⭕️شش عادت بد در مکالمات و چگونگی رفع آنها
🔻شاید متعجب شوید که در مورد بسیاری از افراد، گفته های آنها نیست که آنها را عقب نگاه می دارد، بلکه کارهایی است که انجام می دهند. در اینجا به 6 عادت بد می پردازیم که به ارتباطات شخصی صدمه می زنند:
1. قطع کردن صحبت دیگران
2. از این شاخه به آن شاخه پریدن
3. تکرار مداوم یک سری حرف های تکراری در طول مکالمه
4. ناتمام گذاشتن حرفهای طرف مقابل
5. وراجی کردن و بحث در طول مکالمه
6. نگاه کردن به گوشی در طول مکالمات
💢گرچه این شش عادتِ مخرب، اَشکال متفاوتی دارند، ولی همگی آنها نتیجۀ یک چیز هستند: گوش ندادن!
🔺بسیار خوب، راه حل غلبه بر این شش عادت بد در مکالمات چیست؟
💢درخصوص نحوۀ تعاملاتتان صادق باشید
اگر شما شخصی کلامی هستید، به اشخاص درونگراتر توضیح دهید که پیش از مشخص کردن موضعتان درخصوص یک موضوع نیاز دارید که آن را به طور کامل مورد بحث قرار دهید. اگر ترجیح می دهید که افراد توضیحات خود را به جای شرح مبسوط در قالب نکات کلیدی مطرح کنند، این را به آنها یادآوری کنید.
💢به مکالمه متعهد باشید
گوشی موبایل خود را از روی میز و از دسترستان دور سازید. در طول مدت زمان مکالمه، تماس چشمی خود را حفظ کرده و نسبت به بدن زبان، تون صدا، و کلمات ادا شده توسط گوینده حساسیت نشان دهید.
💢مکث کردن را تمرین کنید
اگر عادت دارید صحبت دیگران را پیش از پایان قطع کنید، سعی کنید با شمردن تا 5، پیش از هر گونه واکنش، خود را به چالش بکشید. این کار به شما اطمینان می دهد که شخص مقابلتان بازگو کردن افکار خود را تمام کرده و شما می توانید عقاید خود را مطرح کنید.
💢مطالب شنیده شده را خلاصه کرده و سپس سؤالاتی را مطرح سازید
با تکرار کردن سخنان طرف مقابل، وی را متوجه سازید که حرف هایش را فهمیده اید. «چیزی که من از صحبت های شما متوجه شدم، x,y,z است. آیا درست متوجه شده ام؟» آنگاه منتظر تأیید یا حرکت سر باشید. سؤالات برای نشان دادن حضور شما در مکالمه بسیار مفید هستند.
💢افکار خود را منسجم سازید
از مکث کردن برای سازماندهی افکارتان استفاده کنید تا بتوانید موجز و روشن صحبت کنید. به صحبت های خود گوش دهید و وقتی متوجه تکراری بودن حرف هایتان شدید، افکارتان را مهار سازید.
💢از نشانه های بصری بهره بجویید
شیئی را به عنوان نماد هدف خود برای تبدیل شدن به یک شنوندۀ مؤثر بر روی میزتان قرار دهید تا هدفتان را به شما یادآوری کند. من به شخصه یک کریستال صورتی با برش های بسیار را روی میزم قرار داده ام. هر بار که آن را می بینم به خاطر می آورم که باید به وجوه مختلف صحبت های طرف مقابلم گوش دهم.
💢اجازه دهید دیگران اول صحبت کنند
اگر از دسته کسانی هستید که تمام زمان مکالمه را اشغال می کنید، به دیگران اجازه دهید اول برنامه هایشان را مطرح کنند و سپس به سراغ ایده های خود بروید. همچنین می توانید مدت زمان صحبتتان در طول جلسات را مدنظر داشته باشید تا بدین ترتیب پیشرفت خود در واگذار کردن زمین به طرف مقابل را اندازه بگیرید.
💢زمانیکه فرآیند بهبود عمدی تعاملات بین شخصی خود را آغاز می کنید، از اعضای تیمتان بپرسید که آیا تغییری را در نحوۀ رفتار شما متوجه شده اند یا خیر. پرسیدن این سؤال این علامت را به دیگران می دهد که شما در حال بهبود عادات ارتباطی خود هستید و همچنین باعث می شود در مورد تغییرات مثبت در شما نیز اندیشه کنند.
#سواد_رسانه_ای
#ارتباطات
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
محتوای منتشر شده در مورد سریال کارکرد خبری داشته یا انتقادی و همچنین نظر کاربران در جهت تعریف از آن بوده است یا تخریب آن سریال، از این نمودار کامنت های اینستاگرام که نزدیک ترین رویکرد به نظر عموم مردم را دارد مورد بررسی قرار گرفته است و در حقیقت رویکرد کاربران به این سریال ها مورد سنجش قرار گرفته است.
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️تسلط فیسبوک بر رسانه ها
🔺وقتی مردم به فیس بوک به عنوان یک شرکت فکر می کنند، بیشتر آن را مترادف با فیس بوک و شبکه اجتماعی می دانند.
🔺همانطور که نمودار به خوبی نشان می دهد، Facebook Inc. بسیار بیشتر از این است. این شرکت با واتس اپ، اینستاگرام و البته همنامان فیس بوک و مسنجر صاحب چهار سرویس پیام رسانرسانه اجتماعی بزرگ در جهان است.
فیس بوک به تنهایی تقریباً 2.5 میلیارد نفر در ماه استفاده کننده دارد، در حالی که واتس اپ ماهانه 2 میلیارد کاربر دارد و مسنجر نیز از مرز ۱ میلیارد کاربر فراتر رفته است.
وجه اشتراک همه خدمات ذکر شده در نمودار فوق جذابیت بسیار زیاد آنها برای تبلیغ کنندگان است. همه آنها نه تنها از داشتن صدها میلیون کاربر به خود می بالند، بلکه توانایی هدف قرار دادن گروه های خاص بر اساس لایک، دوست نداشتن و رفتار گذشته را دارند.
به همین دلیل تبلیغات در شبکه های اجتماعی طی چند سال گذشته رشد چشمگیری داشته است. بر اساس چشم انداز بازار دیجیتال استاتیستا، انتظار می رود درآمد تبلیغات جهانی رسانه های اجتماعی در سال 2020 از 98 میلیارد دلار بگذرد.
#رسانه_شناسی
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arama
⭕️اینستاگرام در تسخیر تینیجر یا نوجوانها!
🔺نگاهی اجمالی به آمار فعالیت سنین مختلف در اینستاگرام، به خوبی ضرورت ارتقا سواد رسانهای در نوجوانان را ثابت میکند.
💢نسلی که بخش زیادی از عمر خود را در فضای مجازی میگذراند ولی همچنان آموزشهای متناسب با آن سهم اندکی در سبد آموزشی مدارس و خانوادهها دارد!
#رسانه_شناسی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️چالش مومو چیست؟
💢مومو در حقیقت یک اکانت واتس اپ است که تصویر پروفایل آن، تصویری از یک دختر است که به شکل بسیار زشتی همراه با یک خنده جوکر مانند، در آمده است. در واقع تصویر پروفایل مومو فتوشاپ یا ویرایش شده نیست، بلکه تصویری از یک مجسمه از مجموعه آثار عروسکهای نمایشگاه توکیو ژاپن است که قسمتهایی از آن بریده شده و تنها تصویر صورت زشت آن، در پروفایل نمایش داده شده است.
این موجود در افسانههای ژاپنی، یک موجود وحشتناک و پرنده است که طبق افسانه ها، گاهی اوقات اقدام به دزدیدن بچهها نیز میکرده اند. تصویر مومو اولین بار در اینستاگرام فردی به نام ناناکو که یک عروسک ساز است منتشر شد و پس از آن به شهرت جهانی دست یافت.
🔺چالش مومو از کجا شروع شد؟
💢اما داستان خطرناک شدن Momo از فیس بوک آغاز گردید. پس از معرفی و مشهور شدن این مجسمه، در یک گروه فیس بوک، کاربران برای ایجاد ارتباط با یک شماره ناشناس به چالش کشیده شدند. برخی از آنها چنین بیان میکردند که اگر پیامی را برای مومو ارسال کنند، مومو پاسخ آنها را با تصاویری وحشتناک، خشونت آمیز و حتی تهدید میدهد.
با توجه به مواردی که ذکر شد، بنظر میرسد چالش مومو تنها با یک پیام آغاز خواهد شد و فرستنده پیام نمیتواند پایانی برای آن در نظر بگیرد.
این چالش با ارسال پیام به مومو آغاز میشود و پس از آن پیامهای تهدید آمیز، خشونت بار و وحشتناک به کاربر ارسال میگردد.
این بازی ابتدا از آرژانتین آغاز و سپس تا ایالات متحده، آلمان، فرانسه و دیگر کشورها گسترش یافت و تاکنون خودکشی یک دختر نوجوان ۱۲ ساله را به آن نسبت میدهند.
پس از انتشار این بازی در فیس بوک، حال مومو در واتس اپ اقدام به انتشار کرده است و از طریق این پیام رسان قربانی میگیرد.
برخی از کارشناسان حوزه نرم افزاری، این چالش را حقهای برای سرقت اطلاعات کاربران عنوان کرده اند و برخی دیگر نیز آن را یک چالش بیمارگونه، همچون نهنگ آبی، نامیده اند.
کشورهای زیادی در خصوص این چالش به خانوادهها و نوجوانان هشدار داده اند، پلیس ملی اسپانیا، بی بی سی نیوز در برزیل، پلیس آرژانتین و سایر مقامات کشورهایی که به نوعی درگیر این بازی شده اند، هشدارهایی را در خصوص عدم گرایش به این نوع چالشها داده اند که باید آنها را مورد توجه قرار داد.
🔺ورود پلیس فتا به موضوع چالش مومو.
💢رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به ارسال کلیپهای مومو برای برخی کاربران به خصوص دانش آموزان گفت: والدین در این خصوص دقت بیشتری داشته باشند و تهدیدات ارسال کنندگان کلیپهای مومو را جدی نگیرند و استرس و اضطراب به فرزندان خود منتقل نکنند.
وی یادآور شد: متاسفانه برخی خانوادهها در پی ارسال پیامها و کلیپهای چالش مومو برای فرزندانشان به جای راهکارهای فنی و صحبت کردن با آنها نگرانی بیشتری به فرزندان خود منتقل کرده و باعث ایجاد اضطراب در فرزندانشان شدهاند.
👤سرهنگ رجبی از والدین و معلمان خواست: به هیچ وجه دانش آموزان را به استفاده از پیام رسانهای خارجی برای آموزش مجازی هدایت نکنند و مراقبتهای لازم را انجام دهند و در صورتی که به هر دلیل نیاز به استفاده از بستری دیگر غیر از برنامه شاد بود از پیام رسانهای داخلی استفاده کنند.
#سواد_رسانه_ای
#جنگ_شناختی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
19.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰چالش مومو؛ همه چیز در مورد یک حقه اینترنتی!
👤دکتر محمد لسانی
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️تغییرات مهم در موتور جستجوی گوگل
💢موتور جستجوی گوگل بر اساس ساختار جدید در جستجوی نوشتار و تصویر و بر اساس آخرین تحولات در زمینه #هوش_مصنوعی متحول میشود.
💢تغییرات جدید گوگل طی دو ماه آینده اجرایی خواهد شد. این تحولات میتواند بر اساس یادگیری ماشین، تغییرات اساسی در نوع جستجو ایجاد کند.
💢بر اساس هوش مصنوعی جدید، گوگل میتواند با تشخیص بدترین املا شروع به جستجو کند. این جستجو بر اساس تحلیل و کارکرد شبکه عصبی و ۶۸۰ میلیون فاکتور مختلف انجام میشود.
💢روش جدید گوگل توانایی دارد بهجای کل صفحات وب، متنهای مستقل صفحات وب را منظم کند این اطلاعات با هوش مصنوعی و یادگیری ماشین تحلیل میشوند تا بهترین نتیجه حاصل شود.
💢یکی از تحولات در الگوریتم جدید گوگل هوش بینایی است بر اساس این الگوریتم جدید موتور جستجو میتواند با تحلیل تصاویر آنها را دسته بندی کند. پس از تحلیل تصاویر این سامانه فیلمها و تصاویر را برچسب گذاری میکند.
💢این روش در زمینه گفتار فیلمها هم انجام میشود و روش مشابهی توسط گوگل استفاده میشود. این تغییرات میتواند در زمینه تغییرات سئو تحولاتی ایجاد کند.
💢هم اکنون یکی از مهم ترین مبانی برای گرفتن مخاطب توسط سایتهای مختلف، تنظیم محتوا بر اساس استانداردهای گوگل است. این استانداردها، مشخص میکنند که محتوا چگونه باید ویرایش شود تا در موتورهای جستجوی گوگل بهتر دیده شود.
💢بر اساس استاندارد فعلی گوگل، سه شاخص تازگی، ارتباط و محبوبیت نوع نمایش را در صفحات جستجو مشخص میکند. البته در چند سال اخیر در این زمینه انتقادهایی به گوگل وارد شده است.
💢برخی کارشناسان معتقد هستند گوگل بیش از اندازه قدرت گرفته است و نوع نشان دادن نتیجه جستجو به جهت دادن به افکارعمومی در جهان ختم می شود.
#سواد_رسانه_ای
#رسانه_شناسی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️اعتراف شبکه منوتو به نقض آزادی بیان و سانسور در فضای مجازی پیرامون انتشار اطلاعات در خصوص نامزدهای انتخاباتی آمریکا
#جنگ_رسانه_ای
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️آمادگی فیسبوک برای ناآرامیهای بعد از انتخابات آمریکا
💢فیسبوک غول رسانههای اجتماعی اقداماتی را برای ناآرامیهای احتمالی بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تدارک دیده است.
🔺این ابزارها شامل کند کردن انتشار برخی از پستها و تعدیل خبرهای کاربران است.
🔺با استفاده از این ابزارها میتوان آنچه را که دهها میلیون آمریکایی هنگام ورود به پلتفرم می بینند، تغییر دهند
#جنگ_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️حب و بغض
🔺بستگی دارد بخواهیم تخریب کنیم یا تمجید کنیم انتخاب هرکدام از این اهداف زاویه رسانه ای خود را دارد.
#جنگ_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️فـومـو؛ طاعون مدرن
🔻به دنیای «ترس از دست دادن» یا «فومو» خوش آمدید. آخرین اختلال فرهنگیای که بیسروصدا آرامش ذهن ما را تحلیل میبرد. فومو، زاده پیشرفت تکنولوژیک و گسترش اطلاعات است و به احساس از دست دادن چیزی مهیجتر، مهمتر و جالبتر گفته میشود که در جایی دیگر در جریان است.
🔻نگرانی برای ازدستدادن خبرها در روزگار شبکههای اجتماعی چنان بالا گرفته است که حالا نامی برای خودش دارد: فومو یا «ترس ازدستدادن».
🔻همه میدانیم اسباب پریشانخاطری است اگر دیگران در حال لذتبردن از تجربهای ارزشمندتر باشند و ما جزئی از آن نباشیم. بر اساس یک مطالعۀ جدید، ۵۶ درصد از کسانی که از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند، از این طاعون مدرن رنج میبرند.
#سواد_رسانه_ای
#رژیم_مصرف_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️از توهین فرانسه به پیامبر ناراحتید جمع کنید برید!؛
💢کارشناس ایران اینترنشنال : توهین به مقدسات مسلمانان حق فرانسوی ها است هرکی دوست نداره جمع کنه بره بر
#آزادی_بیان
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma