eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
188.1هزار عکس
170.7هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️توصیف تمدن فاسد غرب توسط وزیر تروریست امورخارجه آمریکا مایک ! ♦️ما یک دوره‌ی آموزشی کامل برای دروغ گویی و خیانت و دزدی داشتیم!
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اگر بخواهی تمدنی را نابود کنی ،سه راه دارید 💬 1️⃣.نابود کردن خانواده 2️⃣.نابود کردن آموزش 3️⃣.بی اعتبار کردن الگوها ✅ چرا غربی ها به دنبال پیاده کردن سند۲۰۳۰ درایران هستن؟
🔺ظریف: رهبران سه کشور اروپایی -که برای انجام تعهدات خود تحت برجام به امضای مقامات دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (از سازمان‌های تحت نظارت وزارت خزانه‌داری آمریکا) نیاز دارند- هیچ کاری برای حفظ برجام انجام نداده‌اند؛ برجام به خاطر ایران زنده است و نه سه کشور اروپایی! ➕ هرچند گستاخی امروز اروپاییها، نتیجه انفعال های گذشته و ادامه دادنِ برجام با آنها (بعد از خروج هماهنگِ آمریکا) می باشد اما این موضع جناب ظریف قطعا قابل تقدیرست؛ فقط باید امیدوار بود که این موضع گیریها (برعلیه اروپا) برای کدخدا دانستنِ مجدد آمریکا با شروع دولت بایدن (آنهم بعد از مزاحم خواندنش با خروج از برجام) نباشد!
♻ پست خواندنی حمید رسایی درباره اظهارات جدید دکتر حداد عادل: ‏‌چرا برای ‎ شیفتگان وحدت‌اید اما به وقت ‎ اثری از شما و ائتلافتان نیست؟
🇮🇷 ایران من ‏راجع به اسرائیل می‌گویند رژیمی که رؤیای نیل تا فرات داشت، دور تا دور خود را دیوار حائل کشیده است. راجع به آمریکای امروز نیز باید گفت کشوری برای حفاظت از منافع خود در عراق و افغانستان، سنگرهای نظامی ایست-بازرسی تدارک دیده بود، امروز برای حفاظت از کاخ سفید همان سنگرها را برپا کرده. ‏دیروز دغدغه‌ ما وارد کردن تسلیحات ابتدایی بود، امروز دغدغه دشمنان ما نرسیدن موشک‌های دوربرد نقطه‌زن به دست حامیان منطقه‌ای ما است. دیروز نگران تهاجم دشمن به مرزهای خود بودیم و امروز نگرانی دشمن رسیدن ایران به مرزهای رژیم جعلی اسرائیل و گسترش نفوذ کشور به دریای سرخ و مدیترانه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همایش قم هم اکنون به دلایل کاملاً نامعلوم برق قطع شد ولی همایش لغو شده و نخواهد شد منتظر حوادث کاملاً اتفاقی دیگر هم هستیم ولی بازم همایش قطع و کنسل نخواهد شد
گویا دبیرکل خواسته تا جمهوری اسلامی ایران و چند کشور دیگر (کومور، کنگو، نیجر، زیمباوه و...) به دلیل عدم پرداخت حق عضویت سالانه شان فعلا (موقتا) از در مجمع عمومی محروم شوند؛ هرچند پرداخت حق عضویت برای سازمان بی خاصیتی که تاکنون درقبال تحریمهای خصمانه علیه کشورمان و برای آزاد سازی منابع بلوکه شده کشورمان هیچ واکنش و اقدامی انجام نداده، بی فایده بنظر میرسد اما جالب مواجهه کاربران فضای مجازی با این خبر است که برخی به ادعای دولت محترم مبنی بر بلد بودنِ کنایه زده اند، برخی دست به جمهوری اسلامی زده اند و برخی نیز دوباره را نشانه گرفته اند تا مثل همیشه همه چیز را بر سر منتقدینِ آن خالی کنند!
🔺سایت چاپلوس دولت چنان تیتر زده "ریزش برق‌آسای قیمت خودرو"، هرکی ندونه فکر میکنه سمند شده ۳۰میلیون !! پ.ن: قیمتش در شروع دولت دوم آقای روحانی ۳۰ میلیون بود! 💬سیدامیر سیاح
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 «چرا ایران از آمریکا و انگلیس واکسن نمی‌خرد؟» 💬 🔹 مشکل ایران با واکسن فایزر و مدرنا به خاطر عدم مسئولت پذیری این شرکت‌هاست؛ آمریکا اعلام کرده مسئولیتی در قبال واکسن‌ها بر عهده نمی‌گیرد؛ واکسن‌هایی که عوارض جانبی آنها مشخص نیست. ✅ کره جنوبی هم که این واکسن‌ها را خریده، استفاده از آنها را متوقف کرده تا عوارض جانبی آن مشخص گردد.
آیت الله موسوی اصفهانی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر همدان: ◻️ کردن مسئولانی که در نظارت بر بازار کوتاهی کردند، در کنار برخورد با بازاریان متخلف بسیار ضروری و مهم است. ◻️ گاهی اوقات احساس می کنیم که گویی مسؤولان،مردم را کرده اند. ◻️ مردم می‌دانند که حساب برخی افراد و دولتمردان از حساب ولایت جداست./خبرگزاری حوزه 🔺 ملت شریف ایران شکایات مربوط به آقای حسن روحانی را از کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی پیگیری می نمایند. 🔺لینک شکایت ملت بزرگ ایران از آقای حسن روحانی https://asle90.24on.ir/n/3
▪️مرگ 55 نفر در آمریکا بعد از دریافت واکسن‌های فایزر و مدرنا 🔹بر اساس گزارش‌هایی که در سامانه فدرال «گزارش عوارض جانبی واکسن» در آمریکا ثبت شده، 55 نفر در این کشور بعد از دریافت یکی از واکسن‌های «فایزر» یا «مدرنا» جان باخته‌اند و صدها نفر دچار عوارض بعضاً تهدیدکننده حیات شده‌اند. ⛔️در یکی از این موارد، یک مرد ۶۶ ساله ساکن خانه سالمندان در کلرادو، یک روز بعد از دریافت واکسن مدرنا احساس خواب‌آلودگی داشت و در رختخواب ماند. صبح روز بعد، در روز کریسمس، این فرد در حالی که آرام در جای خود قرار داشت، با چشمان نیمه باز و دهان کف کرده دیده شد. او دیگر نفس نمی‌کشید و بدون نبض بود. "فارس"