🔴 نودلواپسان ؛ از حجاریان تا خاتمی‼️
🔻اخیراً رئیس دولت اصلاحات سرمقاله ای در بخش ایران تارنمای گاردین منتشر کرده است. در بخشی از این یادداشت آمده است:
"ضمن ابراز نگرانی شدید نسبت به چشمانداز پیش روی ملت ایران و ملتهای منطقه، از همه آنان که در آمریکا و سراسر جهان حسن نیت دارند و «گفتگوی تمدنها» و «صلح» را جایگزین «برخورد تمدنها» و «جنگ» میخواهند، دعوت میکنم برای تشکیل «#ائتلاف برای صلح» بسیج شوند تا صدای «#نه به جنگ با ایران » را بلند کنند."
🔻 نکاتی درخصوص دعوت به این پویش نهفته است:
1⃣ تورقی بر رفتارشناسی برخی اصلاح طلبان بیانگر این حقیقت است که طیفی در داخل در آستانه هر انتخابات با برجسته سازی شبح جنگ به دنبال طرح دوگانگی صلح_جنگ، مذاکره_جنگ و معیشت_جنگ می باشند. به بهانه دور کردن جنگ، مذاکره و صلح را مطرح نموده تا از این راه خود را ناجی و قهرمان کشور معرفی کنند بدون اینکه بگویند صلح با چه کسی؟ با چه هزینه ای ؟ و قس علیهذا؛
نسخه تجویزی ائتلاف برای صلح به گونه ای تَکرار طرح نسخه ی آشتی ملی بعد از فتنه۸۸ است البته در مقیاس جهانی!
2⃣ در حالیکه برحسب داده ها و تحلیل های کنشگران سیاسی و نظامی، احتمال جنگ بسیار ضعیف است برجسته کردن موضوع جنگ توسط این طیف ( که در آستانه انتخابات تشدید خواهد شد) عجیب به نظر میرسد!؛ از یکسو سعید حجاریان نگران تجزیه ایران میشود و از سویی خاتمی بابت خطر جنگ ابراز نگرانی شدید میکند!
فارغ از تحلیل انگیزه ؛ سوالی که بایست پاسخ داده شود اینست که آیا درخواست نه به جنگ با ایران در شرایط حساس فعلی به گونه ای ارسال پیام ضعف نیست؟ آیا خواسته یا ناخواسته ابراز دلواپسی و #نگرانی_شدید برای ملت ایران در شرایط فعلی تکمیل جورچین جنگ رسانه ای و لفظی ترامپ نیست؟
قدرتهای فرامنطقهای مانند آمریکا و انگلیس، تنها زمانی به یک کشور حمله میکنند که از ضعف آن کشور و پیروزی کمهزینه خود در جنگ مطمئن باشند.
رهبرانقلاب اسفند۹۵ در این خصوص میفرمایند: " این، یک قاعده کلی است که «احساس ضعف موجب تشویق دشمن به حمله خواهد شد»، بنابراین اگر می خواهید دشمن را از تهاجم منصرف کنید، باید از نشان دادن احساس ضعف بپرهیزیم و نقاط قوت فراوانی را که در اختیار داریم، آشکار کنیم."
3⃣ طیف مذکور در راستای مهندسی ادراکات معمولا میان دو راهی جنگ و صلح حرکت کرده و با زدن برچسب خشونت طلبی و تنش زایی، منتقدان خود را حامی جنگ و خشونت طلبانی معرفی نموده که زبان گفتگو با دنیا را بلد نیستند! ؛
4⃣ تجربه های تاریخی و برجامی ثابت کرده است که کشورهای غربی پایبند صلح ، مذاکره، معاهده و گفتگو نیستند. حقیقتی که این روزها حتی چهره های رادیکال اصلاح طلب(نبوی، میردامادی ، عبدی و...) بدان اعتراف کرده اند. چرا که در مرام انحصارگرایی قدرت طلبان جهانی منافع ملی، بلکه منافع و لجبازی های شخصی مقدم بر هر گفتگو، مذاکره و تعهدی است.
پیشنهاد مذاکره و طلب صلح با کسی که علناً مذاکره دیروز را زیر پا میگذارد به تعبیر جناب روحانی داستانی مضحک، حرف های خنده دار تاریخ و نشانه ای از جنون است!
🔸 #نکته_نهایی: به نظر میرسد بر اساس یک رویکرد واقع گرایانه، مقاومت و اقتدار درونی، موفق ترین مسیر کشاندن کشورهای سلطه گر به صلح پایدار است و پیوستن به پویش و کمپین #مقاومت میتواند بهترین گزینه دور کردن سایه جنگ از کشورهای منطقه می باشد.
@mersad598
✔️جک! تو خودت هم روباه هستی!
✍️ جک استراو برای ایرانیها و به خصوص برای حسن روحانی و دوستانش یک چهره آشناست. او سالها در مسئولیتهای مختلف و رده اول دولت انگلیس حضور داشته و نماینده ارشد مذاکره کنندگان بریتانیا در دور اول مذاکرات هسته ای در سالهای 2003 تا 2006 با ایران بوده است.
🔻جک یک یهودی متعصب است که حتی به خاطر اعتقادات مذهبیاش در جوانی به زندان نیز رفته است. او در زمان وزارتش برای نشان دادن علاقه و وفاداریش به اسرائیل اظهار داشت: "خون یهودی در رگهای من هست". اما وی در چند سال اخیر نسبت به ایران مواضع نرم و دلجویانهای! اتخاذ کرده؛ حتی بعد از رئیسجمهور شدن حسن روحانی از او حمایت کرد و همواره تاکید کرده که میخواهد روابط ایران و انگلیس خوب شود. جک استراو گفته است که می خواهد در ایران همه بدانند که مشرب فکری متفاوتی درباره ایران و ایرانیها دارد.
🔻اما جک استراو در آخرین تلاشهای خود برای نشان دادن چهره متفاوت در یادداشتی در نشریه «دیلی میل» با برشمردن موارد متعددی از اقدامات انگلیس علیه ایران و ایرانیها در چند دهه اخیر، نوشته است: آنها دلایل خوبی دارند تا از «روباه حیلهگر و استعمارگر » لقبی که به ما دادهاند، خشمگین باشند. ایران هرگز مستعمره بریتانیا نبوده، اما این به معنی نیست که ما از این کشور برای رسیدن به ثروت و قدرت، بهرهکشی نکردهایم.
🔻این در حالیست که برش های کوتاه تاریخی ثابت میکند که جک! خودش هم یک روباه بوده و الان با ظاهری متفاوت میخواهد روباه بودنش را پنهان کند.
🔻او از اصلیترین چهرههای بود که اولین توافقنامه مهم هستهای تهران موسوم به بیانیه سعدآباد در دور اول مذاکرات هسته ای، را عملا پاره کرد – دقیقا همانند کاری که ترامپ با برجام کرد- و در جملاتی تاریخی و عبرتآموز اظهار داشت: "ما میوه حمله به عراق را در مذاکرات سعدآباد چیدیم". او در زمان استراحت و پس از مذاکرات سعدآباد مقابل وزیران خارجه وقت ایران و آلمان مانند یک فاتح در برابر کسی که الان تسلیم شده است، عمل کرد و پای خود را روی میز دراز کرده بود.
🔻خود جک استراو وزیر خارجه پیشین انگلیس نیز در خاطرهای تحقیرآمیز مینویسد که در توالت قطار با وزیر خارجه دولت اصلاحات تلفنی حرف زده و اجازه نداده که دولت خاتمی حتی 20 سانتریفیوژ را برای تحقیقات علمی داشته باشد.
🔻در هر صورت داستان جک! همانند بسیاری دیگر از مسئولین آمریکایی و اروپایی هست که در دوران قدرت و پس از آن رفتار و مواضع تاحدودی متفاوتی از خود نشان میدهند.
🔻از کسی که روزگاری با غرور اجازه نداده که دولت اصلاحات تنها 20 سانتریفیوژ آنهم برای تحقیقات علمی داشته باشد، چگونه می توان ابراز علاقه او به بهبود رابطه انگلیس با ایران و حتی حمایتهایش از برجام را فریبکاری ندانست؟ در حقیقت این مقامات تا قبل از بازگشت مجدد به قدرت، یک دوره از فریبکاری را طی میکنند و پس از رسیدن دوباره به مسئولیت همان رفتار گذشته را تکرار میکنند.
🔻مشابه داستان جک! دموکراتها و به خصوص افرادی همانند اوباما هستند که نقش خود را در چند سال اخیر به خوبی بازی کردند، بگونیکه برخی غربزدههای داخلی حاضرند سالها کشور را معطل نگه دارند تا اوباما و یا مثلا معاونش –جوی بایدن- دوباره برگردند تا به ظن خود فرصت پیدا کنند از نگاه متفاوت آنها به نفع منافع ایران استفاده کنند!
@mersad598
🔴 مدعیان تغییر قانون
🔹مسئله تغيير و اصلاح قانون اساسي، از جمله موضوعات مبنايي عرصه سياسي است که همواره در برخي محافل نخبگان سياسي بحث و بررسي شده است. از اين منظر حداقل دو نظر وجود داشته است: برخي معتقدند مشکلات کنوني کشور برخاسته از قانون اساسي نيست؛ بلکه مشکل در اجراي قانون است. قانون اساسي موجود از صلابت و مزاياي بسياري برخوردار است که قابل دفاع بوده و در صورت تحقق کامل و اجراي همه اصول آن ميتواند مرتفعکننده مشکلات کشور باشد؛ از این رو بايد موانع تحقق آن را از میان برداشت؛ اما برخي معتقدند در قانون موجود نيز ضعفها و نقصهايي وجود دارد که بخشي از مشکلات موجود به اين برميگردد و جز با بازنگري و نوسازي آن حل نخواهد شد.
🔸در اين ميان، اصلاحطلبان همواره خود را پيشگام تغيير قانون اساسي معرفي کردهاند و اين موضعگيري را ژستي اصلاحطلبانه دانستهاند بدون آنکه پاسخ دهند آيا قانون اساسي به تمامي اجرا شده است يا خير؟ و اينکه کدام يک از اصول قانون اساسي تأمينکننده منافع ملت نیست؟ الگوي جايگزين آنان نيز همواره الگويي وام گرفته از بيگانه بوده و بوي سکولاریسم میدهد؛ به گونهای که دغدغهمندان نظام اسلامي را حساس کرده و خطر استحاله نظام اسلامي را در مواجهه با اين ادعاها مطرح کردهاند.
🔹به تازگي حزب کارگزاران سازندگي تعبير «جمهوري سوم» را براي تغيير قانون اساسي مطرح کرده و سردبير روزنامه سازندگي آن را شرح و بسط داده است. وي بار دیگر در گفتوگو با هفتهنامه «مثلث» سخنان گذشته خود را تکرار کرده و جمهوري سوم را راهکاري براي اصلاح وضعيت کشور معرفي کرده است. تعبير جمهوري سوم را بايد فرايندي نرم براي نرماليزاسيون ساختار حقوقي جمهوري اسلامي دانست که غايت نهايي آن عرفيسازي سياست در جمهوري اسلامي يا سکولاريزاسيون است! در اين پيشنهاد نهادهاي تضمينکننده اسلاميت نظام، از جمله جايگاه رهبري، شوراي نگهبان و مجلس خبرگان رهبري مورد بيشترين هجمه قرار گرفتهاند.
🔸نبايد فراموش کرد که همواره مخالفان اسلاميت نظام تلاشهاي خود را با دوگانهسازي در قبال جمهوريت نظام دنبال کردهاند و اين بار نيز چنين است. در حالي که مشخص نيست رفع مشکلات کشور و کارآمدسازي نظام چه نسبتي با پيشنهادهای فوق دارد! موارد مذکور بيش از آنکه گره از مشکلات مردم بگشايد، به کار بازيهاي سياسي اصلاحطلبان براي کسب قدرت ميآيد!/
@mersad598
🔴 چه کسانی نرمال رفتار می کنند؟
🔹این روزها مقامات کاخ سفید یک خط در میان درباره ایران صحبت میکنند! وزیر خارجه آمریکا در تازهترین گفتههایش درباره سیاست واشنگتن در قبال تهران، اعلام کرده است: «ایران باید در نهایت تصمیمگیری کند. آنها باید همانند یک کشور نرمال رفتار کنند و اگر آنها این کار را انجام دهند ما آماده مذاکره درباره طیف وسیعی از موضوعات بدون هیچ پیششرطی خواهیم بود.»
🔸مرور همین چند جمله، به سادگی دروغ بودن ادعای «مذاکره بدون پیششرط» را به اثبات میرساند؛ چرا که «مایک پمپئو» در همین عبارات کوتاه، «مذاکره بدون پیششرط» را به «نرمال رفتار کردن» ایران منوط میکند؛ اما فارغ از این دروغ آشکار، پرسش اصلی این است که رفتار نرمال، چگونه رفتاری است و به چه عملکردی در روابط بینالملل، عملکرد نرمال میگویند؟
🔹آن کشوری که به هزاران کیلومتر دورتر از مرزهایش نیروی نظامی میفرستد و به بهانههای واهی علیه ملتها جنگهای خانمانسوز راه میاندازد که به مرگ هزاران نفر انجامیده است، آن دولتی که از گروههای تروریستی حمایت میکند و حقوق مسلم کشورها در بهرهمندی از دانش و علوم را محدود میکند، یا به بهانههای مضحک تحریمهای ظالمانه علیه دیگران اعمال میکند، چنانکه حتی دسترسی به دارو و ابزارهای پزشکی و درمانی را هم با محدودیتهایی مواجه میسازد، آن دولتی که از ماشینهای جنگیای که بزرگترین جنایات و کشتارها را رقم میزنند، تمامقد حمایت میکند و در مقابل در پی محدود کردن و از بین بردن توان دفاع مشروع کشورهای مستقل است، آن نظام سیاسی که از کودتاهای ضد مردمی حمایت میکند و سابقه استفاده از سلاح کشتار جمعی در کارنامه خود دارد، رفتارش نرمال به شمار میرود یا کشوری که به دنبال تأمین منافع ملی و امنیت خود، پایان دادن به ظلم علیه ملتها و مبارزه با تروریسم است؟!
🔸همه اینها به خوبی نشان میدهد، دولتی که باید به یک دولت نرمال تبدیل شود، نه جمهوری اسلامی، بلکه دولت ایالات متحده آمریکا با سیاهه بلند بالایی از جنایت است! دولتی که اگر نرمال رفتار کند و به تعبیر امام راحل «آدم شود»، آنموقع میتوان به پیشنهاد مذاکرهاش فکر کرد!/
@mersad598
❌میدونید از اذان پخش کردن روی عرشه #نفتکش_انگلیس،قشنگتر چیه؟
پایین کشیدن پرچم انگلیس از روی کشتیش!
این قائده داره
فَمَن یَکفُر بِالطّاغوتِ وَ یُؤمِن بِاللهِ
اول گفته کفر به طاغوت!
پرچم طاغوت رو ،پرچم امپراطوری بریتانیای کبیر که خورشید در مستعمرات آنها هرگز غروب نمیکند رو تو روز روشن بکشی پایین،انگار تبر ورداشتی داری بت میشکنی!
بعد یومن بالله، حالا رو عرشه ایمپرو نوای اشهد ان علی ولی الله پخش کن،بشتابید به سوی نماز!
🔸بنی بشری در طول تاریخ نبوده از انگلیس نفتکش بگیره!
بنی بشری در طول تاریخ نبوده از ایالات متحده، پهپاد بزنه!
بنی بشری در طول تاریخ نبوده کماندوی سی ال نیوی آمریکا رو اسیر کنه جلوش زانو بزنه!
نبوده که نبوده که نبوده!
🔸فاصله بین انتخاب نفر اول و دوم مملکت در قاجار و پهلوی توسط انگلیسی ها!
