⭕️عناصر اساسی فرهنگ رسانه ای در قرن ۲۱
🔻در قرن جدید در سازمانها تغییرات زیادی درساختار، استراتژی، اندازه و محیط خارجی روی داده است. این تغییرات موجب تغییر در مفروضات بنیادی آنها شده است که عباتند از:
💢معرفت شناسی: در سالهای اخیر، تغییر مهم معرفتی، انتقال از واژه و کلام به تصویر بوده است. در فرهنگ رسانهای یک تصویر خوب ارزش هزار واژه را دارد. صدای آمریکا VOA که همراه با تصویر بر روی ماهواره پخش می شود نشانه ای از این تغییر معرفت شناسانه است.
💢 چاپ، جهان واژهها را بصورت ایده ای که باید کشف شود، نشان می دهد، درصورتی که صدا، جهان را به درون فرد میکشاند و تصویر جهان را به بیرون از وجود فرد می آورد. نظریه "کشت" حاکی از نتیجه استفاده زیاد از تصویر در دریافت اطّلاعات در شکل تصویری است.
💢فناوری جدید: همانگونه که در دهه 50 میلادی، ترانزیستور موجب انقلابی در استفاده از رادیو شد، فناوری دیجیتال و رایانه های مختلف در فضای اینترنت تغییرات ناباورانه ای را برای دسترسی سهل و سریع به انواع اطّلاعات فراهم کرده است.
💢شخصی شدن رسانه: وبلاگها نمادی از این امر هستند. شخصی شدن سبب می شود افراد در ایجاد فرهنگ جدید رسانه ای نقش داشته باشند.
💢 همگرایی ساحتهای رسانهها: مرزهای بین رسانه ها از بین می رود. ترکیب آنها را در یک رسانه جدید شاهد هستیم.
5- فرا تجارتی شدن فرهنگ رسانه ای: برخی شبکههای تلویزیونی مانند ( MTV) اساساً مرکزی برای تأمین انواع درخواستهای تجارتی شدهاند.
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️اکانت «اسرائيل به فارسي» در ایران بارگذاری میشود!
💢همزمان با محدوديت اينترنت كشور، اکانت «اسرائيل به فارسي» از دسترس خارج شد.
بررسيها نشان ميدهد همزمان با محدوديت اينترنت كشور (۱۵ نوامبر) اكانت توييتري و تلگرامي «اسرائيل به فارسي» نيز تا (۱۹ نوامبر) از دسترس خارج شده است.
🔺وزارت ارتباطات و همچنین وزارت اطلاعات میبایست این موضوع را پیگیری کنند که چرا همزمان با محدوديت اينترنت كشور، اکانتهای معاند نیز از دسترس خارج شده است.
💢این مسئله این شائبه را ایجاد کرده است که این اکانتها در داخل کشور بارگذاری و مدیریت میشود.
پيشتر نیز رسانهها اعلام کردند كه كانالهاي ضدانقلابي چون كلمه، فاكسنيوز، امتداد، مملكته، سحامنيوز، راسوياب، آژانس ايران خبر و جهان باستان همزمان با قطع اينترنت در ايران با اختلال مواجه و فعاليتشان در اين مدت متوقف يا محدود شده است.
🔺همچنين كانالهاي «عاليجناب»، «فيگارو فارسي» و «تقاطع» از ديگر كانالهاي شاخص ضدانقلاب هستند كه همزمان با قطع اينترنت با اختلال مواجه شده و چند روز در دسترس نبودهاند و اكنون با فيلترشكنهاي ارائهشده مجدداً فعال گشتهاند.
لازم است که وزارتخانههاي اطلاعات و ارتباطات نسبت به پيگيري اين موضوع بهطور جدي ورود كنند.
#جنگ_سایبری
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️اخبار جعلی! فراموش نشود
🔺اطلاعات نادرست می تواند به راحتی منتشر شود
⁉️اخبار خوب؟
هر کس می تواند یاد بگیرد که چگونه اخبار جعلی را کشف کند و جلوی انتشار آن را بگیرد.
در اینجا چند راه برای ارزیابی صحت یک داستان آورده شده است.
💢 وبسایت را چک کنید
سایتهای خبری جعلی غالباً از یک URL واقعی استفاده می کنند، اما این کار را انجام می دهند
پسوندهای غیر معمول مانند ".com.co" به جای ".com"
⁉️بپرسید از کجا آمده است؟
در مورد چگونگی یافتن منبع فکر کنید. چرا برای شما به اشتراک گذاشته شد. از طریق رسانه های اجتماعی به دست شما رسیده است یا خودتان آن را جستجو کردید؟داستان های دروغین را اغلب خوانندگان به اشتراک می گذارند تا با استفاده از رسانه های اجتماعی به اشتراک بگذارند.
⁉️منبع را در نظربگیرید
اهداف (مشخصات ) سازمان (منبع ) و اطلاعات تماس با آن را بررسی کنید.آیا می توانید دیدگاه سیاسی آنرا تعیین کنید؟ آیا سایت بیشتر محتوای طنزآمیز تولید می کند؟
⁉️در مورد نویسنده تحقیق کنید
برای اطمینان از واقعی بودن نویسنده، یک جستجوی سریع انجام دهید.آیا واقعی است و اعتبار دارند ؟
⁉️کل داستان را بخوانید
عناوین مطلب برای کلیک می توانند ناخوشایند و یا گمراه کننده باشند.آیا محتوا با عنوان مطابقت دارد؟ داستان واقعیت دارد ؟آیا واقعیت های مهم گم شده اند؟ آیا تاریخ مقاله به روز است؟
⁉️به شواهد فکر کنید
از منابع پشتیبانی مورد اعتماد بررسی کنید که شواهد موضوع واقعیت دارد یا خیر؟اگر می توان از آن استفاده کرد تا نتیجه گیری متفاوتی حاصل شد
⁉️ نظر دوم را بگیرید!
دریابید که چگونه سایر رسانه های خبری همان داستان را گزارش می کنند.برخی سایت ها به شما این کمک را می کنند. با یک سایت معتبر بررسی واقعیت مشورت کنید.(در خارج از ایران Snopes.com و Factcheck.org دو نمونه از سایتهایی هستند که تحقیق کاملی اخبار واقعی و داستهای عمومی ارائه می دهند و حقیقت را کنترل می گنند )
🌐https://b2n.ir/631639
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شما محکوم به مصرف هستید!
💢کارخانهداران و ابرسرمایهداران عصر #سرمایهداری چگونه حجم فروش محصولات خود را افزایش میدهند؟
🔺با استفاده از تبلیغات کاری کنید که مشتریان از داشتن نسخه قدیمی خجالت بکشند
کاری کنید محصولات بعد از مدت معینی خراب شوند
💢در یک کارخانه تولید تلویزیون مسطح قطعهای بسیار مهم را در نزدیکی منبع حرارتی قرار دادند تا زودتر خراب شود..
💢در مورد آیفون هم گزارش های متعددی وجود دارد که می گوید، این شرکت آمریکایی بعد از هر آپدیت، گوشی های قدیمی ترش را از عمد کند می کند تا شما گوشی نویی بخرید
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️وقتی فکر میکنی اینترنت سیمکارت ها وصل شده ولی با واکنش وزارت ارتباطات مواجه میشی
خدا هیشکیو اینجوری ضایع نکنه😂😂
#خنده_فیکیشن
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
🔺تحلیل احساسات کاربران توییتر فارسی با خبر افزایش قیمت بنزین
💢 هوش مصنوعی به کمک ابزارهای فناورانه توانسته است واکنش انسانها به موضوعات مختلفی چون سیاست و برنامههای دولتها در عرصههای گوناگون به ویژه حوزه اقتصاد و کسب و کار جمعآوری، ارزیابی و تحلیل کند. از جمله پیشرفتهای فناورانه هوش مصنوعی در زمینه افکارسنجی و دادهکاوی، تحلیل احساسات (Sentiment Analysis) و ارزیابی عواطف انسانی است.
💢به رغم استفاده از این دانش در کسب و کار، سیاستگذاری و افکارسنجی در کشورهای گوناگون دنیا، و همچنین وجود برنامهنویسان خلاق و مبتکر در ایران، کشور ما در آغاز راه استفاده کاربردی و مؤثر از این دانش است .
🔺لایفوب در نخستین رونمایی از سرویس تحلیل احساسات خود، نمودار چهار احساس بنیادین کابران توییتر فارسی را در موضوع جنجالی و تنشزای بنزین ارائه میکند.
💢مطابق نمودار که مربوط به یک هفته منتهی به تصمیم برای گرانی سه برابری بنزین (یکشنبه ۱۹ آبان ماه تا شنبه ۲۵ آبانماه) است، خشم کاربران از این تصمیم به شکلی ناگهانی و در روندی تصاعدی بالا رفته و رکورد زده است.
💢در نقطه مقابل، شادی که احساسی متضاد با خشم است، به شکلی کاملاً محسوس کاهش یافته و دو احساس دیگر یعنی توقع که نوعی «انتظار برای تغییر» تعریف میشود، نیز اوج گرفته است. احساس چهارم مربوط به تعجب است که همراستا با خشم صعود داشته است.
🔺جمع سه احساس خشم، توقع و تعجب، سبب شده توییتر فارسی به یک باره به دنبال کنشی تقابلگرایانه با تصمیم گرانی بنزین باشد. از این روست که محتوای غالب دادهها نیز علیه مجریان و تصمیمگیران منتشر شده است.
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
🚩 اختصاصی| ردپای مسیریابهای خارجی در اِغتشاشات اخیر / نرمافزارهای خارجی در بازار دلار، خودرو و مسکن تلاطم ایجاد کردند
جاویدنیا سرپرست معاونت امور فضای مجازی دادستانیکل کشور در گفتگو با تسنیم:
🔹 برای گروههای سازمان یافته و افراد اوباش از طریق نهادهای امنیتی و انتظامی تلاشهایی در دست اقدام است تا افراد دخیل در اغتشاشات شناسایی و دستگیر شوند و تا به حال نیز تعدادی دستگیر شدهاند.
🔹نرمافزار خارجی ویز (Waze) ابزاری برای اغتشاشگران و هدایت آنها شده بود و به خوبی توانست کار خود را انجام دهد.
🔹 امروزه درآمد تبلیغاتی موتورهای جستوجوگر خارجی به مراتب بیشتر از جستجوگرهای داخلی است و به علت عدم حمایت لازم نتوانستند خود را نشان دهند و بر همین اساس مردم با مشکلات جدی روبرو شدند.
🔹ما در چند ماه گذشته شاهد ایجاد تلاطم در بازار ارز، دلار، خودرو و مسکن بودیم که توسط نرمافزارهای خارجی به وجود آمده بود و عمده این گروهها و حتی مدیران آنها نیز در خارج از کشور هدایت میشدند و لطمات زیادی به بنیانهای اقتصادی، مدیریتی و اخلاقی کشور وارد آوردند.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️افزایش سرچ کلمه ی "مهاجرت" !؟!
💢پس از افزایش قیمت بنزین مطلبی در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر افزایش سرچ کلمه ی مهاجرت در گوگل که علت آن ناآرامی های اخیر کشور بوده است
🔺اما این تحلیل که بر مبنای آن سامانه ی گوگل ترنز مطرح شده صحیح نیست به علت قطعی نت ایران و تعویق چند روزه ی این اتفاق پس از اتصال مجدد باعث شده که هر کلمه ای در ورودی سرچ گوگل قرار گیرد روندی صعودی به خود بگیرد همانطور که در تصویر مشاهده می کنید حتی کلمات "ایران" ، "اینترنت" ، "مهاجرت" در پنج ساله گذشته روند سرچ مشخص و نرمالی داشتند و در این چند روز اخیر روند افزایشی داشتند که البته تاپ سرچ های این کلمه عنوان های مهاجرت شهاب حسینی و ... می باشد یعنی بازهم ارتباطی به ناآرامی های اخیر کشور ندارد
#سواد_رسانه_ای
✍️کارگروه رصد و تحلیل آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma