eitaa logo
مِه شکــــــــــــــــــــــــــــــــن
180 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
1.4هزار ویدیو
63 فایل
یا زینب کبری(س) با مدیر در ارتباط باشید @Shafiee_65 برای رفع شبهات و پرسیدن سوالات شرعی به این آیدی پیام بدید👇🏻 @bayeen
مشاهده در ایتا
دانلود
اللهم عجل لولیک الفرج
🔺معتقد نیستم دوران ‎ همه چیز گل و بلبل بوده است؛ یعنی تمام میراث بجا مانده از روحانی از معضلات اقتصادی، تا ناترازی های برقی و گازی در آن زمان هم وجود داشت؛ اما معتقدم شهید نهایت تلاش خود را به صادقانه ترین شیوه ممکن میکرد تا مردم فشار کمتری بر شانه های خود احساس کنند. 🔹نکته دیگر این بود که اخبار مشکلات موجود کمتر در جامعه منعکس میگردید و بجای آن تلاش میشد در خفا و به دور از هیاهو به آنها رسیدگی شود. در بیشتر اوقات انتقادها را به جان میخریدند اما برای دفاع از خود باعث نگرانی مردم نمیشدند. این چیزی است که اصلاح طلبان توجه چندانی به آن ندارند.
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️ اخیرا جریانی در قالب انقلابی همصدا با ضدانقلاب استعفای پزشکیان را مطرح میکنند؛ این جریان سال ۱۳۹۷ هم استعفای روحانی رو مطرح کردند که توسط حضرت آقا مخالفت شد. آمریکا ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ از برجام خارج شد، برخی نمایندگان سوپرانقلابی در مجلس از اوایل تیرماه «طرح عدم کفایت رئیس‌جمهور» را کلید زدند، آقا ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ سخنرانی و استعفای دولت را نقشه ی دشمن معرفی کردند. حالا سوال: چندبار باید آقا با رسم شکل بگویند تا این گروه نادان که خودشان را انقلابی و دیگران را غیرانقلابی معرفی میکنند، در نقشه ی دشمن بازی نکنند؟! 🔰انقلابی باید قوی شود🔰
👓 واکنش قاطع دفتر رسمی نشر آثار رهبری به 🔹 گفت‌وگوی دبیر شعام با رسانه KHAMENEI.IR: 🔹️برخی هم با نیت مخرب و بعضی هم با اهداف خاص سؤالاتی مطرح میکنند که مثلاً وعده‌ی صادق سه چه شد، الان می‌زنی یا فردا می‌زنی! خب مسئله روشن است؛ 🔹 این موضوع، منطق نظامی دارد؛ هر وقت که لازم و مناسب باشد می‌زنیم، هر وقت که دشمن بیشتر دردش بیاید می‌زنیم، هر وقت که به منافع ملّی ما کمک کند می‌زنیم. ❗️ با احساسات که نمی‌شود و عملیّات کرد. در فاصله‌ی بین وعده‌ی صادق یک و دو، ضعف‌های ضربه‌ی اوّلمان تجزیه و تحلیل شد. 💎 این‌ها تابع عقل و تدبیر و منطق و همان واقع‌بینی‌ای است که به آن اشاره شد. ❌ یکی از بازی‌های جنگ روانی دشمن این است که فشار بگذارند: «آقا اگر نمی‌زنید، حتماً ترسیده‌اید»! 🔹 بعد، عدّه‌ای از خود ما شروع کنند بزرگان ما در داخل کشور را ــ کسانی را که دیروز در میدان شهادت بودند، امروز هم هر روز در معرض شهادت هستند و پشت‌سر‌هم دارند شهید می‌شوند ــ متّهم کنند به اینکه هستند! ❌ این مطالبه‌گری نیست؛ این افتادن ناخواسته در بازی عملیّات روانی دشمن است، زیرا نتیجه‌اش تحقّق همان خواسته‌ی دشمن، یعنی القاء ضعف و ترس است. 🔹 ما اگر می‌ترسیدیم، مثل همه‌ی دیگران، در برابر اسرائیل و آمریکا نمی‌ایستادیم و آرمان‌ها و منافع ملّت خودمان را به آن‌ها می‌فروختیم!... 🎙متن کامل گفت‌وگو را از اینجا بخوانید👇 🖥 khl.ink/f/58620 ❌ پی‌نوشت: با این سخنان و تصریح رهبری به بودن اقدامات منتظر اقدام قاطع قوه‌قضاییه هستیم!
مِه شکــــــــــــــــــــــــــــــــن
👓 واکنش قاطع دفتر رسمی نشر آثار رهبری به #کاسب_تردید 🔹 گفت‌وگوی دبیر شعام با رسانه KHAMENEI.IR: 🔹
👆👆👆👆👆 🔰 واقعا این پست دیگر اتمام حجت اساسی است. هم مصاحبه با دبیر شعام که نماینده رهبری است در آنجا هم اصل مصاحبه که توسط سایت رهبری انجام شده است !! دیگر از این واضح تر نمی شود جواب شبهات سنگینی که متاسفانه برخی ها در جریان انقلاب وارد کردن را داد واقعا بعد این باز افرادی کاسب تردید و فحاش پخش بخواهند دوباره در دل مردم تردید ایجاد کنند و مسئولان و فرماندهان نظامی را زیر سوال ببرند ، باید بروند فکری در ولایتمداری خود بکنند. خود رهبری صحبت کرد ، قبول نکردند حالا دیگر رسما با مسئولین مربوطه مصاحبه کردند و سایت رهبری هم آن را گذاشته . این را هم نمی خواهید قبول کنید؟؟؟؟ ❌ واقعا در طول تاریخ انقلاب ، سابقه نداشته عده ای به اسم انقلابی اینگونه تدابیر نظام و مسئولان و حتی نظرات رهبری را زیر سوال ببرند❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا