هدایت شده از mesaghمیثاق
13.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگزاری نشست با موضوع سواد رسانه و آشنایی با آسیبهای فضای مجازی
درپیشگام نرجس
۱۴۰۱/۷/۲۳
#استان_قم
#پیشگام_نرجس
#حوزه_یک_دانش_آموزی_خواهر
#فرهنگی
#فضای_مجازی
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️مبادله یکی از رهبران حماس با دو خلبان سعودی
🔺برخی گزارشها از آزادی محمد الخضری از رهبران حماس و نماینده این جنبش از زندان سعودی حکایت دارد. همچنین گفته شده وی دلیل وخامت حال جسمانی به بیمارستانی در اردن منتقل شده است.
🔺الخضری ۸۵ ساله به همراه پسرش هانی در سال ۲۰۱۹ دستگیر و به اتهام کمک به حماس به ۱۵ سال زندان محکوم شد!
🔺به گزارش منابع یمنی، آزادی الخضری به ابتکار انصارالله و در برابر آزادی دو خلبان اسیر سعودی و یک روز پس از بازگشت هیئت مذاکره کننده سعودی از یمن رخ داده است.
#عربستان
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻این بار یک ته دیگ روسی ....!!!
🔹ارتش روسیه در حال انتقال سامانه های دفاع هوایی توپخانه ای اس-60 به صحنه نبرد در اوکراین است . شاید دو طرف جنگ به این نتیجه رسیده اند که تا کار بیخ پیدا نکرده هرچه تجهیزات بایگانی شده دارند به میدان بیاورند و تا می توانند از تجهیزات مدرن خود فعلا رونمایی نکنند
هدایت شده از mesaghمیثاق
برای دومین روز متوالی و البته این بار با تصویر مرتبط ،
روسها مدعی شدند که آرش-2 در حال تحویل برای کاربرد در میدان رزم است که البته این پهپاد به نقل از فرماندهان ایرانی برای مقابله با اسرائیل طراحی شده و میدان امدن ان یعنی سوخته شدن این برگ برنده ایرانی ها برای جنگهای اینده که البته منطقی این است که فرض را بر این بگذاریم که هنوز برگه های برنده ناشناخته ای وجود دارد و .... 🙃......
هدایت شده از mesaghمیثاق
36.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻صحبتهای مهم و جنجالی استاد #رائفی_پور پیرامون حواشی بعد از حضور در برنامه ثریا
مراسم دعای ندبه، ۲۲ مهر ماه ۱۴۰۱ - تهران، هیئت مع امام منصور
#رائفی_پور_صدای_ماس
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻پس از حملات مستمر شاهد-136 در اوکراین ، اینک روسها با موفقیت از مهمات پرسه زن لانست برعلیه سامانه های دفاع هوایی ارتش اوکراین بهره می گیرند . در 14 اکتبر ، ویدئویی به نمایش درآمد که درآن ، یک تیر مهمات پرسه زن لانست ، در حال حمله به سامانه دفاع هوایی کوتاهبرد 9کا33 اوسا ارتش اوکراین است ولی محل انهدام هنوز مشخص نشده است
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ منطق جداسازی سالنهای مردانه و زنانه!
🔅 یک تشابه:
ظاهرا اصل تفکیک مکانهایی برای زن و مرد در عرف عقلایی دنیا شناخته شده است.
🔹 در ایران: مدارس، تالارهای عروسی، میادین ورزشی، پارک بانوان، تاکسی بانوان، زندان، برخی دانشگاههای تک جنسیتی و... را شاهدیم.
🔸 در غرب: زندانها، فضاهای سربازی، مسابقات ورزشی و مدارس و دانشگاههای تک جنسیتی را شاهدیم.
مثلا مدارس تک جنسیتی در آمریکا (دخترانه) ظرف ۱۰ سال اخیر ۲۵ برابر شده است!
(ترجمان علوم انسانی/ گفتگو با جولیت ویلیامز استاد مطالعات جنسیت ومعاون بخش علوم اجتماعی دانشگاه یو سی ان ای).
🔅 تفاوت پنداری!
برخی احتمالا تفاوت را به "اجباری" و "آزادانه" بودن ببینند که در ایران ، اجباری است و این بد است! اما در غرب هم "مختلط" هست و هم "جداگانه" لذا شهروند مختار به انتخاب آزادانه است و این خوب است!
اما این تفاوت پنداری و غیر محققانه است در غرب هم تفکیک سه نوع است:
1⃣ اجباری: مثل تفکیک جنسیتی دستشویی ها، زندانها، برخی فضاهای نظامی و...
2⃣ قانونی: مثل حق قانونی تفتیش شدن توسط همجنس در گیتهای بازرسی، یا حق قانونی درمان با کادر پزشکی و پرستاری همجنس، یا حق ساعت اختصاصی زنان برای برخی مکانها مثل پیست اسکی و...
3⃣ داوطلبانه: مثل تاکسی ویژه بانوان و...
از این روممکن است بین مصادیق الزامی و قانونی در ایران و غرب فرق باشد اما در بودنش فرقی نیست.
🔅 تفاوت واقعی
ظاهرا تفاوت واقعی در "منطق" اسلام و غرب است و البته موارد و مصادیق.
در منطق غرب مثلا مسابقات ورزشی جداگانه ی زنان (الزامی) و مدارس تک جنسیتی (قانونی) بخاطر رعایت شئون اخلاقی و عفاف و کرامت زن و... نیست،
بخاطر" قبول تفاوتهای بدنی یا ذهنی زن ومرد" است.
🔹 برای نمونه استدلال برخی موافقین مدارس تک جنسیتی مبتنی بر "عدالت جنسیتی" است. مدعی اند عصب شناسی، تفاوت یادگیری دختران و پسران را ثابت میکند لذا کلاس واحد بی عدالتی جنسیتی به دختران است
(ر. ک: مصاحبه باجولیت ویلیامز).
🔸همینطور تفاوت بدنی در ورزش علت جداسازی جنسیتی مسابقات است نه عفت و دیده نشدن توسط نامحرم و...
🔅 منطق اسلامی تفکیک:
1⃣ عدالت جنسیتی
🔹 چنانچه ورزش اختصاصی زنان از این حیث ضروری است، تالار عروسی جدا هم ضروری و پارک اختصاصی هم نیکو است.
قرآن زن را «من ینشأ فی الحلیة»: پرورش یافته در زینت(۱۸/ زخرف) معرفی میکند.طبیعت او میل به زینت دارد اگر مکان اختصاصی ای برای این "تجمل و زینت" تعریف نشود و جز خانواده ، او در حجاب تعریف شود نوعی بی عدالتی به زن است.
🔸بعلاوه که زنان نسبت به آسیب های اخلاقی وآبروئی، آسیب پذیرترند پس همانطور که آسیب پذیرتر بودن او در قوای بدنی اش او را دارای حق ورزش اختصاصی و تفکیکی کرده؛ آسیب پذیرتربودن در قوای جنسی و عاطفی اش نیز چنین حقی برایش ثابت میکند که مکانهای تجمل و شادی و تفریحش جدا باشد و بخاطر اینها عرض و آبرویش در مخاطره نیافتد.
🔹 چه خوب گفت شهید مطهری که: «در قدیم "انسان" بودن زن فراموش شده بود و امروز "زن " بودن او» (نظام حقوق زن در اسلام).
2⃣ منطق اختصاصی اسلام:
کرامت زن و امنیت اخلاقی خانواده و جامعه:
🔸فلسفه پوشیده داشتن زن از مردان و اختصاص زینت و تجملش به محرمان و همجنسانش این است که: اسلام میخواهد زن در کنار مردان، بعنوان "یک انسان" نظاره شود نه "یک زن با جذابیتهای تأنیث".
🔹 وقتی او با اختصاصات زنانه اش (نه اشتراکات انسانی اش مثل هوش و کار و...) جلوی مردان حاضر شود به او نگاه و طمع جنسیتی می شود و این خلاف "کرامت انسانی" اوست.
(ر.ک: مسأله حجاب /استاد مطهری).
🔸بعلاوه که خانواده و جامعه از این نحوه حضور آسیب می بیند.
"به هیچ زنی خیانت نشده مگر اینکه زنی با جلوه های زنانه اش حاضر شده است".
📝 محسن قنبریان ۹۵/۹/۲۱ با تخلیص
هدایت شده از mesaghمیثاق
🖊میثم #ظهوریان:
🔹 ادعا میشد، مصوبه افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران موجب موج بزرگی از اخراج شاغلین، در بازار کار خواهد شد.
🔸نتایج طرح آمارگیری نیروی کار تابستان ۱۴۰۱ نشان میدهد، نه تنها چنین ادعایی مهمل بوده است که نرخ بیکاری نسبت به تابستان سال قبل هفت دهم درصد هم کاهش داشته و به ۸.۹ رسیده است.
🔺 پ.ن: سالهاست طرفداران نظریه #بازار_آزاد طوری توانستهاند نظریه خودشان را جا بیندازند که تا صحبت از افزایش دستمزد کارگران میشود، فوراً به ذهن میرسد که اگر دستمزدها بالا برود، کارفرما توان پرداخت مزد را ندارد و مجبور میشود کارگر را اخراج کند و این برای کارگر بدتر است. استدلالشان هم انساندوستانه و همسو با #منافع_کارگران به نظر میرسد؛ به هر صورت حقوق کم بهتر از بیکاری است! آمار اخیر نشان میدهد که چقدر این حرفها دقیق و #خیرخواهانه بوده!
هدایت شده از mesaghمیثاق
نمونهای از دیدگاه علمای غیرایرانی در خصوص مرجعیت امام خمینی
نهضتخوانی؛ بازخوانی گزیدهای از کتاب نهضت امام خمینی/117
🔹مرحوم شريعت اصفهانى از پاكستان
بسمه تعالى
با سابقه ممتدى كه با حضرت آيتاللّه العظمى آقاى خمينى ـمدظلهالعالى داشته و گواه معاصرين حضرت ايشان از علما و مجتهدين #حوزه_علميه_قم، احقر اطمينان كامل دارم كه ارجحيت بلكه تعيين حضرت ايشان براى مرجعيت عامه طائفه حقه جاى هيچ ترديدى نيست چون كه علاوه بر حائز بودن مقام اعلميت و عاليترين مراتب تقوا، بهترين شخصى مىباشند كه مىتوانند در اين ادوار تاريک، رهبرى طائفه را فرموده و يقيناً پيروى فتواى حضرت ايشان موجب برائت ذمه مكلفين مىباشد و اميد است به بركت وجود ايشان كلمه توحيد در قلوب مؤمنين استوار و موفق به توحيد كلمه شوند و بايستى فرمان الهى را كه مىفرمايد: ولاتنازعوا فتفشلوا را مد نظر قرار داد و از آن عملاً پيروى نمود.
2 جمادىالثانى 1390 الاحقر: محمد شريعت اصفهانى
🔸شيخ مصطفى جوهر از هند
نزد بنده مرجعيت در دو شخصيت منحصر است:
1. آيتاللّه #سيدابوالقاسم_خويى،دامظله 2. آيتاللّه #سيد_روحالله_خمينى ـدام ظله لكن نظر به مرجحات كه عبارت از دقتنظر، استنباط قوى و زهد و تقوا و تفحص تام در مدارك استنباط است، بنده حضرت آيتاللّه العظمى الخمينى ـدامظلهرا ترجيح مىدهم و در اعمال خود به ايشان رجوع مىنمايم. واللّه الهادى الى سواء السبيل.
3 جمادى الثانى 1390 الاحقر: محمد مصطفى جوهر
🔹روزنامه «پكتيكا» چاپ كابل در تاريخ 1349.9.24 :
#علامه_خمينى، مرد مبارز عليه صهيونيسم و امپرياليزم پس از شكنجههاى زندان و تبعيدگاه #تركيه به حيث زعيم بزرگ و مرجع عامه دينى عده[اى] از مسلمانان جهان در عراق شناخته شد. همانطورى كه جامعهشناسان بزرگ گفتهاند: زندگى و آسايش افراد، در دل اجتماع تأمين مىشود و دوامِ اجتماع وابسته به حفظ تعادل و توازن در بين افراد آن جامعه است؛ و از طرف ديگر حفظ تعادل و تساوى حقوقى جامعه منوط به شخصيت اشخاصى است كه در رأس اجتماع قرار گرفتهاند.... (نهضت امام خمینی، ج2، صص820-819)
🔊 بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی