.
💢 شبکه اجتماعی توییتر روز دوشنبه پس از انتشار این مطلب اینترسپت، حساب کاربر بدانی را به همراه ۱۵ حساب کاربری جعلی دیگر را تعلیق کرد.
⭕️رد اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون، در رسانههای انقلابی و اصلاحطلب بازتاب گستردهای داشته است.
🔺پس از کشمکشهای فراوان درخصوص رد یا تایید اعتبارنامه تاجگردون، تاکید بسیاری از نمایندگان مجلس به وجود ایرادات جدی در پرونده نماینده گچساران و تایید اعتبارنامه وی توسط کمیسیون تحقیق مجلس، گزارش کمیسیون تحقیق در مورد اعتبارنامه تاجگردون به رای گذاشته شده و با 128 رای مخالف،102 رای موافق و 19 رای ممتنع، توسط نمایندگان مجلس تصویب نشده و اعتبارنامه این نماینده مجلس مورد تایید قرار نگرفت.
✍توییت مجتبی رضاخواه نماینده مجلس مبنیبر فرصت 30 دقیقهای تاجگردون برای دفاع از خود در جلسه غیرعلنی مجلس، تقدیر از زاکانی بدلیل ایستادگی در برابر فشارهای وارده برای تایید اعتبارنامه تاجگردون و ابراز نگرانی از وجود 102 نمایندهای که علیرغم اطلاع از تخلفات تاجگردون، بدلیل منافع شخصی، به گزارش کمیسیون تحقیق رای موافق داده اند، دیگر مطالب مورد اشاره در رسانههای انقلابی است.
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️خط عملیات روانی جدید اسرائیل و آمریکا
🔺ادعای نیویورک تایمز مبنیبر نیاز ایران به زمان دوساله برای بازسازی تاسیسات هستهای نطنز، موردتوجه رسانههای معاند قرار گرفته است.
نیویورک تایمز طی گزارشی مدعی شده است که ایران برای بازگرداندن برنامه هستهای خود به شرایط پیش از انفجار نطنز به 2 سال و برای بازگرداندن ظرفیت تولید سانتریفیوژ به 1 سال زمان نیاز دارد.
🔻همچنین نقل قول الجزیره از گفتگوی نیویورک تایمز با یک چهره امنیتی آمریکا در خصوص استراتژی مشترک آمریکا و اسرائیل درباره ایران، در رسانه های انقلابی بازتاب داشته است.
این شبکه خبری استراتژی مشترک آمریکا و اسرائیل را حذف فرماندهان ارشد سپاه پاسداران و تخریب تاسیسات هسته ای بیان کرده است.
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️جنگ سرد نوین با تکنولوژی بین آمریکا و چین
💢سی ان ان در یادداشتی (21 تیرماه/11جولای) به تحلیل جنگ جهانی جدید در زمین سایبری پرداخته است این درگیری که به عنوان جنگ سرد بین آمریکا و چین در این گزارش عنوان شده به اختلافات جدی و رقابت شدید این دو کشور پرداخته و اولین موضوع را تکنولوژی 5G عنوان می کند
🔺همچنین یکی از زمین های درگیری سرد را اپ TikTok که درحال حاضر جز محبوب ترین اپ ها بین جوانان و نوجوانان است معرفی نموده
در بخشی از این گزارش آمده است:
قانونگذاران آمریكا در هفتههای اخیر بارها در خصوص TikTok بحث کرده اند و در حالی که این شرکت می گوید تهدیدی برای امنیت ملی ندارد ، مایک پومپئو ، وزیر امور خارجه ایالات متحده ، این نگرانی ها را در این هفته ذکر کرد که وی ایده ممنوعیت برنامه را مطرح کرد.
🔻نمونه ای از این قدرت حکمرانی را سی ان ان مربوط به منع استفاده از تکنولوژی 5G برای متحدانش ذکر کرده :
واشنگتن بیش از یک سال است که متحدین خود را تحت فشار قرار می دهد تا تجهیزات ارتباطی شركت چینی را از شبکه های 5G خود دور نگه دارند. این کمپین ممکن است در اروپا نتیجه هایی را به همراه داشته باشد: مقامات انگلیس هفته گذشته اعلام کردند که تحریم های آمریکا علیه این شرکت احتمالا به زنده ماندن هواوی به عنوان ارائه دهنده شبکه 5G در آنجا آسیب می رساند ، در حالی که رویترز روز پنجشنبه گزارش داد که بزرگترین شرکت مخابراتی ایتالیا این شرکت را از پیشنهاد منع کرده است
💢بخشی دیگری از این گزارش فضای مجازی و پیشرفت فنی آن را تحت عنوان دیوار برلین مجازی نام برده و رقابت و جامعه ی هدف محاطبان و دولت ها را بر اثرگذاری کلان در اقتصاد جهانی منوط به پیشرفت در حوزه سایبری دانسته است
✍️پ.ن: بنظر می رسد از مولفه های غیرقابل انکار در آینده قدرت های جهان پیشرف در حوزه ی IT و فضای مجازی است به این معنا که قرت حکمرانی فضای مجازی زمانی محقق خواهد شد که شبکه ملی اطلاعات در کشور عملیاتی شود
#سواد_رسانه_ای
#جنگ_شناختی
#جنگ_سایبری
لینک مقاله
https://edition.cnn.com/2020/07/10/tech/us-china-global-tech-war-intl-hnk/index.html
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️پر تکرارترین هشتگهای اینستاگرام در سال ۹۸
💢بیشترین تعداد و تنوع هشتگها مربوط به دستهبندی «سبکزندگی» است.
برخی از این هشتگها با محوریت تجاری مثل #لاکچری، #لباس، #مانتو، #عروس، #مد، #حراج، #دکوراسیون، #برند
💢بخشی دیگر با محوریت آموزشی مثل #انگیزشی _ #روانشناسی، #آشپزی _ #غذا ، #لاغری _ #فیتنس و بخش سوم با محوریت #طبیعتگردی و #ایرانگردی، در این دسته قرار میگیرند.
💢هشتگهای | #هنر، #شعر، #عکس، #نقاشی و ... | در دسته هنری و ادبی
💢هشتگهای | #خنده، #کلیپ، #موزیک و #دورهمی | در دسته تفریح و سرگرمی و هشتگهای | #پرسپولیس، #استقلال | در دسته ورزشی قرار دارند.
🔺بیشترین اشخاص تکرار شده به ترتیب | #تتلو، #روحانی، #محسن_ابراهیم_زاده، #قاسم_سلیمانی و #مهران_مدیری | بودهاند.
🔺در خصوص اتفاقات خاص سال ۹۸ کمتر از پنج هشتگ مرتبط به چشم میخورد که #کرونا، #انتقام_سخت و #سیل از جمله این هشتگهاست.
💢مقایسه ابر هشتگ اینستاگرام با ابر هشتگ توییتر این نکته را نمایان میکند که اینستاگرام بستر سبک زندگی، تجارت و سرگرمی است، اما در توییتر موجها و رخدادهای سیاسی و اجتماعی، حرف اول را میزنند.
#رصدخانه_آرما
@media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پناهی فوق تخصص علوم شناختی: خبر خوب منجر به سلامت ذهن میشود
🔺این گزاره که هر کس خبر خوب بدهد چشمش را به روی مشکلات بسته است درست نیست
#جنگ_شناختی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️پس از داغ شدن هشتگ #اعدام_نکنید در توییتر و درخواست جلوگیری از اعدام 3 نفر از محکومین اعتراضات آبان98، اغلب سلبریتیهای سینمایی نیز به این کمپین پیوستند.
💢بسیاری از این سلبریتیها با انتشار پستهایی، ضمن انتقاد به مساله اعدام و گرفتن جان افراد، خواستار جلوگیری از اعدام امیرحسین مرادی، سعید تمجیدی و محمد رجبی، شدند. اقدام اخیر سلبریتیها در رسانههای معاند نیز بازتاب پیدا کرده است.
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
برخی منابع آگاه مدعی شدند دونالد ترامپ طی دستوری به سازمان سیا اختیارات بیشتری برای انجام عملیات سایبری علیه ایران داده است.
🔹یاهو نیوز به نقل از مقامات سابق آمریکا گزارش داد، این مجوز محرمانه به سازمان جاسوسی آمریکا آزادی عمل بیشتری را برای اقدامات خود، هم از بُعد نوع عملیات سایبری و هم از نظر اهداف، می دهد و محدودیتهای پیشین را رفع می کند. این مجوز به سازمان سیا این اختیار را داده که در فضای مجازی به نحوی آسانتر عملیات سری خود را انجام دهد.
🔹 بدین ترتیب دستور ترامپ، سازمان سیا را از اخذ مجوز از کاخ سفید برای عملیات سایبری محرمانه خود معاف می کند.
#جنگ_سایبری
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️ربات ها اعدام نمی کنند!
💢در پی ترند شدن هشتگ #اعدام_نکنید این سوال مطرح می شود که میزان مطالبه ی این موضوع بصورت واقعی تا چه حدی است؟
💢شاید ایجاد حس مطالبه ی مخالفت با حکم اعدام تنها جوسازی و واقع نمایی در جامعه به جهت القای حس نفرت نسبت به اجرای عدالت باشد
همانطور که مشاهده می شود در آنالیز هشتگ #اعدام_نکنید با احتساب فیلتر بات می توان گفت از ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار توییت تنها ۱۶۰۰ توییت واقعی و مابقی ربات هستند
جنگشناختی بدنبال تصویرسازی ذهنی نسبت به پدیده های جاری است
#جنگ_شناختی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️سلبریتی با عقاید محکم
💢🔺هنرمند مصری را دعوت کردند تا با شبکه ای آلمانی مصاحبه كند ...
این هنرمند متوجه اسرائیلی بودن شبکه می شود و سپس ...
🔸 بقيه ماجرا را تا اخر ببینید
#سلبریتی_شناسی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
🎬بازیکن شماره یک اماده؛ سواد رسانهای به ورایت اسپیلبرگ
فیلم بازیکن شماره یک آماده وضعیت اسفناک جهان در سال 2045 را نشان میدهد. در آن زمان بیشتر مردم به وسیله تکنولوژی VR یا واقعیت مجازی غوطهوردر دنیایی مجازی هستند و طبق چیزی که ابتدای فیلم گفته میشود مردم دیگر مشکلات خود را حل نمیکنند، بلکه با آن زندگی میکنند و چون واقعیت آزار دهنده است، همه به دنبال راهی برای فرار از آن هستند. این راه فرار همان دنیایی واقعیت مجازی یعنی «واهه یا اوسیس» است که مردم در آنجا آواتار مورد علاقه خود را انتخاب میکنند و هر کاری که دوست دارند، انجام میدهد و فقط برای خوردن، خوابیدن و دستشویی رفتن از «اوسیس» خارج میشوند. به همین علت اکثر مردم به طرز رقت انگیزی در کانکسها زندگی میکنند و غوطهوری در فضای مجازی به زندگی حقیقی آنها لطمه زده.
🔸در این زمان قهرمان فیلم و تیمش و در مقابل شرکتی به نام IOI در حال رقابت برای برنده شدن در مسابقهای هستند که نتیجه آن به دست گرفتن کنترل «اوسیس» است.
آنچه در مورد فیلم لازم است بدانیم:
🔹این فیلم بسیار ظریف به پدیده #سلبریتیهای_مجازی، اشاره کرده است، کسانی که به علت خاص بودن در این فضا معروف میشوند و این موضوع در این فیلم تا حدی مثبت جلوه داده میشود.
💢اعتیاد و غرق شدن در فضای (واقعیت) مجازی به خصوص اگر بدون فکر و هدف باشد در این فیلم بد دانسته میشود. اگرچه معایب اعتیاد و استفاده بیش از حد از فضای مجازی در این فیلم نمایش داده میشود اما به دنبال تخریب و مطلقا بد جلوه دادن آن نیست، بلکه تاکید میکند حضور در این فضا نباید جایگزینی برای ارتباط با دیگران به خصوص خانواده شود.
💢همچنین نسبت به افشای اطلاعات در دنیای مجازی و اعتماد به افراد در آن هشدار داده میشود و همچنین بر روی مسئله هویت مجازی و امکان تفاوت آن با هویت حقیقی افراد تاکید میشود.
💢در صحنه پایانی فیلم، قهرمان داستان که برنده مسابقه و مالک دنیای مجازی شده، این فضا را دو روز در هفته تعطیل میکند. این نکته مهمی است که در #سواد_رسانه_ای به آن #رژیم_مصرف_رسانه میگوییم.
💢اگرچه خشونت دراین فیلم وجود دارد اما حقیقی و آزاردهنده نیست، در بخشی از فیلم نیز صحنهای از یک فیلم ترسناک نمایش داده میشود که این مورد نیز بسیار کوتاه است.
نکتههای مثبتی مانند: ترویج کارگروهی، پزوهش و تمرین، مطالعه و تلاش برای متخصص شدن در یک زمینه خاص به چشم میخورد.
💢دیدن این فیلم به همراه نوجوانان را به خانوادهها توصیه میکنم، مخصوصا خانوادههایی که نوجوانان در آن درگیر فضای مجازی هستند. دیدن این فیلم را بهتر است خانوادگی همراه با بحث در مورد موضوعاتی مانند «هویت مجازی، سلبریتیها، رژیم مصرف و میزان استفاده از رسانه و شیوه فعالیت هدفمند در فضای مجازی» باشد.
👤محمدعلی عبدالهی
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️توسعه کتاب الکترونیک را جدی بگیریم
استفاده از رسانههای نوین در همه جهان روبهرشد است و نقش انواع رسانههای نوین و فناوریهای مرتبط با آن روزبهروز در زندگی مردم بیشتر میشود.
🔺«فان دنبرگ» مصرف رسانهای را مجموع استفاده فردی یا گروهی از رسانههای سرگرمی و اطلاعاتی میداند که فعالیتهایی از قبیل تعامل با رسانههای نوین، خواندن کتاب و مجله، تماشای تلویزیون و فیلم و گوش کردن رادیو را شامل میشود. سوال جدی این است که چه میزان از این مصرف رسانهای به فضای مجازی منتقل شده است و این تغییر چه تأثیری روی جامعه بشری میگذارد یا گذاشته است؟
🔺دانشمندان عرصه سواد رسانهای معتقدند که بیشتر وقت مردم در فضای مجازی به مطالعه محتواهای سطحی و کوتاه سپری میشود و مردم کمتر از رسانههای عمیقی چون کتاب و سینما بهره میبرند. این امر در میانمدت، منجربه سطحی شدن تفکر مردم خواهد شد و نهایتا بیثباتی جامعه را در پی خواهد داشت. صاحبنظران راهکار این مساله را مدیریت مصرف محتوا از سوی مردم و استفاده بیشتر از محتوای عمیق میدانند.
🔺در میان رسانههای عمیق، حتما «کتاب» جایگاه ویژهای دارد. «نیکلاس کار»، نویسنده کتاب «کمعمقها» در این کتاب مینویسد: «کتاب، تنها عامل دگرگونی آگاهی بشر در سالهای پس از اختراع چاپ نبوده است. بسیاری از فناوریها و روندهای اجتماعی و جمعیتشناختی دیگر هم نقش مهمی ایفا کردهاند، اما کتاب در مرکز تمام این تغییرات بوده است.»
🔺کتاب الکترونیک راهحلی است که میتواند مصرف محتوا در ایران راه بهبود بخشد، البته با فراهم آمدن خط مشیهای صحیح، زیرساختهای کافی و قوانین درست و شفاف. بازار کتابهای الکترونیک، سریعترین خردهبازار در حال رشد در صنعت چاپ و نشر کتاب در سراسر جهان است. گزارشهای مؤسساتی مانند «ویسخنبارت»، BISG و IPA حاکی از رشد میانگین سالیانه ۳۰ درصدی این بازار در جهان طی ۱۲ سال گذشته و سهم حدود ۲۸ درصدی آن از کل بازار نشر است.
🔺دولت باید بتواند با ارائه تسهیلات لازم، سرمایهگذاری در این بخش را ترویج نماید یا لااقل زیرساختهای مناسبی برای این امر فراهم کند. با توجه به شرایط اقتصادی کشور بخصوص در یک سال اخیر، باید برای استفاده از فرصت رشد کتاب الکترونیک فکری جدی کنیم.
✍️قاسم صفایینژاد
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
💢بنری که این روزها در شبکههای اجتماعی دستبهدست میشود، یک نقاشی قدیمی را نشان میدهد که سوژهاش، روی صورت خود ماسک زده است. این بنر با این طرح، از مردم خواسته که از ماسک استفاده کنند. بسیاری از کسانی که این عکس را منتشر کردهاند، بنر را تبلیغی برای فرهنگ چینی و نمادی از آن میدانند. اما واقعیت چیز دیگری است.
💢این اثر، یک تابلوی نگارگری ایرانی است. تابلو اثری است از محمد یوسف (حسینی مصور) نقاش معروف مکتب اصفهان که با نام «مرد جوان» شناخته میشود. این تابلو (که در بنر روی صورتش ماسک قرار گرفته) بین سالهای دهه ۳۰ و ۴۰ قرن هفده میلادی در اصفهان و در عصر صفوی کشیده شده است. نسخه اصلی این نگارگری هم از سال ۱۹۲۴ تا به امروز در موزه آرمیتاژ در سنتپترزبورگ نگهداری میشود و یکی از نمادهای نگارگری مکتب اصفهان به شمار میرود. برای آشنایی بیشتر با نقاش ایرانی این اثر میتوانید از صفحه ویکیپدیای او بازدید کنید.
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/
محمد_یوسف_نگارگر
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️رالف اینترنت خراب کن و هل دادن بچهها به فضای مجازی
💢 رالف خرابکار2 داستان دو کاراکتر (ونلوپه و رالف) یک بازی رایانهای آرکید است که بعد از خراب شدن دستهی دستگاه برای متوجه میشوند که این قطعه تنها در سایت ebay (یک سایت مزایده اینترنتی) وجود دارد و اگر نتوانند آن را تهیه کنند، دستگاه آنها بلااستفاده شده و همه کاراکترهای بازی نابود میشوند. بنابراین وارد اینترنت میشوند و این سرآغاز ماجراهایی است که برایشان رقم میخورد.
🔺نکات مهم انیمیشن رالف خرابکار۲: +مفهوم «دوستی» محوریترین موضوع انیمیشن است، رالف برای کمک به دوستش وارد دنیای پرچالش اینترنت شده و ونلوپه نیز برای گرفتن تصمیم خود و ماندن در یک بازی اینترنتی، نگران واکنش رالف است. اما این انیمیشن نشان میدهد که دوستان ممکن است علاقه و اهداف متفاوتی داشته باشند ولی این مانع از ادامه دوستی نیست و دوستی نباید جلوی مستقل بودن افراد و رسیدن به هدفهای بزرگ را بگیرد.
💢نشان دادن اینترنت، اجزای مختلف و کاربرد آن ویژگی بعدی این انیمیشن است. در حقیقت رالف خرابکار2 مغلمهای است برای نشان دادن برندها و سایتهای مختلف و البته شوآفهای دیزنی که المانهای جذابی نیز درون آن قرار داده شده است و بیشتر شبیه یک آگهی تبلیغاتی طولانی است که مخاطبان را به استفاده از آنها ترغیب میکند و موجب مصرف گرایی میشود.
🔺معرفی فضای «دارک وب» برای نوجوانان نیز در صورتی که کنجکاوی آنها را برانگیزد میتواند بسیار خطرناک باشد همچنین نشان دادن کسب درآمد از طریق ویدئوهای ویروسی(وایرال) نیز به دلیل اینکه اصولی و همراه با رعایت نکات اخلاقی و حفظ حریم خصوصی نیست میتواند عواقب بدی را برای مخاطب به همراه داشته باشد.
💢بهتر است بگوییم دیزنی در این انیمیشن ابزارهای مختلف رسانه را معرفی میکند بدون اینکه قدمی برای افزایش سوادرسانهای مخاطبان بردارد و این یکی از نقاط ضعف مهم این انیمیشن است.
💢یکی از انتقادات همیشگی صاحبنظران ارتباطات و اجتماع به دیزنی بازنمایی ناقص خانواده در انیمیشنهای این شرکت بود. نشان دادن پرنسسها که همیشه منتظر مردی هستند که آنها را نجات دهد به عنوان الگویی برای دختران نیز دومین انتقاد رایج این شرکت بود که در این انیمیشن به هردوی این نقدها آن هم با نگاه پررنگ فمنیستی پاسخ داده شد.
✍️محمدعلی عبدالهی
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma