eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
185.3هزار عکس
167.2هزار ویدیو
1.9هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹حمله تروریستی عناصر داعش به محل تجمع نیروهای لشکر ۱۷ ارتش سوریه در جبل البشری واقع در شرق رقه.
🌎باقری آن چیزی که از ۶ دور گفت‌وگو پیش‌روی ماست، یک پیش‌نویس است نه توافق/ تحریم‌ها باید یک جا برداشته شود 🔻مذاکره‌کننده ارشد ایران: آن‌ چیزی که از ۶ دور گذشته گفت‌وگوها پیش‌روی ماست یک پیش‌نویس است نه یک توافق. پیش‌نویس محل مذاکره است و تا وقتی راجع به همه چیز توافق نشود، درباره هیچ‌چیز توافق نشده است. 🔻بر این اساس، همه مباحثی که در ۶ دور گفت‌وگوهای وین به جمع‌بندی رسیده قابل مذاکره است و این مورد اذعان همه طرف‌های گفت‌وگو در نشست هم بود. 🔻ما صرفاً با ۱+۴ گفت‌وگو می‌کنیم ولی از آنجا که اراده جدی برای مذاکره و آمادگی عملی برای دستیابی به توافق داریم، نسبت به آینده خوشبین هستیم ولی چون اعتماد به طرف مقابل نداریم ساده‌اندیش هم نیستیم. 🔻ما یک موضعی داشتیم درباره تحریم‌ها و ثابت است و اینکه تحریم‌ها باید یک‌جا برداشته شود. 🔻«علی باقری» در پاسخ به این سؤال که چه ضمانت‌هایی را از طرف‌های آمریکایی و اروپایی می‌خواهید، گفت: این یکی از موضوعات دستورکار کارگروه تحریم است که روز سه‌شنبه (امروز) می‌خواهد درباره آن بحث کند. 🔴میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در نشست وین: 🔻ایالات متحده آمادگی خود را برای لغو تمامی تحریم های مغایر با برجام در ازای بازگرداندن ایران به پایبندی کامل به برجام تایید می کند. 🔻اما در دیپلماسی چندجانبه، اختلافات بسیار است.فهرست دقیق و کلی تحریم‌هایی که قرار است لغو شوند، منوط به مذاکره است. 👈برای تأیید نهایی این ادعا باید منتظر اظهار نظر رسمی طرف آمریکایی باشیم. 🌎جمهوری آذربایجان 💥امروز حوالی ساعت 10:40 یک فروند بالگرد نظامی نیروی مرزی جمهوری آذربایجان در حین پروازهای آموزشی در فرودگاه «قارا هیبت» منطقه خیزی سقوط کرد. 🔻فهرست کشته شدگان سقوط بالگرد سازمان مرزبانی آذربایجان 1. سرهنگ فضولی کاوادوف 2. سرهنگ دوم امیل نظیروف 3. کاپیتان کاوید بایراملی 4. سرگرد المیر حسن اف 5. شهردار امیل مایلوف 6. سرگرد البروس احمدوف 7. سرگرد مراد ممدوف 8. کاپیتان خیام علی اف 9. ستوان ارشد عبدالله سلیمان اف 10. سرگرد امیل علی اف 11. ستوان دریا مجلونوف 12. سروان جیحون احمدخانف 13. ستوان ارشد فرید نقیف 14. اطلاعات مربوط به نام متوفی هنوز اعلام نشده... 👈حال 4 نفر دیگر وخیم است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺قطع‌نامه تقسیم فلسطین چطور تصویب شد؟ ۲۹ نوامبر سالروز تصویب قطع نامه ۱۸۱ سازمان ملل در سال ۱۹۴۷ است. مطابق این قطعنامه فلسطین تحت قیمومیت انگلستان به دو بخش تقسیم شد: ۴۳ درصد برای عرب‌ها، ۵۶ درصد برای یهودیان و ۱ درصد از فلسطین هم منطقه بین‌المللی نامیده شد!
◀️ از عملیات حشد در صلاح‌الدین و دیالی تا یورش اشغالگران به قدس عراق 👈 سازمان الحشد الشعبی از عملیات پاکسازی مناطقی در استان‌های صلاح‌الدین و دیالی از وجود عناصر تروریستی داعش با پشتیبانی ارتش عراق خبر داد. ➕ تیپ‌های ۵۱ و ۳۱ حشد با پشتیبانی توپخانه حشد و نیروی هوایی ارتش عملیات پاکسازی مناطق "جبال‌مکحول" و "جزیره الجیادیه" واقع در بین روستاهای سلمان و مسیر المسحک در استان صلاح‌الدین را بر عهده دارند. ➕ از سوی دیگر تیپ‌های ۲۳، ۲۸ و ۱۱۰ حشد با پشتیبانی ارتش عراق عملیات پاکسازی دو سمت رود الوند در دیالی را بر عهده دارند. 👈 بالگردهای جنگی و توپخانه ارتش ترکیه منطقه "برادوست" در شمال اربیل را بمباران کرده‌اند که این اقدام باعث ایجاد رعب و وحشت در میان ساکنان آن منطقه شد. 👈 وزارت امور پیشمرگه در دولت اقلیم کردستان عراق از کشته و زخمی شدن 4 نفر از نیروهای پیشمرگه در حمله تروریستی عناصر داعش در شهر "کفری" استان دیالی خبر داد. بحرین 👈 «ایتان نائیه» سفیر رژیم‌صهیونیستی در بحرین وارد منامه شد؛ وی اولین سفیر اسرائیلی در بحرین است که پس از عادی‌سازی روابط بین دو طرف، به منامه سفر کرده‌است. سوریه 👈 به گزارش منابع سوری، روستاهای "مجدلیا" "معرزاف"، "منطف"، و دیگر مناطق "جبل الزاویه" در حومه جنوبی ادلب هدف بیش از 50 خمپاره قرار گرفته است. ➕ همه مناطق هدف قرار گرفته شده، پیرامون پادگان‌ها و پست‌های بازرسی ارتش ترکیه بوده است. فلسطین اشغالی 👈 نظامیان رژیم‌صهیونیستی بامداد امروز با یورش به خانه‌های فلسطینی‌ها در مناطق مختلف کرانه‌باختری، 13 فلسطینی را بازداشت کردند. 👈 همچنین منابع فلسطینی از یورش امروز نظامیان‌ رژیم‌صهیونیستی به شهرک "سلوان" در قدس اشغالی خبر داده و اعلام کردند نظامیان صهیونیست درحال حاضر در منطقه "بئر ایوب" در سلوان تجمع کرده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس چینی: 📍شرایط داخلی برای نفتالی بنت شکننده است و در رابطه با حمله به ایران بلوف می‌زند...
مسابقات جهانی اسکواش مالزی بعد ازینکه مالزی به تیم غاصب اسرائیل اجازه ورود به کشورش را نداد با فشار صهیونیستها کلا لغو شد
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢متن مقاله علی باقری در فایننشال تایمز را بخوانید ♦مفهومش این است دوران کسانی که فرق Lift و Terminate را نمی‌دانستند و بعد از مذاکره برای آن پیرزن امریکایی پیام تبریک میفرستادند تمام شده است. امروز موضع اصولی ایران این است؛ یا تحریمها را لغو می‌کنید یا توافق بی توافق! https://www.ft.com/content/ecd4d7c1-f166-4263-a31c-93bcebccfd47 ✍"امیرحسین ثابتی"
هدایت شده از mesaghمیثاق
👆 🔻 ‏تا زمانی که شعور خود را به شبکه های مجازی و رسانه های ضدایرانی سپرده باشیم و دنبال کشف حقیقت نرویم، مدام برایمان جعل خبر می کنند و تا لحظه ای که بفهمیم همه اش دروغ بوده، جامعه ما را به هرج و مرج کشیده اند! تصاویر در فضای مجازی معصوم نیستند. پس یاد بگیریم که: 1⃣ 2⃣ 3⃣ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خوبی دولت سیزدهم این است که خودش را عقل کل نمی‌داند. 👤 ✅ یک ویژگی مهم دولت سیزدهم در بحث مذاکرات هسته‌ای این است که 40 نفر کارشناس مختلف را با تیم همراه کرده، چون اعتقاد دارد همه چیز را همگان دانند و خودش را عقل کل نمی‌داند.
🔴 تلاش برای مذاکره زیر فشار 👤 🔹 امروز شهر وین اتریش میزبان مذاکرات ایران با کشورهای ۱+۴ (آلمان، فرانسه، روسیه، چین و انگلیس) و نماینده اتحادیه اروپا، آنریکه مورا خواهد بود. 🔸 در این خصوص تیم مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی به ریاست علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه روز شنبه وارد وین شد. قرائن فراوانی وجود دارد که نشان می‌دهد طرف مقابل تلاش دارد جهت مذاکره را به نفع خود و به ضرر جمهوری اسلامی به انحراف بکشاند. ✅ نکات تحلیلی: 1️⃣ مذاکرات هسته‌ای در حالی آغاز می‌شود که غربی‌ها با محوریت آمریکا تلاش داشتند تا با اتخاذ سناریویی، جمهوری اسلامی را در موضع ضعف و انفعال قرار دهند. 🔹 بر همین مبنا سلسله اقدامات صورت گرفته اخیر از ناحیه طرف‌های مقابل، همگی حکایت از این دارد تا نگذارند نمایندگان ایران با دستان پر پای میز مذاکره چانه‌زنی کنند. 🔸 دوره‌گردی رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در منطقه برای هماهنگ‌سازی و متقاعدسازی برخی کشورهای منطقه، صدور بیانیه شورای همکاری خلیج‌فارس علیه ایران، تهدید رژیم صهیونیستی به اقدامات نظامی در کنار تحریم اخیر آمریکا علیه اشخاص حقیقی و حقوقی، بخشی از این ماجراست. 2️⃣ زمانی درک این مسئله بهتر می‌شود که اظهارات رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ناآرامی‌های اخیر در اصفهان را در این جورچین قرار دهیم. ✅ سفر رافائل گروسی درست چند روز قبل از آغاز مذاکرات هسته‌ای به ایران و اظهارات بعد ایشان که از بی‌نتیجه بودن گفتگو در خصوص مسائل باقیمانده پادمانی خبر داد، دقیقاً در چارچوب انتقال پیام فشار بر ایران از طریق شورای حکام آژانس در صورت ادامه روند موجود تلقی می‌گردد و عملاً ابزاری برای سمت‌وسو دادن به روند مذاکرات مطلوب برای طرف غربی محسوب می‌شود. 🔹 همچنین نشانه‌های فراوانی وجود دارد که راه انداختن قائله روز جمعه در اصفهان، دقیقاً زمانی که تجمع صنفی و به‌حق کشاورزان اصفهانی به پایان رسیده بود، سازمان‌دهی شده و باهدف توسعه و تسری آن به سایر شهر‌ها تدارک گردیده بود، تا عملاً جورچین فشار بر ایران در آستانه مذاکرات هسته‌ای کامل شده و اجازه ندهند تا نمایندگان کشورمان با دستان پر دور میز مذاکره بنشینند. 💢 نکته حائز اهمیت این است که تیم مذاکره‌کننده نباید با این معرکه‌گیری‌ها از خطوط قرمز ترسیم‌شده عقب بنشیند؛ چراکه این سلسله اقدامات همگی نشان می‌دهند که طرف غربی در موضع ضعف در مذاکرات قرار دارد و به دنبال اتخاذ راه‌حلی است تا دادن امتیاز را به حداقل برساند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا بیشتر اعضای تیم مذاکره کننده ایران اقتصادی هستند؟ 👤 ✅ تیم ایرانی با جدیت تمام در مذاکرات حضور دارد.