تا تسخیر نفتکش آنها توسط سپاهیان اسلام،
فاصله ایست به اندازه زعامت دو ولی فقیه ،خمینی و خامنه ای!
🔸کجایی میرزای شیرازی ببینی به فاصله قریب صد سال که حکم تحریم تنباکو رو دادی تا حرمسرا قلیون ها رو شکستن، حالا سید علی خامنه ای تا میگه این کار انگلیس رو عناصر مومن نظام بی پاسخ نمیزارند،پس فرداش اونی که آمریکاییه به خواب تو هالیوود می دیدن، نیروی های ویژه دریایی سپاه در عمل چنان هلی برنی میکنند که پوزه انگلیس برای همیشه به خاک مالیده شد!
یک ناوچه یک میلیارد پوندی اسکورت اون نفتکش بود، هلیکوپتر سپاه هم تو آسمان ساکن بود، داشت عملیات میکرد،
چرا هدف ثابت به این آسونی رو با یه موشک کروز نزدن؟
به همون دلیلی که آمریکایی ها اقدام تلافی جویانه نکردند.
دست برتر نظامی ایران در خلیج فارس!
چون وجودشو نداشتند،
چون اگه کوچکترین تحرکی میگردن همون ناوچه میرفت پیشت گلوبال هاوک!
این یعنی تغییر موازنه قدرت، در زمین هوا و دریا به نفع انقلاب اسلامی!
دنیا این صحنه رو دید،
عراقیه لبنانیه،سوریه ایه،عربستانیه بحرینیه انگلیسیه فرانسویه
همه و همه دیدند
دنیا دید ناوگان دریایی بریتانیایی کبیر،با قرن ها قدمت و تجربه در سرتاسر عالم کشورگشایی میکرد و مستعمره میگرفت،چگونه در مقابل قایق های کوچک تندرو انقلاب چهل ساله،اینگونه زمینگیر شد
أَلَمْ تَرَ كَيْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِأَصْحَابِ الْفِيلِ
أَلَمْ يَجْعَلْ كَيْدَهُمْ فِي تَضْلِيلٍ
وَأَرْسَلَ عَلَيْهِمْ طَيْرًا أَبَابِيلَ
@mersad0598

شناسنامه عملیات :
تاریخ عملیات: 3/ 5/ 1367
منطقه عملیات: جاده باختران ( کرمانشاه) به اسلام آباد غرب از تنگه چهارزبر تا اسلام آباد غرب - و قصرشیرین
سازمان عمل کننده: سپاه ( نیروی زمینی) - ارتش ( هوانیروز و نیروی هوایی)
نتایج: این عملیات ، در حقیقت پاتک سازمان یافته ای بود بر ضد هجوم منافقین ( سازمان مجاهدین خلق) به خاک جمهوری اسلامی ایران که با حمایت توپخانه و نیروی هوایی ارتش بعثی عراق صورت گرفته بود. منافقین، نام این هجوم خائنانه خود را« فروغ جاویدان» گذاردند. شکست منافقین در این عملیات موجب انهدام نیروی فراوان در این سازمان و فروپاشی اعتماد و روحیه اعضای آن گردید. حمله منافقین در پایان جنگ، به حمایت از صدام، موجی از نفرت و همبستگی ملی بر ضد این سازمان خودفروخته و اعضای فریب خورده آن ایجاد کرد به شکلی که در جریان مقاومت در برابر این گروه، هیچ کس تردیدی به خود راه نمی داد و از هر قشر و گروه و گرایشی برای ایستادن در برابر این وطنفروشی حضور داشتند.
نام عمليات
عمليات مرصاد
رمز عمليات
يا عليبنابيطالب(ع
منطقه عمليات
اسلام آباد – سرپل ذهاب
زمان عمليات
1367/5/3 تا 1367/5/6
هدف
آزادسازی زمینهای اشغالی در غرب کرمانشاه و دفع حمله سازمان مجاهدین خلق (منافقین)
نوع عمليات
گسترده
فرماندهي عمليات
سپاه پاسداران انقلاب اسلامي
سازمان عمليات
سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران
استعداد نيروهاي درگير خودي
لشكرهای5،6، 9، 17، 21، 27، 32، 33، 57، 31،155 و تيپهای 12، 29 ،36، 59 ،66 ، 75 از سپاه و نیروهایی از معاونت فرهنگي قرارگاه نجف، قرارگاه مقدم نيروي زميني سپاه، سپاه ناحيه لرستان، قرارگاه سپاه هشتم، كميته انقلاب اسلامي، نيروهاي كرند و اسلام آباد. و عناصري از ارتش.
استعداد نيروهاي درگير دشمن
حدود 30 تيپ رزمي منافقين (هر تيپ 170 تن نيروي رزمي متشکل از 20 زن و 150 مرد كه به همراه نيروهاي پشتيباني به 280 تن ميرسيد و این تیپها داراي دو گردان پياده، يك گردان تانك، يك گردان ادوات و يك گردان اركان و پشتيباني رزم بود.) تعداد كل نيروي رزمی نيز حدود 5200 تن و نيروي در صحنه حدود 7000 تن
نتايج عمليات
- انهدام و دفع حمله منافقین به غرب کرمانشاه
- عقب راندن دشمن از خاك ايران اسلامي.
تلفات دشمن
حدود 2000 كشته و 1100 زخمی و 250 اسير
خسارات دشمن
انهدام 93 دستگاه تانك و نفربر، 612 دستگاه خودرو و 51 تفنگ 106 مم
غنائم
دهها دستگاه تانك و نفربر، دهها دستگاه خودرو، 1000 قبضه آر.پی.جی7، 700قبضه تیربار کلاشینکف و تعدادی تجهیزات پیشرفته الکترونیکی و مخابراتی
@mersad598
افشاء خیانت دولت به ملت.
سه جمله آقای شیبانی رئیس کل بانک مرکزی در دولت اصلاحات در برنامه جهانآرا.
آقای شیبانی گفت:
1- «4 برابر شدن قیمت کالاها ناشی از ضعف مدیریت است ، نه تحریم.»
2- «ایرادات برجام از جمله درباره سوئیفت را گفتیم ، اما دولت توجهی نکرد و از ما ناراحت هم شد.»
3- «صادرات غیرنفتی ایران به افغانستان 3 برابر صادرات ما به اروپا است.
افغانستانیها پول واردات از ایران را نقدا میپردازند.»
واقعا وزراء و رئیس دولت ایران ، آنقدر نادانند ، که مسائل به این سادگی را نمیفهمند و یا خائن به ملت و کشورند؟
پاسخ؛
سریال گاندو ثابت کرد که آنان میفهمند ، ولی تفکر لیبرالی و همراهی با جواسیس آمریکا و انگلیس ، آنان را موظف به همکاری با اروپا تحت هر شرایطی کرده است!
باور ندارید؟
سفر 5 روزه ظریف به نیویورک و سخنانی برخلاف مصلحت کشور و همچنین نامه محرمانه حسن روحانی به رئیس جمهور فرانسه ، نظریه فوق را اثبات میکند.
@mersad598
مذاکرات فرا برجام!
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در سفر 5 روزه به نیویورک ، از خطوط قرمز نظام اسلامی عبور و برای باز کردن باب مذاکره رسمی با آمریکا گفت:
«ما میتوانیم در صورت بازگشت آمریکا به برجام ، دوره بازرسی آژانس بینالمللی انرژی اتمی را ابدی کنیم.»
ترامپ و مکرون خواهان مذاکرات فرابرجام هستند و ظریف با نفاق و کمی ظرافت ، پذیرش خواستههای آنان را در نیویورک ، رسما اعلام کرد!
چرا که عمر نحس سیاسی روحانی ، ظریف ، فتنهگران و براندازان ، به اجرای برجام ، حتی بصورت ناقص ، وابسته است!
حسن روحانی در جلسه هیأت دولت در تکمیل پازل سخنان ظریف گفت:
«برای مذاکره عادلانه ، قانونی و عزت مندانه همواره آمادهایم ؛ اما به اسم مذاکره ، کنار میز تسلیم نمینشینیم.»
رئیس جمهور باید به این سئوال پاسخ دهد:
اگر ابدی شدن حضور بازرسان آژانس در مراکز هستهای ایران ، نشستن پای میز تسلیم نیست ، پس چیست؟
سخنان ظریف و ملاقات با برخی سناتورهای جمهوریخواه آمریکا ، قطعاً با هماهنگی حسن روحانی بوده و لذا قبل از برگزاری رسمی مذاکره بین ایران و آمریکا ، ظریف در مذاکرات غیر رسمی و حسن روحانی با ارسال نامه محرمانه به رئیس جمهور فرانسه ، آمادگی خود را برای نشستن پای میز تسلیم ، به اطلاع ترامپ رسانده است!
@mersad598
🔴 روایت سرلشکر سلامی از توقیف نفتکش انگلیسی
فرمانده کل سپاه در جمع جهادگران بسیجی فعال در سیل اخیر خوزستان:
🔹اگر دشمن خارجی قصد هدف قراردادن عزت ما را داشته باشد، جوانان این سرزمین در دریا، او را از آسمان به زمین می کشانند.
🔸اگر کفتار پیر استعمار که سهم بزرگی در عقب نگه داشتن این ملت در تاریخ یکصدسال اخیر داشته، قصد عرضه اندام داشته باشد، فرزندان این ملت در دریا، کشتی او را از دل 5 کشتی آمریکایی و انگلیسی با بی اعتنایی به فریادهای پشت بی سیم، به ساحل منتقل می کنند.
🔹اینجا سرزمین جوانان با اراده ای است که اجازه ندادند فرمان رهبر انقلاب بیشتر از 48 ساعت طول بکشد و هیمنه ی استکبار را درهم شكستند.
________________________
#پی_نوشت:
🇮🇷 ایرانی مسلمان به خود ببالد وقتی سربازان امان زمان «علیه السلام» در خلیج فارس نفتکش انگلیسی که با دو ناوچه پیشرفته جنگی اسکورت می شد را از چنگال کفتارهای انگلیسی درآورده و توقیف کردند، سه کشتی جنگی آمریکایی هم با اخطار و تهدیدهای مکرر به سربازان ولایت نتوانست کمکی به کفتار بکند، جالب اینجاست که یکی از ناوچه های انگلیس در وهله اول، اسکورت نفتکش را رها و پا به فرار می گذارد و خود را از منطقه تحت تسلط ایران خارج می سازد ، هلیکوپترهای ناوچه دوم شروع به پرواز درآمده و بالای سر قایق های رزمنده های ما اخطار شلیک می دهند که ناگهان متوجه لایک و قفل سامانه موشکی ایران روی خود می شوند که به ناچار به عرشه برمیگردند، بله کشتی #مصدر در واقع یک ناوچه جنگی انگلیسی بود که پریروز آزادسازی شد و نفتکش هنوز در اختیار فرزندان غیور این ملت است.
#رحمت_خدا_بر_شهید_ناظری
#فرمانده_تکاوران_نیروی_دریایی_سپاه
#کابوس_دشمنان_درخلیج_فارس
🔻آزمایشهای موشکی ایران دفاعی و برای پاسخگویی به تجاوزهای احتمالی است
یک منبع آگاه در ستادکل نیروهای مسلح :
🔹آزمایشهای موشکی ایران در محدوده نیاز دفاعی امری طبیعی است و در صورت ضرورت انجام میشود.
🔹قدرت موشکی جمهوری اسلامی کاملا دفاعی است و علیه هیچ کشوری نبوده و صرفا برای پاسخگویی به تجاوزهای احتمالی به تمامیت ارضی کشور است.
🔹جمهوری اسلامی ایران در دفاع از خود به دریافت اجازه از هیچ قدرتی در جهان نیاز ندارد و دفاع را مسئولیت ذاتی حاکمیت و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی میداند.
@mersad598
🔴 اعتراف آمریکایی ها به شکست
🔹«راهبرد ایالات متحده درباره ایران، گیج و گنگ شده و به نظر میرسد، دست واشنگتن به طور فزاینده از به کار گرفتن برخی گزینهها به منظور جلوگیری از تشدید تنش کوتاه است.» این بخشی از تحلیل ارائه شده در مؤسسه «بروکینگز» در زمینه حوادث و تحولات اخیر منطقه است. بر اساس گزارش دانشگاه پنسیلوانیا در سال ۲۰۱۲، این مؤسسه تأثیرگذارترین اتاق فکر در جهان شناخته میشود.
مؤسسه «بروکینگز» در ادامه تحلیل خود مینویسد، رئیسجمهور آمریکا در پی آن است که با اعمال فشار حداکثری و وضع مجدد تحریمها ایران را پای میز مذاکره برگرداند؛ اما ایران عملاً حاضر به شرکت در مذاکرات تحت فشار نبوده و در عین حال، تنشها با ساقط شدن هواپیمای بدون سرنشین آمریکا، حملههای مرموز به تانکرهای نفتکش در خلیجفارس و توقیف نفتکشها از سوی تهران و بریتانیا، به اوج رسیده است.
🔸«شورای آتلانتیک»، یکی دیگر از مؤسسات تحقیقاتی در واشنگتن در همین باره مینویسد، این وضعیت سبب میشود ایالات متحده واقعاً ضعیف به نظر آید و وضعیت خطرناکی ایجاد شود؛ چون ممکن است حوادث در خلیجفارس ادامه داشته باشد و خطر لغزش را به سمت منازعهای که هر دو طرف خواهان اجتناب از آن هستند، افزایش دهد.
🔹آتلانتیک مدعی است، مشکل این است که ترامپ در سال گذشته وقتی ایالات متحده را از قرارداد 2015 با ایران خارج کرد، خود را در گوشه رینگ قرار داد. عکسالعمل شدید از سوی ایران قابل پیشبینی بود، به ویژه هنگامی که دستوری مبنی بر تمدید معافیت برای صادرات نفت ایران صادر نشد. این مؤسسه اضافه میکند، بازگرداندن برخی معافیتهای مربوط به فروش نفت یا حداقل سختگیری در اجرای ممنوعیت فروش، موجب خنثیسازی بحران خواهد شد؛ اما واشنگتن با اعمال اقدامات تنبیهی علیه یک شرکت چینی متهم به ادامه خرید نفت خام ایران، سیگنالی کاملاً متضاد ارسال کرده است. آتلانتیک در نهایت نتیجه میگیرد که اگر هدف به دست آوردن توافق جدید باشد، موفق نخواهد شد.
🔸ارزیابی و اعتراف مؤسسه آتلانتیک آنجایی تأملبرانگیز است که بیان میکند، فشار بر ایران با پایان معافیتهای نفتی به اوج خود رسیده است و در نزاع اقتصادی نمیتوان کار بیشتری انجام داد. اگر هدف ترامپ تنها تضعیف ایران و از بین بردن توافق هستهای باشد، ما [آمریکاییها] نتیجه خوبی نخواهیم گرفت؛ چرا که ما رفتارهای سرسختانهتری از ایران خواهیم دید، نه رفتارهای نرمتر./
@mersad598
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#گفت_و_شنود
🔹گواهینامه!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔴 روایت کمتر دیدهشده از شهید صیاد شیرازی؛ فرمانده عملیات مرصاد از روز عملیات
🔹 منافقین میخواستند به طرف کرمانشاه بیایند اما مردم از اسلامآباد تا کرمانشاه با هر وسیلهای که داشتند -از تراکتور و ماشین- آمده بودند در جاده و راه را بند آورده بودند. اولین کسی که جلوی اینها را گرفت، خود مردم بودند... ساعت ۵ صبح رفتیم. همهی خلبانها در پناهگاه آماده بودند. توجیهشان کردم که اوضاع در چه مرحلهای هست. دو تا هلیکوپتر کبری و یک هلیکوپتر ۲۱۴ آماده شدند که با من برای شناسایی برویم و بعد بقیه بیایند. این دو تا کبری را داشتیم؛ خودمان توی هلیکوپتر ۲۱۴ جلو نشستیم. گفتم: همینجور سرپائین برو جلو ببینیم، این منافقین کجایند. همینطور از روی جاده میرفتیم، نگاه میکردیم، مردم سرگردان را میدیدیم. ۲۵ کیلومتر که گذشتیم، رسیدیم به گردنهی «چهار زبر» که الان، اسمش را گذاشتهاند «گردنهی مرصاد».
🔹 یکدفعه نگاه کردم، مقابل آنور خاکریز، پشت سر هم تانک، خودرو و نفربر همینجور چسبیده و همه معلوم بود مربوط به منافقین است و فشار میآورند تا از این خاکریز رد بشوند. به خلبانها گفتم: دور بزنید وگرنه ما را میزنند. به اینها گفتم: بروید از توی دشت. یعنی از بغل برویم؛ رفتیم از توی دشت از بغل، معلوم شد که حدود ۳ تا ۴ کیلومتر طول این ستون است. من کلاه گوشی داشتم. میتوانستم صحبت کنم: به خلبان گفتم: اینها را میبینید؟ اینها دشمنند بروید شروع کنید به زدن تا بقیه هم برسند. خلبانهای دو تا کبریها رفتند به طرف ستون، دیدم هر دویشان برگشتند. من یکدفعه دادوبیدادم بلند شد، گفتم: چرا برگشتید؟ گفت: بابا! ما رفتیم جلو، دیدیم اینها هم خودیاند. چیچی بزنیم اینها رو؟!
🔹 خوب اینها ایرانی بودند، دیگر مشخص بود که ظاهراً مثل خودیها بودند و من هرچه سعی داشتم به آنها بفهمانم که بابا! اینها منافقند. گفتند: نه بابا! خودی را بزنیم! برای ما مسئله دارد؛ فردا دادگاه انقلاب، فلان. آخر عصبانی شدم، گفتم بنشین زمین. او هم نشست زمین. دیدیم حدوداً ۵۰۰ متری ستون زرهی نشستهایم و ما هم پیاده شدیم و من هم بهخاطر اینکه درجههایم مشخص نشود، از این بادگیرها پوشیده بودم، کلاهم را هم انداخته بودم توی هلیکوپتر. عصبانی بودم، ناراحت که چهجوری به اینها بفهمانم که این دشمن است؟! گفتم: بابا! من با این درجهام مسئولم. آمدم که تو راحت بزنی؛ مسئولیت با منه. گفت: به خدا من میترسم؛ من اگر بزنم، اینها خودیاند، ما را میبرند دادگاه انقلاب.
🔹 حالا کار خدا را ببینید! منافقین مثل اینکه متوجه بودند که ما داریم بحث میکنیم راجع به اینکه میخواهیم بزنیم آنها را، منافقین سر لولهی توپ را به طرف ما نشانه گرفتند. اینها مثل اینکه وارد هم نبودند، زدند. گلوله، ۵۰ متری ما که به زمین خورد، من خوشحال شدم، چون دلیلی آمد که اینها خودی نیستند. گفتم: دیدی خودیها را؟ اینها بچهی کرمانشاه بودند، با لهجهی کرمانشاهی گفتند: به علی قسم الان حسابش را میرسیم. سوار هلیکوپتر شدند و رفتند.
🔹 اولین راکتی که زد، کار خدا بود، اولین راکت خورد به ماشین مهماتشان، خود ماشین منفجر شد. بعد هم این گلولهها که داخل بود، مثل آتشفشان میرفت بالا. بعد هم اینها را هرچه میزدند، از این طرف، جایشان سبز میشدند، باز میآمدند... بعد از ۲۴ ساعت با لطف خداوند، اینان چه عذابی دیدند. بعضی از آنها فراری میشدند توی این شیارهای ارتفاعات، که شیارها بسته بود، راه نداشت، هرچه انتظار میکشیدیم، نمیآمدند. میرفتیم دنبال آنها، میدیدیم مردهاند. اینها همه سیانور خوردند، خودشان را کشتند. توی اینها، دخترها مثلاً فرماندهی میکردند. از بیسیمها شنیده میشد: زری، زری! من بهگوشم. التماس، درخواست، چه بکنند؟ اوضاع برای آنها خراب بود.
🔹 بههرحال خداوند متعال در آخر این روز جنگ یا عملیات «مرصاد» به آن آیهی شریفه، عمل کرد که خداوند در آیهی شریفه میفرماید: «با اینها بجنگید، من اینها را به دست شما عذاب میکنم و دلهای مؤمن را شفا میدهم و به شما پیروزی میدهم...»
و نقطهی آخر جنگ با پیروزی تمام شد که کثیفترین و خبیثترین دشمنان ما (منافقین) در اینجا به درک واصل شدند و پیروزی نهایی ما، یک پیروزی عظیمی بود.»
@mersad598
🔴 کمی تغییر
🔹برخی از روانشناسان، زیست انسان در خاطرات گذشته را اگر سبب شود قدرت خاطرهسازی جدید آدمها کاهش یابد یا به صفر برسد، تجویز و توصیه نمیکنند؛ اما میشود از درسها و عظمتهایی که امروز برای ما خاطره شدهاند، در عبور از کانال زمان برای ساختن امروزمان که خاطرات فردا هستند بهره گرفت و این، میراث انسانها و سازنده تمدنهاست.
🔸دیروز 5 مرداد سالروز چهل سالگی برگزاری نماز جمعه در تهران و به تبع آن ایران پساانقلاب اسلامی عزیز بود. وقتی خاطرات نمازهای جمعه دهه 60 را مرور میکنید و شور و شعوربخشی توأمان خطبههای انقلابی خطیبان آن موقع را برای نسل جدید تعریف میکنید، به وضوح، تلفیقی از غبطه، حسرت و البته آرزوی تکرار آن شکوه و استقبالهای کمنظیر از سوی جوانان مؤمن امروز را در نگاههای آنها مییابید. بله شاید گفته شود موقعیت و شرایط تغییر کرده، رسانهها و ابزارهای اطلاعرسانی رشد چشمگیری داشته، سرگرمیها و صنایع سرگرمساز زیاد شدهاند؛ اما هنوز میتوان نمازجمعه پر شور داشت، منوط به چند شرط که مهمترین آنها عبارتند از: نگاه متفاوت به نمازجمعه و روزآمد کردن ظرفیتهای فرهنگی، سیاسی و به ویژه اقتصادی و اجتماعی نهفته در آن، پربار بودن خطبهها و توانمند و جوان بودن خطیبان، گرهگشایی ستادهای نمازجمعه از مشکلات مردم و به ویژه جوانان و میدان دادن به خلاقیتهای جوانانه.
🔹رویکرد جوانگرایی در مدیریتها و خلاقیتها محور اساسی بیانیه گام دوم انقلاب است. اگر میخواهیم بخش عمده مخاطبان امروز نمازجمعهها، جوانان باشند، باید یادمان باشد که آنها به مدد پیشرفتها و جهش ضریب رشد ذهنی، افرادی هوشمند و توانمند در دسترسی به انبوهی از اطلاعات و تحلیلها هستند. پس چه چیزی آنها را جذب نمازجمعهای بکند که نه کمکی به انباشت علمیشان میکند و نه راهی نارفته برای حل مشکلات انبوهشان ترسیم میشود؟! اما اگر خطبهای پر بار از حیث دانشی و تحلیلی تنظیم و با کاریزمایی از جوانی، شیکپوشی، برجستگی رفتاری، واقعی بودن پیامها و حرکات اخلاقی و زبدگی علمی از سوی خطیب و امام جمعه محترم ارائه شود؛ به گونهای که جوان امروز آنچه را که از تحلیل و ترسیم و تفسیر قشنگ از سبک زندگی در نماز جمعه نصیبش میشود، در جای دیگر نیابد، حتماً به میقاتگاه نماز آدینه رهسپار میشود. ما به این حضور نیاز داریم؛ چرا که نيروي جواني برآمده از سه مؤلفه انرژي، اميد و ابتكار است که ميتواند آن را به موتور محرکه برای ساختن فردای جامعه مبدل کند./
@mersad598
شریک دزد و رفیق قافله
دولت حسن روحانی در اقدامی مشکوک و خائنانه ، در پایان سال 96 و اوائل سال 97 بیش از 18 میلیارد دلار و 60 تن سکه را با ثمن بخس به سرمایه داران اشرافی فروخت (بخشید).
بعد از فروش خائنانه 18 میلیارد دلار به سرمایه داران وابسته به دولت ، مهار تورم گسست و مبنای افزایش قیمت کالاها ، دلار 18 هزار تومانی شد!
این روزها دلار به زیر 12 هزار تومان رسیده ، اما با سکوت و همراهی دولت روحانی ، مبنای خرید مردم ، همچنان دلار 18 هزار تومانی است!
قیمت دلار بیش از 35 درصد سقوط کرده ، اما هیچ کالایی قیمتش کاهش نیافته است!
به قول حسن روحانی مشکل کجا است؟
مشکل ، در زندگی اشرافی حسن روحانی و سرمایهداران زالو صفتی است ، که بر اساس مکتب لیبرالیسم و مرام اومانیسم زندگی میکنند!
محل ملاقات شریکان دزد و رفیق قافله کجا است؟
در سال 92 زمان انتخابات ، بابک زنجانی 5 میلیارد تومان به ستاد حسن روحانی کمک کرد!
@mersad598
🔴 کشورهای کوچک با توهمات بزرگ!
🔹بالاخره افزایش فشارها بر «محمدبنزاید» نتیجه داد و حاكم دبی به وليعهد ابوظبی اعلام كرد، بايد فرایند عقبنشينی از یمن کلید بخورد؛ کشور کوچک امارات که تا چند سال قبل اخباری در زمینههای اقتصادی و صنعت گردشگری و هواپیماییاش بیشتر جلب توجه میکرد، اکنون چند سالی است در ابعاد سیاسی و نظامی در صدر اخبار رسانهها قرار دارد.
🔸معمولاً در گذشته این کشور مانند عمان سیاست بیطرفی داشت اما در سالیان اخیر امیرنشینهای امارات برای حفظ قدرت، سیاست تنشزایی را جایگزین تنشزدایی کردهاند؛ حال این پرسش مطرح میشود که تاکتیکهای امارات در این مسیر پرخطر چیست؟
1-کمک به سرکوب اخوانالمسلمین و طرفدارانشان در مصر، فلسطین، سوریه، لیبی، سودان و تونس؛
2ـ مخالفت با دولتهای برخاسته از ایده اخوانیها یا دولتهای طرفدار اخوانیها، مانند ترکیه و قطر؛
3ـ نزدیک شدن به عربستان و حمایت مادی و معنوی از ولیعهدی محمدبنسلمان؛
4ـ همراهی و ائتلاف با عربستان در سیاستهای منطقهای، مانند تحریم اقتصادی قطر، حضور نظامی در یمن و لیبی؛
5ـ حمایت از دیکتاتورهای نظامی به جای حکومتهای مردمی؛
6ـ مخالفت و مبارزه با جبهه مقاومت و دولتهای حامی جبهه مقاومت در لبنان، سوریه و یمن؛
7ـ آشکار کردن روابط اقتصادی و سیاسی با رژیم صهیونیستی؛
8ـ همراهی با سیاستهای آمریکا در منطقه و جهان. اما راهبرد امارات با وجود هزینههای گزاف موفقیتی نداشته است و انتشار خبر خروج و کاهش نیروهای نظامی امارات از ائتلاف علیه یمن مؤید این حقیقت است.
🔹نشانههایی از ناکامی امارات و چالشهای پیش رو:
الفـ باقی ماندن بشار اسد در سوریه، شکست گروههای مورد حمایت امارات در سوریه، تغییر راهبرد امارات در یمن از جنگ به عقبنشینی.
بـ موفقیت قطر در دور زدن تحریمهای امارات، مصر و عربستان.
جـ پیروز نشدن ژنرال حفتر و ادامه جنگ در لیبی. دـ هر چند امارات در به حکومت رساندن نظامیان در مصر و سودان با کودتا و همکاری دیگر کشورها موفقیت نسبی داشته، ولی مردم این کشور به شدت خشمگین هستند و با کوچکترین جرقه اجتماعی حکام دیکتاتور مورد حمایت امارات را کنار خواهند زد.
هـ اختلافات درونی امیران امارتهای کشور امارات متحده.
@mersad598
تفاوت غربزدگی و غربگرایی!
بعد از پخش سریال گاندو و باور ملت ایران به اینکه دولت حسن روحانی در جاسوسپروری آمریکا نقش داشته ، پس لرزههای گاندو شروع شد!
- "آشنا"های خائن ، برآشفته شدند!
- حسن روحانی بودجه صدا و سیما را گروگان گرفت!
- روزنامههای همسو و ستون پنجم دشمن ، گارد گرفتند!
- جواد ظریف با ظرافت ، نامه به مقام معظم رهبری نوشته و عدم مشروعیت خود را در وزارت خارجه اعلام کرده!
چرا؟
علت به تفاوت دیدگاه حسن روحانی و جواد ظریف برمیگردد ، زیرا رویکرد تفکر لیبرالی حسن روحانی ، غربزدگی است ، یعنی استقلال و تمامیت ارضی کشور برایش اهمیت ندارد!
اما ظریف لیبرال غربگرا است ، یعنی به عهد و پیمان خود به غرب ، با تکیه بر استقلال و تمامیت ارضی کشور پایبند است.
ظریف میدانست که منافع برجام ، برای ایران ، هیچ است و نباید برای هیچ ، به آمریکاییها کادو تقدیم کرد!
اما حسین فریدون (برادر رئیس جمهور) بعد از امضاء برجام و آزادی جیسون رضائیان(جاسوس آمریکا) ، قالیچه ابریشم اهدایی برادر خود را به طرف آمریکایی تقدیم کرد تا آمریکائیها ، به ریش و نادانی برادرش ، بخندند!
ظریف به بیارزشی برجام واقف بود و میدانست ، لیاقت ساخت تندیس را ندارد!
میداند ، که باید صدها سکه و مدالی را که بخاطر برجام گرفته ، پس دهد!
ظریف به بیاعتباری خود در نزد ملت ایران ، اعتراف کرد ، اما حسن روحانی با تفکر غربزدگی ، همچنان آواز خر برفت و خر برفت و خر برفت ، در مدح برجام میخواند!
البته آقای ظریف به خودش حق میدهد که یک روز استراتژی نظام اسلامی را با استعفای مشکوکش در آمدنِ بشاراسد به ایران بهم بریزد! و امروز ، سریال گاندو را بهانه قرار دهد ، تا تهمانده آبروی خود را در 2 سال پایانی دولت روحانی ، برداشته و از دولت خارج شود!
اما اعتقاد دلسوزان نظام بر این است ، که جماعت غربزده و غربگرا باید تاوان دروغ بزرگ لغو تحریمها و خسارت جبران ناپذیر اجرای خائنانه برجام را بپردازند و در پیشگاه ملت بزرگ ایران ، محاکمه گردند ، تا در گام دوم انقلاب ، مدیریت نظام مقدس جمهوری اسلامی به افراد جوان ، انقلابی ، متعهد ، متخصص و وفاردار به انقلاب جهانی حضرت مهدی عجلالله تعالی فرجهالشریف سپرده شود.
زیرا "ما میتوانیم."
@mersad598
حاجعلیاکبری: برخی ائمه جمعه را به خاطر تجملات از دایره امامت خارج کردیم
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه:
🔹موضع گیری ائمه جمعه به نفع جناح های سیاسی خط قرمز است و امام جمعه نمی تواند وارد این بحث ها شود .
🔹میانگین سنی ائمه جمعه حدود ۴۰ سال است.
🔹تشریفات و تجملات ائمه جمعه را به هیچ وجه نمی پذیریم.
