⚔جنگ اطلاعاتی در عصر فناورانه
🔹در این دیدگاه استراتژیک، کنترل زیرساخت خبری عمومی اهمیت اساسی و البته حیاتی دارد. در هر صورت، تحلیل های دقیقتر نشان میدهد که کنترل زیرساختهای اطلاعاتی جهان با روش انتشار گسترده و ساختارشکن آن در دنیای امروزی کاملاً ناسازگار است.
🔸رشد تصاعدی زیرساخت اطلاعاتی امکان هماهنگی عمودی یا سلسله مراتبی را فراهم نمی آورد و علاوه بر این، مفهوم تسلط استراتژیک مبتنی بر توانایی یک دولت برای منع یا منصرف ساختن یک رقیب از تأکید بر قواعد رفتاری و درک واقعیت نشات می گیرد.
🔹چنین رویکردی از این فرض شروع میشود که کنترل جهانی زیرساختهای جریانهای خبری امکان دستیابی به سلطه «اقتصادی و سیاسی» جهانی را فراهم میکنند. به هر حال، مفهوم پیش رو به دلیل نادیده گرفتن این واقعیت که کنترل اخبار با شکل گیری قضاوت ها و اعتقادات متفاوت بوده و مبتکرانه آشکار می شود قابل درک است.
🔸امروزه در مواجهه با ظهور جنگ شناختی و همچنین پیچیدگی و سیال بودن اطلاعات، سرویسهای امنیتی سنتی از فرهنگ کافی و اقدام موثر برخوردار نیستند، زیرا سیستم اعتقادی که چنین سیستمهایی بر آن استوار است بر اساس مجموعهای از حقایق: از یک طرف عوامل جمع آوری اطلاعات و از طرف دیگر عوامل تجزیه و تحلیل و مشاهده و پردازش چنین اطلاعاتی بنا شده است.
🔹 این سازمان های خاص مطمئناً برای تضادهای سنتی مناسب هستند اما برای تعارض شناختی کافی و موثر نیستند: منطق کاملاً متفاوت است زیرا به دلیل سرعت حرکت اطلاعات فقط زمان بسیار کوتاهی برای کنترل و تجزیه و تحلیل آن در دسترس بوده و بنابراین نیاز به تصمیم گیری سریع فرآیندها وجود دارد. به عبارت دیگر، ظرفیت تفسیر و انتساب معنا در زمان واقعی، مبنای اساسی جنگ شناختی است.
🔸 علاوه بر این، با توجه به اینکه اکثر سازمانهای غیردولتی در رقابت شدیدی با یکدیگر قرار دارند و به اخبار مشابه از منابع یکسان دسترسی خواهند داشت، بسیار بعید است که یک سازمان خصوصی یا دولتی، مزیت رقابتی تعیینکنندهای کسب کند، مگر اینکه بهبودی در زمینه هایی همچون سیستم کنترل ماهواره ای بر اخبار و اطلاعات انسانی ایجاد شود.
🔹 پس از این که این شفاف سازی صورت گرفت، باید یک بار دیگر تکرار شود که در آن کنترل جریان اخبار چقدر برای کسب پیروزی مهم و چقدر اشتباه است و در ادامه تصور کنیم صرفاً تخریب زیرساخت اطلاعاتی دشمن کافی است.بلعکس، نابودی مورد دوم میتواند درجه آزادی بیشتری را به دشمن ارائه دهد یا استفاده از ابزارهای اطلاعاتی جایگزین را در شرایطی که - همانطور که مشخص شده در قالب توزیع اطلاعات آزاد، ترویج کند.
🔸 سرویسهای امنیتی باید بدانند که روند کنونی زیرساختهای اطلاعاتی در سراسر جهان، بالکانیزاسیون یا به عبارت دیگر پراکندگی و تکه تکه شدن است. کارایی در هر صورت بیشتر و بیشتر به تسلط بر «ظرفیت شناختی» غیرمتمرکز بستگی دارد و کمتر و کمتر به کنترل زیرساخت اطلاعاتی ارتباط پیدا خواهد کرد.
🔹 اقتصاد و عملکرد هزینه نیروی عمل کننده در چارچوب «تضادهای سیاسی مدرن» بر تسلط بر سیستم های شناختی بسیار متفاوت دیده می شود وصرفاً تحمیل یک طرح واره تفسیری یکپارچه؛ راهبرد موثری نیست که بتواند در درازمدت به ثمر بنشیند./مطالعات جنگ هیبریدی
✅ @media_arma
آرما مدیا
🔻مونولوگ، آزادی بیان به سبک غرب؛ اروپا، دهان دو رسانه را بست تا به ادعای خودشان، "تبلیغات سمی" نکنند!
🔹 ۷ اسفند ۱۴۰۰ | هیلاری کلینتون: همانطور که در بهار عربی به جای جنگ از حمله سایبری استفاده کردیم، اکنون زمان حملات سایبری به روسیه است؛ ما باید هر کاری که میتوانیم به صورت آنلاین انجام دهیم؛ شیوه ما، حمایت از کسانی است که به آزادی اعتقاد دارند و میتوانند در فضای مجازی مشغول شوند و حمایت از کسانی است که در وسط خیابانها در روسیه هستند
🔹 ۸ اسفند ۱۴۰۰ | بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: امروز ما دست به اقدامی تعیینکننده خواهیم زد تا مسیر پخش اطلاعات دستکاریشده روسیه را ببندیم! | دویچهوله آلمان
🔹 ۸ اسفند ۱۴۰۰ | فون درلاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا: اتحادیه اروپا دیگر به رسانههای روسی مانند اسپوتنیک و راشاتودی اجازه نخواهند داد در اتحادیه اروپا تبلیغات سمی و مخرب انجام دهند! با ممنوعیت این دو رسانه روسیه قادر نخواهد بود بیش از این خبرهای جعلی و دروغ خود را پخش کند تا جنگ ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه علیه اوکراین را توجیه کند و در اتحادیه اروپا شکاف بیندازد! ما هرگز خواستار این جنگ نبودیم! اوکراین هم نبود! پوتین این جنگ را آغاز کرد و آن را هدایت میکند! همچنین بسته تحریم جدیدی علیه بلاروس خواهیم داشت تا روسیه راهی برای دور زدن تحریمها نداشته باشد؛ پوتین دیگر منافع ما را تامین نمیکند؛ دیگر به پوتین، هیچ اعتمادی نیست | یورونیوز | دویچهوله
🔹 ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ | یوتیوب هم کانالهای شبکههای روسی راشاتودی و اسپوتنیک در سراسر اروپا را مسدود کرد | یورونیوز
🔹 ۹ اسفند ۱۴۰۰ | پوتین، رئیسجمهور روسیه در نشست دولت: غرب، امپراتوری دروغ است
🔹 ۹ اسفند ۱۴۰۰ | نماینده دائم روسیه در سازمان ملل: به صورت مکرر اقدامات روسیه تحریف میشود و رسانههای مختلف، اخبار دروغ و جعلی را به طور فزایندهای منتشر میکنند؛ غرب به رهبری آمریکا، نقش بسیار منفی در موضوع اوکراین بازی میکنند و به جای مجبور کردن اوکراین برای انجام تعهدات خود، این کشور را تحریک کردهاند و به شکلی شرمآور، سلاح زیادی در اختیار اوکراین قرار دادهاند؛
👈 ریشه بحران کنونی در نتیجه اقدامات اوکراین است؛ برای چندین سال این کشور به تعهدات خود در توافق مینسک، عمل نکرد و این توافق را تخریب کرد؛ رهبران اوکراینی اینگونه فکر میکردند که با حمایت حامیان غربی خود میتوانند به صورت نظامی به مساله دونباس رسیدگی کنند؛ آنها گلولهباران مناطق دونباس را افزایش دادهاند و مردم این منطقه همچنان مجبورند در زیرزمین پناه بگیرند؛ تعداد زیادی از مهاجران دونباس وارد روسیه شدهاند، با این حال عملیاتهای اوکراین در این منطقه تغییر نکرد؛ کشورهای غربی به این مساله توجه نکردند و ادعاهای دروغین اوکراین را تکرار کردند؛ در مجمع عمومی هیچ اشارهای به این مساله نشده است؛ به گونهای که چنین احساس میشود ۴ میلیون نفر جمعیت دونباس، وجود ندارند
🔹 ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ | پوتین، رییسجمهور روسیه در نشست خبری: ما هیچکس را تهدید نمیکنیم؟ آیا ما موشکهایمان را نزدیک مرزهای آمریکا قرار دادیم؟ خیر، این آمریکا است که با موشکهایش به خانه ما آمده است و حالا میگویند اوکراین هم باید به ناتو بپیوندد؛ این یعنی در اوکراین هم قرار است سیستم موشکی آمریکا، مستقر شود؛ آیا این تقاضای زیادی است که سیستم دفاعی بیشتری در مقابل سرزمین ما قرار داده نشود؟ ما به طور آشکار بیان کردیم که توسعه بیشتر ناتو به سمت شرق، غیر قابل قبول است
🔹 ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ | وزیر خارجه انگلیس: ما دو هدف مشخص داریم؛ اول، پوتین باید در اوکراین شکست بخورد و ما داریم به اوکراین با تسلیحات دفاعی کمک میکنیم؛ باید از این موضوع اطمینان حاصل کنیم که اقتصاد روسیه فلج شود؛ هدف دوم ما این است که ناتو را در شرق اروپا، تقویت کنیم
مطلب فوق با لینک خبر
✅ @media_arma
⭕️ اعتراض به قانون ضد تحریک و توهین در فضای مجازی استرالیا
🔸نهادهای مدنی در استرالیا به تلاشهای مجلس این کشور برای تصویب یک قانون برای مقابله با مطالب توهینآمیز و تحریک کننده اعتراض کردهاند.
🔸این سازمانها و در رأس آنها بنیاد مرزهای الکترونیکی استرالیا معتقد هستند این لایحه که مورد حمایت دولت این کشور نیز هست تنها به نفع افراد قدرتمند، ثروتمند و مشهور تنظیم شده و نیازها و نگرانیهای عموم مردم را برطرف نمیکند.
🔸قانون ضد تحریک و توهین در فضای مجازی که ماه گذشته به مجلس استرالیا ارائه شد، شبکههای اجتماعی را ملزم میکند تا سازوکارهایی برای شکایت افراد در صورت انتشار مطالب توهینآمیز در مورد آنها ایجاد کنند و اطلاعات مورد نیاز برای شروع مراحل قانونی و قضائی رسیدگی به این شکایات را فراهم آورند./زد دی نت
✅ @media_arma
آرما مدیا
🔴مدیریت تصویر پوتین و زلنسکی در میدان جنگ و دیپلماسی
🔹تاکنون تحلیل های مختلفی از جنگ و رویارویی روسیه و اوکراین شده است.من می خواهم از زوایه مدیریت تصویر و انگاره سازی به کنش و واکنش پوتین و زلنسکی در میدان جنگ و دیپلماسی بپردازم. اما ابتدا به تفاوت های نسلی این دو رهبر بپردازیم.
🔹ولادیمیر پوتین 70 ساله، از نسل رهبران سیاسی و نظامیِ کلاسیک و سنتیِ جنگ دیده ای است که قدرت و اقتدار و قهرمانی خود در جنگ و کنش و تفوق های میلیتاریستی می بیند. از نسلی است که میراث دار تجربه و خاطره جنگ جهانی دوم است. از نسل چپ هایی است که «بودن» خود را «نبودن» دیگری می داند. علیرغم اینکه «حقوق» خوانده است اما اسلحه و زور را مهمترین ابزار برای خودنمایی و پیگیری آرمان ها و ایدئولوژی اش می داند. در مراکز امنیتی و نظامی آموزش دیده و کار کرده است. نسلی که جنگ و خشونت را تجربه می کند، ابراز خشونت را راهکاری پسندیده و مشروع برای دستیابی به اهداف فردی و ملی خود می داند.
🔹ولادیمیر زلنسکی 44 ساله از نسل رهبران جوانِ بدون خاطره مستقیم از جنگ جهانی دوم است. از نظر جامعه شناسی در گروه نسلی ایکس(X) قرار می گیرد که دارای یک شکاف ارزشی و هنجاری با نسل های دوران جنگ های جهانی هستند. دوران جامعه پذیری و رشد خود را در دوران شکوفایی اقتصادی و فرهنگی و تحولات پرشتاب فناوری و رسانه ها طی می کند. علیرغم اینکه حقوق خوانده است اما به هنرهای نمایشی روی می آورد. هیچگونه تجربه و سابقه امنیتی و نظامی ندارد اما در دوران جوانی به سیاست روی می آورد و از نسلی است که به جامعه نوین و سبک زندگی و ارزش های جهان آزاد و لبیرال آن نظیر دموکراسی تعلق دارد و برای پیگیری تعلقات و آرمان هایش، صندوق رای و انتخابات و رقابت را انتخاب می کند.
🔹اگر به مدیریت تصویر این دو رهبر در رسانه در خلال جنگ کنونی، نگاه کنیم، به مولفه های مهمی می رسیم. منظورم از مدیریت تصویر، انگاره یا تصویری است که از هویت این افراد در رسانه ها ساخته می شود و همین «تصویر رسانه ای» به تدریج به «تصویر ذهنی مردم»هم تبدیل می شود. اگر در گذشته ارزش یک عکس برابر هزاران کلمه بود، امروزه در عصر رسانه های اجتماعی، ارزش یک تصویر به غایت بی شمار است. خالق این تصویر هم خبرنگاران هستند و هم خود آن رهبر به عنوان یک کنشگر ارتباطی و رسانه ای.
🔹 تصاویری که از ولادیمیر پوتین در جنگ روسیه علیه اوکراین ساخته و منتشر می شود، به این صورت است که با لباس رسمی(کت و شلوار) و دیسیپلین یک رهبر در دوران عادی(قبل از جنگ) پشت یک میز کارش در دفتر ریاست جمهوری در میدان سرخ مسکو نشسته است و هشدار می دهد و تهدید می کند. معمولا زنده صحبت نمی کند و برنامه ها از قبل ضبط می شود. کنفرانس خبری برگزار نمی کند و پاسخگوی افکار عمومی کشور خود و جهان نیست. از سه ماه قبل حمله هزاران سرباز را پشت مرزهای اوکراین چیده است و علیرغم نگرانی ها و هشدارهای غربی ها، مرتب می گوید که قصد حمله ندارد اما بالاخره حمله می کند و در برابر دیدگان افکارعمومی جهان دروغش آشکار می شود.پوتین هیچ حضور و تعاملی در رسانه های اجتماعی در دوره جنگ ندارد و بسیار محافظه کارانه و سنتی از رسانه های جمعی(رادیو،تلویزیون و روزنامه ها) بهره می برد و هرگز یک توییت، پیام و محتوای شخصی و دیپلماتیک و... را در رسانه های اجتماعی منتشر نمی کند. به نظر می رسد قدرت و نفوذ رسانه های اجتماعی را درک نمی کند چون خود به نسل قبل از رسانه های تعاملی تعلق دارد.تیم پوتین به خلق «شبه رویداد» هم آگاه نیست و حتی رسانه ها هنوز از حضور پوتین در میدان جنگ و بازدید او از صفوف لشکریانش و از کنترل اوضاع از نزدیک چیزی منتشر نکرده اند.
🔹زلنسکی جوان و علاقه مند به رسانه ها و فناورهای نوین، علاوه بر اینکه در کنفرانس های خبری آنلاین و آفلاین شرکت می کند، در رسانه های اجتماعی خود به خلق محتوا می پردازد، شخصا با گرفتن تصاویری از حضور خود در خیابان های جنگ زده کیف به همراه کابینه اش، به شایعات و خبرهای جعلی فرارش پاسخ می دهد. لحن و کلمات و کلام اش ساده و انگیزشی است. از طریق همین رسانه های اجتماعی به مردم تقویت روحیه می دهد، از همبستگی ملی برای نجات وطن می گوید. توییت می کند، از رهبران و افکار عمومی جهانی می خواهد که ساکت نمانند و اوکراین را فراموش نکنند. از همین رسانه های اجتماعی، پوتین را خطاب قرار می دهد، دیپلماسی رسانه ای را در میدان جنگ خوب به کار می گیرد. با لباس غیرفرم و عادی در برابر دوربین ها ظاهر می شود و حتی دیپلمات هایش را هم با لباس عادی برای مذاکره به مرز بلاروس با روسیه می فرستند، یعنی می خواهد فرم و ظاهرش نزدیک به شرایط بحرانی کشورش باشد، و این یعنی زلنسکی به اهمیت تصویر آگاه است.
✅ @media_arma
⭕️ ایموجیهای برتر اینستاگرام فارسی در سال ۱۴۰۰
🔸مرکز پژوهشی بتا در تازهترین گزارشاش، ایموجیهایی که توسط کاربران اینستاگرام فارسی مورد استفاده قرار میگیرد را مورد بررسی قرار داده است.
🔸به گزارش این مرکز بیشترین ایموجی که توسط کاربران اینستاگرام در پستها مورد استفاده قرار گرفته مربوط به ایموجی چشم قلبی و قلب قرمز است.
🔸در ردهبعدی ایموجی اشاره به چپ، جرقه و اشاره به پایین قرار دارد که این ایموجیها در بستر اینستاگرام به علت تعدد پیجهای فروش و تبلیغات تکرار شدهاند.
✅ @media_arma
💢 با سلاح آمریکایی میکشند!
با سلبریتی آمریکایی، همدردی میکنند!
با رسانهی آمریکایی، سفیدسازی و بزک میکنند!
سادهلوحها هم غش و ضعف میکنند...
💬 فاطمه فردوس
#توییت_گشت
✅ @media_arma
آرما مدیا
بازی های رسانه در جنگ روسیه و اوکراین
🔰این روزها روسیه با حمله مستقیم به اوکراین در صدر اخبار رسانه های جهانی قرار گرفته است.
🔸رسانه های مختلف جهانی این حملات را پوشش قرار داده اند و هر رسانه و کشوری بنا به منافع خود اخبار فیک و واقعی را پوشش می دهند تا مخاطبین خود را دو چندان کنند.
🔹از این رو پرداختن به این بحث که رسانه ها چه نقشی در این جنگ بازی می کنند را در این مبحث مورد ارزیابی قرار می دهیم و نکاتی را در این خصوص بیان می کنیم.
1⃣نکته اول اینکه رسانه ها بنا به شرایط و منافع خود اخبار را طوری بیان می کنند که مخاطبین را جذب یا دفع کنند، از این رو شناخت مخاطب از سواد رسانه ای باعث می شود که درک درستی از اخبار منتشر شده داشته باشد.
2⃣نکته دوم ، در شرایط حساس کنونی که دنیا درگیر جنگ روسیه و اوکراین شده است، برخی تحلیگران به دنبال این هستند تا در رسانه ها وقایع را آنچنان که مدنظر خود دارند تحلیل کنند، به همین دلیل رسانه ها به دنبال تحلیلگرانی هستند که وقایع به نفع رسانه های آنها تشریح شود.
3⃣نکته سوم، رسانه های فارسی زبان همانند بی بی سس و ایران اینترنشنال تقریبا بیش از ۸۰ درصد برنامه های خود را درگیر این جنگ نموده اند و در حال راه اندازی کمپین های ضد جنگ و ... هستند که شرایط را طوری نشان دهند که منافع ایران و روسیه که در حال حاضر در یک راستا است را ایران را حامی جنگ نشان دهند.
4⃣نکته چهارم، همانطور که مقام معظم رهبری در بیانات روز عید مبعث خود بیان نمودند، ایران هم مخالف جنگ اوکراین است و همانطور هم که در قطعنامه ضدجنگ سازمان ملل مشاهده شد، ایران رای ممتنع نسبت به این قطعنامه داد، ولی رسانه های فارسی زبان معاند جمهوری اسلامی طوری وانمود می کنند که ایران حامی جنگ روسیه علیه اوکراین است.
🔰به نظر می رسد، اگر در این برحه زمانی سواد رسانه ای مخاطبین اندکی بالا رود و فرق اخبار فیک و واقعی را درک درستی داشته باشند، بی شک اسیر اخبار فیک نخواهند شد و واقعیات را دنبال خواهند کرد.
#سواد_رسانه_ای
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جنگ رسانه و جعل گستردهی تصاویر در جنگ روسیه و اوکراین
🔹تصویر سمت چپ با عنوان اصابت موشک روسی و آتش سوزی آپارتمانی در اوکراین منتشر شده.
🔹ولی در واقع جعلی بوده و مربوط به آتش سوزی یک هتل در شهر روستوف روسیه در سال ۲۰۱۷ است.
💢 جنگ رسانه تعیین کننده سرنوشت جنگ خواهد شد.
#سواد_رسانه_ای
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️داریوش مهرجویی: عصبانی شدنم، به دلیل اطلاعات غلط بود
🔹داریوش مهرجویی، با انتشار ویدیویی از اهالی سینما برای حمایت از خود تشکر کرد و از اکران فیلم «لامینور» در عید فطر سال آینده خبر داد و گفت:
🔹به من اطلاعات غلط دادند و من کمی غصهدار شدم، این، یک سوتفاهم بود که خوشبختانه رفع شد.
✅ @media_arma
📌 برای یادگیری سواد رسانه چه کتابی بخوانیم ؟
📙خشونت رسانهای در پرتو سواد رسانهای
🔻 کتاب با پرداختن به موضوعی با عنوان خشونت رسانهای به دنبال جایگاه آن در ادبیات رسانهای است، اثری که با انتقاد از اخبار خشونت آمیز صفحات روزنامهها به نتایج و اثرات این اخبار میپردازد.
🔻 در این کتاب، نویسنده از رسانهها به عنوان بُعد اجتنابناپذیر جامعه جدید جهانی نام برده و بر تأثیر این رسانهها بر ذهن و زندگی مخاطبان اشاره کرده است، رسانههایی که در آموزش، هدایت، جهتدهی و قالبسازی افکار عمومی جامعه نقش دارند.
🔻 کتاب در سه فصل کلی تنظیم و دستهبندی شده است که نخستین فصل آن به وسایل ارتباط جمعی اختصاص دارد.
فصل دوم این کتاب به دیدگاههای نظری مرتبط با خشونت پرداخته است، در ابتدا تعریفی جامع از خشونت ارائه میشود و پس از آن نظریههایی از اریک فروم، ژانژاکروسو، ژان کازنو و… درباره خشونت آورده شده است.
سومین فصل کتاب درباره عوارض اعتیاد انسان به رسانهها است.
#معرفی_کتاب
#سواد_رسانه
✅ @media_arma
⭕️فیسبوک و اینستاگرام ترویج خشونت علیه سربازان روسی را مجاز دانستند
🔸خبرگزاری رویترز گزارش داد، فیسبوک و اینستاگرام به طور موقت محتوایی را که خواستار خشونت علیه سربازان روسی در برخی کشورها در چارچوب تهاجم به اوکراین است، مجاز میکنند.
🔸اندی استون، سخنگوی شرکت متا گفت که متا به طور موقت ممنوعیت تحریک به خشونت علیه ارتش روسیه و نه علیه غیرنظامیان روسی را لغو کرده است./باشگاه خبرنگاران
✅ @media_arma
23.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بهروز شعیبی سیمرغ خود را به حرم امامرضا(ع) تقدیم کرد
🔹بهروز شعیبی کارگردان فیلم بدون قرار قبلی که در چهلمین جشنواره فیلم فجر، سیمرغ بهترین فیلم از نگاه ملی (جایزه ویژه سرباز وطن) را دریافت کرده بود، جایزه خود را به حرم مطهر امامرضا(ع) تقدیم کرد.
✅ @media_arma
💢اختلاف دیدگاه سیاسی چیز عجیبی و غریبی نیست اما متوسل شدن به اخبار جعلی برای تخریب و تسویه حساب سیاسی خلاف اخلاق است.
💬 سید علی موسوی
#توییت_گشت
✅ @media_arma
📸مظلومنمایی به سبک اوکراینی! / مدل اینستاگرامی یا زن حامله؟!
🔸نئونازی ها و فاشیست های اوکراین هم از کلاه سفیدها در سوریه یاد گرفته اند چطور عکس های تبلیغی تولید کنند و انتشار دهند!
🔸استفاده از یک زن نظامی اوکراینی که مدل اینستاگرام هم هست در صحنه سازی!
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️آپدیت جدید تلگرام با اضافه شدن دانلود منیجر داخلی عرضه شد
🔸در نسخه جدید میتوانید لایو استریم کانال و گروهتان را با اپلیکیشنهای دیگر کنترل و پخش کنید
🔸همچنین ارسال مدیا و فایلها دستخوش تغییراتی شده و میتوانید قبل از ارسال ترتیب فایلهارا بچینید.
✅ @media_arma
📌وزارت ارشاد، اطلاعات ۲۶۰ اینفلونسر را برای گرفتن مالیات، به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال کرد
✅ @media_arma
⭕️ موضوع کانالهای پرمخاطب تلگرام با محتوای فارسی در سال ۱۴۰۰
🔸بدیهی است که بیشترین تعداد کانال در بین کانالهای ممبر بالای تلگرام از آن خبریها باشد که ۳۰درصد آمار را شامل میشود، اما تعدد پیجهای سرگرمی، طنز و عاشقانه که در رتبه دوم قرار داشته و ۲۳درصد را از آن خود کرده جالب توجه است.
🔸 کانالهای هواداران ورزشها و اخبار پیرامون ورزش ۱۴درصد آمار را به خود اختصاص دادند که این کانالها اغلب فنپیج های تیم ورزشی به خصوص ورزش فوتبال بوده است.
🔸در این بین اخبار اقتصادی که شامل اخبار ارزدیجیتال، دلار، بورس، طلا و افزایش و کاهش قیمتها در بازار بوده است و مانند کانالهای انتشار دهنده موزیک ۷درصد محتوا را داشتند.
🔸کانالهای کسب و کار و پزشکی نیز به ترتیب دررتبه بعدی قرار دارد.
✅ @media_arma
مرگ پزشک نظامی کار دست بازی رسانه ای اوکراینی ها داد
💢برای اینکه ثابت کنن زلنسکی، هنوز توی کییف هست و فرار نکرده، دولت اوکراین دیروز ویدیویی از دیدارش از سربازهای مجروح اوکراینی توی کلینیکی در کیف منتشر کرده.
مشکل اینه که حواسشون نبوده خانم دکتر نظامی همراهش که در 26 فوریه فوت شده رو از فیلم حذف کنن :))
💬 🌻خورشید خانوم🌻
#توییت_گشت
✅ @media_arma
طوفان توییتری در شب و روز نیمه شعبان در سراسر جهان
🔸زمان:
🗓 پنجشنبه ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۰
⏰ ساعت ۲۱:۰۰ تا ۲۴:۰۰
و
🗓 جمعه ۲۷ اسفندماه ۱۴۰۰
🕰 ساعت ۱۱:۰۰ تا ۱۴:۰۰
توییتهایتان را به زبانهای پرکاربرد جهان و با هشتگ زیر آماده کنید. بهنحوه نوشتن هشتگ دقت فرمایید:
#️⃣ #ThePromisedSaviour
📑 پیشنهاد میشود جهت جلوگیری از خطا، هشتگ را کپی کنید.
🔻بهتر است محتوای توییتها پیرامون محورهای زیر باشد:
1️⃣ معرفی امام زمان عجل الله تعالی فرجه و ویژگیهای درست منجی مسلمانان؛
2️⃣ شناساندن تحریفهای انجامشده توسط غرب و هالیوود در مورد منجی عالم
3️⃣ بیان شرایط پس از ظهور برای مردم جهان
4️⃣ تذکر اضطرار و مشکلات مردم و توجه به منجی بشر
🔴 شما عزیزان میتوانید برای دریافت توییت به سه زبان انگلیسی، عربی و فارسی به سایت زیر نیز مراجعه کنید.
🌐 www.ThePromisedSaviour.com
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢این کلیپ را با دقت ببینید.
⚠️ در جنگ رسانهها کسانی پیروز هستند که #سواد_رسانه_ای خود را افزایش دهند، اصلی ترین نیاز امروز مردم ما سواد رسانه هست.
✅ @media_arma
آرما مدیا
⭕️پنج شیوه مدیریت بمباران اخبار
🔸بمباران خبری رسانهها در عصر دیجیتال و رشد روزافزون خبررسانی لحظهای و فوری بهویژه از طریق شبکههای اجتماعی باعث شده تا میزان استرس و اضطراب افراد بواسطه آگاهی آنی از اتفاقاتی که لزوما ارتباط مستقیمی با زندگی آنها ندارند، افزایش یابد. شنیدن اخبار هولناک و خبرهایی که ماهیتا استرسزا هستند حتی اگر در حوزه جغرافیایی دوری حادث شده باشند هم قابلیت تاثیرگذاری منفی بر قشر وسیعی از افراد را دارند.
🔸دریافت فزاینده اعلانهای (نوتیفیکیشن) خبری بر روی گوشیهای هوشمند که بعضا چندینبار در ساعت روی صفحه تلفن شما نمایان میشود، میتواند در بعضی از افراد اثرات ثانویه منفی بهدنبال داشته باشد.
🔹اما برای مدیریت اضطراب و استرس خبری که اینروزها بهنوعی به جزء لاینفک زندگی بشر مدرن تبدیل شده چه کارهایی میتوان کرد؟
🔹مایکل زیفرا، یکی از متخصصان روانشناسی گروهی پزشکی نورثوسترن آمریکا در یادداشتی که در ماه مارس و در بحبوحه حمله نظامی روسیه به اوکراین منتشر کرده، پنج شیوه کارآمد را پیشنهاد کرده است.
1⃣ از موضوعات خبری تحریکآمیز دوری کنید
اگر بین شما و خبری که دنبال میکنید یک رابطه شخصی وجود داشته باشد، استرسی که حس میکنید دو چندان خواهد بود. اگر متوجه شدهاید که برخی کانالهای خبری و شبکههای تلویزیونی اخباری را پوشش میدهند که برای شما خوشایند نیست، بهتر است که دیگر این منابع خبری را دنبال کنید. حتی این امکان در برخی از شبکههای اجتماعی فراهم است تا با مشخص کردن واژههایی که نسبت به آنها حساسیت دارید، خبرهای مرتبط با چنین واژههایی را دریافت نکنید.
2⃣ زمان اختصاص یافته به اخبار را محدود کنید
با توجه به رشد تکنولوژی گوشیهای هوشمند و تعدد اپلیکیشنهای خبری شما هر روز بیشتر از گذشته در معرض حجم نامحدودی از اخبار قرار میگیرید. درست است که اطلاع داشتن از وقایع جاری در زندگی روزمره مهم است اما از یاد نبرید که اختصاص بیش از اندازه وقت به اخبار میتواند سلامت روانی شما را هم به مخاطره بیندازد. هستند افرادی که به خواندن و پیگیری اخبار «اعتیاد» دارند و بهزعم دکتر زیفرا برای ایندسته از افراد عبور کردن از کنار وقایع خبری، کار آسانی نیست. بهترین راه مدیریت علاقههای خود در مصرف زمان اختصاص یافته به اخبار و محدود کردن زمانی است که به دنبال کردن اخبار از روی وبسایتها و شبکههای اجتماعی میپردازید. بهترین قاضی خودتان است؛ بنابراین اگر خودتان فکر میکنید زمانی که به اینکار اختصاص میدهید زیاد است، آنرا محدود کنید.
3⃣ آگاهی نسبت به میزان استفاده از شبکههای اجتماعی
شبکههای اجتماعی این قابلیت را دارند که احساس شما از دنیای اخبار و اطلاعات را تشدید کنند. به اعتقاد دکتر زیفرا همیشه و همهوقت اخبار به شکلی از اشکال در شبکههای اجتماعی ظاهر میشوند و بهصورت خودکار در معرض دید شما قرار میگیرند؛ موضوعی که میتواند برای برخی مشکلساز شود.
در معرض مداوم و نامحدود محتوای خبری قرار داشتن، میتواند تمام توجه شما را معطوف خود کند. مسئلهای که همزمان امکان تمرکز شما بر موضوعات دیگر را نیز تحت تاثیر قرار میدهد و آنرا بشدت سخت میکند. بنابراین لازم است که نسبت به محتوای شبکههای اجتماعی هوشیار باشید و اپلیکیشنهایی که برای روانتان مضر هستند را سریعا از روی گوشی خود پاک کنید.
4⃣ تمرین مدیریت خوب استرس
دکتر زیفرا در مطالعات خود به این نتیجه رسیده که مدیریت صحیح و در عین حال مداوم استرس میتواند راهی آسان و موثر برای کمک به کاهش اضطراب خبری باشد. ورزش منظم، خواب کافی و تغذیه مناسب از دیگر فاکتورهای لازم در مبارزه با استرس هستند. اگر فکر میکنید که تلفن شما باعث اضطرابتان میشود، خاموشش کنید و حتی برای مدت کوتاهی هم شده، بدون استفاده از برق و وسایل برقی زندگی کنید.
5⃣ درک کنید که این طبیعی است
صرفنظر از اینکه چه نامی بر آن میگذارید، امروزه اضطراب ناشی از خبر به پدیده خیلی رایجی تبدیل شده است. دکتر زیفرا میگوید ما در دوران نامطمئنی زندگی میکنیم و واقعیت این است که این عدم اطمینان خود به عامل اصلی اضطرابزایی بین مردم مبدل شده است.
✅ @media_arma