eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
188.2هزار عکس
170.7هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
21.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 چرا عالم ربّانی کم داریم؟! ◽️ این‌ها در فقه و اصول ما نیست، در قرآن و نهج البلاغه است. _ علامه
هدایت شده از mesaghمیثاق
4_5911097235319295355.mp3
2.14M
🔸 اگر دین امری فطری است پس علت رویگردانی برخی از مردم از دین چیست؟ _ استاد شهید
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 کمربندی شهرها و احتکار زمین و ملک، موجب گرانی مسکن 💢 قیمت زمین در تهران بیش از ۱۱۰۰ برابر در ۳۰ سال اخیر رشد کرده است...! قیمت زمین در تهران حتی نسبت به دلار و طلا چندین برابر افزایش یافته و دلیل این امر، سیاست‌های اشتباه شورای عالی شهرسازی و کمربندی است که دور تهران و دیگر کلانشهرها بسته‌اند و اجازه توسعه شهری نمی‌دهند. هر وقت خواسته اند عرضه را زیادتر کنند، تراکم فروخته‌اند، رانتی که در اختیار سرمایه‌داران قرار می‌گیرد و نشانه آن، چند میلیون خانه خالی است که در تملّک بانک‌ها و سرمایه‌داران و ... است. مالیات از خانه های خالی و لوکس هم به درستی اجرا نمی‌شود در حالیکه در غرب، مالیات سنگینی بابت این موارد اخذ می شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
چهارشنبه‌های با حجاب در آمریکا 🧕🏻🇺🇸 اینجا ایران نیست! بلکه دانشگاهی در آمریکاست با شعار: «چهارشنبه‌های با حجاب» دانشجویان مسیحی دانشگاهی در آمریکا، برای مقابله با اسلام‌هراسی، تصمیم گرفته‌اند که چهارشنبه‌ها با حجاب در دانشگاه حاضر شوند. توی آمریکا هم که باشی به فطرتت برمیگردی :)) ✍🏻 ایران دخت 🇮🇷
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴سـریـع‌الرضـا نـبـاشـیـد ➖چرا در مطالبه حجاب از مسئولان، فوری قانع می‌شوید؟ ▪️تجربه شخصی و شنیده‌های اطمینان‌آور، حاکی از این است که فعالان و مطالبه‌گران حجاب و اصحاب رسانه‌های مستقل، در مواجه با مسئولان، تغلیباً فوری قانع و ساکت می‌شوند و مسیر اصلاح امور، قطع می‌شود. ▪️امر به معروف و نهی از منکر نسبت به مسئولان، شرط استمرار حکومت اخیار و صالحان است و این شرط در صورت استمرار مطالبه، محقّق می‌شود. ➖چرا دوستان به صِرف بیان موانع، قانع می‌شوند؟ ➖حضرت آقا ارائه عملکرد را نیز معیار انجام وظیفه، نمی‌دانند و فقط خروجی و اثر را شاخص می‌دانند. ➖مسئول، وظیفه دارد، اختیارات و امکانات و پشتوانه دارد، فقط با خروجی و اثر و برون‌داد راضی بشوید. ▪️اهمیت فریضتین را مطالعه کنید 👇👇 امام علی علیه ‏السلام: قَوامُ الشَّریعَةِ الاَْمْرُ بِالْمَعْروفِ وَ النَّهىُ عَنِ الْمُنْکَرِ و إقامَةُ الحُدودِ . قوام شریعت به امر به معروف و نهى از منکر و بر پاداشتن حدود [الهى] است. شرح غررالحکم: ج ۴، ص ۵۱۸ قوام شریعت به امر و نهی مؤثر و منتج است نه کارهایی برای رفع تکلیف. حجت الاسلام رحمت الله معظمی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مطالبات دانشجویان تبریز از اژه‌ای 🔹نمایندۀ دانشگاه پیام نور: برخورد قوه قضائیه با قانون‌شکنان درشت چشم‌گیر نیست. مردم به این باور نرسیده‌اند که شما بدون هیچ ملاحظه‌ای با دانه‌درشت‌ها مبارزه می‌کنید. 🔹نمایندۀ دانشگاه آزاد: ابهام در مورد پرونده‌های سیاسی، اقتصادی و اخلاقی برخی چهره‌های شناخته‌شده اعتماد مردم را از بین می‌برد. روند طولانی رسیدگی به پرونده‌های قضایی در دادسراها موجب دلسردی مردم می‌شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
♻️هنجارشکنان جرأت نداشتند، جرأت را ما به آنها دادیم 🔴 جهت گیری های ما باید عوض شود 🔰در سال های قبل نیز مانند امروز، در جامعه ما برخی افراد اهل هنجارشکنی بودند، از نظر اعتقادی پایبند به حجاب نبودند اما جرأت نداشتند که در سطح جامعه کشف حجاب کنند، بی بند و باری خود را - با افتخار - علنی کنند، جلوی پلیس مملکت رژه بروند و ... 👈 این برخی از خواص و مسئولین ما بودند و هستند که با ضعف اعتماد بنفس، اهمال کاری در برابر اجرای احکام شرعی در جامعه، ترس از جنجال و داد و فریاد بی بند و بارها و ... به آن هنجارشکنان و بی بند و بارها دادند و می دهند که در خیابان و اماکن عمومی جمهوری اسلامی اینگونه ظاهر شوند و جامعه را به فساد و ناامنی اخلاقی بکشانند. ⏪ این جهت گیری، انحراف در مسیر انقلاب است که متاسفانه برخی از مسئولین، مرتکب آن شده اند و هر چه زودتر باید به جهت گیری صحیح انقلاب برگردیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ خبری نیست! بیمارستان فجر، محل بستری آرمیتا گراوند 🔻برخلاف شانتاژ رسانه‌های فارسی زبان، تصاویر ارسالی مخاطبین جنس اول از نماهای مختلف بیمارستان فجر، حاکی از جو عادی بیمارستان است. 🔻آرمیتا گراوند، دانش آموز 16 ساله‌ای که چندی قبل بر اثر افت فشار در متروی تهران بیهوش و در بیمارستان فجر تهران بستری است. 🔻با وجود انتشار تصاویر لحظه بیهوشی دختر دانش آموز در ساعات اول، رسانه‌های وابسته فارسی‌زبان با داستان تخیلی درگیری دختر با مأمور حجاب و القای فضای شدید امنیتی بیمارستان، سعی در بحرانی نشان دادن وضعیت دارند.