eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
189.4هزار عکس
172.3هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
💢سید ابراهیم رئیسی:گرانی و تورم به زودی متوقف می‌شود 🔹🔸رئیس‌جمهور در دیدار با آیت‌الله نوری همدانی: ♦گرانی و تورم به زودی متوقف می‌شود، گرانی‌های اخیر نتیجه تصمیمات نادرست گذشته است و آثار تصمیمات ما در ماه‌های آینده روشن می‌شود. ♦دولت سیزدهم برای کنترل تورم اقداماتی انجام داده و همچنین برخی فعالیت‌های تورم‌زا را متوقف کرده و بر اساس همین تصمیم‌ها شاهد روند کاهشی تورم هستیم. ♦آیت‌الله نوری‌همدانی: به وضعیت معیشت مردم رسیدگی کنید، دیر کرد یک نوع ربا و حرام است، اما در بانک‌ها اعمال می‌شود و از مردم اخذ می‌شود.
💢هلاکت عاملان شهادت دو تن از رزمندگان قرارگاه قدس در جنوب شرق کشور 🔹🔸روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه ای اعلام کرد: ♦در پی شهادت مظلومانه دو تن از رزمندگان قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه شهیدان "مهران شوری زاده و محسن کیخوایی" حین انجام ماموریت به دست اشرار مسلح و مزدور استکبار جهانی، با اشراف اطلاعاتی قرارگاه، رزمندگان اسلام در عملیاتی دقیق، عاملان این جنایت را به هلاکت رساندند. ♦در این عملیات غافلگیر کننده شرور معروف " مهراب شه بخش " و دو تن از همدستان و همراهان وی که در ناامن سازی و سلب آرامش مردم منطقه جنوب شرق کشور فعالیت می کردند، و در آخرین جنایت خود، دو تن از مدافعان امنیت میهن اسلامی را به شهادت رسانده بودند، مورد هدف قرار گرفتند و به هلاکت رسیدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢پشت پرده ماجرای تخفیف‌های ۵۰ درصدی روی کالا‌ها 🔹🔸مهدی طغیانی‎ عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: ♦تبانی فروشگاه‌های زنجیره‌ای با کارخانه و تولیدکننده
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢جلسه وزیر اقتصاد با جمعی از اساتید اقتصادی در دانشگاه قم انتقادی بوده و بسیاری از اساتید نقدهای تندی به سیاست حذف ارز کالاهای اساسی مطرح کرده‌اند.‌ ‌ ♦در این ویدئو سید کاظم رجایی استاد اقتصاد خطاب به وزیر اقتصاد می‌گوید: این لوکوموتیو دارد ته دره می‌رود؛ پس از بحران بنزین ۱۳۹۸ ما به مردم گفتیم دولت مستقر که بدنبال تعامل با غرب بود مسئول این اقدام است، اگر در دولت رییسی اقدام مشابهی رخ بدهد [اشاره به تبعات اجتماعی شوک به ارز کالاهای اساسی] این بار ما به مردم چه بگوییم؟ بیایید بعد از این جلسه من دست شما را می‌گیرم و به حاشیه شهر می‌برم؛ آنجا را ببینید مردم چه وضعی دارند.
🔴 جزئیات محموله اخیر ارسالی به فضا توسط وزارت دفاع جانشین وزیر دفاع: 🔹موضوع پرتاب ماهواره مسیر بلوغی دارد، ما از ماهواره‌بر جدید سیمرغ ۶ استفاده می‌کنیم و این ماهواره‌بر مولفه‌های فناورانه برتری دارد که ما گام به گام آن را طی می‌کنیم. 🔹تا پایان سال جاری و همچنین به مناسبت دهه فجر شاهد پرتاب‌های دیگری خواهیم بود.
🔴وزارت خارجه: پیگیری جنایت ترور شهید سلیمانی با قوت و به صورت همه جانبه ادامه دارد وزارت امور خارجه: 🔹وزارت امورخارجه با همکاری سایر دستگاه ها و قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدا و بر اساس اصل حقوقی "مقابله با بی‌کیفرمانی جنایتکاران" مجموعه اقدامات خود برای پاسخگو نمودن آنها در پیشگاه عدالت را آغاز نموده است و تا حصول نتیجه نهایی ادامه خواهد داد.
🔴مدیران ایران‌خودرو و سایپا تفهیم اتهام شدند 🔹سازمان بازرسی کل کشور اقدام ایران‌خودرو و سایپا در روند کُند کاهش خودروهای ناقص در پارکینگ‌های خودروسازان را از مصادیق احتکار منجر به اخلال در رقابت تلقی و اعضای هیات مدیره این دو شرکت را تفهیم اتهام کرد و دفاعیات آن‌ها هم شنیده شد.
🔴جو آرام کرونا در پایتخت / عدد واقعی ابتلا به «اُمیکرون» در تهران نداریم معاون درمان ستاد مقابله با کرونا استان تهران: 🔹حدود ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ نفر روزانه به شکل سرپایی مراجعه می‌کنند که تعداد قابل توجهی مبتلا به آنفلوآنزا هستند و تعداد موارد مثبت کرونا از کل تست‌هایی که اخذ می‌شود پنج درصد است. 🔹تعداد موارد مستند مبتلا به امیکرون کم است زیرا تعداد سکانس ژنی تست‌های مثبت کرونا کم است و عدد واقعی ابتلا به امیکرون در تهران نداریم، عدد اعلامی بر اساس تعداد سکانس شده ثابت شده است.
🔴‏قدرتهای فضایی معمولا با انتشار تصاویر شادی اتاق کنترل بعداز هر پرتاب موفق ‎، حس شعف وغرور به جامعه شان تزریق میکنند در ایران این تصاویر منتشرنمیشود چون دانشمندان فضایی ما شناخته و ترور میشوند ایرانیان از این حس شعف وغرور محروم هستند تاریخ شاهدباش خیلی مظلومانه پیشرفت کردیم ✍سید امیر سیاح
هدایت شده از mesaghمیثاق
💥 آمران ترور حاج قاسم آرامش ندارند/ انتقام حتمی است 📸 سردار فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه در حاشیه مراسم تشییع ۱۵۰ شهید گمنام دفاع مقدس: 🔸 تا زمانی که جنایتکاران زنده هستند، انتقام ادامه خواهد داشت. 🔸 کسانی که دستور ترور حاج قاسم را دادند، قطعاً آرامش ندارند و انتقام از آن‌ها حتمی خواهد بود و همانطور که رهبری فرمودند حمله به عین‌الاسد یک سیلی بود و انتقام همچنان ادامه دارد. ـــــــــــــــــــــــ
📸 ترور يكي از فرماندهان حزب الله عراق در بغداد به همراه خانواده‌اش 🔹ساعت 15 به وقت بغداد، افراد مسلح ناشناس با يورش به منزل مسكونی يكی از فرماندهان تيپ 45 حشد الشعبی (حزب الله) پدر خانواده احمد عبدالمطلب رزاق (متولد 1980) ، مادر (1989) و سه كودک را به رگبار بستند. مادر و فرزندان در منزل شهيد شدند و پدر خانواده که جراحت‌های شدیدی دارد به بيمارستان منتقل شد. ــــــــــــــــــــــ