هدایت شده از mesaghمیثاق
#تحلیل_روز
#انتخابات_ریاست_جمهوری
🔴📢 سلسله جلسات تحلیلی انتخابات 1400 -
🔸️ بررسی و تحلیل عملکرد،سابقه و دیدگاههای کاندیداهای احتمالی و شاخص انتخابات ۱۴۰۰
🔹 قالیباف
🔹 جلیلی
🔹 رئیسی
🔹ظریف
🔹 لاریجانی
🔹احمدی نژاد
◀️ نشر حداکثری
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 محمدجواد ظریف
ظریف در سال ۱۳۵۵ با ویزای دانشجویی به آمریکا رفت و ۱۳۶۷ دکترای مطالعات بین المللی خود را از دانشگاه دنور ایالت کلرادو گرفت. وی پیش از این نیز کارشناسی ارشد خود را در حوزه روابط بینالملل و در دانشگاه ایالتی سانفراسیسکو به پایان برده بود.
او سالهای ۵۷ تا ۵۹ مشاور سرکنسولگری ایران در سانفرانسیسکو بود. پس از آن تا سال۶۱ مشاور سیاسی، رایزنی و کارداری نمایندگی ایران در سازمان ملل را تجربه کرده است. ظریف همچنین سالهای ۶۷ و ۶۸ مشاور علی اکبر ولایتی، وزیر خارجه وقت بوده است.
وی سال ۶۸ تا ۷۱ سفیر و معاون نماینده دایم نمایندگی در سازمان ملل شد و با پایان ماموریتش در سازمان ملل، ۱۰ سال معاونت حقوقی و بینالمللی وزارت امور خارجه را برعهده داشت.
از ۸۱ تا ۸۶ برای بار دوم به عنوان سفیر ایران مسوولیت نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل را پذیرفت و به نیویورک اعزام شد.
ظریف پس از بازگشت تا سال ۸۹ دستیار ارشد وزیر امور خارجه بود. پس از آن به دانشگاه آزاد رفت و معاون بینالملل دانشگاه آزاد اسلامی را مدیریت کرد.
ظریف در مجامع بینالمللی مسوولیتهایی را نیز برعهده داشته است.
وی سال ۷۱ رییس کمیته حقوقی مجمع عمومی چهل و هفتم سازمان ملل متحد در نیویورک بود و سال ۷۲ ریاست کمیته نگارش اجلاس آسیایی حقوق بشر را در بانکوک برعهده داشت. در اجلاس افتتاحیه کنگره حقوق بین الملل ملل متحد در نیویورک رییس بود. او همچنین ریاست اجلاسها و نشستهای متعددی مانند کمیته حقوقی مشورتی آسیایی - آافریقایی، کمیته سیاسی هشتمین اجلاس سران کنفرانس اسلامی تهران، نشست کارشناسان ارشد هشتمین اجلاس سران کنفرانس اسلامی تهران، کمیته کارشناسان اعتمادسازی، کمیته سیاسی دوازدهمین اجلاس سران غیرمتعهدها در دوربان، سمپوزیوم اسلامی گفتوگوی تمدنها، کمیسیون خلع سلاح ملل متحد، کنفرانس آسیایی نژادپرستی و تبعیض نژادی، کمیته متخصصان گفتوگوی تمدنها در جده، کمیسیون فرهنگی یونسکو در نیویورک را برعهده داشته است.
وی از ۸۲ تا ۸۴ معاون مجمع عمومی سازمان ملل متحد بود. ظریف سخنگویی هشتمین اجلاس سران کنفرانس اسلامی تهران در تهران را نیز برعهده داشت.
او عضو هیات علمی گروه عمومی دانشگاه تهران بوده است و در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد در حوزههای دیپلماسی در سازمانهای بینالمللی، سازمانهای بینالمللی و موضوعات جهانی، حل و فصل اختلافات در سازمان ملل متحد، امنیت منطقهیی و بینالمللی، مبانی حقوق بشر، حقوق بشر و سازمانهای بینالمللی، حقوق بشر و سیاست جهانی تدریس کرده است.
ظریف از جمله مشهورترین دیپلماتهای برجسته ایران به شمار میآید.
وی تالیفات متعددی در حوزه سیاست خارجی، حقوق و روابط بینالملل به زبانهای فارسی و انگلیسی دارد.
محمد جواد ظریف مرداد سال ۱۳۹۲ به عنوان گزینه دولت یازدهم برای تصدی وزارت امور خارجه به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و با کسب اکثریت آرا (اخذ شده ۲۸۱/ موافق: ۲۳۲ رای؛ مخالف: ۳۶ رأی؛ ممتنع: ۱۳ رأی) از مجلس رای اعتماد گرفت و به عنوان وزیر امور خارجه مشغول به فعالیت شد.
ظریف همچنین در دولت دوازدهم به عنوان وزیر امور خارجه مشغول به فعالیت شد.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 علی اردشیر لاریجانی
علی اردشیر لاریجانی در سال ۱۳۳۶ در نجف اشرف به دنیا آمد.
علی لاریجانی از خرداد ۱۳۸۷ تا خرداد ۱۳۹۹ پنجمین رئیس مجلس شورای اسلامی بود وی در تاریخ ۸ خرداد ۱۳۹۹ به سمت مشاور مقام رهبری و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد.
وی، دوران دبستان را در مدرسه ادیب و دوره متوسطه را در دبیرستان صدر قم سپری کرد و لیسانس خود را از دانشگاه صنعتی شریف، در رشته ریاضی و علوم کامپیوتر با رتبه اول اخذ نمود. سپس در رشته فلسفه دانشگاه تهران ادامه تحصیل داد و دکتری خود را در رشته فلسفه دریافت کرد و در حال حاضر عضو هیات علمی دانشگاه تهران است.
لاریجانی از شاگردان استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری (ره) و نیز داماد ایشان میباشد. وی در روزهای نخست پیروزی انقلاب اسلامی، بدلیل حساسیت سازمان صدا و سیما، با رایزنی استاد شهید مطهری به آن سازمان وارد شد و یک دوره از فعالیت را در آن سازمان آغاز کرد.
در دوران دفاع مقدس و از سال ۱۳۶۱ به سپاه پاسداران پیوست و در سمت معاونت سپاه و جانشین ستاد کل سپاه پاسداران تا سال ۷۱ خدمت کرد.
وی مسئولیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را از ۲۰ مرداد ۱۳۷۱ تا ۲۶ بهمن ۱۳۷۲ برعهده داشت و از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۸۳ رئیس سازمان صدا و سیما بود.
لاریجانی که به مدت پنج سال یکی از دو نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت بود در شهریور ۱۳۸۴ با حکم رئیس جمهور به دبیری شورای عالی امنیت ملی منصوب گردید.
وی در دورههای هشتم، نهم و دهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه قم به مجلس راه یافت و به مدت ۱۲ سال رئیس مجلس بود.
وی در تاریخ ۸ خرداد ۱۳۹۹ به سمت مشاور مقام رهبری و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 محمدباقر قالیباف
محمد باقر قالیباف نظامی و سیاستمدار اصولگرای ایرانی، و از خرداد ۱۳۹۹ نماینده تهران و ششمین رئیس مجلس شورای اسلامی است. وی پیش از این در قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا، نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی انتظامی سمت فرماندهی داشتهاست.
محمدباقر قالیباف در سال ۱۳۶۱ فرمانده تیپ امام رضا شد و سپس به فرماندهی لشکر پنج نصر خراسان در جنگ ایران و عراق ارتقاء یافت. ویاز نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری ۱۳۸۴ بود که در آن انتخابات نفر چهارم شد. در شهریور ۱۳۸۴ با اجماع شورای شهر به سمت شهردار تهران انتخاب شد. وی در سال ۱۳۸۷ (۲۰۰۸ میلادی) از طرف سایت شهرداریهای جهان و تنها با رأی مردم، به عنوان هشتمین شهردار برتر دنیا معرفی شد.
محمدباقر قالیباف با شعار ایران سربلند در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ نامزد شد. وی این انتخابات را با کسب حدود شش میلیون رأی در برابر هجده میلیون رای حسن روحانی و قرار گرفتن در جایگاه دوم واگذار کرد. وی در تاریخ ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ با اکثریت آرا در شورای شهر تهران برای سومین بار شهردار تهران شد.
قالیباف از نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری ۱۳۹۶ بود که در هفته منتهی به رایگیری به نفع سید ابراهیم رئیسی از نامزدی انصراف داد.
وی دارای مدرک دکتری در رشتهٔ جغرافیای سیاسی است و دوره خلبانی هواپیمای ایرباس را در فرانسه گذراندهاست. محمدباقر قالیباف عضو هیئت علمی و دانشیار گروه جغرافیای سیاسی دانشکدهٔ جغرافیا دانشگاه تهران میباشد. قالیباف همچنین عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است و هم اکنون به عنوان رئیس مجلس ششم فعالیت میکند.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 سعید جلیلی
سعید جلیلی در سال ۱۳۴۴ در مشهد به دنیا آمد.
او عضو شورای راهبردی روابط خارجی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مقام رهبری در شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران است. جلیلی از سال ۱۳۸۶ تا ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ نیز دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس گروه مذاکرهکننده هستهای ایران با کشورهای غربی بود.
وی همچنین رئیس ادارهٔ بازرسی وزارت خارجه، مدیر بررسیهای جاری دفتر رهبری و معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بودهاست. وی در دوران جنگ ایران و عراق رزمنده بوده و در این نبرد یکی از پاهایش قطع شدهاست. وی دارای دکترای علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق است و در این دانشگاه به تدریس دیپلماسی پیامبر مشغول است. سعید جلیلی به زبانهای انگلیسی و عربی آشنایی دارد.
پیشینهٔ اجرایی
۱۳۷۰: رئیس ادارهٔ بازرسی وزارت خارجه
۱۳۷۶: معاون ادارهٔ اول آمریکا در وزارت خارجه
۱۳۷۹: مدیر بررسیهای جاری دفتر رهبری
۱۳۸۴: معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
۱۳۸۶: دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
۱۳۸۷: نمایندهٔ رهبری در شورای عالی امنیت ملی
۱۳۹۲: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
۱۳۹۳: عضو شورای راهبردی روابط خارجی
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 سید ابراهیم رئیسی
سید ابراهیم رئیسی
* اهم سوابق مدیریتی و سیاسی
دادستان کل کشور
معاون اول قوة قضاییه به مدت ده سال
ریاست سازمان بازرسی کل کشور به مدت ده سال
ریاست شورای نظارت بر صدا و سیما
عضو شورای عالی گزینش کشور
دادستان تهران
اولین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور
دادستان انقلاب اسلامی استان همدان
مؤسس حوزه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها (ویژه خواهران) در تهران (کوی نصر)
مؤسس مرکز تخصصی شیعهشناسی امام هادی علیه السلام زیرنظر حوزه علمیة قم
انجام سه مأموریت ویژة قضایی در حوزه های اجتماعی در سه استان مختلف با حکم امام خمینی (ره)
عضویت در هیأت امنای ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به مدت ده سال از سوی مقام معظم رهبری
* اهم مسئولیتها به اعتبار جایگاه حقوقی
عضو شورای عالی فضای مجازی
عضو شورای عالی استاندارد
عضو شورای عالی نفت
عضو شورای توسعه شرق و غرب کشور
عضو شورای عالی پول و اعتبار
عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی
عضو ستاد مبارزه با مواد مخدر
* مسئولیتهای کنونی
ریاست قوه قضائیه جمهوری اسلامی
تولیت آستان قدس رضوی علیه السلام
دادستان کل دادگاه ویژه روحانیت
نماینده مردم شریف استان خراسان جنوبی در مجلس خبرگان رهبری و عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 محمود احمدی نژاد
محمود احمدی نژاد در سال ۱۳۳۵ هجری شمسی در روستای ارادان از شهرستان گرمسار، چشم به جهان گشود و از یک سالگی به همراه خانواده در تهران اقامت گزید
وی دوران تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و متوسطه خود را در این شهر گذراند و در سال 1354 با کسب رتبه 132 کنکور سراسری گزینش دانشجو، تحصیلات عالی خود را در رشته مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت آغاز کرد و در سال 1365 در مقطع کارشناسی ارشد همان دانشگاه پذیرفته شد و در سال 1368 به عضویت هیات علمی دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت در آمد و در سال 1376موفق به دریافت مدرک تحصیلی دکترای مهندسی و برنامه ریزی حمل و نقل از دانشگاه علم و صنعت گردید.
ایشان به زبان انگلیسی آشنایی دارند و طی سالهای تدریس در این دانشگاه و تدوین مقالات و پژوهشهای متعدد علمی، راهنمایی دهها پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی در زمینههای مختلف مهندسی عمران، راه و حمل و نقل و مدیریت ساخت را بر عهده داشته است.
دکتر احمدی نژاد پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در کسوت دانشجو و با شرکت در مجالس مذهبی و سیاسی وارد فضای سیاسی جامعه شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی با توجه به حضور در دانشگاه از پایه گذاران انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران بود و در دوران جنگ تحمیلی به عنوان داوطلب بسیجی در قسمتهای متعدد جبهه به ویژه مهندسی رزمی به خدمت پرداخت و این مهم را تا پایان دوران دفاع مقدس ادامه داد.
دکتر احمدی نژاد متاهل و دارای سه فرزند- دو پسر و یک دختر – میباشد.
مهمترین مشاغل دکتر احمدی نژاد:
• فرماندار ماکو
• فرماندار خوی
• مشاور استاندار کردستان
• مشاور فرهنگی وزیر فرهنگ و آموزش عالی در سال 1372
• استاندار استان اردبیل در سال های 1372 تا 1376
• عضو هیات علمی دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت از سال 1368 تا کنون
• شهردار تهران از سال 1382 تا 1384
• ایشان در نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران در سوم تیرماه 1384، از سوی ملت ایران به عنوان رییس جمهوری اسلامی ایران برگزیده شد.
احمدی نژاد، در جریان برگزاری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در 22 خرداد 1388 برای دومین بار به عنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد.
دکتر احمدی نژاد علاوه بر تدریس، راهنمایی دانشجویان و پرداختن به امور اجرایی، در زمینههای ذیل نیز فعالیت داشته است:
• روزنامه نگاری و نگارش مقالات متعدد سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی
• مدیر مسوول روزنامه همشهری و راه اندازی همشهری محله در 22 منطقه تهران، همشهری مسافر، همشهری دیپلماتیک، همشهری جوان، همشهری ماه و ضمیمه اندیشه، ضمیمه دانشجو و ...
• موسس و عضو انجمن تونل ایران
• عضو انجمن مهندسین عمران ایران
• عضو اولین شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران
• عضو اولین شورای مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش و عالی کشور
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
❇️خطای راهبردی حضرت آیت الله
✳️همین چند روز گذشته بود که عضویت آیت الله اعرافی در گروه واتساپی #فرید_مدرسی افشا شد. فرید مدرسی نفوذی اصلاح طلبان و واسطه #حسام_الدین_آشنا در حوزههای علمیه است. اکنون نیز آقای اعرافی با انتساب واژه آیت الله به #هادوی_تهرانی در پیام تسلیت خود به مناسبت درگذشت والد ایشان، بازهم دچار خطای راهبردی شده است.
✅ مثل اینکه آقای اعرافی اطلاعی از عملکرد و اقدامات مرجع خود خوانده جناب هادوی تهرانی(از ارکان تشکل غیر قانونی نشست دوره ای اساتید)، ندارد. شاید اگر هشدار انقلابی «آیت الله یزدی» به جناب #علوی_بروجردی (از سران حوزه غیر انقلابی) در مورد چاپ رساله اش و مرجع سازی او نبود، اکنون نیز شاهد چاپ رساله عملیه آقای هادوی تهرانی بودیم.
♻️ این در حالی است که سیره علما و مراجع از سالهای دور تاکنون، فرار از پذیرش منصب مرجعیت بوده است اما آقایان در حضور مراجع بزرگوار فعلی، خود را مرجع نامیده و رساله خود را چاپ و یا در سایت های شخصی خود نشر داده اند.
♨️حضرت آیت الله اعرافی! بزرگ نمائی فردی که با نشر استفائاتش در سایت شخصی خود در پی اعلان مرجعیت و خودنمائی است خطائی جبران ناپذیر است.
#حسین_کاظمی
#حوزه_غیر_انقلابی
#آیت_الله_اعرافی
#آنتی_سکولار
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ تمام ۵۰ ایالت آمریکا و واشنگتن دی.سی نتایج انتخابات ریاست جمهوری را تایید کردند
🔹 براساس گزارش سیانان، تمام ۵۰ ایالت آمریکا و واشنگتن دی.سی اکنون نتایج انتخابات ریاست جمهوری خودشان را تایید کردهاند و فرایند کالج الکترال به پیش میرود و نشست برگزیدگان دوشنبه برگزار میشود.
@mesagh