بخش دوم
🔻جنگ ترکیبی یا هیبریدی که گاهی از آن با عنوان عملیاتهای پیچیده، جنگهای کوچک یا نامنظم نیز یاد میشود، بیانگر بهکارگیری ترکیبی قابلیتهای نیروهای نظامی متعارف با ابزارها و فناوریهای جدید است.
🔹🔹درگیری روسیه و اوکراین را باید یکی از جدیترین جنگهای هیبریدی دانست که دو طرف درگیری تلاش میکنند در عملیاتهایشان میان نیروهای سایبری و هکرها و نیروهای نظامی متعارف هماهنگی ایجاد کنند. بهطور مثال همزمان با ضدحمله اوکراین، ما شاهد عملیات سایبری متعددی از سوی آنها به زیرساختهای روسیه بودیم و تلاش میکردند ارتباط نیروهای روسی را در جبههها مختل کنند.
🔹با وجود موفقیت نسبی عملیاتهای سایبری در جنگ روسیه و اوکراین، اما هیچ کدام از عملیاتهای آنها به موفقیت بالایی دست پیدا نکرد و آنها نتوانستند عملیات سایبری و عملیات نظامی متعارف را به بهترین شکل در کنار هم به اجرا بگذارند.
🔻🔻اما عملیات طوفان الاقصی را باید موفقترین عملیات هیبریدی در جهان دانست. عملیاتی که با هک شدن سامانه گنبد آهنین آغاز شد و متعاقب با آن نیروهای مقاومت اقدام به نفوذ هدفمند به مناطق شهرکنشین کردند. هک شدن گنبد آهنین را باید یکی از موفقترین عملیاتهای سایبری صورت گرفته در جهان دانست. عملیاتی که نتیجه سالها تلاش هکرهایی است که برای سربلندی ملت مظلوم فلسطین فعالیت کردند. سال گذشته نیز هکرها توانسته بودند به گنبد آهنین نفوذ کنند و به شکل آزمایشی آژیرهای خطر آن را به صدا در بیاورند، پیش از آن نیزاخباری پیرامون هک شدن گنبد سایبری منتشر شده بود
بخش سوم . پایانی
🔻اما جنگ سایبری در این عملیات محدود به هک شدن گنبد سایبری نبود. هک شدن تاسیسات برق، نفوذ هکرها به وبسایتهای اسرائیلی، همگی حاکی از این بودند که جنگ ترکیبی گستردهای علیه رژیم صهیونیستی انجام شده است. جنگی نابرابر که یک طرف آن به مجهزترین سلاحها و فناوریها دسترسی دارد و طرف مقابل تحت شدیدترین محاصره تاریخ معاصر قرار گرفته است.
🔹امروز رژیم صهیونیستی به هدف حمله هکرهای مستقل از سراسر دنیا تبدیل شده است؛ نیازی به هماهنگی، ارتباط و مدیریت بین این هکرها نیست؛ زیرا هدف واضح است. رژیم کودککش باید برچیده شود. هکرهایی از عراق، مصر، اروپا، چین و ایران هر کدام در حد وسع خود تلاش میکنند ضربهای به رژیم صهیونیستی بزنند. اتفاقی که ما را به یاد صحبتهای امام خمینی میاندازد که زمانی این مسیر را برای ما ترسیم کرده بود: «اگر مسلمین جهان مجتمع بودند و هر کدام یک سطل آب به اسرائیل میریختند او را سیل میبرد».
🔹حال رژیم اشغالگر درگیر طوفان و سیلی است که از دل سالها جنایت این رژیم بیرون زده است. رژیمی که زمانی در خاک ایران اسلحه هوش مصنوعی برای ترور دانشمند ایرانی آورده بود؛ در اقصا جنایت کرد، در سوریه زنها و بچهها را به خاک و خون کشید، ولی با صبر راهبردی جبهه مقاومت روبرو شده بود، حالا شاهد بیاعتبار شدن گنبد آهنین، دستگیری فرماندهانش با لباس زیر، به غنیمت گرفته شدن تجهیزات نظامی و ... است.
«وَلِیُمَحِّصَ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا وَیَمْحَقَ الْکَافِرِینَ»
#حاج_قاسم
#طوفان_الاقصى #فلسطین
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مجری اسکای نیوز استرالیا:
چگونه اسرائیل با چنین سازمان اطلاعات نیرومندی، این حمله را پیش بینی نکرده بود؟
🔻هر کسی سپاه پاسداران ایران را دیده باشد می داند که این عملیات زیر نظر آنها انجام شده/در این حمله همزمان با حمله موشکی، تهاجم سایبری گسترده ای صورت گرفت...
#حاج_قاسم
#طوفان_الاقصى #فلسطین
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍ Escape to the Mediterranean Sea…
فرار به دریای مدیترانه…
#حاج_قاسم
#طوفان_الاقصى #فلسطین
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
-🔻تسنیم نوشت: ارتش رژیم صهیونیستی در یک گزارش ارزیابی از نبرد «طوفان الاقصی» گفته است که بین 800 تا 1000 نیروی فلسطینی در روز شنبه، از 80 نقطه به 20 شهرک و 11 پایگاه نظامی ارتش حمله کردند.
🔹ارتش صهیونیستی در بخش دیگری از این گزارش گفته است که حماس عملیات اخیرش را «از بیش از یک سال قبل» طراحی کرده و آن را به شدت مخفی نگه داشته است.
🔹در این باره یک مقام فلسطینی در گروههای مقاومت اسلامی به تسنیم گفته است که بخشی از اطلاعات به دست آمده از مناطق نفوذ، از طریق برخی نیروهای ارتش اسرائیل بدست آمده و تعدادی از آنها از مدتها قبل با گروههای مقاومت همکاری می کردند و در عملیات «طوفان الاقصی» نیز از این اطلاعات برای نفوذ نیروها به شهرک ها و بخصوص پایگاه های نظامی اطراف غزه استفاده شده است.
🔹به گفته این مقام مسئول، این همکاری تنها به موضوعات اطلاعاتی محدود نبوده و مدتهاست که فلسطینیها بخش زیادی از تجهیزات خود را نیز از سربازان و بدنه ارتش اسرائیل تامین میکنند.
🔹 از مدتها قبل، گزارش های متعددی در منابع عبری زبان مبنی بر اهمیت حفاظت بیشتر در ارتش منتشر شد که برای مثال به مسئله شیوع اعتیاد درمیان سربازان -خصوصاً نیروهای احتیاط- پرداخته شده و گفته شده بود که بسیاری از نیروها حتی اسلحه خود را در قبال پول یا مواد مخدر به فلسطینی ها تحویل می دهند.
🔹بهگفته روزنامه صهیونیستی «معاریو»، گروههای فلسطینی پس از ساخت دیوار حائل بین اسرائیل و مصر (یکی از 6 دیوار احداثشده)، برای تأمین تسلیحات مورد نیاز خود به پادگانهای ارتش اسرائیل روی آوردند.
🔹کانال 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز در 16 دسامبر 2021 از سرقت بیش از یکصدهزار فشنگ از انبار مخصوص اسلحههای M16 در پایگاه نظامی تیپ اسکندرونی در شمال فلسطین خبر داد و البته از قول پلیس اسرائیل اعلام کرد که این میزان سرقت بیش از 150هزار فشنگ بوده است.
🔹در سالهای گذشته گروههای فلسطینی ـ بهخصوص نیروهای ویژه آنها ـ عمدتاً از تجهیزاتی استفاده میکنند که در اختیار ارتش و نظامیان صهیونیست نیز قرار دارد.
🔹گروههای مقاومت برای تجهیز واحدهای خود – خصوصاً در کرانه باختری- تجهیزات مورد نیاز را از 3 مسیر عمده به دست میآورند: یکی از طریق پرداخت پول و خرید سلاح از باندهای قاچاق سلاح در اسرائیل و دیگری دستبرد به زاغهها و انبارهای مهمات این رژیم و سومی، همکاری برخی نظامیان اسرائیلی.
🔹 پیش از این به این موضوع تحت عنوان «ارتش سرّی فلسطینی» پرداخته بود شده بود که وظیفه اصلی تهیه سلاح از این انبارها را بهعهده دارد.
🔹روزنامه «معاریو» در گزارش دیگری در می 2019 نوشته بود که طی یک ماه، 46 سلاح انفرادی از همین مدل M16 از پایگاهی در منطقه الجلیل غربی بهسرقت رفته که تعداد زیادی از آنها هرگز پیدا نشدند.
🔹برخی از مبارزان فلسطینی و برخی از عاملان عملیاتهای اخیر نیز از همین مدل اسلحه استفاده کرده بودند.
🔹با این حال، سرقت سلاح از انبارهای رژیم صهیونیستی تنها محدود به اسلحههای سبک انفرادی نمیشود. روزنامه «هاآرتص» در سال 2012 در گزارشی نوشته بود که میان تسلیحات ربودهشده از پادگانهای اسرائیل (بهارزش 14 میلیون دلار)، موشکهای ضدتانک «گیل» نیز بوده است.
🔹این گزارش میافزاید سرقت از پایگاههای ارتش بهطرز چشمگیری افزایش یافته است و سارقین در اکثر مواقع بهراحتی از دروازههای امنیتی و تحت کنترل وارد پایگاهها میشوند و تجهیزات نظامی، گلوله، اسلحه، ژنراتور و حتی خودروهای نظامی را بهسرقت میبرند.
🔹روزنامه «یدیعوت آحارونوت» نیز در دسامبر 2020 در گزارشی نوشته بود که تعداد زیادی از پرسنل گردان 13 تیپ گولانی مستقر در شهرک صهیونیستنشین «کیسونیم» بهدلیل کشف حجم عظیمی از مواد مخدر داخل محل استقرار این گردان اخراج شدند.
🔹بهگفته منابع اسرائیلی، اعتیاد به مواد مخدر میان پرسنل ارتش رژیم صهیونیستی رو به افزایش است و این مسئله خصوصاً از سال 2009 که ماجرای سرقت سلاح از پایگاههای ارتش اسرائیل فاش شد، به یکی از دلایل تبادل سلاح و پول میان فلسطینیها و افسران ارتش اسرائیل تبدیل شده است.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
ادامه مطلب بالا
🔹این رخنه امنیتی در بدنه ارتش اسرائیل، بسیاری از فرماندهان ارتش این رژیم را تحت فشار قرار داده و به نظر می رسد با پایان نبرد «طوفان الاقصی» باید منتظر برخوردهای شدید و برکناری تعداد زیادی از فرماندهان ارشد نظامی و بخصوص امنیتی صهیونیستها باشیم.
🔹با توجه به تقسیم وظایف در میان سازمان های متعدد اسرائیلی، شاباک (سازمان امنیت داخلی اسرائیل که وظیفه اشراف بر گروههای مقاومت فلسطینی را برعهده دارد)، آمان (اطلاعات ارتش) و پلیس بیشترین ضعف را از خود نشان داده اند.
🔹با این حال پیکان اصلی انتقادات به سمت مقامات ارشدتر، از نخست وزیر تا وزیر دفاع و رئیس ستاد ارتش خواهد بود.
🔹50 سال قبل در جنگ یوم کیپور نیز تبعات غافلگیری اسرائیل از شروع جنگ، موجب سقوط دولت وقت شد و مقصرین سعی کردند همه تقصیرها را متوجه آمان (اطلاعات ارتش) به عنوان یکی از مهمترین دستگاه های اطلاعی رژیم صهیونیستی کنند.
🔹این درحالی بود که در آن مقطع، دستگاهای اطلاعاتی نظیر موساد از وقوع جنگ مطلع بودند اما اهمال مقامات دولتی بخصوص نخست وزیر (گلدا مایر) و وزیر دفاع (موشه دایان) و بی اعتنایی آنها نسبت به اطلاعات بدست آمده، موجب غافلگیری شد اما در نبرد طوفان الاقصی حتی دستگاه های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی نیز (علی رغم آنکه ارتش گفته است طراحی فلسطینی ها بیش از یک سال طول کشیده) از آن خبردار نشده بودند.
🔹همکاری بخش زیادی از بدنه نیروهای نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی با گروه های مقاومت و نیز دستگاه های اطلاعاتی ایران، موجب شده است تا این رژیم در طول سال های اخیر دست به حذف بسیاری از آنها بزند.
🔹این رویکرد صهیونیستها موجب افزایش مرگ های مشکوک در میان افسران، درجه داران و سربازان این رژیم شده که البته به دلیل اعمال شدید قانون سانسور در اخبار نظامی، بسیاری از آنها پنهان نگه داشته شدند.
🔹با این حال، نفوذ گروههای مقاومت فلسطینی در بدنه ارتش و دستگاههای اطلاعاتی اسرائیل، سران این رژیم را با چالش های بزرگ جدیدی مواجه کرده است
#حاج_قاسم
#طوفان_الاقصى #فلسطین
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
13.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحنههایی از حمله گردانهای القسام به پایگاه نظامی «فجه» در شرق غزه و ساقط کردن همه نظامیان پایگاه
امار تلفات نظامیان اسرائیل بیش از ان چیزیست که گفته شده
#حاج_قاسم
#طوفان_الاقصى #فلسطین
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فرار صهیونیستها از شمال سرزمینهای اشغالی در پی احتمال جنگ با حزبالله
اسرائیل انقدر کوچک هست که نه شمالی داشته باشد و نه جنوبی ،همه اش در دسترس است و تیررس
#حاج_قاسم
#طوفان_الاقصى #فلسطین
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سیاستمدار یونانی:
📍انتظار دارید فلسطینیان سلاح خود را زمین بگذارند و به بزرگترین زندان روباز جهان برگردند تا با گذر زمان رژیم آپارتاید اسرائیل آنها را خفه کند؟
کاوش پلاس
#طوفان_الاقصى #فلسطین
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
حدود ده روز قبل از حمله غافلگیرانه حماس، ژنرال عباس کامل، وزیر اطلاعات مصر، با بنیامین نتانیابو، تماس گرفت و به او درباره "یک عملیات غیرعادی، یک عملیات وحشتناک" که قرار بود از سمت غزه انجام شود، هشدار داد.
اخ فی الله
#طوفان_الاقصى #فلسطین
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil