eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
186.5هزار عکس
168.9هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افشاگری جنجالی مهدی خلجی، فعال سیاسی و تئوریسین اپوزیسیون از پشت پرده شخصیت ربع پهلوی! 🔹‌در صحبتی که با رضا پهلوی داشتم به من گفت امیدی به رسیدن به پادشاهی ندارد؛ او گفت اگر هم بخواهم نمی‌شود چون دختر دارم و پسر ندارم!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سعید راد🖤 🔻سکانسی از فلیم سینمایی «چ» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑 ماجرای بدهی اوراق کل اوراق منتشره در دولت دوازدهم (از مردادماه ۱۳۹۶ تا مردادماه ۱۴۰۰) معادل ۴۷۳ هزار میلیارد تومان بوده است. به این ترتیب نسبت انتشار اوراق به بودجه عمومی دولت در سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ به ترتیب ۱۱درصد، ۱۰ درصد، ۱۶ درصد و ۳۵ درصد می‌باشد. بنابراین روشن است که سهم اوراق مالی از بودجه عمومی در سال ۱۳۹۹ (سال انتهایی دولت دروازدهم) بسیار فراتر از سال‌های پیش از آن بوده است. کل بازپرداخت اصل و سود اوراق در دولت دوازدهم (از مردادماه ۱۳۹۶ تا مردادماه ۱۴۰۰) معادل ۲۰۶.۴ هزار میلیارد تومان بوده است. به این ترتیب خالص تأمین وجه از محل اوراق در دولت دوازدهم برابر ۲۶۷ هزار میلیارد تومان است. نسبت خالص تأمین وجه از محل اوراق به بودجه عمومی دولت در طول سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ به ترتیب برابر ۴.۹ درصد، ۲ درصد، ۸.۷ درصد و ۲۵ درصد می‌باشد. بدیهی است که این نسبت برای سال ۱۳۹۹ جهش قابل توجهی داشته که البته بازپرداخت اصل و سود این حجم بی‌سابقه از انتشار اوراق (که تا پیش از آن در اقتصاد ایران تجربه نشده بود) به دولت‌های آینده منتقل شد. از سوی دیگر مانده تعهدات اوراق دولتی در انتهای دولت دوازدهم (مرداد ۱۴۰۰) معادل ۴۷۷.۳ هزار میلیارد تومان می‌باشد. به عبارت دیگر میراث بدهی برجای‌مانده از محل اوراق منتشره دولت‌های یازدهم و دوازدهم برای دولت سیزدهم معادل ۴۷۷.۳ هزار میلیارد تومان است که این میزان معادل ۳۵ درصد بودجه سال ۱۴۰۰ است. در دولت سیزدهم نیز در مجموع (از مرداد ۱۴۰۰ تا ۲۰ تیر ۱۴۰۳)، ۷۲۹هزار میلیارد تومان انواع اوراق مالی اسلامی منتشر شده است. همچنین دولت سیزدهم از ابتدای تشکیل تاکنون حدود ۵۰۰.۳ هزار میلیارد تومان تعهدات انتشار اوراق مالی اسلامی اعم از اصل و سود اوراق را تسویه نموده است. بنابراین خالص تأمین مالی این دولت از محل اوراق، صرفا ً‌۲۲۸.۷ هزار میلیارد تومان می‌باشد. سهم خالص تأمینین وجه به بودجه عمومی نیز در طول سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ به ترتیب معادل ۶.۳ درصد، ۲.۹ درصد و ۶.۵ درصد است. از سوی دیگر مانده تعهدات اوراق دولتی در انتهای دولت سیزدهم (۲۰ تیر ۱۴۰۳) معادل ۸۸۵ هزار میلیارد تومان است که از این میزان ۱۴۳ هزار میلیارد تومان به طور مستقیم مربوط به اوراقی است که در دولت دوازدهم منتشر شده است. علاوه‌براین از کل ۵۰۰.