✅سرویس چندرسانهای مفداآبادان تولید و منتشر کرد؛
اینفوگرافیک/ اعمال شبهای قدر
🔹در روایات شیعه آمده است که شب قدر، یکی از سه شب ۱۹، ۲۱ یا ۲۳ در ماه رمضان است که احتمال شب بیستوسوم بیشتر است. در اصول کافی نیز آمده است که تقدیر در شب نوزدهم و ابرام در شب بیست و یکم و امضا در شب بیست و سوم است. سرویس چندرسانهای مفداآبادان به همین مناسبت اینفوگرافیک اعمال مشترک سه شب را تولید و منتشر کرد.
http://www.mefda.ir/news/373679/
@mefdaabadan
هدایت شده از وبدا آبادان
✅ وبدا آبادان:
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان در ماه مبارک رمضان، ضمن گرامیداشت شبهای پرفضیلت قدر و تسلیت ایام ضربت خوردن و شهادت مولای متقیان، حضرت امیرالمومنین علی(ع) به اطلاع همکاران گرامی می رساند بر اساس اطلاعیه قبلی، ساعت شروع بکار در روزهای بعد از شبهای قدر ( ۱۹ و ۲۳ ماه مبارک رمضان) ساعت ۹ صبح می باشد.
🌐آدرس اینترنتی وبدا آبادان:
http://behdasht.gov.ir/آبادان
🆔لینک کانالهای وبدا آبادان در پیامرسانهای ایتا، بله، سروش و روبیکا:
@abadanwebda
🆚لینک شبکه اجتماعی ویراستی:
https://virasty.com/abadanwebda
✅ روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 سالروز ضربت خوردن اول مظلوم عالم، حضرت امیرالمومنین علی علیهالسلام
@Mefdaabadan
#ابوحمزه_ثمالی
هَبْنِى بِفَضْلِكَ، وَتَصَدَّقْ عَلَىَّ بِعَفْوِكَ
به احسانت مرا ببخش و به گذشتت به من صدقه ده
@mefdaabadan
مفدا آبادان
هر روز فرازهایی از دعای جوشن 🤲
⏰️زمان : ۳ دقیقه
📢 فرازهای ۵۸ تا ۶۱
📿حتما دانلود کنید صوتش به شدت آرامش بخشه👌
التماس دعا 🙏
@mefdaabadan
✅️کلیپ/ تلک قضیه
🔹️ترانه "تلک قضیه" در ارتباط با تناقض مبانی حقوق بشر و حامیان آن در حمایت از اسراییل غاصب و ظلم به مردمان مظلوم غزه، به منظور تعقل و تامل تقدیم حضورتان میشود.
🔹️جهت مشاهده و دانلود کلیپ روی لینک زیر در پورتال مفدا آبادان کلیک نمایید؛
http://www.mefda.ir/news/373761/
@mefdaabadan
🌙سلام بر همراهان مفدا
🗓امروز یکشنبه
۱۲ فروردین ۱۴۰۳
۲۰ رمضان ۱۴۴۵
۳۱ مارس ۲۰۲۴
🇮🇷روز جمهوری اسلامی ایران گرامی باد
✨حدیث روز:
«فَلَا تَکُفُّوا عَنْ مَقَالَةٍ بِحَقٍّ، أَوْ مَشُورَةٍ بِعَدْلٍ»؛
پس، از گفتاری به حقّ، یا رایزنی به دادگری بازنایستید
نهجالبلاغه ، خطبۀ ۲۱۶
حکومت ها هرقدر هم که تلاش کنند و در انجام دادن وظایف خود خالصانه عمل نمایند، بدون کمک و مشارکت عموم مردم به اهداف خود نمیرسند.
لینک عکسنوشته در پایگاه خبری مفداآبادان:
http://www.mefda.ir/photo/373776/
👩💻طراح:طیبه آزادبخت
#عکس_نوشته
#نهجالبلاغه
#روز_جمهوری_اسلامی_ایران
#روزشمار
#مفداآبادان
@mefdaabadan
🔰یک ساعت با علی(ع) وقت بگذرانیم
🎙پادکست نهج البلاغه با صدای داریوش ارجمند ، قیس آل قیس و عسل قطبی
کتاب گرانقدر نهج البلاغه به معنای راه شیوایی گزیده ای از خطبه ها نامه ها و سخنان کوتاه امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) است که سید رضی در اواخر قرن چهارم آنها را جمع آوری کرد . این کتاب در سه قسمت خطبه ها، نامه ها کلمات قصار طبقه بندی شده است.
نشر سماوا با همراهی گویندگان توانا این کتاب ارزشمند را در ۱۵ قسمت صوتی کرده و در هر قسمت از آن بخشی از این کتاب ارزشمند را میشنوید .
📱نسخه صوتی کتاب
#معرفی_کتاب
#نهج_البلاغه
💠@Mahdiaran_aums
هدایت شده از پایگاه خبری مفدا
🔴 اسامی برندگان روز دوم مسابقه #قرآنی_شو ماه مبارک رمضان اعلام شد
🔹ازسوی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اسامی برندگان روز دوم مسابقه قرآنی شو ویژه دانشجویان علوم پزشکی و شرکت کنندگان در بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت اعلام شد.
www.mefda.ir/news/372566
@mefdanews