هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥در زندان هاتای، زندانیان اقدام به شورش کردند تا با سوء استفاده از زلزله، اقدام به فرار دسته جمعی کنند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه پخش تحقیر آمیز و نامحترمانه کمکها بین زلزله زدگان اسکندرون ترکیه !!!!🙄🙄
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در نتیجه شورش دسته جمعی در زندان هاتای حدود ۳۰ نگهبان زخمی شدند.
🔻اکنون شورش توسط نیروهای ویژه ژاندارمری سرکوب شده است، زیرا دادستانی بر اساس وضعیت اضطراری اجازه تیراندازی مسقیم را صادر کرد
🔻تعداد قربانیان در میان زندانیان مشخص نیست.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻 نفرین بر دنیایی که حتی در نجات جان کودکان، تبعیض میگذارد!
🔸 در روزهای اخیر که زلزله بزرگی در منطقه جنوب ترکیه و شمال سوریه به وقوع پیوسته، جامعه جهانی و مردم کشورهای مختلف در ابراز همدردی با زلزلهزدگان یکصدا و همدل شدهاند.
🔹 اما سوریه بهدلیل تحریمهای ظالمانه آمریکا و متحدان غربیاش، امکان دریافت کمکهای بشردوستانه را ندارد؛ موضوعی که از نقشه پرواز هواپیماها بر فراز این کشور هم مشهود است.
🔸 وقتی که ترکیه درحال دریافت کمکهای بینالمللی گسترده است، سوریه فقط از ایران و دو سه کشور دیگر کمک دریافت کرده!
🔹 باید از مدعیان حقوق بشر پرسید که اگر بهجای کودکان خردسال سوری که زیر خروارها سنگ و خاک درحال مرگ تدریجی هستند و هیچ رسانهای برای حمایت و طلب کمک از جامعه جهانی ندارند، کودکان اوکراینی به چنین وضعی دچار شده بودند، آیا بازهم چنین حناقی به جانشان میافتاد یا اینکه پرچم اوکراین حتی در تصاویر پخش زنده مسابقات فوتبال لالیگا هم حک میشد؟!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔸آش ِ دروغهای رسانه های مزدور ِ عبری_عربی اینقدر شور شده که خود براندازها هم فهمیدند در حال رکب خوردن اند .
#آرمیتا_عباسی
📝شهاب
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻در زمانی که دلسوزان و دلواپسان انقلاب نسبت به حراج اموال بیت المال به نام مولدسازی نگرانند، آقای شریعتمداری و روزنامه کیهان روی نقدش به مردگان سیاسی اصلاح طلب است. در این چند وقت نیز تمام صحبت کیهان در مورد مولدسازی، خلاصه در ساکت کردن منتقدین اصلاح طلب بوده است و نه اصل مساله!
🔺سطح دعوای اصولگرا و اصلاح طلب در همین حد است؛ اینکه همدیگر را بکوبند تا خودشان در راس قدرت باشند، اصلاح طلب تمام خدمات دولت را زیر سوال میبرد، اصولگرا هم روی ضعف های دولت ماله میکشد. اصلا هم مطالبات و حقوق اصلی مردم اهمیتی ندارد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔸 شک نکنید BBC اینقدر کودن نیست که تفاوت دیدار رهبری با فرشتگان کوچک در روز ۱۴ بهمن با دیدار هرساله ۱۹ بهمن ایشان با پرسنل ارتش را نداند.
🔹اما این بنگاه خبر پراکنی به خوبی سطح IQ مخاطبینش را تحلیل کرده و حتی در متن خبر تاریخ را جابجا مینویسد چراکه مخاطبش حتی در این حد هم صحت سنجی نخواهند کرد.
📷دیدار امروز رهبری با پرسنل ارتش سرافراز جمهوری اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔸برانداز تروریست که تا دو روز پیش اینجا آدرس بسیجی ها و پاسدارها را می گذاشت و برای جنازه شان بیت کوین جایزه می داد حالا برای ما از «اولویت» دمکراسی می گوید.
🔹مردک مزدور امپریالیست اگر مملکتی که درش مخفی شده ای صاحب داشت که الان به جرم ترویج تروریسم باید گوشه زندان بودی.
🔸البته هم چنان اولویت ما الویه با خیارشور و سس مایونز فراوان است. لعنت به آن مملکت تروریست پروری که تو را مامن داده.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲💭
دستگاه امنیتی در زمان شاه در این حد دقیق بودن!!!😁
📝 پاورقی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 گفتم حکومت اسلام میشه!
💢 پیشگویی #حضرت_آیتالله_کشمیری رضواناللهعلیه دربارۀ بازگشت امام خمینی قدسسره به ایران و پیروزی انقلاب اسلامی
🌸 خاطرهگویی استاد محمدعلی مجاهدی در محضر آیتالله کشمیری
آیتالله کشمیری که از عارفان بزرگ و از شاگردان حضرت آیتالله قاضی رضواناللهعلیه بودند، در نجف با حضرت امام ملاقات میکنند.
حضرت روحالله به ایشان میگویند:
من در نجف میمیرم و در نجف دفن میشوم
اما آقای کشمیری به ایشان میگویند:
نه؛ شما به ایران میروی، و آنجا میمیری و آنجا دفن میشوی؛
حکومت اسلام میشه!
هدایت شده از mesaghمیثاق
Akhbar Kootah 19 Bahman.mp3
2.27M
🔥 اخبار کوتاه 19 بهمن
با صدای #علی_زکریایی
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️رذیله اخلاقی سخن چینی و آثار آن
🔹 #سخن_چینی و انتقال مسائل افراد به دیگران با هدف کوبیدن شخصیت و بردن آبروی آنها، از صفات رذیله و بسیار ناپسند است. قرآن در نکوهش سخن چینی میفرماید: «وَیلٌ لِکلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ؛ [همزه، ۱] وای بر هر بدگوی عیب جوی». همچنین میفرماید: «هَمَّازٍ مَشَّاءٍ بِنَمِیمٍ؛ [قلم، ۱۱] (و از هر فرومایه ای فرمان مبر) که عیب جوست و برای خبرچینی گام بر میدارد». رسول خدا (ص) فرمود: «آیا شما را از بدترین افرادتان آگاه نکنم؟ عرض کردند: چرا ای رسول خدا! حضرت فرمود: بدترین افراد آنهایی هستند که #سخن_چینی می کنند و میان دوستان جدایی می افکنند و در جستجوی عیب برای افراد صالح و پاکدامن هستند». [بحارالانوار، ج۷۲، ص۲۶۶]
💠آثار سخن چینی
🔹آثار شوم و عواقب وخیم #سخن_چینی - چه برای فرد و چه اجتماع - روشن است. فرد سخن چین نزد همه خوار و خفیف است و کسی حاضر به دوستی و معاشرت با او نیست؛ در نتیجه روح و روانش همیشه خسته و وجدانش در عذاب است، به علاوه در اولین مرحله پس از مرگ، با عذاب الهی مواجه میگردد. امام علی (ع) میفرماید: «سخن چینی، غیبت و دروغ، موجب عذاب قبر است». [همان، ص۲۷۶] رسول اکرم (ص) نیز میفرماید: «سخن چین، وارد بهشت نمیشود. [همان، ص۲۶۸] آفات اجتماعی #سخن_چینی نیز بسیار زیاد و گاهی جبران ناپذیر است. سخن چینی سبب دودستگی و جنگ و جدال در جامعه می گردد و محبت ها به کینه تبدیل شده و همکاری های اجتماعی از بین می رود.
💠انگیزه های سخن چینی
⬅️«کینه و دشمنی»؛ #سخن_چین به خاطر کینه ای که از همکار یا دوست خود در دل دارد، تلاش می کند تا با سعایت و بدگویی او را بدنام کند و از نظرها بیندازد.
⬅️«هرزه گویی و مجلس آرایی»؛ یکی از انگیزه های سخن چینی، تفریح و سرگرمی ناسالم است. بسیاری از افراد، چون سخنی برای گفتن در مجالس و شب نشینی ها ندارند، مسائل زندگی دیگران را نُقل مجلس می کنند تا بدین وسیله هم وقتی بگذرانند و هم خود را مطرح کنند.
⬅️«اضافه خواهی و حسادت»؛ انگیزه دیگری که ممکن است سبب سخن چینی شود، طمع مالی و بدست آوردن موقعیت های اجتماعی و سیاسی یا حسادت نسبت به سایرین است. کارمند یا کارگری که نسبت به موقعیت همکار خود حسادت می ورزد، تلاش می کند با سخن چینی موقعیت او را متزلزل کند، و یا بدین وسیله خود را به شخص مورد نظر نزدیک و از این راه موقعیتی کسب کند. اینجاست که مسئولین باید هوشیارانه عمل کنند و تحت تأثیر واقع نشوند. امام علی (ع) می فرماید: «هرگز سخن چین را تصدیق مکن، گرچه خود را در لباس خیرخواهی جلوه دهد». [نهجالبلاغه، نامه۵۳]
منبع: راسخون به نقل از حوزه نت
#سخن_چین #سخن_چینی
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️تقوا در کار (بخش سوم)
🔸 #تقوا در کار یعنی چه؟ چطور میتوانیم در کارهای تشکیلاتی تقوا را رعایت کنیم. «تقوا» ملکه ای نفسانی است که بر اثر آن، انسان از خود در برابر خداوند سبحان به شدت مراقبت میکند تا دچار لغزش رفتاری نشود. معنای اصطلاحی تقوا در کلام امام صادق (ع) خلاصه میشود: یعنی آنجا که خداوند دستور داده حاضر باشی، تو را غایب نبیند و آنجا که نهی کرده، تو را مشاهده نکند. شایسته است هر انسان مومنی در کار، به زیور تقوا آراسته باشد.
💠بعضی از شاخصه های تقوا در کار (۲)
3⃣«دوست داشتن مردم»؛ از ویژگی های بارز تقوا در کار، #مردم_دوستی است. تا زمانی که کسی مردم را از خود نداند و دوستی آنان در دلش راه ندهد، اگر به پست و مقامی نیز برسد، شوق خدمت به مردم را نداشته و بلکه به شدت از آنان گریزان است و زیر بار انجام بهتر مسئولیت نمیرود. امام علی (ع) در فرمانش به مالک اشتر مینویسد: «مهربانی با مردم را پوشش دل خویش قرار ده، با همه دوست و مهربان باش. مبادا هرگز چونان حیوان شکاری باشی که خوردن آنان را غنیمت دانی، زیرا مردم دو دستهاند، دستهای برادر دینی تو و دسته دیگر همانند تو در آفرینش هستند».
4⃣«سازگاری و مدارا با مردم»؛ مهربانی و نرم خویی با مردم و تحمل رفتارهای بد، از ویژگی های ممتاز یک کارمند نمونه است. رواست مسئولان و کارمندان دولت بکوشند وجود خود را به چنین صفاتی زینت بخشند.
5⃣«خوش رفتاری»؛ ویژگی مهم دیگر تقوا در کار، داشتن #خلق_نیک و خوش رفتاری با مردم است. گشادهرویی و برخورد نیکو، باعث جذب مردم شده و آنان را به حکومت و کارگزاران آن امیدوار میکند. سخنان و گفتار نیکو و خوشرفتاری، تأثیری مثبت در روح و جان افراد دارد. پیامبر اکرم (ص) در ارزش و فضیلت اخلاق نیکو فرمود: «محبوبترین شما و نزدیکترین تان به من در روز قیامت، خوشخلق ترین و متواضع ترین شماست». امام علی (ع) نیز در نامه خود به «حُذَیفة بن یمان» دستور میدهد: «و امر میکنم تا آنجا که میتوانی، روش نیکو داشته باشی. به درستی که خداوند به نیکوکاران اجر و پاداش میدهد».
🔹یکی از ارزشهای اخلاقی در نظام اسلامی این است که کارگزاران و مسئولان و کارمندان آن، با خوش رویی و گشادهرویی با مردم برخورد کنند، و آنچنان رفتار کنند که به جای نفرت و انزجار، جذاب و گیرا به نظر آیند. طبیعی است که مسئولان و کارکنان یک سازمان و اداره، در هر شرایطی قادر به حل مشکلات مراجعه کنندگان نیستد، ولی میتوانند با گشادهرویی و چهره بشاش با آنان روبهرو شوند، تا به این وسیله اندکی از دردهای آنان بکاهند و خاطره خوشی از خود به یادگار بگذارند. امام علی (ع) در این باره میفرماید: «با مردم، فروتن، نرم خو، مهربان، گشاده رو و خندان باش». و در جای دیگر به یکی از کارگزاران خود نوشت: «پر و بال خودت را در برابر مردم بگستران و با آنان گشاده رویی کن و فروتن باش». #ادامه_دارد...
منبع؛ پرسمان
#تقوا
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️مردم سالاری از ديدگاه امام خمينی (بخش چهارم)
🔸 #مفهوم_دموكراسی و #مردم_سالاری در بيانات امام خمینی (ره) به دو شكل به كار گرفته شده است: نخست، #دموكراسی_مطلوب و مثبت و ديگر، #دموكراسی_نامطلوب و به تعبير امام، غيرحقيقی و جعلی كه در مغرب زمين بنا نهاده شده و طبق نظر ايشان اساساً دموكراسی نيست. در اين ميان، نكته آن است كه امام خمینی (ره) طرح خود از دموكراسی مطلوب را بر تعريف و قرائت ويژه ای از مفهوم دموكراسی بنا گذشته اند. حضرت امام برای دموكراسی مطلوب خود ويژگی ها و مشخصاتی بيان كرده اند كه طرح آن میتواند به شكل گرفتن تصوير نسبتاً واضحی از دموكراسی و مردم سالاری مطلوب ايشان بینجامد.
💠ويژگیها و شاخصههای دموكراسی و مردم سالاری مطلوب امام خمینی (۳)
5⃣«نشأت گرفته از اسلام»؛ از جمله مشخصات محوری دموكراسی و مردم سالاری مطلوب، ارتباط و پيوستگی مردم سالاری با اسلام است. در واقع، دموكراسی مطلوبی مندرج در اسلام است. [همان، ج۴، ص۲۳۴] و تنها در تحت لوای اسلام است كه دموكراسی صحيح پياده میشود. [همان، ج۷، ص۷۴] امام خمینی (ره) ضمن منحصر ساختن دموكراسی صحيح، به دموكراسی موجود در اسلام [همان،ج۵، ص۲۳۸] و بینظير خواندن چنين نگرشی به دموكراسی [همان، ص۲۵۸] میفرمايد: «ما به دنيا خواهيم فهماند كه معنی دموكراسی چيست». [همان، ص۲۳۸]
🔹ايشان نظام حكومتی صدر اسلام (حكومت نبوی و علوی) را الگوی دموكراسی مطلوب معرفی كرده و میفرماید: «حكومت صدر اسلام، يك حکومت دموكراسی بوده، به گونه ای كه دموكراسی های امروزی نمیتوانند مانند آن شوند». [همان، ج۳، ص۹] امام همچنين در بيانی ديگر در اين خصوص ميفرمايد: «ما می خواهيم اسلام و حكومت اسلام را به نحوی كه شبيه صدر اسلام باشد، اجرا كنيم تا غرب، معنی درست دموكراسی را به آن حدی كه هست، بفهمد تا تفاوت ميان دموكراسی موجود در اسلام و دموكراسی اصطلاحی مورد ادعای دولتها آشكار شود». [همان، ص۸۵]
🔹حضرت امام، دموكراسی و مردم سالاری مطلوب را متكی بر قواعد و قوانين اسلامی معرفی كرده، [همان، ص۲۶۸] و به همين دليل اين نوع از دموكراسی را كاملتر از دموكراسی غربی میدانند». [همان، ص۱۳] در نظر ايشان، نظام پيشنهادی ما كه نظير آن در غرب يافت نشده و نخواهد شد، ممكن است شباهت هايی با دموكراسی غربی داشته باشد، اما آن دموكراسی كه ما میخواهیم ايجاد كنيم در غرب وجود ندارد»؛ [همان] و بر اساس موازين و قوانين اسلامی اداره میشود. [همان، ص۱۶]
🔹امام خمينی (ره) ضمن اشاره به عدم تأسيس بنای دموكراسی مطلوب، فرمودند: «ما بعدها اگر توفيق پيدا كنيم به شرق و غرب اثبات میكنيم كه دموكراسی مورد نظر ما، دموكراسی است، نه آن چيزی كه در شرق و غرب به عنوان دموكراسی ارائه میشود». [همان، ج۵، ص۲۳۸] لازم به ذكر است كه ايشان ضمن توجه به برداشت های گوناگون از اسلام، بيان میكنند كه: «قوانين اساسی اسلام انعطاف ندارد؛ اما بسياری از قوانين اسلام با نظرهای خاصی انعطاف دارد و میتواند همه انحاء #دموكراسی را تضمين كند». [همان، ج۲، ص۲۲] #ادامه_دارد...
نویسنده: محمدصادقکوشکی (تأملاتی در انديشه سياسی امام خمينی ره)
منبع: وبسایت مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه
#مردم_سالاری #امام_خمینی #انقلاب #انقلاب_اسلامی #جمهوری_اسلامی