📌 برای یادگیری سواد رسانه چه کتابی بخوانیم ؟
📙سواد رسانه، نویسنده محمد محمدی، انتشارات سوچا
🔺 نویسنده موضوع سواد رسانه را بسیار ساده و روان با تعداد زیادی تمثیل های شیرین و راهگشا برای عموم مردم طرح می کند، در این کتاب شما با مثال های فراوانی از انیمیشن هایی مانند در جست و جوی نمو، باب اسفنجی، تارزان و سایر محصولات رسانه ای غرب روبرو می شوید اما این بار با نگاهی نو این که در این محصولات خانواده، جامعه، مسلمانان، روابط زن و مرد و... چگونه بازنمایی شده است.
🔺کتاب در صدد است تا مخاطب را اماده کند تا موضعی فعال و پرسش گر نسبت به خوراک رسانه ای خود بگیرد.
#سواد_رسانه
#معرفی_کتاب
✅ @media_arma
⭕ گوگل از چه راههایی پول درمیاورد؟
🔸شرکت گوگل از سرچ، یوتیوب، فضای ابری و... ۶۵ بیلیون دلار درآمد کسب میکند که ۴۴ بیلیون آن صرف هزینههای این شرکت میشود و به طور کلی درآمد خالص آن ۲۱ بیلیون دلار است.
💢این رقم ۱۴۰برابر بودجه سال آینده وزارت ارتباطات است، وزارت ارتباطات در سال ۱۴۰۱، ۱۳.۹۸۹میلیارد تومان (معادل ۴۶۶میلیون دلار) است.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نقد رویکرد فیلمسازی در سالیان اخیر
💢 دستگاههای دولتی متولی سینمای ایران توضیح بدهند چرا نتوانستند یک فیلم بسازند که قابلیت نمایش در شهرها و کشورهای همسایه و هم فرهنگ ما، داشته باشند!
✅ @media_arma
⭕️ تعداد كاربران تلگرام پس از فیلترینگ ۲۵درصد رشد كرد.
💢کاش هرچه زودتر مسئولین فکری به حال این قوانین عجیب و غریب فضای مجازی مثل فیلتر تلگرام و توییتر بکنند
#فضای_مجازی
✅ @media_arma
آمریکاییها چقدر به رسانههای خود اعتماد دارند؟
🔸نتیجه یک نظرسنجی جدید نشان میدهد بیش از ۷۶ درصد از مردم آمریکا معتقدند رسانههای جریان اصلی این کشور بر پیشبرد دستورکارهای سیاسی خود تمرکز کردهاند.
🔸پاسخ دهندگان جمهوریخواهان بدبین ترین بودند و بیش از ۹۰ درصد از آنها بر این باور بودند که رسانهها برنامههای سیاسی خود را پیش میبرند.
🔸دموکراتها بیشترین اعتماد را به رسانهها داشتند، اما فقط اندکی بیشتر یعنی ۳۷.۳ درصد آنها به رسانهها در ارائه حقایق اعتماد داشتند.
🌐تسنیم
✅ @media_arma
دنیای متاورس... مخدر مجازی برای انسان واقعی/کاش این بار مسئولین دیر اقدام نکنند و به فکر فرهنگسازی برای مواجهه با پدیدههای نوظهور در فضای مجازی باشند
متاورس (Metaverse) یا فراجهان، یک فضای یکپارچه مجازی است و تازهترین واژه و مفهومی است که تخیلی بیانتها را در صنعت فناوری جهان به خود جلب و مشغول کرده است.
تصور کنید که بهوسیله تکنولوژی سهبُعدی شما وارد فرادنیایی میشوید که تقریبا محدودیت دنیای واقعی را ندارد و این یعنی تبدیل شدن این حوزه به رتبه یک جذب مخاطب و بهدنبال آن، صنعتی پولساز برای طراحان و ارائهدهندگان آن.
مدتی است که تغییر نام و رویکرد شرکت فیسبوک به متاورس و دنیای متاورس بحث داغ محافل مختلف شده. بهجز فیسبوک که در حوزه متاورس فعال شده، شرکتهای مایکروسافت و اِن.ویدیا (Nvidia) نیز وارد فرادنیا شدهاند.
با توسعه این فرادنیا اکنون، خرید و فروش اقلام و کالاها و حتی زمین در این فرادنیای مجازی رونق گرفته و حتی در ایران نیز متقاضیان خود را یافته است.
مدتی پیش در برخی از سایتهای خرید و فروش داخلی، آگهیهای خرید زمین در متاورس نمایان شد. هرچند که چند روز بعد این آگهیها حذف شد.
از آنجا که متاورس هنوز ناشناخته است، تحقیقات طولانیمدتی دربارهٔ تأثیرات فیزیکی و روانشناختی آن بر انسان اجتماعی انجام نشده است.
بازیهایی که با هدستهای حقیقت مجازی و حقیقت افزوده انجام میشوند، امکان دارد به افسردگی، تنها شدن فرد یا خشونت و آزار به خود منجر شود.
اکنون زمان آن رسیده است که یک بار دیگر به فیلم "بازیکن شماره ۱ آماده" (Ready Player One) سال ۲۰۱۸ به کارگردانی "استیون اسپیلبرگ" نگاهی بیندازیم. فیلمی که در آن شخصیت اول به دنبال گنجی پنهانشده در دنیایی مجازی است.
✅ @Media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مقابله با ابتذال در سینما الزامی ست
💢 خیانت، پوشش زننده، عادی سازی روابط با نامحرم و استفاده بی شمار از الفاظ و شوخی های جنسی از جمله مواردی است که در بخش قابل توجه ای از آثار سینمایی و البته شبکه نمایش خانگی به چشم میخورد
✅ @media_arma
⭕طبق نظرسنجی یاهو فایننس، متا بدترین شرکت سال ۲۰۲۱ شد.
🔸فیسبوک به خاطر به اشتراک گذاشتن تصاویر برخی از کاربران با اینستاگرام نظرات منفی زیادی گرفت، کاربرها معتقدند هیچ نظارت و کنترلی بر روی محتوای آن وجود ندارد که میتواند تاثیر مخربی روی کودکان و نوجوانان داشته باشد.
🔸همچنین این شرکت بابت قانون ضدتراست زیر ذرهبین است، حتی برخی از کارمندهای فیسبوک تایید کردند که فیسبوک به خاطر پیشرفت بیشتر مسائل امنیتی رو نادیده میگیرد.
✅ @media_arma
نمونهای از شیطنتهای بی بی سی برای القای مفاهیم مد نظر خود به کاربران
💢تصاویری که در گزارش چهار دقیقهای بیبیسی به خورد مخاطب داده میشود:
۱. شکستگی پرچم ایران در حین توصیف تنش با اسرائیل
۲. نمایش قایق بادی و کلاش در وصف رزمایش پیامبر اعظم ۱۷
۳. همان
۴. نمایش نوار هشدار «خطر» در وصف برنامه هستهای ایران
💬 احمد قدیری
#توییت_گشت
✅ @media_arma
⭕️ضربالاجل پکن به اینفلوئنسرهای فضای مجازی برای پرداخت مالیات معوقه
🔸اداره مالیات چین به اینفلوئنسرهای شبکه های اجتماعی ۱۰ روز فرصت داد تا مالیاتهای معوقه خود را بپردازند، پیش تر نیز جریمه سنگین۲۰۰ میلیون دلاری و بستن حساب کاربری با ۱۱۰ میلیون فالوور یک سلبریتی در چین خبرساز شده بود.
🔸این اقدام بخشی از برنامه دولت چین برای فرارهای مالیاتی و کنترل درآمد زایی سلبریتی هاست.
🔸دریافت مالیات از سلبریتی ها روشی جدید ولی پذیرفته شده در جهان است که می تواند ضمن کنترل درآمدهای عجیب و غریب این افراد، در درامدهای عمومی دولت ها نیز موثر باشد و کمی از فشار مالیاتی روی طبقه عادی جامعه را بکاهد.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽کدام کشورها بیشترین کاربر اینترنت را دارند؟
#فضای_مجازی
✅ @media_arma
♦️چگونه یک خبر جعلی ساخته میشود؟
🔹در این پست به بررسی خبر جعلی نوه حجت الاسلام محسن قرائتی میپردازیم که چگونه با اضافه کردن یک کلمه «ت» و فتوشاپ یک خبر جعلی قابل باور برای مخاطب زود باور ساخته میشود.
💬 Ali-Rahimi
#توییت_گشت
✅ @media_arma
⭕️ قوانین حفاظت از کودکان در انگلیس سختگیرانهتر میشود
🔸یک کمیته پارلمانی انگلیس مجموعهای از توصیهها را برای تشدید بیشتر سختگیری ها به منظور مقابله با محتوای غیرقانونی ارائه کرده است، این کمیته تقریباً نیمی از سال را صرف بررسی دقیق طرح بحث برانگیز دولت برای تنظیم خدمات اینترنتی با استفاده از چارچوبی متمرکز برای حفظ ایمنی کودکان کرده است.
🔸دولت انگلیس دو ماه فرصت دارد تا به گزارش کمیته مذکور پاسخ دهد، این کمیته به طور گسترده از فشار دولت برای اجرای قوانینی حمایت کرده که هدف از وضع آنها مسئول نگه داشتن غولهای فناوری در قبال محتوایی است که منتشر میکنند و از طریق آن کسب درآمد میکنند.
🌐فارس
✅ @Media_arma
27.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽معرفی اسامی فیلمهای بخش مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ) چهلمین جشنواره فیلم فجر
✅ @media_arma
⭕️ تقصیر مردم است که اخبار جعلی را باور میکنند!
🔸 اندرو بازورت که سال آینده مدیر ارشد فناوری متا میشود، در مصاحبه جدیدی مدعی شده که خود مردم مسئول نشر اطلاعات غلط هستند. او میگوید اگر مردم این اطلاعات را باور میکنند، باید مسئولیت تصمیمات خود را بپذیرند.
🔶اندرو بازورت: اگر تمام بودجه و نیروهای خود را به کنترل محتواها اختصاص دهیم، باز هم نمیشود جلوی نشر اطلاعاتی را گرفت که مردم میخواهند در پلتفرم ما وجود داشته باشد، با این کارها نمیتوان مانع از استفادههای مخرب از این پلتفرم شد
🌐دیجیاتو
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌نوجوانان و تولید محتوا در شبکههای اجتماعی
🔺در عصر رسانههای دیجیتال مخاطبان مانند رسانهها میتوانند محتوا تولید کنند و آن را با دیگران به اشتراک بگذارند، در این بین نوجوانان خصوصاً دانشآموزان هم به سبب آشنایی و علاقهمندی به شبکههای اجتماعی در خلق محتوا نقش دارند.
🔺اما این کار باید با دانش سواد رسانهای انجام شود و یکی از لازمه های یادگیری سواد رسانهای تولید و اشتراکگذاری محتوا با نظارت والدین است.
✅ @media_arma
⭕️تیک تاک با کنار زدن گوگل، محبوبترین دامنه دنیا در سال ۲۰۲۱ شد
🔸محبوبیت تیک تاک بین مردم تا حدی افزایش یافته است که این پلتفرم توانست با شکستدادن گوگل به محبوبترین دامنه سال ۲۰۲۱ تبدیل شود.
🔸 تیک تاک در ابتدا با فیلمبرداری مخاطبان از لبزدن خود با پخش آهنگ یا ویدیویی، به شهرت رسید؛ اما در دوران همهگیری کرونا با خانهنشینی مردم، افراد زیادی در همه ردههای سنی، برای سرگرمی و استراحت به تیک تاک روی آوردند و بعد از آن این پلتفرم میزبان محتواهای بیشتری در دستهبندیهای مختلف شد.
🔸به گزارش Cnet، کلاودفلر براساس رتبهبندی ترافیک اینترنتی، اعلام کرد که تیک تاک در سال ۲۰۲۱ (۱۴۰۰) عنوان محبوبترین وبسایت جهان را از آنِ خود کرد.
🔸فهرست کامل ۱۰دامنه محبوب سال ۲۰۲۱ (۱۴۰۰):
تیک تاک
گوگل
فیسبوک
مایکروسافت
اپل
آمازون
نت فلیکس
یوتیوب
توییتر
واتساپ
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌رسانه چگونه مخاطب را با اهداف خود همسو میکند؟
🔺رسانهها برای اینکه تبلیغاتشان به هدف برسد مراحل مختلفی را طی میکنند تا مخاطب خود را اقناع کنند بنابراین برخورداری از سواد رسانه در زمینه تبلیغات بسیار ضروری است.
#سواد_رسانه_ای
✅ @media_arma
📌 برای یادگیری سواد رسانه چه کتابی بخوانیم ؟
📙 خانواده، سواد رسانه ای و رسانه های دیجیتال، محسن میربهرسی و محمد صادق افراسیابی، انتشارات خبرگزاری فارس
🔻کتاب در فصل اول ضمن ارائه تعریف از سواد رسانه ای به بیان ضرورت شناخت فرصت ها و تهدیدهای رسانه های دیجیتال پرداخته است
🔻در فصل دوم کتاب ضمن آشنایی با جرایم سایبری، نسل های اول، دوم و سوم جرایم سایبری بیان شده و با تهدیدات سایبری شامل هرزنامه، فیشینگ، دزدی اطلاعات، نفوذ به رایانه های شخصی و راهکارهای پیشگیری از این جرایم آشنا می شویم.
🔻فصل های سوم و چهارم کتاب به بیان توصیه های عمومی به خانواده ها برای صیانت از فرزندانشان در فضای سایبر و توضیح تاثیر اینترنت بر خانواده ها می پردازد.
🔻سید محسن میربهرسی پیش از این مسئولیت معاونت اجتماعی پلیس فتا را بر عهده داشته است و محمد صادق افراسیابی نیز معاونت مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال را بر عهده داشته است این کتاب در بردارنده تجربیات ارزشمند کاری مولفین است.
#معرفی_کتاب
#سواد_رسانه
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌دستور زبان اقناع
🔺رسانهها با استفاده از تکنیکهای مختلف سعی میکنند مخاطبانشان را با خود همراه کنند، آنها با تکنیکهای رسانه ای مخاطب را برای خرید محصول و یا همراهی با عقاید و اهدافشان قانع میکنند.
#سواد_رسانه
✅ @media_arma