13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فتبارک الله احسن الخالقین
https://eitaa.com/mesagh
ببینید یک حرف ناصواب چگونه این غربگداها را که بدترین ضربات را به اقتصاد مملکت و معیشت مردم وارد کرده اند طلبکار میکند!
من اگر ارزش پول کشور را ده برابر کم میکردم و در مذاکره فریب میخوردم و مشتم را برای دشمن باز میکردم، از خجالت و شرمندگی آب میشدم نه اینکه پررو وار به منتقدین حمله کنم و همه ی منتقدین را بخاطر حرف ناصحیح یک یا چند نفر با یک چوب برانم.
انتقاد آری
اهانت خیر
این اصول ماست و تا آخر رعایت خواهیم کرد.
https://eitaa.com/mesagh
🔻توصیه عجیب زائری به حوزه علمیه!
🔴 آقای زائری، وضعیت فعلی نتیجه سیاستهای لیبرال دموکراسی است!
https://eitaa.com/mesagh
نیز اضافه کرد.
٩. اکنون که وضعِ اقتصادي، نابسمان است و نوسانها و تلاطمها، زندگی را بر مردم تلخ کرده است، برکناری دولت بهعنوان یک «تنش و تکانۀ شدید»، بیثباتی بسیار بیشتري در اقتصاد ایجاد خواهد گرفت و «اغتشاش و هرج ومرج اقتصادى تازه»اى به راه خواهد انداخت.
🌾 فرداي روزي که اعلام شود که رئیسجمهور ، برکنار شده است، این خبر چه بر سر قیمتها خواهد آورد و این «جهشِ مهارناپذیر»، با معیشتِ مردم چه خواهد کرد؟!
١٠. ازآنجاکه «ولایتِ فقیه»، یک «جایگاهِ قُدسی و معنوي» است و نباید همهچیز را به «شخصِ ولیّ فقیه » فروکاهید، نباید از او توقع داشت که هزینۀ «خطاي سیاسیِ بزرگ مردم» را بپردازد و در این معرکه، وارد شود.
🌾البتّه چهبسا این اقدام، بهعنوان «تقابل » ولیّ فقیه با مردم، بازنمایی و وانمود نشود، نه «فداکارى » وي براي مردم و در جهت صلاح آنها، و این یعنیِ خسرانِ دوچندان.
🌾اگر آن بخش از مردم که روحانی را برگزیدند، هزینۀ انتخابِ اشتباهِ خویش را «بهطور کامل» بپردازند و مشاهده کنند که قانون، استثنائی را در نظر نمیگیرد و قطاري که بهراه افتاد، باید تا ایستگاهِ پایانی، حرکت کند، در انتخاب هاى بعدى خویش، «دقّت» و «حسّاسیّت» خواهند داشت و «مقلّدانه» و «لجوجانه» و «طوطی وار »، تَکرار نخواهند کرد. این خود، موجبِ «رشد سیاسیِ» مردم خواهد شد.
١١. ازطرف دیگر، برکناری رئیسجمهور ، موجب مخدوش شدن و آسیبدیدن «حیثیّتِ سیاسیِ نظام» در منطقه و در فضاي جهانی خواهد شد و آشکارا، دلالتِ بر ضعفِ درونیِ نظام و بیثباتی و عدم استحکام آن دارد.
🌾 قوّت و اقتدارِ ساختاريِ نظامِ جمهوريِ اسلامی اقتضاء میکند که این قبیل بیرون زدگی ها و تضادها را در درون هاضمۀ خویش، حل کند، نه اینکه به لرزه درآید و در سالهاي نخستینِ گامِ دوّمِ انقلاب، دچارِ تلاطم هاى سیاسیِ سالهاي آغازینِ انقلاب شود.
١٢ . شاید آیتالله خامنهای در چارچوبِ این ملاحظه ها و محاسبه هاى احتمالی و حدسی، ازیکسو، «فرودِ آرامِ » این دولت را بر «عزلِ تنش زا»ي آن ترجیح داده است؛ و ازسوی دیگر، تلاش میکند تا از طریقِ «تذکّرهاي مکرّر و بسیار جدّي نسبت به دولت» و «واداشتنِ مدیرانِ آن به تحرّك و اقدام و عمل»، و همچنین «بهکار گرفتنِ نهادهاي زیرِ نظارتِ خویش» - از قبیلِ نیروهاي مسلح، بنیادِ مستضعفان، کمیتۀ امداد، ستادِ اجراییِ فرمانِ امام و ... در راستاي کمک و مساعدتِ اقتصادي به مردم، از رنج معیشتی آنها بکاهد و هرچه که ممکن است، گرهگشایی کند.
🌾 البتّه روشن است که هیچیک از اینها، جایگزینِ یک «دولتِ قوي و فعّال» نمیشوند و بیش از «تسکین دهنده هاي موقتی» نیستند. بههرحال ، مطالبۀ ما نیز باید «تحرّكِ» دولت باشد، نه «تغییرِ » آن.
https://eitaa.com/mesagh
باسمه تعالی
امروز رئیس جمهوردرسخنانی باتکرار نظروزیرمسکن قبلی وخائن خو د (عباس آخوندی)گفت: مردم خود باید مسکن بسازند . اونمی گوید دولت چه تکلیفی برعهده دارد. متاسفانه ازکارنکرده در دولت خود راضی است ومی گوید کارنامه دولت قابل قبول است. برای چه کسی قابل قبول است؟ بحران مسکن فقط رضایت دشمنان اسلام وایران وکارگزاران بی لیاقت را موجب می شود. همه مردم ازخیانتها وبی عملی مسئولین کلافه شده اند وشرمنده رای دادن به دولت بی کفایت اند. جوانان همه از صاحب خانه شدن نا امید هستند. دولتی که وظیفه ساختن مسکن رابرای خود قائل نیست، کنترل تورم وافزایش قیمتها را به امان خدا رها کرده وبرای رفع آلودگی هوا منتظر باد است. پنج سال منتظر غربیها ماند بعد از صدها لگد غرب هنوز هم ازخیانت برجام به عنوان دستاورد یاد می کند. این انسان ازچه جنسی است؟ اگردولت نداشتیم گمان نکنم وضعیت ازاین بدتر می شد!! امید که بیدارشویم وبعد از این کسی ازشجره خبیثه لیبرالیسم را انتخاب نکنیم.
#ستار_اسدی_پور
https://eitaa.com/mesagh
❇️ سید یاسر جبرائیلی: «ونزوئلا نه برنامه هستهای دارد، نه برنامه موشکی و نه نفوذ منطقهای. فقط حکومتی دارد که به تاراج کشورش توسط آمریکا رضایت نمیدهد. هم صادرات نفتش تحریم شده است، هم بانک مرکزی و مبادلات مالیاش؛ دقیقا مانند ایران. کرنش مقابل این وحوش، پناه به آغوش مهاجم برای مصون ماندن از هجوم است!»
#سید_یاسر_جبرائیلی
https://eitaa.com/mesagh
مطلب خوبی است و نکات جالبی دارد ولی باز، با دید انتقادی بخوانید
*⭕تحلیلِ ذهنیّتِ آیتالله خامنهاي دربارة تداومِ دولتِ روحانی*
١. آیتالله مصباحیزدی نقل میکند که در دورة نهضتِ اسلامی، دربارة مسألۀ میانِ نیروهاي انقلابی اختلاف درگرفت، بطوريکه برخی، مخالفِ موضعگیريِ امام خمینی بودند.
🌾 ازاینرو، تصمیم گرفته شد که شخصی به نمایندگی از این جمع، نزدِ امام خمینی رفته و مسأله را بهصورت شفاف، با ایشان در میان بگذارد. در این جلسه، امام خمینی اینگونه استدلال کرد که شما، حقّ دارید که مرا «نقد» کنید و «مشورت» بدهید، ولی نباید از من، انتظارِ «پذیرش» داشته باشید، بلکه من باید بر اساسِ «حجّت» و «تکلیفِ» خویش عمل کنم.
🌾این خاطره نشان میدهد که هر چند، «مباحثه» دربارة عملکردِ ولیّ فقیه ، ناروا و نامشروع نیست، امّا توقعِ اینکه او «تابعِ » نظراتِ ما باشد، ناصواب و ناموجّه است.
٢. یک شخص، بدانجهت در جایگاه و منزلتِ «ولایتِ فقیه»
نشانده میشود که بسیار بیشتر از دیگران، «قدرتِ تشخیصِ مصالح و مفاسدِ جامعۀ اسلامی» را دارد و میتواند «بهترین تصمیم» را بگیرد.
🌾 دراینحال، روشن است که وظیفۀ ما، «تبعیّت» و «اطاعت» است، نه «تحکّم» و «تحمیل».
٣. برخلافِ تصوّرِ بسیاري، وظیفۀ ولیّ فقیه ، دخالت در «اجرائیّات» و «مسائلِ روزمرّة زندگیِ مردم» نیست. حتّی در «قانونِ اساسی» نیز چنین وظیفهای براي ولیّ فقیه ، تعیین نشده است.
۴. تصوّرِ آیتالله خامنهای این نیست که دولتِ روحانی، دچارِ «بیعملیِ محض» و «فلجِ مطلق» هست، بلکه او معقتد است که برخی از بخشهاي دولت، فعّالیّت دارند و کارهاي درخوري انجام میدهند.
🌾به بیان دیگر، گویا مشکلِ عمده، شخصِ رئیسجمهور هست که هم خودش «جدّي» و «پیگیر» نیست و چشم به «مذاکره» و «خارج» دارد، و هم بعضی از مدیرانی که تعیین میکند، «کارآمد» و «پُرتوان» نیستند.
۵. قاعدة کلّی این هست که صلاح نیست ولیّ فقیه ، خودش را در برابرِ «شخصِ منتخبِ مردم» قرار بدهد و او را «برکنار» کند؛ چون دراین حال، «وجهۀ مردمسالارانۀ نظام»، آسیب میبیند و دوگانۀ «مردم» و «ولیّ فقیه » شکل خواهد گرفت، مگر اینکه شرایطی «بسیار استثنائی و خاص» پیش بیاید.
🌾به عبارت دیگر، اصل این است که دولتِ منتخبِ مردم، برقرار و پایدار باقی بماند، و برکناري رئیسجمهور ، «بدترین» و «آخرین» راه هست و نیاز به «مقدّماتِ فراوان» دارد.
۶. ولیّ فقیه باید همواره، «بینش و دركِ سیاسیِ مردم» را در نظر بگیرد و بهگونهای عمل نکند که در ذهنِ آنها، «شبهه» و «اشکال» بهوجود بیاید. پس «عمل و موضعگیريِ ولیّ فقیه »، خواهناخواه ، تا حدّي تابعِ «میانگین و متوسطِ تحلیل و معرفتِ سیاسیِ مردم» هست تا میانِ این دو، فاصله و زوایه پدید نیاید.
🌾چنانچه ولیّ فقیه بخواهد تنها، خودش را مبنا قرار بدهد و بر اساسِ فهمِ خودش عمل کند، فهم هایی که از او عقبتر و پایینتر هستند، با او همراهی نخواهند کرد.
🌾حال آیا میتوان قضاوت کرد که امروز عمومِ مردم، به این «نتیجۀ قطعی و نهایی» رسیدهاند که رئیسجمهور ، قادر به «مدیریّت» نیست و شاید از آغاز، صلاحیّتِ قرارگرفتن در این جایگاه را نداشته است؟!
🌾آیا مردم، معتقدند که نسخۀ رئیسجمهور در زمینۀ «گره گشاییِ اقتصادي از طریقِ مذاکره با آمریکا» غلط بوده، یا همچنان در انتظارِ نتیجۀ انتخاباتِ آمریکا هستند؟! آیا مردم از وضعِ «شرطی شدگیِ اقتصادِ داخلی به مذاکره»، خارج شدهاند ؟!
🌾 آیا اگر در انتخاباتِ بعدي، کسی دوباره مدّعی شود که میتواند از طریقِ بازسازيِ روندِ مذاکره و برجام، معیشت و اقتصاد را بهبود ببخشد، مردم او را انتخاب نخواهند کرد؟!
🌾 به هیچکدام از این پرسشها، دستکم اکنون نمیتوان پاسخِ قطعی داد. اگر در زمانِ باقیمانده، فقط وفقط، مسألۀ «غلط بودنِ خطّ رابطه با آمریکا» در ذهنِ عمومِ مردم، حل و هضم بشود و این مسألۀ «دیرینه» و «پُرهزینه»، از اندیشۀ مردم زدوده گردد.
🌾میارزد که حضورِ این دولت ادامه یابد. این وسوسۀ شیطانی، باید در عمل و یکبار براي همیشه، «ریشهکن » شود تا بیش از این، مناقشه و تضاد دربارهاش پدید نیاید.
٧. چنانچه رئیسجمهور در این مرحله از دولتش که همچنان زمان دارد، از قطار پیاده شود، چهبسا ادّعا خواهد کرد که اگر مجال داده میشد که از تمامِ زمان هشتساله اش استفاده کند، در همین ماه هاي پایانی، ورق برمیگشت و اتّفاقاتِ مهمی رخ میداد.
🌾پس او باید از «تمامِ فرصتِ قانونی»اش استفاده کند تا هیچ ابهام و بهانهای باقی نماند. گاهی باید براي زدودنِ بهانه، هزینه داد.
٨. ازآنجاکه «کمتر از یک سال» به پایانِ این دولت باقی مانده، و این مدّت هم زیاد نیست، عقلِ سیاسی حکم میکند که هزینۀ «تداوم» بیشتر است یا «تغییر»؟!
🌾باید به این معادله، شرایطِ کرونایی در فصلِ سرد و هزینۀ انتخاباتِ زودهنگام و جابجاییهای و جایگزینی هاى گستردة دولتی را
12.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*مستندی از تهران در دهه ۴۰ که تا سالها توقیف و پخش آن ممنوع شده بود فیلم مستند «تهران پایتخت ایران است»*
این فیلم مستند از وضع بخشی از مردم تهران توسط گروه فرهنگ ملی، وابسته به سازمان زنان ایران در سال ۱۳۴۵ و به کارگردانی کامران شیردل ساخته شد که بلافاصله توسط وزارت فرهنگ و هنر در آن زمان توقیف شد.
#انتشار_گسترده
#دوران_ترقی_و_تمدن_شاهنشاه_
https://eitaa.com/mesagh