فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 چه شد که «عمار» متولد شد؟
@mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 بازتاب افشای جاسوسی چند اسرائیلی برای ایران در شبکه ۱۱ این رژیم: زنان اسرائیلی جاسوس ایران شدند
🔻 این یک ماجرای جاسوسی با آسیبهای زیاد نیست اما قطعاً نشان می دهد که تهران همچنان در تلاش است تا شهروندان اسرائیلی را جذب کند.
🔻 بر اساس کیفرخواستهای صادر شده، این زنان میدانستند که توسط یک مامور ایرانی به کار گرفته شدهاند و برای دریافت مبلغی پول به رابطه خود با او ادامه دادند.
@mesagh
گفته شده شهر میمنه مرکز ولایت فاریاب به دست طالبان ازبک و مردم این شهر افتاده است
@mesagh
🔸شیخ قیس الخزعلی از رهبران مقاومت عراق اعلام کرد حمله امشب به سفارت آمریکا در منطقه سبز بغداد توسط گروه های مقاومت انجام نشده است.
@mesagh
🔸خطر مقتدی صدر در عراق
مقتدی صدر که امروز خبر بدی مبنی بر توقف فعالیت های هیئت رئیسه انتخاب شده پارلمان توسط دستگاه قضایی عراق دریافت کرد بعد از شلیک هماهنگ شده سه راکت به سفارت آمریکایی ها در منطقه سبز بغداد به جریان های مقاومت حمله ور می شود و می گوید جریان هایی که خود را مقاومت می نامند و سفارت آمریکا را می زنند آرامش و امنیت را از زنان و کودکان و... گرفته اند.
مقتدی صدر در ادامه می گوید این اقدام مقاومت گران برای این انجام می شود که خروج آمریکا را به تاخیر بیاندازند تا بتوانند سلاح را در دست خود نگه دارند.
مقتدی صدر درحالی به جریان مقاومت حمله ور می شود که پیش از این جریان های مقاومت تاکید کردند که سفارت آمریکا را به خاطر مسائل دیپلماتیک و قوانین بین المللی هدف قرار نمی دهند و امشب نیز حملات صورت گرفته به سفارت آمریکا را محکوم کرده اند.
مقتدی صدر مشخصا خود را مقابل جریان های مقاومت عراق قرار داده است او با بزرگان مقاومی همچون هادی العامری و شیخ خزعلی و... که سال ها با تروریسم و داعش در عراق جنگیدند دشمنی می کند و ترجیح می دهد در جانب خمیس خنجر(رهبر جریان عزم) که فراخوان برای بیعت با خليفه داعش در عراق داده بود بایستد.
@mesagh
🔸صفحه توییتری منتسب به قاری فصیح الدين رئيس ستاد ارتش طالبان به طالبان ازبک و مردم شهر میمنه هشدار داد
@mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸طالبان به جان هم افتادند/شهر میمنه فاریاب به دست طالبان ازبک افتاد
به گزارش خبرگزاری وستانیوز و به نقل ازمنابع میدانی افغانستان بعد از بالاگرفتن اختلافات میان طالبان پشتون تبار و طالبان ازبک تبار، ازبک ها تمامی نیروهای طالب پشتون تبار را در شهر میمنه فاریاب خلع سلاح کرده و کنترل شهر را به دست گرفتند
گفته شده مردم در ولایت فاریاب نیز دست به سلاح برده اند
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️ #ارزش_زن از نظر اسلام (بخش اول)
🔷 #دیدگاه_اسلام درباره #زن را میتوان #دیدگاهی_مترقی و در عین حال متعادل دانست. در #اسلام #زن، همچون مرد، انسان است، و سه ویژگی مهم انسانی یعنی #اختیار، #مسئولیت_پذیری و #توان_ارتقاء و #کمال را داراست و همانند مرد از #امکانات_رشد و کامیابی برخوردار است. از دیدگاه قرآن، هدف از خلقت زن و مرد عبودیت خداوند و تقرب به درگاه اوست، و #زن نیز چون مرد برای رسیدن به چنین هدفی خلقت شده است. از نظر #اسلام آفرینش اصیل #زن و #مرد، به این معناست که هر کدام برای رسیدن به #کمال_خود خلق شده اند، نه آنکه اصل، کمال مرد باشد و زن تنها ابزاری برای کمالیابی مرد به حساب آید. البته اصالت خلقت زن و مرد هرگز بدین معنا نیست که آنها مستقل از یکدیگر میتوانند کاملا به کمال خویش دست یابند. بلکه #زن و #مرد در #کمال_یکدیگر #نقش_مؤثری ایفا میکنند.
🔷راههای کمال انسان از نظر اسلام گوناگون میباشد. #آفرینش #زن و #مرد با #هدف_یکسان، یعنی نیل به سعادت جاودانه و عبودیت عارفانه بوده است. بنابراین هر دو در این #هدف_اساسی #مشترکند و آفرینش هیچکدام فرع بر دیگری نیست. این نکته نیز مسلم است که وصول به کمال، نیازمند امکانات و شرایط متناسب است. پژوهش دقیق در منابع اسلامی نشان میدهد که #خداوند_متعال هم از #جنبه_تکوینی [۱] و هم از #جنبه_تشریعی [۲]، شرایطی پدید آورده است که #زن و #مرد هر کدام، متناسب با ظرفیت خویش، #راه_سعادت دنیوی و اخروی را دنبال کنند. وحدت در اهداف لزوما به معنای وحدت در مسیر رسیدن به آن هدف نیز هست. آیا زن و مرد تفاوتهای تکوینی دارند؟ آنچه از ملاحظات مجموع آیات و روایات به دست می آید آن است که زن و مرد نه تنها در بعد جسمی، بلکه در ابعاد گوناگون احساسی، روحی، ذهنی و رفتاری به گونه ای از هم متمایزند.
🔷برخی از فیمینیست ها و گروهی از جامعه شناسان بر این باورند که هیچ تفاوتی میان زن و مرد، به جز تفاوت های بیولوژیک وجود ندارد و تفاوت های دیگر از جمله اختلاف در ذهنیت ها و رفتارها ناشی از تأثیرات محیطی و فرهنگی است و هیچ ریشه تکوینی ندارد. #دیدگاه_اسلام بر #اصل_تناسب استوار است و اگر از واژه «تساوی» بهره می جوید، آن را در معنی تناسب و تعادل به کار می برد و #دیدگاه_غربی بر اصل تشابه کامل میان زن و مرد استوار است. واژه تساوی و برابری در این دیدگاه به معنای تشابه و هم گونگی است. در #تفکر_اسلامی، ارتقای هریک از اعضای خانواده یا جامعه تا حدود زیادی در گرو ارتقای اعضای دیگر است. از اینرو، افراد یک جامعه از جمله مرد و زن، کمال خود را در کمال سایر افراد می دانند.
🔷بنابراین، #راه_حل_اسلام برای ایجاد جامعه ای پویا و انسان های متکامل، تأکید بر لزوم هماهنگی و مودت متقابل، بویژه در روابط زن و مرد است. در مقابل، برخی از دانشمندان غربی تفاوتهای روحی و رفتاری مرد و زن را محصول نظام های اجتماعی می دانند و نقش مثبت و سازنده آن در پیشرو اهداف زندگی را نادیده میگیرد. برخی از #فیمینیستها که منکر تفاوت زن و مرد هستند، اصولا #جنس_مرد را دشمن اصلی زن میدانند! و بر مبارزه با جنس مذکر اصرار می ورزند. از نظر #اسلام تنها با سرسپردن به #تفاوتهای_تکوینی و توجه به #هدایت_الهی و ایجاد زمینه برای تفاهم و همدلی است، که می توان به #منافع_واقعی هر دو جنس دست یافت. #ادامهدارد...
پی نوشتها
[۱] تکوین به معنای خلقت، آفریدن، به وجود آوردن
[۲] تشریع در اینجا به معنای قانون نهادن و وضع قانون در حوزه دین
📕اصول و مبانی مدیریت در اسلام، مهرداد حسن زاده و عبد العظیم عزیزخانی
منبع: وبسایت راسخون
#اسلام #ديدگاه_اسلام #زن #زنان #ارزش_زن
@mesagh
⭕️فضای مجازی - ابزارهای فرهنگی - ابزار تبلیغ
🔹میتوان از عرصهى #فضاى_مجازى حدّاکثر منافع را [کسب کرد]؛ همان کارى که #دشمن میکند، شما [هم] میتوانید بکنید #در_جهت_عکس؛ [یعنى] #مفاهیم_اسلامى و #معارف_اسلامى را پخش کنید بدون هیچ مانع و رادعى.
بیانات مقام معظم رهبری ۹۵/۶/۱۶
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری
#دشمن
#فضای_مجازی
#امام_خامنهای
هدایت شده از mesaghمیثاق
🎬 مستند جنجالی ۷۲ ساعت، امروزجمعه ساعت ۱۷:۳۰ روی آنتن شبکه سوم سیما میرود.
🔻«۷۲ ساعت» روایتی تازه و منتشر نشده از ۷۲ ساعت منتهی به شهادت حاج قاسم سلیمانی است.
✅ این مستند به کارگردانی مصطفی شوقی و تهیه کنندگی مهدی مطهر محصول سازمان هنری رسانه ای اوج است که در خانه مستند تولید شده است.
@mesagh
چه ارز ترجیحی حذف بشود، چه نشود.تا وقتیکه سیستم نظارت از مرحلهی واردات تا توزیع و عرضهی کالا و ارسال آن به دست مشتری اصلاح نشود، وضع به همین منوال است و #قیمتها افسارگسیخته و سرسامآور خواهدبود.و قطعا یک #سیستم_دلالی از این سوءمدیریت و سوءنظارت سود میبرد.
آیا ارادهای جهت مبارزه با این #سیستم_دلالی وجوددارد؟
باقی حرفها و پیشبینیهای مثبت و منفی راجعبه قیمتگذاری کالاها درصورت حذف #ارز_ترجیحی ، بادهواست!
✍هدایــتی
@mesagh
🔻🔻تلاش ایران برای ایجاد #اتحاد_ملی و افزایش مشارکت گروههای مخالف طالبانی در شکلگیری آیندهی #افغانستان:
🔵دیلی میل به نقل از آسوشیتدپرس
✔️در ایران، طالبان با گروه افغان #ضد_طالبان گفتگو کرد.
روز دوشنبه، طالبان اعلام کرد، حاکمان جدید افغانستان در آخر هفته با رهبران ارشد ائتلاف ضد طالبان گفتگو کردند. این نشست که در #تهران برگزار شد، #اولین_جلسه_در_نوع_خود بود که بر تلاشهای طالبان برای مشارکت مخالفان سابق خود و اتحاد تاکید کرد.
➕پیشتازی ایران در برگزاری #اولین نشست مخالفین طالبان با مقامهای طالبان،نشانهی خیرخواهی و دوستی ایران با ملت افغانستان است.اما سوال اینجاست که چرا کشورهای داعیهدار حقوق بشر و دموکراسی یا مجامع بین المللی،تاکنون چنین نشستی را برگزارنکردند؟!
@mesagh
گزارش دیلی میل را در لینک زیر مشاهده کنید👇
https://www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-10386689/In-Iran-Taliban-hold-talks-anti-Taliban-Afghan-group.html
بعد از کلی کشمکش بین نیروی انتظامی و دفاتر اسناد، اعلام کردن که برگ سبز خودرو، سند رسمیه.ولی هنوز بعد از گذشت چند ماه ،این قانون بدرستی اجرا نمیشه و دفاتر رسمی زیربار نمیرن.
بعد از چن سال انحصار پزشکی، امسال محدودیت پذیرش دانشجوی پزشکی برای چهارسال رو برداشتن.ولی بخشی از پزشکا،زیربار این قانون نمیرن.
چون زیرسایهی قانون انحصار، میزان مراجع بیشتر از پزشک بود و طبیعتا تو این شرایط، اون پزشک هست که دستمزدهای سرسام آور رو تعیین میکنه
اینموارد، نمونه ای از هزاران قوانینی هست که تو مرحلهی اجرا لنگ میزنه.
ما یادنگرفتیم قانون مدار باشیم.چون منافع فردی و گروهی و صنفی مون ارجحیت داره به منافع جمعی.
قانون رو تا جایی میخوایم که حساب بانکیمون رو پر کنه! این خطرناکه!
تا این عادتها و رویههای غلط ریز و درشت رو کنار نزاریم، چیزی #اصلاح نمیشه!
✍هدایــتی
@mesagh
🔵🔵مجله نیوزویک؛
با سوگند ریاست جمهوری دانیل اورتگا برای چهارمین دوره ریاست جمهوری، آمریکا، علیه نیکاراگوئه تحریم های جدید اعمال کرد.
➕➕چون دولت جدید با آمریکا همسو نیست، پس دموکراسی رعایت نشده و باید تحریم بشه!
همینکارو با دولت مصدق کردن
همینکارو با دولت آلنده کردن
و...
دموکراسی از نظر آنها، یعنی به قدرت رسیدن جریانی که همسو با تفکر و سیاستهای آنهاست، ولو مردم سلیقهشان چیز دیگری باشه!
آیا این دموکراسی، چیزی جز دیکتاتوری است؟!
@mesagh
https://www.newsweek.com/us-hits-nicaragua-new-sanctions-president-daniel-ortega-sworn-fourth-term-1667638
⭕️ نشاندنِ عبادت به جای عدالت!
➖ بخشهایی از سخنرانی #امام_موسی_صدر
◀️ جدائیِ اصلِ عدالتِ اقتصادی و اجتماعی از ایدئولوژیِ اسلامی، که خود گوشهای از فاجعه جدایی عقیده از شریعت است و گروههای مختلفِ مسلمان آن را پذیرفتهاند، باعث گردیده است که #عدالت ژرفا و کلیت و استمرارِ خود را از دست بدهد؛ بهطوری که امروز عدالتِ اقتصادی و اجتماعی به صورت یک مسئله اجتماعیِ محض و موضوعِ سیاسیِ خالص درآمده است.
🔸 به درستی نمیدانیم که این توطئه از چه هنگام پدید آمده است. آیا توسطِ دوست جاهل و نادان انجام گرفته یا دشمنِ در کمین؟ ولی مسلم است که این شیوه تفکر پیش از ارتباط و تأثیرِ متقابلِ فکری میان اروپا و دنیای اسلام بوده است و پس از این ارتباط به شکلِ روشن و مؤثری بروز نموده؛ بهطوری که بهصورت مکتبی حاکم بر امت مسلمان درآمده است.
🔹 خداوند تنها در معابد و مساجد و در روزهای جمعه و ماه رمضان پرستش میشود. و ایمان تنها در شرایط سخت و دشوار انسان بازتاب دارد؛ در هنگامِ مرض، ناکامی، شکست، فقر و پیری؛ نه در روزهای زندگی، دوران جوانی، تندرستی، پیروزی و کامیابی. درِ بازار، کارگاه، کارخانه، کشتزار، و اداره و سایر عرصههای زندگی بر روی ایمان بسته شده و خارج از دایره نفوذِ آن است.
🔸 کسانی که این بینش را پدید آوردند و داعیهدارِ آن بودند، برای خود محیطی میخواستند که ایمان و خداوند ناظر بر اعمال آنان نباشند تا به آزمندیها و هوای نفس خود میدان دهند و انسانها را بیرحمانه استثمار کنند و ابزارهای کسب درآمد و منافع را بدون قید و شرط و بدون پایبندی به شیوههای شرافتمندانه در اختیار بگیرند.
🔹 آری، کسانی که چنین خواستههایی داشتند و پیامآور فرهنگ و تمدن مادی غرب بودند، همانهایی بودند که احساسات دینی و مسئولیتهای معنوی و روحی را مانعی بر سرِ راهشان میدانستند و پس از پایان دادن به دوران فلسفه اسکولاستیک و قلع و قمع طرفداران آن به ریشهکن ساختن احساسات دینی و خاموش کردن بارقههای آن در سراسر دنیا ادامه دادند.
🔸 سپس عرصه را برای #نظام_سرمایهداری که همان رسالت نامقدس آنان بود باز کردند، تا کارش را با آزادی مطلق و بدون هیچگونه التزام و تقیدی آغاز کند و به صنعت و تولید و افزایش تولید بپردازد، و سپس برای مصرف و فروش کالاهای تولیدی خود به جستجوی بازار رود و #استعمار و #استثمار کند و جنگها به راه اندازد و تمدنها و فرهنگها را پایمال کند و #فقر و نیازمندیهای ساختگی را برای ملتها به ارمغان آورد.
🔹 انسان از عدالت دور و عبادات از مضمون خود تهی شده و بهصورت مراسم خشکِ بیروح درآمده است. قرآن کریم بارها تأکید کرده است که عبادتها و بهویژه نماز، هرگاه همراهِ زکات یا برآورده کردنِ نیازِ نیازمندان و همسایگان و نزدیکان نباشد، پس وای بر چنین نمازگزاری. فَوَیلٌ لِلمُصَلینَ الذینَ هُم عَن صَلاتِهِم ساهونَ الذینَ هُم یُراؤونَ و یَمنَعونَ الماعونَ. پس وای بر آن نمازگزارانی که در نماز خود سهلانگارند؛ آنان که ریا میکنند و از دادن زکات دریغ میورزند.
🔸 شاید برخی از علمای دین، با دعوت و تبلیغ یا با سکوتشان، در نشاندنِ عبادت به جای عدالت، سهیم بوده باشند. این در حالی است که اسلام اعلام داشته است: افضل العبادات کلمه حق عند سلطان جائر! برترین عبادت سخنِ حق گفتن در برابر سلطان ستمکار است. عدل ساعه خیر من عباده سبعین سنه!
🔹 روشن است که نتیجه این روش تربیتی بینهایت خطرناک بوده است، چرا که نبودِ عدالت در جوامع از مرحله خطرهای سیاسی و اجتماعی گذشته و به مرحله انحرافات ایدئولوژیک رسیده و موجب ناامیدی بزرگی از دین و مؤسسههای دینی و علمای دین، مخصوصاً از آن دسته از علمای دین که در برابر بیدادگریها سکوت میکنند و برای احقاق حقوق مردمِ زیرِ ستم مبارزه نمیکنند، شده است.
🔺 هرگاه عدالت، در برخی جوامع، به صورت جزئی و جدا از قاعده و زیربنای اعتقادی- اسلامی تحقق یابد، مشکلات بزرگتری به جای میگذارد. زیرا این نوع عدالت موجباتِ متعارف و فرهنگیِ خود را همراه میآورد و شکل خاصی از مصرف را به جامعه تحمیل میکند؛ در نتیجه، شیوهای تازه از زندگی را در پیشاروی انسان مینهد که او را به گمراهی میکشاند.
@mesagh
گزارش مفصل مؤسسه آمریکایی خاورمیانه (10 ژانویه 2022) تحت عنوان؛
🔵🔵حمله نظامی به ایران، بدترین استراتژی عدم اشاعه است.
هیچ یک از این شرایط (شرایط حمله اسرائیل به تاسیسات هسته ای سوریه و عراق) با وضعیت کنونی ایران منطبق نیست و حمله آمریکا و اسرائیل در یک محیط استراتژیک اساسا متفاوت صورت خواهد گرفت.
اول، بمباران تاسیسات هسته ای ایران هیچ عنصر غافلگیر کننده ای ندارد و ایران اماده است ...
در واقع، تهران به طور خاص تأسیسات هسته ای کلیدی خود مانند فردو را اساسا برای مقاومت در برابر چنین حمله ای طراحی کرده است.
دوم، راهبرد تهران ترکیب اقدامات پدافند عامل و غیرعامل را به عنوان بخشی از برنامه آمادگی خود انجام داده است.
مراکز تحقیقات، تولید سانتریفیوژ، استخراج و فرآوری اورانیوم و همین طور تأسیسات احتمالی تولید سلاح به طور گسترده در سراسر کشور پراکنده است. علاوه بر این، همه آن مراکز از نظر ایمنی در سطوح سخت، سیستم های دفاع هوایی و اقدامات جنگ الکترونیک بهره می برند. نطنز در عمق 20 متری زمین و فردو در زیر 80 متری صخره در کوه مدفون است که هدف گیری و برنامه ریزی عملیاتی را پیچیده می کند و بر میزان موفقیت عملیاتی تأثیر منفی می گذارد.
سوم، باوجود این میزان شکاف اطلاعاتی زیادی ک در مورد میزان سختی و ایمنی فردو و نطنز وجود دارد. کارشناسان قبلاً تردیدهایی را مطرح کرده اند
که آیا مهمات عظیم 30000 پوندی ایالات متحده (MOP) یا بمب "bunker buster" که اصلی ترین گزینه متعارف است، می تواند به این تاسیسات نفوذ کند و آسیب کافی وارد کند؟...
بنابراین، تضمین این که یک حمله باعث ناکارآمدی فردو برای یک دوره زمانی معنی دار می شود، بسیار دشوار است.
و چهارم، به دلایل فوق، این عملیات به عنوان یک لشکرکشی گسترده تلقی می شود. بر اساس گزارش سرویس تحقیقات کنگره ، نیروی هوایی اسرائیل یا ایالات متحده به صدها هواپیما و هزاران سورتی پرواز برای ارسال بمب کافی به اهداف متعدد و همچنین حفظ پایداری عملیاتی برای انجام ارزیابی موفقیت پس از حمله نیاز دارند. علاوه بر این، اهداف HDBT، به ویژه فردو، ممکن است به بیش از یک حمله برای اطمینان از انهدام مؤثر نیاز داشته باشند.
به عبارت دیگر، ایالات متحده و اسرائیل نیز باید طرحی برای کور کردن سامانه ملی پدافند هوایی ایران در سراسر کشور با توجه به عمق سایتهای هستهای در داخل ایران طراحی کنند. با این حال، تهران سرمایه گذاری زیادی در سیستم های پدافند هوایی نیز انجام داده است. همچنین از نظر جغرافیایی انها را پراکنده کرده است، SAMهای غیرمتمرکز را در برابر پارازیت مقاوم ساخته و قابلیت جنگ الکترونیک خود را با کمک روسیه بهبود بخشیده است. از سامانه های بومی ناشناخته استفاده می کند. این یک معماری چندلایه با برد کوتاه تا بلند، نسخه های خانگی تا وارداتی SAM ها را اجرا می کند. اطلاعات کمی در مورد قابلیت های عملیاتی آنها وجود دارد و برخی از نسخه ها مانند باور-373 و سیستم های جدید سوم خرداد SAM عمدتا ناشناخته هستند.
سوم خرداد یک RQ-4A آمریکایی را در سال 2019 سرنگون کرد در حالی که زدن آن به هیچ وجه یک عملیات کوچک نیست.
با تامل در سناریویی که در آن استراتژی تهران متکی بر حمله هوایی رو به جلو با استفاده از خاک سوریه و عراق برای ضربه زدن به جت های اسرائیلی است، وضعیت حتی پیچیده تر خواهد شد. و این باعث می شود که هر حمله هوایی غیر واقعی باشد.
تهران در مورد پاسخ کوبنده هشدار داده است و در آخرین رزمایش «پیامبر اعظم»، نسخه خود را از طرح حمله به سایتهای هستهای اسرائیل نشان داده است. این بدان معناست که برنامه ریزان آمریکایی و اسرائیلی نیز باید راهی برای خنثی کردن قابلیت حمله دوم ایران بیابند. همه اینها دستور العملی برای یک سناریوی جنگی تمام عیار است که به هیچ وجه با عملیات کم هزینه اسرائیل در عراق و سوریه قابل مقایسه نیست.
کمپین «فشار حداکثری» که هزینههای کوتاهمدتی را به همراه داشت، اما نتوانست هدف منع گسترش سلاحهای هستهای را ایجاد کند.
راه پیش رو
به همین ترتیب، ایالات متحده و اسرائیل باید بدانند که حمله نظامی نمیتواند نگرانیهای آنها را در مورد عدم اشاعه حل کند، زیرا تلاش برای حل یک مناقشه سیاسی از طریق ترس نه تنها شکننده است، بلکه یک استراتژی بسیار پرخطر است.
از این رو موفقیت مذاکرات وین هر چند که لازمش دادن امتیازات است اما برای هر دو طرف تنها راه واقعی پیش روست.
🖊گردآوردنده: #دکتر_محمد
https://www.mei.edu/publications/military-strike-iran-worst-non-proliferation-strategy
شکسته شد⁉️
سوبسیدها رو حذف کردید!
کارگران رو تبدیل به کارگر قراردادی و شرکتی کردید تا همیشه از ترس لولوی تعدیل نیرو،جرات اعتراض نداشته باشد!
به بهانهی تعدیل خدمات بانکی و کاهش سود بانکی، بانک خصوصی زدید ولی عملا با بنگاهداری و اعطای وام به سهامداران بانکی، تورم سنگین رو به مردم تحمیل کردید!
و...
🔹همهی اینها رو به بهانهی شکستن قیمتها یا چرخیدن چرخ توسعه انجام دادید!
ولی نه چرختان چرخید و نه قیمتی شکسته شد❗️
📌تنها چیزی که دراثر تداوم این سیاست اشتباه می شکند،دیوار اعتماد مردم نسبت به شماست!
بیایید و لااقل اینها را تجربه کنید...
✅کارگران قراردادی و شرکتی را یکبار برای همیشه تعیین تکلیف نمایید و آنها را استخدام کنید.
✅همسان سازی و متناسب سازی حقوقهادر نهادها و وزارتخانههای مختلف را انجام دهید.
✅بانک ها بجای بنگاهداری و افزایش سرمایه برای سهامداران خاص، به افزایش خدمات به بخش عمومی و صنعت و تجارت بپردازند.
✅مردم را شریک در بیت المال نمایید.
یکبار برای همیشه بفهمید؛
له شدن عدهای از مردم زیر چرخ توسعه، از همان اول اشتباه بود.از مرکب چموش این سیاست ناعادلانه، پیاده شوید.
@mesagh
🔴آمریکا از دو سال پیش برای اغتشاش در قزاقستان برنامه ریزی کرده بود!
