💠مراقب باشیم! سه خط انحرافی در ماجرای ترور شهید فخری زاده
#بخش_اول
دانشمند هسته ای و موشکی ما را به شهادت رساندهاند، مردم غیرتمند و انقلابی همصدا با رهبر انقلاب خواهان ردگیری، انتقام و برخورد قاطع با آمران و عاملان این جنایت هستند. هماگونه که انتظار میرفت مجامع بینالمللی بدون اشاره به حقوق و مظلومیت ایران، به اظهار تاسف بسنده کردهاند.
در این میان باید مراقب بود از سه خط انحرافی در جریان این فاجعه پرهیز کنیم؛
1️⃣ دستگاه امنیتی را تضعیف نکنیم.
از نظر دور نداریم که کشور ما حدود ۹ هزار کیلومتر خط مرزی دارد، کنترل مطلق این مرزها آن هم در منطقه غرب آسیا امری دشوار و حتی غیرممکن است. کشورهائی که از لحاظ امنیتی قدرتمند هستند نیز شاهد حوادث تروریستی در خاک خود هستند، در آمریکا با وجود نهادهای امنیتی متعدد باز هم غافلگیر میشوند و تقریبا هر ماه شاهد حرکتهای تروریستی داخلی در این رژیم هستیم. در فرانسه، انگلیس و جاهای دیگر نیز این اتفاقات، بسیار مشاهده شدهاند.
ایران اسلامی همچنان یکی از قدرتمندترین دستگاه امنیتی و اطلاعاتی بومی دنیای اسلام و منطقه غرب آسیا را در اختیار دارد. ما همانیم که ریگی را در آسمان گرفتیم. شبکه جاسوسی اسرائیل در فروردین ۹۱ با دستان قدرتمند ما فروپاشید البته موریانه ها همچنان مشغول رخنه اند، حبیب اسیود، جمشید شارمهد و روح الله زم را سربازان گمنام ما از بغل دشمن بیرون کشیدند. کشف و خنثی سازی ده ها عملیات بمب گذاری را دستگاه های امنیتی ما رقم زدند. انگار برخی یادشان رفته که وزیر اسرائیلی مهره ما بود.به همان میزان که باید مراقب نفوذ بود و دستگاه های امنیتی را( مانند هر دستگاه دیگری) از خطر نفوذ زنهار داد، به همان میزان باید مراقب باشیم با نوشته ها و گفتارمان موجب تضعیف و یأس آنها نشویم.
#بخش_دوم
2️⃣ خودزنی نکنیم؛
برخی به جای اینکه نوک پیکان خود را به سوی دشمن نشانه بروند، یقه ارکان دولتی اعم از سازمان انرژی اتمی، وزارت امور خارجه، نهادریاست جمهوری و.. را گرفته اند. مدیریت ناکام دولت این مجوز را به ما نمیدهد که آنرا مخاطب شعارها و نوشته هایی قرار بدهیم که باید متوجه رژیم اشغالگر قدس و آمریکا باشد. مردم همچنان از دولت در برابر ناکامی هایی که خصوصاً در عرصه معیشتی داشته از او مطالبه دارند اما نباید این مساله را با یک مساله ملی مانند ترور دانشمند هسته ای گره بزنیم. بدون شک ضد انقلاب و بیگانه خواهان گره زدن این دو هستند. از این بدتر آن است که به این مساله با نگاه جناحی بنگریم و به انجام این ترور در دوره محمود علوی تاکید کنیم، چه آنکه در مقابل با این واکنش روبرو خواهیم شد که ترور شهیدان رضایی نژاد، احمدی روشن و شهریاری نیز در دوره ای اتفاق افتاده که وزارت اطلاعات تحت مدیریت حیدر مصلحی بوده است.
#بخش_سوم
3️⃣ انتقام؛ اما کی و کجا؟
انتقام ترجیع بند خواسته همه ایرانیان است. اما کجا و کی؟ آنچه ما می بینیم نوک کوه یخ است، انتقام اصول و قانونی دارد، ابزار و طرح و برنامه ای دارد. مطالبه انتقام و مجازات آمران و عاملان این جنایت قطعی است ان شاالله اما از نظر دور نداریم که دشمن اکنون در بالاترین سطح هشیاری است. از طرفی رژیم صهیونیستی و سعودی همچون سگان پاسوخته یک لحظه امان و قرار ندارند که ایران را وارد معرکه ای کنند که آنان طراح آن هستند. ما سیلی دردناکی به آنها خواهیم زد اما در میدانی که خودمان طراحی می کنیم نه آنجا که آنها می خواهند و منتظرند. صهیونیست ها بعد از ۲ ماه سکوت موشکی؛ طی ۱۰ روز اخیر سه بار به مواضع مقاومت در سوریه موشک پرانی کرده اند. به فضل الهی انتقام سختی در راه خواهند داشت اما نه در زمان و مکانی که آنها پیش بینی می کنند.
💠 بنظرم بهترین راهکار در حال حاضر اولاً تقویت بنیه حفاظتی و گسترش لایه های امنیتی خصوصاً برای افراد تاثیرگذار است ثانیاً طرحی دقیق و جامع نه تنها برای انتقام خون این شهید والا مقام بلکه برای مقابله با هر نوع دهن کجی و دست درازی به امنیت این مرز و بوم تدوین شود تا درس عبرتی بزرگ برای دشمنان ملت باشد، ثالثاً دستگاه دیپلماسی و حقوقی کشور پیگیر این جنایت در ابعاد بین المللی باشند؛ البته که ما امنیتمان را مرهون خون شهدا و دستان قدرتمند مردان خود در داخل هستیم اما استفاده از ابزارهای موجود خارجی صرفاً برای نشان دادن مظلومیت خود و اینکه آنها تبل های تو خالی بیشتر نیستند، ضرری ندارد.
@mersad598
🔴بخشهایی از مصاحبه ظریف که اصلاحطلبان ندیدند:
ارتباط من و بایدن کاری بوده و دوستانه نیست/ مواضع او هم مانند اوباما در راستای منافع آمریکاست/ سردار سلیمانی هیچگاه برجام را تایید نکرد/ توان کاندیدا شدن ندارم و خودم را روی مردم آزمایش نمیکنم/ وقتی متن اعتراف ظریف سانسور شد!
#بخش_اول
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در گفتگویی که با سایت انتخاب داشته، مطالب جالبی درباره مسائل روز کشور و بینالملل بیان کرده است. بخشهای مهمی از این مصاحبه البته زیاد به مذاق اصلاحطلبان خوش نیامده و حتی بخشی از این مصاحبه از متن گفتگوی منتشر شده حذف شده است.
بخش اول از قسمتهای کمتر دیده شده گفتگوی ظریف مربوط به پاسخ وی به سوالی درباره ارتباط او و بایدن است. زمانی که مصاحبهکننده با شوق و ذوق و به عنوان اولین سوال از وی درباره روابط «دوستانه و حسنه» وی با جو بایدن سوال میکند و بر خلاف انتظارش با این پاسخ روبرو میشود: «در ابتدا ضروری است به این نکته توجه داشته باشیم، روابط میان یک کارگزار جمهوری اسلامی ایران با یک سناتور آمریکایی دوستانه نیست و بیشتر میتوان عنوان روابط کاری را بر آن اطلاق کرد. حتی این روابط را نمیتوان شخصی و حسنه نیز نامید، بلکه میتوان آن را به عنوان روابط کاری بر اساس احترام متقابل ارزیابی کرد. زمانی که در سازمان ملل متحد، نمایندگی ایران را برعهده داشتم در سطحی تخصصی، چندین جلسه با جو بایدن داشتهام.»
ظریف ادامه میدهد: «بایدن به طور حتم نسبت به دونالد ترامپ، تفاوت زیادی در نگاه به سیاست خارجی دارد؛ او از دهه 1970 تا کنون در عرصه سیاست خارجی آمریکا نقشآفرینی داشته و بیشتر از ترامپ با حوزه سیاست خارجی آشنا است اما این بدین معنا نیست که مواضع او قابل قبول است. باید توجه داشته باشیم که در هر صورت مواضع او، نمایانگر رویکرد دولت آمریکا است.»
او با ذکر این نکته که «به طور حتم بایدن در چارچوب منافع ملی آمریکا عمل میکند» سخنش را اینطور ادامه میدهد: «در دوران بایدن نیز به طور حتم دولت آمریکا با جمهوری اسلامی ایران مشکلاتی اساسی خواهد داشت. اما در دوران باراک اوباما نیز چنین بود. در دوران ریاست جمهوری اوباما نیز روابط میان تهران و واشنگتن دوستانه نبود و سطحی از اختلاف میان طرفین وجود داشت؛ اما مقداری از تنش و تشنج غیرضروری میان دو طرف کم شده بود.»
#بخش_دوم
او در ادامه تاکید زیاد بر سیاست خارجی در حل مشکلات کشور را محکوم کرده و میگوید: «بر این باور هستم که متاسفانه خیلی از جناحها آینده را بر اساس سیاست خارجی تعیین میکنند. سیاست خارجی یک عنصر در آینده کشور است؛ سیاست خارجی، آینده کشور نیست. البته نسبت به این امر آگاه هستم که به دلیل ارجاع دادن تمامی مشکلات به جهان خارج، در میان مردم نیز این تفکر فراگیر شده که راهحل تمام مشکلات را باید در خارج کشور جستجو شود. اگر بخواهیم مشکلات مان را حل کنیم، سیاست خارجی تنها بخشی از راه حل مشکلات ماست.»
شاید البته همگان به خاطر داشته باشند که کسی جز ظریف نبود که بارها با گره زدن مسائل داخلی و جناحی کشور به سیاست خارجی، در حضور بیگانگان سخن از تاثیر اقدامات آنها در به قدرت رسیدن و در قدرت ماندن جریان سیاسی خود سخن گفته است. ماجرای گفتگوی انتخاباتی ظریف در دیدار با البرادعی و حضور در شورای روابط خارجی آمریکا که در آن به صراحت از عدم رایآوری یک جریان سیاسی در صورت عدم پشتیبانی غربیها از دولت متبوع خود سخن میگوید، هیچگاه از خاطره ایرانیان پاک نخواهد شد.
ظریف البته در بخش دیگری از سخنانش نکته جالبی را مطرح کرده است. اینکه ارجاع مشکلات به خارج باعث ایجاد این تصور در مردم شده که راه حل تمام مشکلات در سیاست خارجی است، نکته تاسف برانگیزی است که البته ظریف از عاملان ایجاد چنین تفکری سخن نمیگوید. وزیر خارجه در حالی از این طرز تفکر شکایت دارد که گویی فراموش کرده رئیس و وزرای این دولت بودند که سالیان سال از آب خوردن تا محیط زیست یک کشور را منوط به حل مشکلات خارجی کرده بودند.
ظریف در ادامه درباره احتمال کاندیداتوری خودش در انتخابات ریاست جمهوری آینده میگوید: «من از ابتدا به امر تخصص باور داشته و هیچگاه کاری خارج از زمینه تخصص خود انجام ندادهام. من همه ی زمینه ی درسی و تدریسم در همین رشته یعنی رشته روابط بین الملل و حقوق بین الملل بوده است؛ در همین رشته هم در 40 سال گذشته کار کرده ام و در رشته ی دیگری هم تخصص ندارم.»
@mersad598
بسم الله الرحمن الرحیم
#مسیر_انحرافی
نحوه ترور مهم تر است یا نحوه انتقام؟!
در ۴۸ ساعت گذشته تمرکز اخبار پیرامون شهادت دانشمند هسته ای ایران،به روایت های متعدد درباره ی نحوه ترور پرداخته شده است!
در اغلب ترورهایی که در نقاط مختلف دنیا اتفاق میفتد نشر اطلاعات بسیار قطره چکانی می باشد تا هم ۲۴ ساعت طلایی فرصت دستگیری عاملین ترور از دست نرود و هم نقاط ضعف پروتکل های امنیتی به صورت عمومی منتشر نشود.
سوال اینجاست که چرا رسانه ها و افراد مختلف با هجمه رسانه ای به نهاد های امنیتی اصرار بر بیان روایت اصلی نحوه ترور شهید هسته ای و ایجاد مطالبه گری کاذب در مردم را دارند؟!
حقیقت اینجاست فارغ از ضربه ای که حذف این دانشمند برجسته بر مسیر حرکت هسته ای کشور وارد کرده است مانور بر نحوه و چگونگی ترور بیشتر از همه تبلیغ تعمدی قدرت جوخه ترور اسرائیل و مانور اشراف اطلاعاتی موساد در اذهان عموم ایرانیان را ایجاد میکند!
اینکه بر خلاف ماجرای تمام ترورهای ۴۱ سال گذشته مخصوصا ترور حاج قاسم سلیمانی،در این ترور بازی با افکار عمومی پیرامون نحوه ترور و جعل داستان های متعدد انجام شده است،حاکی از این مطلب میباشد که برای اسرائیل مهم تر از ترور
،قدرت نمایی در مقابل دستگاه های امنیتی میباشد.
♨️در واقع آنچه در حال حاضر ترور شده است هیمنه ی دستگاه های امنیتی حفاظتی کشور میباشد!
مهم ترین نکته،انحراف افکار عمومی و عقیم کردن "مطالبه انتقام خونِ شهید" میباشد که با پر رنگ شدن سوالات پیرامون نحوه ترور،عملا ذهن مخاطب درگیر حواشی شده و بحث انتقام به فراموشی سپرده خواهد شد!
دولت نیز که در آستانه احیای مجدد برجام میباشد و طرح مساله انتقام را دست اندازی بزرگ در مسیر مذاکرات میداند.
افرادی که به نهادهای امنیتی فشار مضاعف برای بیان روایت صحیح از ماجرای ترور دارند،عملا در حال خدمت به جریان مذاکره میباشند.
برای رونمایی از سربازان پنهان دولت در مسیر مذاکره بببینید چه کسانی سعی بر تمرکز دادن اخبار به سمت نحوه ترور به جای نحوه انتقام دارند...
@mersad598
بصیرت؛ قالیباف لایحه بودجه را تحویل نگرفت!/ قالیباف که در ابتدای جلسه در مورد بودجه نطق کرده بود زمان تقدیم لایحه بودجه از صحن خارج شد تا معاون رییس جمهور لایحه را به نایب رییس دوم مجلس تحویل دهد/ نیکزاد نایب رییس دوم اجازه نطق به نماینده دولت نداد/ امروز در اقدامی بی سابقه رئیسجمهور برای تحویل بودجه ۱۴۰۰ به بهارستان نرفت.
@mersad598
خاطرات روزهای اول جنگ
خاطراتی کوتاه
از حماسه ایی بزرگ
راوی مهدی نجیبی
مردان خدا پرده پندار دریدن، شهید والا آزاد پور از شهدای آسمانی بود.
جبهه ذوالفقاری بودیم، فرمانده خط علیرضا والا آزاد پور بود، تازه یک جیپ آهو از اهواز گرفته بود، نو نو دارای پرده روی هر شیشه و کولر عالی.
پیش خودم فکر میکردم خوب ایشان فرمانده است و باید ماشین نو و کولر دار داشته باشه.
تیرماه بود و هوا خیلی گرم و شرجی.
چند روزی از فاجعه انفجار دفتر حزب جمهوری میگذشت.
یه روزی بعلت اینکه مقداری بنزین روی بدنم ریخت و دچار التهابات پوستی شدم احتیاج به حمام پیدا کردم، والا گفت با ماشین من برو شهر حمام کن.
از شوق اینکه ماشین نو و کولردار را برونم پریدم تو ماشین و رفتم حمام.
ساعت دو بعدازظهر بود که قصد برگشت کردم، هوا بشدت گرم بود و آتش از آسمون میبارید، شیشه ها را کشیدم بالا، پرده ها را کشیدم و کولر را زدم، آی کیف می کردم توی اون گرما باد کولر اینقدر خنک و مطبوع بود که دلم نمیخواست به جبهه برسم.
این لذت و کیف چند دقیقه بیشتر طول نکشید و رسیدم به خط، علیرضا چپ چپ نگاهم می کرد.
پیاده شدم و با تعجب ازش پرسیدم چی شده مگه کار خطایی کردم؟
گفت تو چطور دلت اومد کولر بزنی در حالی که بچه ها اینجا از گرما له له می زنند، باور کن من تا حالا از کولر این ماشین استفاده نکردم.
خیلی شرمنده شدم هم بخاطر بچه ها و هم بخاطر این که در مورد علیرضا بد فکر کرده بودم.
@mersad598
ملاحظاتی در خصوص " طرح اقدام راهبردی مجلس"
مجلس شورای اسلامی دیروز در یک طرح دوفوریتی قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها را تصویب و پس از یکبار اصلاح به تایید شورای نگهبان رسانید.
در خصوص مفاد این طرح چند نکته باید ذکر شود .
1️⃣ بر اساس این قانون مهم و جنجالی سازمان انرژی اتمی موظف می شود سالانه حداقل ۱۲۰ کیلوگرم اورانیوم غنی شده ۲۰ درصد را تولید و ذخیره کند.
🔸️این مقدار اورانیوم با غنای ۲۰ درصد حدودا برای ساخت ۲ بمب اتمی کافی ست. نکته مهم اینجاست بر اساس معاهده NPT تولید و ذخیره هر مقدار اورانیوم غنی شده با هر درصدی به ۲ شرط مجاز است ؛ اول ، ۶ ماه قبل از تزریق هگزافلوراید اورانیوم (uf6) به سانتریفیوژها آژانس اتمی باید مطلع گردد و دوم کشور اقدام کننده نباید از آن برای مصارف نظامی استفاده نماید.
🔸️با توجه به تاکید ایران بر عدم ساخت سلاح اتمی این ماده از قانون مجلس منع حقوقی ندارد.
2️⃣ ایضا سازمان انرژی اتمی مکلف است کارخانه تولید اورانیوم فلزی اصفهان را ظرف ۵ ماه به بهره برداری برساند؛ همچنین باید ماهانه ۵۰۰ کیلوگرم اورانیوم غنی شده اضافی ذخیره ، ۱۰۰۰ دستگاه سانتریفیوژ نسل ۲ نصب و حداقل یک آبشار ۱۶۴ تایی سانتریفیوژ از نوع ir6 را راه اندازی کند.
🔸️این موارد نیز به هیچ عنوان نافی معاهده منع گسترش سلاح های اتمی نیست اما نقض اساسی برجام است.
3️⃣ بر طبق ماده ۵ قانون فوق الذکر، سازمان انرژی اتمی باید رئاکتور ۴۰ مگاواتی آب سنگین جدید در خنداب اراک بسازد. این نیروگاه از آن جهت حساسیت ایجاد می کند که پسماندهای آن پلوتونیوم است که کاربرد دوگانه نظامی و صنعتی دارد لکن بازهم برخلاف نص NPT نیست.
4️⃣ ماده مهم این قانون یعنی ششم به دولت دستور می دهد در صورت رفع نشدن تحریم های نفتی ، بانکی و ... اجرای پروتکل الحاقی را متوقف کند.
🔸️پروتکل الحاقی نام سندی ست که نظارت های آژانس اتمی بر کشورهای عضو را به شدت افزایش داده و بازرسی های آن فراتر از تعهدات اعضای معاهده NPT است.
5️⃣ برای مستنکفین از این قانون نیز مجازات های سنگینی در نظر گرفته شده است.
🔸️با بررسی موارد فوق باید گفت این قانون نافی تعهدات ایران در معاهده منع گسترش سلاح های اتمی نبوده و تنها ناقض برجام است.
🔸️ با توجه به عدم توفیق ایران در بهره برداری از مزایای برجام و ایرادات ساختاری آن ( که در دوره ترامپ به وضوح نمایان شد ) برخلاف جنجالهای رسانه ای اخیر، نگارنده معتقد است قانون مصوب اخیر، پشتوانه ای برای دولت روحانی در مواجهه با رئیس جمهور جدید آمریکا بوده و می تواند ضعف های برجام را پوشش دهد.
🔸️به عبارت دیگر این قانون شرایط سخت و سنگینی را برای طرف آمریکایی ایجاد خواهد کرد و در صورتی که ایالات متحده عزم حل مسئله با ایران را داشته باشد، باید امتیازات بیشتری پرداخته و تحریم های نفتی و بانکی را لغو (و نه تعلیق ) کند .
🔸️قانون مزبور مطمئنا راه جو بایدن را برای بستن پرونده هسته ای ایران به شک دلخواه و ورود به سایر مولفه های قدرت جمهوری اسلامی چون صنایع موشکی و فعالیت های منطقه ای را مسدود خواهد کرد زیرا مجلسیان به مرگ گرفته اند تا رئیس جمهور آمریکا به تب راضی شود.
@mersad598
تصور حکام عرب خلیج فارس از روابط بین الملل
🔸️هنگامه جام جهانی ۱۹۸۲، دیدار فرانسه و کویت یک اتفاق عجیب و تاریخی در خود داشت .
🔸️شیخ فهد احمد الصباح شاهزاده کویتی که در جام جهانی ۱۹۸۲ رئیس فدراسیون این کشور بود پس از به ثمر رساندن گل چهارم فرانسه وارد زمین شد و به داور اعتراض کرد.
🔸ادعای فوتبالیست های کویتی این بود که داور سوت زده و بازیکنان به تصور توقف بازی از سوی داور ، ایستاده اند و همین امر موجب انتقاد شدید آنان و شاهزاده کویتی شد.
🔸️در نهایت داور مجبور شد در یک رسوایی نظر شیخ فهد را بپذیرد و گل را مردود اعلام نماید.
🔸همین یک واقعه ادراک شیوخ حاشیه خلیج فارس از روابط و مسائل بین الملل را نشان می دهد.
🔸️این که دنیا چطور جایی ست و چگونه باید باشد و به طور کلی رفتار بازیگران سیاسی متاثر از فهم آنها از دنیای اطرافشان که به هویت آنها بر می گردد و این هویت ناشی از نحوه رشد و نمو آنها و فضایی ست که در آن پرورش یافته اند.
🔸️اخیرا که مسئولان سعودی و امارات در اظهاراتی گفته اند : در مذاکرات احتمالی بین ایران و غرب باید حاضر باشند ، نگارنده را به یاد رخداد جام جهانی ۱۹۸۲ انداخت.
@mersad598
تزئین گوساله سامری برجام
حسن روحانی در مخالفت با طرح "اقدام راهبردی لغو تحریمهای" مجلس گفت:
«بگذارید با حوصله ، تحمل ، خردورزی و آنهایی که تجربه بیست و چند ساله در این امر دارند و در دیپلماسی موفق بودند و بارها و بارها آمریکا را در سازمان ملل شکست دادند ، کارشان انجام بدهند.»
جریان خودتحقیر لیبرال نفوذی در قوه مجریه ، بیش از ۷ سال ، معیشت مردم را با فریب چرخیدن سانتریفیوژها و اقتصاد به گروگان گرفته و با برجام آمریکایی صهیونیستی ، مسیر حرکت و سربلندی ملت را بصورتی مینگذاری کرده ، که نسلهای آینده هم باید هزینه خائنین خود تحقیر را بپدازند.
به جریان فراماسونرهای تحصیل کرده در انگلیس و آمریکا آموخته اند ، که خیانت به کشور و مردم خود را با کلمات زیبای حوصله ، تحمل ، خردورزی و تجربه ، همانند گوساله سامری ، تزئین نمایند!
البته خانم اشتون مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا به چگونگی کلاه گذاشتن بر سر قهرمان دیپلماسی ایران می گوید:
«به ظریف اطمینان دادم دولت بعدی آمریکا از توافق خارج نمیشود! قدرت هستهای ایران تخته سنگی بود که در آستانه درب ورودی قرار داشت ، آن را کنار گذاشتیم. از ابتدا ، برجام توافق اول بود نه آخر!»
خانم اشتون حیثیت قهرمان دیپلماسی دولت روحانی را به باد داده ، تا رئیس بی کفایتش نگوید:
"عمامه دارم سرم کلاه نمی رود!"
بعد از اعترافات خانم اشتون مبنی بر اینکه "برجام توافق اول بود نه آخر" به رمز برجام ۲ و ۳ که از طرف حسن روحانی مطرح شده بود ، پی می بریم.
امام علی علیه السلام می فرماید:
«از دشمنت بعد از آن که از در صلح و آشتی درآمد سخت بترس ، زیرا او چه بسا بوسیله صلح نزدیک می شود تا از شیوه غافلگیری استفاده کند ، پس احتیاط و دقت را پیشه کن و در چنین مواردی زود باور و خوش گمان مباش.»
(نهج البلاغه، نامه 53)
@mersad598
🔴 بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون حاشیهسازیهای اخیر در مورد تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها
🔹 دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با انتشار بیانیهای، توضیحاتی را پیرامون حاشیهسازیهایی که طی روزهای اخیر پیرامون تصویب قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از حقوق مردم» ایجاد شده است ارائه کرد.
در بخشی از این بیانیه آمده است:
🔹 حدود دو ماه قبل کلیات طرح مجلس که مراحلی از آن طی شده بود توسط ریاست محترم مجلس به شورای عالی امنیت ملی ارائه و شورا نیزضمن استقبال از اصل موضوع،ملاحظاتی را نسبت به جوانبی ازآن ارائه و جمع بندی کرد
🔹 جمع بندی شورای عالی در مورد این طرح مورد تصویب قرار گرفت و پس از طی مراحل به عنوان مصوبه شورا ابلاغ گردید.
در مصوبه شورا از مجلس خواسته شده بود در بررسی و تدوین نهایی طرح با دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و وزارت امور خارجه نیز تعامل و همفکری شود.
🔹 در چارچوب اجرای مصوبه شورای عالی، نمایندگان ریاست محترم مجلس و کمیسیون امنیت ملی نهاد قانونگذاری کشور در چند مرحله رایزنیها و ارجاعاتی به دبیرخانه داشتند که ملاحظات دبیرخانه را دریافت و در اغلب موارد، مورد توجه قرار دادند.
🔹 برخی نگرانیهای طبیعی و متعارف در مورد این طرح برای دبیرخانه مطرح بود که با پیگیری از مراجع ذیربط مرتفع گردید.
🔹 کلیه مراحل مختلف تدوین طرح تا تصویب نهایی آن بر اساس روال و مقررات متعارف و قانونی مجلس انجام شده و دبیرخانه دخالتی در آن نداشته است.
🔹 مجلس محترم الزامی برای اخذ موافقت دبیرخانه و دستگاههای دیگر نداشته مگر آنچه در چارچوب قانون اساسی و شرع مقدس، رعایت آن توصیه گردیده و توسط شورای محترم نگهبان مورد نظارت قرار میگیرد.
🔹 نظر کارشناسی دبیرخانه در خصوص مراحل شکلگیری، تکمیل و تصویب قانون «اقدام راهبردی برای رفع تحریمها و صیانت از حقوق مردم» این است که قانون فوق مسئله خاصی به زیان مصالح ملی ایجاد نمیکند و بر عکس، آنچه بر خلاف مصالح ملی بوده و مورد نگرانی میباشد، همین جنجالهایی است که شأن و جایگاه نهادهای قانونی کشور را مورد خدشه قرار داده و به وحدت و انسجام ملی خسارت وارد میکند.
🔹 اظهارنظرها و رفتارهایی که طی روزهای اخیر شاهد آن بودیم، مصالح و منافع ملی را قربانی اغراض و منافع گروهی و جناحی نموده و ضمن آن که هیچگونه نفعی برای کشور ندارد، پیام و آدرس غلط به دشمنان منتقل میکند.
🔹 توسل ابزاری به ارزشهای عالی نظام و انقلاب به ویژه موضوع شهادت دانشمند خدوم و انقلابی شهید «محسن فخریزاده» و دستمایه قرار دادن آن در مجادلات سیاسی و جناحی به ویژه از سوی آنهایی که انتظار است در موقعیت کنونی تمام اهتمام خود را صرف تحکیم وحدت و انسجام ملی و ساماندهی اوضاع کشور نمایند و در تدارک پاسخ کوبنده به دشمن غدار باشند، سوالات بزرگی را ایجاد نموده و به هیچ وجه قابل توجیه نمیباشد.
🔹 دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با آگاهی نسبت به رویکرد برخی طرفهایی که به دنبال گسترش و تداوم هیاهو و ایجاد خدشه در نقش، جایگاه و عملکرد دبیرخانه هستند، قصد پاسخگویی به آنان را ندارد لیکن ضمن اعتقاد راسخ و توصیه اکید به همه طرفها در خصوص ضرورت پایان دادن به مجادلات بیحاصل، هشدار میدهیم که اجازه نخواهیم داد منافع و مصالح کشور دستمایه سیاستبازان قرار بگیرد.
@mersad598
اروپا: خیانت از ما؛ امتیاز از ایران!
🔹جوزب بورل (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا) در گفت و گو با یورو نیوز تصریح کرد: "ایرانیها حق دارند احساس کنند در برجام به آنها خیانت شده است و احتمالاً نمی خواهند دوباره با همان کارتها بازی کنند".
♦️با وجود این اعتراف، هایکو ماس وزیر خارجه آلمان به اشپیگل گفت: "بازگشت به توافق قبلی کافی نیست. برجام بايد با توافقى وسيع تر و جامع تر جايگزين شود. ما انتظارات روشنی از ایران داریم: نبود سلاح هستهای و همچنین نبود هیچ برنامه موشک بالستیک که منطقه را تهدید میکند. ایران همچنین باید نقش دیگری در منطقه بازی کند... به ایران نمی شود اعتماد کرد"!
🔹چه کسانی اروپایی های عهد شکن را چنین گستاخ و طلبکار کرده اند؟ روحانی و ظریف و واعظی و ربیعی و آشنا، چرا به جای این که در مقابل عهدشکنان برجام بایستند، در داخل دو دستگی ایجاد، و به تعبیر شهید سلیمانی برای دشمن کوچه باز می کنند؟!
🔹آلمان : "به دنبال توافق هستهایِ گستردهای با ایران هستیم که در آن برنامه موشکی بالستیک و قدرت فعلی منطقهای نباشد."
✍️ پی نوشت: آمریکا که هیچ، اروپاییها هم یقین پیدا کردند که دولتِ ایران در هر صورتی میخواهد برجام را ادامه دهد؛ به همین علت بیشرمانه دست روی "موشک" و "منطقه" میگذارند.
💢اولین اظهار نظر بایدن درباره ترور شهید «فخریزاده»
🔹«جو بایدن» در اولین واکنش به ترور شهید «محسن فخریزاده» دانشمند هستهای و دفاعی ایران مدعی شد، سخت است که بگوید این ترور چه میزان تعاملات او با تهران را پیچیده خواهد کرد.
⭕️واکنش رسمی نتانیاهو به ترور شهید فخریزاده
🔸نخستوزیر رژیم صهیونیستی در نشست مجازی موسسه تحقیقاتی "هادسن" آمریکا در پاسخ به اینکه ایران اسرائیل را مسئول ترور فخریزاده میداند گفت:
🔹آنها همیشه هر اتفاقی در ایران رخ دهد، ما را متهم میکنند، خواه درست باشد، خواه اشتباه.
🔹سیاست ثابت و همیشگی ما ایجاب میکند که درباره چنین موضوعاتی اظهارنظر نکنیم، بنابراین الان هم این کار را نمیکنم.
▪️این ادعای نتانیاهو در شرایطی بیان میشود که پس از ترور دانشمند هستهای ایران، مقامات ارشد رژیم صهیونیستی از جمله "الی کوهن"، رئیس دستگاه اطلاعات این رژیم به صورت رسمی یا غیررسمی، آشکارا یا تلویحا تلاش دارند رژیم صهیونیستی را مسئول این ترور ناجوانمردانه معرفی کنند.
@mersad598
♨️حمله به هندسه ذهنی دشمن♨️
🔹قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران» در چهارچوب یک نقشه راه محاسبه شده از حیث فنی، حقوقی و سیاسی طراحی گردیده تا با ایجاد هزینه برای دشمن نسبت به بدعهدیهای آنان پاسخ درون برجامی معتبر و واقعی داده شود. در این خصوص:
1️⃣این قانون در راستای تامین منافع ملی جمهوری اسلامی مبتنی بر شروط ۹ گانه مقام معظم رهبری در مواجهه با توافق هستهای تنظیم شده است.
2️⃣ این اقدام پاسخی عملیاتی و واقعی به برآورد دشمن است که میپندارد به دلیل چسبندگی بیش از حد بخشی از تصمیمگیران نظام نسبت به برجام، جمهوری اسلامی حاضر نیست یا از اساس توان پاسخگویی بیشتری را در مقابل تعهدناپذیری آنان ندارد.
3️⃣این طرح آشکار منتقل کننده این پیام به طرف بدعهد است که جمهوری اسلامی برجام را نه بعنوان یک توافق یک طرفه، بلکه یک توافق متوازن میخواهد و اگر قرار است طرف مقابل همچنان به بدعهدی خود ادامه دهد و فشار را در سقف نگه دارد، راهبرد جمهوری اسلامی متوازن سازی برجام از طریق کاهش تعهدات خود است. این قانون عملاً با هدف وادار کردن غرب به انجام تعهدات خود برای برداشتن تحریم های پیش روی ملت ایران صورت گرفته است.
4️⃣این طرح با حمله به هندسه ذهنی دشمن، محاسبات آنان برای پروژه «نرمالیزه کردن ایران» را کاملاً دگرگون میکند؛ چراکه میان اروپا و آمریکا توافق شده است که ایران را در یک مسیر کانالیزه شده با شدیدترین فشارهای بیسابقه قرار دهند تا در انتها جمهوری اسلامی وادار به مذاکره بر سر مولفههای امنیت ملی خود آنهم در موقعیت ضعف شود.
🔚اکنون غرب باید تصمیم بگیرد یا به تعهدات درون برجامی خود عمل کند یا در غیر این صورت جمهوری اسلامی مسیری را انتخاب کرده که منافع خود را از برنامه صلحآمیز هستهای در پس کاهش تعهدات برجامی و توسعه بخشهای فنی در این حوزه دنبال خواهد کرد. بیشک یک موضوع دیگر هم برای دشمن خسارت بار خواهد بود و اینکه جمهوری اسلامی به خوبی میداند که فشارهای دشمن به سقف رسیده و ابزاری برای فشار مضاعف بر ایران دیگر باقی نمانده است؛ به عبارتی در انتهای این طرح راهبردی وضع از این بدتر نخواهد شد، بلکه بهتر نیز میگردد.
@mersad598
🔴 ۴ هدف راهبردی مجلس در تصویب قانون لغو تحریمها از زبان سیدمحمود نبویان
#بخش_اول
🔺 نبویان نماینده تهران :
🔹 اولین هدف موضوع تولید برق است؛ امروزه با توجه به منابع آبی، تولید برق توسط نیروگاههای برقآبی نه برای ایران و نه برای هیچ کشور دیگری به صرفه نیست و همه کشورها رو به تولید برق هستهای آوردهاند.
🔺 امروزه آمریکا خود بیش از یکصد رآکتور تولید برق دارد و ایران تنها یک رآکتور یکهزار مگاواتی برق در بوشهر دارد که سالانه ۳۰ تن اورانیوم با غنای ۳.۵ تا ۵ درصد برای تأمین سوخت این نیروگاه باید دراختیار داشته باشیم.
🔹 هدف دوم قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها، تأمین داروهای مورد نیاز بیماران سرطانی در کشور است. امروزه حدود یک میلیون بیماری سرطانی نیازمند رادیوداروهای تولیدشده توسط راکتور تحقیقاتی تهران هستند که این راکتور با اورانیوم با غنای ۲۰ درصد کار میکند.
🔺 هدف سوم قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها صیانت از شخصیتها و حفظ مراکز دفاعی و نظامیمان است. آقای روحانی و ظریف پذیرفتند که با اجرای پروتکل الحاقی در قالب برجام اجازه بازرسی از مراکز هستهای، نظامی و دانشگاهی و تحقیقاتیمان را به بازرسان آژانس بدهند. بر همین اساس آنان به صورت مستمر طبق پروتکل الحاقی از این مراکز بازدید میکنند و طبق گفته خودشان از ۲۶ مرکز نظامی ما بازدید به عمل آوردهاند!
#بخش_دوم
🔹 علاوه بر این دولت در ماجرای اجرای پروتکل الحاقی پذیرفته است که ما دانشمندان هستهایمان را دراختیار آژانس بینالمللی انرژی اتمی قرار دهیم و سؤال ما اینجاست که آیا شهید فخریزاده نیز جزو همین دانشمندان بوده است که دراختیار آژانس قرار داده شود که البته ما در سالهای گذشته علاوه بر شهید فخریزاده شاهد ترور دیگر دانشمندان هستهای کشورمان بودهایم.
🔺 هدف چهارم این قانون، پر کردن دست دولت در مذاکرات است. طبیعی است که با دست خالی نمیتوان مذاکره کرد و دولت باید چیزی داشته با شد که با تکیه بر آن، با طرف مقابله به مذاکره بپردازد. اگر قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها نباشد، دولت باید از صنایع موشکی ما و قدرت منطقهایمان عقبنشینی کند. در مذاکره یک چیزی میدهند و یک چیزی میگیرند، خب دولت باید چیزی برای دادن داشته باشد که چیزی را بگیرد. وقتی با دست خالی به پای میز مذاکره برود، پشتوانهای برای مذاکره نخواهد داشت.
🔹 در بحث مذاکره باید بگویم که بایدن، ترامپ و اوباما هیچ فرقی با یکدیگر ندارند. اگر ترامپ از برجام خارج شد و تحریمها را یکجانبه از جانب ما بازگرداند، اوباما هم ۷ قطعنامه را علیه ما در شورای امنیت صادر کرد و اجماع جهانی علیه ما به وجود آورد و بایدن هم همکار اوباما و یک دموکرات است.
@mersad598
متخلف اصلی ، آدرس انحرافی می دهد.
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور گفت:
«با متخلفان ارز ۴۲۰۰ تومانی برخورد میکنیم ؛ کار گروهی برای شناسایی افرادی که این ارز را برای واردات دارو و کالای اساسی گرفته اما کالایی وارد نکردهاند ، فعال شده و در صورت تأیید ، با آنها برخورد جدی خواهد شد.»
رهبر معطم انقلاب ، مرداد ماه ۹۷ در پاسخ حقه بازان و مقصران اصلی فرمودند:
«وقتی ارز یا سکه به صورت غلط عرضه و تقسیم میشود ، مشکلات فعلی بهوجود می آید ...
تقصیر عمده متوجه آن فردی است که ارز یا سکه را با بیتدبیری عرضه کرده است که اقدامات اخیر قوه قضائیه نیز در واقع برخورد با کسانی است که با یک تخلف و خطای بزرگ ، زمینهساز این مسائل و کاهش ارزش پول ملی شدند.»
گویا برای ۱۸ میلیارد دلار ارزپاشی سال ۹۷ هیچ صورتجلسه ای تنظیم نشده است!
زیرا نه رئیس جمهور ، نه معاون اول و نه رئیس بانک مرکزی هیچکدام مسئولیت این خیانت بزرگ به کشور و ملت را نپذیرفته اند!
عجیبتر اینکه ، سیاست دولت روحانی در ارزپاشی ۱۸ میلیارد دلاری ، مطابق دستورالعمل وزارت خزانه داری آمریکا ، مبنی بر خالی شدن خزانه ایران بوده است!
متاسفانه هنوز قوه قضاییه اقدامی در جهت اجراء دستور مقام معظم رهبری ، مبنی بر برخورد با مقصران اصلی خالی کردن خزانه کشور صورت نگرفته ، چرا؟!
@mersad598
⭕️دستور رئیس جمهور برای رفع نگرانی های کرونایی #شب_یلدا
🔸رئیس جمهور در جلسه کمیتههای تخصصی ستاد مقابله با کرونا:
🔹قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا با تمهیدات ویژه و اتخاذ برنامههای موثر نسبت به نگرانیهای موجود در خصوص احتمال شیوع بیماری در اثر گردهمایی و دورهمیهای خانوادگی در شب یلدا، اقدامات موثر را انجام دهد.
@mersad598😅😅😅😅😅
کدام برنامه؟ بفرمایید ضد برنامه!
#بخش_اول
♦️آقای روحانی امروز گفت:
-"لایحه بودجه، اعلام شرایط مناسب تر اقتصادی است. سال ۱۴۰۰، دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت خواهیم فروخت، و کاسبان تحریم از این پیام خوشحال نمی شوند.
-در لایحه اعلام کردیم قیمت ارز کاهش خواهد یافت، یعنی افزایش ارزش پول ملی، ما قیمت دلار را روی ۱۱ الی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین کردیم و این آرزو نیست.
-کاری که امروز در نطنز می شود دقیقا بر مبنای دستور شخص بنده بوده. همیشه گفتهایم کاری میکنیم که قابل بازگشت باشد. این سانتریفیوژها به سادگی قابل بازگشت است، هرگاه به تعهدات عمل کردند، ماهم سریعا برمیگردیم.
-برای دولت، کسی نمی تواند برنامه تعیین کند جز رئیس جمهور. اصلا مردم برای همین برنامهها پای صندوق می آیند. در یک روز رای میدهند و برای 4 سال عمل می خواهند. بگذارید ملت شادمان باشند؛ انتخابات خودش درست میشود".
🔹اولا دولت، با برجام و به اسم افزایش فروش نفت، فروش 1/5 میلیون بشکه قبل از توافق را به زیر 300 هزار بشکه رساند و اکنون این رقم، با کمک همه ارکان و نظام برای دور زدن تحریم ها، به حدود یک میلیون بشکه رسیده است.
♦️بستن بودجه با 2/3 میلیون بشکه، آن هم بر مبنای مذاکره دوباره به آمریکا، صرفا آرزو اندیشی است ومی تواند شوک اقتصادی پدید آورد. اقدام درست، احیای ظرفیت های تولید و صادرات غیر نفتی است؛ و نیز اهتمام به بی اثر کردن تحریم ها؛ نه رویکردی که جز مذاکره، هیچ تدبیر دیگری برایش پیش بینی نشده است.
🔹کاسبان واقعی تحریم، کسانی هستند که با شعار برداشتن تحریم ها، رای آوردند اما، چنان با دولتین اوباما و ترامپ تا کردند،که از برجام تا امروز، شاهد روند فزاینده تحریم ها (ویزا، آیسا، سیسادا، کاتسا و...) بوده ایم. هر دو دولت آمریکا اطمینان داشتنند روحانی هیچ واکنشی نشان می دهد و خود را گروگان برجام می داند!
#بخش_دوم
♦️ثانیا نباید درباره قیمت ارز مغالطه کرد. این نرخ در بودجه امسال 5500 تومان بسته شده و آقای روحانی اسم دو برابر کردن همین قیمت را را ارزان کردن ارز می گذارد!! قیمت ارز در بازار آزاد حدود 23 هزار تومان است. دو برابر کردن نرخ رسمی، یعنی چهل هزار تومان شدن قیمت در بازار آزاد!
🔹ثالثا اگر نصب سانتریفیوژ های جدید، دستور شخص ایشان است، چرا علیه مصوبه بازدارنده و ضد تحریمی مجلس جنجال کردند؟ یا چرا آن قدر تعلل کردند که دشمنان، فشارهای تحریمی را افزایش دادند و مجلس مجبور شود وارد میدان شود؟!
♦️همه ادعای آقای روحانی این بود که توافق بزرگی در فتح الفتوح قرن انجام داده است. اما انسان حتی اگر ادعای حقوقدانی هم نداشته باشد، می داند که توافق، "قرارداد طرفینی" است؛ و آمریکا و اروپا هرگز به تعهدات شان پایبند نماندند.
🔹غرب، برجام را، نه معامله طرفینی، بلکه حکم محکومیت برای ایران می دانست و صرفا آن را با برخی وعده های نسیه و قابل نقض، آراسته بود. آمریکا از همان روزهای اول اجرای برجام، تهدید شرکای ایران را آغاز کرد. اما، بازگرداندن سرمایه هسته ای که ظرف دو ماه اوراق و بتن ریزی یا به خارج فرستاده شد، پنج تا ده سال زمان می برد.
♦️"برنامه" که نه، "خیال" آقای روحانی درباره برجام، سراب محض بود. چیزی مثل یادگاری نوشتن روی یخ و گذاشتن زیر تابش آفتاب. نتیجه اش هم با تورم های 600 تا 900 درصدی ارز و طلا و خودرو و مسکن و اقلام مصرفی، سر سفره مردم پدیدار است.
🔹این چیزی نیست که بشود نامش را برنامه گذاشت و پُزش را داد. اتفاقا ضد برنامه قوی شدن و استقلال اقتصادی است. همچنان که دعاوی برجامی در این سال ها آب می رفت و به ضد خود تبدیل می شد، آن 23 میلیون رای هم آب رفت؛ چنان که به تصریح علی صوفی مشاور خاتمی، محبوبیت روحانی در نظرسنجی ها به زیر ده درصد رسیده است.
🔴 #هشدار| تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۰ ثبات اقتصاد کلان را مختل میکند
🔻 شورای راهبری بهبود محیط کسب و کار در پایان نشست نقد لایحه بودجه۱۴۰۰ به این جمع بندی رسید که در صورت تصویب این لایحه، ثبات اقتصاد کلان به خطر خواهد افتاد!
🔹 افزایش پایه پولی، نقدینگی و اضافه برداشت از بانک مرکزی از دیگر هشدارهای اعضای شورای راهبری بهبود محیط کسب و کار در صورت تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۰ است.
🔻 #پینوشت_زمانه :
🔹اگر به بخش هزینههای دولت نگاه کنیم، بودجه سال آینده نسبت به امسال با رشد ۷۳ درصدی مواجه شده است. مساله تعجببرانگیز دیگر بحث فروش نفت است که روزانه بیش از ۲ میلیون بشکه در نظر گرفته شده است.
@mersad598
🔥پیام تسلیت کنایه آمیز حسن خمینی به مناسبت ارتحال #آیتالله_یزدی
بسمه تعالی
درگذشت حضرت آیت الله شیخ محمد یزدی رحمت الله علیه موجب تأثر علاقهمندان و دوستداران ایشان شد.
آن مرحوم از زمره پیشتازان انقلاب شکوهمند اسلامی بودند و از سالهای قبل از انقلاب از شاگردان امام خمینی (س) به حساب می آمدند و همواره بر آنچه صحیح می دانستند ثابت قدم ماندند.
خدای سبحان ایشان را مشمول رحمت خود قرار دهد و به فرزندان و بازماندگانشان صبر و اجر مرحمت نماید.
سید حسن خمینی
🔹1.مقایسه این تسلیت با تسلیت وی به مناسبت در گذشت فیرحی سکولار و اختصاص یک ویژه نامه حریم امام به زندگی و افکار سکولار یستی وی، نشانه اوج اعوجاج فکری سیدحسن است.
🔹2.ای کاش سیدحسن هم بر آن چه صحیح می دانست ثابت قدم می بود. همج الرعاع بودن و باری به هر جهت امری پسندیده نیست. البته بعید می دانم که وی حقایق را نداند انشاالله که مصداق و جحدوا بها واستیقنتها نباشد!
✍ البته برای آیت الله یزدی کسر شان نیست که تنها ارادتمندانش عزادار شوند چرا که ارادتمندان ایشان قاطبه جریان انقلابی و متدین کشورند. 🔹انتظار نیست که جمع منافق یا سکولار و اوباش و اراذل برای رحلت ایشان متأثر شوند.
کبوتر با کبوتر، باز با باز
🔸باشد، سکولارها و آمریکائی صفتان ارزانی شما.
@mersad598
اردوغان تحقیر شد اما عبرت نگرفت!
🔹اردوغان با رویای نو عثمانی، می خواست در سوریه و عراق مرتکب سیاست غلطی بشود اما نتوانست. او در توهم احیای امپراتوری عثمانی بود که ناگهان دید کودتا گران فرش زیر پایش را کشیده اند. و اگر حمایت ایران نبود، ابقای او و دولتش بسیار دشوار می شد.
♦️او اما به جای قدرشناسی از حمایت ایران، دوباره توهم زده و این بار در باکو، شعری را که در ایران، در باره جدایی جمهوری آذربایجان از ایران بزرگ خوانده می شود، بر عکس خوانده است!
🔹شعر و شاعری مبتنی بر خرد و حکمت، بسیار ارجمند است. اما یک سیاستمدار، وقتی به شعر خواندنِ پس و پیش و تا به تا می افتد، خبر از ورشکستگی خویش می دهد.
♦️اردوغان با وجود لفاظی علیه اسرائیل، در ماجرای فتنه انگیزی در سوریه و عراق، در خدمت نقشه "صهیونیسم مسیحی" عمل کرد؛ اما از همان ها، در کودتای پنج سال قبل خنجر خورد.
🔹با این وجود، گویا او هنوز عبرت نگرفته، که در فتنه انگیزی صهیونیسم مسیحی در منطقه قفقاز، باز هم پذیرفته نقش پادویی را ایفا کند. او بلا تردید، نتیجه این بلاهت و خوش رقصی را خواهد دید؛ همچنان که صدام و محمد مُرسی، هر کدام به نوعی، نتیجه خوش رقصی های شان را دیدند و چشیدند.
🔹مرُسی هم که از نظر اخوانی بودن به اردوغان نزدیک بود، توهم زد و ضمن مقابله جویی با جبهه مقاومت (به رهبری ایران)، به دشمنان ملت های مسلمان اعتماد کرد؛ تا آن که در اثر کودتا به زیر کشیده شد و در غربت زندان، در تنهایی مُرد. بدون هیچ سر و صدایی در دنیا.
♦️اردوغان یک بار از خطر جست و اگر اندکی درایت و عبرت اندوزی داشت، پا در همان باتلاق نمی گذاشت. او یک بار تا حد غرق شدن پیش رفت و با حمایت ایران، نجات یافت. اما گویا کم حافظگی و سفاهت، در کمین وی نشسته و این می تواند یک سیاستمدار را نابود کند.
🔴 رضاخان یا رضاخائن؟
رضاشاه توسط انگلیسی ها و با کودتا روی کار آمد و باز با کمک انگلیسی ها حکومت پهلوی را تاسیس کرد.
او که ادعای وطن پرستی اش گوش فلک را کر کرده بود ، دشت ناامید را به افغانستان ، اروندرود را به عراق و بلندی های آرارات و منطقه قره سو را به ترکیه آتاتورک بخشید!!!
این مورد آخری همان منطقه ای است که ترکیه را به نخجوان آذربایجان وصل می کند و در حال حاضر سبب گردن کلفتی و عربده کشی اردوغان علیه تمامیت ارضی ایران شده است.
رضا پهلوی عاقبت هم بدون هیچگونه مقاومتی در برابر متجاوزین به وطن ، توسط همان انگلیسی ها برکنار و با خواری و ذلت تبعید شد...
به نظر شما چنین شخصی با وارد کردن اینهمه لطمه و خسارت به میهن ، خان است یا خائن؟؟؟
وقتی روحانی در مقابل نقض برجامی که برایش مذاکره کردند به راحتی کوتاه می آید و واکنشش این است که با یک امضا از آن خارج شدند و با یک امضای دیگر میتوانند به آن برگردند، وقتی در خاک همسایه بزرگترین ژنرال نظامی کشور را و در خانه بزرگترین دانشمند را ترور میکنند و حفظ روابط دیپلماتیک و برجام مُرده را به واکنش متقابل ترجیح میدهند، از اردوغان و بن سلمان هیچ چیزی بعید نیست...
امنیت شوخی نیست که با علوم دیپلماسی بتوان حفظش کرد! حفظ امنیت، اقدام انقلابی میخواهد و بس.
🔴 ترکیه سفیر ایران را احضار کرد!!!!!
🔹 وزارت خارجه ترکیه، سفیر ایران در آنکارا را احضار کرده و ناخرسندی خود را درباره اظهاراتی که تهران درباره سخنان رئیس جمهور ترکیه مطرح کرده ابراز داشت!
هر دم از این باغ بری میرسد... زبون دنیارو همینجوری بلد بودین؟!
@mersad598
تلنکر :
اردوغان به پازل چیده شده آمریکا و قدرت های غربی راجع به ایران چشم امید بسته است
نهایت سناریوی آمریکا واسرائیل و عربستان در ادامه و استمرار برجام ۱ و ۲ و ۳ و ۴ خواهد یود
در نهایت تجزیه ایران و تضعیف قدرت مرکزی ماست
برجام هسته ای و اتمی
برجام موشکی و توان نظامی
برجام قدرت منطقه ای و مقاومت برجام و موضوع حقوق بشر
برای همین است که همه اینها را به اقتصاد و معیشت ملت و محرومان پیوند زده اند
تا نفرت ملت از نظام سیاسی را به اوح برسانند
تا بدون هزینه به دنبال سقوط نظام سیاسی با قدرت نرم و براندازی از درون موفق شوند
داستان توافق ارمنستان و آذربایجان و شیطنت ترکیه و اسرائیل و عربسنان در این چارچوب تحلیل می شود
اینها دنبال براندازی و تجزیه با تقسیم کار نانوشته اند
تا به خیال خام خود ایران را میان خود تقسیم کنند
داستان دم جنبانی اعراب از یک سو تحرکات هدایت و مدیریت شده مرزهای شمالی توسط روسیه با بازیگری ترکیه و
حضور داعش در بیخ گوش مرزهای شمالی ما از زاویه هایی دیگر و دلائل محاصره منطقه ای ایران توسط غرب و کاهش نیروهای آمریکایی در عراق و افغانستان و .....
قطعا در همین مسیر ارزیابی و تحلیل می شود
و ترکیه دنبال اجرای نقش تعریف شده خود در این پازل است
نکته نهایی
اینکه به زودی شاهد تحولات بزرگ و عجیب و شکل گیری اجماع جدیدی علیه ما در منطقه و جهان خواهیم بود !!!
@mersad598
سکوت راز آلود
این آمریکایی که امروز در جهان بعنوان ابرقدرت مطرح است، بیش از ۵۰ درصد ابهت اش از طریق قابلیتهای تبلیغاتی و ایجاد رعب و وحشت، و مابقی اش را با توان نظامی بدست آورده است. قدرت جوسازی های رسانه ای اش به حدی است که در دل هر ملت و مسئولی در دنیا وحشت می اندازد و از این طریق، بدون آنکه گلوله ای شلیک کند به اهدافش میرسد، چرا؟ چون طرف مقابل از قبل عقب نشسته و فضا را برای دست اندازی های بیشتر او فراهم کرده است. به گونه ای تبلیغ میکنند که حتی آرایش دفاعی شان نیز تهاجمی به چشم می آید، و اگر در جایی از کشور غیرتمندی مثل ایران هم ضربه ای بخورند برای اینکه این ابهت پوشالی خدشه ای نبیند، کسانی را واسطه میکنند که بگویند جایی را خالی کنید و اجازه دهید آمریکا در آنجا بمبی بیاندازد و مجادله تمام شود. در همین حد که باز با ابزار رسانه در سر ملتها فرو کنند ببینید آمریکا با آن کشور چه کرد؟ بعد از اینکه جمهوری اسلامی گلوبال هاوک را منهدم کرد، آمریکا پس از بررسی های فراوان به این نتیجه رسید راهی برای تلافی وجود ندارد. پیام فرستادند مکانی را تخلیه کنید کسی نباشد ما بصورت نمادین آنجا را بزنیم. ایران قبول نکرد. گفتند لااقل اجازه دهید بمبی در یکی از بیابانهایتان بیاندازیم؛ ایران باز هم زیر بار نرفت و گفت تنها انتخابت میتواند این باشد که گورت را گم کنی!
.
این روزها تحلیلهای کارشناسان و رسانه های غربی را که میبینم با نزدیک شدن به سالگرد شهادت حاج قاسم، همه دارند از احتمال حمله ایران به آمریکا و متحدانش در منطقه میگویند. آمریکا آرایش دفاعی به خود گرفته و تجهیزاتش را به جاهایی امن منتقل میکند. فرمانده تروریستهای سنتکام زبان به نصیحت گشوده و گفته سعی میکنیم ایران را قانع کنیم دست از حمله بردارد! نمیخواهم بگویم ایران واقعا در این مقطع چنین قصدی دارد یا خیر؛ روی سخنم اول با آن دسته از افرادی است که تا همین چند روز پیش حرف از حمله آمریکا میزدند! اگر آمریکا قرار بود بزند و بوسیله بخش تبلیغاتی اش اینگونه القاء مینمود، چرا بخش نظامی اش در حال سنگر گرفتن و قانع کردن ماست که نزنیم؟! نکته بعدی اما سکوت رازآلود ایران در ارتباط با انتقام است که هیچ نشانه خاصی را بروز نداده و دشمن را در سردرگمی و ترس عمیقی فرو برده است! میدانند که ایران آرام نخواهد نشست، اما نمیدانند کجا را مراقبت کنند. و جالب اینجاست، بسیاری از این جوسازی ها برای این است که از ایران نشانه ای لو برود و یا هرچه سریعتر ضربه ای بخورند و این استرس سنگین را از خود دور کنند. این نوع استرسها اما تا روز اخراج مهمانشان است!
@mersad598