eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
188.1هزار عکس
170.7هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
15.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چکیده‌ی اعترافات دکتر اسماعیل اکبری، مشاور عالی وزیر بهداشت در برنامه‌ی تلویزیونی: ما (وزارت بهداشت) برای کاهش بی‌سابقه و شگفت‌انگیز جمعیت، (از سازمان بهداشت جهانی) جایزه گرفتیم و پُز دادیم که پدر مردم را درآورده‌ایم و افتخار هم کردیم! دروغ گفتیم که بارداری زنان زیر بیست سال و بالای چهل سال، خطر دارد! بارداری، امری الهی و طبیعی است و غربالگری و سونوگرافی مادران باردار، غلط است!»
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا بیشتر اینایی که میرن مجلس جز برای پول و قدرت نمیرن ؟ صندلی‌های کمیسیون فرهنگی مجلس خواهان ندارد! چون توی این کمیسیون رانت و لابی و پول نیست کسی نمیره :)
هدایت شده از mesaghمیثاق
پزشکیان: وعده‌ خاصی ندادم، این که برخی تصور می‌کنند من باید کاری کنم، من کاری نمی‌توانم بکنم. پ‌ن :من نمیدونم اونایی که به تو رای دادن به خاطر چه امتیاز مهمی بود که اینکارو کردن؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
🚨 بنابر گزارشات محلی رژیم علی‌اف در حال گسیل و استقرار نیروهای ارتش در مناطق مرزی ایران در ناحیه آستارا و لنکران می‌باشد. هنوز گزارش رسمی علت این اقدام از سوی رژیم اعلام نشده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
موفقیت ایران در مهندسی معکوس موتور هواپیمای مسافربری متخصصان ایرانی یک شرکت دانش‌بنیان با تلاش شبانه‌روزی موفق به مهندسی معکوس موتور جت CFM۵۶ به‌عنوان پرتیراژترین موتور هواپیمای مسافربری جهان شدند؛ این دستاورد بزرگ نقطه عطفی در صنعت هوایی کشور محسوب می‌شود. مانی رضوانی؛ از مدیران "شرکت مهندسی و ساخت موتور و تجهیزات هوایی ایرانیان" در گفت‌و‌گو با تسنیم اظهار کرد: شرکت دانش‌بنیان ایرانیان از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ گروه مپناست و مأموریت اصلی این شرکت، ارائه خدمات طراحی، ساخت و تعمیرات در حوزه صنعت هوایی تجاری است. رضوانی تصریح کرد: شکل‌گیری هسته ابتدایی این شرکت دانش‌بنیان از حدود سال 1395 در یکی از شرکت‌های زیرمجموعه گروه مپنا که سازنده تجهیزات دوار بود آغاز شد؛ در آن زمان هدف دستیابی به دانش فنی طراحی و ساخت موتور هواپیمای مسافربری بود، به این منظور، تیمی از نخبگان دانشگاهی و فعالان صنعت موتور به‌رهبری آقای دکتر پورفرزانه تشکیل شد و کار با حدود 40 نفر آغاز شد. این مدیر شرکت دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: موتور توربوفن CFM56 به‌عنوان پروژه اصلی این تیم انتخاب شد که نخستین قدم فرآیند مهندسی معکوس کامل موتور بود. وی ادامه داد: در زمان حاضر این موتور پرتیراژترین موتور هواپیمای مسافربری توربوفن در دنیا است که ساخته شده و امروز رکورددار ساعت پروازی در کل ناوگان هواپیمایی مسافربری جهان است و عمدتاً در خانواده ایرباس‌های A319 ،A320 و A340های 4موتوره و بوئینگ‌های 737 کلاسیک نصب شده و در حال خدمات‌رسانی در ایرلاین‌های سراسر جهان است. رضوانی خاطرنشان کرد: پس از 7 سال تلاش مستمر، به دانش طراحی کامل این موتور دست یافته‌ایم؛ تمامی مرحله‌های پره‌های کمپرسور این موتور مهندسی معکوس و ساخته شده‌اند؛ بخش عمده‌ای از اجزای محفظه احتراق موتور و بخش توربین (Hot Section) آن نیز ساخته شده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
طبق آمار جهانی فقر در ایران بعد انقلاب به زیر ۸ درصد هم رسیده است و این یعنی ایران جز ده کشور با کمترین میزان فقر در جهان است؛ اما طبق گفته رسانه های دشمن ایران فقیرترین مردم جهان با درصد بالای احساس فقر فلاکت است؟! پس تأمل کنیم؛ چه دستی پشت پرده با کمک خائنین در کاره و..... ما متهم به فلاکت در رسانه های غربی- صهیونیستی دنیا هستیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
سرطان اصلاحات بزرگترین سرمایه اسرائیل در ایران
هدایت شده از mesaghمیثاق
18.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اطلاعات ذیقیمتی از پایگاه‌های نظامی امریکا در منطقه.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت «شهرام همایون» از وضعیت اقتصادی ایرانیان مقیم آمریکا: اینجا فقر وحشتناک است!!! قابل توجه بعضیها که مدام پز میان و دروغ و دونگ فلان کس در امریکا فلان فامیل در امریکا وضعش ال و بل خب بمیری که انقد دروغ نگی و پز ندی.
هدایت شده از mesaghمیثاق
عبرت تاریخ... مورخین می نویسند که خبرنگاری از چرچیل پرسید چگونه بدون مقاومت مردم ، ایران را اشغال کردی؟؟ گفت تاریخ ایران را خوانده بودم، سفیر انگلستان در ایران را خواستم و از او پرسیدم ایران چگونه مردمی دارد گفت صبر کنید آشپز احمد شاه قاجار در انگلستان اقامت دارد از او بپرسیم!!! آشپز احمد شاه را احضار کردیم و پرسیدیم راه رفتن به ایران چگونه سهل میشود ؟ اوگفت ظهر عاشورا که نهار میدادید اگر 1000 نفر میرفتند سفارت انگلستان سفارت برای 4000 نفر غذا میپخت ایرانی ها یک پرس میخوردند 3 پرس میبردند.!! ایران مردمی دارد که اگر برای نهار دعوتشان کنند نمیپرسند صاحبخانه کیست؟!! اگر به آنان وعده شکمی بدهید طالب چیز دیگری نیستند . وقتی میخواستیم ایران را اشغال کنیم به بی بی سی دستور دادیم هر روز در رادیواعلام کنید متفقین برای شما میخواهند کیسه های آرد بیاورند . وقتی تانکهای ما وارد ایران شدند مردم همه در صف بودند برای گرفتن آرد ...!!! این مردم اگر به مال مفت برسند سیر هم باشند باز احساس گرسنگی میکنند...
هدایت شده از mesaghمیثاق
🚫 سرلشکر سلامی : جهان به این واقعیت رسیده که ایران قابل شکست‌دادن نیست. پ‌ن :منظورتون آمریکاست دیگه سردار؟؟ در انتخاب کلمات دقت شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 حضور امام زمان در غزه فلسطین ✍️ مصطفی امیری ▪️امام عصر بعد از ظهور در مکه، مدتی را نیز در عراق اقامت و شیعیان با وی بیعت خواهند نمود. ▪️سپس ایشان در مناطق مختلفی از جهان مستقیما حضور خواهند یافت و از نزدیک وضعیت این مناطق را بررسی تا شرایط اولیه حکومت جهانی اسلام را فراهم کنند. ▪️ازجمله این مناطق، حضور ایشان در غزه فلسطین است. بله غزه قهرمان و مجاهد: ▪️«اَلْمَهْدِيُّ...ثُمَّ يَتَوَجَّهُ إِلَى اَلْقُدْسِ اَلشَّرِيفِ بِأَلْفِ مَرْكَبٍ فَيَنْزِلُون شَامَ فِلَسْطِينَ بَيْنَ عکّا وَ صُور وَ غَزَّةَ وَ عَسْقَلاَن». ▪️به امید آن روز 📘 مقدسی شافعی، عقد الدرر، ص۲۵۸. نبطی عاملی، الصراط المستقيم، ج۲، ص۲۵۷. حر عاملی، اثبات الهداة، ج۵، ص۲۴۷.