هدایت شده از mesaghمیثاق
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ امام حسین به مادر دو شهید اصفهانی
کامل این گفتگو را در کانال یوتیوبی ماورا ببینید
هدایت شده از mesaghمیثاق
#عکس_نوشت | ادوار کوئیروگا وارگاس (حسین) تازه مسلمانی از پرو:
✅ اسلام مسیر درستی است که می تواند کمک کند و زندگی جوانان را بهتر کند.
https://rahyafteha.ir/99540/
#رهیافته
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدئوی طنزی که برای رشوه دادن به افسران و عبور از مرز بخاطر شرکت نکردن در جنگ پر بازدید شد😁
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش و پاسخ عجیب بایدن به آتش سوزی مهیب هاوایی
🔺وقتی از او در مورد افزایش تلفات آتشسوزیهای هاوایی سوال شد، رئیس جمهور ایالات متحده جواب داد: «نظری ندارم!»
🌎 آمریکا
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدئویی از برخورد قطار با یک کامیون که باعث انفجار مهیب می شود
🌎 اندونزی
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ملاقات دختر ایزدی کرد با داعشی که به او در ۱۴سالگی تجاوز کرده
🩸اگر مدافعان حرم نبودند این بلا رو سر ناموس ایرانی درمیآوردن
📌حالا بعد این همه جان فشانی های مدافعین حرم بعضی هرزه های زن زندگی آزادی که از ترس داعش زمانی تو لونه هاشون بودن الان به خانواده های معظم این شهدا جسارت کرده و هتک حرمت می کنند.
#مباد_این_خاک_بی_رؤیا
#مباد_این_شهر_بی_غیرت
هدایت شده از mesaghمیثاق
15.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ زیبای «نگاه آخر...»
[اون نگاه آخرت از جلو چشمام نمیره...
کی میگه تو اسیری؛
دنیــــا به چشمات اسیــره...]
#شهید_محسن_حججی🕊
هدایت شده از mesaghمیثاق
مقام محمود 18.mp3
10.84M
#مقام_محمود ۱۸
※ و أسئلهُ أن یُبَلّغنی المقامَ المَحمود لکم عندالله.
#استاد_شجاعی | #استاد_عالی
شوخی و بچه بازی نیست!
خواستن مقام محمود، یعنی خواستن مقام اهل بیت علیهم السلام!
✘ هم نوع تلاش خاصی میخواد!
✘ هم امتحانهای خاصی میشیم!
✘ هم فقط از همون یک مسیری که معرفی کردن بهمون، باید رد بشیم!
وگرنه ... حتماً نمیرسیم !
منبع : کارگاه مقام محمود
هدایت شده از mesaghمیثاق
نقش زنان پس از واقعه عاشورا
زنان مدينه و بني هاشم
♻️بعد از واقعه کربلا، زنان مدينه، بر سر قبر رسول خدا(صلي الله عليه وآله) رفتند و مراسم عزاداري برپا نمودند.
♻️آنان بدون هيچ هراسي از دستگاه حاکمه، با شور و شعور، دست به اقدامي مهم زدند. آنان با رفتن بر سر قبر پيامبر(صلي الله عليه وآله)، با زيرکي و تيزبيني، به همه نشان دادند که اين فرزند رسول خداست که به شهادت رسيده است.
♻️و پس از آن تا يک سال، روز و شب، در مدينه نوحه سرايي مي کردند.
امام صادق (عليه السلام) نيز در اين زمينه مي فرمايند:
«پس از واقعه کربلا، هيچ زن هاشمي، سرمه به چشم نکشيد و خضاب نکرد. دودي نيز از خانه بني هاشم برنخاست تا پنج سال که عبيدالله بن زياد کشته شد.»
و اين نشانگر نقش اساسي و مهم زنان در حفظ و تداوم نهضت حسيني بود.
♻️اينان با عزاداري هاي پي در پي، در حقيقت، به مبارزه عليه حکومت بيدادگر يزيد برخاستند و با حرکت هاي مثبت که در نهايت لطافت و ظرافت انجام مي شد، در اذهان تأثير به سزايي گذاشتند.
♻️زنان انصار نيز به همراهي زنان بني هاشم، زمينه را براي شروع مبارزاتي نو بر ضد دستگاه بني اميه فراهم ساختند، و با شعور ديني و سياسي خويش، گامي بلند در احياي نهضت عاشورا برداشتند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙لطفا گوش کنید مخصوصا اونایی که میگن هرکه هر گناهی میکنه به خودش مربوطه ...
هدایت شده از mesaghمیثاق
radio-qom-02_05_15.mp3
36.97M
#صوت
#جریان_شناسی
♦️موضوع: زنان در عصر پهلوی دوم
🎙محسن مومنی
۱۵ مرداد ۱۴۰۲
رادیو قم
هدایت شده از mesaghمیثاق
♦️گونهشناسی الگوی شخصیت زن در رسانه ملی
یادداشت دوم
تلویزیون هر روزه در قالب فیلمها و مجموعههای نمایشی ایرانی، تصویرهایی را از جامعه، خانواده، افراد و سبک زندگی آنها ارائه میدهد که میتواند برای بیننده معانی و پیامدهای متفاوتی داشته باشد. برای گونهشناسی، طبقهبندی و تفکیک این تصاویر از یکدیگر میتوان مدخلهای متفاوتی را برگزید. در این نوشتار تلاش شده تا با نگاهی هویتی و فرهنگی گونههای مختلف تصویر شخصیت زن از یکدیگر تفکیک گردد.
1. زن نمایشی:
فیلمها و مجموعههای تلویزیونی ایرانی انباشتهای از تصاویر کاریکاتوری و نمایشی از زنان در قالبها و اشکال مختلف است که با واقعیات و آرمانهای زندگی زنان ایرانی هیچ تناسبی ندارد. بهطور خاص نمونه این زن نمایشی را میتوان در دو نوع بد و خوب، یا مورد نفی و مورد تأیید مشاهده کرد. زنان نمایشی بد آنهایی هستند که در قالب مادرهای الکی مهربان و کاملا منفعل، مادرشوهرهای بدجنس، زنان خبیثی که همسر دوم و یا صیغهای هستند، زنان خانهدار احمق، دختران جوان احساسی و خام که فریب میخورند و... زنان نمایشی خوب نیز معمولا مادربزرگهای فوق العاده مهربان، دختران بسیار فهمیده و عاقل و بعضا با یک چادر مصنوعی روی سرشان، زنان فداکار که حتی شوهران دزد و معتاد و بیوفایشان را صرفا از روی عشق رها نمیکنند، زنان شاغل و موفقی که شبیه مردان هستند و...
آنچه این تصویرسازیها را شدیدا مخدوش و معیوب ساخته، تمرکز روی یک یا چند ویژگی است که به شکل مصنوعی و اجباری به شخصیتهای داستانهای آبکی الصاق شده است. این زنان آن قدر دور از انتظارند و آنقدر با واقعیات ملموسی که زنان ایرانی با آن درگیرند دور هستد، که میتوان آنها را نسخه نمایشی زنان در رمانهای عامه پسند دانست. ظاهرا هدف از ارائه این تیپهای معیوب این است که بیننده از یک الگوی شخصیتی و رفتاری دوری جوید و به نوع دیگر نزدیک شود. اما متأسفانه این هدف بسیار دشوار و پیچیده است و تیپ های مزبور نه تنها کمکی جهت رسیدن به آن نمیکنند بلکه اسباب دورتر شدن از آن هستند.
2. زن واقعی:
در سالهای اخیر برخی مجموعههای تلویزیونی با مضامین اجتماعی و تاریخی و همچنین پارهای از برنامههای مستند توانستهاند تا حدودی تصویرگر واقعیاتی پیرامون زنان جامعه ما باشند. آنچه در اغلب این آثار به چشم میآید محدود شدنشان به نمایش زنانی است که به نوعی با مسائل اجتماعی کلان مانند اعتیاد، طلاق، فرزندان بزهکار، تنگی معیشت و نظایر آن درگیر هستند. در واقع این برنامهها زنان را معمولا در شرایط خاصی نشان میدهند که گرچه در جامعه ما فراوان وجود دارند اما واقعیت ملموس زندگی تمام زنان یا تمام زندگی یک زن درگیر مسائل خاص نیست. انتخاب پارهای از بخشهای زندگی زنان در این موارد و حذف سایر ابعاد زندگی آنها هرچند عامدانه نیست، اما به نوعی تحریف واقعیات از طریق کاستن از آن و برجسته کردن وجوه خاصی از آن است. این مورد، از جمله مواردی است که در بررسی ناکامی الگوی شخصیت زن در تلویزیون مهم به شمار میآید.
3. زن آرمانی:
یکی از اهداف رسانه فرهنگیِ پیشرو، غیر از ترسیم واقعیات و پاسخوگویی به نیازهای واقعی مخاطبان، ترسیم افقهای متعالیتر و ارتقاء بخشیدن به نیازهای مخاطبان است. ظاهرا در پیگیری این هدف است که گه گاهی شاهد پخش آثاری هستیم که سعی دارند زنان موفق و واجد ویژگیهای برجسته را همچون الگو و آرمانی برای سایر زنان ترسیم کنند. آنچه معمولا در این راستا تولید و پخش میشود مجموعههای مستندی است که به معرفی و مصاحبه با همسران و مادران شهدا و جانبازان، مادران فرزندان ناتوان، زنان مشغول به فعالیتهای خیریه و مانند آن اختصاص دارد و البته برنامههای مذهبی و خانواده که با دعوت از کارشناسان، سعی دارند زنان را برای رسیدن به زندگی مطلوب راهنمایی کنند.
✍ ابوالفضل اقبالی