❓آیا شما یک زامبی اینترنتی هستید؟
💢حملات DDoS یا Distributed Denial of Service، یکی از رایجترین و قدیمیترین نوع حملات هکری در دنیا محسوب میشود که در آن با ارسال «تقاضای کاذب با حجم زیاد» به سمت سرور قربانی، سرور مورد هدف کند شده یا از دسترس خارج میشود.
💢در چند هفته اخیر برخی کسبوکارهای اینترنتی ایرانی (مثل زرینپال و علیبابا) زیر شدیدترین حملات DDoS بودهاند. حملاتی که البته با قبل تفاوت ساختاری مهمی داشتهاند.
💢بخشی از حملات، برخلاف روال مرسوم در گذشته، نه از خارج کشور که از داخل کشور و از سمت دستگاههای صدها هزار و حتی میلیونها ایرانی انجام شده است.
💢این درحالی است که خود کاربر روحش خبردار نیست که از دستگاه موبایل یا کامپیوترش برای حملات استفاده شده.
💢طبق بررسیها حجم بزرگ آلودگی کاربران ناشی از نصب گسترده ابزارهای دورزدن فیلتر است که بعد از فیلتر تلگرام در قالب پوستههای فارسی غیر رسمی و یا فیلترشکنها رواج گستردهای داشته است.
🔻درصورت صحت این ادعا میتوان اینطور استنباط نمود نمود که حالا صدها هزار زامبی اینترنتی در داخل کشور وجود دارد. کاربرانی که ممکن است بدون اینکه خود بخواهند یا بفهمند، در حملات به زیرساختهای اینترنتی کشور مورد استفاده قرار بگیرند.
#سواد_رسانه_ای
📚سایت itmen متن اصلی:
🌐bit.ly/pysh1127
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
🔻نارضایتی اروپا از عملکرد شبکههای اجتماعی
⭕️تلاش برای مقابله با اخبار کذب
🔻مقامات اتحادیه اروپا بر این باورند که فیسبوک، توئیتر و گوگل برای مقابله با انتشار اخبار نادرست، کذب و دروغین اقدام خاصی را انجام ندادهاند.
💢از آنجا که مدتهاست شبکههای اجتماعی از جمله فیسبوک تصمیم گرفتهاند از انتشار و ارسال اخبار دروغین و گزارشهای کذب توسط منابع نامعتبر جلوگیری به عمل بیاورند، حالا به نظر میرسد که مقامات اتحادیه اروپا تصمیم دارند که در افزایش مقابله آنها با انتشار اخبار کذب و دروغین کمک کرده و از آنها درخواست کنند در این رابطه اقدامات بیشتری را انجام داده و تصمیمات مستحکم و استوارتری را اتخاذ کنند.
💢در طول یک سال گذشته، شبکههای اجتماعی نظیر فیسبوک، گوگل و توئیتر بارها و بارها به دلیل انتشار تبلیغات نژادپرستانه و ضد دین و همچنین اقدامات مداخلهجویانه روسیه در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مورد بازخواست قرار گرفته بودند و نمایندگان این غولهای تکنولوژی توسط نمایندگان کنگره ایالات متحده آمریکا استیضاح شده و موظف شده بودند که درباره مسائل مذکور، به آنها توضیح بدهند.
💢بر اساس گزارش وب سایت theverge، مقامات ارشد اتحادیه اروپا با انتشار بیانیهای در هفته جاری اعلام کردهاند که فیسبوک، توئیتر و گوگل تاکنون برنامههای دقیقی را برای شفاف سازی و مقابله با انتشار اخبار کذب و دروغین اجرا و عملی نکردهاند و این بدان معناست که آنها طبق اساسنامه و مقررات کمیسیون اروپا تحت تعقیب بوده و قابلیت جریمه شدن را دارا هستند.
💢در این بیانیه همچنین ذکر شده است که مقامات اتحادیه اروپا در انتظار مشاهده پیشرفت و بهبود بیشتر هستند تا از تلاش این غولهای تکنولوژی و شبکههای اجتماعی بزرگ اطمینان حاصل کرده و با اعمال فشار بر روی آنها، قصد دارند قضیه انتشار اخبار کذب و دروغین را فیصله ببخشند.
#رصدخانه_آرما
#خبر_خوب #خبر_بد
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 انیمشن کوتاه جمعه سیاه
Black Friday
شادی- Happiness
اثر: Steve Cutts
📌نقدی به زندگی مدرن جهان امروزی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️اقناع سازی در تبلیغات
🔻تکنیک اقناع در تبلیغات سال ۱۳۲۷
🔹تبلیغ مکتوب خمیردندان در یک روزنامه در سال ۱۳۲۷ که با نام بردن از دندانپزشکانی که این خمیردندان را تایید کرده اند سعی در اقناع مخاطب داشته است.
💢تکنیک های رسانه ای مرتباً در حال تغییر و افزایش هستند؛ تنها راه در امان ماندن افزایش #سواد_رسانه ای است ...
#تبلیغات
#سواد_رسانهای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
📌 علیرضا خمسه: اپیزود ویژه «پایتخت» را برای ماه رمضان می سازیم
🔹ما داشتیم کار میکردیم تا برای شب عید یک قسمت «پایتخت» را برسانیم که ناگهان اتفاق ناگواری رخ داد و خشایار الوند عزیز را از دست دادیم و به همین دلیل ساخت این تک قسمت با توجه به روحیه خراب بچههای گروه ممکن نبود
🔻 متأسفانه این تک قسمت به نوروز امسال نمیرسد و قرار بر این شده است که آن را برای ماه رمضان به پخش برسانیم برای همین هم امروز عازم سفر هستم.
#اخبار
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
🔰 کاملاً اتفاقی یا برنامهریزی شده ؟!
🔺یک ماه پس از ماجرای مسعودصابری، پزشکی که پس از حضور در خندوانه و چند برنامه تلویزیونی دیگر، به یک باره خواننده شد و کنسرت برگزار کرد حالا مواجه شدهایم با یک پزشک دیگر که دقیقاً درست در آستانهی برگزاریِ انتخابات صنفیِ انجمن دندانپزشکان (در ۲۳ اسفندماه) به یکباره بعنوان مهمان در برنامه خندوانه حاضر شده و مهمان رامبد جوان می شود.
👤این فرد کسی نیست جز دکتر فرزین سرکارات همسر خانم "شیلا خداداد" و کاندیدای انتخابات انجمن دندانپزشکان ایران.
#روشنگری
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️گوگل جلوی فعالیت یك میلیون نرمافزار را گرفت!
💢گوگل به تازگی اعلام كرده تحت تاثیر دلایل امنیتی بالغ بر یك میلیون نرمافزار در فروشگاه گوگلپلیاستور را تعلیق و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری كرده است.
🔺به گزارش ایسنا، با توجه به اهمیت روزافزون حفاظت از حریم خصوصی و مسائل مربوط به امنیت سایبری، بسیاری از كارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه امنیت سایبری با تحت بررسی قرار دادن شاخصهای مختلف، در تلاشند علاوه بر آگاهی بخشیدن به كاربران در فضای مجازی، شركتهای توسعهدهنده برنامههای مختلف را نیز وادار به برطرف كردن حفرههای امنیتی و همچنین افزایش امنیت سایبری كنند.
💢كارشناسان امنیتی گوگل اعلام كردهاند این غول فناوری تحتتأثیر مسائل و مشكلات مربوط به امنیت سایبری، بالغ بر یك میلیون نرمافزار را كه حریم خصوصی كاربران را نقض کرده به حالت تعلیق درآورده و جلوی ادامه فعالیت آنها را
گرفته است.
#سواد_سایبری
✅ آرما (آرمان ناتمام)
@Media_Arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ تکذیب شد ⁉️
شایعات مجازی، در عالم حقیقی وجود ندارد ‼️
📽ببينيد 👈شايعات ⏰ اخیر در فضاي مجازي كه تكذيب شد❗️
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️این داستان واقعی است!!
💢برای بررسی میزان اعتیاد به تلفن همراه، سال گذشته محققان دست به انتشار گزارش جالبی زدند. طبق این گزارش مردم معمولی آمریكا به طور متوسط هر شش و نیم دقیقه یك بار گوشی هوشمند خود را چك میكنند یا به عبارتی دیگر 150 بار در طول روز این كار را انجام میدهند. برخی تحقیقات دیگر نشان میدهد بررسی گوشی در طول شبانهروز از 300 بار هم تجاوز میكند. قضیه برای قشر جوان اما بسیار حادتر است؛ 53 درصد افراد بین 15 تا 30 ساله بسیار زودتر و بیشتر خودشان را تسلیم گوشیهای هوشمندشان میكنند و این آمار به وضوح نشان میدهد بیشتر این افراد به گوشیهای هوشمند خود اعتیاد پیدا كردهاند و حتی بسیاری از صمیمیترین دوستان خود را نیز از طریق همین گوشی هوشمند انتخاب كردهاند. انتخابی كه طبق همین آمار خیلی هم موفقیتآمیز نبوده است!
💢یك مصداق دیگر
شاید استفاده از نرمافزارهای دوستیابی كار بیهودهای به نظر برسد، اما نه تنها در كشورهای اروپایی، بلكه حالا در كشور خودمان هم استفاده از این نرمافزارها بسیار رواج پیدا كرده. تیندر، بیر، میت می، بامپل و... جزو معروفترین نرمافزارهای دوستیابی هستند. نرمافزار میت می(meet me) تاكنون بیش از صد میلیون نصب و دوستیابی فعال داشته است و این یعنی روابط و مناسبات انسانی ما رو به روز ضعیفتر میشوند.
💢این علائم را جدی بگیرید
یكی از اصلیترین نشانههایی كه اعتیاد به موبایل را مشخص میكنند، این است كه به محض بیدار شدن از خواب به دنبال گوشی باشیم و اعلامهای آن را بررسی كنیم. متاسفانه اغلب ما این عادت بد را داریم و خیلی از ما حتی بعد از بیدار شدن چند ساعتی را در تخت خود صرف گشت و گذار در شبكههای مجازی میكنیم و سپس به تدریج بهدنبال صرف غذا و انجام سایر كارهای اصلیمان میرویم.
💢اگر گوشی شما یك روز همراهتان نباشد، چه حسی پیدا میكنید؟ اگر حس كنید كه تنها شدهاید، یك نشانه اعتیاد به موبایل را در خود دارید و باید آن را جدی بگیرید. نشانهای كه احتمالا در همه ما وجود دارد!
همه ما برای كارهایی كه باید انجام دهیم اولویتهایی را در نظر میگیریم. برای مثال شاید یك نفر اولویت اولش انجام كارهایی باشد كه باید به دلیل شرایط كاری خودش انجام دهد. زمانی كه گوشی موبایل بنا به هر دلیل در اولویتهای شما اختلال ایجاد كند، مطمئن باشید كه یكی از اصلیترین نشانههای اعتیاد به موبایل در شما وجود دارد.
#رژیم_مصرف_رسانه
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
📌 بخشی از سخنرانی آنتونی مک کارتن فیلمنامه نویس تئوری همه چیز(2014)
📝 ایده خوب از کجا می آید؟ از کجا داستانهای خوب با فرضیه های خوب پیدا کنیم؟
🔺پاسخ:
الف) در داستانهای شخصی خودتان
ب) در تاریخ و فرهنگ ملی
ج) در جامعه
د) در فرهنگ های دیگر
ه) در داستانهایی که در گذشته اتفاق افتاده
و) در ذهنتان
ز) تمامی موارد
توصیه من و تنها توصیه ام این است که به درون و اطراف خود نگاه کنید. مدام نگاه کنید. بخشی از کار نویسنده حرفه ای این است که هرگز بی کار ننشیند.
#آموزش_نویسندگی
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
📺 به شبکه کودک کمک کنید
🔺بیش از ۸۰٪ خردسالان و کودکان و بیش از ۲۰٪ بزرگسالان بیننده دائمی شبکه کودک هستند.
❓مدتی است یک سوال کوتاه اما بسیار بزرگ، ذهن ما را مشغول خودش کرده: «تصویر یک خانواده معمولی ایرانی در شبکه کودک چگونه باید باشد؟»
🔹میانگین تعداد نفرات خانوار در ایران، حدود ۴ نفر است. اکثریت خانوادههای چهار نفره، چگونه زندگی میکنند؟
درآمدشان چقدر است؟ خانهشان چند متری است؟ آیا ماشین دارند؟ داخل خانهشان چه لوازم منزلی دارند؟
و دهها سوال ریز دیگر...
🔸ما به سراغ متخصصان این موضوع رفتهایم.
🔴 اجمالا فهمیدهایم بیشتر خانوادههای چهار نفره شهرنشین هستند، در خانههای زیر ۱۰۰ متر زندگی میکنند و بیشترشان مالک آن هستند. (بنابرین هر بچه اتاق اختصاصی ندارد.)
بیشترشان تلفن همراه هوشمند و تلویزیون دیجیتال رنگی دارند.
بیشترشان خودرو سواری در حد پراید و حداکثر سمند دارند. (۲۰۶ و بالاتر از آن در حد وسع این خانوادهها نیست.)
🔻یخچال فریز ساده دارند و خبری از سایدبایساید و ... در خانهشان نیست.
مایکروفر و ماشین ظرفشویی ندارند.
و ....
🔹ما میدانیم شبکه کودک نباید یک تصویر غیرواقعی از خانواده متوسط ایرانی نمایش بدهد. میدانیم نباید به مسابقه اشرافیگری و بیماری یک شبه پولدارشدن دامن بزنیم.
نباید با نمایش زندگیهای لوکس و تجملاتی، آه حسرت را بر دل فرزندان ایران بنشانیم و از زندگی ساده اما شیرینی که دارند؛ ناراضیشان کنیم.
🙏به ما کمک کنید تا تصویر دقیقتری از خانواده متوسط ایرانی ترسیم کنیم.
اگر در این زمینه صاحبنظرید یا پژوهشی کردهاید؛ لطفا بر ما منت بگذارید و در این تصمیمگیری بزرگ، کمککارمان باشید.
متشکرم.
محمد سرشار
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️زندگی شوهران اینستاگرامی
💢شوهر اینستاگرامی کسی است که از یک شاخ اینستاگرام عکس میگیرد. ماجرا را ساده نگیرید، چرا که حرف از چندین ساعت عکسگرفتن در روز است. زندگی با چهرههای پرطرفدار اینستاگرامی میتواند به جهنمی دردناک تبدیل شود چون مداوماً باید در جستجوی زاویه یا موقعیتی برای عکسگرفتن باشید و این پروژه تمام نمیشود. توی خانه، وقت سفر، طی تعطیلات، همهجا و همهوقت. ولی نکتۀ دیگری هم هست که شاید شرایط را خوشایندتر کند: کنار همسرتان هستید و پول درمیآورید.
💢حدود یک ماه پیش کریسی تیگن ویدئویی در اینستاگرام منتشر کرد؛ او در این ویدئو در ساحلی ژستهای هنری میگیرد و همسرش از زاویههای مختلف و موقعیتهای متنوع از او عکس میاندازد.
👤او در توضیح عکس نوشت: «ممنون که همیشه در تحقق رؤیاهای اینستاگرامیام همراهم هستی. این قطار به خاطر تو (و گوشی تو) است که حرکت میکند... تو همان ریلی هستی که پایۀ کار است... راهی هموار به امید و هزاران لایک و محتوایی برگزیده. کارت بسیار ارزشمند است. هیچ وقت حضورت برایم عادی نخواهد شد، شاهزادۀ من».
💢در سال ۲۰۱۶، مردیت هگرتی، نویسنده و روزنامهنگار حوزۀ مُد، فراخوانی برای استخدام یک شوهر اینستاگرامی داد، که در واقع زنی بود که از طریق یک اپلیکیشن او را استخدام کرده بود تا در یک نمایشگاه مد به دنبال او برود و عکاسی کند. هگرتی نوشت: «در این عصر مترقی، عشق ربطی به جنسیت ندارد، به این مربوط است که بتوانی کسی را پیدا کنی که عکسهایی برازنده از تو بگیرد». در یکی از تبلیغات رستورانهای تاکو بل در پاییز گذشته با طنز به این موضوع پرداخته شد. مردی که از اسبِ گردانی در شهربازی آویزان شده تا از دوست دخترش عکس بگیرد، میگوید: «من یک دوست پسر اینستاگرامی هستم. همه جور عکسی میگیرم، جلوی دیوارنگارههای طرح بال، عکسهای ساده و باصفا، عکسهای طراحی شده».
💢این ویدئو که ۷ میلیون بار بازدید شد، مردانی را تصویر میکرد که «پشت دختران شیرین اینستاگرامی بودند». مردانی که شکایت میکردند از اینکه مجبورند تمام برنامههای گوشی خود را پاک کنند تا برای عکسهای بیشتر جا داشته باشند و دارند به یک «مونوپادِ زنده» تبدیل میشوند.
💢هرچه شوهران اینستاگرامی بیشتر از پشت دوربین بیرون میآیند، خودشان هم دنبالکنندههایی پیدا میکنند. توماس برولتسهایمر در تجارت همسرش، جولیا انگِل شریک است؛ او اینفلوئنسری در حوزۀ سبک زندگی است و ۱.۲ میلیون دنبالکننده دارد. برولتسهایمر خود ۶۴.۰۰۰ دنبالکننده در اینستاگرام دارد که خود او را هم به یک اینفلوئسنر تبدیل کرده است. بسیاری از طرفداران، همسر اینستاگرامی یک اینفلوئنسر را هم سریعاً دنبال میکنند تا نگاهی هم به پشت صحنۀ زندگی آنها داشته باشند. تد راد، همسر دیدی راد، اینفلوئنسر حوزۀ سبک زندگی با بیش از نیم میلیون دنبالکننده، توضیحات اینستاگرامی خود را تغییر داد و نوشت «شوهر اینستاگرامی حرفهای» و اغلب عکسهای ویرایشنشدۀ همسرش را منتشر میکند. همچنین یک استوری اینستاگرام منتشر کرد که مختص ثبت مشخصات شوهران اینستاگرامیِ مشغول به کار بود. استیونس گفت هشتگ شوهر اینستاگرامی (InstagramHusband#) را در اینستاگرام منتشر کرده و اینگونه بعد از ارتباط برقرارکردن با عکسهای مردان دیگر، با خود آنها مرتبط شده است. «الآن تقریباً نوعی برادری خاموش در میان است. هنوز به یک اجتماع کامل تبدیل نشده اما در آستانۀ شکوفایی است... و فکر میکنم اجتماع بزرگی خواهد شد».
🔻لینک مقاله
🌐http://yon.ir/frrfy
#سبک_زندگی_رسانه_ای
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️کالا بودن انسان حتی در دوران جنینی
📱۲۲۳ هزار دنبال کننده در اینستاگرام برای جنینی که به تازگی متولد شده
🔻این کودک که به تازگی متولد شده، ظاهراً تنها سلبریتی کم سن و سال این خانواده در اینستاگرام نیست و خواهران دو قلوی او نیز بیشتر از ۲.۵ میلیون نفر دنبال کننده در اینستاگرام دارند.
💢پدر این بچه ها در مصاحبهای اعلام کرده که هر پست تبلیغاتی در پیج دختران او مبلغی بین ۱۰ الی ۲۰ هزار دلار هزینه در پی خواهد داشت.
#سلطه_رسانه
#سواد_رسانه
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تصویرسازی رسانه ای برای مهندسی اذهان
💢وقتی طبق یک سناریو بازیگران مسیح #علینژاد دست بکار می شوند
❗️ایشون میگه در ایران آزادی نیست ولی من ۸ ماهه بدون روسری هستم!!!
پ.ن۱: تناقض در صحبت ها و استدلال ها نشان از ساختگی بودن این کلیپ دارد
پ.ن۲: مادرجان حجاب برای پیرزنی به سن وسال شما واجب نیست شما راحت باش
#سواد_رسانه_ای
#مسیح_باگنژاد
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️تکنیک تحریف خبر
🔻آمد نیوز مدعی است که فتوای آقای مکارم شیرازی مبنی بر (اقتدای ایستاده به پیش نماز نشسته) بعد از نماز میرحسین موسوی تغییر کرده است.
💢این در حالیست که چه در سایت و چه در نرم افزار های رساله ایشان چنین چیزی وجود خارجی ندارد.
❓ حتی اگر سایت هم تغییر کند، چگونه میتوان نرم افرازهای آفلاین را تغییر داد ...؟؟
💢برای پنهان کردن بی آبرویی شان در مستند #ایستگاه_پایانی_دروغ باید چنین اراجیفی بگویند که ذهن ها را تعدیل کنند ...
⬇️ منابع:
📚 رساله آیت اللّه مکارم شیرازی:
🌐 http://yon.ir/Vh34u
📱نرم افزار رسائل ۲
🌐 http://yon.ir/cDSHz
#جنگ_رسانهای
#تحریف
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
📺۳۰ درصد از افراد بالای ۱۸ سال تلویزیون نمیبینند
📈 طبق نتایج نظرسنجی ملی اسفندماه ایسپا ۲۰.۶ درصد از پاسخگویان در هر شبانه روز یک ساعت سیمای ملی را میبینند، ۱۹.۱ درصد ۲ ساعت، ۱۴.۸ درصد ۳ ساعت، ۶.۷ درصد ۴ ساعت، ۴ درصد ۵ ساعت و ۴.۷ درصد بیش از ۵ ساعت در هر شبانه روز سیمای ملی را تماشا میکنند.
🔻همچنین۳۰ درصد افراد بالای ۱۸ سال کشور سیمای ملی را تماشا نمیکنند.
#اخبار
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma