eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
188.3هزار عکس
170.9هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
17.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ملکه‌ای که از ابتدا خوش‌شانس بود! 🔻 قرار نبود الیزابت دوم به ریاست بریتانیا برسد ولی به خاطر یک ازدواج نامتعارف در خانواده سلطنتی انگلستان، پدرش جرج ششم به پادشاهی رسید و او هم بعد از او ملکه شد. 🔻 او ۷٠ سال ملکه بریتانیا بود و در این مدت هم مثل گذشته، انگلیسی‌ها با شعار توسعه دموکراسی، به کشورهای مختلف حمله کردند ولی در داخل، هنوز قدرت به شکل موروثی منتقل می‌شود و هیچ رسانه انگلیسی هم سخن از لیاقت و شایستگی بر زبان نمی‌آورد و همه به چارلز سوم به عنوان پادشاه جدید تبریک می‌گویند فقط به خاطر اینکه فرزند خانواده سلطنتی است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
📸 تصویری از خشک شدن رودخانه یانگ تسه، طولانی‌ترین و بزرگترین رودخانه چین و آسیا
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 تروئیکای اروپا؛ نقطه سرخط 🔻 سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان در ادعای ضد ایرانی اخیر خود مجدداً بدون توجه به بدعهدی و بی‌عملی‌هایی که در اجرای برجام داشته‌اند، اظهار کردند: هماهنگ کننده اروپایی در بسته اخیر، تغییرات دیگری ایجاد کرد که ما را به حد انعطاف‌پذیری خود رساند. متأسفانه ایران ترجیح داده است از این فرصت حساس دیپلماتیک استفاده نکند. 🔻 تروئیکای اروپا در حالی از فرصت حساس صحبت می‌کند که گویی بحران انرژی و زمستان سرد در انتظار ایران است و نه اروپا! 🔻 آنها با وجود همکاری‌های بسیار ایران با آژانس و تداوم رفتار سیاسی و کاملاً جانب‌دارانه مدیرکل آژانس ادعا کردند: بر عهده ایران است که از نظر فنی پاسخ‌های معتبری به سؤالات آژانس در مورد محل نگهداری همه مواد هسته‌ای در خاک خود بدهد. 🔻 در بیانیه تروئیکای اروپایی بدون اشاره به گزارش‌های متعدد آژانس در خصوص اجرای دقیق همه تعهدات از سوی ایران و با تجاهل نسبت به فرار طرف‌های غربی از عمل به تعهداتشان در برابر ایران آمده است: برجام به هیچ وجه نمی‌تواند برای رهایی ایران از تعهدات الزام‌آور قانونی استفاده شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 کاریکاتور | احزاب سیاسی، بزرگترین تهدید برای آمریکا 🔻 نشریه «چاینا دیلی» با انتشار کاریکاتوری تحت عنوان «احزاب سیاسی بزرگترین تهدید برای آمریکا» به رقابت چهارسال یکبارِ دو حزب دموکرات و جمهوریخواه برای تصاحب کاخ سفید و کنگره پرداخته و آن را برای کل جامعه ایالات متحده تهدید ارزیابی کرده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیروز قاسم زاده سخنگوی صنعت آب: تا آخر این هفته مشکل آب شهر همدان رفع می‌شود
هدایت شده از mesaghمیثاق
16.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 با وجود محاصره شدید، یمنی‌ها با افتخار "باس ۲" را ساختند 🔻 دولت نجات ملی یمن با انتشار تصاویر جدید از خودروی زرهی جدید خود با نام باس۲ از این سخت‌افزار جنگی رونمایی کرد. 🔻 در این کلیپ مشخصات این خودرو و همچنین تیزری از امکاناتش به نمایش گذاشته شده است. همچنین در بخش پایانی آن با ساخت یک نمایش، توانایی‌های این خودروی زرهی نشان داده شده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
تعیین ضرب‌العجل دوماهه برای مدیرانی که فرزندشان اقامت خارج از کشور دارد استاندار بوشهر: 🔹هر مدیری که خود یا فرزندانش اقامت خارج از کشور دارند، فقط دو ماه فرصت داده می‌شود تا نسبت به برگشت یا لغو تابعیت اقدام کند. 🔹بدون تردید مدیرانی که در مدت دو ماه اقدام لازم را انجام ندهند باید با مسئولیت مدیریتی خداحافظی کنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 درگیری و آشوب در خیابان‌های شیلی به دلیل کمبود مواد غذایی و تورم سرسام‌آور
هدایت شده از mesaghمیثاق
بلیت اتوبوس اربعین باز هم گران شد 🔹در حالی قرار بود نرخ اتوبوس در ایام اربعین ۷۵ درصد افزایش یابد که اواسط هفته گذشته نرخ بلیت اتوبوس برای ایام اربعین بدون سرو صدا ۲۵ درصد دیگر افزایش یافته است. 🔹به‌عنوان برای مسیر تهران-خسروی قیمت بلیت برای اتوبوس‌های ۲۵ نفره به ۴۳۷ هزار تومان افزایش یافته است. به‌عبارت دیگر بلیت اتوبوس‌ در ایام اربعین حدود ۵۰ درصد دیگر گران شده است. 🔹فعالان بخش حمل‌ونقل مسافری می‌گویند به دلیل این‌که قیمت‌های قبلی برای رانندگان و مالکان اتوبوس به‌صرفه نبود، وزارت راه مجوز افزایش مجدد قیمت بلیت را صادر کرده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 انفجار در خط لوله انتقال گاز در دریاچه لری ایالت لوئیزیانا آمریکا
هدایت شده از mesaghمیثاق
✅ دکتر محمدهادی زاهدی وفا که توسط رییس جمهور برای وزارت رفاه به مجلس معرفی شده است، سال‌های ۷۱ تا ۷۳ و ۸۰ تا ۸۲ در کانادا حضور داشته، و هر دو دخترش فاطمه و زهرا در همین ادوار در کانادا متولد شده و تابعیت کانادایی دارند