⭕️ موضوع کانالهای پرمخاطب تلگرام با محتوای فارسی در سال ۱۴۰۰
🔸بدیهی است که بیشترین تعداد کانال در بین کانالهای ممبر بالای تلگرام از آن خبریها باشد که ۳۰درصد آمار را شامل میشود، اما تعدد پیجهای سرگرمی، طنز و عاشقانه که در رتبه دوم قرار داشته و ۲۳درصد را از آن خود کرده جالب توجه است.
🔸 کانالهای هواداران ورزشها و اخبار پیرامون ورزش ۱۴درصد آمار را به خود اختصاص دادند که این کانالها اغلب فنپیج های تیم ورزشی به خصوص ورزش فوتبال بوده است.
🔸در این بین اخبار اقتصادی که شامل اخبار ارزدیجیتال، دلار، بورس، طلا و افزایش و کاهش قیمتها در بازار بوده است و مانند کانالهای انتشار دهنده موزیک ۷درصد محتوا را داشتند.
🔸کانالهای کسب و کار و پزشکی نیز به ترتیب دررتبه بعدی قرار دارد.
✅ @media_arma
مرگ پزشک نظامی کار دست بازی رسانه ای اوکراینی ها داد
💢برای اینکه ثابت کنن زلنسکی، هنوز توی کییف هست و فرار نکرده، دولت اوکراین دیروز ویدیویی از دیدارش از سربازهای مجروح اوکراینی توی کلینیکی در کیف منتشر کرده.
مشکل اینه که حواسشون نبوده خانم دکتر نظامی همراهش که در 26 فوریه فوت شده رو از فیلم حذف کنن :))
💬 🌻خورشید خانوم🌻
#توییت_گشت
✅ @media_arma
طوفان توییتری در شب و روز نیمه شعبان در سراسر جهان
🔸زمان:
🗓 پنجشنبه ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۰
⏰ ساعت ۲۱:۰۰ تا ۲۴:۰۰
و
🗓 جمعه ۲۷ اسفندماه ۱۴۰۰
🕰 ساعت ۱۱:۰۰ تا ۱۴:۰۰
توییتهایتان را به زبانهای پرکاربرد جهان و با هشتگ زیر آماده کنید. بهنحوه نوشتن هشتگ دقت فرمایید:
#️⃣ #ThePromisedSaviour
📑 پیشنهاد میشود جهت جلوگیری از خطا، هشتگ را کپی کنید.
🔻بهتر است محتوای توییتها پیرامون محورهای زیر باشد:
1️⃣ معرفی امام زمان عجل الله تعالی فرجه و ویژگیهای درست منجی مسلمانان؛
2️⃣ شناساندن تحریفهای انجامشده توسط غرب و هالیوود در مورد منجی عالم
3️⃣ بیان شرایط پس از ظهور برای مردم جهان
4️⃣ تذکر اضطرار و مشکلات مردم و توجه به منجی بشر
🔴 شما عزیزان میتوانید برای دریافت توییت به سه زبان انگلیسی، عربی و فارسی به سایت زیر نیز مراجعه کنید.
🌐 www.ThePromisedSaviour.com
✅ @media_arma
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢این کلیپ را با دقت ببینید.
⚠️ در جنگ رسانهها کسانی پیروز هستند که #سواد_رسانه_ای خود را افزایش دهند، اصلی ترین نیاز امروز مردم ما سواد رسانه هست.
✅ @media_arma
آرما مدیا
⭕️پنج شیوه مدیریت بمباران اخبار
🔸بمباران خبری رسانهها در عصر دیجیتال و رشد روزافزون خبررسانی لحظهای و فوری بهویژه از طریق شبکههای اجتماعی باعث شده تا میزان استرس و اضطراب افراد بواسطه آگاهی آنی از اتفاقاتی که لزوما ارتباط مستقیمی با زندگی آنها ندارند، افزایش یابد. شنیدن اخبار هولناک و خبرهایی که ماهیتا استرسزا هستند حتی اگر در حوزه جغرافیایی دوری حادث شده باشند هم قابلیت تاثیرگذاری منفی بر قشر وسیعی از افراد را دارند.
🔸دریافت فزاینده اعلانهای (نوتیفیکیشن) خبری بر روی گوشیهای هوشمند که بعضا چندینبار در ساعت روی صفحه تلفن شما نمایان میشود، میتواند در بعضی از افراد اثرات ثانویه منفی بهدنبال داشته باشد.
🔹اما برای مدیریت اضطراب و استرس خبری که اینروزها بهنوعی به جزء لاینفک زندگی بشر مدرن تبدیل شده چه کارهایی میتوان کرد؟
🔹مایکل زیفرا، یکی از متخصصان روانشناسی گروهی پزشکی نورثوسترن آمریکا در یادداشتی که در ماه مارس و در بحبوحه حمله نظامی روسیه به اوکراین منتشر کرده، پنج شیوه کارآمد را پیشنهاد کرده است.
1⃣ از موضوعات خبری تحریکآمیز دوری کنید
اگر بین شما و خبری که دنبال میکنید یک رابطه شخصی وجود داشته باشد، استرسی که حس میکنید دو چندان خواهد بود. اگر متوجه شدهاید که برخی کانالهای خبری و شبکههای تلویزیونی اخباری را پوشش میدهند که برای شما خوشایند نیست، بهتر است که دیگر این منابع خبری را دنبال کنید. حتی این امکان در برخی از شبکههای اجتماعی فراهم است تا با مشخص کردن واژههایی که نسبت به آنها حساسیت دارید، خبرهای مرتبط با چنین واژههایی را دریافت نکنید.