💢 آزادسازی ذخایر نفت استراتژیک آمریکا 🔻 هفته گذشته رئیس‌جمهور آمریکا فرمان آزادسازی ۵۰ میلیون بشکه نفت خام از ذخایر استراتژیک این کشور را صادر کرد. ذخایر استراتژیک آمریکا شامل چهار سایت در سواحل تگزاس و خلیج لوئیزیانا با ظرفیت ۶۰۵ میلیون بشکه است که در جریان بحران جهانی نفت در دهه ۱۹۷۰ برای استفاده در موقعیت‌های اضطراری ایجاد شد. 🔻 دلیل این اقدام دولت آمریکا چندان بر کسانی که تحولات داخلی این کشور را پیگیری می‌کنند پوشیده نیست. در کنار اخلال در زنجیره تأمین کالا و افزایش کم‌سابقه تورم در آمریکا، بهای بنزین به طور میانگین به ۳/۴۰ دلار به ازای هر گالن رسیده است که حدود یک دلار بیشتر از سال گذشته میلادی است. جو بایدن که از این بابت تحت فشار بسیاری است با اعلام این فرمان سعی در خنثی‌سازی بخشی از انتقادات را دارد. 🔻 از جنبه اقتصادی نیز با آزادسازی این مقدار از ذخایر استراژیک، دولت وی سعی در ایجاد توازن میان عرضه و تقاضا را دارد اما اینکه تصمیم دولت آمریکا بتواند به تنهایی اثرگذاری ملموسی بر بهای داخلی سوخت داشته باشد با تردیدهای جدی روبرو است. چرا که بهای سوخت در این کشور بیش از همه متأثر از بهای جهانی نفت است. 🔻 به همین دلیل، دولت آمریکا سعی کرده است تا سایر مصرف‌کنندگان عمده نفت را با خود همراه سازد. آمریکا اعلام کرد که کشورهای چین، هند، ژاپن، کره جنوبی و بریتانیا نیز برای کاهش بهای نفت، همراه با آمریکا بخشی از ذخایر خود را آزاد می‌کنند. اعلام شده است هند ۵ میلیون بشکه و چین ۷ الی ۱۵ میلیون بشکه نفت از ذخایر خود را آزاد می‌کنند که اعداد اندکی در بازار محسوب می‌شوند. 🔻 بنابراین به نظر می‌رسد اقدام هماهنگ مصرف‌کنندگان عمده نفت بیش از همه جهت ایجاد شوک به بازار در کوتاه‌مدت صورت گرفته است. این موضوع را می‌توان در کنار انتشار هماهنگ و گسترده اخبار مربوط به شیوع گونه جدید کرونا قرار داد که ابتدا توسط بریتانیا اعلام و موجب سقوط ۸ دلاری بهای نفت برنت در یک روز و رسیدن به ۷۲ دلار در هر بشکه شد.
💢 یادداشت وزیر امور خارجه درباره آغاز دور جدید مذاکرات در وین 🔻 امیرعبداللهیان: جمهوری اسلامی ایران علیرغم تمامی بدعهدی های غرب در برجام، مجدداً به منظور نشان دادن حسن نیت و با هدف غایی لغو تحریم های یک جانبه و غیرقانونی، اکنون آماده گفت وگوی نتیجه محور برای دستیابی به "توافق خوب" با ۱+۴ می باشد. 🔻 جمهوری اسلامی ایران در این راه "حسن نیت" و عزم جدی داشته و دارای اراده لازم برای رسیدن به یک توافق خوب در وین می باشد. در چارچوب این فرایند، هرگز نباید فراموش کرد که آمریکا عامل اصلی ایجاد وضعیت فعلی است. 🔻 در چهار سال گذشته، کاخ سفید برای از بین بردن برجام از هیچ تلاشی فروگذار نکرد و این ایران بود که تمام توان خود را برای زنده نگاه داشتن این توافق به کار بست. 🔻 آنچه که در شش دور مذاکرات قبلی برای ایران آشکار شد این است که ایالات متحده هنوز درک درستی از این واقعیت ندارد که بدون رفع همه تحریم هایی که علیه ملت ایران در دوران پس از خروج این کشور از برجام اعمال کرده است، راهی برای بازگشت به برجام ندارد. 🔻 بازگشت احتمالی آمریکا به برجام مورد توجه ما نخواهد بود مگر این که تضمین هایی ارائه گردد که تجربه تلخ گذشته تکرار نخواهد شد و شرکای اقتصادی ایران بتوانند با اطمینان خاطر وارد تعاملات اقتصادی پایدار و بدون نگرانی با ایران شوند. 🔻 آنچه که در مذاکرات آتی مشخص می باشد این است که ایران با حسن نیت وارد مذاکرات می شود تا به یک توافق خوب برسد انا درخواست های فرابرجامی را نخواهد پذیرفت و جمهوری اسلامی ایران در مورد موضوعات فراتر از برجام وارد مذاکره نخواهد شد. 🔻 مایلم مجددا تأکید کنم که این فرصت، پنجره ای نیست که تا ابد باز بماند و آمریکا و سه کشور اروپایی می بایست به خوبی این را درک کنند. جمهوری اسلامی ایران در کنار تلاش متین، قوی و فعال دیپلماتیک برای لغو تحریم های ظالمانه ایالات متحده، هم زمان برنامه مؤثری برای خنثی سازی تحریم ها و در سایه برنامه توسعه پایدار اقتصادی کشور دارد.
💢 تحریم‌های جدید آمریکا علیه نورداستریم۲ 🔻 بر اساس اعلام وزیر خارجه آمریکا، شرکت ترانسادریا و همچنین دو کشتی وابسته به این شرکت تحت تحریم‌های جدید این کشور قرار گرفته‌اند. این در حالی است که آلمان و آمریکا در ماه جولای (تیرماه) به توافقی رسیدند که طبق آن، اجازه اتمام ساخت خط لوله‌ گاز روسیه به اروپا، بدون اعمال تحریم‌های بیشتر از سوی واشنگتن، داده شده است. هر دو کشور متعهد شده‌اند در مقابل هرگونه استفاده روسیه از خط لوله به عنوان یک اهرم سیاسی علیه اروپا مقابله کنند. 🔻 تحریم‌های جدید مرتبط با تحولات اخیر در مرزهای اوکراین و اروپای شرقی است. روسیه اخیراً بخشی از نیروها و تجهیزات نظامی را در نزدیکی مرزهای اوکراین مستقر کرده است. هم‌چنین در مجاورت بلاروس، مانور نظامی تحت عنوان «زاپاد» در منطقه بالتیک به اجرا درآورد. 🔻 در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده که این تحریم‌ها در چارچوب قانون «حفاظت از امنیت انرژی اروپا» مصوب ۲۰۱۹ و با هدف کاهش خطرات برای اوکراین به عنوان خط مقدم ناتو اِعمال شده است. نکته‌ای که آشکارا مقابله با اقدامات نظامی اخیر روسیه محسوب می‌شود. علاوه بر اینکه می‌توان آن را هشداری به روسیه برای جلوگیری از استفاده سیاسی از فرآیند انتقال گاز به اروپا در زمستان پیش‌رو دانست. 🔻 در همین راستا ولادیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین کارزاری در توئیتر راه‌اندازی کرده تا سنای آمریکا را به تصویب تحریم‌های مصوب مجلس نمایندگان علیه این خط لوله ترغیب کند. تکمیل این خط لوله، کی‌یف را از درآمد ترانزیت گاز از مسیر اوکراین به اروپا محروم می‌کند و به روسیه برتری بیشتری می‌دهد. 🔻 اثرگذاری جدی‌تر تحریم‌های آمریکا علیه این خط لوله بستگی به رویکرد دولت جدید آلمان دارد. دولت مرکل خواستار تعامل با مسکو بود و رویکرد دولت جدید سوسیال‌دمکرات و رهبران ائتلاف اکثریت نیز تکمیل این خط لوله می‌باشد. بنابراین به نظر می‌رسد روسیه بی‌توجه به تحریم‌ها به فعالیت خود در این زمینه ادامه دهد.
