هدایت شده از یاران انقلاب و ولایت
⭕️ #پوستر | پیاده نظام دشمن !
🔹 مقام معظم رهبری 14 خرداد 1401 :
امروز مهمترین امید دشمنان برای ضربه زدن به کشور، امید بستن به اعتراضات مردمی است. امیدشان به این است که بلکه بتوانند با کار روانی، با فعّالیّتهای اینترنتی و فضای مجازی و انواع و اقسام اینها، با پول، با مزدورپروری، مردم را در مقابل نظام اسلامی و جمهوری اسلامی قرار بدهند؛ منتهی محاسبهی دشمن در این مسئله هم مثل بسیاری از محاسبات دشمن ، غلط است.
#برخورد_قاطع
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جهان بینی حضرت آقا
من به آینده این نظام کاملا امیدوارم
*ناکارشناسان کارشناسنما*1⃣
حقیقت این است که حادثه درگذشت مرحومه امینی برای جبهه احزاب معاند «سوژه» (بهتر بگوییم «طُعمه»)، اما برای مردم جامعه یک پرونده است. متأسفانه در این میان عدهای خودی و بعضاً ناکارشناسان کارشناسنما، با عدم تشخیص درست میدان و بدون توجه به فرامتن سخنان و مواضعشان، تلاش میکنند با بهرهبرداری از این حادثه تلخ، هرگونه مقابله با بدپوششی را ناموجه جلوه دهند. در همه تخلفات کوچک و بزرگ دیگر هم ممکن است فردی باسابقه بیماری زمینهای یا حتی غیر آن دچار موارد مشابه شود. اگر قرار باشد پلیس صرفاً به احتمال آنکه افراد ممکن است دچار حادثهای از این جنس شوند اقدامی نکند و با این بهانه وظایفش را انجام ندهد، باب مقابله با قانونشکنی بسته میشود و عملاً فلسفه وجودی پلیس بیمعنا خواهد شد.
در حالی که حقیقت این است که محیط با حجاب و عفاف و حیا، شرط اولی است که زن میتواند با آرامش و امنیت وارد فعالیت اجتماعی شود. وظیفه جمهوری اسلامی است که این محیط را برای زن و حفاظت از خانواده ایجاد کند. البته جمهوری اسلامی حتماً ایدهآل نیست و خودش هم چنین ادعایی ندارد. حتماً در این مسیر اشتباه میکند، اما «دارای انعطاف و آمادهی تصحیح خطاهای خویش است، امّا تجدیدنظرپذیر و اهل انفعال نیست. به نقدها حساسیت مثبت نشان میدهد و آن را نعمت خدا و هشدار به صاحبان حرفهای بیعمل میشمارد، امّا به هیچ بهانهای از ارزشهایش که بحمدالله با ایمان دینی مردم آمیخته است، فاصله نمیگیرد» (بیانیه گام دوم). در ماجرای مرحومه امینی نیز حتماً با متخلف احتمالی این اتفاق تلخ، برخورد میکند و اشتباهاتش را توجیه نمیکند.
ناکارشناسان کارشناس نما2⃣
*⃣مهارت مواجهه با مسئله*⃣
گام اول: قاعده ترجیح سکوت فعالانه بر سخن منفعلانه
در اینگونه رخدادها، گام اول توجه به این نکته است که «سکوت فعالانه» مقدم بر «سخن منفعلانه» است. به بیان حضرت امیر بیان علیه السلام: «بسا سکوتی که رساتر از سخن است» (رُبَّ سُکوتٍ أبلَغُ مِن کلامٍ (غرر الحکم، ح5321))؛ و یا «رُبَّ کلامٍ جَوابُهُ السُّكوتُ»(غرر الحکم، ح5303). در فرمایش دیگری فرمودند: «چون در سخن گفتن مغلوب شدی، مبادا در سکوت کردن مغلوب شوی» (إذا غُلِبْتَ علی الکلامِ فإیّاكَ أنْ تُغْلَبَ علی السُّكوتِ(غرر الحکم، ح4061)). حتی امام صادق علیه السلام فرمودند: «هرکس به هر سؤالی که از او میشود پاسخ دهد، دیوانه است» (إنّ مَن أجابَ فی کلِّ ما یُسْألُ عَنهُ لَمَجنونٌ(معانی الأخبار، ج2، ص238)).
قاعده ترجیح سکوت فعالانه بر سخن منفعلانه، به دو دلیل است. یکی امکان رصد دقیقتر میدان و کشف همه ابعاد ماجرا است. «دشمنان ملت از شفافبودن فضا ناراحتند؛ فضای شفاف را برنمیتابند؛ فضای غبارآلود را میخواهند. در فضای غبارآلود است که میتوانند به مقاصد خودشان نزدیک شوند و به حرکت ملت ایران ضربه بزنند. فضای غبارآلود، همان فتنه است. اینی که امیرالمؤمنین(ع) فرمود: «فَلَوْ أَنَّ الْبَاطِلَ خَلَصَ مِنْ مِزَاجِ الْحَقِّ لَمْ یَخْفَ عَلَى الْمُرْتَادِینَ»؛ اگر باطل، عریان و خالص بیاید، کسانی که دنبال شناختن حق هستند، امر برایشان مشتبه نمیشود؛ میفهمند این باطل است. «وَ لَوْ أَنَّ الْحَقَّ خَلَصَ مِنْ لَبْسِ الْبَاطِلِ انْقَطَعَتْ عَنْهُ أَلْسُنُ الْمُعَانِدِینَ»؛ حق هم اگر چنانچه بدون پیرایه بیاید توی میدان، معاند دیگر نمیتواند حق را متهم کند به حق نبودن. بعد میفرماید: «وَ لَکِنْ یُؤْخَذُ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ وَ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ فَیُمْزَجَانِ»(نهجالبلاغه، خطبه50)؛ فتنهگر یک تکه حق، یک تکه باطل را میگیرد، اینها را با هم مخلوط میکند، در کنار هم میگذارد؛ آن وقت کسانی که دنبال حقند، برایشان امر مشتبه میشود. فتنه این است دیگر» (29/10/1388).
دلیل دوم این است که در بسیاری از مواقع سکوت فعالانه باعث تحقق «الباطِلُ یَموتُ بِتَركِ ذِکرِهِ» میگردد و باطل با عدم تکرار، به خودیی خود زایل میشود و از بین میرود؛ «فَذَرْهُمْ وَمَا یَفْتَرُونَ»(انعام: ۱۱۲).
May 11
سلام علیکم عرض خیر مقدم ویژه خدمت اعضای محترم جدید
امیدوارم مطالب کانال در جهت انجام فریضه تبیین مفید باشه🌹🌹🌹🌹
156901122_-1863649338.mp3
18.81M
🎙 بشنوید | بیانات رهبر انقلاب در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح. ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
May 11
هدایت شده از حکمت بیان
کشته شک و تردید شیعه _ امام عسکری ع.pdf
275.2K
🌀 کشتۀ شک و تردید شیعه
🔰 مناسبت: #شهادت_امام_عسکری_ع
✍️ پیام:«خیلی از حقایق هست که باید تبیین شود و در ابهام نگهداشتن افکار مردم در قبال آن مسئله، گمراهکننده است. این حرکت تبیین، خنثی کننده آن است. هرکدام از شما به عنوان یک وظیفه مثل یک چراغ دور خود را روشن کنید.»(مقام معظم رهبری)
🔻مسئله اصلی دوران امام حسن عسکری(ع) شک و تردید شیعه به اصل امامت امام عسکری(ع) بود اما به صورت جزیی تر همیشه شک و تردید نسبت تصمیم و رفتار ولی جامعه نیز عامل شکننده شدن یک جامعه است.
🔻نهضت تبیین راه حلی برای مقابله با جریان تردید افکنان نسبت به تصمیم و رفتار ولی جامعه می تواند باشد البته با ادبیات عقلانی و متناسب با فهم و نیاز جامعه
🔻تبلیغ دین، مردمی است، وظیفه عده خاصی نیست، الان هر کدام از شما یک گوشی در اختیار دارید این گوشی منبر و ابزار تبلیغ شما ست؛ با فهم عمیق از دین و ادبیات متناسب، همگی با هم، در فضای مجازی موج شکنی کنیم و جریانی از هوای تازه راه بیندازیم.
✅کانال منبر مکتوب
╭┅─────────┅╮
🆔@menbarahemaktob
╰┅─────────┅╯
🔰 *خلاصه و محور بیانات رهبرانقلاب امروز در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای نیروهای مسلح*
🔸اشاره به ظلم روا شده نسبت به سازمان انتظامی کشور، بسیج و ملت ایران
🔹قوی ظاهر شدن ملت ایران در این حادثه به مانند سایر حوادث
🔸مظلوم خواندن ملت ایران در کنار قوی بودن مثل امیرالمومنین (ع)
🔹تلخ دانستن حادثه پیش آمده برای دختر جوان درگذشته (مهسا امینی)
🔸تاکید بر انجام حرکات غیرطبیعی، غیرعادی و اغتشاش گری برنامه ریزی شده در واکنش به یک قضیه تاسف آور
🔸درست نبودن اقداماتی همچون ناامنی خیابان ها، آتش زدن قرآن و مساجد و بانک ها، حجاب برداشتن از سر زن محجبه و آتش زدن ماشین های مردم در واکنش به این حادثه
🔹سالم خواندن جامعه هنری و ورزشی و حضور عناصر مؤمن و باشرف در میان آنان
🔸بی ارزش دانستن موضع گیری تعدادی از این افراد
🔹تاکید بر عدم آلوده شدن جامعه هنری و ورزشی با مواضع دشمن شادکن
🔸تذکر رهبرانقلاب به برخی از خواص و تاکید بر لزوم جبران و اعلام مخالفت با برنامه دشمن خارجی
🔹اشاره به تشبیه این قضایا به دیوار برلین توسط عنصر سیاسی آمریکایی و روشن شدن این قضیه برای خواص و وجوب موضع گیری صریح آنان پیرامون این قضایا
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
✅ بیان و تبیین دقیق نقش و جایگاه نظام اسلامی
🔸 #نظام_اسلامی به انسانها سعادت میدهد. نظام اسلامی هم یعنی آن نظامی که مبنی بر #هندسه_الهی است برای جامعه؛ مبنی بر نقشهی خداست در جامعه. اگر این نقشه تحقق پیدا کرد، خیلی از تخلفات فردی و شخصی و جزئی قابل اغماض خواهد بود.
🔸 روایت معروفی است که نقل حدیث قدسی را میکند: «لأعذّبنّ کلّ رعیّة اطاعت اماما جائرا لیس من اللَّه و لو کانت الرّعیّة فی اعمالها برّة تقیّة». نقطهی مقابلش: «و لأعفونّ عن کلّ رعیّة اطاعت اماما عادلا من اللَّه و ان کانت الرّعیّة فی اعمالها ظالمة مسیئة». یعنی #کار_فردی و تخلف فردی در یک نظام عظیم اجتماعی که #حرکت_عمومی به یک سمت درستی است، قابل اغماض است؛ یا شاید به تعبیر دقیقتر، قابل اصلاح است؛ بالاخره میتواند این جامعه را، این افراد را به سرمنزل مقصود برساند؛
🔸 برخلاف اینکه اگر چنانچه نه، اعمال فردی درست بود، اما روابط اجتماعی، نظامات اجتماعی، نظامات غلطی بود، نظامات جائری بود، نظاماتِ از ناحیهی خدا نبود، از ناحیهی شیطان بود، از ناحیهی نفس بود، اعمال فردی نمیتواند این جامعه را بالاخره به سرمنزل مقصود برساند؛
🔸 آن چیزی که مطلوب #شرایع_الهی است از سعادت انسان، آن را نمیتواند برایشان به وجود بیاورد. بنابراین مسئلهی اطاعت کلان و اینکه انسان #خط_الهی را جستجو کند و بیابد و آن را دنبال کند، بسیار اهمیت پیدا میکند.
🔸 اساس، اساس الهی است. البته نقصهائی وجود دارد، ضعفهائی وجود دارد؛ باید این ضعفها را جبران کرد و درست کرد و در صدد اصلاح برآمد. مثل این است که فرض بفرمائید یک قطاری بر روی یک ریلی قرار دارد و به سمت یک هدفی دارد حرکت میکند. در داخل این قطار، البته مسلّم است کسانی به وظائفشان عمل میکنند، کسانی عمل نمیکنند، کسانی زمین را کثیف میکنند، آشغال جمع میکنند، کسانی مراقب وظائفشان هستند، کسانی نیستند؛ لیکن این قطار به سمت هدف دارد حرکت میکند و بلاشک به هدف خواهد رسید.
🗓بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری؛ ۱۳۸۹/۰۶/۲۵
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f