هدایت شده از mesaghمیثاق
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
34.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رمز ریال خطری جدی تر از استقلال بانک مرکزی در طرح جدید بانکداری
#نشر_حداکثری
🔹 در نسخههای جدید طرح بانکداری که بصورت عمومی منتشر نشده است؛ استقلال بانک مرکزی کمرنگ و موضوع مهمتری یعنی رمز ریال CBDC پیش برده میشود.
🔸رمز ریال اساساً پایهای تر و مخاطره برانگیز تر از موضوع استقلال بانک مرکزی و جزئی از سند ۲۰۳۰ میباشد.
🔹 دلیل مواجه هر روزه با طرح های متفاوت و نوشیدن جام زهرها و قبول طرح های غربی؛ عدم استفاده از طرح های خودی میباشد.
🔸 پس از انقلاب اسلامی اندیشکده ها و اندیشمندان طرح های درخوری را برای سیاست های بالادستی ارائه نموده اند که باید محل توجه مسئولین و جایگزین طرح های غربی شود.
#طرح_جدید_بانکداری
#رمزریال
_
✊ نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 چرا آیتالله سیستانی به قضایای اخیر عراق ورود نمیکند؟
👤 #حمید_خوش_آیند
🔹 خیلیها میگفتند که آیتالله سیستانی به زودی برای پایان دادن به درگیریهای اخیر در عراق ورود کرده و بیانیهای صادر خواهند نمود. کاملاً قابل پیشبینی بود که ایشان سکوت خواهند کرد. سکوتشان هم به معنای بیاعتنایی نیست.
🔸 آیتالله سیستانی شناخت کامل از فضای عراق دارند و به خوبی هم آقای صدر را میشناسند و در مواجهه با مسائل و تحولات درونی عراق هم محاسبات خاص خودشان را دارند.
✅ لذا در قضایایی که به وجود آمدن آنها متأثر از رفتارها و تاکتیکهای دائمالتغییر آقای صدر است و یکدفعه همه چیز عوض میشود ورود نمیکنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 دولت قبل اقتصاد کشور را به ته دره برد/ بانیان وضع موجود دست به توییت شدند و از وضعیت موجود انتقاد میکنند
👤 #مسعود_میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه:
🔹 دولت یازدهم از زمانی که روی کار آمد تا پایان دولت دوازدهم، مرتب به دولت قبلی میتاخت و برخی از دولتیها در آن زمان میگفتند که ما دولت را ته دره تحویل گرفتیم، در حالیکه دولت را ته دره تحویل نگرفتند، بلکه ته دره بردند.
🔸ما قبل از شروع به کار دولت سیزدهم، به دوستانمان در مجلس پیشنهادی دادیم که ساختاری را طراحی کنید که وقتی دولتها میخواهند عوض شوند شورایی مرکب از اعضای سه قوه، بررسی کنند که بر اساس شاخصهای کلان، اساسا دولت چه چیزی را به دولت بعدی تحویل میدهد.
✅ برای کشور ما ضروری است که شورایی تشکیل شود که دقیقا عملکرد دولت ها را در پایان دوره بررسی کنند و برای مردم تبیین کنند که دولت در چه وضعیتی کشور را به دولت بعدی تحویل میدهد.
🔹وقتی ما در دولتی ۲۹۰۰ هزار میلیارد تومان مصارف میآوریم اما شاهد رشد اقتصادی و سرمایهگذاری نیستیم و بهرهوری ما منفی است، آیا نباید حسابرسی شود که این مصارف کجا رفته و صرف چه چیزی شده است؟
💢 ما در دولت بنا نداشتیم که این حرف ها بزنیم، اما کم کم میبینیم که بانیان وضع موجود دست به توییت شدند و از وضعیت موجود انتقاد میکنند، این موضوع کمال بیمعرفتی است چرا که ما در حال آواربرداری اقدامات دوستان در دولت قبل هستیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 بیش از ۱۶ هزار روز از ربوده شدن جناب موسی صدر میگذرد، مشی سیاستورزی او چگونه بوده است؟
💬#فرهیختگان
🔹تابستان 70سال پیش، یعنی سال1331، روحانیت سنتی او را «آقازادهای» میدانست که بهخود اجازه داده ساختارهای مرسوم و ازکارافتاده سلسله شاهنشاهی را به نقد بکشد و خلاف جریان حاکم بر حوزههای علمیه حرکت کند.
🔸 آن سال، اولین سالی نبود که موسی صدر را آقازاده خطاب میکردند، بیشک فرزند و نوه مراجع شناسبودن، در این خطابه بیتاثیر نبوده اما علت اصلی آن، روایت متفاوت صدر پدر یعنی سیدصدرالدین صدر از اسلام بود. سیدصدرالدین به قم آمده بود تا در تربیت طلاب با شیخعبدالکریم حائرییزدی همکاری کند.
✅ درکنار روحیه نوگرایانه صدر، نقش محوری که سیدصدرالدین درمقابله با دستورات ضدمردمی خاندان پهلوی و رسیدگی به محرومان داشت، علقههای نوگرایی و دغدغهمندی را در صدر پسر پرورش میداد. همین علقهها صدر کوچک را در 13سالگی برسر زبانها انداخت؛ چراکه در زمانه قحطی و استبداد با نوشتن در روزنامه استوار، پا به میدان جدال برای محرومان گذاشته بود.
🔹در نوشتههایش از نقدهای معمول عبور میکرد و خطابههایش به ظالمان بود، در جایی میگوید: «وای بهحال بیچارگان این کشور. مصادر امور امروز ما چقدر گوشسنگین و دلسختند که گویی پنبه در گوش نهادهاند و معلوم نیست، مرجع تظلم کیست و چه کسی باید به داد مردم برسد و تا کی این وضعیت بلاتکلیفی ادامه خواهد داشت؟ اگر چنین است، باید گفت هرچه آید سال نو، گوییم دریغ از پارسال!»
🔸در نهم شهریور 1357 پیکر این قامت ناپدید شد و بهانه تهیه پادکستی از جانب گروه تهیه و تولید پادکستهای همیشه در میان با همکاری روزنامه «فرهیختگان» شد که می توانید در سایت گزیدهای از آن را بخوانید.
💢 امامموسی صدری که حتی با ربودهشدن، صدایش خاموش نشد و تاثیرش بر نسلهای بعد از خود انکارنشدنی است، امامی که یکی از چهرههای سیاسی-اجتماعی تاریخ معاصر بود و میخواست جهان را هم مانند جنوب لبنان به اتحاد انسانی برساند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
انتشار اسناد و خاطرات حضور جهادی رهبر انقلاب در زلزله سال ۱۳۴۷ فردوس برای اولین بار در «دوباره فردوس»
🔹همزمان با برگزاری رویداد ملی جهاد مقدس، کتاب «دوباره فردوس» روایت حضور جهادی آیتالله خامنهای در زلزله فردوس در سال ۱۳۴۷ رونمایی میشود.
حضرت آیت الله خامنهای بهعنوان یک روحانی مردمی و دغدغهمند، پس از اطلاع از وقوع زلزله فردوس در سال ۱۳۴۷ به این شهرستان سفر می کنند و طی حضوری دوماهه در این شهر ضمن جمعآوری کمکهای مختلف مردمی، پایگاه امداد روحانیت را ایجاد کرده و اقدامات مهمی را در خدمترسانی به مردم زلزلهزده فردوس سامان می دهند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چند برابر شدن ماليات خانه های خالی درصورت پرداخت نکردن آن
👤 #خاندوزی وزير اقتصاد:
🔹 برای 530 هزار واحد مسکونی خالی برگه مالياتی صادر و برای مالکان هم پيامک ارسال شده است
🔸 اعتراض حدود 70 هزار مالک مبنی بر خالی نبودن واحد مسکونی
💢 تعداد زيادی از مالکان اعتنايی به اين برگه ماليات نداشتند و نه اعتراض کردند و نه مبلغی پرداخت کردند.اين قشر به دليل ضريب خوردن ماليات در آينده متضرر خواهند شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 خانم یامامورا یک سفیر تمام عیار فرهنگی بود
✅ گفتوگو با آقای حمید حسام نویسنده کتاب مهاجر سرزمین آفتاب
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ اگر دولت روحانی بود، حل مشکل چشمه کوهرنگ به جای دوهفته، سه ماه طول می کشید
👤 باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹نیروهایی که استفاده شدند نیروهای متدین، حزباللهی و دلسوز هستند که بین مردم بودن آنها واقعاً جای تشکر دارد، برای مثال چشمه کوهرنگ گلآلود شد و دو استان کهگیلویه و چهارمحال آبشان به مشکل برخورد و گلآلود شد، من مهندسم و میدانم رفع این مشکل در بهترین حالت سه الی چهارماه طول میکشد اما وزیر نیرو رفت و با جمع کردن پیمانکاران و متخصصین در دو هفته این معضل را حل کردند، این قدرت جهادی و ایثار میخواهد. اگر این اتفاق در دولت قبل میافتاد طبیعتاً سه ماه مردم باید صبر میکردند تا مشکل حل شود
🔹نیروهایی که منصوب شدند چه در وزارتخانهها و چه جاهای دیگر بعضاً شناختی نسبت به اختیارات و کار بزرگی که دارند، ندارند؛ مثلاً ماجرای افزایش حقوق کارگران بنگاهها را با معضل روبهرو کرد و هیچکس دیگر جرئت برگرداندن تصمیم را ندارد. نیروهایی که بهکار گرفته شدهاند متدین و جهادی هستند اما برخی برای مسئولیت چندان مناسب نبودند و بعد از یک سال باید منتظر برخی جابهجاییها بود/ تسنیم
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 تعریف واشینگتن از «پاسخ سازنده» چیست؟
🔸 پاسخ ایران به آنچه آمریکاییها ارائه داده بودند، امروز در اختیار هماهنگ کننده اتحادیه اروپایی قرار گرفت و طرف آمریکایی بلافاصله با فرافکنی سعی کرد توپ را در زمین ایران بیاندازد.