۳ هزار میلیارد تومان بازپرداخت اصل و سود در دولت سیزدهم حدود ۳۸۱ هزار میلیارد تومان مربوط به تسویه اصل و سود اوراقی است که در دولت دوازدهم منتشر شده است. به عبارت دیگر حدود ۵۲ درصد از اوراقی که در دولت سیزدهم منتشر شده صرف تسویه اصل و سود اوراقی شده که دولت دوازدهم منتشر کرده است. بنابراین از ۸۸۵ هزار میلیارد تومان مانده تعهدات فعلی ۱۴۳ هزار میلیارد تومان (معادل ۱۶ درصد) به طور مستقیم تعهدات مربوط به اوراق منتشره در دولت دوازدهم است، ۳۸۱ هزار میلیارد تومان (معادل ۴۳ درصد) مربوط به اوراق منتشره در دولت سیزدهم برای بازپرداخت تعهدات باقی‌مانده از دولت دوازدهم است و ۳۶۱ هزار میلیارد تومان (معادل ۴۰ درصد) مربوط به اوراق منتشره برای تأمین مالی در دولت سیزدهم است. بنابراین در مجموع حدود ۶۰ درصد از مانده تعهدات فعلی ناشی از اوراق، ریشه در دولت دوازدهم دارد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در ساحت اندیشه باید مراقب التقاط باشیم! 🎙 حجت‌الاسلام 🏴 شب اول مراسم عزاداری دهه دوم محرم ۱۴۴۶ 📥 دریافت نسخه: تصویری | صوتی 📆 جمعه، ۲۹ تیرماه ۱۴۰۳ 🕌 مسجد دانشگاه تهران هیأت دانشجویی اصحاب الحسین(ع)
هدایت شده از mesaghمیثاق
17.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در ماجرای اعتراض به عثمان و یزید، تفاوت معترضین در انگیزه آنان بود! 🎙 حجت‌الاسلام 🏴 شب اول مراسم عزاداری دهه دوم محرم ۱۴۴۶ 📥 دریافت نسخه: تصویری | صوتی 📆 جمعه، ۲۹ تیرماه ۱۴۰۳ 🕌 مسجد دانشگاه تهران هیأت دانشجویی اصحاب الحسین(ع)
هدایت شده از mesaghمیثاق
شنبه یکی از دوستان زنگ زد که حاج آقای میرباقری جدیدا با آقای حسن عباسی ملاقاتی داشتند؟ گفتم این روزها حاج آقا مشغول منبرهای محرم هستند و بعید است فرصت چنین دیدارهایی را داشته باشند. بعد این عکس را فرستاد که امروز در توییتر و تلگرام این خبر مدام در حال دست به دست شدن است که دیدار آیت الله میرباقری و حسن عباسی. گفتم از خود عکس پیداست که قدیمی است! صورت حاج آقا تا حدود یک دهه جوانتر از امروزشان است. 😎 دیشب از منبر که پایین آمدم یکی از دوستان خبرنگار این تیتر سازندگی را از استوری آقای منتجبی بهم نشان داد! چه جالب! برای قصه دروغی که می خواهند فردا منتشر کنند، از یک روز قبل اطلاعات در فضای مجازی می ریزند تا خبرشان صادقانه جلوه کند! ⚠️ این روزها چقدر عبرت انگیز است! عزت که دست خداست و معلوم نیست که سهم هر کس و در هر لحظه چقدر است، اما سوالی که این روزها ذهنم را مشغول کرده این است که چقدر از اطلاعات مجازی که این سالها خوانده ام، از این قصه پردازی های تخیلی بوده که یک ذهن بیمار تولید کرده بوده و ما گول پردازش آن را خورده ایم و به عنوان خبرِ دارای قرینه صدق، برای هم خوانده ایم و یا حتی مبنای تصمیم قرار داده ایم؟!!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دیگه از اختلاف دما و اختلاف نگاه گذشته... تحلیل‌های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 خبر حیرت‌انگیز نیویورک تایمز: ۶۱هزار نفر در موج گرمای اروپا در سال گذشته کشته شدند ⏪ این در حالی است که میانگین دمای اروپا از بسیاری از مناطق ایران به مراتب کمتر است ولی بخاطر هزینه بالای انرژی بسیاری از مردم حاضر به استفاده از وسایل سرمایشی نیستند...