💢 بزودی پیامدهای مثبت قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ترکمنستان-آذربایجان وایران را در اقتصاد ایران خواهید دید/ دولت روحانی فقط نگاهش به غرب بود و ارتباطش را با همسایگان قطع کرده بود! ✍ سید مرتضی هاشمی نائب رئیس هیات رئیسه بازرگانان اتحادیه صادرکنندگان نفت و گاز و پتروشیمی در یادداشتی برای «نود اقتصادی» نوشت: 🔻 اتفاق مبارکی رخ داد. البته باید اذعان کنم سوآپ بین ایران و ترکمنستان درگذشته نیز انجام می‌شد اما وزارت نفت در دوره زنگنه نتوانسته بود این امر را به خوبی جا بیندازد و سوآپ مغفول مانده بود. 🔻 قرارداد سه جانبه سوآپ گاز از ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از طریق ایران، یک رویکرد مثبت از ناحیه دولت رئیسی است، زیرا ترکمنستان با توجه به موقعیت جغرافیایی خود در بن بست بوده و اکثر قیمت گذاری های فرآورده های نفتی آن بر مبنای ایران انجام می شود و با قیمت ایران هماهنگ است. 🔻 دولت ایران در سال های گذشته در قبال روابط تجاری با همسایگان خود از جمله ترکمنستان بسیار ضعیف عمل کرده بود، هرچند که اتفاق دیروز یک اتفاق بسیار میمون است. 🔻 تمامی دولت های قبلی، فرصت های همکاری ایران با کشورهای همسایه از جمله ترکمنستان را از دست داده اند زیرا این دولت ها اعتقادی به ارتباط با همسایگان نداشته اند و امضای قرارداد دیشب برای کشور بسیار مفید است و بزودی پیامدهای مثبت آنرا خواهیم دید. 🔻 ایران متاسفانه در سال‌های اخیر نتوانست با کشورهای همسایه خود تعاملات مناسبی داشته باشد. البته مهمترین دلیل این مسئله، سیاست دولت وقت بود. چرا که دولت وقت، تمام هم و غمش را برای ارتباط با اروپایی‌ها صرف می‌کرد. به همین دلیل ارتباط گسترده با همسایگان از الویت خارج و حتی در مواردی نادیده گرفته شد! 🔻 دولت رئیسی می تواند با این قرارداد، هزاران اتفاق مثبت را با کشورهای همسایه رقم بزند، زیرا در حال حاضر، ورود بسیاری از تاجران ایرانی به کشور ترکمنستان ممنوع بوده و حتی بسیاری از تاجران ایرانی در ترکمنستان زندانی هستند که این موارد در گذشته به ظریف، وزیر سابق خارجه هم گفته شده بود. این قرارداد فقط یک قرارداد گازی نیست. یک قرارداد اقتصادی-سیاسی و... است و جنبه های و...گوناگون دارد. 🔻 باید اذعان کرد که چراغ سبز ترکمنستان به ایران را می‌توان برگ طلایی این دولت قلمداد کرد. 🔻 قرارداد سه جانبه سوآپ گاز از ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از خاک جمهوری اسلامی ایران، دیروز به امضا رسید که بر اساس این قرارداد سالانه یک و نیم تا ۲ میلیارد متر مکعب گاز از ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از خاک جمهوری اسلامی ایران انتقال خواهد یافت. 🔻 بدون شک این قرارداد یک دستاورد بزرگ و مهم برای صنعت نفت، گاز و به طور کلی برای اقتصاد ایران است که در کوتاه مدت هم می‌توان پیامدهای مثبتش را لمس کرد.
💢 قرارداد سوآپ گازی سه‌جانبه بین ترکمنستان، ایران و آذربایجان چه فایده‌ای برای جمهوری اسلامی دارد؟ 🔻 قرارداد سوآپ گازی سه‌جانبه بین ترکمنستان، ایران و آذربایجان منعقد شد، طبق این قرارداد قرار است سالانه ۱.۵ تا ۲ میلیارد متر مکعب گاز از ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از خاک جمهوری اسلامی ایران انتقال یابد. 🔻 بر اساس این توافق که در حاشیه اجلاس سران کشورهای همکاری اقتصادی (اکو) در ترکمنستان توسط وزرای نفت ایران و جمهوری آذربایجان به امضا رسید، ترکمنستان روزانه ۵ تا ۶ میلیون مترمکعب گاز به جمهوری آذربایجان می‌فروشد. 🔻 این گاز از مسیر ایران به جمهوری آذربایجان ترانزیت (سوآپ) خواهد شد و ایران گاز مصرفی موردنیاز خود در ۵ استان کشور را به عنوان حق انتقال این گاز برداشت خواهد کرد. این قرارداد از اول دی‌ماه امسال بدون سقف زمانی اجرا می‌شود. 🔻 گفتنی است با روی کار آمدن دولت رئیسی، رویکرد جمهوری اسلامی بر گسترش تعاملات اقتصادی با همسایگان متمرکز شده است. انعقاد قرارداد سوآپ گازی ایران با ترکمنستان نشان می‌دهد که روابط اقتصادی ایران و ترکمنستان در مسیر بهبود قرار گرفته است و بعد از گذشت بیش از ۵ سال دوباره تجارت گازی بین دو کشور برقرار شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 «مالکان واقعی » 🔹 سهم مسلمانان فلسطینی از سرزمینشان چقدر بوده است؟ 🔻 اکنون ۳۳ سال از تصویب روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین می‌گذرد، اما سازمان ملل سالهاست در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین سکوت کرده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 هوش مصنوعی GauGAN2 انویدیا از کلمات عکس می‌سازد 🔻 هوش مصنوعی انویدیا GauGAN2 حالا می‌تواند از نوشته‌های متنی ساده برای ساخت تصاویر واقعی استفاده کند. در این روش از مدل‌های یادگیری عمیق استفاده می‌شود تا امکان تبدیل سه یا چهار کلمه به صحنه‌های مختلف فراهم گردد. 🔻 هدف انویدیا این است که تصورات هنرمندان را با کمک هوش مصنوعی به تصاویر باکیفیت تبدیل کند.
💢 اولین تفاهم نامه دفاعی اسرائیل را با یک کشور عربی 🔻 به گفته مقامات اسرائیلی، بنی گانتز، وزیر دفاع فلسطین اشغالی، یادداشت تفاهمی با همتای مراکشی خود امضا کرد که اولین توافق از این قبیل، بین اسرائیل و یک کشور عربی است. 🔻 این توافق روابط دفاعی بین دو کشور را رسمیت بخشید و امکان همکاری نرم‌تر بین مؤسسات دفاعی آنها را فراهم کرد و فروش تسلیحات اسرائیل به پادشاهی شمال آفریقا را آسان‌تر کرد. 🔻 با امضای این تفاهم‌نامه، وزارتخانه‌های دفاع و ارتش دو کشور می‌توانند راحت‌تر با یکدیگر گفتگو کرده و اطلاعات را به اشتراک بگذارند، در حالی که در گذشته چنین ارتباطی تنها از طریق سرویس‌های اطلاعاتی مربوطه امکان‌پذیر بود. 🔻 «این اجازه می دهد تا همکاری امنیتی رسمی بین دو [کشور] آغاز شود. وزارت دفاع گفت: این توافق شامل رسمی کردن اشتراک اطلاعات است و اجازه می دهد تا روابط بین صنایع دفاعی، تدارکات دفاعی و تمرین های مشترک برقرار شود. ▫️ http://ydac.ir/er7r2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 رئیس پیشین اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی: 🔻 حتی بنت هم می‌داند که بسیاری از اقدامات ما در مقابل ایران در حد لفاظی است/با مردم هوشمندی طرف هستیم که فرش های شگفت انگیزی می‌بافند و نمیتوانیم آن‌ها را دست کم بگیریم! 🔻 ایرانی‌ها می‌گویند توافق جدید باید به‌ گونه‌ای باشد که هیچ رئیس جمهور جدیدی نتواند از آن خارج شود/مشکل این جا است که اکنون به دانشی رسیده‌اند که شما نمی‌توانید آن را از سرشان بیرون کنید!
💢 ۸۳درصد از فعالان فضای مجازی نمی‌دانند همه جهان قادر به دیدن مطالب‌شان هستند 🔻 رسانه‌های عربی با استناد به تحقیق انجام‌گرفته در آمریکا اعلام کردند، ۸۳ درصد از کاربران توییتر تصور می‌کنند هر آنچه در بخش Public صفحه خود منتشر می‌کنند تنها متعلق به خود آنها بوده و باور نمی‌کنند که هر کسی در هر جای دنیا قادر به دیدن و دسترسی به آن اطلاعات باشد. 🔻 بر اساس این تحقیق که از سوی مرکز تحقیقاتی Pew انجام گرفته، ۸۹ درصد از شرکت‌کنندگان دارای حساب کاربری در توییتر بودند که ۴۶ درصد از این افراد گفتند توییتر به آنها در درک بهتر اوضاع سیاسی کشور در سال ۲۰۲۰ کمک کرده است، ۲۵ درصد تاکید کردند که توییت‌های موجود در این شبکه فشار عصبی آنها را بیشتر کرده و ۵۳ درصد هم بزرگ‌ترین مشکل خود را در توییتر انتشار اطلاعات اشتباه و شایعه عنوان کردند./ اعتمادآنلاین ▫️ https://etemadonline.com/content/523226
💢 پایان مذاکرات لبنان با صندوق بین‌المللی پول و تداوم روند کاهش ارزش لیره 🔻 مقامات لبنانی در حالی از پایان مذاکرات این کشور با صندوق بین‌المللی پول خبر دادند که روند کاهش ارزش لیره ادامه دارد.
💢 مراکش نفوذ رژیم‌صهیونیستی به قاره آفریقا را هموار می‌کند ✍ وبگاه عربی ۲۱ در یادداشتی به بررسی نفوذ رژیم‌صهیونیستی در آفریقا پرداخت و نوشت: 🔻 آمریکا و رژیم صهیونیستی با افزایش تحرکات خود در آفریقا به خصوص شمال غرب این قاره سعی می کنند از سیر حوادث در این منطقه سبقت بگیرند. 🔻 آنها می‌کوشند مراتب پایبندی خود را به تعهدات عملی خود در قبال مغرب اثبات کنند از جمله به رسمیت شناختن سیطره مراکش بر صحرا که در نوع خود، گونه‌ای از استعمار نوین در این منطقه است که تفاوتی با اشغالگری رژیم‌صهیونیستی در فلسطین ندارد. 🔻 همچنین از این طریق تلاش دارند الجزایر را تحت فشار قرار داده و آن را مجبور به سازش با رژیم‌صهیونیستی کنند؛ استقرار سامانه موشکی آمریکایی در صحرا در مرز با الجزایر به همین منظور صورت می‌گیرد. ▫️ @alnujaba
💢 ویروس کرونای آفریقای جنوبی واکسن‌نزده‌ها را هدف قرار می‌دهد 🔻 دکتر «آنجلیک کوئتزی» اولین پزشکی که درباره بیماران مبتلا به گونه ویروس کرونای امیکرون به مقامات بهداشت آفریقای جنوبی هشدار داده بود، در مصاحبه‌ای اعلام کرده که علائم این ویروس جهش یافته غیرمعمول اما خفیف هستند. 🔻 بیماران مبتلا به این بیماری چند هفته پیش با علائمی به مطب او مراجعه کردند که در نگاه اول منطقی به نظر نمی‌رسید. آن‌ها جوانانی با پس‌زمینه و قومیت‌های گوناگون بودند که از خستگی شدید رنج می‌بردند. 🔻 کوئتزی می‌گوید حتی در یک مورد دختری شش ساله دچار ضربان قلب بسیار شدید شده بود، ولی هیچ‌کدام حس چشایی یا بویایی خود را از دست نداده بودند. 🔻 خانم کوئتزی می‌گوید: «آن‌چه اکنون باید نگرانش باشیم رسیدن ویروس جدید به افراد مسن‌تر و کسانی است که واکسن نزده‌اند. اگر افراد واکسن نزده باشند، با نمونه‌های وخیم‌تری از این بیماری مواجه خواهیم شد.»