🌹﷽ 🌹
💠اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💠
🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸
ادامه بخش مختصری دیگر از زندگی مولا امیرالمومنین علیه السلام
به بیان شیخ مفید از مفسران و عالمان شیعه، امام علی (ع) هیچگاه بیعت را نپذیرفته و انجام ندادند. طبق مستندات شیعه یاران خلیفه جهت اخذ بیعت حضرت علی (ع)، به منزل شخصی ایشان یورش بردند که در اثر این اقدام وحشیانه، همسرشان فاطمه (س) دچار جراحت شده و فرزندی که در شکم داشتند، از دنیا رفت.
همچنین به فاصله چند روز ابوبکر باغ فدک را که از رسول الله به دخترش فاطمه داده شده بود را به زور تصاحب و غصب نمود. امام علی (ع) در پی مظلمه این امر به پا خواست. پس از جریان حمله ایادی خلیفه به خانه حضرت علی (ع) و ضربه و آسیب به فاطمه (س)، این بانوی بزرگوار در بستر بیماری قرار گرفته و به فاصله کوتاهی از شهادت پدرشان پیامبر اسلام (ص)، در سال یازدهم هجری به شهادت رسید.
🍀🌸🥀🌷🍀🌸🥀🌸
@menbar_amiralmomenin
حضرت مولا الموحدین علی علیهالسلام در نگاه دانشمندان
فؤاد جرداق برادر جرج جرداق می گوید:
هرگاه دشواری های زندگی به من فشار می آورد و از رنج روزگار آزرده می شوم، از شدّت اندوه به آستان علی علیه السلام پناه می برم؛ زیرا او پناهگاه هر ماتم و اندوهی است. او همچون رعد بر ستم کاران حمله می کرد و با ضعیفان مهربان بود.
🌷🌸🍀🌺🌷🌹💐
امام علی علیه السّلام فرمودند:
۱- دَوَامُ الْغَفْلَةِ یعْمِی الْبَصِیرَةَ.
ادامه یافتن غفلت، دیده بصیرت را كور می كند.
۲- لَحُبُّ الدنیا صَمَّت الأسماعَ عن سماعِ الحكمةِ و عَمِّیت القلُوب عن نورِ البصیرةِ.
البته دوستی دنیا گوشها را از شنیدن حكمت كر می كند و دلها را از دیدن نور بصیرت كور می كند.
🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀
@menbar_amiralmomenin
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
فضایل روایی، احادیثی از پیامبر(ص) است که مدح یا فضلیتی برای امام علی(ع) بیان میکنند. برخی از این احادیث عبارتاند از :
حدیث علی مَع الحَق: از احاديث مشهور پيامبر است که على(ع) را معیار حق معرفی میکند. یکی از نقلهای آن اینگونه است: «على با حق است و حق با على و اين دو هرگز از يكديگر جدا نمیشوند تاکنار حوض کوثر بر من وارد شوند.»
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
@menbar_amiralmomenin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸لحظه لحظه عمرتون
💫 معطر به عطر صلوات
🌸 بر حضرت محمد صلیالله
💫و خاندان پاک و مطهرش
🌸 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُم ْ🌸
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌹﷽ 🌹
💠اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💠
🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸
ادامه بخش مختصری دیگر از زندگی مولا امیرالمومنین علیه السلام
پس از آن در سال سیزدهم هجری ابوبکر وفات یافت. بر اساس وصیت او عمر بن خطاب به عنوان جانشین در مقام خلافت قرار گرفت. در ماه محرم سال چهاردهم هجری، عمر جهت جنگ با ساسانیان از شهر مدینه خارج شده و در منطقه ای به نام صرار خیمه زدند.
او در نبود خودش حضرت علی (ع) را در شهر مدینه منصوب نمود تا خودش فرماندهی سپاه را عهده دار شود. ولی بعد از گفتگو و مشاوره با تعدادی از یارانش همچنین امام علی علیهالسلام از این قصد و اراده اش صرف نظر کرده و سعد بن ابی وقاص را در جایگاه فرماندهی سپاه به جنگ ارسال کرد.
بر اساس اسنادی از ابن اثیر چنین گفته که امام علی (ع) در زمان خلافت خلیفه دوم، به استثنای نخستین سالهای آن دارای منصب قضاوت بوده است. پس از آن در سال شانزدهم و یا هفدهم هجری بنا به توصیه امام علی (ع) و قبول آن از طرف عمر هجرت پیامبر اسلام از شهر مکه به مدینه به عنوان مبدا تاریخ اسلام تعیین گردید .
🍀🌸🥀🌷🍀🌸🥀🌸
@menbar_amiralmomenin
🌹﷽ 🌹
💠اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💠
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
تقدیم حکمت ششم ( ۶ ) محضر دوستان و همراهان عزیز ،
با توجه به اینکه این حکمت ۳ بخش دارد وطولانی است بخش بخش تقدیم حضورتون می شود .
بخش اول: رازداری انسان عاقل
عنوان این حکمت انسان و ارزشهای اجتماعی است.
امیرمؤمنان علی علیهالسلام :
در این حکمت میفرماید:
«صَدْرُ الْعَاقِلِ صُنْدُوقُ سِرِّهِ،
فرمود: «سینهی شخص عاقل» صندوق اسرار اوست
یعنى همان گونه که صاحبان ثروت اشیاء قیمتى را در صندوق هاى محکم نگاه دارى مى کنند، انسان عاقل نیز باید اسرارش را در دل خود پنهان دارد، چرا که اسرار او اگر به دست دوست بیفتد گاه سبب ناراحتى اوست و اگر به دست دشمن بیفتد ممکن است سبب آبروریزى او شود. به علاوه بعضى از اسرار ممکن است با سرنوشت ملتى ارتباط داشته باشد که اگر بى موقع فاش شود سبب خسارت عظیمى براى جامعه گردد. به همین دلیل در حالات پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله) نقل شده است: هنگامى که تصمیم بر غزوه و پیکارى با دشمن مى گرفت کاملاً آن را پنهان مى داشت. به عنوان نمونه مسئله فتح مکه بود که رسول خدا
(صلى الله علیه وآله) حداکثر پنهان کارى را در آن به خرج داد که اگر این کار را نمى کرد و خبر به اهل مکه مى رسید آنها بسیج مى شدند و خون هاى زیادى در حرم امن خدا ریخته مى شد .
ولى پرده پوشى پیغمبر(صلى الله علیه وآله) بر این سرّ سبب شد که مکه بدون هیچ گونه مقاومت و خون ریزى تسخیر شود و فصل تازه اى در پیشرفت اسلام و بازگشت مخالفان به سوى حق گشوده گردد.
در دفاع مقدس ما هم این موضوع کاملا توسط نیروهای اسلام دقیق اجرا می شد.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
@menbar_amiralmomenin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظهرتون عالی🍃🌹
خدایا🤲
بهترین هارا نصیب
دوستانم کن🍃🌹
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
فضایل روایی ؛
احادیثی از پیامبر(ص) است که مدح یا فضلیتی برای امام علی(ع) بیان میکنند. برخی از این احادیث عبارتاند :
حدیث تشبیه: حدیثی است که در آن پيامبر(ص) على(ع) را به دیگر پيامبران تشبيه كرده است. این حدیث در منابع شیعه و سنی نقل شده است.
حدیث تشبیه یا حدیث اَشباه حدیثی از پیامبر اسلام(ص) که در آن امام علی(ع) دربرخی فضائل به پیامبران
تشبیه شده است. بر اساس این حدیث، فضائلی همچون علم آدم(ع)، تقوا وصلحجویی
نوح(ع)، حلم ابراهیم(ع)، هیبت و زیرکی موسی(ع)، زهد داوود(ع) و عبادت عیسی(ع) برای امام علی(ع) ذکر شده است. این حدیث در منابع شیعه و اهل سنت از صحابه پیامبر(ص) همچون عبدالله بن عباس، عبدالله بن مسعود، ابوالحمراء و انس بن مالک نقل شده است.
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
@menbar_amiralmomenin
🌹﷽ 🌹
💠اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💠
🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸
ادامه بخش مختصری دیگر از زندگی مولا امیرالمومنین علیه السلام
در سال بیست و سوم هجری، عمر تا قبل از سوء قصد به جانش و پیش از وفات، اقدام به تشکیل شورایی متشکل از شش نفر نمود که مسئولیت انتخاب خلیفه پس از خود را برعهده بگیرند و امام علی علیهالسلام نیز از اعضای آن بود. در این میان عمر، عبدالرحمان بن عوف را به ریاست این کمیته قرارداد.
پس از در گذشت عمر در وهله نخست عبدالرحمان از امام علی علیهالسلام درخواست نمود که با پذیرش شروط عمل به کتاب خدا، سیره پیامبر و سیره ابوبکر و عمر مسئولیت خلافت را به عهده بگیرد. ولی امام علی علیهالسلام شرط عمل به سیره دو خلیفه پیشین را قبول نکرده و گفت:
«امید آن دارم که در محدوده دانش، توانایی و اجتهاد خود به کتاب خدا و سنت رسول خدا (ص) عمل کنم»
در پی این امر، عبدالرحمان شروط مذکور را با عثمان بن عفان مطرح کرده و بعد از پذیرش وی، عثمان را به عنوان خلیفه سوم انتخاب کردند.
🍀🌸🥀🌷🍀🌸🥀🌸
@menbar_amiralmomenin