میغان جوان(122)
🔴رسانه ملی نباید اذهان مردم را با انتشار بدون روشنگری اظهارات جناب روحانی، از واقعیات دور کند! ✍️ ح
😈بوی خیانت!
✍إن شاءالله با تلاش تیم مذاکره کننده و حمایت ملی، همه تحریم های ظالمانه -خصوصا تحریمهای مؤثر در زندگی مردم- بر داشته شود؛
🆗رفع تحریم امثال آیت الله جنتی مهم نیست؛ دارایی هایش در سوئیس را مصادره و بلیط پرواز آنتالیای ایشان را لغو کنید؛
😈اما به عنوان رفع تحریم، به ما نفروشید!؟
✅ارسالی از «S.M.M*💐
@meighanjavan98
میغان جوان(122)
😈بوی خیانت! ✍إن شاءالله با تلاش تیم مذاکره کننده و حمایت ملی، همه تحریم های ظالمانه -خصوصا تحریمه
توافق مد نظر روحانی، چند پله
از حداقل حقوق ایران عقب است؟ ۱
♦️روزی نیست که آقای روحانی از لزوم مذاکره برای بازگشت طرفین به برجام و برداشته شدن فوری تحریم ها سخن بگوید. اما او دقیقا بازگشت به کدام وضعیت را مد نظر دارد؟ آیا منافع ایران در آن وضعیت تامین می شود؛ یا به زیان ایران است؟
🔹آقای روحانی در آغاز تشکیل دولت بایدن، خواستار بازگشت به شرایط سال 2018 (زمان خروج آمریکا) از برجام شده بود. اما دولت بایدن، همین را هم که عقب نشینی و تنازل از برجام محسوب می شد، نپذیرفت. در این رویکرد، آمریکا باید 1500 تحریم را یکجا لغو کند، اما دولت بایدن، همین تحریم ها را به سه گروه "قابل تعلیق، غیر قابل تعلیق، قابل تعلیق به شرط مذاکره" تقسیم کرده است!
♦️این ترفند در حالی است که دولت دموکرات بایدن اگر صداقت داشت، باید همه 1500 تحریم را نه تعلیق بلکه لغو می کرد تا بتواند به برجام برگردد. البته حقوق برجامی ایران وقتی تامین می شود که تحریم های ضد برجامی دولت اوباما (از تیر 94 تا دی ماه 1395، زمان روی کار آمدن ترامپ) هم لغو شود. این، همان تحریم هایی است که بارها از سوی آقایان ظریف و عراقچی به عنوان نقض برجام یاد شد.
🔹اما آنچه اکنون آقای روحانی می خواهد و به همین دلیل، تیم مذاکره کننده برای عقب نشینی مضاعف تحت فشار است (!)، نه لغو تحریم های پسا برجامی اوباما (سیسادا، ویزا، آیسا و ده ها تحریم ریز و درشت) و نه حتی همه 1500 تحریم ترامپ است. البته به این فهرست باید تحریم های کنگره (نظیر کاتسا/ مادر تحریم ها) را اضافه کرد.
♦️آنچه از ادبیات آقای روحانی بر می آید، او حاضر است به خاطر مصارف موقت انتخاباتی، از مطالبه لغو موثر این "زنجیره تحریم" کوتاه بیاید و صرفا به مجوز فروش چند صد هزار بشکه نفت به مدت چند ماه و دسترسی به چهار پنج میلیارد دلار از درآمد های مسدود شده رضایت دهد. و از طریق واردات برخی اقلام، بازار مصرفی را آرایش دهد و کام مردم را برای یکی دو ماه شیرین کند!
🔹آیادولت بایدن صرف نظر از آمادگی برای واگذاری مشوق (!) موقتی مورد نیاز مدعیان اعتدال و اصلاحات در ایران، آیا حاضر است آن 1500 تحریم و تحریم های پسا برجامی اوباما را نه "لغو"، بلکه حتی تعلیق کند؟ پاسخ منفی است!
💢ادامه دارد...💢
@IMANI_mohammad
😈بوی خیانت!
@meighanjavan98
میغان جوان(122)
توافق مد نظر روحانی، چند پله از حداقل حقوق ایران عقب است؟ ۱ ♦️روزی نیست که آقای روحانی از لزوم مذاک
😈توافق مد نظر روحانی، چند پله از حداقل حقوق ایران عقب است؟ ۲
♦️این امتناع گردن کشانه دولت بایدن، در حالی است که حتی بازگشت به شرایط پسا برجامی دوره اوباما هم، منافع و مصالح پایدار ما را تامین نمی کند. توضیح این که در همان زمان، دولت اوباما با نقض یا دور زدن تعهدات و تهدید شرکت ها، مانع استفاده ایران از حقوق خویش شد؛ تا جایی که آقای ظریف، از جان کری می خواست برای شرکت های طرف همکاری با ایران، "نامه های آرامش بخش" (Comfort letter) صادر کند، اما چنین اتفاقی نیفتاد.
🔹دولت اوباما در همین دوره به ظاهر رمانتیک و طلایی بود که حمید ابوطالبی (معاون دفتر روحانی و نامزد وی برای نمایندگی سازمان ملل) را تروریست خواند و از صدور ویزا خودداری کرد. در همین دوره، مجازات های تحریمی ادامه داشت و آقای ظریف گفت پس از 20 ماه نمی توانیم یک حساب بانکی در لندن باز کنیم.
♦️همچنین آلمانی ها تحت فشار تحریم های دولت اوباما، از دادن سوخت به هواپیمای ظریف -که مهمان کنفرانس امنیتی مونیخ بود-، امتناع کردند و چند نوبت دیگر، همین اتفاق تکرار شد!؟
📢در همین دوره بود که سفیر کره جنوبی گفت: نمی تواند حقوق پرسنل سفارت را از طریق شبکه بانکی منتقل کند و آنها مجبورند دلارها را با چمدان بیاورند!
🔹دولت فریبکار اوباما، تحریم های مربوط به فروش نفت ایران را برای چهار تا شش ماه و برای پنج شش کشور مشخص تعلیق می کرد و بدین ترتیب، هم از ما می خواست مشتریان خود را محدود کنیم و هم از آن مشریان می خواست هر نوبت، باز هم سقف خرید نفت ایران را کاهش دهند.
♦️این، شگردی برای کانالیزه کردن صادرات نفت ایران، ربودن بازار آن و در عین حال آرامش بخشیدن به بازار بود. البته تحلیل مستقلی می طلبد که بررسی شود در کدام روند مهندسی شده، قیمت نفت از 100 دلار و بالاتر، ظرف چند سال به 40 دلار رسید و نقش برجام (و برجامیزاسیون) در این سقوط زیانبار قیمت چه بود؟!
🔹متاسفانه آقای روحانی به خاطر ادبیات منفعلانه و دستپاچه خویش و اصرار بر داخلی کردن مجادلات، به جای طلبکاری از دشمن، حتی قادر نیست شرایط اجرای نیم بند برجام را به وضعیت 2015 یا 2018 برگرداند!؟
☂او بیش از هر چیز، فروش محدود و نمایشی نفت، و آزادی چند میلیارد دلار از اموال ایران را می خواهد؛
📌و البته بازسازی دو قطبی های انحرافی، تا فضای مورد نیاز برای انتخابات آگاهانه مردم، غبار آلود شود!
▪️دولت بایدن تنها در همین حد توافق دارد!
♦️فراموش نکنیم؛ توماس فریدمن تحلیلگر دموکرات ها، چند ماه قبل در نشست «اندیشکده شورای روابط اعراب و آمریکا» گفت:
▪️«اگر ترامپ و پمپئو همراه شرکای اروپایی، سراغ ایرانیها میرفتند و با وعده برداشتن تحریم، میگفتند: ما فقط میخواهیم 15 -10 سال دیگر به مدت توافق بیفزاییم و آزمایشهای موشکی شما محدود شود؛ ایرانیها در بالاترین سطوح حکومت با هم درگیر میشدند"!
@IMANI_mohammad
😈بوی خیانت!
@meighanjavan98
میغان جوان(122)
😈توافق مد نظر روحانی، چند پله از حداقل حقوق ایران عقب است؟ ۲ ♦️این امتناع گردن کشانه دولت بایدن، د
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😈بوی خیانت!
😈*دور تزویر، ریا و تسلیم در مقابل غرب را خط بکشید که چهار روزی بیشتر تاریخ مصرف نداره🤨*
📢*مطیع رهبری خواهیم بود و با افتخار ان شاء الله در انتخابات ١۴٠٠ شرکت خواهیم کرد و بینی دشمنان داخلی و خارجی را با انتخاب اصلح خود -که نشانه قدرت جان نثاران رهبری، انقلاب و کشور است- را ذلیل وارانه به خاک خواهیم مالید! ✌🏻💪🏻
🌈 @range_khodaa
✅ارسالی از محمد زمانی💐
@meighanjavan98
میغان جوان(122)
«تاجزاده» اعلام کاندیداتوری کرد 🔹«سید مصطفی تاجزاده» معاون وزیر کشور در دولت اصلاحات و از چهرهها
😈اتاق فکر -فتنه- آشنا!؟
🔔حدس بزنید کجاست؟
@ravanbakhsh_qasem
میغان جوان(122)
😈اتاق فکر -فتنه- آشنا!؟ 🔔حدس بزنید کجاست؟ @ravanbakhsh_qasem
میغان جوان(122)
😈آشنا گیت! 🔔یک رسوایی #آشنا... ✍تیتر جذاب و جالب روزنامه “فرهیختگان” پیرامون فایل صوتی منتشر شده ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 وقاحت ظریف تمامی ندارد!
🔻ظریف با کمال وقاحت، تمام بار شکست برجام -خسارت محض- را گردن حاج قاسم انداخت!!
🔹همین مصاحبه، فاتحه او را خوانده است و غلط می کند که برای ریاست جمهوری کاندیدا شود!
@ghame_2
🙏یک رسوایی آشنا!
میغان جوان(122)
🔴 وقاحت ظریف تمامی ندارد! 🔻ظریف با کمال وقاحت، تمام بار شکست برجام -خسارت محض- را گردن حاج قاسم اند
✍از کسی که در عمرش از جنگ و جهاد تنها جز چندتا توئیت به ظاهر تند اما غیر واقعی در پرونده اش نیست انتظاری جز این نمی رود
آمریکا جسم شهید سلیمانی را تکه تکه کرد و حالا ظريف شخصیت آن شهید را بمباران می کند!
🔹یریدون لیطفؤا نور الله بافواههم والله متم نوره ولو کره الکافرون
@ravanbakhsh_qasem
🙏یک رسوایی آشنا!
میغان جوان(122)
✍از کسی که در عمرش از جنگ و جهاد تنها جز چندتا توئیت به ظاهر تند اما غیر واقعی در پرونده اش نیست انت
اولین ناشر و حامی صحبتهای #ظریف علیه شهید مظلوم ما شبکهای متعلق به دولت ملعونِ وهابی #سعودی پدر داعش و داعشیان تاریخ هست!
واقعا نیازی به تحلیل و تفسیر داره؟
#حاج_قاسم در ❤ ماست
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
🙏یک رسوایی آشنا !
میغان جوان(122)
اولین ناشر و حامی صحبتهای #ظریف علیه شهید مظلوم ما شبکهای متعلق به دولت ملعونِ وهابی #سعودی پدر
📷 در آنجایی که فکرش را نمی کنید، ما در نزدیک شما هستیم !!!
@bazgashtaznimehrah
میغان جوان(122)
✏️#ابوقاسم 🙏یک رسوایی آشنا!
چی شد؟ شما که #گاندو و نفوذی رو کلا انکار می کردید؟! این نفوذی از کجا پیدا شده و برخلاف قرار، فایل صوتی محرمانه سازمانی دولت را منتشر کرده؟ البته شاید هم طرف #آشنا بوده!
#ظریف
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🙏یک رسوایی آشنا !