▪️درمورد حضرت آیت الله مصباح یزدی (ره) باید گفت که ایشان یکی از متفکرین و متنفذین و سیاستمدار هایی بودند که علم و فقاهت را به سیاست علوی و نبوی گره زدند؛ والحق و لانصاف میشود گفت که ایشان را باید هم رتبهی متفکرانی مانند آیت الله شهید مطهری دانست..
اساتید ایشان حضرت امام (ره) و حضرت آيت الله علامه طباطبایی خیلی به ایشان نظر ویژه ای داشتند؛
▪️حضرت علامه طباطبایی در وصف آیت الله مصباح میفرمایند که آقای مصباح مانند یک انجیر است..!
چطور؟ انجیر هسته ندارد چیز دور انداختنی هم ندارد؛ یعنی شما انجیر را به طور کامل استفاده میکنید وقتی از درخت می چینید..
اما اگر یک میوه دیگر باشد باید هسته یا پوستش را جدا کنید؛ اما انجیر را کامل میشود استفاده کرد و از آن لذت برد.. تعبیر استادشان علامه طباطبایی این است که ایشان انسان قابل استفاده ای است! هم از نظر علمی، فقاهتی، کلامی، معنوی، ایشان در رتبه بالایی بودند!
اصلا باید اینطور گفت که جزو اولین افرادی که حضرت آیت الله بهجت را در قم کشف کردند حضرت علامه مصباح یزدی بودند چون وقتی آقای بهجت از عراق به ایران و قم تشریف آوردند کسی ایشان را نمی شناخت؛
▪️ایشان شاگرد آقای قاضی بودند و به هرحال مرتبه علمی داشتند؛ آقای مصباح و چند تن از رفقا ایشان آقای بهجت را سر درس آیت الله العظمی بروجردی کشف میکنند و برای درس، برای اولین بار به منزل آقای بهجت میروند؛ آقای مصباح تعریف میکردند که آیت الله بهجت مدت ها در منزل پرده ای کشیده بودند که خانواده شان پشت آن بودند و ما اینطرف! و ما در این زمان از آیت الله بهجت درس می گرفتیم و در واقع باید بگوییم آقای بهجت را آیت الله مصباح کشف کردند و جزو اولین شاگردان آیت الله بهجت، حضرت علامه مصباح یزدی بودند..
▪️و واقعا هم ایشان جزو متفکرین و متنفذین بودند! شما نگاه کنید.. خلأ فکری و ایدئولوژیکی بعد از شهادت شهید مطهری را علامه مصباح یزدی به خصوص در دوره هایی که انسان هایی به اصطلاح روشن فکر اما در واقع غرب زده، میخواستند افکار نئولیبرالیسم را در ایران حاکم کنند، آیت مصباح یزدی بودند که با فکر شیوا و گویا و تفکر زیبا اسلام ناب را احیا و معرفی کردند..
▪️و نکته دوم بعد بین المللی آیت الله مصباح بود؛ خیلی از متفکرین و فلاسفه در دنیا و حتی متفکرین غربی وقتی به قم می آمدند و می خواستند با تفکر شیعی و اسلامی آشنا بشوند، خدمت ایشان میرفتند و به شدت بعد از مباحثه و صحبت و گفتوگو با آیت الله مصباح، در مورد تفکر شیعه روشن میشدند و نگاه متفاوتی را پیدا میکردند؛
▪️به نظر بنده آقای مصباح یزدی یک متفکر شیعه مجاهد اما مظلوم در عصر خودشان بودند که خوب شناسایی نشدند! شما اگر نگاه هم بکنید قبر مطهر ایشان کنار قبر حضرت آیت الله بهجت، استادی که باید گفت جزو اولین شاگردان ایشان بودند هست..
-انشاءالله خداوند متعال مارا مانند ایشان در مسیر علم و خدمت به اسلام و مسلمین قرار بدهد.🤲🏻
#در_محضر_استاد☁️
#مردان_خدا🦋
🎙⊰ استاد رضایی ⊱
‹👣🏮›
╰┈➤ @menhaj_40
منهاج | مباحث استاد رضایی
📍درس پانزدهم : ⪻ امتحان الهی ⪼ 🖊یکی دیگر از قوانین و قواعد این عالم، امتحان و بلای الهی است.. قطعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹🔹
-اگر دل کسی را شکاندی، مطمئن باش دنیا و آخرتت نابود میشود!
#در_محضر_استاد☁️
‹👣🏮›
╰┈➤ @menhaj_40
🔺قسمت سوم از جلسهی اول شرح کتاب مفاتیح الحیاة توسط استاد بزگوار را مطالعه بفرمایید..👇🏻
منهاج | مباحث استاد رضایی
-❮' قسمت دوم جلسهی اول '❯- 🔹خب سؤال : ما الان فهمیدیم که برای این عمر ۶۰ سال، ۷۰ سال، ۸۰ سال، ۱۲۰
-❮' قسمت سوم جلسه اول'❯-
🔹در اینجا هم وقتی میخواهیم رابطه انسان را با خود، مخلوقات و حتی ماوراء تعریف کنیم، باید به سازنده مراجعه کنیم..
من پرسیدم موبایل، تبلت، گوشی و هرچه که اینجا هست، من به آن آگاه تر هستم یا سازنده آن⁉️ گفتیم سازنده..!
حال میخواهیم به سازنده رجوع کنیم؛ من انسان هستم با این همه پیچیدگی..!
۱۸ عضو فعال، سلول ها، تفکرات، افکار، هجوم خواب های پریشان، خواب های خوب، هجمه هایی مثل چه میشود (آینده)، این همه اتفاقات پیچیده در روح و جسم من، جان من، وجود دارد چه کسی بهتر از سازنده به آن آگاه تر است⁉️
🔹الان به سازنده رجوع کردیم؛ به آیاتی که او برای ما در کتاب راهنما فرستاده و روایاتی که او توسط انسان های راهنما برای ما آورده است.
حال فصل اول را میخواهیم باهم شروع کنیم؛ می خواهیم ببینیم سازندهی ما در حیطهی تفکر و تدبر چه برنامه ای برای ما ریخته است تا طبق آن عمل کنیم که عمرمان با برنامه باشد و طبق تنظیمات کارخانه جلو برویم به کمک دفترچه راهنما (آیات و روایات) 👌🏻