⭕️فیسبوک تماس های صوتی کاربران را شنود می کند
🔺«فیسبوک پیامهای صوتی کاربران خود را شنود میکرده است. فیسبوک با استفاده از پیمانکارانی خارج از این سرویس شبکه اجتماعی، پیامهای صوتی رد و بدل شده میان کاربران در این شبکه را به متن تبدیل میکرده است.
💢این پیمانکاران با دریافت پول از سوی فیسبوک، وظیفه تبدیل پیامهای صوتی کاربران به متن را بعهده داشتهاند.
💢فیسبوک که دفتر مرکزی آن در ایالت کالیفرنیا آمریکا مستقر شده، شنود پیامهای صوتی کاربران را تایید کرده است.
💢یورونیوز به نقل از فیسبوک گزارش داده که این شبکه اجتماعی بیش از یکهفته است که به نقض حریم خصوصی کاربران از طریق شنود پیامهای صوتی پایان داده است.
💢فیسبوک در بیانیهای عنوان کرده که «به دنبال ارزیابی هوش مصنوعی فیسبوک بوده است. یعنی پیامهای صوتی کاربران توسط افرادی به متن تبدیل میشد و همزمان هوش مصنوعی نیز آن را به متن تبدیل میکرد. سپس دو متن توسط فیسبوک مورد مقایسه و ارزیابی قرار میگرفت.»
🔺این در حالی است که به تازگی «کمیسیون تجارت فدرال آمریکا (FTC)» شرکت فیسبوک را به پرداخت جریمهای معادل ۵ میلیارد دلار محکوم کرده است.
💢پیش از این نیز، شرکتهای غول فناوری «آمازون» و «اپل» به دلیل نقض حریم خصوصی افراد مورد انتقاد شدید قرار گرفته بودند.
#امنیت_سایبری
#اخبار
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️مگس های فضای مجازی
⁉️برخی از صفحات و کانال های فضای مجازی کشور ما، کلونی مگس هاست؟!
💢یکی از ویژگیهای مگس این است که همیشه دنبال کثیفی ها و زخم ها می گردد تا روی آن بنشیند و از آن خوراک بگیرد.
بعضی از کانال ها و گروه های فضای مجازی هم به همین شکل همیشه دنبال زشتی ها و عیب ها هستند و فقط از آنها خوراک میگیرند و آنها را منتشر می کنند.
🔺اما در همین فضای مجازی برخی دیگر از افراد هستند که مثل زنبور عسل دنبال گل ها و زیبایی ها هستند.
مطالبی که اینها منتشر می کنند مثل عسل، کام مخاطبان را شیرین می کند.
💢اگر احساس ناراحتی و افسردگی می کنید و تصور می کنید در یک کشور پر از مشکل و مصیبت زندگی می کنید، بخش قابل توجهی از آن بخاطر وز وز مگس هایی است که شما را احاطه کرده اند...
💢از آنها دور شوید تا غم و غصه شما کم شود و با افراد و صفحات و کانال هایی همراه شوید که عصاره ی گل ها و زیبایی ها را برای شما جمع آوری می کنند.
با عسل کام خود را شیرین کنید که شفای بسیاری از بیماریهاست...
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️تغییرات جدید اینستاگرام در راه است
💢اینستاگرام در حال ازمایش فیلتری برای نوتیفیکیشن هاست تا بالاخره بشود نوتیف های غیرضروری مثل لایک و فالو را مخفی کرد و صرفا کامنت ها را نمایش داد.
💢چون به طور کلی تعداد نوتیف لایک ها بیشتر از کامنتهاست که باعث میشود کامنتهای جدید به راحتی گم بشوند و دنبال کردنشان مشکل تر بشود که با این فیلتر جدید این موضوع تا حدی حل میشود
💢اینستاگرام همچنین در حال کار روی قابلیت به اشتراک گذاری کامنت ها در دایرکت و استوری هست، بنابراین میتوانید یک کامنت در زیر پستی را با دوستانتان در دایرکت و استوری به اشتراک بزارید.
#اخبار
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️هنرنمایی مرد عنكبوتی در هنگكنگ
👤یك مرد فرانسوی كه از آسمانخراشها بالا میرود و به نام مرد عنكبوتی شهرت دارد، با بالارفتن از یك برج بلند در هنگكنگ، پلاكاردی را با مضمون دعوت به صلح به نمایش گذاشت.
💢به گزارش فرادید، آلن رابرت مرد ۵۷ ساله فرانسوی كه به دلیل مهارتش در بالارفتن از آسمانخراشها شهرت جهانی دارد، گفت كه این پلاكارد كه دست دادن چین و هنگ كنگ را نشان میدهد، درخواست فوری برای آرامش و صلح در هنگكنگ است. وی در یك بیانیه اعلام كرد كه امیدوار است با این كار كمی از تنشها كم كند و لبخند بر لبها بیاورد.
#جریان_سازی_رسانه
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️سریال انیمیشنی «الویس پریسلی» ساخته میشود/ خوانندهای در نقش یک جاسوس
💢کمپانی نتفلیکس در چهل و دومین سال درگذشت «الویس پریسلی» سلطان سبک راک اند رول اعلام کرد که سفارش ساخت یک سریال انیمیشن با عنوان «مامور کینگ» داده است. پریسیلا پریسلی همسر الویس از پدیدآورندگان این مجموعه است.
«سونی پیکچرز انیمیشن» «سونی پیکچرز تلویژن» و «آثنتیک برندز گروپ» نیز در ساخت این مجموعه انیمیشن مشارکت دارند.
🔺در این فیلم پریسلی در نقش ماموری است که از طرف دولت برای مبارزه علیه گروهی موسوم به «نیروهای تاریکی» دعوت میشود و او به عشق کشورش وارد ماجرا شده و در این روایت پلیسی جنایی حضور مییابد.
💢پریسیلا همسر الویس پریسلی در این مورد میگوید: الویس از همان دوران نوجوانی رویای ابرقهرمانی در سر داشت و اینکه با جنایتکاران و تبهکاران مبارزه کند و دنیا را نجات دهد! و حالا این فیلم «مامور کینگ رویای او را برآورده میکند. من و همکار تولید کننده ام آقای «جان ادی»برای همکاری با نتفلیکس و سونی انیمیشن برای این پروژه جالب و جذاب بسیار هیجان زدهایم و اینکه به جهانیان الویسی را نشان دهیم که تا به حال ندیدهاند.
👤پریسیلا پریسلی و جان ادی مدیران تولید این مجموعه هستند. «مایک آرنولد» نویسنده و همکار اجرایی و تهیهکننده این پروژه است.
🌐https://variety.com/2019/tv/news/netflix-elvis-animated-series-agent-king-1203304695/
#اخبار
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞فیلم کوتاه کمپین #فقط_به_عشق_علی
🔹رسانه باشید
✅آرما (آرمان ناتمام)
@media_arma
هدایت شده از موسسه مصاف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ
👤 استاد #رائفی_پور « پویش #فقط_به_عشق_علی »
✅ تنها کانال رسمی استاد رائفی پور و جنبش مصاف
@Masaf
⭕️نوجوانان بیشتر به سراغ استفاده از کدام شبکههای اجتماعی میروند؟
💢بر اساس تازهترین آمارهای منتشر شده در وبسایت «استاتیستا»، نوجوانان و جوانان در رده سنی ۱۳ تا ۲۴ سال علاقه بسیاری به استفاده از اپلیکیشن «اسنپچت» داشته و نسبت به سایر گروههای سنی بیشترین استقبال از این برنامه را به خود اختصاص دادهاند/
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
⭕️از تعامل در فضای اجتماعی تا تغییر شخصیت
💢نقطه تمرکز اغلب شبکههای اجتماعی، بر دو عنصر اشتراکگذاری و تعامل قرار دارد. شبکههای اجتماعی سایبر یکی از بسترهای زندگی در عصر جدید هستند؛ متأسفانه بسیاری از سیاستگذاران در شبکههای اجتماعی، ابعاد غیرفنی و اجتماعی این پدیده را به نحو صحیح و دقیق درک نمیکنند.
💢یکی از پدیدههایی که بر اثر اشتراکگذاری و تعامل مستمر در فضای مجازی برای کاربران رخ میدهد و دارای اثرات گسترده اجتماعی میباشد، پدیدۀ همرنگی است. همرنگی با جمع بهمعنای تغییر در تفکر، شناخت و رفتارها بر اثر فشار حقیقی یا مجازی دیگران است. در این فرآیند فرد برای کسب تأیید اجتماعی از جمع که نشانهای بر تأیید صحت اعمال و رفتار اوست و در نهایت منجر به کسب روابط اجتماعی قویتر میشود، خود را مطابق انتظار جمع همرنگ مینماید.
💢آنچه سبب این رفتار میشود همانا نفوذ اجتماعی اطلاعاتی بر فرد است که او را به همرنگی وادار میکند. علت همرنگی فرد این است که به باور فرد، تفسیر دیگران (جمع یا اکثریت) از یک موقعیت مبهم، از تفسیر خودِ فرد صحیحتر است. بنابراین این امکان تقویت میشود که فرد در مقابل کنشجمعی در فضای مجازی در یک موضوع خاص سه رفتار متابعت، همانندسازی و درونیکردن را از خود بروز دهد. در اولی میل به تشویق یا ترس از تنبیه (در فضای مجازی) عامل تبعیت است؛ در دومی این امکان وجود دارد که فرد به عقایدی باور پیدا کند که مطابق افکار قبلی او نیست، اما در مداری از جاذبه و کشش بهوسیلۀ شوالیههای فضای مجازی گرفتار آمده؛ و در سومی رسوخ اعتقادات تازه برآمده از دیگران در مبانی شناختی فرد صورت میگیرد. میتوان از این لحظه به بعد فرد را نه مخاطب پیام رسانهای خاص که عضوی از آن رسانه دانست که در راستای اهداف آن تلاش نیز میکند.
📚 اندیشکده برهان
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma