🔴تقسیم کاری نانوشته بین دموکرات های آمریکا و غربگراهای داخلی!
🔹🔸شاید برایتان جالب باشد بدانید چه قرابتی بین طیفی که در ایران غربگرا نامیده می شود، با دموکرات های آمریکایی وجود دارد که در قضیه احتمال جنگ اینقدر هماهنگ عمل می کنند!
♦️همانطور که می بینم در دو هفته گذشته دو طیف دموکرات آمریکا و غربگرای داخلی _ هم سیاستمداران هم رسانه هایشان _ در عملیاتی مشترک شروع به برجسته سازی احتمال وقوع جنگ بین ایران و و آمریکا کردند.
غربگراهای داخلی با
1⃣ - پررنگ کردن احتمال اقدام نظامی آمریکا
2⃣ - بزرگنمایی قدرت و نفوذ نظامی و سیاسی آمریکا
3⃣ - کم اهمیت جلوه دادن مولفه های قدرت ج. ا(دفاعی، نفوذ منطقه ای، هسته ای...) و
4⃣ - تاکید بر وجود عده ای تندرو، جنگ طلب و تنش آفرین در حاکمیت،
5⃣ - سیاه نمایی وضع موجود و تصویر آینده ی کشور،
دنبال اهداف خود هستند.
با چه اهدافی؟
🔺بعد از بی اعتبار شدن برجام نزد مردم، برای خود اعتبار آفرینی کنند؛
🔺اقبال مردم را به خود برگردانند؛
🔺با عملیات روانی ذهنیت مردم را به تسلیم شدن برای حل مشکلات مثبت کنند
🔺زمینه وادار شدن نظام به تعامل با آمریکا را فراهم کنند.
اما دموکرات های آمریکا... با:
1⃣ - تضعیف قدرت نظامی کشورشان
2⃣ - ادعای جنگ طلبی دولت ترامپ
3⃣ - افراط در برجسته سازی نقش امثال بولتون در قدرت و ادعای وجود اختلاف بین وی و پمپئو،
4⃣ - تقویت احتمال وقوع جنگ بین ایران و آمریکا،
دنبال اهداف خود هستند.
دموکرات ها با این اقدامات دنبال چه هستند؟
🔺به مردم آمریکا القا کنند دولت ترامپ شایستگی حل مسائل آمریکا با کشورهای متخاصم را ندارد.
🔺القا کنند جمهوری خواهان دنبال جنگ هستند و با نزدیک کردن سایه جنگ باعث ضربه های اقتصادی و معیشتی به مردم آمریکا می شوند.
🔺همه این ها برای بازگشت به قدرت در انتخابات ۲۰۲۰ است.
می بینید چه شباهت واضح و عجیبی بین اهداف و عملکرد این دو طیف هست؟!
❌آیا این شباهت نسخه عملکرد ریشه در هماهنگی و #تقسیم_کار_نانوشته بین اين دو طیف دارد؟
❌ توییت ظریف درباره تیم B و بلافاصله گرفتن این خط توسط نشریات دموکرات ها، نشان از بازی ظریف در جهت منافع جناحی و باندی آنان است؟
❌ظریف و غربگرایان داخلی با این هماهنگی مي خواهند به دموکرات ها برای پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ کمک کنند؟
♦️آنان با تکرار نمودن کدهای خبری و رسانه ای دموکرات ها، به خیال نجات برجام با کمک آنها، خطرات زیادی برای کشور فراهم می کنند. کمترین خطر آن وابسته کردن امور کشور به مسائلي خارج از کنترل و اختیار خودمان مثل انتخابات آمریکاست.
♦️خطر دموکرات ها برای ما بیش از جمهوری خواهان است. چراکه آن ها بقول حضرت آقا روی پنجه چدنی دستکش مخملی می کشند و برای فریب به سمتت دراز می کنند؛ نامه فدایت شوم می فرستند...مقاومت را می شکنند و در نهایت با استفاده از کوچکترین فرصت ها، بیشترین فشارها و تحریم ها را برای ما به ارمغان می آورند. همانگونه که سخت ترین تحریم ها در دوره اوباما پایه گذاری شد. درحالی که امثال ترامپ، روی واقعی آمریکا را نشان می دهند و باعث نفرت بیشتر از آمریکایی ها و ایستادگی می شوند.
♦️ضمن اینکه دموکرات ها بیش از جمهوری خواهان قادرند با بهانه هایی هرچند واهی، اجماع بین المللی علیه جمهوری اسلامی به وجود بیاورند.
♦️وقتی متوجه هماهنگی این دو طیف با یکدیگر باشیم، بهتر درک می کنیم چرا با وجودی که اظهارات قاطع رهبری درباره «جنگ نمی شود، مذاکره نمی کنیم»، معادلات دولت آمریکا را بهم ریخته، غربگراها هنوز بر احتمال جنگ و چاره ساز بودند مذاکره تاکید میکنند.
@mersad598
🔴 #نظام_پارلمانی چیست؟ موافقان و مخالفان آن چه دلایلی دارند؟
▪️نظام پارلمانی چیست؟
▫️در نظام پارلمانی رئیس حکومت از طرف پارلمان انتخاب میشود و پارلمان قادر است کنترل زیادی را بر کابینه از طریق رأی اعتماد، استیضاح و سؤال از وزیران اعمال کند. در این شرایط پارلمان مهمترین منبع قدرت در این حکومت محسوب میشود.
🔻 موافقان نظام پارلمانی
🔹 انتخاب رئیس جمهور به وسیله نخبگان منتخب مردم به این معنا نیست که مجلس کاملا رئیس جمهور را تحت نظر می گیرد و از او بازخواست می کند بلکه این حرکت به معنای مسئولیت پذیرتر کردن بیشتر رئیس جمهور است.
🔹 موافقان نماد اصلی دموکراسی را در پارلمان میدانند و معتقدند که این نماد اصلی در نظام پارلمانی، رئیس قوه مجریه را انتخاب و از او بازخواست می کند بنابراین رئیس جمهور باید در همه امور در مقابل مجلس پاسخگو باشد.
🔹موافقان همچنین با رد این ادعا که در نظام پارلمانی نقش مردم کمرنگ می شود، تاکید دارند که اتفاقا با سیستم پارلمانی، حوزه نظارتی مردم بر قوه مجریه قوی تر می شود.
🔻مخالفان نظام پارلمانی:
🔸عمده دلیل خود را از یک سو بر نبود تحزب واقعی در کشور به عنوان علت تامه حاکم شدن «نظام پارلمانی» می دانند و از سویی دیگر ارزش قائل شدن برای رای مستقیم مردم را امری مهم و ضروری در نظام مردمسالاری می دانند که با طرح نظام پارلمانی از میان خواهد رفت.
🔸نظام پارلمانی را تضعیف «جمهوریت» می دانند و بر این نظرند که سیستم ریاست جمهوری کنونی به دموکراسی که امام در قانون اساسی به آن اشاره کرده بسیار نزدیک است.
🔸در نظام ریاستی هم امکان استیضاح وزرا و هم رییس جمهور وجود دارد اگرچه استیضاح رییسجمهور به دلیل وضعیت خاص باید دو سوم آرای مجلس را داشته باشد.
🔸 در بحث نظام پارلمانی شرط اولیه آن است که نظام حزبی به موازات آن مستقر باشد؛ این درحالی است که احزاب در کشور ما برای انتخابات ایجاد میشوند و اینکه کادر بسازند اصلا وجود ندارد.
@mersad598
🔴 *اختیارات درخواستی جدید روحانی*
با توجه به گستره اختیارات رئیس جمهور در قانون اساسی، احتمالا برای اصلاح وضع موجود، اختیارات درخواستی روحانی به شرح زیر است:
۱. ریاست بر قوه قضاییه، مجلس تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان با حق امضای مستقیم، صدا و سیما، سپاه پاسداران، ارتش، بسیج، کلیه تشکلهای دانشجویی، شورای دانش آموزی مدارس و جایگزینی کلیه ی خاله ها در مهد کودک های کشور.
۲. تعیین مستقیم اعضای مجلس شورای اسلامی در دوره آتی بدون نیاز به انتخابات
۳. عنوان رئیس جمهور مادام العمر جمهوری اسلامی ایران تا سال ۱۵۰۰ شمسی به شرط حیات.
۴. عدم نظارت هیچ یک از ارکان قضایی و پارلمانی بر نحوه ی عملکرد و هزینههای دولت و کابینه.
۵. حق شقه شقه کردن و آویزان کردن منتقدین دلواپس بی شناسنامه بزدل حسود از چهار گوشه شهر.
۶. نام گذاری جمهوری اسلامی ایران به ایران آل فریدون و حومه.
۷. تغییر سرود ملی ایران به سرود «آقامون جنتلمنه» به گونه ای که در زمان ادای این جمله، همه رئیس جمهور را برابر نظر داشته باشند.
۸. ممنوعیت ادای نام رئیس جمهور بدون بیان القاب «عالیجناب ابر قدرت قوی شوکت حضرت والای همایونی فریدون مهر»
۹. لغو کلیه قوانین موجود و جایگزین کردن لفظ «یاسا» به سخنان رئیس جمهور
۱۰. آنچه گفتیم و نگفتیم و برای آباد سازی تپه های باقی مانده کشور به آن نیازمندیم!
@mersad598
رابطه جنازه برجام و حفظ حسن روحانی !
سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی نماینده مردم مشهد گفت:
«دیگر برجامی باقی نمانده ، اروپاییها کارهای نیستند و در این 60 روز هم اتفاق خاصی نمیافتد ، چون آنها تابع آمریکا هستند.»
بر اساس نظر اکثر حامیان و منتقدام برجام ، برجام مرده است ، زیرا آمریکا از آن خارج شده و موضع اتحادیه اروپا هم ، ماندن در کنار تحریمهای آمریکا است.
بعد از اینکه رهبر معظم انقلاب در دیدار افطاری خود ، خطاب به دانشجویان فرمود:
«من به برجام به آن صورتی که عمل و محقق شد ، خیلی اعتقادی نداشتم و بارها نیز به خود مسئولان این کار از جمله به آقای رئیسجمهور و وزیر محترم امور خارجه این مطلب را گفتیم و موارد زیادی را به آنها تذکر دادیم.»
یک سئوال؛
چرا بعد از خروج ترامپ از برجام ، نظر صریح مقام معظم رهبری مبنی بر "آتش زدن برجام" ، اتفاق نیفتاد؟
حسن روحانی در آخرین ستایش خود از برجام ، در 28 اردیبهشت 98 گفت:
«برجام پالایشگاه ستاره خلیج فارس را ساخت.»
ایشان قبل از آن هم گفته بود:
«برجام را خدا آورد.»
«برجام آفتاب تابان است.»
از دلایل مهم و اصلی آتش نزدن برجام ، علاقه افراطی حسن روحانی بدان است ، گویا بند ناف و رگ حیات حسن روحانی به برجام متصل است ، یعنی اگر برجام را آتش میزدیم ، رئیس جمهور هم ، با آن میسوخت و نابود می شد.
لذا بر اساس مصلحت و حفظ رئیس جمهور ، مجبور به حفظ جنازه برجام ، برای سینه زنی حسن روحانی در کنار آن هستیم!
@mersad598
🔴 بیش از آنکه با آقای روحانی صحبت کرده باشد با جانکری صحبت کرده است‼️
🔻«بخشایش» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم:
🔸تصور میکنم ظریف در طول مسئولیت خود بیش از آنکه با آقای روحانی به عنوان رئیس دولت صحبت کرده باشد با آقای جانکری صحبت کرده است.
🔹با توجه به سابقه آمریکاییها کسی نباید با آنها مذاکره کند. نباید از کشور چند صدا به سمت آمریکاییها در زمینه مذاکره و یا عدم مذاکره با آنها منتقل شود.
@mersad598
زمان برای آمریکایی ترین عضو کابینه رو به پایان است!
🔹محمدجواد #ظریف با 57 سال سن جزء وزرای جوان کابینه محسوب میشود. فرزند خانواده ای ثروتمند که 4 سال قبل از انقلاب زمانیکه اوضاع کشور طوفانی شد به #آمریکا رفت تا در دانشگاههای این کشور با آرامش تحصیل کند!
🔹ظریف دوران انقلاب و جنگ را در آمریکا ماند و حتی سربازی خود را نیز در نمایندگی ایران در سازمان ملل گذراند. دو سال اول انقلاب در کنسولگری ایران در سانفرانسیسکو بود و در رشته روابط بین الملل دانشگاه سانفرانسیسکو تحصیل کرد.
🔹در اولین برجام تاریخ انقلاب یعنی بیانیه الجزایر در کنار #بهزاد_نبوی نقش ایفا کرد و متن فاجعه بار این توافق به ایران پذیرفتانده شد! با این درخشش در دستگاه دیپلماسی کشور ارتقا یافت و همزمان دکتری روابط بین الملل را در دانشگاه دنور (دانشگاه صهیونیستی پدر آلبرایت) اخذ کرد.
🔹ظریف باز هم رشد کرد و مشاور ولایتی شد و در دومین برجام انقلاب، نامه پذیرش #قطعنامه_598 (معروف به تانتمونت) را نوشت و بار بزرگ #رفسنجانی (#جام_زهر) را به مقصد رساند.
🔹ظریف مزد خود را گرفت و از دولت اول رفسنجانی تا سال 81 معاون حقوقی وزارت خارجه شد. با لو رفتن اسرار هسته ای ایران در دولت اصلاحات، ظریف وارد تیم مذاکراتی حسن #روحانی (دبیر شورای عالی امنیت ملی) شد و ترکمانچای #سعدآباد را پخت و پز کرد.
🔹در توافق سعدآباد، اول ایران باید هسته ای خود را تعلیق میکرد و بعد طرف مقابل (غرب) به تعهداتش عمل! تعلیق شد اما غرب دبه کرد! (مشابه برجام)!
🔹با مقاومت رهبری ایران هم توافق کنار گذاشت و پرونده به شورای امنیت و تحریم ارجاع شد. (البته تحریمش رسید به دولت احمدی نژاد!)
🔹سردسته باند موسوم به نیویورکی ها در دوره #اصلاحات در پروژه امنیتی راکفالر در مورد ایران (#ایران_پراجکت) وارد شد. در این راستا ترتیب ملاقات خاتمی و #جورج_سوروس یهودی (اسپانسر انقلاب های رنگین) را داد.
🔹در دوره احمدی نژاد نیز گرچه کنار گذاشته شد اما مذاکرات محرمانه بین او و حلقه نیویورکی ها با طرف آمریکایی ادامه داشت.
🔹دیدار مقامات امنیتی آمریکا با رفسنجانی در ایام پس از #فتنه با کمک او صورت گرفت (آخرین هماهنگی برای تشدید تحریم بعد از فتنه 88).
🔹ظریف ارتباطات ویژه ای با تیم دیپلماسی امنیتی اوباما داشت. اوباما قصد داشت تا طرح ایران پروجکت برای مذاکره در مورد هسته ای و تحریم را پیاده کند. این برنامه نهایتا از مسیر دیگر عنصر نیویورکی یعنی #صالحی آغاز شد. صالحی از مسیر #مشایی وزیر خارجه دولت دهم شد و مذاکرات مسیر دو را با آمریکایی ها در عمان آغاز کرد.
🔹گرچه چارچوب توافق مدنظر آمریکا در آن زمان بسیار بهتر از توافق ژنو بود اما #جلیلی مقاومت کرد و کار به دولت بعد منتقل شد.
🔹در دولت یازدهم حسن #روحانی آمریکایی ترین فرد موجود در دستگاه دیپلماسی کشور را وزیر خارجه کرد!
🔹دنیس راس یهودی که جزو مقامات امنیتی #کاخ_سفید بود گفت انتخاب ظریف بعنوان وزیر خارجه خودش پیام دارد، یعنی روحانی میخواهد با آمریکا سر موضوع هسته ای #توافق کند! همین هم شد! ظرف چند ماه #توافق_ژنو و بعد #لوزان و نهایتا برجام وین.
🔹البته با مقاومت رهبری (کار به آستانه استعفای ظریف کشید) نهایتا دایره تحریم های تعلیق شده در برجام چند برابر طرح اولیه آمریکاییها شد.
🔹اما متاسفانه خط قرمز تناظر زمانی و خط قرمز تعلیق در برابر تعلیق رعایت نشد و ظریف با پشتیبانی نماینده روحانی یعنی #فریدون از خطوط قرمز عبور کرد!
🔹بعدا رهبری در دیدار رمضانی 95 با هیات دولت با اشاره به این موضوع، لزوم برکناری ظریف را مطرح کردند! (جلسه ای که با التماس دولت از تلویزیون پخش نشد!)
➕ ظریف 57 ساله آمریکایی ترین عضو کابینه است. ارتباطات ویژه او با نهادهای امنیتی آمریکا انکار ناپذیر است. حتی خبرگزاری رویترز گفته بود شماره تلفن وزرا و مقامات امنیتی آمریکا نظیر #جو_بایدن و #چاک_هگل در تلفن ظریف هست و او دستپاچه آن را تکذیب کرد! جالب اینکه #پوتین در دیدار محرمانه با یکی از مقامات عالی نظام گفت بر اساس اطلاعات ما، ظریف عامل آمریکایی هاست!
@mersad598
هدایت شده از مرصاد
🔴 بیش از آنکه با آقای روحانی صحبت کرده باشد با جانکری صحبت کرده است‼️
🔻«بخشایش» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم:
🔸تصور میکنم ظریف در طول مسئولیت خود بیش از آنکه با آقای روحانی به عنوان رئیس دولت صحبت کرده باشد با آقای جانکری صحبت کرده است.
🔹با توجه به سابقه آمریکاییها کسی نباید با آنها مذاکره کند. نباید از کشور چند صدا به سمت آمریکاییها در زمینه مذاکره و یا عدم مذاکره با آنها منتقل شود.
@mersad598
هرکس راضی نیست برود.
حسن روحانی ، شهریور ۹۶ خطاب به کارکنان دولت:
"بعضی ها می گویند حقوقشان نسبت به کاری که انجام میدهند ، کافی نیست!
اگر از کار خود رضایت ندارید ، چرا آن را انتخاب کردید؟
اگر کسی راضی نیست میتواند برود."
حسن روحانی اردیبهشت ۹۸:
"باید از رییس جمهور به اندازه توان و اختیاراتی که دارد ، سئوال و مطالبه کرد!
باید ببینیم که دولت چقدر اختیار دارد."
آقای روحانی؛
اگر از اختیارات خود راضی نیستید چرا این چنین مسئولیتی را دو بار قبول کردید؟
وقتی میدانستید اختیارات تان کم است ، چرا با این همه وعده دروغ ملت را فریب دادید؟
اگر راضی نیستید میتوانید بروید ، مردم خوشحال خواهند شد.
@mersad598
هر دو سیاستمدارند ولی این کجا و آن کجا ...
ترزا می نخست وزیر انگلیس با اشک و بغض اعلام کرد:
"استعفا میدهد."
چرا؟
چون نتوانسته است به وعده برکزیت (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) عمل کند...
ما هم یکی را داریم که به وعدههایش عمل نکرده است...
نه تنها عذرخواهی بلد نیست بلکه از همه طلب کار است...
وعده ۱۰۰ روزه میدهد ، بعد می گوید:
"مگر آدم عقلش کم باشد که از این وعدهها بدهد..."
بعد دوباره می آید و وعده ۱۰۰ روزه میدهد....
ایکاش سیاستمداران تحصیل کرده انگلیس در کشور ما ، حداقل به اندازه سیاستمداران همان انگلیس ، اصول اولیه مدیریت را یاد میگرفتند...
@mersad598
:
⭕ آیا حسن روحانی عاقبت بهخیر میشود؟
حسن #روحانی کسی است که در رقابت های انتخابات سال ۹۲ با حدود ۲۵۰ هزار رای بیشتر و به لطف نجابت رقبا و سماحت نظام به ریاست رسید.
در چهار سال اول دولتش حیثیت انقلابی مردم ایران را با #مذاکره با آمریکای #کدخدا قمار کرد و برجام را در سفره مردم ایران گذاشت که نتیجه آن رسیدن قیمت #دلار تا ۲۰ هزار تومان و تاراج #ذخایر_طلا و ارز کشور و گرانی های چند صد درصدی خانه و مسکن و ارزاق عمومی و نابسامانی های شگرف اقتصادی شد و پول و ثروت ملت بی ارزش گردید.
