برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست
و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است
آنان که می فهمند عذاب میکشند و آنان که نمی فهمند عذاب می دهند
هدایت شده از تقدیمی
مردم زیادی به حرفت گوش میدن به خاطر کرکتر شیرینت ولی توام به سرت نزنه ازش سواستفاده کنی. اگه تو شغلهای حقوقی جلو بری میتونی برای خودت اعتبار کسب کنی.
چون شوخ طبیعی خوبی داری، سمت آدمای بدخلق نرو اینکه بخندونیشون باحاله اما احتمال اینکه عاشقشون بشی 1000 از 10 عه پس خودت رو به خاک نزن!
@meeeeeee21
یه چیزی بیش از حد این روزا عذابم میده ، درس خوندنم خیلی کم شده ، هیچ چیز برام جذاب نیست ، با هیچ چیز هم آروم نمیشم ، چیزیه که حتی توی خوابم هم ولم نمیکنه و نمیزاره راحت بخوابم
توی باشگاه باهاش درگیرم ، توی مدرسه باهاش درگیرم ، توی خواب ، بیداری و حتی لحظاتی که دارم با خدا حرف میزنم
گاهی اوقات هم از شدت عذاب فقط میتونم اشک بریزم و مثل بچه ها به خودم بپیچم و گریه کنم و گاهی اوقات هم فقط میتونم بخاطر عذابی که متحمل میشم بخندم
هدایت شده از 𝁠
چشمانی گرم، پلکهایی پایین آمده و نگاهی نرم و ملایم که هر بچهی نوزادی را به خود جذب میکند. آن مردمکهای کوچک به خوبی درجایگاهی قرار گرفتند که بتوان گفت چشمها میخندند حتی اگر لبها تکانی نخورد. آه..مثل یک رویا میماند. نگاهت..مثل خوابی است که دلت میخواهی تا عمر داری ادامه داشته باشد. آری دلبندم. همینقدر گرم و آشنا.