eitaa logo
منبر مجازی حاج یاسر طاهری
126 دنبال‌کننده
672 عکس
168 ویدیو
5 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
نی بردارید نه اینکه به دیده ی تحقیر به آن نگاه بکنید. متکبرانه به میهمانی نرویید. در میهمانی ها به یک غذا اکتفا کنید. اینجا طرف می فهمد که چه میخورد ولی وقتی چند نوع باشد طرف نمی فهمد چه می خورد. من از پولدارها می خواهم که ساده برگزار کنید تا رسم بشود. هدف دور هم بودن است نه خوردن. صمیمیت مهمتر است. من خیلی با میهمانی در رستوران موافق نیستم. تعاون و کمک کردن به همدیگر خیلی خوب است. شما خانه ی کسی می رویید، دختر بزرگی دارید به او بگویید که بلند شود و کار بکند. تعامل کنید که صاحبخانه خسته نشود و شما را دعا کند. حالا در سفر هم همین جور است. کمک کردن به صاحبخانه را فراموش نکنید. در سفر به کسانی که ماشین ندارند و یا جایی را ندارند کمک کنید و با آنها به سفر بروید. و بیشتر خرج را هم شما بعهده بگیرید. سفر کوتاه هم خوب است حتما نباید خیلی طولانی باشد که همه به مسافرت بروند. ششمین آسیب ها بدخُلقی است. روایت درایم که کسی که بدخُلق است، همنشین اوکم میشود. روایت داریم که بعضی ها خیلی خشک و عبوس هستند. ششم تکبر است. روایت داریم که انسان متکبر دوست و صدیق ندارد. امام وقتی به ایران آمد و می خواست از هواپیما پیاده بشود، به ایشان گفتند که آقای پسندیده برادر بزرگ شما می خواهد بالا بیاید. امام فرمود: اگر ایشان بالا بیاید، من پشت سر ایشان پایین می روم و گفتند که شما رهبر هستید و باید جلو بروید. در آخر آقای پسندیده را قانع کردند که نرود و در جایگاه بماند. رهبر انقلاب با آن جایگاه، این طور میگوید. شما وکیل هستی، برادر شما کارگر است، اشکالی ندارد خانه او برو و کلاس هم نگذار.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عبادت تجار، بندگان و آزادگان‏ «إِنّ قَوْماً عَبَدُوا اللّهَ رَغْبَةً فَتِلْكَ عِبَادَةُ التّجّارِ وَ إِنّ قَوْمَاً عَبَدُوا اللّهَ رَهْبَةً فَتِلْكَ عِبَادَةُ الْعَبِيدِ وَ إِنّ قَوْمَاً عَبَدُوا اللّهَ شُكْراً فَتِلْكَ عِبَادَةُ الاَحْرَارِ وَ هِىَ اَفْضَلُ الْعِبَادَةِ». امام حسين (ع) فرمود: «گروهى خدا را از روى ميل به بهشت عبادت مى‏كنند، كه اين عبادت تجارت‏كنندگان است و گروهى خدا را از ترس دوزخ مى‏پرستند و اين عبادت بردگان است، و گروهى خدا را به سبب شايستگى مى‏پرستند، و اين عبادت آزادگان است كه برترين عبادت است». 📚تحف العقول، ص 279 ح4 🔻حضرت امام جواد علیه‌السلام؛ مظهر مبارزه با باطل مقام معظم رهبری: امام جواد علیه‌السلام مظهر مبارزه با باطل بود، او کوشش‌گر برای حکومت الله بود. او برای خدا و قرآن مبارزه می‌کرد، او از قدرت‌ها نمی‌ترسید، او در حقیقت امام و الگو و پیشاهنگ این حرکتی بود که امروز ملت ایران همگی دست به دست آن را تعقیب می‌کند.
https://www.instagram.com/reel/CmcLVIMAmzc/?igshid=MDJmNzVkMjY=
4_5868622714591249322.pdf
1.61M
کتاب اعتکاف 📚فایل الکترونیکی کتاب "اردوبهشت" 📜کتاب کار امام مسجد (ویژه اعتکاف) به ما در بپیوندید👇 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ @khaneh_emam
بسم الله الرحمن الرحیم پرسش: شرايط صحت اعتكاف چيست؟ 1. ایمان 2. (عقل) معتكف عاقل باشد. 3. با قصد قربت باشد. 4. اعتكاف حداقل سه روز متوالى باشد. 5. از اذان صبح روز اول تا مغرب شرعى روز سوم در مسجد باشد. 6. از مسجد خارج نشود مگر در ضرورت عرفى، شرعى و عقلى. 7. اگر اعتكاف با حق شوهر منافات داشت، با اجازه او باشد. 8. اگر اعتكاف باعث اذيت و آزار پدر و مادر شود، با اجازه آن دو باشد. 📚 العروة الوثقى؛ ج‌2، ص: 245 شرائط الاعتكاف
💥عوامل مهم ترس ازمرگ💥 1⃣👈 ناآگاهی از حقیقت مرگ ⚡️از عوامل مهم ترس از مرگ آن است که انسان از حقیقت مرگ، که انتقال از سرای فانی به سرای باقی است، غافل باشد و چنین پندارد که با مرگ هستی او پایان می پذیرد. 2⃣👈 دلبستگی شدید به دنیا ⚡️ یکی دیگر از عوامل مهم ترس از مرگ، دلبستگی شدید به دنیاست به گونه ای که از آخرت خویش کاملا غافل گردد و حیات دنیوی را هدف نهایی خود قرار دهد. چنین انسانی برای بهره مندن شدن هرچه بیشتر از لذایذ دنیوی، به دنبال زندگی ابدی در این دنیاست و همواره از فرا رسیدن مرگ خویش در نگرانی و اضطراب به سر می برد، زیرا چنین می پندارد که پایان بخش تمام لذت ها و کامیابی های اوست و او را از علایق و دلبستگی هایش، برای همیشه جدا می سازد 3⃣👈 ترس از حسابرسی اعمال ⚡️یکی دیگر از علل ترس از مرگ، بیم از حسابرسی اعمال است. این عامل به آن گروه از انسانها اختصاص دارد که از یک سو به معاد اعتقاد دارند و از سوی دیگر از اعمال خویش راضی نیستند.