🗓 #تقویم_روز
سه شنبه
۱۰ مهر ۱۴۰۳
۲۷ ربیع الاول ١۴۴۶
۱ اکتبر ۲۰۲۴
.
🌐 #اخبارمحورمقاومت
@mehvarmo
📣 آیدی برای تبلیغات
@f_aaha
💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.
ناکامی صهیونیستها در تجاوز زمینی به لبنان
🔹ارتش اسرائیل که بامداد امروز از آغاز حمله زمینی به جنوب لبنان خبر داده و حتی مدعی نفوذ به خاک لبنان شده بود در نبرد با مقاومت لبنان زمینگیر شده و طرح اولیه آنها تا این لحظه با شکست مواجه شد.
🔹منابع صهیونیستی اذعان کردند که طی ۴۰ دقیقه، ۳۵ موشک از خاک لبنان به سمت شمال فلسطین اشغالی شلیک شد.
🔹 آنچه رسانههای صهیونیستی درباره پیشروی زمینی در نزدیکی منطقه مرزی لبنان با فلسطین اشغالی گزارش می دهند، دروغ و بی اساس است.
🔹مقاومت لبنان بامداد امروز با شلیک دهها موشک به شمال فلسطین اشغالی مواضع نظامیان صهیونیست در مناطق مختلف را درهم کوبید و مانع از نزدیک شدن نظامیان صهیونیست به مرزهای لبنان شد.
.
🌐 #اخبارمحورمقاومت
@mehvarmo
📣 آیدی برای تبلیغات
@f_aaha
💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.
تکمیلی/
با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی، شکل درگیری هم دستخوش تغییر شد. تغییراتی بنیادین که شاید مفهوم جنگ اولیه را دگرگون کرده باشد. با این حال، هوش مصنوعی یکی از جدیدترین فناوریهاییست که احتمالا در جنگها مورد استفاده قرار گیرند. مطلبی که باقی میماند شکل استفاده از این ابزار پیشرفته و انقلابی است.
در طول زمان عوامل متعددی دست به دست یکدیگر دادند تا این تغییر به مرحله ظهور برسد. یکی از این عوامل ظهور شرکتهای خصوصیای بود که توسعهدهنده شکل نظامی تکنولوژیک به حساب میآمدند.
ظهور شرکتهای خصوصی و توسعه جنگافزارهای مدرن
یکی از تحولات مهم پس از جنگ سرد، ظهور شرکتهای نظامی خصوصی (PMCs) بود. این نهادها زمانی پدیدار شدند که دولتهای غربی شروع به برونسپاری وظایف نظامی به بخش خصوصی کردند. کاهش بودجههای دفاعی منجر به ایجاد ارتشهای کوچکتر شد که به طور فزایندهای به نوآوریهای تکنولوژیک مانند موشکهای هدایتشونده دقیق، پهپادها و سیستمهای نظارتی متکی بودند. ارتشهای کوچکتر و متمرکز بر فناوریهای پیشرفته، خدمات لجستیکی، تاکتیکی و حتی رزمی را به شرکتهای نظامی خصوصی واگذار کردند و مدلی ترکیبی از جنگ را ایجاد کردند که مرزهای بین قدرت نظامی خصوصی و دولتی را مبهم ساخت.
ادامه مطلب .....👇👇
.
🌐 #اخبارمحورمقاومت
@mehvarmo
🔹گامی به سوی ظهور
📣 آیدی برای تبلیغات
@f_aaha
💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناامیدی و یاس از جنود شیطان است
@mehvarmo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظر رهبرانقلاب درباره اختلال محاسباتی در برخی مسئولان
بدترین موقعیت برای یک کشور این است که مسئولین از اخم و تهدید و تَشَر دشمن بترسند. احساس ضعف شما موجب تشویق دشمن در حمله می شود
@mehvarmo
📌بلک برد:SR-۷۱ Blackbird؛ چطور سریعترین هواپیمای جهان گرما و سرمای شدید را تحمل میکرد؟
لاکهید اسآر-۷۱ بلکبرد (به انگلیسی: Lockheed SR-۷۱ Blackbird) نوعی هواپیمای شناسایی دوربرد زِبَرصوت بود که نخستین فروند آن در سال ۱۹۶۴ به پرواز درآمد و از سال ۱۹۶۶ تا ۱۹۹۸ در خدمت نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا بود. در مجموع ۳۲ فروند از این هواپیما ساخته شد که ۱۲ فروند آن بر اثر سوانح مختلف از بین رفتند، اما هیچیک مورد اصابت آتش دشمن قرار نگرفتند.
۲۶ سال پس از بازنشستگی از نیروی هوایی ایالات متحده و ۲۵ سال پس از بازنشستگی از سازمان ملی هوانوردی و فضایی (ناسا)، هواپیمای SR-۷۱ Blackbird (به طور غیررسمی با نام مستعار “هابو” [Habu]در اشاره به گونهای از افعیهای گودالی سمی بومی جزایر ریوکیو ژاپن) با حداکثر سرعت ثبت شده ۳.۵۶ ماخ (۴،۳۹۵.۸۸۷ کیلومتر بر ساعت) همچنان سریعترین هواپیمای هواتنفسی است که تاکنون ساخته شده است.
#سید_حسن_نصرالله
ادامه مطلب .....👇👇
.
🌐 #اخبارمحورمقاومت
@mehvarmo
🔹گامی به سوی ظهور
📣 آیدی برای تبلیغات
@f_aaha
💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.
جنگ خلیج فارس؛ یک نقطه عطف تاریخی
جنگ اول خلیج فارس در سال ۱۹۹۱ نشان داد چگونه فناوری میتواند جنگ را متحول کند. نیروهای نظامی غربی توانستند از سلاحهای هدایتشونده دقیق، ماهوارهها و سیستمهای ارتباطی پیشرفته استفاده کنند تا دشمنانی را که از نظر فناوری کمتر تجهیز شده بودند شکست دهند. این منجر به تغییر در استراتژی نظامی شد که اغلب به عنوان «انقلاب در امور نظامی» (RMA) شناخته میشود. جایی که تمرکز از استقرار گسترده نیروها به استفاده از سلاحهای پیشرفته و حملات دوربرد تغییر یافت.
ضربات ویرانگر با کمترین تلفات؛ کمپین بمباران ناتو در صربستان چگونه آینده را ترسیم کرد؟
پیشرفتهای تکنولوژیک به کشورهای غربی اجازه داد به جنگی بپردازند که برخی از تحلیلگران آن را «جنگ بدون خطر» مینامند. در حالی که اهداف میتوانند با کمترین خطر برای سربازان نابود شوند. کمپین بمباران ناتو علیه صربستان در سال ۱۹۹۹ نمونهای از این روند بود. توانایی وارد کردن ضربات ویرانگر بدون به خطر انداختن سربازان در مرکز توجه سیاستگذاران و ارتشها قرار گرفت، بهویژه در دورهای که جنگها به طور فزایندهای با ملاحظات سیاسی و اقتصادی هدایت میشدند تا تهدیدات وجودی.
ادامه مطلب .....👇👇
#سید_حسن_نصرالله
.
🌐 #اخبارمحورمقاومت
@mehvarmo
🔹گامی به سوی ظهور
📣 آیدی برای تبلیغات
@f_aaha
💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.
هدایت شده از قرارگاه جهاد تبیین - سواد رسانه - تربیت کودک
❗️در دنیایی که رسانه، بازی، کارتون، گوشی و... فراگیر شده، برای تربیت فرزندمان چکار کنیم؟
❗️راه حل مقابله با حملات رسانه ای دشمن بر علیه فرزندانمان چیه؟
❗️چه بازی هایی برای بچه مناسبه؟
❗️جایگزین بازیهای خارجی چیه؟
❗️چطور فرزندانمان، مخصوصا کودک را کنترل کنیم که در آینده رسانه محور نشه؟
این کانال تحت اشراف کانال مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای و با هدایت #استاد_امیری، فعالیت می کند و به حوزه تخصصی تربیت سیاسی-رسانه ای جوان، نوجوان و کودک خواهد پرداخت.
🗳 قرارگاه جهاد تبیین
@jahadetabiiin313
هدایت شده از قرارگاه رفع شبهات و ابهامات مجازی و شناخت فتنه ها
سلام....
#سوالاتی از شما داریم و یک #پیشنهاد عالی براتون داریم:
🔹تو بحث های شبههدار، سیاسی و اعتقادی کم میاری؟
🔹 میخوای یاد بگیری چه حرفی شایعه است و چه حرفی درست؟؟
🔹 دنبال یکی میگردی که به سوالاتت جواب بده؟
⚠️ برادر و خواهر مسلمان، باید خودتو پرورش بدی، تا ناهنجارهای فرهنگی کشورهای بیگانه رو باور نکنی!!
🔸 میخوای بدونی چه جوری؟!
🔹 به حول و قوه الهی، کانالی برای رفع شبهات و ابهامات مجازی، زیر نظر مستقیم #استاد_امیرعلی_حیدرِ_امیری مدیر مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای، تشکیل دادیم و در این کانال، تعدادی از بهترین کارشناسان حوزه سیاسی، مذهبی، نظامی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، به ابهامات، پرسش ها و شبهات شما پاسخ میدهند.
🔹 تشریف بیارید داخل کانال، اگر به دلتان ننشست از آن خارج شوید.
اون چیزی که دنبالشی اینجاست↶
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🇮🇷 قرارگاه رفع شبهات و شناخت فتنه ها با جهاد تبیین
@rafeshobahatemajazi
✅#محرم_عاشورا_گامی_به_سوی_ظهور
تکمیلی/
📌به گزارش روزیاتو،اسآر-۷۱بلکبردسریعترین هواپیمای سرنشیندارتاریخ میباشدکه از روی باند به پروازدرمیآید.البته نورث امریکن ایکس-۱۵ تقریبادو برابر آن یعنی حدود ۶ ماخ سرعت دارد ولی، چون به تنهایی قادر به برخاستن از باند نیست و باید از زیر بال هواپیمایی دیگر بلند شود در رده هواپیماهای استاندارد قابل پرواز محسوب نمیشود.
این سرعت بسیار زیاد باعث تولید گرمای شدیدی نیز میشود،از آنجایی که دمای ۱۰۰۰درجه فارنهایت(۵۰۰ درجه سانتیگراد)به دماغه و کابین خلبان هواپیما هجوم میبرد.به قول معروف،“اگر نمیتوانی گرما را تحمل کنی،از آشپزخانه برو بیرون”.در این مطلب از روزیاتو به نبوغ مهندسی میپردازیم که بلک برد را قادر میسازد تا به راحتی از پسِ گرمای شدید پرواز در چنین سرعتهایی برآید.
◾️چرایی و چگونگی گرما و سرما
دلیل گرمای شدید یک موضوع کاملاِ علمی است. اصطکاک ناشی از برخورد مولکولهای هوا با لبههای سطحی هواپیما، انرژی بالقوه آنها را به انرژی گرمایی، یعنی گرما تبدیل میکند. بنابراین، هرچه سرعت پرواز بیشتر باشد، هواپیما در معرض دمای بالاتری قرار خواهد گرفت.
اما صبر کنید، چیزهای بیشتری وجود دارد! انگار آن گرمای شدید به اندازه کافی یک چالش نبود، چالش همزمان طرف مقابل طیف دما، یعنی سرمای شدید نیز وجود دارد. “هابو” به طور معمول در ارتفاع ۷۰،۰۰۰ فوتی (۲۱،۳۳۶ متری) پرواز میکند، جایی که دمای بیرون آن -۵۵ درجه سانتیگراد است، و این بدان معنی است که بخشهایی از این پرنده جنگی در گرمای شدید خواهند بود در حالی که قسمتهای دیگر در معرض سرمای شدید قرار دارند.
ادامه مطلب ...👇👇
هدایت شده از حوادث آخرالزمانی - اخبار فتنه ها و تحلیل آنها
🔴 آیا ما در #آخرالزمان هستیم ؟ 🔥 #آخرالزمان چه دوره ای ست؟
⭕️ برگشت و طغیان #قوم_یأجوج_مأجوج در آخرالزمان
⭕️ویژگی خاص ۳۱۳ #یار_امام_زمان..
⭕️ #هالیوود و معرفی #منجی_آخرالزمان
⭕️چگونه از #غربالهای_آخرالزمان در امان باشیم
⭕️#دستورالعمل های ویژه جهت تقرب به امام زمان
⭕️#آزمون مهم #پیش_از_ظهور که از همه گرفته میشود
⭕️آیا #حمله_اجنه به زمین و مادی شدن اجنه در #آخرالزمان حقیقت دارد!؟
اینجا توضیح داده شده، ببینید و دنبال کنید👇
💥حوادث آخرالزمانی - اخبار فتنه ها و تحلیل آنها
@aakharazaman313
🌒با شناخت فتنه های آخرالزمان
گامی بسوی ظهور برداریم، ان شاءالله
تکمیلی/
وقتی که هوش مصنوعی به میدان جنگ وارد شد
ادغام تکنولوژی در جنگافزاران؛
از سنگ و چماغ تا سیستمهای بدون سرنشین و هوش مصنوعی
با وجود پایان جنگ سرد مجتمع نظامی-صنعتی (MIC) همچنان به بقای خود ادامه داد و حتی در دوران پس از جنگ سرد تکامل یافت. محققانی مانند دیوید کین استدلال کردهاند که تمرکز مداوم بر درگیریهای نظامی، به عنوان یک عملکرد اقتصادی قدرتمند خدمت میکند. ادغام فناوریهای نظامی در صنایع غیرنظامی، همراه با افزایش استفاده از هوش مصنوعی، رباتیک و سیستمهای بدون سرنشین، فرصتهای اقتصادی جدیدی را برای پیمانکاران دفاعی و شرکتهای فناوری ایجاد کرد. علاوه بر این، مداخلات نظامی پس از ۱۱ سپتامبر و عملیاتهای ضد شورشی، تقاضا برای فناوریهای پیشرفته نظامی را افزایش داد.
انقلاب صنعتی چهارم و آینده جنگ
جنگ در کنار ماشینها یا علیه آنها
در آینده پیشرفتهای تکنولوژیک ناشی از انقلاب صنعتی چهارم نقش حیاتی در شکلگیری آینده جنگها ایفا خواهند کرد. نوآوریهایی مانند هوش مصنوعی (AI)، محاسبات کوانتومی و یادگیری ماشین در حال تغییر استراتژیهای نظامی هستند. هوش مصنوعی به مرحلهای رسیده است که اکنون در هر دو حوزه شناختی و فیزیکی انسانها را به چالش میکشد و به ماشینها این امکان را میدهد که وظایف پیچیدهای مانند تصمیمگیری و حل مسائل در میدان نبرد را انجام دهند. ادغام سیستمهای دیجیتال، بیولوژیکی و فیزیکی در حال ایجاد امکانات جدیدی برای جنگ است. وقتی که انسانها و ماشینها ممکن است در کنار هم بجنگند؛ یا حتی در مقابل یکدیگر.
در این آینده نیروهای متعارف به طور فزایندهای در محیطهای خودکار عمل خواهند کرد و هوش مصنوعی و رباتیک نقش بیشتری را ایفا خواهند کرد. ماشینها میتوانند سربازان انسانی را تقویت کنند یا در برخی از سناریوهای جنگی به طور کامل جایگزین آنها شوند. این آینده با برنامههایی مانند «استراتژی سوم افست» ارتش ایالات متحده در حال تحقق است که بر توسعه سیستمهای خودمختار و هوش مصنوعی برای حفظ برتری نظامی تاکید میکند.
تصویر یک پایان چگونه خواهد بود؟
چشمانداز جنگهای پستمدرن با ترکیب منافع دولتی و خصوصی تحت تاثیر پیشرفتهای تکنولوژیک که در دوران جنگ سرد آغاز شد و پس از آن شتاب گرفت مشخص میشود. شرکتهای نظامی خصوصی و فناوریهای پیشرفته نقش مهمی در شکل دهی به شیوههای جنگ ایفا میکنند. انقلاب صنعتی چهارم با تمرکز بر هوش مصنوعی و سیستمهای متصل احتمالاً تاثیر عمیقی بر جنگهای آینده خواهد گذاشت و نهتنها ماهیت درگیریها، بلکه نقش دولت در حفظ امنیت را نیز متحول خواهد کرد.
در دنیایی که خاستگاه جنگ و درگیری در آن بحثی مفصل و چهبسا بینتیجه باشد، پیشرفت جنگافزارها جنگطلبی را به هر بهانهای تقویت میکند. چرخهای که بارها و بارها در تاریخ تکرار شده است، این بار هم نشانههایی برای آنچه که در پرده بعدی اتفاق خواهد افتاد را برای حضار به جا گذاشته است؛ بنابراین زندگی در زمانی آشفته و پریشان، اولین بار نیست که اتفاق میافتد و شاید آخرین بار هم نباشد. در دورانی که از شمشیر و جنگآلات و سلاحهای سرد برای نبرد و رویارویی استفاده میشد، منشاء جنگ و درگیری همان است که امروز.
از هوش مصنوعی به عنوان ابزاری که موجب انقلاب صنعتی چهارم شد یاد میکنند. در حالی که این ابزار میتوان تاثیر بسیاری در شکل و شیوه زیستن انسانها به جا بگذارد، میتوان از آن برای غلبه بر دیگران نیز در جنگ استفاده کرد. استفادهای که شاید در برخی موارد جزوی از اطلاعات محرمانه باشد و درز اطلاعاتی آنها یک اشتباه استراتژیک به شمار رود.
ادامه مطلب .....👇👇
#سید_حسن_نصرالله
.
🌐 #اخبارمحورمقاومت
@mehvarmo
🔹گامی به سوی ظهور
📣 آیدی برای تبلیغات
@f_aaha
💥حتی المقدور با لینک ارسال شود.