🔰 تکنیک نمادها و تداعی معانی
▫️تبلیغ بزرگترین شرکتهای جهان به مناسبت رمضان و ادغام نماد شرکت خود با نماد ماه رمضان (هلال ماه).
💢 در این تکنیک، نماد و لوگویی که برای تبلیغ دارید را با مفاهیم پربازدید روز گره بزنید این کار باعث دیده شدن تبلیغ شما خواهد شد.
🔸چقدر شرکتهای کشور ما با انواع و اقسام تکنیکهای جذب مشتری و بازاریابی و تبلیغات آشنا هستند!؟
#سواد_رسانه_ای
✅ @media_arma
⭕️آپدیت جدید اینستاگرام با قابلیتهای جذاب برای بخش دایرکت منتشر شد.
🔸اینستاگرام مدتی هست تمرکز خودش را روی دایرکت گذاشته و در آپدیت جدیدش قابلیتهای جدیدی را به این بخش اضافه کرده است . البته تعدادی از این قابلیتها مدتی برای بعضی کاربرها فعال شده بود و تعدادی هم با اینکه در آپدیت جدید معرفی شدند، در ایران قابل دسترس نیستند!
🔸قابلیتهای جدید دایرکت اینستاگرام:
1⃣ریپلای سریع: اعلان درون برنامهای در فید ارسال میشود که با کشیدن به سمت پایین میتونید به پیام پاسخ بدید.
2⃣دسترسی سریع به دایرکتهای منتخب: اکانتهای مورد علاقه خودتون را به این بخش اضافه کنید تا بدون نیاز به جست و جو در لیست، سریع براشون پستها را ارسال کنید.
3⃣ارسال پیام بدون صدا (سایلنت): میتونینکد با تایپ silent@ در چت، پیام بدون نوتیفیکیشن بفرستید.
4⃣نمایش کاربران آنلاین: لیستی از کاربران آنلاین رو بالای صفحه دایرکت میتونید ببینید.
5⃣ارسال نظرسنجی در گروهها: بله! متا این قابلیت رو به اینستاگرام هم آورد.
✅ @media_arma
⭕️صدور قرار مجرمیت علیه اصغر فرهادی
🔹پس از شکایت آزاده مسیحزاده از اصغر فرهادی بهدلیل کپیبرداری از سوژه مستند او در فیلم قهرمان، دادگاه قرار جلب به دادرسی یا همان قرار مجرمیت سابق را علیه اصغر فرهادی صادر کرد.
🔹قرار جلب به دادرسی حکایت از نظر مثبت دادسرا به وقوع جرم دارد و نتیجه آن این است که متهم باید جهت رسیدگی به اتهام و تعیین میزان مجازات در دادگاه کیفری حاضر شود.
🔹اما چه شد که کار به اینجا کشید؟ در آستانه اکران «قهرمان» در ۱۴۰۰ زمزمه سرقتی بودن این اثر در محافل هنری به گوش رسید. یکی از شاگران فرهادی به نام آزاده مسیحزاده مدعی شده بود که فرهادی ایده مستند او را به نام «دو سر برد، دو سر باخت» سرقت کرده و فیلم سینمایی قهرمان چیزی جز کپی این اثر نیست.
🔹ابتدا فرهادی بهدلیل صدمه زدن به شهرتش از مسیحزاده شکایت کرد. مسیحزاده هم در واکنش به این اقدام علیه فرهادی دادخواست دعوی سرقت ادبی داد./فارس
✅ @media_arma
⭕️ ایلان ماسک رسما وارد هیات مدیره توییتر میشود
🔸ایلان ماسک که دیروز با خرید ۹.۲ درصد سهام توییتر تبدیل به بزرگترین سهامدار این شبکه اجتماعی شده بود، حالا رسما به هیات توییتر میپیوندد تا در تصمیمات آن نقش داشته باشد.
🔸مدیرعامل توییتر، «پاراگ آگراوال» در توییتی چنین موضوعی را اعلام کرده و گفته که طی صحبتهایی که در هفتههای گذشته با ایلان ماسک داشته، به این نتیجه رسیده که ماسک میتواند برای هیات مدیره مفید باشد.
🔸با اعلام این خبر ارزش سهام توییتر پیش از آغاز معاملات رشد ۵ درصدی را تجربه کرد، البته یکی از شروط ورود ماسک به هیات مدیره این شبکه اجتماعی، عدم امکان افزایش میزان سهامش به بیش از ۱۴.۹ درصد اعلام شده است. طبق اعلام کنونی، ایلان ماسک به عنوان مدیر Class II تا سال ۲۰۲۴ در هیات مدیره باقی میماند.
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌فضای مجازی و امنیت اسناد دیجیتال
🔻امنیت اطلاعات و حفاظت از اسرار سازمانی، همواره ذهن مدیران را مشغول کرده است، در عصر دیجیتال، مسئله امنیت اسناد دیجیتال و جلوگیری از تخلفات، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
🔻 از جمله راهکارهایی که مدیران باید مدنظر قرار دهند طراحی سیستم اطلاعاتی بهصورت درست و منطبق با نیاز سازمان، آشنا کردن کارکنان با مفاهیم فناوری اطلاعات و آموزش کار با رایانه، مقابله با تخلفات دیجیتال و بالا بردن امنیت دادههاست.
#سواد_رسانه_ای
✅ @media_arma
⭕️تقاضا آلن دلون برای مرگ خودخواسته تکذیب شد
🔹 فرزند آلن دلون در واکنش به اخبار منتشر شده درباره تمایل پدرش به مرگ خودخواسته با انتشار مطلبی در صفحه اینستاگرام خود این شایعات را رد کرد.
🔹آلن فابین ضمن تکذیب این خبر با افزودن تصاویری از سایتهایی که اخبار جعلی در این باره مخابره میکنند، روش کار این روزنامه نگاران را محکوم کرده و از آنها خواسته پدرش را تنها بگذارند./ایسنا
✅ @media_arma
⭕️ زبان فارسی در رده پنجم محبوبترین زبانهای اینترنت
🔸بر اساس آمارهای سایت w3techs زبان انگلیسی رایجترین زبان روی اینترنت است و طی یکسال اخیر این سهم افزایش یافته اما سهم زبان فارسی در یکسال اخیر با کاهش مواجه شده است.
🔸سهم زبان فارسی در فضای وب طی یک دهه اخیر رشد قابل توجهی داشته است. در حالی که در سال ٢٠١١ سهم زبان فارسی ٠/۶ درصد از کل محتوای وب بوده این میزان در آوریل ٢٠٢٢ به ٣/١ درصد رسیده است.
🔸با این حال به نظر میرسد سهم زبان فارسی در چند ماه اخیر رو به کاهش گذاشته است. در ژانویه ٢٠٢٢ سهم زبان فارسی به بالاترین میزان خود رسید و ٣/۵ درصد از کل محتوای وب را تشکیل داد، اما حالا این سهم کاهش قابل ملاحظهای یافته است. روند رشد زبان فارسی در وب به خصوص بعد از سال ٢٠١٨ قابل ملاحظه بوده است./ دنیای اقتصاد
✅ @media_arma
⭕️سریلانکا فیلترینگ شبکههای اجتماعی را به دلیل فراگیری VPNها متوقف کرد
🔸اخیرا شهروندان سریلانکا به دلیل بحران اقتصادی این کشور، باعث هرج و مرج شده بودند و حتی خانه شخصی رئیس جمهور «گوتابایا راجاپاکسا» را هدف قرار داده بودند که در نهایت این امر منجر به مسدود شدن شبکههای اجتماعی شد. حالا دولت این کشور به علت فراگیری VPNها، این ممنوعیت را پس از چند روز برداشته است.
✅ @media_arma
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ نمونه بارز از این نوع خطای محاسباتی را میتوان در جریان #طلبه_شهید مشهدی دید
بسیاری از اکانت های فیک آلبانی نشین و سعودی از این اتفاق ابراز شادمانی می کنند و عجیب آنکه انقلابی ها با تصور آنکه این ها بخشی از مردم هستند به آنها واکنش نشان می دهند.
#سواد_رسانه_ای
🌐 لینک توییت
✅ @media_arma
⭕️ الکساندر مالهگی تهیهکننده فرانسوی «قهرمان» در بیانیهی اتهام سرقت هنری فرهادی را رد کرد و پیروزی نهایی را از آن این کارگردان خواند.
🔹نشریه ورایتی ۵ آوریل برای اولین بار به حواشی فیلم «قهرمان» و حوادث هنری از سوی فرهادی پرداخت. ورایتی با تیتر «اصغر فرهادی و تهیه کننده فیلم کسب و کار ادبی «قهرمان» را رد کردند» یک گزارش اختصاصی درباره این حواشی منتشر کرد.
🔹در ادامه بخش هایی از این گزارش را می خوانید: اصغر فرهادی کارگردان ایرانی برنده دو جایزه اسکار و الکساندر مالهگی تهیهکننده فیلم فرانسوی این کارگردان، گزارشهای مبنی بر محکومیت و مجرم شناخته شدن فرهادی به هنر ادبی درباره فیلم «قهرمان» را رد کردند. .
🔹مسیح زاده شاگرد سابق فرهادی، این کارگردان را متهم کرده است که ایده فیلم «قهرمان» را از مستندی که این دانشجو در کارگاه فیلمسازی فرهادی در سال ۱۳۹۳ در تهران ساخته بود، دزدیده است.
🔹مالهگی اما در بیانیه اعلام کرد هیچ حکمی و الزام قانونی درباره این پرونده وجود دارد، اما تنها تحقیقات مقدماتی برای حل و فصل محاکمه انجام شده است.
🔹مالهگی رئیس شرکت تولید و پخش مستقر در پاریس «ممتو» همچنین گفت که دادگاه ایران در بررسی اولیه خود، بر اساس تحقیقاتی که انجام داده است، ادعای احتمالی مسیح زاده در رابطه با درآمدهای فیلم «قهرمان» را «رد» کرده است. .
🔹این تهیه کننده معتقد است فرهادی در نهایت برنده این پرونده می شود، زیرا داستانی که «قهرمان» از آن برداشت شده است سال ها قبل از ساخت مستند مسیح زاده، هم در مقالات مطبوعاتی و هم در گزارش های تلویزیونی به آن اشاره شده است.
🔹البته این گفته های مالهگی محل اختلاف است زیرا مسیح زاده چندی پیش به هالیوود ریپورتر گفت که داستان را در یکی از زندان های بدهکاران شهر زادگاهش شیراز، محل فیلم پیدا کرده است و این داستان در رسانه های ایران منتشر نشده است.
🔹فرهادی در جشنواره «کن» سال گذشته نیز همان گفته های مالهگی را درباره داستان مطرح کرده بود.
🔹مالهگی در جای دیگری از بیانیهاش مینویسد: فکر میکنم در اینجا مهم است که «قهرمان» مانند فیلمهای اصغر فرهادی، موقعیتهای پیچیدهای است که در آن شخصیتها روی آنها ساخته شده است. داستان این زندانی سابق که سکه ها را در خیابان پیدا می کند و آن را به صاحبش پس می دهد، تنها نقطه شروع داستان «قهرمان» است. مابقی فیلم آفرینش محض اصغر فرهادی است./آوینافیلم
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺پوریا پورسرخ: به مرحله تنفر از حرفهام رسیدهام!
🔹پوریا پورسرخ درباره حرفهی بازیگری تصریح کرد: هیچ کجا تا به حال این حرف را نزدهام اما به مرحلهای رسیدهام که از حرفهام به تنفر رسیدهام.
✅ @media_arma
⁉️رسانه ها را چه کسانی هدایت میکنند؟
🔻 6 یهودی 96 درصد رسانههای دنیا را در اختیار دارند.
🔻واشنگتن پست، نیویورک تایمز و والاستریت ژورنال نیز توسط 3 یهودی هدایت میشوند.
🔻 سرکوب رقابت و ایجاد انحصارات محلی در انتشار اخبار و افکار، مشخصه افزایش کنترل یهودیان بر روزنامه های آمریکا است.
💢 توانایی یهودیان در استفاده از مطبوعات به عنوان ابزار مخالف سیاست یهود را در سه روزنامه معتبر و تأثیرگذار کشور: نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال و واشنگتن پست نشان داد.
📰 این سه روزنامه که بر سرمایههای مالی و سیاسی آمریکا تسلط دارند، روزنامههایی هستند که روندها و دستورالعملها را برای تقریباً بقیه روزنامهها تعیین میکنند.
⭕️آنها هستند که در سطح ملی و بین المللی تصمیم می گیرند که چه چیزی خبر است و چه چیزی نیست. آنها منبع اخبار هستند، بقیه فقط آن را کپی می کنند و هر سه روزنامه در دست یهودیان است.
🔹نیویورک تایمز در سال 1851 توسط دو غیر یهودی به نام های هنری ریموند و جورج جونز تاسیس شد. پس از مرگ آنها، در سال 1896 توسط یک ناشر یهودی ثروتمند، آدولف اوکس، از املاک جونز خریداری شد. نوه او، آرتور اوکس سولزبرگر جونیور، ناشر و مدیر عامل فعلی روزنامه است. سردبیر اجرایی مکس فرانکل و سردبیر آن جوزف للیولد است. هر دوی آنها نیز یهودی هستند.
🔹 خانواده سولزبرگر همچنین از طریق شرکت نیویورک تایمز صاحب 33 روزنامه دیگر از جمله Boston Globe هستند. دوازده مجله، از جمله McCall's و Family Circle با تیراژ بیش از 5 میلیون هر کدام. هفت ایستگاه رادیویی و تلویزیونی؛ یک سیستم تلویزیون کابلی؛ و سه شرکت چاپ و نشر کتاب.
🔹سرویس خبری نیویورک تایمز داستانهای خبری، ویژگیها و عکسهای نیویورک تایمز را به 506 روزنامه دیگر مخابره میکنند. /ژئوپلیتیک رسانه
✅ @media_arma
💢سلبریتی داریم تا سلبریتی
🔹شما خبر دارین که اسکارلت جوهانسون از بازی در فیلمی با کارگردانی ریدلی اسکات انصراف داده فقط بخاطر اینکه فهمیده سرمایهگذار فیلم بن سلمان هستش! او گفته در فیلم مردی که آتش جنگ را به پا کرده بازی نمیکنه!
🔹بعد سلبریدی های ما مثل ابی برای چند دلار شرف و عزت خودشونو میفروشند 🤦
💬Kian & Liam
#توییت_گشت
✅ @media_arma
📸دو عکس دیده نشده از پشت صحنه سریال خاطرهانگیز «پدر سالار»؛ ۲۸ سال پیش
🔺محمود پاکنیت، با گرامیداشت یاد و خاطره هنرمندان و بازیگرانِ درگذشته مجموعه تلویزیونی پدر سالار، دو عکس از پشت صحنه این سریال را منتشر کرد
✅ @media_arma