اما ملت به خاطر انقلاب و رهبری این فشارهای ناشی از ناکارآمدی دولت را تحمل کرد و دم بر نیاورد. روحانی در انتخابات سال ۹۶ نشان داد که حاضر است برای قدرت طلبی خود هر اتهام و دروغی را متوجه نظام و رقبای خود کند و کشور را به آشوب بکشد.
امروز کشور قدرت #بازدارنده هسته ای خود را در #قمار_برجام از دست داده و اعتماد عمومی به دلیل فساد اطرافیان فریدون و وقوع دزدی ها و اختلاس ها از بیت المال، #تقلب_علمی، دروغ از آب درآمدن وعده های انتخاباتی، ضعف مدیریتی دولت، جاسوس از آب درآمدن اطرافیان و ... در پایین ترین حد قرار گرفته و شخص روحانی هم از چشم مردم افتاده است.
حال حلقه [امنیتی اطلاعاتی ارتباطی] نیویورکی پیرامون او بازی جدیدی را شروع کرده اند.
ادعای ناکافی بودن اختیارات رئیس جمهور، طرح #رفراندم برای مذاکره با آمریکا در مقابل موضع رهبری، تعطیل کردن یا مصادره شوراهای عالی در راستای خواسته های خود، پاسخگو نبودن در برابر مشکلاتی که به مردم تحمیل کرده، ادامه تقدیس بت برجام و ... حاکی از سناریوی جدید روحانی و اتاق #عملیات_روانی پیرامون اوست.
حال سئوال این است که اولا مماشات نظام با روحانی و دولت ناکارآمد او تا کی ادامه خواهد داشت؟ ثانیا روحانی برای توجیه خود پا روی چه چیز های دیگری خواهد گذاشت؟ و نهایتا عاقبت روحانی در تاریخ انقلاب اسلامی با چه تصویری خواهد بود؟
باید منتظر بود
دراین این دوسال آخر، چهره ی واقعی و ماموریت های حسن روحانی آشکارترخواهد شد
منتظریم چه میکند
اگر ماموریتی ازجانب گروه یا جریانی دارد حال وقت آن است به او فشاربیشتری وارد کنند و زمینه چینی برای بعدی...
@mersad598
تغییر ریل مجلس !
دوازدهمین سال ریاست علی لاریجانی بر مجلس ، با تلفات همراه شد!
آیا برادر همسر علی لاریجانی (علی مطهری) قربانی ریاست لاریجانی بر مجلس شد؟
ظرفیت لابیگری علی لاریجانی در سطحی است ، که هم می تواند برجام را در 20 دقیقه به تصویب برساند و هم نایب رئیسی را به یک فرد انقلابی (مصری) واگذار نماید و هم مجلس را از رأس امور به زیر بکشاند!
البته به علی لاریجانی تفهیم شد ، که برای ادامه ریاست بر مجلس ، باید امتیاز نقد بدهد ، زیرا سال گذشته ، بدون پرداخت امتیاز ، رئیس ماند ؛ ولذا برای ریاست سال دوازدهم ، مجبور به ذبح برادر همسر خود شد!
شاید هم اقلیت نمایندگان ولایی مجلس ، به آیه 249 سوره بقره ، اعتقاد راسخ داشته ، که میفرماید:
... کَمْ مِنْ فِئَةٍ قَلیلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً کَثیرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ وَ اللَّهُ مَعَ الصَّابِرینَ
"چه بسیار گروه کوچکی که به فرمان خدا ، بر گروههای عظیمی پیروز شدند ، و خداوند با صابران است."
آری اقلیت نمایندگان ولایی مجلس که تعداد آنان کمتر از 55 نفر است ، با صبر و استقامت و حمایت صادقانه از ملت ، نایب رئیسی دوم مجلس را بدست آوردند ، تا بلکه مجلس شورای اسلامی از وکیل الدوله بودن ، به سمت انقلابیگری و دفاع از مردم ، تغییر ریل داده و رفته رفته در رأس امور قرار گیرد.
@mersad598