میغان جوان(122)
✍رهبر معظم انقلاب اسلامی: #فضای_مجازی به اندازه ی #انقلاب اسلامی اهمیت دارد. @shenakhte_rahbari @me
🔴 مسئول حفظ #محرمانگی کیست؟
✍محمد عبدالهی:
🔺در آذر1382 به ناگاه یک نماینده #خائن (احمد شیرزاد) پشت تریبون #مجلس رفت و در اظهاراتی دروغ و وطن فروشی عریان، اعلام کرد ایران 19 سال به غرب دروغ گفته و در تلاش برای دستیابی به #بمب_اتم است!! اظهاراتی که فورا دستاویز قدرتهای استکباری شد و دو دهه کشور را تحت شدیدترین #تحریم ها قرار داد.
▪️شیرزاد هیچگاه محاکمه و مجازات نشد. نه برای وطن فروشی و خیانت، نه حتی برای اظهارات دروغ و بی پایه اش ،هیچکس برای حفظ محرمانگی های کشور او را بازخواست نکرد. صنعت هسته ای پس از آن، با تداوم فشارها و جوسازیهای رسانه ای و سیاسی دوستان شیرزاد، پس از ده سال تعلیق و تعطیل شد. و میدانیم آنچه شد.
▪️همین جریان #نفوذ سپس با رنگ و لعاب وطن پرستانه و #غرور_ملی، کیک زرد 2 را لو دادند و پس از آن ذبح دانشمندان هسته ای و تحریم های بیشتر را به تماشا نشستیم.
▪️صنعت فضایی از دیگر حوزه های انحصاری کشورهای پیشرفته، مورد بعدی بود. ایران نخستین بار در سال 84 ماهواره سینا را با کمک یک موشک روسی به فضا فرستاد. سال 87 ماهواره امید با موشک داخلی پرتاب موفق داشت. ماهواره نوید و فجر و .. ایضا. اما به ناگاه با روی کارامدن دولت #روحانی، سازمان فضایی ایران به زیرمجموعه #وزارت_ارتباطات تنزل داده شد. حوزه هوا و فضا 5 سال در بی توجهی و سرکوب کامل قرار گرفت. بعضی دانشمندان فضایی اجبارا به دیگر کشورها مهاجرت کردند. پس از هشدارهای #رهبر انقلاب و مطالبات رسانه ای بالاخره بعد از 5 سال سروصدای پرتاب #ماهواره ها به گوش رسید. ماهواره پیام امیرکبیر به فضا پرتاب شد اما ناموفق. ماهواره پیام هم ناموفق. تحقیرآمیزترین و مشکوک ترین پروژه مربوط به ناکامی #ماهواره_ظفر در بهمن 98 بود. به یکباره چند روز قبل از پرتاب ماهواره، #وزیرارتباطات با غوغا در توئیتر خبر پرتاب را به اسم "غرور ملی" منتشر کرد. در اقدامی تحقیرآمیزتر لباسهای فضایی فتوشاپی را هم باز به اسم "غرور ملی" منتشر کرد که ساعاتی طول نکشید با استهزای کاربران خارجی مواجه شد. "تحقیر ملی" زیر اسم "غرور ملی".
▪️اما بدترین نقطه ماجرا در روز پرتاب ظفر اتفاق افتاد. وقتی وزیر ارتباطات در توئیتر! شمارش معکوس برای پرتاب ماهواره به راه انداخت و بزرگترین #حمله_سایبری به شبکه زیرساختی کشور رخ داد. 75 درصد اینترنت ایران قطع شد. ماهواره سقوط کرد!
▪️برخلاف یک هفته ماساژ خبری، خبر سقوط به سرعت خاموش شد و به اسم حفظ "غرور ملی" توجیه. هیچکس #آذری_جهرمی را برای این خطای راهبردی محاکمه، مواخذه و مجازات نکرد.
▪️اما #ماهواره_نور و ماهواره بر قاصد، موفق شد. برای اولین بار نیروهای نظامی ما در حوزه فضایی به یک موفقیت خیره کننده دست یافتند. و این دقیقا در زمانی بود که #حفاظت_اطلاعات را رعایت کردیم و دست و زبان نفوذیها را از جار زدن برنامه هایمان کوتاه کردیم.
▪️حفظ محرمانگی پروژه های بزرگ نظام، اصل اول موفقیت آنهاست. سالهاست بسیاری از پروژه های استراتژیک کشور، با عبور از اصل محرمانگی به زمین خورده و هر جا ضربه خورده ایم از این نشت اطلاعاتی فجیعانه بوده. در همه حوزه های مرتبط با پیشرفت و قوی شدن کشور، نفوذی ها به بهانه حس غرور و افتخار ملی و بالا بردن پرچم ایران، موضوع را رسانه ای کردند و دشمن دقیقا بر همین نشت اطلاعاتی ما برنامه ریزی تخریبی خودش را عملیاتی کرده است.
▪️«حس غرور ملی» در بسیاری موارد رمز جریان نفوذ است.
▪️هر کس با اندک #سواد_رسانه_ای میداند اولین و مهمترین منبع #جاسوسی، جاسوسی از منابع آشکار و رسانه هاست. و شبکه نفوذ، دقیقا ساده ترین راه را برای خدمت به دشمن و افشای محرمانه های نظام انتخاب کرده اند.
▪️شاید بعدها در تاریخ بنویسند تک تک تحریم های آمریکا علیه ارگانها و اشخاص کشورمان، با فلان خبرچینی رسمی و آشکار، با مصاحبه غرورآمیز فلان مسئول روابط عمومی و کنفرانس خبری مشاور رسانه ای فلان وزیر و وکیل در صداوسیمای ملی تحمیل شد.
▪️ 125سال است مردم دنیا #نوشابه مینوشند، اما آمریکاییها هنوز فرمول مخفی کوکاکولا را به دنیا نگفته اند. پس چرا باید ریزترین جزئیات صنایع حساس ایران از هسته ای تا موشکی و فضایی و دیگر تکنولوژی ها و صنایع ما کف دست #خبرنگاران باشد! به اسم «شفافیت با مردم» و «غرور ملی»!!! این شفافیت با دشمن است، نه مردم.
▪️پشت سر را نگاه کنید!
✍چه ضربه ها و شهید هایی پشت این پروژه های جاسوسی نامحسوس رسانه ای با اسم رمز غرور ملی به نظام وارد کرده ایم!؟
ادامه این روند -که هر روز درحال تکرار است- سبب می شود دشمن مفت و رایگان، از رسانه های رسمی کشور، بازخوردهای جاسوسی بگیرد و راهکارهای جاسوسی و خبرگیری اش را لود کند.
همه اینها ضرورت وجود یک "نهاد باز دارنده" در نظام را نشان می دهد که جلوی تعرض رسانه ای به پروژه های ملی را بگیرد
@meighanjavan97
میغان جوان(122)
🌹پس به سوی خدا فرار کنید! #آیت_الله_مجتهدی #ایمنی_از_زلزله 🌍 eitaa.com/ebratha_ir
🔔زلزله بیشتر از چند ثانیه طول نكشید؛
اما سراپاي وجودمان را رعب و وحشت فرا گرفت!
🆗آن روز چگونه خواهیم بود؟!
إِذَا رُجَّتِ الْأَرْضُ رَجًّا
✔️هنگامی که زمین به شدت بلرزد!
و َبُسَّتِ الْجِبَالُ بَسًّا
✔️و کوه ها درهم کوبیده و متلاشی شوند!
فَكَانَتْ هَبَاءً مُّنبَثًّا
✔️پس چون غبار، پراکنده گردند!
✍واقعه آیات ۴_۵_۶
@bicimchi1
@meighanjavan97
میغان جوان(122)
🔔زلزله بیشتر از چند ثانیه طول نكشید؛ اما سراپاي وجودمان را رعب و وحشت فرا گرفت! 🆗آن روز چگونه خواهیم
🔅آیه ١۵ سوره فاطر:
يا أَيُّهَا النّاس!
✍أَنْتُمُ الْفُقَراءُ إِلَي اللَّه؛ِ وَ اللَّهُ هُوَ الْغَنِيُّ الْحَميدُ.
🔺ای مردم!
✍شمایید نیازمندان به خدا؛ و فقط خدا، بی نیاز و ستوده است!
@masaf_raefipour
@meighanjavan97
عارفه سادات و سیدمحمدصالح
علی آبادکتول گلستان
جشن کوچولوی خانوادگی
و ابراز عشق به مولای کریم(علیه السلام)
قبول باشه🌷
🌼🌿
#بچه_های_اهل_بیتی
#من_عاشق_امام_حسن_هستم
✍نوه های اینجانب هستند👇
╔═.🌼🌿.═════╗
@mangenechi
╚═════.🌼🌿.═╝👇
✅ارسالی از جناب سیدجلال حسینی میقان🌷
میغان جوان(122)
🌺 ولادت باسعادت کریم اهل بیت، امام حسن مجتبی(علیه السلام) مبارک باد @Tasnimnews
💖 #یا_امام_حسن_علیه السلام 💫
🌺روحم پرید، سوے تو و یا ڪریم شد
🌟در زیر سایہے ڪَرم تو مقیم شد
🌺ماه صیام، یڪ رمضان بود و بس، ولے🌟تو آمدے در آن، رمضان الڪریم شد
#ڪریم_اهل_بیٺ💚
#میلاد_امام_حسن_مجتبی💖
#مبارڪباد🎊
✍با تشکر از جناب سید هادی حسبنی🌷
میغان جوان(122)
🔴 مصطفی الکاظمی نخست وزیر جدید عراق و ۱۰ نکته مهم... 🔹اکثریت کابینه مصطفی کاظمی -شب گذشته- رای اعتم
#عراق را ایرانی تحلیل نکنید 👌
✍آنهایی که انتخاب کاظمی را عقبنشینی و عدول از انقلابیگری پارلمان عراق تفسیر میکنند؛
🆗قاعدتاً باید حزبالله لبنان را نیز ضدانقلاب بدانند...
تاکتیک، روش و فضا در کشورهای دیگر را در نظر بگیریم و تحلیل کنیم!
#حسین_زمانی_میقان
@iraqworld
⏱ نمازگزاران ۸ دقیقه از اول اذان صبح صبر کنند؛ بعد نماز صبح بخوانند..
🔻مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی (به مدیریت حجت الاسلام فلاح زاده) برای موضوع فجر صادق و وقت نماز صبح با حضور کارشناسان خود تحقیق میدانی را انجام داده و به این نتیجه رسیده است که:
✅نمازگزاران برای اقامه نماز صبح، باید ۸ دقیقه از اول اذان صبح صبر نمایند و سپس نماز خود را بخوانند.
ــــــــــــــــ
📚 @dastanak_ir
✅با تشکر از جناب "مدافع حرم" 🌷
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان
✍با نوای: کربلایی علی اکبر نظری
💠 @alamdar_shahrood
✅با تشکر از جناب S. M. M🌷
میغان جوان(122)
🔴 انقلابی پشیمان، مانند روزهداری است که قبل از غروب افطار کند ♦️امام خامنه ای: ✍آن کسانی که از را
.
🔻به نظرتان، این سخنان از کیست؟‼️
🔹در مدائن، امام مجتبی «علیه السلام» مردم را در مسجد شهر جمع کرد و وقایع را برای آنها توضیح داد؛ خیانتها را گفت و افرادی را که در صحنه جنگ با دشمن، خیانت کرده بودند، معرفی کرد؛
رو به مردم و اتمام حجت کرد؛ به مردم گفت: آیا برای ایثار و فداکاری و جانبازی و دادن خون، -که برای شما عزت دنیا و آخرت است-، آماده هستید؟
فرمود: اگر بایستید، خداوند شما را یاری می کند و ما پیروز میشویم؛ و اگر آمادگی نداشته باشید، دنیای شما توأم با غم و اندوه و آخرت شما با مشکلات زیادتری توأم خواهد بود؛
🔹مردم چه جوابی به امام حسن «علیه السلام» دادند؟
گفتند: ما میخواهیم زنده بمانیم و زندگی کنیم. ما آمادگی برای جنگ و فداکاری نداریم!
این پاسخ مردم در مسجد مدائن در محضر فرزند رسول خدا و عقب نشینی از صحنه فداکاری و ایثار بود که دست روی دست گذاشتن امام مجتبی «علیه السلام» را رقم زد؛
🔹 آنچه بعد به نام #صلح لقب گرفت، چیزی بود که به دست مردم، در مدائن حاصل شد و نه به دست امام مجتبی در کوفه؛
ایثار مردم و فداکاری مردم و جهاد ميتوانست سرنوشت دیگری را رقم بزند.
#برجام(خرجام)!
#حسن_روحانی(فریدون)!
#مقدمهای_بر_تاریخ_امامان_شیعه [سخنرانی در سال ۱۳۵۶]
انتشارات مرکز تحقیقات استراتژیک، صفحه ۲۰۵.
@timoora
میغان جوان(122)
. 🔻به نظرتان، این سخنان از کیست؟‼️ 🔹در مدائن، امام مجتبی «علیه السلام» مردم را در مسجد شهر جمع کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آهان از این زاویه هم ببینیم😀
#حذف_صفر
@khbr_fori
میغان جوان(122)
آهان از این زاویه هم ببینیم😀 #حذف_صفر @khbr_fori
😈روحانی دیروز -جمعه- از خواب بیدار شد و دستور داد که: قیمت خودرو باید کنترل شود!
✔️گفتنی است: دولت احمدی نژاد و موشک ها باعث افزایش قیمت خودرو شده و هیچ ربطی به ناکارآمدی جناب ندارد!؟
🙏خدایا!
🆗جمعه های مارو از دست خواب های روحانی نجات بده!
آمین!
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
میغان جوان(122)
😈روحانی دیروز -جمعه- از خواب بیدار شد و دستور داد که: قیمت خودرو باید کنترل شود! ✔️گفتنی است: دولت
🔴 وضعیت #اسفبار صنعت خودرو و راه حل مشکل آن
🔹 سید محمود نبویان منتخب مردم تهران در مجلس در یک رشته توئیت در این باره نوشت:
۱. صنعت #خودرو از جهات گوناگون در وضعیت منفی در حال انفجار است؛ همین بس که #پراید به مرز ۹۰ میلیون رسیده است!
۲. حل مشکل صنعت خودرو به این است #دولت دست از تصدی گری آن برداشته و به مردم واگذار کند؛
همچنانکه دولت در قضیه #کرونا دست از دخالت کردن خود برداشته و ما امروز شاهد تولید گسترده لوازم بهداشتی مانند ماسک توسط نیروهای مؤمن و جهادی می باشیم.
۳. مطمئن باشیم در صورتی که دولت منع خودش را بردارد، نیروهای انقلابی که ماهواره نور را با موفقیت به فضا پرتاب کرده اند و موشک های بالیستیک چندهزار کیلومتری نقطه زن تولید می کنند به راحتی می توانند با قیمت بسیار پائین تر، ماشین ملی #باکیفیت بسیار بالا تولید کنند.
۴. راستی آیا وقت آن نرسیده است که دست #مافیای_زالوصفت از این صنعت قطع شود؟!
۵. یکی از اولویت های اساسی #مجلس مردمی و انقلابی آینده رسیدگی به وضع اسفبار شرکتهای دولتی خواهد بود.
۶. وقت آن رسیده است #جوانان_مؤمن و انقلابی با اشاره صریح مقام معظم رهبری در دیدار با کارگران عزیز صنعت خودرو را به دست گیرند و مردم را از این وضعیت اسفبار نجات دهند.
۷. رسانه های انقلابی نیز باید این خواست مردمی و منطقی را
به #مطالبه_عمومی و گسترده تبدیل نمایند
@KamranGhazanfari