هدایت شده از mesaghمیثاق
نه
اگر شما اجازه بدهید
دنبال کمی آرامش
دنبال کمی عشق
دنبال کمی اخلاق
دنبال کمی معنویت
دنبال کمی انسانیت
دنبال کمی علم
دنبال کمی معرفت
دنبال کمی عاقبت بخیری باشیم
آقایان مسئولین فرهنگی و صاحبان رسانه!
نمی شود صبح تا شب به مردم بگوییم همه چیز "پول" است و باید دنبال "آمال" خود بروند و قورباغه شان را قورت دهند و یا لیت لنا مثل ما اوتی قارون بگویند
آخر شب بخواهیم "سمت خدا" بروند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
اقتصاد قانون اساسی.pdf
166.4K
"بازگشت به قانون اساسی"
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
✅ سخنرانی خوب و پر نکته استاد خاکی که توضیح مبسوط نظرات شهید بهشتی از اصول مهم اقتصادی قانون اساسی بود رو تقریر کردیم برای استفاده اهلش!
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 همه چیز در خصوص «سرکوب دستمزد»!
🔻انتقاد صریح دکتر احسان ولدان کارشناس حوزه حقوق و دستمزد در #ثریا از ترس مسئولین و انگاره "ایجاد تورم با افزایش حقوق کارگران"
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شرمندهایم که باید برای حقوق اولیه کارگران چانه بزنیم!
🔻دکتر احسان ولدان، پژوهشگر حوزه حقوق و دستمزد در #ثریا:
🔹با توجه به شواهدی که از اقتصاد دیگر کشورها و ایران داریم، ثابت شد که افزایش حقوق سبب ساز تورم نیست.
🔹ترکیه در سال گذشته و در دو نوبت افزایش حقوق ٣٠ و ۵٠ درصدی را اعمال کرد اما ما برای کارگران چه کرده ایم؟
🔹مسئولین با وجود اطلاع از عدم تاثیر افزایش حقوق بر تورم هنوز از گفتن آن لکنت دارند.
🔹از کارگران کشور عذرخواهی میکنیم که امروز باید برای حقوق اولیه آنها چانه بزنیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر احسان ولدان در برنامه ثریا:
سه فشار از سه ناحیه به کارگران و اقشار کم درآمد
1. فشار ناشی از افزایش تورم که بیشتر بر دهک های پایین اثر میگذارد
2. فشار ناشی از سرکوب دستمزدی
3. مالیات بر سود حاصل از کار + عدم مالیات بر سود حاصل از سرمایه
هدایت شده از mesaghمیثاق
23.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازی دستمزد: نبرد با مستضعفان در یک بازی مرکب!
#بدون_شرح #قضاوت_با_شما
هدایت شده از mesaghمیثاق
#غنینژاد میگوید شاید کسی بخواهد و مجبور باشد با ۲ میلیون تومان کار کند. چرا حداقل دستمزد تعیین میکنید تا کارگران نتوانند برای زنده ماندن رقابت کنند و سرمایهداران بیشتر استثمار کنند؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
اگر دستمزد کارگر افزایش پیدا کند اما کارگر
۱. کالای خارجی بخرد
۲. از مالها و سرای ایرانیها بخرد
۳. سفتهبازی کند
ضررش بیشتر از نفعش هست.
#زمین_کج_اقتصاد
هدایت شده از mesaghمیثاق
23.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازی دستمزد: نبرد با مستضعفان در یک بازی مرکب!
#بدون_شرح #قضاوت_با_شما
هدایت شده از mesaghمیثاق
مسئله حجاب وچند نکته
✍یداله یاسینی
۱- به غیر از افراد مغرض، هیچ دلسوزِ منصفِ انقلابی مُنْکِر وجوبِ حجاب نیست!
۲- با توجه به مقوله «جنگ نرم»، تمامی خانواده ها مستقیم و غیر مستقیم و حتی خواسته یا ناخواسته درگیر این موضوع هستند!
۳- زمانی که ما خواب بودیم! یعنی
« دهه هشتاد و نود» سینمای ترکیه و غرب، میهمان خانه های ما شد و تغییر صورت گرفت! و اکثر نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگترها قربانیان و مشتریان پر و پا قرص این فیلم ها بودند! و اینگونه ما در رسانه باختیم!
۴- با توجه به ترفندِ ایجابیِ آفند (جنگ نرم) پدافند (برخورد) هم باید ایجابی(نرم)باشد به خصوص با محتوای هنر و رسانه!
۵- وظیفه تولید و توزیع محتوا به عهده ی دستگاه های فرهنگی به خصوص حوزه های علمیه است! چرا که این کار تخصصی است و باید همراه با چاشنی دینی باشد!
۶- اساساً با پیشرفت علم، امروزه رسانه (تلویزیون) کارکرد، ماهیت و محبوبیتش را از دست داده! لذا باید در تولید و توزیع ابداع و نوآوری صورت بگیرد.
پس باید تا حد امکان از برخورد های سلبی با قربانیان جنگ نرم پرهیز شود چراکه چه بدانیم و چه ندانیم، اینها بخشی از جامعه ایرانی هستند و البته نیازمند هدایت! لذا برخورد سلبی شاید در کوتاه مدت پاسخگو باشد، لیکن در بلند مدت به جز هزینه و شکاف کارایی ندارد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 ببینید
کشف منبع کدام فلز در ایران مایهٔ نگرانی اسرائیل شده است؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
فرصت انتخابات آمریکا
🔹حکومت آمریکا در کنار رژیم صهیونیستی، کانون گسترش شرارت و نا امنی در دنیاست. اگر حمایت های بی دریغ آمریکا نبود، اسرائیل نمی توانست ۱۵۰ هزار انسان بی گناه را در غزه به خاک و خون بکشد و ۱/۵ میلیون نفر را آواره کند.
♦️۸ ماه دیگر، انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا برگزار می شود. انتخابات ۴ سال قبل، همچنان که دو قطبی شدگی ایالات متحده را نشان داد، کاتالیزوری برای تشدید این فرآیند هم شد.
🔹رقابت میان ترامپ و بایدن، تا اعتراضات گسترده و کم نظیر خیابانی، تبدیل برخی شهر های بزرگ به پادگان نظامی- امنیتی، تسخیر کنگره از سوی معترضان انتخابات، و استقلال طلبی در برخی ایالت ها پیش رفت.
♦️کم نیستند صاحب نظران و حتی سیاستمدارانی در آمریکا که انحصار حکومت میان دو حزب، و از آن بدتر، اجبار انتخاب میان یک "دیوانه روان پریش" (ترامپ) و یک بیمار گرفتار "زوال عقل" (بایدن) را مصیبتی برای ابرقدرتی آمریکا در دوران بدترین چالش های داخلی و خارجی می دانند؛
🔹برخی دیگر می گویند این وضعیت بحرانی، ناشی از دخالت های افراطی در دیگر مناطق دنیاست و چاره کار را در کاهش مداخلات، و تمرکز روی بحران های داخلی می دانند.
♦️جامعه و سیاست آمریکا در حالی دو قطبی شده، که با ۳۴ هزار میلیارد دلار بدهی، بدهکارترین کشور دنیاست؛ با بیش از ۵۰ میلیون نفر فقیر گرسنه و نیازمند کوپن غذایی روزانه.
🔹دو دهه دخالت و جنگ در غرب آسیا، نه تنها سیادتی برای آمریکا -در قرنی که آن را "قرن جدید آمریکایی" می خواندند- به ارمغان نیاورد، بلکه رقبای منطقه ای و جهانی را قدرتمند تر کرد. آمریکا در این قمار، ۸ هزار میلیارد دلار باخت.
♦️حمایت از پنج ماه جنایت و نسل کشی در غزه، بدترین قماری است که آمریکا می توانست بر سر اعتبار خود بکند و عایدی آن، آمار فزاینده انزجاری است که مردم کشورهای شریک و متحد آمریکا در منطقه و جهان، در نظرسنجی ها ابراز می کنند.
🔹انتخابات ۸ ماه بعد آمریکا را نباید فقط به چشم تهدید (مثلا احتمال بازگشت ترامپ) دید و مانند رسانه های غربگرا، سوژه ای برای دادن شوک منفی به داخل ایران قرار داد؛ بلکه می توان به چشم فرصت هم دید.
♦️اگر افکار عمومی آمریکا و نخبگان آن، در معرض آگاهی بخشی و شبکه سازی قرار بگیرند، می توان از شتاب یاغیگری سنّتی کاخ سفید کاست یا حتی بر آن ترمز گذاشت.
🔹آمریکا فارغ از منتخب جدید، باید مدتی را به خودش -به بحران های چند لایه و مشکلات و افکار عمومی بحران زده اش- بپردازد. این مشکلات جدی را باید مسئله فضای عمومی آمریکا کرد و شبکه های اجتماعی، چنین قدرتی را دارند.
♦️آخرین گزارش نهادهای اطلاعاتی آمریکا می گوید ایران و چین و روسیه از چند سال قبل، روی تاثیر گذاری بر افکار عمومی ایالات متحده از طریق فضای سایبری و مجازی متمرکز شده اند.
🔹با اغراض سیاسی چین و روسیه کاری نداریم، اما نخبگان و فعالان رسانه ای ما می تواننند به شکلی مسئولانه و در خدمت امنیت و آسایش بشریت، تعامل تاثیر گذار با افکار عمومی آمریکا داشته باشند. (طبعا زبان و شیوه تعامل با هر یک از طیف های منتقد/ معترض فرق می کند).
♦️این تاثیر گذاری، به اعتبار سلطه امپراتوری رسانه ای، مسیر دشوار و نا همواری است؛ اما اولا تجربه گذشته نشان داده که می توان تاثیر گذار بود و ثانیا، اهمیت موضوع، ضرورت اقدام را دو چندان می کند.