🔸 «وِدانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: ما پاسخ تهران را به پیشنهاد خود از سوی طرفهای اروپایی دریافت کرده و در حال مطالعه آن هستیم اما متاسفانه پاسخ ایران سازنده نیست.
🔸 در این خصوص توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
🔻 رفتار آمریکا در طول مذاکرات نشان می دهد، این کشور تنها پاسخی را سازنده می داند که تامینکننده مطالبات واشینگتن باشد.
🔻 در موضع ثابت ایران در خصوص آمادگی برای پیوستن به توافقی قوی، پایدار و قابل اتکاء هیچ تغییری ایجاد نشده است.
🔻 با توجه به سابقه بدعهدی آمریکا و بیعملی اروپا و همچنین رفتار سیاسی آژانس، توافقی که تضمین قوی نداشته باشد و به ادعاهای پادمانی با رویکرد سیاسی پایان ندهد قطعا پایدار و قابل اتکاء نخواهد بود.
🔻 در توافقی که ناپایدار و بدون تضمین باشد، مطالبه اصلی ایران یعنی انتفاع اقتصادی و فراهم شدن زمینه سرمایهگذاری شرکتهای خارجی در ایران محقق نمیشود، پس نمیتوان چنین توافقی را قوی و متعادل دانست.
🔻 بر خلاف رویکرد زیادهخواهانه آمریکا، ایران همواره با ارائه ابتکارات جدید میز مذاکرات را فعال نگه داشته و تا زمانی که امکان نزدیک شدن دیدگاهها برای دستیابی به توافق قوی وجود داشته باشد به این روند ادامه خواهد داد.
🔻 در طول مذاکرات، طرف غربی به صورت مکرر با بهرهگیری از ابزارهای فرا مذاکراتی و فشارهای سنگین رسانهای تلاش کرده ایستادگی ایران بر مواضع منطقی و اصولی خود را مانعتراشی برای دستیابی به توافق معرفی کند.
🔻 این رفتار آمریکا پس از ارائه آخرین پاسخ ایران به پیشنهادات این کشور نیز با«غیر سازنده» عنوان کردن پاسخ ایران، همچنان ادامه دارد و بیانگر آن است که ظاهرا واشینگتن پس از ماهها مذاکره سخت و پیچیده، هنوز حاضر نیست مسئولیت اشتباهات گذشته خود را بپذیرد.
🔻 هرچند رفت و برگشتها بخشی از ذات مذاکره است و آمریکا نیز با تاکید بر این واقعیت اعلام کرده؛ «ما در حال بررسی پاسخ ایران هستیم تا بدان پاسخ دهیم»، اما برای حفظ روند رو به جلوی حاکم در این مرحله از مذاکرات تا حصول توافق، اتخاذ «تصمیم سیاسی» از سوی واشینگتن اقدامی ضروری و الزامی است که میتواند مذاکرات طولانی را با نتیجهای متعادل همراه سازد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 گندم، پهپاد و ماهواره؛ هشدار والاستریتژورنال دربارهی گسترش روابط ایران و روسیه
🔻 طی ماههای اخیر روابط روبهرشد ایران و روسیه در کانون توجه رسانههای غربی قرار گرفته و سیلی از گزارشها و تحلیلهای مختلف در اندیشکدهها و حتی نهادهای دولتی کشورهای غربی در همینباره تولید شده است. طبیعتاً این گزارشها با عینک بدبینی و بدگمانی به این روابط نگاه میکنند، اما در عین حال، ناگزیر، به جنبههایی از این روابط نیز میپردازند که تأمینکنندهی نیازهای هر دو کشور در مقطع کنونی و تضمینکنندهی ادامهی مقاومت تهران و مسکو در مقابل تحریمها و فشارهای دیگر غرب هستند.
🔻 روزنامهی آمریکایی والاستریتژورنال اخیراً طی گزارشی تحت عنوان «ایران و روسیه دارند با غلات، پهپاد و ماهواره یک ائتلاف با هم تشکیل میدهند» به همین موضوع پرداخت و از تبادل غذا تا تجارت پهپاد و ارسال ماهواره به فضا توسط دو کشور را «موجب نگرانی آمریکاییها» توصیف کرد.
🔻 آنچه در ادامه میخوانید، ترجمهی گزارش والاستریتژورنال است. لازم به ذکر است که مشرق صرفاً جهت اطلاع نخبگان و تصمیمگیران عرصه سیاسی کشور از رویکردها و دیدگاههای محافل رسانهای-اندیشکدهای بینالمللی این گزارش را منتشر میکند و دیدگاهها، ادعاها و القائات این گزارش لزوماً مورد تأیید مشرق نیست.
▫️ mshrgh.ir/1413935
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 تعریف واشینگتن از «پاسخ سازنده» چیست؟
🔸 پاسخ ایران به آنچه آمریکاییها ارائه داده بودند، امروز در اختیار هماهنگ کننده اتحادیه اروپایی قرار گرفت و طرف آمریکایی بلافاصله با فرافکنی سعی کرد توپ را در زمین ایران بیاندازد.
🔸 «وِدانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: ما پاسخ تهران را به پیشنهاد خود از سوی طرفهای اروپایی دریافت کرده و در حال مطالعه آن هستیم اما متاسفانه پاسخ ایران سازنده نیست.
🔸 در این خصوص توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
🔻 رفتار آمریکا در طول مذاکرات نشان می دهد، این کشور تنها پاسخی را سازنده می داند که تامینکننده مطالبات واشینگتن باشد.
🔻 در موضع ثابت ایران در خصوص آمادگی برای پیوستن به توافقی قوی، پایدار و قابل اتکاء هیچ تغییری ایجاد نشده است.
🔻 با توجه به سابقه بدعهدی آمریکا و بیعملی اروپا و همچنین رفتار سیاسی آژانس، توافقی که تضمین قوی نداشته باشد و به ادعاهای پادمانی با رویکرد سیاسی پایان ندهد قطعا پایدار و قابل اتکاء نخواهد بود.
🔻 در توافقی که ناپایدار و بدون تضمین باشد، مطالبه اصلی ایران یعنی انتفاع اقتصادی و فراهم شدن زمینه سرمایهگذاری شرکتهای خارجی در ایران محقق نمیشود، پس نمیتوان چنین توافقی را قوی و متعادل دانست.
🔻 بر خلاف رویکرد زیادهخواهانه آمریکا، ایران همواره با ارائه ابتکارات جدید میز مذاکرات را فعال نگه داشته و تا زمانی که امکان نزدیک شدن دیدگاهها برای دستیابی به توافق قوی وجود داشته باشد به این روند ادامه خواهد داد.
🔻 در طول مذاکرات، طرف غربی به صورت مکرر با بهرهگیری از ابزارهای فرا مذاکراتی و فشارهای سنگین رسانهای تلاش کرده ایستادگی ایران بر مواضع منطقی و اصولی خود را مانعتراشی برای دستیابی به توافق معرفی کند.
🔻 این رفتار آمریکا پس از ارائه آخرین پاسخ ایران به پیشنهادات این کشور نیز با«غیر سازنده» عنوان کردن پاسخ ایران، همچنان ادامه دارد و بیانگر آن است که ظاهرا واشینگتن پس از ماهها مذاکره سخت و پیچیده، هنوز حاضر نیست مسئولیت اشتباهات گذشته خود را بپذیرد.
🔻 هرچند رفت و برگشتها بخشی از ذات مذاکره است و آمریکا نیز با تاکید بر این واقعیت اعلام کرده؛ «ما در حال بررسی پاسخ ایران هستیم تا بدان پاسخ دهیم»، اما برای حفظ روند رو به جلوی حاکم در این مرحله از مذاکرات تا حصول توافق، اتخاذ «تصمیم سیاسی» از سوی واشینگتن اقدامی ضروری و الزامی است که میتواند مذاکرات طولانی را با نتیجهای متعادل همراه سازد.
▫️ NourNews.ir/n/105312