هدایت شده از mesaghمیثاق
نکته مهم: قبل از کرونا و جنگ اوکراین این عدد حدود ۲۷ هزار نفر بوده سال گذشته به عدد ۶۱ هزار نفر رسیده! اگر همین نسبت را برای سرما در نظر بگیریم (که احتمالا بیشتر هم باشد) ۲۰۳ هزار نفر قبل از کرونا باید به بیش از ۵۰۰ هزار نفر رسیده باشد... وحشتناک است و این نتیجه مستقیم سیاست‌های نئولیبرال است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
۳-ربیون و جامعه ربانی.mp3
26.62M
🔘 ربیّون و جامعه ربّانی جلسه سوم هیات الزهرا(س) دانشگاه شریف • شان دیگر همکاری ربیّون با انبیاء: ساخت جامعه ربّانی (۷۹آل عمران) لکن کونوا ربانیین بما کنتم تُعلّمون الکتاب و بما کنتم تَدرسون • شروع از میثاق فطری و اثاره عقول (خطبه۱) • بحث امیرالمومنین با رئیس شرطه های پایتخت(فرمانده فراجا)! • مواجهه با عبیده سلمانی و ربیع بن خثیم و ۴۰۰قاری کوفه! • بازسازی غدیر با مناشده رُحبه و احتجاج برای امامت • مشورت در همه کارها با مردم بجز احکام الهی(نامه۵۰) • احترام به تشخیص مردم (فرازی از عهدنامه مالک اشتر) • اصل ۶ و ۷ قانون اساسی؛ کشور داری هم اتکاء به آراء عمومی و هم حکمرانی شورایی
هدایت شده از mesaghمیثاق
📜 اشکال مهمی که به حوزه‌های دانشیِ برخی کشورها وارد است، اين است که خودشان صاحب علم و تکنولوژی نيستند. آنها وقتی صاحب علم و تکنولوژی هستند که بر صفر تا صد آن مسلّط باشند، حتی اگر آن را خودشان توليد نکرده باشند. آن علم و تکنولوژی‌ای که منطق و فلسفۀ حاکم بر آن در اختیار ما نباشد، در اختیار ما نخواهد بود و ما فقط مصرف‌کنندۀ آن خواهیم بود، نه صاحب و مالک و واجد آن. واجدیتِ علم و تکنولوژی به تسلطِ بر آن است و نه مصرفِ آن. در این هنگام است که می‌توان از علم و تکنولوژیِ کنونی عبور کرد و تولیدهای جدید دست یافت.
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دولت سیزدهم و واقعیت انتشار اوراق ☘️تحلیل‌های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
هدایت شده از mesaghمیثاق
975.4K
چه شد که عده ای از درون امت رسول الله، فرزند رسول الله را خارجی دانستند و حکم قتل او را صادر کردند؟ تحلیل‌های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
هدایت شده از mesaghمیثاق
زیبا نیست؟ اسرائیلی‌ها بعد از خوردنِ تلاویو، واکنش نشون میدن! آمریکا و سعودی و ... میگن ما نبودیم 😂
هدایت شده از mesaghمیثاق
امام خامنه‌ای: مردم در یک برهه‌ای از زمان آمدند به امیرالمؤمنین مراجعه کردند، اصرار کردند، از آن حضرت تقاضا کردند که خلافت را بپذیرد و به اجماع امت تقریباً، امیرالمؤمنین انتخاب شد به "خلافت و ولایت امر". این هم یکی از آنجاهائی است که انتخاب مردم نافذ است. لذا همان طوری که در روایاتی که عرض کردم و شنیدید، امیرالمؤمنین استناد میکند برای اثبات خلافت خود به مراجعه‌ی مردم، به قبول مردم، به بیعت مردم، به اینکه مردم او را خواستند و از او تقاضا کردند و با او بیعت کردند؛ به این چیزها استناد میکند. اگر اینها حجت نبود، اگر از نظر خود امیرالمؤمنین معتبر نبود، ولو از نظر خصم معتبر است، امیرالمؤمنین این را به خصم نمیگفت، به خود مردم نمیگفت که شما بروید سراغ دیگری، دیگری را انتخاب کنید. نمیگفت چون شما من را انتخاب کردید، چون اصرار کردید، من قبول میکنم. پس در اسلام برای انتخاب مردم و گزینش مردم و سرسپردگی مردم به یک ولی امر، یک اعتبار قطعی و حقیقی در یک چنین موردی هم معین شده!
هدایت شده از mesaghمیثاق
📣 روزنامه‌های أموی بازنمایی امروزی از جریان رسانه‌ای پس از عاشورای ۶١ ه.ق مطلب کامل
هدایت شده از mesaghمیثاق
📣 روزنامه‌های أموی بازنمایی امروزی از جریان رسانه‌ای پس از عاشورای ۶١ ه.ق 🔺در طول تاریخ رسالت اصلی رسانه‌های بزرگ، روایت‌گری جریان‌های قدرت بوده و هست. موضع این رسانه‌ها برخلاف ادعای «بی‌طرفی و روایت هست‌ها»، «روایت سوگیرانۀ تعیینی» است. روایت‌هایی که در رابطۀ کارگر-کارفرمایی، از سوی جریان قدرت و ثروت تعیین می‌شود و رسانه بواسطۀ این وابستگی موظف به بازگویی آن است تا از این طریق تصویر مدنظر جریان قدرت و ثروت در ذهن مردم شکل گیرد و برای پیشبرد گام‌ها و اهداف بعدی از آن بهره جویند. جریان قدرت با تجربه خود به درستی آموخته است که برای بقای خویش بیش از آنکه به «مدیریت امور» نیاز داشته باشد، نیازمند معجزۀ «مدیریت افکار عمومی» است. تا جایی که قربانیان و متضرران سیاست‌های جریان قدرت تبدیل به مدافعان و حامیان همان‌ها می‌شوند و تا جایی که این ناآگاهی یا خطای شناختی ادامه یابد جریان قدرت بر این مسند باقیست. اما از سوی دیگر چون حیات و امتداد این جریان‌های بزرگ رسانه‌ای کیسه‌های زر بوده و هست، با مرگ کارفرما و زوال جریان قدرت به سرعت خاموش می‌شوند. این رسانه‌ها چندصباحی حق و باطل را در هم آمیزند و مایۀ اختلال یا انحراف در درک حقیقت می‌شوند اما آنچه دوام و بقا دارد و با تمام فراز و فرودها جاودانه می‌ماند، روایت حق است که بدون انگیزه‌های مادی سینه به سینه و نسل به نسل منتقل می‌شود و حتی اگر کم فروغ شود ولی خاموش نمی‌شود. تراث و گنجینه عظیمی که امروزه با نام «روضه» شناخته می‌شود، در اصل روایت ماندگاری است از نقطه درست و زاویه دید صحیح در واقعه حماسی کربلا. روایتی است از آنچه رخ داده نه آنچه از سوی قدرت‌ها بازگو شده. نقش‌آفرینی رسانه‌ای حضرت زینب و حضرت سجاد و کاروان اسراء سلام الله علیهم، خط بطلانی بر خط خبری و موج رسانه‌ای آن روزهای جریان قدرت در کوفه و شام بوده و آنچه برای آیندگان ثبت و ماندگار شد، همین روایت اسراء و دربندکشیده‌ها بود نه روایت جریان قدرت‌.
هدایت شده از mesaghمیثاق
از ۸۸۵ همت تعهدات باقی مانده از انتشار اوراق، ۲۶۸ همت مربوط به دولت سیزدهم و مابقی یعنی ۶۱۷ همت مربوط به بدهی های برجای مانده از دولت یازدهم و دوازدهم است. ☘️ تحلیل‌های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
هدایت شده از mesaghمیثاق
15.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ زدن سایبان از نجف تا برای پیاده روی توسط موکب داران عراقی معجزه تعاون کوچک مقیاس‌ها... هیچ دولت و بخش خصوصی "توان" و "انگیزه" انجام چنین کار بزرگی را ندارد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
یا رب المربوبین... این روزها با استماع سخنرانی‌های حجت‌الاسلام و المسلمین استاد قنبریان و منبرهای آیت‌الله میرباقری احساس می‌کنم دوباره می‌توانم مسلمان شوم... این روایت "نو" و "ناب" از اسلام را همه تشنه‌اند. سعی می‌کنم به اندازه توانم ساقی شوم. شما هم اگر می‌توانید در این سقایت کمک کنید. سخنرانی‌ها رو گوش دهید و از آنها تولید محتوای رسانه‌ای کنید. از نوشتن یک جمله و یک پاراگراف گرفته تا ساخت کلیپ صوتی و تصویری و فرآوری‌های دیگر...
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺محسن قنبریان: ایده تبعیض مثبت در شورای راهبردی اساسا غلط است مدرس حوزه در مطرح کرد: 🔺ایده تبعیض مثبت که آقای ظریف مطرح کردند را از اساس غلط می‌دانم که این موضوع هم توسط متفکران مغرب زمین نقد شده و اندیشمندان خودمان نیز با آن موافق نیستند. 🔺تبعیض بد است، منفی و مثبت هم ندارد. اگر می‌گویید اقوام، زنان یا اصنافی در حقشان اجحاف شده باید برای آنها مطلبه حق کرد و حقشان را به نسبت جمعیتی که دارند بدهید و این عین عدالت است و به آن تبعیض مثبت یا منفی نمی‌گویند. 🔺تبعیض مثبت یعنی در شرایط مساوی یک کسی را به یک دلیلی ترجیح بدهی و خود این موضوع دوباره تکرار چرخه تبعیض در جامعه است. 🔺فلان مذهب یا فلان فرقه که رسمی و مورد احترام هستند باید حقشان در حد قانون داده شود، ولی نباید طوری باشد که آنچیزی که رسمی و اکثریت است دیگر فاقد ارزش است و این خلاف عرف همه دنیاست. 🔺آیا این به این معناست که اکثریت حق دارد حقوق اقلیت را نادیده بگیرد؟ خیر!
هدایت شده از mesaghمیثاق
✍ ا. انصاری زاده برای تخریب، عکس جلسه ۱۰ سال پیش را منتشر کردند.. و ۲ روز بعد او را بعنوان «تئوریسین سایه» معرفی کردند آنوقت جریان انقلابیِ منتقد را به خاطر بکار بردن واژه (حفظه الله) توسط رهبری برای پزشکیان، به لجن پراکنی متهم میکنند ما حالا حالا ها در لجن پراکنی باید نزد شما تلمّذ کنیم..
هدایت شده از mesaghمیثاق
سیاست و اقتصاد و فرهنگ، ابعاد یک پدیده واحد هستند. تعارض اقتصادی و همنوایی سیاسی حول یک پدیده امکان‌پذیر نیست. مگر آن‌که هارمونی پدیده به هم بریزد و به ناپدیده تبدیل شود. ☘️ تحلیل‌های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
هدایت شده از mesaghمیثاق
امام صادق علیه السلام: مَنْ حَسُنَ بِرُّهُ بِأَهْلِ بَيْتِهِ زِيدَ فِي رِزْقِهِ. کسی که نیکی او به خانواده‌اش برسد، رزقش زیاد می‌شود. این فرمایش حضرت را با جامعه بازاری مقایسه کنید. جامعه ای که می‌گوید، ناهار مجانی نداریم و هر کسی باید دانگ خودش را پرداخت کند. حتی اعضای خانواده. ☘️تحلیل‌های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔆 انقلاب اسلامی می‌تواند در "صنعت" در جهان حرفِ اول را بزند. ✅ استاد سید منیرالدین حسینیِ الهاشمی: 🌀 «باورِ این‌که آلمان‌ها قوم برترند، صنعت آن‌ها را آن‌قدر بالا برد که نصف دنیا را گرفتند! اگر شما هم "آن تلاشی که در جبهه شهید می‌داد" را نظام‌مند کنید تا برای صنعت هم ایثار کند، در صنعت هم حرف اول را خواهید زد! من آرمان‌گراییِ اسلامی را در همه ابعاد قطعاً بسیار شدیدتر از آرمان‌گرایی آلمان می‌دانم. در مقنّن کردنِ نظامِ فلسفی حتماً قوی‌تر می‌دانم. در فلسفه حرکت، حرف اسلام بی‌شک بالاتر از حرف هگل است. نظام مناسکِ پرورشی اسلام هم از مناسک پرورشی آلمان قطعاً قوی‌تر است. در ارتباط با حقایق عالم هم حرف و فعل آن‌ها به عُجْبِ ملی، یعنی به شیطان و انانیتِ نفس، بازمی‌گردد. انانیت انسان، قدرتش کمتر از حقایقی است که به دستِ ائمه طاهرین (علیهم‌السلام) است. اگر شدتِ این‌ها پشت‌سرِ تولید، نظام‌مند شود، تولید ناخالص ملی قطعاً تولید ناخالص رشدآور می‌شود.» 🌀 «همان‌گونه که غیرتِ آلمانی توانست اختراع بزرگ تحویل دهد، متقابلاً ما انگیزش اسلامی و انقلابی را برای اختراع مادی، اساس قرار می‌دهیم. [در این صورت] حتماً در ارتباطات و کلیه وسایل، از‌ آن‌ها پیشرفته‌تر خواهیم شد. شما باید کارآمدیِ برتر تحویل دهید. اگر کارآمدیِ برتر را تحویل دادید دیگر اسمش را هواپیما بگذارید یا چیز دیگر فرقی ندارد. باید سرعتِ حمل و نقل شما از‌ آن‌ها بالاتر باشد.» (۱۳‌۷۸)
هدایت شده از mesaghمیثاق
۱-خلوص و اخلاص دین در مکتب حسینی.mp3
18.77M
🔅 خلوص و اخلاص دین در مکتب حسینی جلسه اول / هیات اصحاب الحسین(ع) دانشگاه تهران حجت الاسلام قنبریان • درس مهم آیات ابتدایی سوره زمر: - خلوص دین در ساحت اندیشه - اخلاص دیندار در ساحت انگیزه فاعبدِ اللهَ مخلصاً له الدین/ الا للّه الدینُ الخالص • دین، "طریقه ای که در زندگی اجتماعی انسانی پیموده می شود"، یا همان سبک زندگی است. • انسان یک موجود وحدانی و اندیشه و انگیزه اش متحد به هم است؛ پس ایندو یکی می شود. • در وصیت سیدالشهدا(ع) فقرات اول، خلوص دین و فقرات آخر، اخلاص ایشان را بیان می کند. • "علی ملة رسول الله" یعنی بر آیین پیامبر و دین خالص و بدون مشوب - روایت ابوحمزه ثمالی، خلوص و اخلاص در جنگها • سید مظلومان دو جا از مقتل خود این تابلوی خلوص و اخلاص دین را بلند کرد: بسم الله و بالله و علی ملة رسول الله!
هدایت شده از mesaghمیثاق
✅تخریب هایی با منطق ! 📝حسین مهدیزاده 1- از چند ماه گذشته یک مسیر تخریب نرم و گاهی سخت در حال فعال کردن درونی جبهه انقلاب و جامعه مذهبی شروع شده بود که احتمالا هدفش انتخابات خرداد 1404 بود اما با شهادت شهید رئیسی، ناگزیر سرعت گرفت. طوفان اصلی آن در دور اول انتخابات بر تخریب طرفینی دو کاندیدای اصلی جبهه انقلاب متمرکز بود و پس از انتخابات، بر متمرکز شد! نیروهایی که برای تخریب انتخاب می شوند، نیروهایی هستند که بصورت توامان هم بر عقلانیت و هم بر بسیج فرهنگی نیروهای جبهه انقلاب نقش داشته و دارند. 2- اما چرا گفته می شود که روش تخریب این دوره، روش تخریب زنجیره بلوکی، است؟ علت این است که روش تخریب این دوره به این شکل است که ابتدا پیامی برای غیر مردمی و غیر عاقلانه و غیر مسئولانه بودن ایده ها، اندیشه ها، رفتارها و یا برنامه ای فرد تخریب شده، به مردم خسته از مشکلات معیشتی ارسال می شود و بلافاصله شبکه های ماهواره ای آن شخصیت را به عنوان یک برای مردم نشسته پای ماهواره می کنند و سپس نوبت ، میرسد تا با رطب و یابس بافتن و فحش و فحش کاری کردن، خط روایت را در طیفهای مختلف اجتماعی تشدید و تقویت کنند. در نهایت نوبت به روزنامه ها میرسد و آنها نیز کل این خط را به شکل روزنامه ای، برای فضای رسمی سیاسی و امنیتی کشور به مساله تبدیل می کنند. 3- اما آنچه باعث می شود که این تخریب ها به یک زنجیره بلوکی تبدیل شود این است که در هر موج تخریب، یک یا چند برای تخریب چهره های دیگر هم جا نمایی شده تا در لحظه مناسب اجتماعی، موتور آن روایت های فرعی هم روشن شود و به زنجیره اضافه شود. 4- از سوی دیگر، در این روایت تخریب، اختلافات علمی، سلیقه ای، سیاسی و... فرد تخریب شونده با برخی دیگر از طیفهای انقلابی هم به شدت برجسته می شود. به تعبیری، در این جنگ روایی، فرد تخریب شده فقط ضد قهرمان برای کسانی که بیرون جبهه انقلاب هستند نمی شود، حتی دشمن فرضی برخی از طیفهای درون جبهه انقلاب هم میشود تا آنها هم از این تخریب احساس هویت و انتفاع کنند! خاصیت این بخش مهم از روش تخریبی این دوره، خنثی کردن فعالیت های تبیینی است که درون جبهه انقلاب برای متوقف کردن زنجیره بلوکی آغاز خواهد شد. مثلا در تخریب آیت الله میرباقری هم یک قصه مخوف بلند برای او ساخته شده است و هم در این قصه روایت های فرعی از دیگر شخصیت های بالقوه برای تخریب دیده می شود و هم بر تفاوت علمی و فرهنگی ایشان با برخی علمای دیگر تاکید بسیار می شود و دست آخر نیز گفته می شود که چه نشسته اید که میرباقری در حال تبدیل شدن به رهبر فرهنگی و سیاسی جبهه انقلاب و یک شخصیت مخوف در سایه است! اینگونه است که همه احساس ترس می کنند و اجالتا با حذف او احساس خوشایندی پیدا می کنند! در این موقعیت ترس از مرگ و زندگی، تبیین استدلالی چقدر می تواند موثر باشد؟!! شاید هیچ! 🔴 جمع بندی: بخش بزرگی از فعالان جبهه انقلاب بر این هستند که موج تخریب شروع شده، منطقی از جنس زنجیره بلوکی دارد و خودش تکثیر می شود و متوقف نمی شود مگر اینکه یک موج پرقدرت و سپس در مقابل آن به راه بیفتد. راه حل توییت و پست تلگرامی و اینستاگرامی نیست چرا که جامعه در چرخه افتاده و موتور این روایت بلوکی را نمیتواند خاموش کند تا وقتی که درون این طوفان روایت سیاه غرق شود! 4- اما هدف از این تخریب بلوکی چیست؟ هدف خاموش کردن موتور فکری جبهه انقلاب و نابود کردن قدرت تدبیر ایشان در مطالبه پیشرفت ایرانی در مقابل توسعه غربی ایران است. این سالها، سالهای سرنوشت سازی برای نظم آینده جهان است و غربگرایان تندرو که غالبا ضد ایران و ضد انقلاب هستند، امید دارند که با بازگشت اصلاحات به قدرت، بتوانند به پروژه استحاله نرم ایران و بازگرداندن ایران به جای قبلی اش به عنوان یک کشور رامِ جهان سومی، دست پیدا کنند. طبیعی است که غربگرایان تندرو بصورت مستقیم در کنار رئیس جمهور منتخب نیستند، اما به نظر شما اگر جبهه انقلاب تضعیف شود و مردم از آنها نفرت داشته باشند، باز هم نمی توانند به منتخب چهاردهم که برنامه ای ندارد و ایمان زیادی به کارشناسی غربی دارد نزدیک شوند؟ فراموش نکنیم که غربگراهای تندرو تضعیف ایران به نفع قدرت هژمونیک غرب را می خواهند و طرفداران انقلاب اسلامی، اصلاح جامعه به نفع مردم و معیشت و فرهنگ ایرانی و بومی! لذا برای نزدیک شدن به منتخب چهاردهم، باید جبهه انقلاب که با 80% شرکت کنندگان سیاسی ایرانی تفاهم دارد بصورت مداوم تضعیف شده نگه داشته شود!