فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کلاس *۴ دقیقه ای* انیمیشنی (کارتونی) و پاسخ به خیلی از شُبهات دینی با تامل و بدون تعصب ببینید 👆🏻👆🏻
☑️باز هم ضعف تیم رسانه ای دولت، عملکرد مهم رئیسی را به حاشیه برد!
🔹فعالیت های گسترده و موثر دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت در حوزه دیپلماسی بخصوص دیپلماسی اقتصادی بسیار تحسین برانگیز بوده است؛ عضویت ایران در پیمان همکاری شانگهای، توسعه ترانزیتی ایران و چین به ارزش ۳میلیون و ۶۰هزار دلار، افزایش ۴۰درصدی صادرات نفت به چین، ۱۳سند همکاری با ترکمنستان در زمینه سوآپ انرژی و افزایش ۳برابری تجارت با این کشور و حذف روادید تجار، کریدور شمال جنوب و پیش بینی درآمد ۲.۲میلیارد دلاری در سال، راه اندازی و ورود اولین قطار ترانزیتی قزاقستان،ترکمنستان-ایران و ترکیه، ۲۰سند همکاری اقتصادی میان بخش های خصوصی و دولتی ایران و قزاقستان و ...
🔹در روزهای گذشته شاهد حضور روسیه و ترکیه دو قدرت مهم منطقه و جهان در ایران بودیم. سخنان و تصمیمات بسیار مهمی میان کشورها اعلام شد که هر کدام ممکن است باعث تغییرات بزرگی در دنیا شود؛ مهم ترین آن حذف دلار از معاملات اقتصادی ایران و روسیه که صدای شکسته شدن هیمنه دلار را به گوش جهانیان رساند و موجب کاهش اثر تحریم ها خواهد شد تا امضای ۸ توافق نامه مهم و راهبردی اقتصادی با ترکیه و ...
🔹با توجه به موارد فوق، در حالی که می بایست رسانه دولت این موضوعات مهم اقتصادی-سیاسی را در سطح جامعه با تولید محتوای مشخص و دقیق تبیین کند و مردم را آگاه سازد، متاسفانه شاهد این هستیم موضوع اصلی در سطح شبکه های اجتماعی «گشت ارشاد» بوده و دشمن به راحتی و بدون رقیب در حال جولان دادن است تا مردم صدای این اتفاقات بزرگ و تلاش های دولت سیزدهم را نشنوند.
🔆زنگ عبرت:
🔴چگونه دولتها شبکههای اجتماعی را قانونمند میکنند؟
♦️باید شرکتها را وادار کرد تا از کاربران در برابر محتواهایی همچون خشونت، تروریسم، زورگیری مجازی و سوءاستفاده از کودکان محافظت کنند.
🔺شرکتها باید تضمین بدهند که محتوای مضر سریع حذف میشود و قدمهایی را در راستای عدم بروز چنین محتوایی قبل از توزیع وسیع، حذف کنند.
#طرح_صیانت در 🇩🇪آلمان:
🔺در آلمان قانون NetzDG در ابتدای سال ۲۰۱۸ به اجرا در آمد که بر شرکتهایی با بیش از ۲ میلیون کاربر اعمال میشود.
🔺آنها ملزم به راهاندازی روالی برای بازبینی شکایتها درباره محتوایی هستند که خود میزبان آن میباشند.
🔺آنها باید ظرف ۲۴ ساعت هر چیزی که به طور واضح غیرقانونی است را پاک کنند و هر ۶ ماه یکبار گزارش به روز شده درباره نحوه کار خود را منتشر کنند.
🔺اشخاص متخلف به مبلغ ۵ میلیون یورو و شرکتهای متخلف ۵۰ میلیون یورو، در صورتی که نتوانند این الزامات را رعایت کنند، جریمه میشوند.
🔺دولت آلمان اولین جریمه خود را طبق قانون جدید در ژوئیه 2019 برای فیسبوک صادر کرد. این شرکت مجبور شد به دلیل گزارش نکردن متیجۀ اقدامات غیرقانونی در شبکه خود در آلمان، ۲ میلیون یورو (۱.۷ میلیون پوند) جریمه بپردازد…
#طرح_صیانت در 🇪🇺اتحادیه اروپا:
🔺این اتحادیه یکروش سرکوبگرانه و جدی در نظر دارد بخصوص روی فیلمها و محتواهای مرتبط با تروریستها!
🔺شبکههای اجتماعی اگر ظرف یک ساعت محتوای افراطی را تشخیص ندهند و آنها را پاک نکنند، جریمه خواهند شد.
🔺اتحادیه اروپا همچنین قانون عمومی صیانت از دادهها را تعریف کرده است که مشخص میکند طبق چه ضوابطی شبکههای اجتماعی حق دارند دادههای اروپاییها را ذخیره و استفاده کنند.
#طرح_صیانت در 🇦🇺استرالیا:
🔺این کشور که مستعمرۀ بریتانیاست، قانون «بهاشتراک گذاری مواد خشونتآمیز و نفرتانگیز» را برای صیانت از مردم در سال 2019 تصویب کرد که مجازاتهای کیفری تا سه سال زندان برای مدیران شبکههای اجتماعی متخلف و مجازاتهای مالی تا ۱۰٪ از کل درآمد جهانی آنها را در نظر گرفته است!
🔺این کشور در سال 2015 طی قانون افزایش ایمنی آنلاین، کمیسیون امنیت الکترونیکی را ایجاد کرد که این کمیسیون این قدرت را دارد تا به شرکتهای مالک شبکههای اجتماعی دستور دهد که پستهای غیرقانونی و کاربران متخلف را حذف کنند. در سال ۲۰۱۸ با اعمال شدت بیشتر، محتوای پورن و انقامجویانه نیز به شمول این قانون اضافه شد.
🔺این کمیسیون میتواند به شرکتها حداکثر ۴۸ ساعت برای حذف این موارد فرصت دهد و مکلف است در صورت عدم تمکین، جریمههایی تا سقف ۵۲۵ هزار دلار استرالیا (۲۸۵ هزار پوند) صادر کند.
#طرح_صیانت در 🇷🇺روسیه:
🔺قانونی در روسیه تصویب شد که به قانونگذاران به کمیسیون ارتباطات روسیه این اجازه را میدهند که در مواقع اضطراری کل اینترنت جهانی با مرکزیت آمریکا را در این کشور و توابعش قطع کند.
🔺قانون دادههای روسیه در سال ۲۰۱۵ شرکتهای شبکههای اجتماعی را ملزم کرد که هر دادۀ مربوط به کشور روسیه منحصراً در داخل سرورهای خود این کشور ذخیره شود.
🔺ناظر ارتباطات روسیه لینکدین را به دلیل عدم رعایت این قانون مسدود کرد و فیسبوک و توییتر را به دلیل عدم شفافیت در مورد نحوه برنامهریزی جریمه کرد.
#طرح_صیانت در 🇨🇳چین:
🔺 شبکههایی مثل توئیتر، گوگل و واتساپ در چین مسدود هستند.
🔺تمام خدمات آنها در عوض توسط ارائهدهندگان چینی مانند Weibo، Baidu و WeChat فراهم جایگزین شده است.
🔺اداره فضای سایبری چین در پایان ژانویه 2019 اعلام کرد که در شش ماه گذشته ۷۳۳ وب سایت را بسته و ۹۳۸۲ برنامه تلفن همراه را "پاکسازی" کرده است؛ و این برنامهها اهداف غیرقانونی را دنبال میکردهاند…
🔺چین دهها هزار پلیس فضای مجازی دارد که شبکههای اجتماعی را رصد میکنند و پیامهایی که به نظر میرسد حقوق خصوصی یا عمومی کاربران را نقض میکنند، حذف میکنند.
🔺برخی از کلمات کلیدی هم با استفاده از هوش مصنوعی به طور خودکار پاکسازی میشوند.
#طرح_صیانت در 🇮🇷ایران:
🔺همه چیز و همه کس در بست در اختیار سلطه صهیونیسم جهانی است و انواع فحشاگرام ها آزادانه در حال قتل عام فرهنگی ایرانیان هستند این سیاست وادادگی ذره ای عوض و بدل نمیشود و به قول رهبری به این وادادگی افتخار هم میکنند!!!
خدا بداد این قتل عام فرهنگی برسد !!!فقط در کشور ما اینهمه ولنگاری در فضای مجازی داریم بی صاحب است مسئولین هم از هیاهو وهوچگری می ترسند و جرات تصمیم گیری قاطع ندارند
هدایت شده از سید محمدجواد موسویفرد
◽️ چه اصراری بر #حجاب دارید؟
👈دوستانی هستند که اصرار بر حجاب را بیدلیل میدانند یا دست کم احساس میکنند حجاب این قدر ارزش ندارد که به خاطرش هزینههای فعلی را تحمل کنیم.
خب اولا اگر مانع نشدیم و کار به عریان شدن و ایجاد فضاهای زنندهای شد که خودتان جرات نکردید پا از خانه بیرون بگذارید چه؟
ثانیا اگر مانع نشدیم و بعد صحبت از شرب خمر اختیاری، همجنسگرایی اختیاری و زشتتر از آن شد چه؟ مگر این ناهنجارها در جامعه ما نیست؟ مگر دشمن نمیتواند سر تک تک اینها پروپاگاندا راه بیندازد؟
مثل قضیه هستهای است که اگر سنگر را باختی باید موشکی و نفوذ منطقهای و ... را هم بدهی برود.
👈نکته مهم جامعهشناختی قضیه این است که طرفداران این ناهنجاریها اقلیتاند اما چون پشتوانه رسانه غربی را دارند از یک سو،
و مماشات عموم مردم را میبینند از سوی دیگر،
جری و پررو خودشان را اکثریت نشان میدهند.
دقت کنید! تعداد زیادی از خانمها ممکن است شل حجاب باشند اما راضی نیستند بیعفتی و آلودگی منتشر شود.
به دوست عزیزی گفتم اگر ۵ درصد مردم تهران بی عفت باشند و ۹۵ درصد عفیف ولی بیخاصیت و اهل مماشات کافی است چهره شهر کاملا آلوده نشان داده شود. ۵ درصد یعنی ۳۰۰ هزار نفر... کافی نیست؟!
#حجاب
✅ جایگزین گشت ارشاد چیست؟
✍عبدالله گنجی
🔻#حجاب که بهخودی خود یک مسئله فرهنگی- اعتقادی است، نباید به امر سیاسی تبدیل شود و کمکم اصل هنجارشکنی به حاشیه برود و منازعه بین اسلامگرایان و براندازان سکولار جایگزین آن شود.
🔸حقیقت این است که گشت ارشاد با بدحجابی بهمعنی عرفی آن کاری ندارد و اصلا مثال کلیشهشده «۲تارمو» محل منازعه نیست، آنچه پنهان میماند اینکه جامعه هدف گشت ارشاد بدحجابی عرفی-تربیتی نیست، بلکه چند دسته هستند که شاخکهای گشت ارشاد را حساس کردهاند که عمل آنان فراتر از ناهنجاریهای عرفی است.
1⃣ «سیالیّت جنسیتی» یکی از این موارد است. دختری که پسرانه بیرون میآید تا جلبتوجه کند، پسرگونه باشد، کلاه و شلوارک و...
2⃣ گروهی هستند که لباس راحتی درون منزل و بیرون آنها خیلی متفاوت نیست و حداقلها را هم رعایت نمیکنند.
3⃣ کسانی هستند که بدحجابی آنان امری عرفی-تربیتی و فرهنگی نیست که عناد میورزند و همزمان برای تقابل با پلیس سناریو میچینند که دوربین و جیغ ۲ عنصر این سناریو است. پلیس هم از عواقب جنگ روانی هر برخورد آگاه است اما حقیقت این است که زمانی پلیس وارد میدان دستگیری یا برخورد میشود که ۳ دسته ذکرشده درصدد شکستن اقتدار آن برمیآیند و طبیعی است که پلیس درصدد اثبات اقتدار خود برمیآید.
🔺 با این حال مواجهه با حجاب سطح کوتاهمدت و بلندمدت دارد و برخورد قهری نباید روش اول باشد. کار فرهنگی همراه با خوندل است و البته میوههای آن هم دیررس است.
🔻اما باید چه کرد؟
1⃣ هنر از اساسیترین روشهای حل مسئله حجاب است. آنچه با هنر آمیخته شود، ماندگار میشود. هنر فاخر الگوبخش و جذاب است. این حجاب تقریبا در سیما و سینمای ما غریب است. هنر الگوبخش، اصل اساسی است.
2⃣ آموزش و پرورش رکن تربیتی کشور ماست. اگر معلمانی هم تراز با فرهنگ ایرانی-اسلامی سکاندار تربیت باشند، اثر شخص معلم بینظیر است.... جمهوری اسلامی هنوز منزلتی که بهترین و مؤمنترین جوانان این کشور به آموزش و پرورش سرازیر شوند، ایجاد نکرده است. معلم میتواند جامعه را سالم یا فاسد کند.
3⃣ تولیدات البسه بسیار مهم است. واقعیت این است که بازار لباس زنانه ما برای متدینین نیست. ممکن است گفته شود که تقاضا این است، پس تولیدکننده بهسمت این نوع پوشش میرود. واقعیت اما این نیست که جوان مدلی را در ذهن دارد و در بازار بهدنبال آن میگردد و میخرد بلکه «تقاضاسازی» در ویترین مغازه اتفاق میافتد.
4⃣ گفتوگو بخش فراموششده مسئله حجاب در جامعه ماست. تقریبا نه در کرسی آزاداندیشی و نه در سیمای ما مشهود نیست. مبتذلپوشان هیچ دلیل منطقی و قابل ارائه ندارند. حرف اول و آخر آنان درباره چرایی پوشش و رفتار خود این است که «به شما ربطی ندارد. دوست دارم!»
🔺 بدون تردید اکثریت بدحجابان جامعه ما عفیف هستند.
همینها روز غدیر در خیابان ولیعصر بودند، فردا همینها در جرگه عاشوراییان هستند، اما نقص دارند. این نقص فرهنگی را نباید سیاسی کرد. آن ۳ دسته که در بدو این نوشتار آورده شد، اقلیت بسیار کوچکی هستند که علاوه بر برخورد باید گفتمان غالب علیه آنان باشد و فضای عمومی را برای خود تنگ احساس کنند. مردم باید به میدان بیایند.