🔹مواردی داشتیم که فاصله های غیر منطقی ایجاد شد و در حال اصلاح هستیم و حتی در مواردی افراد را از دایره امامت خارج کردیم.
@mersad0598
حسن روحانی گفت:
«رهبر معظم انقلاب دستور دادند که در خصوص تنظیم بازار هم تلاش مجدانه ای صورت بگیرد که قطعاً این کار نیز انجام خواهد شد تا شاهد رفاه بیشتر مردم باشیم.»
آیا می دانید چرا روحانی می گوید:
"رفاه مردم را بیشتر کنیم؟"
وقتی مشکلات اقتصادی ، سخت ترین فشارها را به مردم آورده ، چرا روحانی بحث رفاه بیشتر مردم را مطرح می کند؟
پاسخ؛
رفاه بیشتر در زندگی اشرافی معنی دارد!
آیا روحانی اشرافی لیبرال ، مشکلات اقتصادی مردم را میفهمد؟
@mersad598
از فشار برای برکناری احمدینژاد و روحانی
تا القای فعالیت دولت پنهان!
برخی محافل رسانهای در راستای پروژه همیشگی عملیات روانی خود، از گفتوگوی روزنامه زنجیرهای سازندگی با عزتالله ضرغامی سوءاستفاده کردند. آنها کوشیدند چنین القا کنند که دولت پنهان، وجود خارجی دارد و کارشکنی میکند و چوب لای چرخ دولت مستقر میگذارد. برخی کانالهای مدعی حمایت از دولت، ضمن تحریف سخنان ضرغامی ادعا کردند که او تلویحا از حضور دولت پنهان در حاکمیت خبر داده است(!؟)
این در حالی است که ضرغامی میگوید کسانی پیشنهاد دادند برخی اختیارات اقتصادی (به خاطر سوءمدیریتهای انجام گرفته) از دولت گرفته شود اما رهبری مخالفت کردند. با این وجود، محافل رسانهای مغرض چنین القا کردند که دولت پنهان واقعا وجود دارد و فعالیت میکند! این القاء، دروغ محض و جنگ روانی با مردم است.
اقدام روزنامه حزب اشرافی کارگزاران و حلقه همپوشان با آن در حالی است که سال گذشته در اوج آشفتگی اقتصادی و رهاشدگی قیمتها، حزب کارگزاران و اعضای ارشد آن چندین بار در قالب بیانیه و مصاحبه، بر بیکفایتی و سردرگمی دولت روحانی تاکید کردند و خواستار استعفای او شدند!
آنها حتی گفتند اگر چوب خشک به جای روحانی بود، با اختیاراتی که او از رهبری گرفته، اقتصاد را بهتر از این مدیریت میکرد(!) اما همین طیف، اکنون در آستانه انتخابات مجلس به تلاطم افتادهاند و میخواهند با استفاده از شگرد لولو سازی به نام «دولت پنهان»، رعب افکنی انتخابات 92 و 94 و 96 را تکرار کنند.
جالب اینکه رهبر انقلاب در اوج برخی زمزمههای مشکوک درباره استعفا و کنارهگیری دولت- که حتما با مظلومنماییهای بعدی همراه میشد، مبنی بر اینکه نگذاشتند دولت منتخب مردم کار کند- با طرح مذکور مخالفت کردند. در میان پیشنهاددهندگان، هم برخی کارگزارانیها و حزب مشارکتیها دیده میشدند و هم احمدینژاد!
رهبر انقلاب آن زمان تاکید فرمودند دولت باید بماند و به مسئولیتها و تکالیف و وعدههای داده شده عمل کند. حضرت آیتالله خامنهای مشابه همین موضع حکیمانه را در سالهای 90 و 91 که فشارها برای کنار زدن دولت احمدینژاد از سوی برخی سیاسیون بالا گرفته بود، اتخاذ کردند و راه فتنهگری و تشویش اذهان عمومی را بستند.
@mersad598
▼ گزارش روز👇🌹
تهدید انتخاباتی!
یازدهمین دوره انتخابات مجلس اسفند ماه امسال برگزار خواهد شد و هر چه به موعد این انتخابات نزدیک میشویم، شاهد اظهاراتی عجیبتر از سوی چهرههای تندرو هستیم؛ اظهاراتی که حالا پس از طرح موضوع «تحریم انتخابات» و «حضور مشروط»، رسماً به تهدید نظام اسلامی از سوی این طیف رسیده است! چنانکه «بهزاد نبوی» در جملاتی تأملبرانگیز خطاب به شورای نگهبان اعلام میکند «برای حفظ نظام، کشور و امنیت ملی» برای حضور آنها در انتخابات پیشرو باید فرش قرمز پهن شود! معنای این جملات زمانی بهتر درک میشود که تازهترین مقاله «علویتبار» در شماره اول نشریه «مشق نو» را که در این ماه بر روی پیشخوان روزنامهفروشیها قرار گرفته است، بخوانید. او خبر میدهد که در آینده کشور با اعتراضهایی در چهار سطح روبهرو خواهد شد که «اشغال مراکز حساس نظام» شاخصه و هدفگذاری اصلی آن است!
حاصل جمع این جملات که احتمالاً در روزهای آینده نیز از زبان افراد دیگر این طیف و با ادبیاتهای متفاوت نیز تکرار خواهد شد، به علاوه شباهت این گفتارها و تهدیدها با آنچه پیش از انتخابات ریاستجمهوری سال 1388 بیان میشد، هر شنونده و خوانندهای را به نتایج نگرانکنندهای میرساند! به نظر میرسد این طیف که امیدی به پیروزی در انتخابات پیش رو در یک فرایند قانونی و دموکراتیک ندارد، بار دیگر به دنبال گره زدن پیروزی خود در انتخابات به امنیت ملی و آینده کشور است! شواهد امر نشان میدهد، آنها با تکرار این جملات و عبارات توأم با تهدید به دنبال وادار کردن نهادهای قانونی برگزارکننده انتخابات به ویژه شورای نگهبان به عدول از قانون هستند! البته این تلاش بیهودهای است، چرا که نه نهادهای قانونی از اجرای تکالیف قانونی خود کوتاه خواهند آمد و نه مردم بار دیگر اجازه به خطر انداختن امنیت ملی و تکرار حوادث تلخ پیشین را به این طیف خواهند داد.
▼ اخبار ویژه👇🌹
رمزگشایی از ناگفتههای عملیات 11 سپتامبر
«خالد شیخ محمد» مغز متفکر و طراح اصلی حملات ۱۱ سپتامبر اعلام کرد، حاضر است در قبال لغو حکم اعدام خود به خانواده قربانیان این حادثه و برای تحت پیگرد قانونی قراردادن عربستان سعودی کمک کند. کارشناسان سیاسی و امنیتی معتقدند در صورت انصراف آمریکا از اعدام خالد شیخ محمد در قبال رمزگشایی وی از ناگفتههای عملیات ۱۱ سپتامبر، بحران سیاسی و بینالمللی بسیار شکنندهای پیش روی حاکمان ریاض قرار خواهد گرفت. عربستان سعودی همواره به حمایت مالی و اطلاعاتی از گروههای تروریستی و افراطگرایان تکفیری متهم بوده و اعترافات خالد شیخ محمد میتواند نقطه عطفی در اثبات اتهامات دولت سعودی باشد. دولت سعودی از هم اکنون رایزنیهای فشردهای را برای تسریع در اجرای حکم اعدام خالد شیخ محمد آغاز کرده تا اسرار بسیار مهم وی درباره نقش سعودیها در حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر با مرگ او دفن شود.
اظهار عجز و ناتوانی مقامات آمریکا در برابر ایران
مقامات نظامی آمریکا در جلسهای با ترامپ به وی یادآور شدهاند که ما همه سناریوها را بررسی کرده و به این نتیجه رسیدهایم که از رفتار ایران و آرایشی که در منطقه گرفته، معلوم است ایران به هر حمله ما پاسخ خواهد داد. مقامات نظامی آمریکا گفتهاند ما آمادگی جنگ با ایران را نداریم. به اذعان کارشناسان نظامی و امنیتی آمریکاییها در نهایت آمادگی سه روز درگیری در منطقه را دارند و برای درگیری بلندمدت اصلاً آمادگی ندارند. گفتنی است، آمریکاییها در دو سه روز اول پس از سرنگونی پهپاد آرایش عملیاتی گرفته؛ اما پس از چند روز از آرایش عملیاتی خارج شدهاند.
ـ هجمه اصلاحطلبان به شورای نگهبان👇🌹
«رسول منتجبنیا» فعال سیاسی اصلاحطلب در یادداشتی در روزنامه «آرمان» نوشت: «شورای نگهبان باید به مردم و جناحهای مختلف این اطمینان را بدهد که فقط قانون را پیاده میکند و ذرهای جناحبندی یا طرفیتی نسبت به یک جناح در کارش نیست. اینها باید بیش از گذشته در جامعه ایجاد شود. اگر فرش قرمز هم پهن کنند کار بزرگی نکردهاند؛ بلکه خدمت به نظام کردهاند و منتی بر سر اصلاحطلبان نگذاشتهاند. انتظار اصلاحطلبان این است که این اطمینان و اعتماد داده شود که در انتخابات حق و عدالت اجرا شود تا اتحاد و انسجام ایجاد شود.» شبیه این اظهارات از سوی دیگر چهرههای اصلاحطلب نیز مطرح میشود و هر چه به انتخابات مجلس نزدیک میشویم، بر شدت حملات این جریان به شورای نگهبان افزوده میشود.
ـ استقبال رژیم صهیونیستی از سفر اعراب به سرزمینهای اشغالی👇👇🌹
«حسن کعبیه» سخنگوی عربزبان وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در ویدئویی کوتاه به بهانه برگزاری مراسم حج، از مسئولان سعودی برای میزبانی از فلسطینیهای مقیم سرزمینهای اشغالی قدردانی کرد! او شهروندان کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس به ویژه عربستان سعودی را «دوستان» رژیم صهیونیستی خطاب کرد و افزود: «ا
🔴 فروپاشی یک هژمونی
🔹در همین تهران خیلی از فعالان سیاسی و رسانهای داخلی، هزار دلیل و شاهد میآورند که آمریکا ابرقدرتی است که نمیتوان در برابرش ایستاد. در همین چند ماه گذشته اگر به مقالهها و گزارشها و مصاحبههای برخی رسانهها نگاه کنید، میبینید چقدر سرنگونی پهپاد «گلوبال هاوک» را تقبیح کردند و با ادعای دلسوزی گفتند آمریکا را عصبانی نکنید! چه تعداد افرادی بودند که اعلام کردند تعهدات برجامی را کاهش ندهید و به جای آن بروید پای میز مذاکره بنشینید و توان دفاعی و نفوذ منطقهای را هم تقدیم آمریکاییها کنید شاید بتوان از تحریمها کم کرد!
🔸برای پاسخ دادن به این افراد لازم نیست عقبنشینیهای مکرر آمریکا در برابر جمهوری اسلامی، بیاثر شدن تحریمها، ترس سران کاخ سفید از قدرت دفاعی ایران و... را توضیح دهید! تنها خبر کوتاهی که روز گذشته منتشر شد، برای اثبات افول پر شتاب آمریکا و پوشالی و دروغین بودن هژمونی آمریکا کافی است: «گروه طالبان اعلام کرده است تنها در صورتی مذاکرات با دولت مرکزی افغانستان و آمریکاییها را آغاز خواهد کرد که نیروهای آمریکایی افغانستان را ترک کنند!»
🔹خبری که نشان میدهد، کار آمریکاییها به آنجا رسیده که حتی گروه کوچکی، مانند طالبان برای آمریکاییها پیششرط مذاکره تعیین میکند و در عمل نیز کاخ سفید هیچ توانی برای رد یا بیاثر کردن این شرطگذاری ندارد! آمریکایی که چند دهه پیش به بهانه از بین بردن طالبان راهی افغانستان شد و جان هزاران مرد و زن و کودک بیگناه افغانستانی را گرفت، از شهرهای این کشور ویرانه ساخت و بدون آنکه نگران پاسخ دادن به کسی باشد، نظامیانش هرچه خواستند در این کشور انجام دادند! حالا نه ائتلافهای بینالمللی یا سازمان ملل و... که همان گروه طالبان که به مراتب کوچکتر و ضعیفتر از قبل هم شده، برای آمریکاییها شرط میگذارد! اگر اسم این، فروپاشی هژمونی و افول پرشتاب آمریکا نیست، پس چیست؟
@mersad598
غلام رفت آب بیاورد آب او را برد!
ظریف رفت تحریم ها را بردارد خودش هم تحریم شد
روزهای برجام و تصاویر روزنامههای طرفدار برجام را یاد می آورید؟
@mersad598
🔴 صدای حکومت دینی
🔹نهضت مشروطه يکي از حرکتهاي مهم ضد استبدادي تاريخ معاصر جهان است. نهضتي پيشرو که در ميان ديگر ملتها الهامبخش عدالتطلبي و آزاديخواهي شد. اين نهضت ميتوانست تحولي بزرگ در سرنوشت ملت ايران در مسير آباداني و پيشرفت کشور به وجود آورد که به دلايل متعددي ناکام ماند و به استبداد رضاخاني ختم شد و حرکت رو به جلوي ملت ايران حدود هفتاد سال به تأخير افتاد.
🔸در اين ميان، به دار آويخته شدن شيخفضلالله نوري، مجتهد و عالم بزرگ پايتخت را ميتوان نمادي از انحراف بزرگ اين نهضت دانست که در 11 مرداد ماه سال 1288 اتفاق افتاد. مرحوم جلال آلاحمد در کتاب «غربزدگي» درباره اعدام شيخفضلالله نوري مينويسد: «من نعش آن بزرگوار را بر سر دار همچون پرچمي ميدانم که به علامت استيلاي غربزدگي پس از دويست سال بر بام مملکت ما افراخته شد.»
🔹شيخفضلالله نه مخالف قانون بود و نه موافق استبداد، او مخالف آن بود که به نام ملت غربگرايان ميداندار مجلس و کشور شوند. آرا و نظرات شيخفضلالله بر دو محور قابل خلاصه است که اين دو محور امروز مبناي نظام جمهوري اسلامي قرار دارد.
🔸اول آنکه، از نگاه وي مبناي قانون، شريعت مقدس اسلام است، از این رو مادامي که قانون در جامعه اسلامي مبتني بر آموزههاي ديني است، اعتبار و ارزش خواهد داشت؛ وگرنه قانوني که خلاف شرع است ولو آنکه به تأييد همه نمايندگان مردم نيز رسيده باشد، بياعتبار خواهد بود.
دوم آنکه، کساني حق حضور در مجلس براي قانونگذاري را دارند که از حداقل صلاحيت برخوردار باشند و بدون آن، انتظار آنکه خروجي مجلس تدوين قوانيني مبتني بر مصالح کشور و ملت و مطابق با شرع مقدس باشد، انتظار بيهودهاي خواهد بود.
🔹به واقع شيخ حاضر نبود سرنوشت کشور و نهضت عدالتخواهي ملت را به دست مجلسي بسپارد که نمايندگان آن را سفارت روس و انگليس مشخص کند و در آن قوانيني وضع شود که مخالف اسلام ناب محمدي(ص) باشد.
🔸اين سخن مهم در زمان شیخ فهم نشد یا بهتر بگوییم با پروپاگاندای مطبوعات وابسته به بیگانگان و روشنفکران ضد دین اجازه فهم آن به افکار عمومی داده نشد؛ اما پس از گذشت نزدیک به 70 سال در نظام مقدس جمهوری اسلامی تعین پیدا کرد و شرط تداوم مشروعیت نظام اسلامی نیز همان شروط است که ملت ایران با همه توان برای حراست از آن در برابر دشمنان ایستاده است.
@mersad598