2⃣ زمان اختصاص یافته به اخبار را محدود کنید
با توجه به رشد تکنولوژی گوشیهای هوشمند و تعدد اپلیکیشنهای خبری شما هر روز بیشتر از گذشته در معرض حجم نامحدودی از اخبار قرار میگیرید. درست است که اطلاع داشتن از وقایع جاری در زندگی روزمره مهم است اما از یاد نبرید که اختصاص بیش از اندازه وقت به اخبار میتواند سلامت روانی شما را هم به مخاطره بیندازد. هستند افرادی که به خواندن و پیگیری اخبار «اعتیاد» دارند و بهزعم دکتر زیفرا برای ایندسته از افراد عبور کردن از کنار وقایع خبری، کار آسانی نیست. بهترین راه مدیریت علاقههای خود در مصرف زمان اختصاص یافته به اخبار و محدود کردن زمانی است که به دنبال کردن اخبار از روی وبسایتها و شبکههای اجتماعی میپردازید. بهترین قاضی خودتان است؛ بنابراین اگر خودتان فکر میکنید زمانی که به اینکار اختصاص میدهید زیاد است، آنرا محدود کنید.
3⃣ آگاهی نسبت به میزان استفاده از شبکههای اجتماعی
شبکههای اجتماعی این قابلیت را دارند که احساس شما از دنیای اخبار و اطلاعات را تشدید کنند. به اعتقاد دکتر زیفرا همیشه و همهوقت اخبار به شکلی از اشکال در شبکههای اجتماعی ظاهر میشوند و بهصورت خودکار در معرض دید شما قرار میگیرند؛ موضوعی که میتواند برای برخی مشکلساز شود.
در معرض مداوم و نامحدود محتوای خبری قرار داشتن، میتواند تمام توجه شما را معطوف خود کند. مسئلهای که همزمان امکان تمرکز شما بر موضوعات دیگر را نیز تحت تاثیر قرار میدهد و آنرا بشدت سخت میکند. بنابراین لازم است که نسبت به محتوای شبکههای اجتماعی هوشیار باشید و اپلیکیشنهایی که برای روانتان مضر هستند را سریعا از روی گوشی خود پاک کنید.
4⃣ تمرین مدیریت خوب استرس
دکتر زیفرا در مطالعات خود به این نتیجه رسیده که مدیریت صحیح و در عین حال مداوم استرس میتواند راهی آسان و موثر برای کمک به کاهش اضطراب خبری باشد. ورزش منظم، خواب کافی و تغذیه مناسب از دیگر فاکتورهای لازم در مبارزه با استرس هستند. اگر فکر میکنید که تلفن شما باعث اضطرابتان میشود، خاموشش کنید و حتی برای مدت کوتاهی هم شده، بدون استفاده از برق و وسایل برقی زندگی کنید.
5⃣ درک کنید که این طبیعی است
صرفنظر از اینکه چه نامی بر آن میگذارید، امروزه اضطراب ناشی از خبر به پدیده خیلی رایجی تبدیل شده است. دکتر زیفرا میگوید ما در دوران نامطمئنی زندگی میکنیم و واقعیت این است که این عدم اطمینان خود به عامل اصلی اضطرابزایی بین مردم مبدل شده است.
✅ @media_arma
لزوم سواد رسانه در جوامع امروزی
💢 باشه قبول! فقط کاش اون ساعت رو هم مینداختید روی زمین! زشت نیست که یدونه مبل از بین ۳ تا مبل کلهپا بشه ولی ساعت نیفته :) با تشکر از بیبیبیبیسی جان
💬 امیرحسین فاطمی فر
#توییت_گشت
✅ @media_arma
⭕️ واتساپ، فوروارد پیامها را دشوارتر میکند
🔸طبق آخرین نسخه بتای اندروید این اپلیکیشن، به نظر میرسد واتساپ محدودیت بیشتری برای پیامهای فوروارد شده در نظر گرفته است که در آن پیامها تنها میتوانند در یک زمان به یک چت گروهی ارسال شوند.
🔸این بدان معنا نیست که کاربران نمیتوانند پیامها را به چند چت گروهی ارسال کنند، اما باید بهجای انتخاب همزمان همه چتهای گروهی، این کار را به صورت دستی انجام دهند.
🔸احتمالاً با دشوار کردن فوروارد همزمان به چندین چت گروهی، واتساپ ممکن است کاربران را از ارسال انبوه پیامهای خود منصرف کند که امیدواریم به نوبه خود بتواند از انتشار اطلاعات نادرست بکاهد.
🔸اینکه آیا این یک راه حل موثر است یا نه، باید دید، اما این چیزی است که میتواند در به روز رسانی بعدی واتساپ ظاهر شود.
✅ @media_arma
🔻۱۰ سازمان دولتی پرتکرار۱۴۰۰ در فضای مجازی
🔹تکرار نام یک سازمان در فضای مجازی نشاندهندهی توجه کاربران به آن سازمان است، بنابراین با بررسی سازمانهای مورد توجه و پرتکرار شبکههای اجتماعی میتوان مجموع تصورات شکل گرفته از عملکرد یک نهاد یا سازمان در ذهن مخاطبان در فضای مجازی به دست آورد.
🔹مرکز پژوهشی بتا در این گزارش به بررسی ۱۰ سازمان مورد توجه کاربران فضای مجازی در سال ۱۴۰۰پرداخته است.
✅ @media_arma
26.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیانت واتساپ، دزدی اطلاعات
⚠️این برنامه اطلاعات شما را میفروشد!
(شماره کاربران، آدرس، موقعیت مکانی و اطلاعات مرورگر کاربران و دسترسیها و ..)
💢دنیا در حال گذر از این مرحله و برنامههاست
✅ @media_arma