🔹اندیشکده سیاستگذاری جهانی غیرانتفاعی آمریکایی رند کورپوریشن (بازوی خصوصی شده سیاستگذاری پنتاگون) گزارشی را در سال ۲۰۱۹ منتشر کرده بود که در آن از ایالات متحده خواسته بود تا جنگ نیابتی را علیه روسیه در اوکراین، سوریه، بلاروس، قفقاز و آسیای مرکزی به راه بیندازد.
🔸عدهای میگویند"سوءمدیریت دولتها باعث میشود تا غربیها از آن سواستفاده کرده و اعتراضات را تبدیل به اغتشاش نمایند.و نهایتا مقصر اصلی همان دولتها هستند.
خب! در غرب نیز شاهد اعتراضات متعددی مانند جنبش وال استریت و جلیقه زردها بودیم.اما بخاطر عدم دخالت غربیها، تبدیل به اغتشاش نشد
🔸پس از کودتای سال ۲۰۰۴ در هائیتی، "آیراکورزبان" وکیل "ژانبرترآریستاید"، رییسجمهور این کشور گفت:" چرا تاکنون در واشنگتن کودتا شکل نگرفتهاست؟ چون در واشنگتن، "سفارت آمریکا" وجودندارد."
@mesagh
💢 تصلّب و انعطاف ناپذيرى در اجرای عدالت
شهید علامه #مطهری:
از سخنان على(ع) و از عمل او، مخصوصاً از طرز عملى كه در دوره زعامت و حكومت خود انجام داد، معلوم مى شود كه عدالت به صورت يك فلسفه اجتماعى اسلامى مورد توجه مولاى متقيان بوده
و آن را #ناموس_بزرگ_اسلامى تلقى مى كرده و از هر چيزى بالاتر مى دانسته، سياستش بر مبناى اين اصل تأسيس شده بود، ممكن نبود به خاطر #هيچ منظورى و هدفى #كوچکترین انحراف و انعطافى از آن پيدا كند.
همين امرْ يگانه چيزى، بله يگانه چيزى بود كه مشكلاتى زياد برايش ايجاد كرد و ضمناً همين مطلب يك مفتاح و كليدى است براى يك نفر مورخ و محقق كه بخواهد حوادث خلافت على را تحليل كند.
على عليه السلام فوق العاده در اين امر تصلّب و تعصب و انعطاف ناپذيرى به خرج مى داد. درباره تصلّب على عليه السلام در امر عدالت- كه از نظر و تعبيرى بايد گفت عدالت و از نظر و تعبيرى بايد گفت حقوق بشر- همين بس كه:
فلسفه پذيرفتن خلافت را بعد از عثمان، بهم خوردن عدالت اجتماعى و منقسم شدن مردم به دو طبقه سيرِ سير و گرسنه گرسنه ذكر مى كند و مى فرمايد: در چنين اوضاع و احوالى، اين دانايان و روشن ضميران نمى توانند بنشينند و تماشاچى و حد اكثر متأسف باشند. اگر چنين وظيفه اى را در حال حاضر احساس نمى كردم، كنار مى رفتم و افسار خلافت را در دست نمى گرفتم و مانند روز اول پهلو تهى مى كردم.(بخشی ازخطبه ۳نهج البلاغه).
برنامه حکومتی حضرت تنها این نبود كه در دوره خودش نگذارد حيف و ميل بشود و حقوق مردم پايمال شود، بلكه برنامه اش اين بود كه حقوق پايمال شده گذشته را كه اجحاف گرها مال خود و ملك خود مى دانستند برگرداند، روى اين حساب و اين نقشه، خودش مى دانست كه چه جنجالى بپا خواهد شد.
📚 مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى (عدالت از نظر على عليه السلام(بيست گفتار))، ج۲۵، ص: ۲۳۰-۲۳۱ (با تلخیص و ویرایش جزئی)
@mesagh
شاید برخی از علمای دین، با دعوت و تبلیغ یا با سکوتشان، در نشاندنِ عبادت به جای عدالت، سهیم بوده باشند. این در حالی است که اسلام اعلام داشته است: افضل العبادات کلمه حق عند سلطان جائر! برترین عبادت سخنِ حق گفتن در برابر سلطان ستمکار است. عدل ساعه خیر من عباده سبعین سنه!
