eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
185.3هزار عکس
167.2هزار ویدیو
1.9هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️‏از صحت و سقم نامه محرمانه شورای نگهبان به لاریجانی خبر ندارم. اما اینکه این نامه محرمانه اولین بار توسط کارشناس BBC منتشر شده، خودش جای سوال دارد! ارتباط لاریجانی و تیمش با کارشناس شبکه‌های معاند چیست؟! ✍️محمد پازوکی 🔹علی لاریجانی الان تو وضعیتیه که حاضره اینهمه ثروت و رانت و برای خودش جمع نمی‌کرد ولی لااقل از سپهر سیاسی کشور حذف نمی‌شد. با اینکه الان حاضر کل ثروتش و بده ولی از کمای سیاسی به مرگ نرسه، ولی تهش باز از ترس مرگ داره خودکشی می‌کنه! ✍️سیدهانی هاشمی
🔴 درباره خطاهای جمهوری اسلامی 👤 🔹 خطاهایی که در ذهن تان از جمهوری اسلامی دارید را فهرست کنید: هواپیمای اوکراینی، اختلاس ها، تخریب خانه زن کرمانشاهی، برجام، طبری، گرانی ها و بدسلیقه گی در برخورد با بیحجاب و بی تدبیری در آبان....عقب تر برویم. ماجرای اعتراف مازیار ابراهیمی، کهریزک، کرسنت، کوی دانشگاه، قتل های زنجیره ای، ماجرای همسر سعیدامامی و... 🔸 با این خطاها چطور باید برخورد کنیم؟ این خطاها نشانه چیست؟ اگر همین دست خطاها در آمریکا بود برخورد ما چگونه بود؟ آیا در بوق وکرنا نمی کردیم؟ اساسا انقلاب کردیم که به اینجا برسیم؟ ✅ در اصل سوال دقیقتر و از منظر سوادرسانه اینست که چه وقت می توان این خاطره های تلخ در جمهوری اسلامی را خطا دانست و چه وقت خط؟ چه وقت موردی است و چه وقت نمادی؟ چه وقت از این و آن است وچه وقت از ساختار و نظام؟ 🔹 پاسخ را باید در تعمیم جست. قواعد تعمیم چیست؟ چطور می توان از یک آسیب به یک جریان رسید؟ 🔸 5 گام برای تعمیم مدبرانه وجود دارد. 1️⃣ رویداد را کامل ببینیم. مثلا اگر قصاص نوید افکاری را ببینیم اما درخواست مادر مقتول را نبینیم دچار خطای تحلیل در فهم مصداق شدیم. 2️⃣ برای تعمیم جزء به کل باید نمونه های تکرار شده را با دقت رصد کنید. چندتا مازیار ابراهیمی؟ چند تا هواپیمای اوکراین؟ 3️⃣ تکرار را باید در ابعاد زمانی و مکانی ببینیم. مثلا چند نمونه از قتل های زنجیره ای در 40 سال انقلاب داشتیم؟ 4️⃣ آیا خیز اصلاح وجود دارد یا خیر؟ حرکت رو به جلوست یا خیر؟ مثلا نظام چه کرد که کهریزک تکرار نشود؟. برای تحلیل پیشرفت ها و یا پسرفت ها حتما باید موانع نیز به عنوان یک متغیر کلیدی دیده شود. جالب اینکه در تمام خطاهای صورت گرفته طی سالهای اخیر خود جمهوری اسلامی پیشرو در کشف و برخورد باآنها بوده است. 5️⃣ و از همه مهمتر. نسبت خطا را با ساختار ببینیم. اینکه خطا از فرد است یا ساختار یا نظام؟ خطای فرد و ساختار ممکن است. چون نه فرد عصمت دارد و نه قواینن ما. اما آیا نظام ما هم دچار خطای راهبردی است؟ مثلا اگر ظلمی در کلبه پیرزن کرمانشاهی رخ می دهد و در این خطا هم فرد مقصر است و هم قواینن شهرداری، آیا این خطا مورد تائید نظام است؟ آیا خیز اصلاح نداشته و ندارد؟ برای استدلال استقرایی باید این 5 گام را در کنار هم تحلیل کرد. ✅ جمهوری اسلامی مدعی حکومت عصمت نیست. حکومت معصوم نیز عصمت نداشت؛ ما که جمله خاک پای قنبریم. ما حتا در تحقق عدالت بسیار عقب مانده ایم. عقب نه به معنی عقبگرد؛ بلکه به معنی جاماندن از قله های عدالت. اما اصل اینست که در حال حرکت ایم و جهت درست است. با این حال این حرکت را باید با همین مردم انجام داد. خودمانیم. هرچه هست از ماست و نه بیرون ما. بضاعت مان را ببینیم. موانع را نیز. دشمنی ها را که هر روز عمیق تر و پیچیده تر می شود. 🔹 حالا این تعمیم را با کازینوی سرمایه داری و اوباش در ابعاد جهانی مقایسه کنید. 🔸 پلیس 8 دقیقه و 46 ثانیه به گردن جورج فلوید فشار می آورد و این در حالی است که او در دو دقیقه و 53 ثانیه آخر کاملا بی هوش شده است. اما فشار زانوی پلیس همچنان ادامه دارد. گوئی از ابتدا قرار است بمیرد و ماجرا تنها یک حادثه از سر عصبانیت نیست. جالب اینکه وقتی مردم معترض به خیابان ها می ریزند؛ در همان ایام خبر چند تجاوز نژادپرستانه دیگر توسط پلیس منتشر می شود. گوئی کشتار نژادپرستانه یک خط است نه خطا. 💢 آمار هم نشان می دهد: 1109 قتل نژادپرستانه تنها در سال 2019 در آمریکا.
🔴 جوانان و متخصصان هر استان در طرح و ارائه راهکار مسائل خود، پیشگام باشند. 👤 🔹 یکی از تاکیدات ما همواره این بوده است که متخصصان، جوانان و پیشکسوتان هر استان باید در شناخت و طرح مسائل خود پیشگام شوند و در جلسات مشترک با یکدیگر راه‌حل‌ها را به اشتراک بگذارند تا پاسخ صحیح مسائل به صورت جمعی معین گردد. 🔸 این پیشگامی و رسیدن به راهکار مشترک توسط نخبگان نیز مورد استقبال مسئولان کشور است و می‌تواند مصداق روشن مشارکت دادن مردم در اداره کشور تلقی گردد. ✅ جلسات همفکری حتما باید به خروجی مشخص ختم شود؛ فعالان استانی نباید به حداقل‌ها و گعده‌ها اکتفا کنند بلکه باید با دعوت از متخصصان و رسیدن به راهکار‌های متقن و مشخص، به هدایت عملیاتی موضوعات جاری کمک نمایند. 🔹 هم در «رفع مشکلات و یافتن پاسخ مسائل» و هم «ارائه طرح‌های ایجابی» برای ارتقاء مولفه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی باید نقش‌آفرینی داشت. 🔸 از جمله بحث‌های استان کهگلویه و بویراحمد، رفع مشکلات عشایر و همچنین تامین مطلوب نیازهایی اولیه نظیر بهداشت، مسکن و آموزش است که می‌بایست با ارائه مدل و الگوی بومی، زیست شایسته را برای این خانواده‌ها فراهم نمود. ✅ زمینه ارائه این الگوی بومی با پیشگامی خود جوانان و متخصصان بومی استان فراهم خواهد شد. 🔹 فعالان استانی باید بودجه را بشناسند و با نمایندگان استان خود پیرامون بهسازی ردیف بودجه‌های مربوطه تبادل نظر کنند و در این راستا نقطه‌نظرات کارشناسی خود را به مجلس و سازمان برنامه و بودجه منتقل کنند. 🔸 بودجه حوزه سلامت، اشتغال و ... از جمله مواردی است که می‌تواند مورد مطالبه و نقد فعالان استانی قرار بگیرد. ✅ تعیین اینکه چه اولویتی می‌تواند به پیشرفت بیشتر استان و ایجاد شغل بیشتر منجر شود، می‌تواند از جمله پیشنهادهای شما به مسئولان استان و کشور باشد. 🔹 معرفی مزیت‌های نسبی استان نظیر جنگل‌های بلوط، گیاهان دارویی و به تبع آن صنایع تبدیلی مربوط می‌تواند موجب محور شدن هر استان در سطح ملی برای برخی موضوعات باشد. چنانکه برخی شرکت‌های دانش‌بنیان پیشنهاد شکل‌گیری صنایع تبدیلی برای استفاده از محصول درخت بلوط به عنوان نهاده دامی را داده‌اند. 🔸 صیانت از میراث فرهنگی و قابلیت‌های فرهنگی این استان بسیار ارزشمند است که نباید در لابلای مسائل و مشکلات اقتصادی کمرنگ شود. 💢 همچنین پیش از سخنان دکتر جلیلی جمعی از فعالان استان کهگیلویه و بویراحمد به ارائه نقطه نظرات خود پیرامون مسائل استان پرداختند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چگونه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها اجازه ندادند عده‌ای تاریخ را لوث کنند؟ 👤 ✅ چرا محل قبر تنها دختر پیامبر(ص) مجهول مانده است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شخصیت منتظری حلقه وصل لیبرال‌ها و منافقین بود. 👤 ✅ نحوه پیوند این‌ها چگونه است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آیا می‌توان کل اموال را قبل از مرگ وصیت کرد؟ ✅ همه‌چیز درباره پروسه انحصار وراثت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ۱۰ تصمیم برای بازار سرمایه در جلسه ستاد اقتصادی دولت 👤 1️⃣ در سال ۱۴۰۱ سقف گاز خوراک معادل قیمت گاز صادراتی حداکثر ۵۰۰۰ تومان سقف سوخت صنایع فولادی و معادل ۴۰% خوراک پتروشیمی و حداکثر ۲۰۰۰ تومان. 2️⃣ مقرر شد مالیات شرکت های تولیدی 5% کاهش داشته باشد 3️⃣ در سال ۱۴۰۱ فرمول حقوق معادن تغییر نکند. 4️⃣ در سال ۱۴۰۱ معادل مالیات نقل و انتقال سهام جهت تقویت تثبیت برگردانده شود. 5️⃣ مبلغ ۳۰ هزار میلیارد تومان جهت افزایش سرمایه صندوق تثبیت بازار تخصیص داده شود. 6️⃣ 10% وجوه حاصل از عرضه اوليه سهام دولتی جهت بازارگردانی اختصاص پیدا می‌کند. 7️⃣ انتشار اوراق دولتی در بازار منوط به جریان ورودی ۵۰% به بازار سرمایه شده است. 8️⃣ بانک مرکزی نرخ تسعیر بانکها را معادل ۹۰% نرخ نیما در 6 ماهه گذشته اعلام می‌کند. 9️⃣ رئیس سازمان بورس برای جلسات ستاد اقتصادی و تصمیم گیری برای انتشار اوراق دعوت می شود. 🔟 بانک مرکزی موظف شد در بازار بین بانکی و بازار ثانویه مداخله کرده و سقف نرخ سود را در ۲۰% نگه دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روس‌ها از دست دولت قبل ناراحت شدند و محصولات کشاورزی ما را برگشت زدند! 👤 ، مجری طرح توسعه گلخانه‌ها 🔹 در اواخر دولت قبل، روس‌ها به وزارت جهاد کشاورزی نامه نگاری کردند که بیایید استانداردهای محصولات کشاورزی دو کشور را با هم تطبیق بدهیم. ✅ متاسفانه وزارت کشاورزی وقت، به نامه روس‌ها بی توجهی کرد و این بی‌توجهی ما، آنها را ناراحت کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جوانان، خودتان را برای مدیریت کشور آماده کنید. 👤 ✅ مراقب باشید که بر همین صراط مستقیم پیش برید. یعنی همین انگیزه را حفظ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ساختمان پلاسکو چه بود و چه شد؟ ✅ روزشماری برای افتتاح ساختمان جدید پلاسکو.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اسرائیل توانایی نابود کردن برنامه هسته‌ای ایران را ندارد. 💬 : ✅ مسئولان اسرائیلی توانایی عملی کردن تهدیدهای خود علیه ایران را نداشته و بزرگنمایی می‌کنند...
💠 پیشنهاد خطرناک. دست دزد را باید قطع کرد نه اینکه باز گذاشت!
💠 دربارۀ عشق ۴۲. عشق در قرآن (۱۵) خدای لطیف آیات متعددی در قرآن است که خدای سبحان را به «لطیف» وصف می‌فرماید: «اللَّهُ لَطِيفٌ بِعِبادِه» [شوری: ۱۹] «إِنَّ اللَّهَ لَطِيفٌ خَبِيرٌ» [حج: ۶۳؛ لقمان: ۱۶] و «إِنَّ رَبِّي لَطِيفٌ لِما يَشاءُ» [یوسف: ۱۰۰] در معنای «لطیف» دو ویژگی دقت و رقت و رفق و مدارا را می‌توان دریافت. او به بندگان خود لطیف است، یعنی خدای سبحان به همۀ بندگان خود احاطه دارد و در همۀ آن‌ها نفوذ و در باطن ایشان حضور دارد و با آنان با دقت و رفت و رفق و مدارا رفتار می‌کند. آری لطف خدای سبحان به همۀ موجودات زمینی و آسمانی است و همه در احاطه و نفوذ او هستند و با همه با رقت و مدارا رفتار می‌کند. اما نسبت به انسان این لطافت و رفاقت مشهود است، چنان‌چه از زبان یوسف علیه السلام نقل می‌کند: «إِنَّ رَبِّي لَطِيفٌ لِما يَشاءُ» [یوسف: ۱۰۰] «پروردگار من به هرکه بخواهد لطف کند» چنان‌چه همواره او همواره نسبت به من احاطۀ حبی داشت و در باطن من نفوذ کرد و حضوری کارساز داشت و دست عنایت و منت او بر سر من بود و از بلاهای مختلف رهانید و سختی‌ها و محنت‌های طاقت‌فرسا را آسان کرد، و با دقت و رفاقت و ملاطفت مرا از همۀ سختی‌ها و محنت‌ها رهایی داد، سختی‌ها و محنت‌هایی که هریک می‌توانست موجب نابودی من شود، اما همۀ آن‌ها را به در جهت غیر آن‌ها بکار برد، نه بردگی مانع شد، و نه زندان؛ بلکه آن‌ها موجب عزت و شوکت من شدند و این لطافت پروردگار من بود که اگر بخواهد نسبت به همۀ بندگان خود إعمال می‌کند. این حقیقت عشق پروردگار عالم به بندگان خود است که با احاطۀ علمی و قدرت خود نفوذ کند و آنان را از سختی‌ها و محنت‌ها نجات دهد و عزت و آقایی بخشد: «كَذلِكَ حَقًّا عَلَيْنا نُنْجِ الْمُؤْمِنِين» [یونس: ۱۰۳] 🔸لینک مطلب در سایت رسمی حجت الاسلام والمسلمین سید سعید لواسانی🔻 https://www.hosseinilavasani.com/1400/09/27/%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%db%80-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%db%b4%db%b2-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d8%a2%d9%86-%db%b1%db%b5-%d8%ae%d8%af%d8%a7%db%8c-%d9%84%d8%b7%db%8c%d9%81
💠 دربارۀ عشق ۴۳. عشق در قرآن (۱۶) عشق بدون حدومرز لطافت خدای تعالی اوج احسان و نیکویی او به بندگان است، زیرا آنان چیزی نیستند تا شایستۀ لطافت و مهربانی باشند. و این موهبت الهی است که ایشان را که هیچ بودند، شیء کرد و هستی داد و با احاطۀ حبی خود راه نمود. بلکه بدون استحقاق و شایستگی کثیری را را راه‌یافته‌ای، نجات داد و هدایت کرد. در داستان یوسف علیه السلام لطافت الهی کاملاً مشهود است: «إِنَّ رَبِّي لَطِيفٌ لِما يَشاءُ» [یوسف: ۱۰۰] او ـ در همۀ حوادث و سختی‌ها و محنت‌ها و گناهان ـ به سوی خدای سبحان فرار کرد: «فَفِرُّوا إِلَى اللَّه» [ذاریات: ۵۰] این حرکت حبی و عشق الهی دیدگان قلب او را به حقیقت الهی باز کرد و هرگز آهنگ و قصد گناه و سفاهت نکرد: «وَ هَمَّ بِها لَوْ لا أَنْ رَأى‏ بُرْهانَ رَبِّه» [یوسف: ۲۴] اما لطافت الهی در آن است که تنها او را احاطه نکرد و عزت نداد، بلکه آن زن را نیز از سفاهت نجات داد و هدایت کرد، پادشاه و مردم مصر را از خشک‌سالی بزرگ رهایی داد و به نور اسلام هدایت کرد، و برادران یوسف را نیز از قهر چاه نفسانیت نجات بخشید و هدایت کرد و خاندان یعقوب را از فقر و بیچارگی به عزت رساند. و این عظمت لطافت و احسان الهی است که یوسفی که غرق در عشق الهی بود: «إِنَّهُ مِنْ عِبادِنَا الْمُخْلَصِينَ‏» [یوسف: ۲۴] هم خودش و هم هرکس با او ارتباط و پیوندی داشت، نجات یافت وهدایت شد. چه استحقاقی و شایستگی در آنان بود؟ مگر این‌که یوسف را دیده بودند و بلکه در حق او بد کرده بودند. آیا این جز لطف خدای سبحان است؟ که در بندگانش نفوذ دارد: «اللَّهُ لَطِيفٌ بِعِبادِه» [شوری: ۱۹] آری عشق خدای سبحان حدومرز ندارد و کس و ناکس نمی‌شناسد. 🔸لینک مطلب در سایت رسمی حجت الاسلام والمسلمین سید سعید لواسانی🔻 https://www.hosseinilavasani.com/1400/09/29/%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%db%80-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%db%b4%db%b3-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d8%a2%d9%86-%db%b1%db%b6-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%86-%d8%ad%d8%af
💠 (۲) برای مثال اینکه گفته بود، دست آقای روحانی را می‌بوسم، همان موقع معنای آن سخن برای ما روشن بود... شهید سلیمانی عمر خود را در راه مبارزه با فساد اعظم یعنی آمریکا صرف کرد و سرانجام به دست جنایت‌کارترین و ستم‌کار‌ترین جهان به شهادت رسید‌.
💠 (۱) حاج قاسم عزیز الگوی اندیشه و عمل اسلامی و انقلابی است، او فرمانده سپاه قدس بود و طبعاً نباید توقع داشت که مثل یک فرد فعال سیاسی موضع‌گیری کند. در عیت حال مواضع مختلف او در مواقع مختلف، دقیق بود و نشان از هوش سیاسی او داشت. بنظر بنده این فرمانده مردمی نماد انقلاب اسلامی است...
🖇دیدگاه آقای هادی شفیق نسبت به پدیده ای به نام 🦊 آنتی روباه 🦊 آنتی روباه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ گزارش الجزیره: 📍جوانان شاغل در بارسلونا نمی‌توانند هزینه اجاره یک مسکن را فراهم کنند...
🔴حذف آیت‌الله ربانی املشی، که بیت آقای منتظری به انقلاب کرد سالروز فوت آقای حسینعلی منظتری 🔹ازدواج احمد منتظری با زهرا ربانی املشی در سال ۱۳۵۶ موجب خویشاوندی آیت الله ربانی املشی با آقای منتظری و صمیمیت و ارتباط بیش از پیش آن دو گردید. 🔸همین مساله باعث شد تا آیت الله ربانی فعالیت های مثبتی را در دفتر و بیت منتظری آغاز کند. سید مهدی هاشمی که از این اقدامات، سخت به وحشت افتاده بود، درصدد برآمد با روش های مخصوص خودش جلوی فعالیت های آیت الله ربانی را بگیرد و او را به وسیله سم، مبتلا به سرطان کرده و در روز ۱۷ تیر۱۳۶۴ به شهادت رساند. 🔹" سید مهدی هاشمی در آخرین خود در مورد چنین اقرار می کند: در رابطه با قتل مرحوم ربانی، قضیه بدین ترتیب بود که بعد از قضيه مجلس خبرگان و آمدن آقای ربانی املشی خدمت آیت الله منتظری در رابطه با جریانات آینده رهبری،چند ماه بعد از خبرگان - که دقیقا یادم نیست چه زمانی بود - روزی با آقای...(در کتاب خاطره ها حذف شده است) در تهران در منزل قبلی ایشان گویا اختیاریه بود، صحبت کردیم که چگونه یک ضربه به ایشان بزنیم. 🔸گفت: ما وسایل و امکانات سنتی و داروهای مسموم کننده و سرطان زا در اختیار داریم که می توان به صورت نامرئی فرد را مسموم نمود که در اثر این به سرطان گشنده مبتلا خواهد شد. پس از بحث و بررسی این شیوه به نظرمان مطلوب افتاد. 🔹برای اجرای قضیه، او گفت: یکی از افراد ما که شک دارم منظورش فلانی یا فلانی بود به تازگی با آقای... ارتباط یافته بودند، البته رفاقت قبلی داشتند. وی از نظر کار با نهضت ها به تازگی در اختیار آقای... قرار گرفته بودند. 🔸می گفت: می توانند با آقای ربانی در تماس و ارتباط قرار گیرند. من دقيقا سؤال نکردم شیوه ارتباطی آنان چگونه است ولی آقای... باضرس قاطع مدعی بود که رابطه گرفتن برای او آسان است. 🔹در مورد شیوه عمل مدعی بود پس از ۱۵ یا ۲۰ روز پس از استعمال و استشمام مواد مزبور طرف تحت تأثیر قرار خواهد گرفت. مدتی بعد که به قم آمده بود، گفت:عمل انجام گرفته است.»( خاطره ها، ج۴، ص۴۲۷) 🔸همچنین حجت الاسلام احمد سالک در این باره می گوید: تا من وارد مجلس شورای اسلامی شدم، دیدم آقای ربانی املشی می لرزد! من ایشان را در بغل گرفتم. می لرزید! به من گفت آقای سالک، مهدی هاشمی من را کشت! این جمله آقای ربانی املشی به من هست. بعد از این هم فوت کرد. کشتن همیشه با طناب نبود. توی چاه کردن شیخ قنبرو... از این کارهاهم می کردند. سم می ریزند در استکان افراد، غذایی را آلوده می کنند. آقای ربانی املشی... من را در بغل گرفته بود و می لرزید، به من گفت آقای سالک، شاهد باش، مهدی هاشمی من را کشت!» 🔹یک هفته بعد، بحث قائم مقامی آقای منتظری در مجلس خبرگان مطرح شد و رحلت آیت الله کی املشی از هزینه هایی بود که دفتر آقای منتظری به انقلاب تحمیل کردند. (روزگار قائم مقامی، ص۸۹ - ۸۸) بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
نامه به منتظری.pdf
391.7K
🔴ماجرا و متن نامه اعتراضی حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، امام جمارانی و مهدی کروبی به منتظری+متن نامه سالروز فوت آقای حسینعلی منتظری 🔹حجت‌الاسلام و المسلمید سیدحمید روحانی: یک سال و اندی پیش از آنکه به همراه حجج اسلام حاج آقای کروبی و امام جمارانی نامه ۶۷/۱۱/۲۹ را به آقای منتظری بنگاریم، از لحن سخنان او دریافته بودم که آنچه او بر زبان می‌آورد، با باورهای آن آقای منتظری که ما می‌شناختیم همخوانی ندارد و این صدای دیگران و دگراندیشان است که از حلقوم او بیرون می‌آید. 🔸این دریافت را بارها با برخی از دوستان در میان گذاشتم و اظهار نگرانی کردم، حتی به یاد دارم که یک‌بار این مسأله را مطرح کردم و این نکته را یادآور شدم که من بیم آن دارم که دشمن از آقای منتظری برای نظام جمهوری اسلامی، یک بسازد و ما روزی چشم باز کنیم ببینیم که کار از کار گذشته و آنچه نباید اتفاق بیفتد، به وقوع پیوسته است. 🔹این سخنان من با واکنش منفی بسیاری از حاضران رو به رو شد. خبر آن هم به گوش آقای منتظری رسید و او نیز در ملاقات با برخی از دوستان زبان به گله باز کرده بود که فلانی مرا خوانده است! و سرانجام این بحث و گفتگو به نگارش نامه ۶۷/۱۱/۲۹ منجر شد که با امضای آقایان ، و نگارنده همراه بود. 🔊 رسانه رسمی بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
⭕️ مادرِنهضت‌ها: جنبش مقاومت فاطمی؛ الگوی قیام‌ها 🖊 : ◀️ در زیارت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، آن‌گاه که به عبارت «زَعَمْنَا أَنَّا لَکِ أَوْلِیَاءُ» می‌رسیم، به ناگاه با این پرسش مواجه می‌شویم که آیا گمان ما در پیروی حضرت زهرا (س) حقیقت دارد یا خدای ناکرده به تعبیر آیه ۱۰۴ سوره کهف جزء «هُمْ یَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ یُحْسِنُونَ صُنْعاً» هستیم؟ 🔹 یکی از زمینه‌هایی که می‌تواند ما را از پیروی حضرت زهرا (س) باز دارد، تصویر و تفسیر اشتباهی است که از حرکت ایشان داریم. تصویری فردی و عبادی و حداکثر به عنوان الگویی خانوادگی یا زن نمونه؛ این تصویر باعث شده ما اجتماعی، انقلابی و ایدئولوژیک‌ترین نطق ایشان را خطبه "فدکیه" بخوانیم و به چارچوب‌های موردی و فرو بکاهیم. 🔸 حضرت زهرا (س) رهبر یک است؛ جنبشی که همه چیز دارد: از اعتراض، تا ایدئولوژی تا مطالبه و نقد نخبگان و ، تا آگاه سازی عمومی تا رساندن پیام اعتراض با کمترین امکانات همچون چگونگی سوگ‌واری، چگونگی تشییع و مسئله محل دفن. 🔹 استدلال، هشدار و بحث اصلی این نهضت که در تمام موقعیت‌ها بیان می‌شود چیست؟ مضمون محوری و بستر اصلی نهضت حضرت زهرا (س) مقاومت بر علیه یک است. مفهوم بازگشت انقلاب، انقلاب ارتجاعی و انقلاب معکوس که در مطالعات طبیعی انقلاب تقریباً به آن گفته می‌شود و در ادبیات قرانی از آن به «انقلاب علی اعقاب» یاد می‌شود. آیات ۱۴۴ و ۱۴۹ سوره آل‌عمران بحث قابل توجهی درباره زمینه‌های اجتماعی و فرهنگی انقلاب علی اعقاب دارد. 🔸 جنبش مقاومت فاطمی در برابر این انقلاب ارتجاعی، مضامین، استدلال‌ها و فرازها و حرکت‌های متعددی دارد که در این‌جا به سه مورد از اهم آن‌ها اشاره می‌شود؛ این موارد به تفصیل، سه حرکت ضروری در برابر انقلاب ارتجاعی و سه فرایند منتهی به انقلاب ارتجاعی را برای ما شرح می‌دهد. 1️⃣بازخوانی دین، مفاهیم دینی و احکام آن به نحوی مستدل به فلسفه آن احکام و ناظر به استلزامات اجتماعی و مسئولیت‌ها و رسالت‌هایی که دین‌داری، ایجاد می‌کند؛ فرمود: جعل الله... العدل تنسیقا للقلوب، و طاعتنا نظاما للمله و امامتنا أمانا من الفرقه و الجهاد عزاً للاسلام. 2️⃣نقد انقلابیون سابق؛ فرمود: انتم فی رفاهیه من العیش. 3️⃣هشدار نسبت به رشد روابط غیر دینی در جامعه و سیاست و فرهنگ؛ نابرابری و فساد در توزیع قدرت و ثروت و منزلت اما با پوششی از دین که البته منتهی به این می‌شود که به زودی این پوشش دینی پوسیده و دریده شود؛ فرمود: سمل جلباب الدین. 🔹 حرکت حضرت زهرا (س) نه فقط خود یک است بلکه الگوی آن نهضتی است که در پایان تاریخ، برای برپایی در جهان اتفاق می‌افتد. آن چنان که رهبر آن انقلاب نهایی و جهانی، که فرزند حضرت زهرا (س) است فرموده اِنَّ لی فی ابنة رسولِ الله اُسوةٌ حَسَنَةٌ. زهرا (س) مادر همه نهضت‌هایی است که می‌خواهند بین این دو قیام، پس از قیام فاطمی و پیش از قیام مهدوی، عملِ انتظار خودشان در هم جهت و هم‌بردار با ظهور به انجام برسانند. 🔺 آیا ما امروز درکی این چنین از حرکت حضرت زهرا (س) داریم؟ آیا خود را موظف به نهضت می‌دانیم؟ آیا زهرا(س) را الگوی مرجع در حرکت‌های خودمان و مادر نهضت‌مان می‌دانیم؟ آیا آن چنان درکی به جنبش مقاومت فاطمی داریم که بتواند ما را به مسئولیت اجتماعی، به رسالت نهضت متوجه کند و مسائل اصلی نهضت‌های ما را حل کند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ زنده باد الجزایر 🔹 تیم ملی فوتبال الجزایر، قهرمان جام ملت‌های عرب شده؛ هواداران و بازیکنان الجزایری، پرچم را بالا برده‌اند. مربی و کل اعضای تیم هم جام قهرمانی را به مردم فلسطین، به‌خصوص اهالی غزه هدیه کردند. 🔹 طرفداران تیم ملی پس از قهرمانی: «ان شاءالله خوشحالی واقعی ما بعد از آزادی قدس است.»