👤 پاسخ صریح استاد #رائفی_پور به رامبد جوان
✍ آقای رامبد جوان
پدرم در ارتش هشت سال برای دفاع از دین و ناموس و وطن جنگید و به ما آموخت برای این ارزشها باید جان داد.
گفت پسرم مبادا برای از «ایران» گفتن، از بیتالمال صدها میلیون بگیری اما فرزندت را در کانادا بدنیا بیاوری!
گفت پسرم کافر باش اما منافق نباش
#سلبریتی_های_دوزاری
🌐 لینک توییت
🆔 @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 صحبتهای قابل تأمل داریوش ارجمند درباره برخی سلبریتیهای بیوطن
🔹️میرن برای آمریکا دلقکبازی درمیارن فکر میکنن جهان رو فتح کردن!
نه شما بَردهاید اونجا...
✅ @Media_arma
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 انتقادهای صریح داریوش ارجمند به وضعیت فعلی سینمای ایران
🔹سینما شبیه حموم عمومی شده!
✅ @Media_arma
⭕️اشتراک کلمات در بروزرسانی جدید توییتر
🔸در آپدیت بعدی توییتر میتوانید کلمه کلیدی مورد نظر خود را مشخص کنید تا زمانی که توییتی حاوی آن کلمه منتشر شد، به شما اطلاع داده شود.
✅ @media_arma
تحلیل محتوای مصاحبههای سازندهی «عنکبوت مقدس» نشان میدهد تنها با یک مغز استعمارزده مواجه نیستیم. شواهد جدی از یک شخصیت Psychopath (آزارگر روانی) و Sociopath (جامعهستیز) در گفتار او وجود دارد، با سطح بسیار بالایی از توهم!
۱- جالب این که خودش میگوید هنگام تماشای مستندی درباره سعید حنایی حس «همدردی» با او داشتم و یک «معصومیتی» در او بود! بعد ادعا میکند رسانههای ایران او را قهرمان میدانستند و مردم او را بیگناه میدانستند و لذا این قاتل زنجیرهای محصول جامعه است!
۲- میگوید: «هنگامی که [سعید حنایی] بازداشت شد، بخش قابل توجهی از رسانههای محافظهکار در ایران... او را قهرمانی میدانستند که به وظیفه مذهبیاش عمل کرده. بخش قابل توجهی از جمعیت طرفدار او بودند. با خودم فکر کردم کجای دنیا ممکن است مردم قاتلی را بیگناه بدانند؟»
۳- جالب این است که نتفلیکس به دلیل توهینآمیز بودن عنوان فیلم برای مسلمانان حاضر به سرمایهگذاری در فیلم نشده. اما این رواننژند میگوید من ترجیح میدهم دیگران از فیلم من احساس توهین کنند. میگوید مخاطبان ایرانی چون برهنگی ندیدهاند احتمالا واکنش تندی به فیلم خواهند داشت!
۴- «با نتفلیکس برای ساخت این فیلم مذاکره داشتم. گفتند اسم فیلم باید عوض شود چون ممکن است برای مردم [مسلمان] خاورمیانه توهینآمیز باشد... تصمیم گرفتم با آنها کار نکنم... برایم مهم نیست اگر افرادی احساس کنند به آنها توهین شده... ترجیح میدهم احساس کنند به آنها توهین شده.»
۵- اعتراض اصلی این شازده به «واقعگرا» نبودن سینمای ایران است. میگوید اینکه «در ۵۰ سال گذشته»! صحنههای توالت رفتن زنان و زایمان زنان در فیلمهای ایرانی وجود نداشته موجب ارائه تصویری غیرواقعی از ایران در فیلمها شده و «ماموریت» ایشان آگاه کردن جهانیان از این حقایق ناگفته است!
۶-«در ۵۰ سال گذشته زنان در سینمای ایران بدن نداشتند... فقط چهرههایی هستند که از وسط یک پارچه بیرون زده... حتی تا مدتی قبل تصویر آدمها در خیابان را نمیدیدی. بیشتر نماها داخلی بود و شخصیتها حرف میزدند. اما فیلم ما واقعگرا است. زنان بدن دارند. مو دارند. سکسوالیته دارند»!
۷- اما بامزهترین بخش آنجا است که میگوید «رویکرد من در شیوهی فیلمسازی «اگه میتونی منو بگیر» است. کوبریک هم اینطور بود. فونتریر هم اینطور بود. هر گونه فیلمی که فکر میکردند باحال است و دوست داشتند، میساختند. بعدا یک عده میآیند ربط این فیلمها را به هم کشف میکنند.»!
۸- سخن آخر:
کارکرد فیلم «عنکبوت مقدس» در این زمانه، مانند کارکرد فیلم «سفر قندهار» قبل از حمله نظامی آمریکا به افغانستان است. همراستا با تبلیغات دولت جنایتکار اسرائیل در این روزها است. آنها میگویند ایرانیها دروغگو هستند. این میگوید ایرانیها قاتل زنجیرهای هستند.
۹- قطعا نه آمریکا و نه صهیونیستهای جنایتکار در این زمان جرأت و قدرت حمله به ایران را ندارند. اما ننگ ابدی بر پیشانی آن ایرانیانی خواهد ماند که در سختترین شرایط اقتصادی مردم ایران، همدست و همنوا با سفاکترین رژیمهای جهان، برای تحریم و جنگ علیه ایران کوشیدند.
✍ شهاب اسفندیاری
✅ @Media_arma
تناقضات عجیب سلبریتیها که عیان شد
✍ عکس عزاداری بانو #الهام_پاوه_نژاد در مراسم ختم #مجید_بهرامی کسی که فیلم #زهرا_امیرابراهیمی رو پخش کرد.
🔸این شمایید که به تکتک ما دختران ایرانی تعرض کردین و مهر تایید به تجاوز و تعرض به ما زدید.
حقیقتا شما #سلبریتی_های_دوزاری دوزار هم نمی ارزید.
✅ @Media_arma
امروز در دنیا #سلبریتی_زدایی بخشی از #فساد_زدایی در جوامع مدرن محسوب میشود؛ زیرا سلبریتیها بدترین الگوهای اجتماعی برای نوجوانان هستند.
الف. سلبریتی ها از هنرمندان و ورزشکاران متمایز هستند. مثلا ایلان ماسک، دونالد ترامپ، آمبر هرد، یووال نوح هراری، و مارادونا، سلبریتیهایی هستند که شهرت آنها به دلیل نکاتی فراتر از حوزه تخصصی آنهاست.
ب. آوازه هنر هنرمند و فنون ورزشکار، بلندتر از نام آنهاست. اما شهرت خود سلبریتی ها ، جلوتر از هنر و فن آنان است. مثلا چنان ایلان ماسک حاشیه دارد که گاهی فراموش میشود که او یکی از فناوران است؛ زیرا شهرت او جلوتر از فن اوست.
ج. سلبریتیهای هنر و ورزش در ایران نیز تعدادی اندک، اما پرهیاهو هستند. تعداد سلبریتی ها در سینمای ایران کمتر از پنجاه نفر است. اما بسیار پر سر و صدا، وقیح، پولپرست، هوسران، و آمورالیست هستند.
د. بر اساس شناختی که از نزدیک با هنرمندان دارم عرض میکنم؛ بیش از ۸۰ درصد هنرمندان به ویژه سینماگران مشکلات معیشتی دارند، و بیش از ۷۰ درصد آنان مستاجرند. اما با عزت نفس از موهبت هنر خدادادی خود صیانت میکنند. افسوس که با هیزم سلبریتی های مفسد میسوزند.
✍ حسن عباسی
✅ @media_arma
13.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📻 رادیو قهوهای | سرطان رسانه
ما همه سرطان داریم...سرطان رسانه
✅ @media_arma
9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سستتر از لانه عنکبوت!
🔸طی چند روز گذشته فیلم «عنکبوت مقدس» باجایزه گرفتن زهرا امیرابراهیمی به عنوان بازیگر این اثر، در جشنواره کن بیشتر از قبل به یه فیلم پرحاشیه تبدیل شد.
🔸فیلمی که علاوه بر سیاهنمایی، اعتقادات و باورهای مردم رو با اهانت به امام هشتم(علیهالسلام) نشونه گرفته، حواشی این فیلم را در این ویدئو ببیند.
لینک گزارش
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 روایت عضو جداشده منافقین خلق از فعالیت روزانه اعضا در فضای مجازی در گفتگو با بیبیسی
👤 موظف بودیم هر روز با اکانتهای متعددی که داشتیم توئیتهای خواهر مریم را لایک و ری توئیت کنیم و کامنت مثبت بگذاریم.
برای مقالات علیه ایران کامنت مثبت میگذاشتیم.
✅ @media_arma