روشن است که نتیجه این روش تربیتی #بینهایت_خطرناک بوده است، چرا که نبودِ عدالت در جوامع از مرحله خطرهای سیاسی و اجتماعی گذشته و به مرحله انحرافات ایدئولوژیک رسیده و موجب ناامیدی بزرگی از دین و مؤسسههای دینی و علمای دین، مخصوصاً از آن دسته از علمای دین که در برابر بیدادگریها سکوت میکنند و برای احقاق حقوق مردمِ زیرِ ستم مبارزه نمیکنند، شده است.
هرگاه عدالت، در برخی جوامع، به صورت جزئی و جدا از قاعده و زیربنای اعتقادی- اسلامی تحقق یابد، مشکلات بزرگتری به جای میگذارد. زیرا این نوع عدالت موجباتِ متعارف و فرهنگیِ خود را همراه میآورد و شکل خاصی از مصرف را به جامعه تحمیل میکند؛ در نتیجه، شیوهای تازه از زندگی را در پیشاروی انسان مینهد که او را به گمراهی میکشاند.
▫️ امام موسی #صدر، برای مطالعه متن کامل این سخنرانی اینجا کلیک کنید.
@mesagh
قوه قضائیه دست ماست، سپاه و نیروی نظامی دست ماست، رسانه ملی دست ماست.
یعنی نمیتوان با نیروی نظامی و با قوه قضائیه، مافیای خودرو را دستگیر و محاکمه کرد و سپس با رسانهای کردن و تبیین و تشریح تکتک جرایم آنها و قصاص علنی آنها، هم مردم را امیدوار کرد و هم یکی از جرثومههای فساد را از بین برد و خودروسازی را در خدمت مردم بکار گرفت؟! آیا فلان سبزی فروش و فلان معلم و فلان کارگر باید آتش به اختیار عمل کنند؟! مگر تا کجا میتوانند این طفلکان، کار را پیش ببرند؟!
صرفا با یک فرمان راهبردی، قوای گفتهشده، قابل تجمیع و اثرگذاریاند.
#غیرت_ظلمستیزی
@mesagh
💢 ذخایر داریم، عُرضه استفاده نداریم.
#امام_خمینی:
«اسلام را همچو بد معرفى كردهاند به ما كه ما هم باورمان آمده است كه اسلام [را] به سياست چه! سياست مال قيصر و محراب مال آخوند!- محراب هم نمىگذارند براى ما باشد- اسلام دين سياست است؛ حكومت دارد. شما بخشنامه حضرت امير و كتاب حضرت امير به مالك اشتر را بخوانيد ببينيد چيست. دستورهاى پيغمبر و دستورهاى امام- عليه السلام- در جنگها و در سياسات ببينيد چه دارد. اين ذخاير را ما داريم، عُرضه استفادهاش را نداريم. ذخيره موجود است، همه چيز داريم، عُرضه استفاده نداريم.»
📚 صحیفه امام، ج۶، ص۴۳
.......................................
✍ پینوشت کانال حوزه تمدنساز:
در عرصههای سیاست، اقتصاد، روانشناسی، هستیشناسی، انسانشناسی، معرفتشناسی، جامعهشناسی، فلسفههای مضاف، مدیریت، عرفان و ... منابع غنی و سترگ اسلامی داریم، اما باید با ذهنی گسترده و اشرافی بالا به استخراج و تبویب این معارف بپردازیم و برتری آن را بر دیدگاههای غربی به کرسی بنشانیم. وگرنه با کلیگویی ره به جایی نتوان برد و دل مجامع علمی داخلی و خارجی را برای معارف اسلامی نتوان ربود.
@mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️ بارالها به حاکمان، جسارت و غیرت ظلم ستیزی عطاکن
▫️ این سکوت برای چیست؟
▫️ تخدیر شدگی
................................................
🔸 جمهوری اسلامی از نداشتن فقهورزِ ظلمستیز به شدت رنج میبرد ... و همین موجب در دست گرفتن پرچم عدالتخواهی توسط دگراندیشان و نیز اشخاصی که اساسا اعتقادی به جمهوری اسلامی و ولایت فقیه و انقلاب ندارند، شده است.
🔸 صرفا گفتن عدالت خوب است و فقه بدون عدالت پوچ است، و سپس تا چند ماه سر در لاک تدریس فرو کردن، کافی نیست.
به مُتفقّهِ پرچمدار عدالت و سینه سپر کننده و معتقد به جمهوری اسلامی، به شدت نیازمندیم.
🔸 ژورنالیست و خطیب عدالتخواه، کافی نیست.
#غیرت_ظلمستیزی
@mesagh