⭕️ رسانه چیست؟
💢با توجه به اینکه واژهی رسانه به شکل وسیعی در نوشتهها و گفتگوهای روزمره بهکار میرود، اجازه بدهید ابتدا چند تعریف از رسانه را با هم مرور کنیم تا در ادامهی بحث، درک مشترکی از این مفهوم داشته باشیم.
💢مطالعهی چند جمله از فصل اول کتاب موضوعات کلیدی در نظریه رسانهها نوشتهی دن لافی (Dan Laughy) میتواند به درک بهتر تعریف رسانه کمک کند
💢برای تعریف رسانه میشود به فهرستی شامل تلویزیون، فیلم، رادیو، روزنامه و اینترنت فکر کرد. اما چنین فهرستی، ویژگی مشترک عنوانهای خود را به سادگی آشکار نمیکند.
💢شاید راهحل این باشد که رسانه را به صورت تکنولوژیهایی که پیامها را به مخاطبانی در نقاط مختلف منطقه، کشور و حتی جهان منتقل میکنند تعریف کنیم.
💢اما این تنها تعریف رسانه نیست و نویسندگان و متفکران مختلف، تعریفهای بسیار متنوعی را ارائه دادهاند. به عنوان مثال:
رسانه، صنعتی است که محصولات و خدمات اطلاعاتی و سرگرمی را تولید کرده و میفروشد
هر ابزار، روش و وسیلهای که برای ارتباط بهکار برود، رسانه است
رسانه یعنی هر نوع ابزار ارتباط انبوه مانند تلویزیون، رادیو، مجلهها و روزنامهها
🔺تنوع این تعریفها، خیالتان را راحت میکند که تعریف و توصیفی از رسانه که مورد اتفاقنظر همگان باشد وجود ندارد و شما هم میتوانید بسته به نیاز و نگاه خود، مفهوم متفاوتی از رسانه را در ذهنتان تصور کنید.
#رسانه_شناسی
ادامه دارد...
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️سلبریتی شناسی
💢شهرت سنتی: فضیلت / احترام/شهرت
🔺برگردیم به گذشته های دور! در تاریخ اجتماعی بشر افراد معدودی توانسته اند در زمان حیات خود به شهرت برسند معروفیت عمده ی این افراد به خاطر توانمندی های خاص و یا شایستگی های منحصر به فردی بود که عموم مردم از دستیابی به آن عاجز بودند ویژگی هایی مثل کشورگشایی و جنگاوری درجه علمی ، قدرت جسمانی یا مرتبه ی معنوی از این دست خلصت ها بودند اما این ها هم کافی نبود! درحالی که خبری از رسانه های امروزی نبود باید حکایت فضیلت و احترام شخص ، نقل محافل می شد و دهان به دهان می چرخید تا چهره مشهور شناخته شود.
💢نکته ی دیگر اینکه این چهره ها ، واجد احترام عمومی بودند و همین احترام بود که موجب شهرت شان می شد حتی اگر افرادی بخاطر کارهای منفی خود نیز به شهرت می رسیدند مثل چنگیز مغول یا هیتلر ، بازهم از ویژگی هایی غیر معمولل(مثل خون خواری) و احترام (ولو از سر ترس) برخوردار بودند بنابراین شهرت تابعی از شایستگی ها و احترام بود و قاعده ی این دو مفهوم بنا می شد
#سلبریتی_شناسی
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
45.jpg
5.17M
⭕️ رصدخانه آرما
💢رصد روزانه فضای مجازی و شبکه های اجتماعی
📆 ۳۰ اردیبهشت ماه ۹۸
📌کیفیت مخصوص چاپ
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
📌انتقاد رهبر معظم انقلاب از وضعیت زبانی ترانههای صداوسیما: نباید اجازه بدهیم ترانهسرای بیهنر الفاظ فارسی را خراب کند
♦️حضرت آیتالله خامنهای در دیدار شعرا با انتقاد از ولنگاری زبانی و ساخت لفظی بسیار نازل برخی ترانهها و پخش آنها از صداوسیما در سریالها:
🔹زبان فارسی قرن های متمادی است که عمدتاً بوسیله شاعران بزرگ حفظ شده و اینگونه سالم و فصیح به دست ما رسیده است، بنابراین ما باید حرمت زبان را حفظ کنیم و اجازه نداریم با بیمبالاتی آن را به دست فلان ترانهسرای بیهنر بدهیم که الفاظ را خراب کند و بعد نیز با پول بیتالمال در صداوسیما و دستگاههای دولتی و غیردولتی پخش شود. ۹۸/۲/۳۰
#اخبار
#صدا_سیما
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️برنامه اسپیسایكس برای توسعه اینترنت ماهوارهای
💢 در زمستان 96، شركت اسپیس ایكس دو ماهواره كوچك را در مدار زمین قرار داد. ماموریت این دو ماهواره با آنكه آزمایشی بود، اما سرآغاز شكلگیری منظومه بزرگی از ماهوارهها در مدار زمین بودند كه قرار است در سالهای پیش رو كل سیاره زمین را زیر پوشش اینترنت بسیار سریع ماهوارهای ببرند.
💢شركت اسپیس ایكس از حدود پنج سال قبل برنامه فضایی با نام «استارلینك» را آغاز كرد كه در قالب آن در مرحله اول قرار است 1600 ماهواره به مدار پایین زمین (حدود 550 كیلومتر) پرتاب شود و تا اواسط دهه 2020 میلادی این تعداد به 12 هزار ماهواره افزایش پیدا كند. این پروژه ده میلیارد دلاری با هدف پوشش اینترنت كل زمین آغاز شده است و این ظرفیت را دارد كه در یك دهه آینده جایگزین كابلكشیهای چند هزار كیلومتری در زیر دریاها و اقیانوسها برای ایجاد ارتباطات اینترنتی شود.
💢براساس برنامه اعلامشده 60 عدد از ماهوارههای پروژه استارلینك در اواخر اردیبهشت یا اوایل 98 با پرتابگر فالكون به فضا پرتاب میشوند (تا لحظه تنظیم این ستون سه بار پرتاب ماهوارههای استارلینك به دلیل بروز مسائل فنی در پرتابگر استارلینك به تعویق افتاده است.) این ماهوارهها عملیاتی نیستند و قرار است با این پرتاب نحوه قرارگرفتن و شبكهسازی آنها در فضا آزمایش شود و سپس ماهوارههای اصلی با شش پرتاب فضایی طی امسال و سال آینده به مدار زمین پرتاب شوند.
💢در این میان برخی كارشناسان به این طرح انتقاداتی نیز دارند. از جمله اینكه ارسال این تعداد از ماهواره به فضا میتواند باعث شلوغی بیش از حد مدار پایین زمین شده و خطراتی را برای سایر ماهوارهها و نیز فضانوردان حاضر در فضا ایجاد كند.
💢همچنین لازم است تمهیداتی نیز برای زمان از كار افتادگی این ماهوارهها و بازگردادن آنها به جو زمین و نابودی آنها اندیشیده شود.
در حال حاضر بیش از هزار ماهواره فعال در مدار زمین هستند و در كنار آنها دهها هزار قطعه سرگردان (زبالههای فضایی) در مدار زمین سرگردان هستند.
💢از طرفی دیگر كارشناسان بیم آن را دارند كه شاید از خدمات پروژه منظومه ماهوارهای استارلینك در راستای اهداف نظامی نیز استفاده شود؛ كه البته این موضوع دور از ذهن نیست.
💢اما با تمام این موضوعات ایلان ماسك، بنیانگذار اسپیس ایكس درصدد است با سود حاصل از فروش خدمات اینترنت ماهوارهای خود بتواند بخش مهمی از هزینههای ارسال تجهیزات به مریخ در راستای اعزام فضانوردان به این سیاره را تامین كند. همچنین او میگوید نسخه بهینهسازیشدهای از پروژه استارلینك را در آینده در مدار مریخ اجرا میكند.؟
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️سلبریتی شناسی
💢شهرت جدید: و ناگهان شهرت
🔺مورخان و جامعه شناسان غربی با بررسی موضوع شهرت متوجه تغییر عجیبی در دو قرن اخیر شدند. در کنار چهره های همیشگی افرادی هم به شهرت می رسیدند که لزوما فضیلت یا توانمندی خاصی نداشتند ، آن ها نه به خاطر کاری که انجام داده بودند بلکه صرفا به خاطر حضورشان در رسانه ها و دیده شدن شان توسط مردم به شهرت رسیده بودند جالبتر این که برخی از این چهره ها احترام آمیز هم نبودند این گونه افراد پیش از این هم در جوامع حضور داشتند اما کمتر شانس داشتند تا به خاطر شبیه بودن به یک چهره مشهور ، آرایش صورت و عمل های زیبایی شان یا توانمندی در آشپزی و رقص و ... در میان دیگر چهره های معروفی همچون فلاسفه ، دانشمندان و پادشاهان به شهرت برسند . برخلاف گونه ی قدیم شهرت ، نه فضیلت اصالتی دارد و نه احترام و این چنین بود که سلبریتی ها متولد شدند
#سلبریتی_شناسی
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️ رسانه چیست؟
🔻رسانه با ابزار رسانهای چه تفاوتی دارد؟
💢معمولاً در گفتگوها و نوشتهها، دو اصطلاح رسانه و ابزار رسانهای به صورت مترادف بهکار میروند. این کار، نادرست نیست و حتی در متنهای تخصصی هم رواج دارد. اما حتی اگر این دو کلمه را به جای هم بهکار میبریم، مهم است که در ذهن خود، به تفاوت میان آن دو توجه داشته باشیم:
💢روزنامه، میکروفن، شبکه های اجتماعی، رادیو و تلویزیون، همگی ابزارهای رسانهای هستند و میتوانند نقش بستر ارتباطی را ایفا کنند. اما رسانه زمانی شکل میگیرد که پیام (محتوا) نیز وجود داشته باشد و ضمناً مخاطبانی هم در انتظار دریافت آن پیام باشند.
💢از آنجا که در دنیای امروز، ابزارهای رسانهای بسیار سادهتر، سریعتر و ارزانتر از گذشته در اختیار ما قرار میگیرند، افراد بسیاری به اشتباه فکر میکنند دسترسی به رسانه نیز به همان سادگی مهیا است.در حالی که ساختن رسانه بر پایهی ابزارهای رسانهای، کاری دشوار است و به تلاش و تجربه و تخصص نیاز دارد. داشتن یک وبسایت، یک پیج در شبکههای اجتماعی، انتشار پادکست، مجله یا کتاب، به خودی خود به معنای شکلگیری یک رسانه نیست.
❓منظور از رسانه های جمعی یا رسانه های گروهی چیست؟
🔺مثال زدن برای رسانه جمعی سادهتر از تعریف کردن آن است. مثلاً همه میدانیم که کتاب، روزنامه، رادیو و تلویزیون، نمونههای رسانه جمعی محسوب میشوند. اما این رسانهها چه ویژگیهایی داشتهاند که به عنوان رسانه جمعی یا رسانه گروهی شناخته میشوند؟
⭕️سادهترین تعریف رسانه جمعی چیزی شبیه این است
🔻رسانه انبوه یا رسانه گروهی یا رسانه جمعی (معادل Mass Media) به رسانههایی گفته میشوند که فرستنده به وسیلهی آنها میتواند پیام خود را به حجم وسیعی از مخاطبان برساند.
💢رسانه انبوه دو ویژگی کلیدی دارد:
🔺 ارتباط One-to-Many یا OMC (یک فرستنده با تعداد زیادی مخاطب)
🔻 ارتباط یک سویه یا Uni-directional Communication (فقط از سمت فرستنده به گیرنده)
💢البته این تعریف هم، ابهامهایی دارد که باید آنها را بپذیریم و بهخاطر داشته باشیم. مثلاً در مورد اینکه حجم وسیع یا Many چیست و چقدر است، پیشنهاد و اتفاقنظری وجود ندارد.
💢تقریباً همه قبول دارند که یک ایستگاه رادیویی با چندصدهزار نفر مخاطب، مصداق رسانه جمعی است؛ اما کسی نگفته که آیا یک پادکست با دویست نفر مخاطب را هم میتوانیم رسانه جمعی حساب کنیم یا نه.
💢در مورد ارتباط یکسویه هم میتواند ابهامهایی وجود داشته باشد. به عنوان مثال، میتوان گفت که ارتباط یکسویه در دنیای فعلی تقریباً وجود ندارد و حتی رادیو و تلویزیون هم با نامه و پیامک و ایمیل، از مخاطبان خود بازخورد میگیرند.
💢اما در اینجا هم، باید به برداشت عُرفی از ارتباط دو سویه رضایت دهیم: بینندگان هنوز معتقدند که به «تماشای» تلویزیون مینشینند و کسی نمیگوید که میخواهد به «گفتگو» یا «تعامل» با تلویزیون بنشیند.
#رسانه_شناسی
ادامه دارد...
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
1 خرداد.jpg
5.27M
⭕️ رصدخانه آرما
💢رصد روزانه فضای مجازی و شبکه های اجتماعی
📆 1 خردادماه 1398
📌کیفیت مخصوص چاپ
#رصدخانه_آرما
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️تبلیغات سیاه
💢استفاده از اِلمان های جنسی در تبلیغ یک کالا یا محصول منجر به شرطی شدن مغز مخاطب برای تهیه محصول با تحریک از طریق حس جنسی می شود
🔺ذائقه سازی مخاطب توسط رسانه برای سود بیشتر نوعی تبلیغات سیاه است که در جنگ جهانی دوم توسط انگلیس با ابزار زن و شهوت پایه گذاری شد
#تبلیغات #سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نازنین کریمی بازیگر سینما : سگ را به جای شوهرم آوردم.
ترویج سبک زندگی با ظاهر جهل مدرن نتیجه ی تغییر ذائقه مخاطب توسط رسانه و محصولات غلط بی ضابطه و بی قاعده است
#مادر_سگ
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
"انداختن آیفون در چین به سطل زباله"
مردم چین در یک حرکت میهن پرستانه اعلام کردند گوشیهای آیفون را دور ریخته و گوشی هوآوی به دست میگیرند.
روزنامه South China Morning Post نوشت احساسات ملیگرایانه چین بعد از اعلام جنگ تجاری آمریکا علیه این کشور و تحریم هوآوی شدت گرفته و کاربران با دور ریختن آیفون به سوی هوآوی میروند.
«وانگ ژیشین» مدیر یکی از کارخانههای تولیدکننده ماژول انرژی خورشیدی گفت آیفون ۷ خود را دور انداخته و به جایش هوآوی پی۳۰ خریده است. به گفته وی گوشی ارزانتر و باکیفیتتر بوده و عکسهایش نیز از آیفون با کیفیتتر است.
✅آرما(آمان ناتمام)
@media_arma
#رصدخانه_آرما
💢برخورد با تجارت پورن (محتوای مبتنی بر تصاویر مستهجن و روابط نامشروع مجازی و حقیقی) در چین، از موضوعات مورد توجه تحلیلگران فضای مجازی است.
🔺 در همین رابطه اخیراً ۲۰ نفر در این کشور به اتهام راه اندازی پلتفرم پخش مستقیم ویدئوی پورن دستگیر شده اند.
💢 پلیس ویژه ضدپورن چین پس از ردگیری این افراد اقدام به بازداشت آنها کرده است. این باند طی مدت شش ماه، معادل ۲.۳ میلیون دلار درآمد کسب کرده اند.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️نظر یک سلبریتی هالیوودی در خصوص شبکه های اجتماعی
👤 سلنا گومز
✅آرما(آمان ناتمام)
@media_arma
⭕️یک کلید غیرکاری برای موفقیت کاری
🔺 گفتوگوی رو در رو را به گفتوگو در فضای مجازی ترجیح دهید
💢همه ما دوست داریم از امكانات متنوع و بینظیری كه دنیای دیجیتال برایمان فراهم كرده بهرهمند شویم. افراد موفق نیز از این قاعده مستثنا نیستند اما در عین حال از تبعات استفاده بیش از حد از این فناوریهای دیجیتال نیز آگاهند. زمانهایی وجود دارد كه هیچ چیز نمیتواند جای صحبت رو در رو و در لحظه را پر كند. بنابراین گاهی لازم است لوازم دیجیتال و هوشمند خود را كنار بگذارید ودر دنیای واقعی با اطرافیانتان تعامل كنید.
💢یكی از ویژگیهای مهم برای موفقیت در دنیای كسبوكار تمركز كامل در لحظه است. سعی كنید زمانی كه در كنار كسی هستید، تمام حواس و تمركزتان همانجا باشد. شنونده فعالی باشید، در جلسات یادداشتبرداری كنید. به همان نسبت كه باید در زمان كار، كامل تمركز داشته باشید، در زمانی كه در كنار خانواده هستید نیز گوشی همراه خود را كنار بگذارید و فكرتان را از كار دور كنید. همه ما میتوانیم بیشتر از آنچه در حال حاضر هستیم، در زندگیمان حضور داشته باشیم. زندگی كردن و حضور در لحظه، كلید موفقیت و خوشبختی در زندگی است. وابستگی بیش از حد ما به گوشیهای همراه به شدت روی روابط اجتماعیمان اثر منفی خواهد داشت.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️4 فرمول موفقیت غول فناوری كرهجنوبی
🔻سامسونگ نام آشنایی است كه برخلاف آنچه همه تصور میكنند فقط در عرصه الكترونیك فعال نیست، بلكه در زمینههایی همچون تجهیزات پزشكی، كشتیســــــــازی، صــــــــنایع شیمیایی، اتومبیل، بیمه، خدمات مالی و تبلیغات فعالیت میكند. این شركت عمری حدودا ۸۰ ساله دارد، اما شكوفایی آن از زمان رویكار آمدن «لی كان هی» رقم خورد. لی كان هی كه تحصیلات مدیریتی داشت با تشخیص اینكه باید راهبرد تولیدی سامسونگ را تغییر دهد تمركز خود را از مونتاژ قطعات الكترونیكی به تولید محصولات با كیفیت تغییر داد. شعار معروف «همه چیز را تغییر دهید بهجز زن و فرزندتان!» مربوط به همین رویكرد است. این شكوفایی تا جایی پیش رفت كه سامسونگ به غولی در صنعت الكترونیك تبدیل شد و جایگاه جدیدی در بازار برای خود پیدا كرد. در ادامه به بعضی از دلایل این موفقیت اشاره شده است:
1️⃣ از دست ندادن فرصتها
💢سامسونگ برای رسیدن به موفقیت مترصد بهدست آوردن فرصتها بود. دامنه وسیع محصولات و نفوذ در بازارهای مختلف گواه این مساله است. به عنوان مثال وقتی استیو جابز مدیر شركت اپل از دنیا رفت و تلاطمهایی در فروش و سهام اپل اتفاق افتاد، سری جدید محصولات خود را در رقابت با اپل به بازار عرضه كرد كه توانست سهم بازار خوبی را از آن خود كند. همچنین با دنبال كردن روندها (ترندها) در تولید محصولات مختلف، همیشه برگ برندهای برای عرضه و رقابت دارد. سامسونگ در هر بازاری كه امكان فعالیت داشته باشد وارد میشود.
2️⃣تمركز بر فرهنگ
«فروش» از اركان موفقیت سامسونگ است. سامسونگ برای آنكه بتواند بر بازارهای مختلف اثر بگذارد محصولاتش را بر محور كاربران تولید میكند. این تولید بر محور كاربران، رنگ و بوی فرهنگی نیز به خود میگیرد. تمركز سامسونگ بر فرهنگهای مختلف را میتوان در تبلیغات آن نیز مشاهده كرد.
3️⃣ سرمایهگذاری روی دیزاین
💢سامسونگ خیلی زود دریافت كیفیت قطعات به تنهایی نمیتواند عامل تمایز باشد. برای همین روی دیزاین تمركز ویژهای كرد. توجه به نیازهای كاربران و ارائه طیفی از محصولات كه در نهایت یكی از آنها میتواند كاربر را راضی كند، از ویژگیهای سامسونگ است. عرضه محصولات دسترسپذیر و منطبق بر همه گروههای سنی از ویژگیهای محصولات سامسونگ است. توجه به محیطزیست نیز در بیشتر محصولات سامسونگ دیده میشود. بازدهی بالا از نظر مصرف منابع انرژی و قابلیت بازیافت بیشتر قطعات، سامسونگ را بیش از سایرین دوستدار طبیعت نشان میدهد.
4️⃣ داشتن چشمانداز رو به جلو
💢الگوبرداری دقیق از رقبا از دیگر عوامل موفقیت سامسونگ است. سامسونگ با این چشمانداز كه یكی از بازیگران اصلی صنعت باشد، شركتهای قوی این عرصه را به طور دقیق تحلیل و استانداردهای خود را به آنها نزدیك كرد. این برند در زمانی كه هنوز شناختهشده نبود با نگاهی به محصولات ژاپنی متوجه شد برای موفقیت باید كیفیتی همسطح آنها داشته باشد. برای رسیدن به این استاندارد كار سخت و تمام وقت را نیز از شركتهای ژاپنی الگوبرداری كرد. همزمان در بازارهای گوناگونی وارد شد و محصولات مختلفی را توسعه داد. شركت اپل یكی دیگر از الگوهای سامسونگ بود و سعی میكرد در شكل تبلیغات و محصولاتی كه ارائه میكند از اپل الهام بگیرد. در كمتر از ۲۰ سال سامسونگ به سهم بازار بزرگی دست پیدا كرد اما هنوز تلاش خود را متوقف نكرده است.
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️تهیه فیلم سیاه برای اخاذی
💢مردی كه با اغفال و هیپنوتیزم دختران جوان به بهانه دفع جن از بدنشان از آنها فیلم و عكس تهیه و با تهدید به انتشار آن اخاذی میكرد، بازداشت شد.
👤سرهنگ عبدا... رضوانی، فرمانده انتظامی شهرستان بابلسر به جامجم گفت: چند روز پیش گزارشی در دستور كار پلیس قرار گرفت كه نشان میداد، مردی به بهانه دور كردن جن از بدن افراد از آنها كلاهبرداری و اخاذی میكند. ماموران تحقیق در این باره را آغاز كردند كه معلوم شد ماجرا صحت دارد. تحقیقات نشان میداد متهم با عمل درونپویی، تسلط بر ذهن و استفاده از فنون سخنوری و هیپنوتیزم به بهانه دفع جن اقدام به اغفال دختران جوان در این شهرستان و دیگر شهرستانها میكند.
⭕️متهم با اغفال و كشاندن دختران جوان به خانه شخصی با استفاده از روش هیپنوتیزم آنها را از حالت عادی خارج و پس از تهیه عكس و فیلم و با تهدید انتشار آن از قربانیان اخاذی كرده است. متهم با هماهنگی قضایی در مخفیگاهش شناسایی و بازداشت شد.
#سواد_فضای_مجازی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
🔴ابزاری که از بمب هسته ای خطرناکتر است
بررسی های متخصصان موسسه فناوری Delphix نشان می دهد که انتشار اخبار جعلی می تواند در آینده تاثیر مهمی بر فرایندهای سیاسی و اجتماعی دنیا بگذارد.
به گفته آنان، در سال های اخیر اثرات مخرب این پدیده را بر اموری همچون انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، همه پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپایی و غیره شاهد بوده ایم و نگرانی ها در این زمینه تا بدان حد بالا بود که به محافل سیاسی و دستگاه های رسمی اجرایی و احضار مدیرعامل فیس بوک به کنگره آمریکا هم کشیده شد. محققان Delphix می گویند نبردهای جدید به عرصه فناوری کشیده شده و در قرن بیست و یکم بسیاری از جنگ افزارها ماهیت دیجیتالی خواهند داشت.
✍️نکته :بدون تردید کشور ما بیشتر از همه کشورهای دنیا در این مسئله آسیب خواهد دید .بدین جهت که بستر رسانه ای و فضای مجازی کشور ما کاملا در حصار و کنترل دشمنان میباشد و در دولت هم اراده ای برای نجات کشور ازین اوضاع آشفته و رهاشده فضای مجازی وجود ندارد.
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma