eitaa logo
مِه شکــــــــــــــــــــــــــــــــن
179 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
1.4هزار ویدیو
63 فایل
یا زینب کبری(س) با مدیر در ارتباط باشید @Shafiee_65 برای رفع شبهات و پرسیدن سوالات شرعی به این آیدی پیام بدید👇🏻 @bayeen
مشاهده در ایتا
دانلود
96.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷فعالیت‌های کودکستان ریحانه بهشتی در دهه فجر انقلاب اسلامی   ◇•◇_🌺حُبُّ الحُسـ❤️ــیـن هُویَّتُنا🌺_◇•◇    🔗 عضو کانال هستی؟👇 https://eitaa.com/mehshekann》اولین و برترین رسانه ی روشنگری و بصیرتی وتحلیلی دستگرد قداده راستی اگه سوال یا شبهه داری(سیاسی_مذهبی) بفرست اینجا👇 @bayeen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌹🍃 🔰چی کم‌ داشتیم انقلاب کردیم؟! همه چی عالی بود، فقط خیلی شرمنده میشدیم. مخصوصا هنگامی که برای دیدن شاه و زنش جلوش صف می‌بستیم از اینکه جلوی شاه کفش نداشتیم بپوشیم و پا برهنه می ایستادم حسابی خجالتزده میشدیم.از لباس کهنه و مندرس تنمونم که شرمندگی ها رو‌ دو چندان می‌کرد، چیزی گفته نشه بهتر است. از همین رو، چون احساس می‌کردیم دیدن این صحنه موجب رنجش خاطر شاهنشاه میشه، مجبور شدیم انقلاب کنیم تا ایشان را از تحمل داشتن چنین رعیت پاپتی راحت کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار خیلی مهم درباره ی مراسم فردا / لطفا وسیع اطلاع رسانی کنید عمده ی شرکت کنندگان در مراسم 22 بهمن را فداییان اسلام و انقلاب تشکیل میدهند. همزمان در این مراسم، چهره های مختلف از جناح های مختلف به دلیل عشق به اسلام و انقلاب و ایران حضور دارند. بعضاً در بین انقلابی ها عناصری پیدا میشوند (که نمونه ای از خروجی کارهایشان را در تظاهرات اخیر دیدیم) که با دیدن یک شخص که غیر از حلقه خودشان باشد، به او حمله میکنند. نمونه ی تلخ این ماجرا حمله به آقای صالحی در راهپیمایی روز قدس و حمله به لاریجانی در قم بود که با واکنش تند رهبری همراه شد. اکنون ماجرا متفاوت است از دو جهت: ۱- دشمن میخواهد از ایران چند صدایی بشنود ۲- در حالی که می‌ترسند با وجود فشار، فردا جمعیت زیادی بروند و غافلگیرشان کنند دنبال سوژه ای هستند تا تیتر اول رسانه کنند و مراسم فردا را به حاشیه ببرند. هیچ بعید نیست فردا نیروهای خودسر و جلمبر در مراسم فردا با دیدن رئیس جمهور یا چهره های دولتی به آنها حمله کرده یا شعار هایی سر دهند که مراسم و جمعیت پای کار اسلام و انقلاب را به حاشیه ببرد. اگر چنین چیزی دیدید تذکر بدهید. از حالا در کانال ها و صفحات خود یادآور شوید تا جلمبرها بفهمند این رفتار مورد تایید نیست و دشمن شاد کن است و نباید رخ بدهد. دشمن دنبال القا چند صدایی در کشور است. متاسفانه طیف افراطی اصلاحات و عده‌ای افراطی به این مهم دامن زدند.
مراسم فردا یک اردنگی اساسی به ترامپ پلید، قاتل شهید سلیمانی است. مراقب باشید مراسم فردا که قطعا دستاوردی برای اسلام و انقلاب خواهد بود با جلمبر بازی سوپر انقلابی های اقلیت، به حاشیه نرود.... ما نسبت به انقلاب مسئولیم، از انقلاب خود (با امر به معروف و نهی از منکر) در برابر جلمبرهای هزینه ساز دفاع کنید. عضو کانال هستی؟👇 https://eitaa.com/mehshekann》اولین و برترین رسانه ی روشنگری و بصیرتی وتحلیلی دستگرد قداده راستی اگه سوال یا شبهه داری(سیاسی_مذهبی) بفرست اینجا👇 @bayeen